Testagram

Har börjat med en grej som heter testagram! I nuläget får man inte boxen mer än kanske varannan månad typ och den kostar 49 kr månad. Då får man testa massa nya produkter! Nedan är en bild på innehållet i månadens Box. Riktigt bra ju faktiskt!!

Har testat bönpastan idag som inte var det bästa jag ätit men funkar. Själv föredrar jag dock vanlig fullkornspasta, det är mer min grej!

I övrigt var jag och Maja ute och promenerade en mil idag. Hon har varit en riktig gnällbebis idag, ingen drömdag precis. Ni med kolikungar är ju hjältar alltså! En dag och jag är en jäkligt trött mami.




Till slut somna hon på mitt bröst vilket är det absolut mysigaste som finns!

Dessa tummar

Det är ju lite knepigt att blogga numer. Ni inser hur mycket man anv tummarna när man skriver på sin smartphone va? Inte det bästa för mina stackars trasiga tummar. Borde blogga från datorn men det blir ett sånt projekt då. 

Helgen har varit upp och sen ner. Lördagen var fin med massa fynd på barnloppisen och sen mys och massa gott på 1-årskalas! Kvällen blev lugn med ett gympass och sen film och en köttbit. Natten sen bestod av en massa jobbiga drömmar om mamma. Eller jobbiga, de var mest jobbigt att vakna från dem och inse att de inte var samma. Därav en ganska deppig söndag som iaf innehöll en kämpig joggingtur på 6 km,  ett besök på en barnaffär för att skaffa en bitring åt lillan (tror kanske ho ska få tänder? Hon är så himla gnällig och vill bita på allt och dreglar lite helt plötsligt). Sen åkte Tommy till Ikea och köpte en till byrå (älskade kille, hade inte pallat gå in där med alla jävla människor) och jag grejade med dopinbjudningarna. På kvällen tog vi en promenad till Stenhagen och tillbaka och sen lagade Tommy käk och vi hade välbehövlig film-myskväll!

Idag har vi varit på föräldragrupp vilket inte var någon höjdargrej men mer om det en annan gång för nu måste tummen vila.









Good days

Vissa dagar är man bara tacksam över allt fint! Ni vet när man kan vända på negativa saker och göra dem positiva och man bara känner sig glad! Igår var en härlig (om än slapp) dag. Blev en promenad med Jempa på eftermiddagen och sen hade vi lillördagsmys då jag lagade inbakad fläskfilé och klyftpotatis. 

Idag var jag inne till stan på bodyshops nyöppning och mötte upp Emelie. Vi promenerade sen hem till mig och käkade lunch, hade gjort en sallad! Sen gick vi till öppna förskolan och sjöng och hängde med alla trevliga mammor och bebisar. Sen promenerade jag med Maja till Willys där vi mötte upp Tommy och storhandlade. När vi kom hem var jag svintrött men släpade mig iväg till gymmet på ett bra axel/bröstpass! Och sen åt jag sallad framför Hela Sverige bakar medan Tommy nattade Maja. Fin dag bara liksom.

Men nu är det bingen som gäller!
Natti









Idag kom min första testagram-Box! Kul!

Lillördag!

Igår hade vi en riktig Mysdag, jag och Maja! Vi tog en lugn morgon i soffan. Sen efter lunch stack vi ner till gymmet. Visste egentligen inte om jag skulle våga det eftersom Maja började gnälla i måndags och är det något som gör mig nervös så är det att störa andra. Jag är själv sån som vill få vara i min egen värld och inte störas av annat tjafs på gymmet. Men tack och lov går det ju snabbt att packa ihop oss och gå hem. Igår gick det som på räls dock! Hann hela planerade benpasset ( 5 set benpress, 5 set cable-backkick, 4 set marklyft, 4 set hipthrusters, 4 set donkeykick med 5kg-vikt, 4 set bulgariska utfall) plus 3 coreövningar från boken 'Träning för nyblivna mammor'. Börjar kunna öka vikten på endel benövningar nu! Marklyft tar jag det lite lugnt med dock tills jag stärkt upp core ytterligare, har bara vågat mig på 40 kg som mest. Iaf hade vi en mysig dag igår för Maja var tillbaka som sitt vanliga mysiga jag till skillnad från i måndags. 

