Jag vet. Du la upp bollen o knöt mina skor. O jag valde att vända mig om o skjuta bollen rakt i magen på dig.

Jättefin kväll igår!
Bartömning på Nh var vad som gällde.
Idag har vi haft vrålfika o sjungit sånger för våra faddrar som snart tar examen. Efter det skulle vi skriva c-uppsats. Av någon anledning hamnade vi istället framför varsin kebabtallrik på corona o sen styrde stegen oss vidare mot den gröna sköna gräsmattan, där spaning pågick i samband med snack om gårdagens händelser. Ja det har varit en fin dag. Mindre fint var att vinka av vår allas Jen. Vi var lite vemodiga jag o Helèn, när vi spatserade hemöver efter det. Har övat lite brännbollsslag med Cicci i kvällingen. Det går fortfarande sådär..På gränsen till skitdåligt.. haha, men vi löser det!
image1611
Just ja, glömde det bästa. Har ju dragit på mig en sån otroligt fin bonnbränna på armarna under dagen. O ser för övrigt ut som Rudolf med röda mulen i fejan. Men det bjuder jag på. Särskilt lagom till Yran.Men nu ska en jättetrött Terese gå o Sussa.

Sleep tight kära vänner.
Hoppas vi ses under morgondagen.

What a Day!

Fan vilken dag ni. Ingen lek, det har varit full on HELA dagen.
Skola sen åtta imorse o alla de stressmoment som det förde med sig iform av att vår HL bestämde sig för att komma på nya saker vi ska ha med i uppstatsen, samt att vi efter att vi reviderat vår intro+metod hela förmiddagen hade lyckats ta bort det. Kul, bra idè där tjejer, jättebra verkligen.
image1609
O just det ja, inte att förglömma att vår HL räknar med att vi ska vara här på skolan hela nästa vecka o revidera arbetet med. Synd bara att Jen far ner till Linköping på torsdag o ja far hem till värmland på måndag. Hur vi ska lägga fram det till henne imorron är det ingen som vet. Blir nog en minst sagt intressant diskussion.

I alla fall. Efter skolan va det bara att rulla ner till slumpen för att gå igenom deras klädlager i jakt på lite snygga 80´s paltor. Vidare drog vi till H&M o fick tag på resten där. Heta mina vänner, det är vad jag o Helèn kommer va på Yran. Hoppas bara det kompenserar upp lite för vår icke-existerande brännbollstlang. För efter staden rullade vi vidare mot Mariehem där vi tillsammans med större delar av laget gick lös med slagträ o boll. Träffade väl bollen vid vart 30e slag eller så. Precis som på mellanstadiet. Nostalgi var hög.
image1610
Spela en match mot ett lag med 91:or o vi snackar att vi förlorade så sjukt fett. Aja, kommer bli askul ändå, spelar för att ha kul, inte för att vinna, kom ihåg det mina vänner.

Nu är jag trött som få o vill bara sova hela natten igenom. Hoppas hostan håller sig i schack, kanske får ta dubbeldos hostmedicin ikväll. Imorron kommer bli en lång dag med en skön grillning som avslut. Yeey!

Kom just hem efter att ha testat finkläderna tillsammans med Helèn. Klockers.

Slepp Tight folket.

Äntligen lite spänning åt Fröken Alexandersson.

Vår handledare alltså. Hon är en klass för sig. Nu har hon gått o ändrat tider o grejer vilket medför att det inte finns en chans i helvetet att vi kommer hinna lämna in arbetet i tid. Tack för den, jättefint verkligen. Vi ska träffas onsdag kl 16.00 o ta tag i revideringar, vilket innebär hej då klassfesten för det första o hej hej upp i ottan på torsdag morron o sätta igång med revideringar. Det är inte rättvist på något plan.
image1608
Bild från fredagen, tagen vid ankdammen.

Annars har dagen flutit på. Har gått segt med diskussionsskrivandet men inte mycket att göra åt den saken. Har fått strikta order av Jen att inte träna idag (pga min hosta) så jag gick bara på Core o så var jag ute o spatsera lite bort mot Nydala, samtidigt som jag hade ett långt samtal med mammsen om allt o inget.

