Stark start på veckan!

Jobb jobb och sen träning på Actic! Bra pass blev det och sen en dusch och sen iväg på AW på hijazz. Så härlig måndag ändå! Finaste vänner alltså ❤️️






Jag åt vegetarisk Ratatoille med fetaost till! 

Nu ska jag sova så jag är pigg på morgondagens utbildning!
Natti

Fina söndag!

Har haft en lovely dag! Fick till ett jätteroligt pass på gymmet och jag kände mig stark och fick massa härlig energi! Sen bastade jag och hade inpackning i håret och hade det lyxigt. Sen cyklade jag hem och styrde iordning en wok till lunch och att ha som matlådor imorrn innan jag hoppade in i bilen till Stina. Där gjorde vi en skitgod fruktsallad och pysslade en massa. Suuuupermysigt som alltid ❤️️














Och nu sitter jag här i soffan med Tommy och ska hinna få någon timme ihop innan det är dags för sängen och sen ny vecka, nya tag. Förresten, 2 månader kvar på jobbet nu tills jag går på ledigt!! Whoop whoop!

Sunday!

Hej hopp söndag!
Har haft en mysmorgon med min bättre hälft och kändes lite tråkigt att bli snuvade på en hel timmes extra morgonmys, men inget att göra åt. Med magen full av gröt, grape och georgeous Geisha-te så ska jag nu packa iordning träningskläderna och bege mig till Actic. Blir ett styrkepass med lite cardio i vanlig ordning. Blir nog lite bastu med inpackning i håret med tror jag! 

Hade en superfen eftermiddag och kväll igår. Först träffade jag Jen och Gusten och hans lilla Selma för en fika. Sen tog jag och Jen en lång men långsam promenad längst ån i det fina vädret. Det var så härligt och de där stunderna när man får njuta av finväder, härligt sällskap och massa tjejsnack är så värdefulla! (Dock var jag som en gammal kärring i kroppen på kvällen och ont lite här och där, som alltid när jag överansträngt mig lite. Men idag känns kroppen på topp igen!!) Sen på kvällen lagade Tommy kött, halloumi, sparris och klyftpotatis. Sen såg vi en väldigt liksom tragisk film och myste i soffan resten av kvällen.





Kvällsgott! Frysta jordgubbar har blivit min kvällsgottis-grej. Det får jag äta (för mig själv alltså) även på vardagskvällarna om jag blir sugen på nåt! Gott och så räcker det länge eftersom det är fruset så man måste suga på de haha

En sån där dag

Har en sån där fet-ful-hemsk-dag. Men det ska jag inte tråka ut er med!

Håller på och tvättar och har varit ute och promenerat i solen. Såg en massa blåsippor! Visste inte att de kommit upp än! Sen var det några som höll på och klippte sin häck så då bad jag att få ta lite grenar med mig hem. Så nu har jag satt dem i en vas och tyckte det blev vårigt fint! Om påsken varit närmre hade man kunnat sätta fjädrar däri!

Nu ska jag ta en snabbdusch och något att äta och sen möta upp vänner på stan! 
Hoppas ni har en fin lördag 💕









Very happy friday!

Fin dag på jobbet följt av ett grymt träningspass! Hade så himlans mycket energi idag, hur härligt som helst! Med all den energin blev det även ett längre pass än vanligt (brukar hålla mig kring en timme), 90 minuter. Tommy slutar inte jobba förrän 19 så jag kände ingen stress hem liksom. Idag kändes det nästan som innan jag blev gravid, alltså på min energi och att jag kände mig lite starkare med. 

Men nu är jag hemma igen och ska ta en dusch. Sen ska jag sätta igång och förbereda middagen som blir hemmagjord pizza, yummie! Och Lets dance blir det på TVn. Älskar mys-fredagskvällar ❤️



Det syns nog inte hur glad jag var för bilden blev så suddig haha

Hoppas ni får en superfin och mysig fredagskväll!