Idag har vi veeeerkligen slappat! Jag har gjort lite med dopinbjudningarna och annars har vi mest tagit det lugnt. Har även bytt några ord med farsgubben i Thailand. I eftermiddag blir det efterlängtad obsdagspromenad med Jen som varit i NY en vecka!




Slöisar

Slött här hemma denna morgon. Maja hade inte sin bästa kväll igår kan man ju minst sagt säga. För mig och Tommy som är vana vår snälla och ganska tysta lilla tjej så blev det en ganska lång afton. Jag hade ju planerat för filmkväll och fixat mkiddag och blåbärspaj och godis och grejer (Tommys födelsedag) men vår lilla solstråle var så kinkig och gnällig hela kvällen och tillslut gick jag och la mig med henne och försökte få henne somna. Sen tog Tommy över och försökte och efter många om och men somnade hon framåt halv ett-tiden tror jag det var. Och då sov hon till halv sju och hade då svårt att somna om men efter att ha bökat runt i sin säng ett tag så somnade hon till slut igen. Det här är ju baksidan med att resa och stressa runt en hel helg som det blir när vi åker hem till Värmland. Hennes vanor blir helt uppfuckade av all stress och miljöombyte och det tar några dagar att landa. Ser fram emot en myshelg här hemma till helgen! Hoppas att sömnen ska ha rättat till sig ikväll redan men vi får väl se. Just nu ligger hon och sussar bredvid mig vilket är lite fel tid mot hur hennes dygnsrytm brukar se ut. Ah well, vi tar dan som den kommer! Nu ska jag äta frulle och sen pyssla med dopinbjudningar och sen ska vi utnyttja finvädret till en mysig promenad tänkte jag!
 
Här kommer lite bilder från i somras!
 
Mys med moster!
Bad i Alster för Josef och Tommy!
Myser med gammelmorfar!
Kubb!
Gosigt i farfars famn!
Minigolf borta vid Fyrishov med Peter och Lotta!
Trivs i farmors famn!

Jag håller i Johanna och Emelie håller i Maja! Mysig sommareftermiddag!
Liten trött tjej!
Middag på balkongen.
Två minuter i morfars famn.
Middag hos Johan och Kicchi och barnen! Gott som fasen i vanlig ordning!
Bad i Vadstena för alla utom mig och Maja!
Fint!
Plockmiddag hos Babsan! Yummie!
Promenix vid Barbro! Mack-kastning!
Kräftfiske vid kanalen i Motala. Vi var nere och hälsade på mats och co när de fiskade!
Minigolf vid Göta Kanal!
 
 

Fulltecknad helg!

Har haft en superhelg hemma bortsett från att vi stressat runt till väldigt många ställen på kort tid! Men det känns också bra och mysigt att styra kosan hem till Uppsala ikväll. Efter många stopp idag så blev det en sen hemfärd i vanlig ordning.

Måste ju berätta! Gissa vem som sov 7.5 timmar i ett sträck inatt? Vår lilla Maja!! Sen ammade jag henne och hon sov vidare till typ halv tio. Själva gick vi upp strax efter nio och åt frulle men lilltjejen var segstartad idag haha kände mig som en lyckans ost när jag vaknade av en mysig tjej vid halv sju imorse! 










Full agenda!

Fullt på agendan här hemma idag! Därav den tidiga timmen. Har precis käkat frukost och sitter kvar framför Nyhetsmorgon och ammar. Snart blir det bak för hela slanten! (Ska ta med mig hem till mormor och morfar som överraskning). Sen ska det promeneras och packas! I helgen är det Värmland som gäller och i vanlig ordning är det omkring 10-15 ställen som ska besökas.  Så himla avslappnade besök blir det hehe 

Tjipp!



Busy day!

Har hunnit mycket idag! Imorse efter frukosten grejade jag med dopinbjudningarna. Sen efter lite amning gick vi ner till gymmet, jag och Maja. (Frågade föreståndaren igår om hon tyckte det var ok. Hon sa att hon tyckte det var jättebra och att hon brukat rekomendera mammor att göra så och att hon själv gjort så med sitt barn! ) Där körde jag hiit-intervaller för första gg sen skadan. Gick riktigt bra och jag vågade mig på att köra på 14 km/h. Det är ju inte snabbt alls jämfört med innan grav (då körde jag mellan 16-18 km/h) men jag tar det lugnt nu för jag är så rädd att stuka mig igen (plus att kondisen såklart är helt åt helvete hehe) Det blev 11 intervaller 30/30 efter en 10 min lång uppvärmning. Sen körde jag axlar varvat med coreövningar. Maja sov och var vaken om vartannat men var glad hela tiden, skönt för mamman! 