Ikväll hoppas jag på massa mer sömn än inatt. Snälla hosta, ge med dig!

Adios

Massa kramar på Mors dag..

..Till min underbara mamma! Hoppas du får en jättebra dag, trots att jag inte är där :)

Dagens är seg, dagen är lat, dagen är fruktansvärt lökig o jag trivs. Orkar inte göra något vettigt alls idag. Dessutom är jag just nu helt hooked på Dirty Sexy Money, o har ett DSM-maraton hemma i sängen. Riktigt fin bakissöndag helt enkelt. Måste ju ladda lite inför veckan, då är det slutspurten för oss, gäller att vara pigg då!
image1607
Japp jag o Helèn lyckades än en gång bli fångade på bild av vimmelfotografen. Inte helt ovilliga tydligen. Tänk vad lite alkohol kan göra.

Gårdagens var kul. Det var fetingfesten utanför Jeh o Helèn som vi joina ett tag. Drog vidare till Shape Up, där det som vanligt var sjukt mkt folk, pulsen hög o dimman tät.

Nu ska jag fortsätta mitt Maraton!
Adios.

Skönt Beat.

Finfin kväll igår på Villan. Äntligen lite Klubb Hybris, som jag väntat!
Efter att det stängt (när ja o Jen stod utanför villan) kom en av snubbarna som anordnar Hybris fram o fråga om det va jen som varit in o betalat sist o sen dragit för att det inte var något folk. Han kom ihåg vårt gäng som drog vidare till Dåliga Gatan istället. Han o jag har inte liknande minne på någon nivå, det är helt tydligt det.
image1601

Det var iaf en kväll full med dans o härj o jävligt mycket freestylande. Lägg till den fruktansvärt sköna musiken på det så kan ni fatta hur skön kväll det ändå blev. Började ju på 308 med lite käk o vindrick innan vi drog vidare till gamla Villan. De kända ansiktena var många, både för o nackdelar med dessa.
Nu ska jag försöka sova lite så jag blir laddad för kvällens Shape Up, inte mkt sömn alls inatt. Vad är grejen med att jag ska vakna vid sju o inte kunna somna om?

So Long mina vänner.

Helg, helg, underbara Helg!

Ja nu är den äntligen här, helgen. Efter en jävligt påfrestande vecka dessutom. Känner ändå att vi ligger bra i fas med vart vi borde vad gäller C-uppsatsen. I alla fall så bra vi räknat med att ligga till, sen får vi väl se när vår handledare läst igenom skiten, då blir det väl kanske andra bullar. Men time will tell. Den här helgen är vår o ska gå i festens tecken. Som vi laddat. Det kommer bli bra, klart det kommer.
image1599image1600
Festen kan börja.

So Long, ses i dimman.

"'Cos she will love you more than I could, she who dares to stand where I stood"

Idag är en bättre dag. Jag har för det första funnit ett nytt håll att rikta mina aggressioner åt, ett håll som det är helt fritt att kasta skit mot. Det känns fint.
Annars kan jag inte påstå att det är mycket nytt på fronten.Tänker mest en massa. Saker som jag dock inte uttalar i ord. Men helgen är on its way o jag är redo att ta ett brejk från uppsatshelvetet ett tag. Vi känner att vi ligger rätt bra i fas just nu, så det ska nog lösa sig.
image1598
Nu ska jag snart kila iväg o möta jen o Helèn o så ska vi till ÅC o posta brev o sen vidare till iksu för lite step dance, som vanligt på torsdagar.

So Long.

Jag var bara inte gjord för dessa dar.

Dryg dag i skolan idag. Kass dag överhuvudtaget o mitt humör har växlat som en jävla berg o dalbana. Men men, imorgon blir säkert en bättre dag. (Kan väl ändå knappast bli så mycket sämre va?)

Har iaf tagit tag i o ordnat med lite praktiska saker idag. Kollat upp tåg hem o fyllt i blanketter o grejat. Alltid ngt.
Ska kila iväg till Iksu på lite spinning o core om en stund.
image1597
Jag saknar min Helena!