Heeeej!

Har haft en rätt spännande dag! Sen efter jobbet kom jag hem till en nystädad lägenhet och en jättefin blomma från världens finaste och mest stöttande pojkvän! Så glad man blir av sånt, jag känner mig så lyckligt lottad!!

Seeeen så har jag varit ute å ett 'träningspass'. Det blev en promenix i solen varvat med olika styrkeövningar med kroppsvikt. Filmade mig själv för att få lite bilder och för att se tekniken. Gud jag kommer verkligen aldrig vänja mig vid att se mig själv såhär stor. Och då har jag bara kommit halvvägs :/ Tränade förresten i bara tröja idag utomhus! Lyyyyyxigt! Nu tror jag våren är här för att stanna.










Goder afton!

Imorse promenerade jag mina 6 km till jobbet, som jag annars brukar cykla. Det var jättehärligt och ett riktigt vårväder! Sen efter lunchen så spydde jag som en liten gris. Upp led all lunchen. Tommy tror att Det var vår mat som var dålig. Både han och jag mådde lite dåligt efter lunchen igår och idag hade jag en större portion sv samma mat. Hmm konstigt! Men men, efter någon timme mådde jag iaf bättre som tur var och jag hann att repa mig innan nästa besök. 

Efter jobbet har vi handlat lite av varje och veckohandlat mat. Känns alltid skönt precis efter handlingen, när man har kyl och frys full! Nu har vi lagat lasagne att ha i matlådorna, jag gjorde köttfärsen och Tommy resten. Hörde jag någon säga Teamwork?!

Hoppas ni haft en fiiiin dag!



Transformation tuesday...

Hej hopp!

Fin dag på det stora hela! Förutom att jag efter lunchen blev snurrig och illamående och nästan trodde jag skulle svimma. Men det redde ut sig sen så det var skönt. Fick sitta ner och vila några minuter på en bänk mellan två besök bara. Har väl lågt blodtryck eller nåt. Hoppas jag inte svimmar bakom ratten bara.

Efter jobbet stack jag ner till gymmet och körde Crosstrainer och styrka. Gick jättebra verkligen och kände mig superglad efteråt!! Väl hemma så blev det fruktsallad, keso, russin, kanel, nötter, frön och mjölk, love it! Samma som jag åt till frulle dessutom. Bra måndag som man säger!




Sista bilden är av dålig kvalitet men på gardinen. Det är en gammal som han bara använde ena kappan sv och slog ett snöre runt :) Fint tycker vi! Och i fönstret trängs en del av mina odlingar!

Min handyman!

Jag var ute och gick en sväng förut och när jag kom tillbaka hade min handyman gjort en jättefin hylla av vår dörr som tidigare agerade skrivbord! Jättefint blev det! Dessutom hade han bytt gardin i litens rum. Så nu har hon en hylla, spjälsäng, gardin och då har Tommy köpt en likadan matta som han själv hade när han var liten, med bilvägar på. 






Och just nu håller jag på och lagar kycklingsoppa. Har även hunnit snacka bort rn timme med syster i Australien imorse! Fin söndag!! 


Igår

Hade en mysig dag igår verkligen! På eftermiddagen åt vi en tidig middag i form av pannkakor, som faktiskt blev över förväntan. Har aldrig gjort egna vanliga pannkakor och det var helt klart lite trixigare än man kan tro men man lär sig väl med tiden hehe Efter middagen blev det en promenad med T bort mot Berthåga och sen filmmys resten av kvällen!

Idag blev det ännu en sovmorgon men nu är vi igång och tvättar och så har vi precis ätit frukost med färskt bröd från bageriet här nedanför. Ikväll tänkte jag göra en kycklingsoppa!





Hej lördag!