Sen fortsatte hon att sova när vi kom hem så jag kunde duscha, äta och fixa innan amning. Och så gick vi bort på sångstund på öppna förskolan! Idag var Maja vaken och verkade tycka det var mysigt. Hon älskar ju musik och olika ljud så hon skrattade mycket och charmade endel av de andra mammorna! Efter ett par timmar gick vi hem. Nu har jag fixat med tvätt och ammar. Ikväll bär det av till Stina för knytis-tacos-middag med gänget. Bra torsdag!





Lately!

Idag har Tommy gått till jobbet och vi tjejer är ensamma hemma. Gick dock upp imorse efter amningen och fixade lite frulle till honom så det skulle gå lite lättare att komma upp! Efter det ville inte Maja direkt sova mer så vi låg bara och vilade en stund i sängen innan vi gick upp och gjorde frukost till mig.

Idag har vi roliga saker på agendan! Ett besök till stan för inhandling av dopinbjudningsmaterial (hatgrej att gå i affärer med vagn men promenaden dit och hem blir trevlig!) och på eftermiddagen kommer Emelie och Johanna och vi ska gå upp på sångstund i Stabbyskogen som öppna förskolan håller i!

Men nog om idag! I onsdags gick vi en eftermiddagspromenad, jag och Maja, medan Tommy var hemma och kurerade. 
Jag körde även några backintervaller med vagnen på vägen (var givetvis jätteförsiktig eftersom lillan var i vagnen!) och hela rundan landade på drygt 10 km. På vägen tillbaka pallade vi lite äpplen. Maja insisterade! Hihi
På kvällen kolla vi film och åt köttbullar och mos (eller mest jag, Tommy fick bara i sig några skedar mos).






Sen igår så hade vi en riktig slö förmiddag. Sen stack jag ut på den första riktiga löprundan sen efter graviditeten! Det blev 4 km och både fot/knä/höft hängde med fint!!! Väldigt glad tjej efteråt. Så nu ska benen få vila några dagar som belöning. Efter löprundan körde jag ett rygg- och tricepspass! Idag har jag mycket träningsvärk i ryggen vilket känns gött för jag körde några för mig nya ryggövningar så jag bör ha fått till en hyfsad teknik!




Sen blev det storhandling på Willys! Efter det så storstädade en piggare Tommy lägenheten medan jag och Maja gjorde dopinbjudningar! Ska få klart de som ska delas ut hemma tänkte vi.

För övrigt såg vi en intressant film i måndags, "Her" med Joaquin Phoneix. Den är lite lustig alltså men jag skulle absolut rekomendera den. Den får en att tänka lite och har funnits lite i mina tankar sen jag såg den. 

Nu ska jag sluta vara långrandig och ta tag i den här dagen! Tjipp

Vaccinering

Idag har vi vaccinerat lilltjejen. Det var inte planerat att det skulle ske idag men eftersom Maja är 3 månader idag så tyckte läkaren vi kunde passa på när vi ändå var där. Hade ju planerat att Tommy skulle va med egentligen. Hur som helst så var det en traumatisk upplevelse för både mamma och bebis. Jag grät lika mycket som Maja. Usch alltså, det där får bli Tommys grej nästa gång. Min spruträdsla hjälpte ju inte direkt det hela. Mammas lilla hjärta, så himla duktig var hon! Men nu ligger vi båda och vilar i sängen. 

Tommy är hemma från jobbet idag med för hans mage vägrar bli bättre. Han hade jobbkläderna på sig och allt imorse men efter en timme i sällskap med toaletten så gav han upp och sjukanmälde sig. Imorrn är han ledig och om det inte är bättre då så måste han gå till läkaren och kolla upp det. Hoppas verkligen han kan jobba på onsdag. Själv har jag ont i halsen som jag hoppas ska gå över.