Adios folket.

Tankar om en svunnen tid

Satt o läste gamla blogginlägg från april förra året tidigare. Man kan lätt tro att det var en annan tjej som skrev de där inläggen alltså. Alltid så sprudlande glad o nöjd med tillvaron. Eller så var det bara en fasad, vad vet jag? Men jo, det var en fin vår. Men det är ju denna med, på sitt egna lilla vis. Samma underbara människor omkring mig, de som betyder som mest för mig här uppe, så vad har jag att klaga på egentligen.
En slap på fingrarna o ett Carpe Diem rakt i nyllet til mig.
image1596
Bild på Järngänget tagen under en av alla dessa sköna e-puben kvällar. Jag o Helèn drog en 4-dagars just den veckan, om jag inte minns fel. Those were the days!

Kom just hem från en föreläsning om ledarhundar, jag var där med Jen. O så fick man lite pastasallad på det, så fick man fylla magen helt gratis. Vem kan säga nej till lite gratiskäk? inte vi iaf.
Onsdag imorron, vilket innebäratt vi snart passerat halva skolveckan. Fin tanke.

NattiNatt folket.

Kvällens låt: K's Choice - Another Year

Att känna en känsla stark som Hat o att sakna sin familj mer än ni förstår. Allt under en o samma dag.

Jag har verkligen förmågan att frambringa så fruktansvärt starka känslor. Då främst i negativ riktning. Händer att jag får känslor som är misstänkt likt hat o avsky som blommar upp inom mig. Tur då att jag kan lägga band på mig själv i dessa situationer annars kunde en käftsmäll ligga väl till hands.
image1593image1595
Mormor och morfar, mamma o tvillingarna.

Tog mig iväg på Core o Stepmuskel idag o det gick riktigt bra med tanke på förutsättningarna av att jag förra veckan drog en tredagars.
Men nu längtar jag hem till sköna Värmland o familjen o Helena. Saknar er massor!
Kram till er!

"There's something about this day, that's not at all like yesterday"

Idag har vi fått mycket gjort på uppsatsen, det känns bra.
Annars är det bara one of those mondays. Rätt lik de flesta andra på sistone. Lite trött efter helgen men man kämpar på. Kommer snart i fas. Dessutom är jag mer pigg än man skulle kunna tro efter den hårda helgen. Men det blir ändå tidigt i säng ikväll kan jag lova.
Ska väl iväg o träna en sväng sen med. Inte det minsta pepp men det är bara att masa sig iväg. Kan inte sitta här hemma o häcka o tappa konditionen helt utan anledning. Det räcker med att jag festar bort den på helgerna. På vardagarna måste jag ändå dra mitt strå till stacken.
image1592
Imorse när jag vaknade saknade jag en svunnen tid. Det var min första tanke, jag saknade det jag hade då. Underlig känsla.

Fånga dagen.
So Long.

Dagens låt: K's Choice - All

Söndagsångesten ligger på bra en dag som denna

Gårdagen ja. En kväll för sig.
Jag o Helèn hade en fin förferra i vår ensamhet, med ett litet inhopp från Jen. Tror dock att samtalen blev alltför allvarliga o gjorde att jag istället för att dras med in i dimman stannade ute i en alltför kall verklighet.
image1589

O priset för gårdagens självsmekare går till Fröken Rosell o Miss Alexandersson.

Jag o Jen har pluggat lite o nu kom Helène, Maja o Maria till Helèn så ska vi skriva lite låtar till faddrarna.
Hoppas er söndag är fin.

Tack o Hej.

Härj på Hög nivå - Precis som när man var 15.

Igår var ingen nykter tillställning kan jag meddela. Ett uns mindre att dricka kunde ha suttit fint, men nu blev det inte så o minnesluckorna från gårdagen är inte vackra. Känner mig som 15 på nytt. Men men, en jäkligt kul kväll var det iaf. Dock gick vi av ngn anledning till Skogis utan Linda, o det ber jag verkligen om ursäkt för, fattar inte varför vi skulle ha gjort det, men tydligen. Kan i alla fall verkligen inte ha varit med flit. Förlåt för det i vilket fall! Just det ja, förfesten blev på Mariehem hos Johanna o hennes pojkvän som hade utflyttningsfest!