Ja vilken måndag. Hopas på en bättre och piggare tisdag för oss alla!
Tjipp

Mammas duktiga lilla älskling! Grattis på 3-månadersdagen ❤️️

Valvaka




Sjukstuga

Tommy kom hem vid lunch då han fortfarande var risig. Och det var nog tur det för han har sovit sen dess, han som aldrig sover mitt på dan annars. Jag och Maja tog oss in till stan och handlade lite pyssel och promenerade en bra sväng och när vi kom hem låg han fortfarande och sov. Så då sov vi med någon timme, kanske mer. Sen har Maja ätit och Tommy ligger kvar i sovrummet. Jag skulle gärna gå till gymmet en liten stund men kan ju inte väcka honom för det hehe. Så ser vår lördag ut! Hoppas er är mer produktiv hehe

Tjipp!


Tankar som snurrar

De där stunderna när jag och Maja är ensamma hemma så blir det endel tid till att fundera, tankarna får snurra fritt. Oundvikligen går tankarna ofta till mamma och saknaden. Blir sorgsen när jag tänker på allt hon och vi aldrig fick. Att hon inte får träffa Maja. Att jag inte får ställa alla frågor till henne. Att jag inte kan ringa och gråta ut när saker känns jobbiga. Att jag inte kan skicka iväg ett kort på en charmigt och alldeles underbart leende lilla Maja till henne och få ett fint svar tillbaka. Att Maja aldrig får träffa sin mormor. Att mamma aldrig får hålla sitt barnbarn. Ibland är det så tröttande och ledsamt att tänka på och leder till tårar. Andra dagar hanterar jag det genom att istället tänka på all fin tid vi faktiskt fick. Jag pratar så sällan om henne nu men tänker desto mer.

När Maja blir större ska jag berätta för henne om hennes fantastiska, osjälviska, empatiska och bästa mormor. Den mormor som tänkte på henne långt innan hon ens var påtänkt och grät över barnbarnet hon aldrig skulle få lära känna. Minnet kommer aldrig att blekna. I mitt hjärta finns du alltid starkast kvar mamma ❤️️

Trött lördag?

Lite slitna här hemma idag. Tommy pallrade sig iväg till jobbet trots att han var sliten efter en extremt febrig natt. Både täcket och lakanet var genomvått av svett. Så jag låg på min sida med en filt över mig inatt (i vanliga fall har vi ett dubbeltäcke som vi delar). Just nu ligger Maja och sover i babygymmet och jag har just ätit lite frukost. Borde ju städa här hemma eftersom det inte blev någon fredagsstädning (Tommy sov större delen av kvällen och Maja var ganska gnällig) men jag är så trött och seg. Tänker att vi också borde komma ut och ta en promenad. Ah well, först tänker jag ligga lite här i soffan och vila framför Nyhetsmorgon en stund. Sen ska vi väl ta tag även i den här dagen. 
Hoppas ni har en fin lördag!




Snälla bebis sooooov!

En supersjuk och risig pojkvän och en orolig bebis blir lika med en trött och otålig morsa. Jag är mer än impad av alla ensamstående föräldrar. Det har jag alltid varit men bara en dag med en sjuk sambo gör att jag gånger en miljon fattar hur tufft det måste vara att alltid ensam vara den som gör allt kring barnet. Gud alltså, jag vill bara att Maja ska sova nu. Handlederna värker, tålamodet tryter och ögonlocken åker igen. Jag vill SOVA!


Freitag!

Så vare fredag! Tommy är jäkligt risig och har varit hemma från jobbet idag :/ Själv började jag dagen på Efct med ett benpass. Sen gick jag och Maja in till stan och mötte upp Emelie och Joganna för supermysig  lunch och fönstershopping. Gud vad meckigt det är med barnvagn inne i affärer alltså. Verkligen ingen favoritsyssla. När vi kom hem låg Tommy där vi lämnade honom, i soffan med stora duntäcket, febrig och dan. Nu ligger han och vilar och vi roar oss själva och låter honom va ifred. Han hoppas va piggare och kunna jobba imorrn, förlorar så mkt pengar annars. Man har ju inte så mkt marginaler nuförtiden hehe