Kom ju iväg till Skogis iaf där det var förjäkla massa folk man kände o inte kände. Placet to be igår tydligen.

Nu sitter jag hemma hos Helèn o lökar medan Jen o Helèn är iväg till ÅC o kirrar lite ingredienser till Tacos. Pallar inte riktigt med att träffa på nåt folk just nu.

UBC ikväll då.
Men nu först blir det löking i soffan o maaaat.

"because you finally understand the movement of a hand waving good-bye"

Just ja, glömde ju skriva att jag även slog ut en bit av framtanden igår. Hur jag lyckades med det är det ingen som riktigt vet. Tror jag höll en ölflaska o så råkade någon stöta till mig så den kom emot tanden. Det syns inte men det känns dock obehagligt när man känner med tungan.
image1584
Har bara lökat ikväll, det får man ibland. Men nu tror jag att jag ska ta mej ut i friska luften en sväng.

Adios.

Dagens låt: Bright Eyes - A New Arrangement

Lever i Nuet.

Fint, dra gärna ett inlägg i fyllan i natten, gör gärna det haha
Sitter på skolan med Jen. Lite sega å morronkvisten. Kom vid halv elva, fikade till kvart över elva o när vi sätter oss o ska börja jbba så inser vi att Jen glömt artiklarna hemma. Så nu sitter jag o väntar på Jen, o när hon kommer ska vi sätta igång. Lunch snart med. Har sett ett gäng bekanta ansikten här på Lindells redan, sen gårdagen. Här kommer man inte undan någon.
image1526
Just ja, det kördes även en massa Singstar på förferran igår. Riktigt fin förfest, många ljuva stämmor. Tror Helèn o Jen´s löd ljuvast, eller var det högst? av dem alla.
Way To Go Girls.

Later Folket.

Så kan det gå..

..när inte haspen är på.
Borde nog inte alls sitta här o skriva, i det state of mind jag är. Men jag gört ändå.
Sitter o lyssnar på Steve Dalton o känner lugnet i min ensamhet.
Har varit en grymt fin kväll. Jag hade askul, fick det jag ville först av alla, o det är det som räknas (Så viktigt, bara så j-a viktigt).
10.00 imorron är det som gäller. Med tanke på mitt tillstånd i detta nu kommer morgondagen inte bli någon lek. Bäst att lägga huvudet på kudden.
image1583
God Natt kära vänner.

"like any new arrangement is going to make a difference"

Ja varför inte? Varför inte dra en liten utgång såhär på onsdagskvällen. Har kännt mig lite halvnere senaste dagarna, men kvällen kanske kan få mig på bättre humör. Fyllan brukar lyckas med det. Men vi får se.
image1582
OBS, tittar man snabbt ser det ut som man ser mitt bröst, men det är bara min hand, be sure.

Dagens har flytit på rätt bra o vi har fått det gjort som skulle göras så det är fint. Imorron ska vi ha sovmorron till 9.30. Känn kontrasten mina vänner. Annars då? Kom just hem från en vända till staden för lite boozeinköp. Har köpt på oss så det täcker helgen nu, så slipper man härja ner dit varje dag.
O lat är jag också, orkar inte ta mig till M-hem idag o spela brännboll. Har bara inte energin. Sorry folket.

Faan vad jag inte har något intressant what so ever att skriva.

So LOng

Dagens låt: Bright Eyes - Touch

"..but deep in my senses I know"

Kom hem från iksu för en stund sen. Har varit på combat o core dagen till ära o fan vad det var kul. Har omedvetet saknat combat alltså, det är jäkligt kul. Grymt slut i hela kroppen nu, men det är en fin känsla.

Så jävla skumt väder här nu. Under dagen har det regnat, snöat, varit soligt, varit molningt, om vartannat. Skumt. Har varit C-uppsatsskrivande inklusive handledareträff hela dagen, precis som vanligt, så inget nytt på den fronten. Tar oss väl framåt - Sakta men säkert så.
image1581
Planerar helgen för fullt redan. Det började vi med för rätt länge sedan dock haha. Det är de kommande tre helgerna vi sett fram emot länge nu. Till helgen är det UBC på lördag, nästa helg Shape up och Hybris o helgen efter det är det Yran. Fint att ha lite att se fram emot ändå. Det är ju det som får en att orka traggla på med den jävla uppsatsen.

Tid för mig att gå lös o granska de artiklar jag har kvar.
Ha en skön kväll folket.
Ikväll ska jag somna i tid. O inte vakna klockan fem. O inte drömma om magar med barn i som skurits bort från min kropp.

Sov Gott vänner, när ni kommer dit.

Kvällens låt: Sophie Zelmani - Hard To Know

Äntligen lite medvind för Fröken Alexandersson

Dagen har varit tung alltså. En riktigt jävla tung måndag, för både mej o Jen. Den avslutades även med en Handledar-träff som kändes sådär. Var helt matt när vi gick därifrån. Tur man har varandra, det säger jag bara, hur skulle man hålla humör o motivation uppe annars?
image1580
O tur man har helgerna att se fram emot. Okej okej, kan väl hända att vi lever lite väl mycket bara för helgerna just nu, men vad gör man, när det bara känns tungt?

Glada nyheter idag med. Tack, äntligen lite flyt!
Punch ikväll med Maria, blir fint det!

So Long Dudes.

Dagens låt: Kent - Generation Ex

"There is a reason that we sleep at night, because the night exists to confront us."

Kom just hem från en vända till staden. Helèn o Jen fick en plötslig ingivelse att de var tvugna att ha lite Donkenkäk, så vi satte oss på bikarna o cyklade ner till staden. Väl där blev vi så sega så vi blev kvar där en bra stund o förde di verse intressanta diskussioner. Bara hoppas ingen man kände satt i närheten..kunde kännas lite onödigt.
image1574

Lite bilder från gårdagskvällen.

Dagen idag har annars mest bestått av att ligga o dega i Helèns soffa. Nej fan, där ljög jag, vi spenderade ju även ett par timmar på Skogis. Jäkligt skönt, o finfina mackor det placet har alltså. Kollade även på någon sockersliskig kass romantisk komedi med kassa Alba i huvudrollen. Hade inte de högsta förväntningar på filmen innan men ändå, detta var illa.

Ja, ångesten den ligger som en dimma över huvudet, precis som den gjort ända sedan jag vaknade imorse. Knslan av att vilja ligga kvar i sängen o dra täcket över huvudet slog mig en kort sekund, men den slogs snabbt bort till förmån för positivare tankar om Skogis.

God Natt med er. Tid för sömn.
Snälla snälla låt mig få sova.

Kvällens låt: Lisa Ekdahl - Hon Förtjänar Hela Himlen

En av många perfekta helger lider mot sitt slut.

Gårdagen blev så fin, bara så jäkla fin.
Helt spontant så klart. Drog först en bio, jag, Jen o Helèn, den där skattletarfilmen med Hudson va den nu heter. Sen kände vi av pulsen på stan innan vi beslöt oss för att cykla bor till David o kolla in festen. Lite slitna var vi men mkt pepp på fest, så efter lite drinkblandande o öldrickand på andras bekostnad cyklade vi vidare hemöver en snabbis o sen vidare till Gamla Corona - Hör o Häpna! Det var inte igår vui satte vår fot där minsann, men vakterna ja de kände igen oss. Placerade oss i baren för lyxigt drinkdrickande o fick den sötaste av bartendrar som fixade med finfina drinkar o bärs. Sen dansade vi genom natten med folket från festen, grannar o andra typer.

Efterfest skulle det bli. Kom dit o festen var (som oftast här i Umeå) rätt död där halva gänget låg o sov i soffan o ingen musik. Så efter en massa om o men o anklagelser hit o dit så tog vi o styrde stegen hem till mej för lite nattknäckemackor, genomgång av kvällen o lyssnande till finfin musik.