Igår hade vi en fin dag. Vi gick in till stan och på vägen förtidsröstade vi. Sen strosade vi runt i stan några timmar. Jag köpte lite scrap-grejer för att kunna göra prototyper till dop-inbjudningarna! Dessutom bokade Tommy dopet som blir den 15:e november. Känns roligt att planera och fixa inför det! Sen åt vi faktiskt en kulglass i solen innan vi gick hem. Såååå gott och årets första om msn inte räknar den pyttelilla som jag och Jempa åt på Martinas i somras (och det gör jag inte. Den var liksom för liten för att räknas). Mmmm älskar kulglass! När vi kom hem stack jag till gymmet för ett rygg/tricepspass och sen käkade vi fläskfilé och sallad till middag. Efterrätt unnade vi oss med! Mango och lite nötter för mig, lösgodis för Tommy (varför föddes jag inte med samma ämnesomsättning som honom? Haha)






Pappa-torsdag!

Idag är det torsdag och en jobbhelgs-vecka för Tommy. Det innebär att han är ledig och hemma med oss idag! Det gillas ju väldigt mycket förstås ❤️️ Har inga planer för dagen direkt utan det blur en lugn dag med lite hemmapyssel och kanske nån promenad och sådär skulle jag tro.

Igår var jag ju på Ackis på uppföljningsbesök. Det var p den avdelning som jag var inlagd först när jag blev dålig i havandeskapsförgiftningen och direkt jag kom in på avdelningen sköljde en stark ångestkänsla över mig. Trodde nog jag lagt det där bakom mig men kanske inte ändå. Läkaren rekommenderade mig att verkligen bearbeta det, ev med hjälp av psykolog. Vi pratade igenom förloppet och fokuset låg på hur en kommande graviditet skulle kunna se ut. Hon sa att hon inte alls avråder från en ny graviditet men stt det är viktigt att jag bearbetat den här och att jag vet om att risken ju är större för mig att få hf igen och att det kommer bli planering på specialismödravården om det blir aktuellt och det blir också täta kontroller. Jag som hatar sjukhus och sprutor och allt sånt får ju lite panik av tanken på att gå igenom det för igen givetvis. Hur som helst så är det ju inget som är aktuellt i nuläget och om det blir aktuellt så får man fundera över det då. Iaf så var jag rätt slut igår kväll. Var en liten mental utmaning det där besöket, skönt att det är över! 
Läkaren ringde och mina blodvärden var iaf jättebra! Skönt! Han trodde att det kunde vara den långvariga smärtan som gjort mig trött.

Igår kväll lagade jag isf köttbullar och potatismos! Har aldrig gjort potatismos fler själv men jag letade i minnet hur Mats brukade göra och det blev faktiskt ett jättegott mos! Roligt! Bra matvraks med två nya maträtter, kålpudding dom Tommy gjorde och mos som jag gjorde.

Nu ska jag väl ta och kliva upp ur sängen. Fast det känns som jag skulle kunna ligga här hela dagen!


Ny och fin mössa som Annso gjort!
Jag redo för Sckis och sen härlig promenad med Jen! Våra onsdagspromenader är nåt jag ser fram emot varje vecka!

Busmaja!

Mammas lilla bustjej ❤️️



Hej hej

Det har redan blivit onsdag. Igår hade vi en fin dag tycker jag! Jag tränade (träningsvärk idag!!) och bakade och Maja satt med och tittade och sov om vartannat. Och det obligatoriska soffmyset. Sen blev det lite mer gnälligt på eftermiddagen. Sen kom tjejerna över på pyssel och fikakväll. Mysigt som alltid! 






Idag är det dags för återbesök på Ackis för mig. Måste ha med mig Maja så jag ska försöka göra det bästa sv det genom att stressa minimalt och ha henne mätt när det är dags. Hon har en väldigt gnällig morgon vilket jag hoppas vänder till eftermiddagen. Vore såååå skönt om hon kunde sova lugnt i vagnen vid besöket. Svårt att få en rättvis uppgift på blodtrycket exempelvis när man har en skrikande bebis bredvid eller i famnen.

Och läkaren ringde aldrig tillbaka så jag vet inget om mina blodvärden. Får väl ta och ringa dem om de inte hör av sig.

Förresten sov lilltjejen mellan 22-04.45 inatt. Vilken lyx!! Nöjd mamma!


Skönt!!