Kom just ut ur duschen o känner mig som människa igen.
image1568

Bilder från fredagen

Fredag ja. Den var också grymt bra. Efter en förferra på loftgången utanför 308 med tjejerna, 109an, o senare maja, maria o Vickan styrdes stegen mot Villan o Club Zoo där pulsen som alltid var skyhög o dimman låg tät. Dansade som aldrig förr o vaknade med ömmande muskler o blåmärken på axlarna. Vissa av oss vaknade med rivsår över hela kroppen efter trädklättning haha, ja det är fint.

Blir en vända till skogis om en stund.

Adios.

"Its such a soulful waste of time"

Det har varit en bra dag so far. O ännu bättre kommer den säkert bli. Jag o Jen har varit effektiva under dagens men hunnit med trevliga fikastunder med Helèn o Helène, o sen efter lunch kom Maria o dagens BirthdayGirl Maja förbi så hade vi lite födelsedagsfika!
Tack för Muffinsen Maria!
image1566
Har kollat lite väder nu o det verkar som om övriga sverige har typ sommarhetta, men den lär la komma norr över förr eller senare hoppas vi!
Ikväll är det ju Station som gäller. Födelsedagsmys för Majus till de sköna tonerna av Viberg, blir fint det!
image1567
Jag var hyfsat imponerad av möblering, då främst lamporna. Dessutom var det snurrstolar som var väldigt roliga att snurra på. Men man blev yr. O folk i fiket tittade konstigt på oss genom fönstret när vi lekte med stolar o lampor. Ska inte göra så mer.

Tog oss idag en sväng in till det mystiska nybyggda rummet. Det väckte slumrande barndomsminnen från förr. Minnen om nya bilar o tillsägelser om inget kladd på det nya fina lädret.

StepDance ikväll med Helèn.

Adios.

Dagens låt: Weeping Willows - Untouchable

"I'm gonna sit and watch the fire dyin´"

Föreställ er våra besvikna miner när vi kom till MIT-huset o mackorna var slut. Mackorna som vi snackat o fantiserat om sen i måndags, vårt ljus i vardagen.
 Istället för att ta detta som ett nederlag spatserade vi dock bort till Ljusgården o fick (Tog oss) som kompensation ett gäng frukter, chokladbollar, festis o kaffe. Festis till barnen (jag) Kaffe till övriga (resterande sällskap). Så där satt vi o kalasade tills vår Handledare väljer att ringa o kvickt dra oss tillbaka till verkligheten och en värld full av C-uppsatser.
 Tack för att vi iaf fick en liten stund i ett fantasiland utan c-uppsatser. Ett land som kryllar av frukt o godsaker och där man är rik för att man har uppfunnit något smart.
Dagdrömmar o fantiserande med kära vänner is the shit.
image1565
Vår -07 när vi gick lös i Umeås affärsutbud med kameran i högsta hugg.

Nu ska jag gå lös på omeletten o ordna den i prydliga små matlådor, som den duktiga lilla tjej jag är.
Illa har jag sovit på sistone med. Kanske är i natt natten då Blund återvänder, det vet vi inte. Men vi hoppas, det gör vi.

Adios kära vänner.

Kvällens låt:
Uh Huh Her - I See Red

"It's a Fine Line between Pleasure and Pain"

En grå dag här i Umeå, som på många sätt liknar många tidigare tisdagar. Skola, lunch, mera plugg, träna, duscha, äta, sova. O så lite six feet under för att komma i sovmood då.
Inget nytt på fronten så vet inte riktigt varför jag bemödar mig med att skriva.
image1563
Sommar -07, jag o bästa Helena myser lite med blomplanteringen hmm..

Imorron ska man visst få en gratis macka i MIT-huset, spännande värre. Ska även bli en vända ner till stan för ett besök på Boa inför helgen. På torsdag tänkte vi ta oss till Station o kolla/lyssna på Viberg som spelar där då. O på fredag har de visst invigning av bibliotekets nya lokaler. Det ni! Jag vet att ni önskar ni var mej när ni ser hur mycket som är på gång, hoppas ni har åtminstone hälften av alla spännande händelser i era liv haha. Dessutom kan jag bara påpeka att det även är klubb zoo på fredag. ojojoj vilken fullspäckad vecka. O handledarträff imorron bitti samt en massa skrivande på C-uppsatsen under veckan o så den vanliga träningen då.
Busy girl, busy girl.