Snälla Tommy kunde komma ifrån jobbet en halvtimme och var därför med Maja medan jag var hos läkaren i typ 5 minuter. Blev ingen remiss utan antiinflammatoriska i tablettform. Har inte tagit det förut eftersom de receptfria inte rekomenderas när man ammar. Fick också lämna ett blodprov eftersom jag känt mig så trött och hängig sista veckorna trots att sömnen är bättre på nätterna. Han skulle ringa imorrn och säga hur det såg ut och om jag behöver järntillskott eller ej. Skulle va skönt att få en förklaring till tröttheten.

Nu slappar vi lite med mellanmål och jag tänker att vi borde gå ner till Apoteket och hämta ut mina tabletter, ju snabbare jag kommer igång med dem desto bättre känner jag. Hoppas hoppas på lindring!! Sen blir det middagsfix, kycklingwok!

So long!
Morgonmys


Förmiddagspromenad till Mio med Tommys matlåda!
Efter att ha skakat av alla blad börjar äntligen tomaterna mogna! 
God lunch idag! Grekisk pytt i panna Frånö lördags och Frökex!

Ny vecka nya tag

Så var det måndag igen.
Lillan sover och jag sitter i sängen bredvid och äter standardfrullen (kvarg, torrostade pumpafrön och solrosfrön, varma hallon och jordnötssmör). Skulle ha gått till läkaren kl 13 och kollat tumlederna och förhoppningsvis fått remiss till handkirurgen men de ringde och sa att han var sjuk så jag fick tid hus annan läkare halv fyra. Tommy skulle kommit hem på lunchen och tagit hand om Maja under tiden men nu får jag ta henne med mig istället :/ Flr det första känns det onödigt att dra in henne bland all sjukbaciller men sen så blir det så rörigt när jag har henne med och hon är ledsen och man hör knappt vad läkaren säger. Så var det iaf sist hos arbetsterapeuten. Ah well, vet ju att jag måste vänja mig. Blir samma sak när jag ska till Ackis på onsdag. Och allt annat man ska göra de närmaste åren hehe Som varje gång vi blir inbjudna på barnfritt grejer tex. Då får bara en av oss gå.

Nog om det! Helgen har varit fin och lugn. I lördags segade vi i soffan på fm och sen tig vi en promenad till Erikshjälpens second hand och fortsatte sen promenera vid ån. Sen gjorde vi (hem mest Tommy) grekisk pyttipanna och så kom Jen över på middag. Hon fixande skitgod fruktsallad till efterrätt! Mysig kväll på balkongen och det kändes som man förlängde sommaren lite ytterligare. Söndagen startade vi med nåt avsnitt True detective innan vi for iväg och storhandlade. Sen stack jag till Actic Boländerna (kommunen har gratisvecka) och mötte upp Sara där och så körde vi ett benpass! Tiden gick supersnabbt och det blev ett bra pass! När jag kom hem lagade Tommy ihop kålpudding som faktiskt var väldigt god (trodde inte jag gillade det). Säsong för vitkål nu så den är ju skutbillig, tips! Och så kollade vi på de sista avsnitten av True detective innan det var sovdags och ännu en helg nått sitt slut.







Nu äre ny vecka och nya tag som gäller!

Whoopiedoopiedo!

Smärtan i magen är borta idag, känner inget!! Superglad! En vilodag från träningen var nig vad lilla kroppen behövde. Så efter en sömnmässigt jobbig natt och försök till sovmorgon så har jag nu städat hela lgh och Majis har vilat plus lekt i babysittern. Men nu är det dags för en promenix i detta underbara väder! Hej och välkommen fredag, snart får vi hem Tommy och så blir det familjemys i helgen! 
Hoppas ni har en superfredag ❤️️



Mamma älskar dig

 

Förskolemys

Sov länge idag, till halv elva. Vi tyckte vi förtjänade det! Sen åt vi frukost och myste i soffan innan vi svidade om och gick till öppna förskolan. Där var det sångstund för bebisar! Fast Maja sov hela tiden så mamma fick sjunga själv och låtsas att Maja var intresserad haha Sen satt vi kvar en bra stund och pratade med andra mammor och jag åt lite medhavd fika (Proteinbollar och äpple, gäller att va förberedd) och Maja ammade såklart.