God Natt. (Håll tummarna för att Blund ger med sig inatt.)

Kvällens låt: Oh Laura - Fine Line

"but we're all really looking for the same thing anyway."

Blev ingen Punch idag. Maria var trött o orkade inte gå o jag är en fegis o ville inte gå dit själv i risk för att bli ensam med instruktören. Nej fan, det får bli nästa måndag eller någon annan dag nu i veckan. Så det blev Stepmuskel istället som jag var rätt opepp på men det gick iaf hyfsat.
image1562
Har jag skrivit att vi ska vara med på Brännbollsyran? Det ska vi ju iaf. Team Turbo 80's är vårt fyndiga namn, o vi kommer sopa banan, lätt som en plätt. Synd bara att hälften av oss inte ens kan få iväg bollen o hälften är mest rädda för bollen. Aja, vi löser det med lite träning så.

Annars är jag mest bara trött. Sov inget vidare inatt o jag ber till han där uppe att jag inte ska gå in i en sömnlös period, jag pallar inte det nu. Vår grupp pallar verkligen inte det. En sjukling o en zombie - det funkar helt enkelt inte. Ikväll ska John Blund ta mig i sina armar o jag ska sova som aldrig förr, det kan jag säga er.

God Natt Vänner.

Kvällens låt:
Steve Dalton - No Dreaming


"Lying lips wont say, my eyes give me away.."

Har varit ute o vandrat kring nydalasjön här på förmiddagskvisten. Nu sitter jag mest o är lite uttråkad o undrar om jag bör dra ett litet städtag. Tjejerna på 308 o 310 städar o tvättar o har sig, kan ju få prestationsångest för mindre.

Gårdagen var fin. En vända ner på staden för lite glasinköp på dagen o sen grillning hos Cicci på kvällen. Grillad fläskfilè är fina grejer det.
image1561
Ha en skön söndag folket.
Adios.

"It's easy to forgive and forget it all tomorrow"

Dagens idag har liknat gårdagen på många sätt, bara varit en mildare version av den. Lite mindre ångest, lite mindre tung i kroppen, lite bättre humör, lite mer social, orkat lite lite mer. Vi snackar fyllan på Valborg som ledde till två dagar av utslagenhet, bakis o bakisångest. Börjar jag bli gammal? Vet hur som helst inte vad jag känner inför detta. Känns fint att jag o mina alierade har samma typ av känslor som rusar genom våra kroppar.
image1558

Bilder från min o Helènens sköna vandring i skog o mark under eftermiddagen.

Dagen har ändå spenderats i skolan. Kändes som det var bara vi där. Vi o så Gunkan då förstås (a.k.a. Gudrun schyman) o hennes härliga feministiska följeslagare. Körde till lunch, men det var allt vi mäktade med en dag som denna.

På återseende vänner.
God Natt.

Kvällens låt: Anna Ternheim - I'll Follow You Tonight

One Of Those Days

Idag är en av dessa dagar när man bara vill gömma sig under täcket o sova vidare, sova ända tills ångesten försvunnit o man hittat upp igen.
Men livet funkar inte så o istället får man så vänligt ta sig upp ur bingen, tvinga in sig i duschen, få på sig lite paltor o vara normal. Sov på M-hem inatt, orkade verkligen inte cykla hem i natten med den fyllefrossa jag drogs med där på småtimmarna.

Men igår var en bra dag, en jätte-jättefin dag. Fint väder, underbart sällskap o skönt humör. Det picknickades på gräset, grillades, sjöngs, snackades, drack o åts en massa o var allmänt trevligt. Okej, kvällen blev inte helt som förväntat men vi gjorde det bästa av situationen, det gjorde vi!
image1549

Har varit nere med brudarna på stan o käkat glass idag. Mer produktiv än så kommer inte den hr dagen att bli, verkligen inte.

Nu ska jag bädda ner mig o kolla på Six Feet Under.

Tack o hej för mig.