Igår på träningen så måste jag ha sträckt mig eller nåt i magen för idag har jag har ont på höger sida när jag rör mig. Tog nog i lite för hårt på ryggpasset helt enkelt :/ Blev lite ledsen när jag vaknade och kände det. Hoppas det inte ska kräva jättelång vila nu bara. Nu VILL jag komma i form. Känner mig inte alls bekväm i min kropp just nu.







Stabbyskogen!

Vi gick på korvgrillning och sångstund i stabbyskogen och det var jättemysigt! Strålande sol, glada människor och många barn. Vi satt lite vid sidan av men hittade en annan mamma med en 3-månaders som vi snicksnackade med. Eller mest jag, Maja sov mest haha 

Sen när Tommy kom hem stack jag till gymmet flr ett pass rygg/triceps. Eller ja, släpade mig dit. Idag var motivationen inte på topp. Men efter en blick i spegeln på sin trötta mammakropp så fick jag nya krafter hehe 

Nu ska vi försöka sova. Maja ligger och sover i min famn och nu kommer det småkritiska läget när hon ska lyftas över i sängen. Ibland går det galant men ibland krävs det ett par försök haha Är dödens trött verkligen. Som att musten gick ur mig här ikväll. Håll tummarna för en bra sömnnatt!



Lunchtime!

Lunch framför en valdebatt! Jag är ju väldigt klar över vart jag står rent ideologmässigt men borde sätta mig in mer i sakfrågorna. 
Såååå gott!!


Premiär!

Premiör på öppna förskolan idag! Det var sångstund och en massa barn i olika åldrar och stoj och stök. Med andra ord en perfekt miljö för Maja att somna i hihi Så hon sov hela sångstunden i min famn men det var ju mysigt ändå ❤️️ Efter det gick vi en härlig promenad med Emelie och Johanna! Nu ska jag äta lite och sen får vi se om vi känner för att gå upp till stabbyskogen där öppna förskolan har ute verksamhet med korvgrillning och sång!

Idag är ju egentligen vår promenaddag med Jen men hon är sjuk så det blir inget idag!






Sleeping beauty

Idag har min lilla tjej varit trötter. Sovit större delen sv dagen med avbrott för amning och några leenden till mami. Vår fina lilla mystjej❤️️ Så efter promenaden (6 km)  passade jag på att göra Frökex (som nu är i ugnen) och en omgång till Proteinbollar! Hade alla ingredienserna då jag tänkte att det var lika bra även om de jag gjorde igår såklart inte är slut än! De flesta ligger i portionspåsar i frysen. Perfekt som mellanmål både hemma men kanske ffa när vi är iväg på grejer. Nu ska jag snart sätta igång led middagen som blir baconlindad kycklingfilé! Vilken fin dag det varit! 




Milkaddict❤️️

Klockan är elva

Sitter i sängen med lilltjejen i knät och myser! Var uppe med tuppen och körde ett gympass imorse innan Tommy skulle jobba. Körde ben! Nu ska rumpan tillbaka!! Sen när jag kom hem duschade jag och sen vilade vi en stund och sen åt vi frukost i sängen när Tommy åkt till jobbet. Lillan sover fortfarande, verkar vara en liten tröttis till skillnad mot igår när hon var rn liten gnällis haha 
Idag ska jag nog baka Frökex och så blir det nog en promenad i vanlig ordning i det fina vädret tror jag. Men först lite mer mys!!








Livet som mammaledig när det är dom bäst❤️️

Första september

Så var hösten här på riktigt. Det är första september och luften är hög och klar och helt underbart härligt! Imorse var vi på BVC (bra besök! Lillan hade ökat 300 gram sen i måndags! Bra bra att kurvan pekar fortsatt spikrakt uppåt!) och sen tog vi en promenad i ett område vi inte brukar promenera. Mysigt med miljöombyte! Vi kommer gå åt det hållet fler gånger.

Sen har jag städat ur skafferi-hyllan, tagit hand om tvätten, diskat, lagat köttfärssoppa och en omgång energibollar. Väldigt produktiv dag med tanke på min lilla gnälliga och mammiga bebis ❤️️ Så när Tommy kommer hem går mami till gymmet och sen blur det middag och att ordna massa matlådor med soppa att frysa in! 

Hoppas ni haft en fin dag!