Har haft en riktig myslördag med mannen i mitt liv idag ❤️️ Först efter en sovmorgon, promenerade vi till affären imorse för att handla gofrukost och sen gjorde vi iordning en stor brunch framför TVn och kollade på Delivery man. Efter maten låg vi och myste i soffan under resten av filmen. 
Sen har vi hängt i pysselrummet/barnrummet ett tag. Tommy för att läsa Metallica-boken han fick av mig i julklapp och jag för att pyssla!

Men nu har herrn åkt och tvättat bilen och jag har landat i soffan en liten stund. När jag har skrivit klart det här ska jag fortsätta pyssla lite. I övrigt kan jag berätta att mina tomatfrön har blivit små skott och jag springer fram och kollar dem det första jag gör efter jobbet varje dag! Och igår kom även 2 paprikaskott upp med! Spännande och kul!

Igår hade vi en riktig myskväll med Suits  och Lets Dance och tacos och godis. Bästa avslutet på en lång vecka. Dessutom körde jag ett gympass som gick himla bra igår efter jobbet med. Jag blir tuffare och tuffare på gymmet trots magen och annat överflödigt och det känns skönt. Mår så bra av att röra på mig och känna endorfinerna och att få känna mig stark.

Ja ni hör ju, det här är en helg i kärlek och mys tecken! Vi har varit allt för upptagna på helgerna på senaste så den här helgen är det ordentligt med kvalitetstid som gäller med den bästa killen på jorden ❤️️

Hoppas ni med har en fin helg vänner!












Pannkakstorsdag?

Igår sa Li att hon skulle hem och laga pannkakor efter jobbet och jag blev så avis! Jag har ju inte ätit det sen jag var liten och bodde hemma! Alltså vanliga originalpannkakor. Vi har ju gjort proteinpannkakor av olika slag senaste åren. Aaaaanyway! Tänkte därför jag skulle slå till och göra pannkakor idag och ge oss en pannkskstorsdag men sen hade Tommy glömt sin matlåda hemma idag och ska äta den ikväll istället. Och då orkar jag ju inte göra pannkisar till bara mig, det är ju inget kul. Får bli en annan dag istället helt enkelt! Så då blev det gröt med äpple istället, mindre spännande men ack så mättande och gott! En riktig klassiker.

Idag vann jag en tävling på Instagram och jag vann en Kari traa träningstopp! Blev så glad! Har ju Kari Traas Butterflytop sedan tidigare som ni vet (den jag var med och utvärdera) och den är gjord av ett superbra och svettransporterande material! Dessutom är den lite längre och stretchig och perfekt att använda nu när jag är tjock. Hoppas den här vinst-toppen kommer vara lika bra. Dock ska jag nog spara den tills sen, när jag är lite mindre tjock haha Braaa torsdag som ni hör!!





Hellu!

Onsdag och mer än halva jobbveckan gjord, whoop whoop!! Efter jobbet cyklade jag till Actic för ett gympass men när jag väl kom dit så upptäckte jag att jag glömt mobilen på jobbet :/ Bara cykla tillbaka till jobbet i snöstormen. Fasen vad sur jag var när jag cyklade där i motvinden med snön i ansiktet! Men när jag kom till jobbet hämtade jag mobilen och sen kilade jag ner till gymmet på jobbet istället. Där körde jag små cirklar med styrka och lite pulshöjande. Som alltid med fokus på att bibehålla styra i ffa axlar, skuldror och rygg och sen stretch på slutet, så gott det gick. Klurigare än man kan tro men en stor mage i vägen haha

Sen när vi kom hem var båda supertrötta men nu har T åkt iväg på innebandy och själv håller jag på och gör baconlindad kycklingfilé med broccoli och sås till! Jag gör en portion till Tommy när han kommer hem och sen matlådor åt oss förstås!






Tjejkväll

Tanken var att vi skulle ses och pyssla lite men det blev middag och tjejsnack istället och bästa avslutet på rn helt vanlig tisdag! De här kvällarna betyder så mycket för mig. Det är så härligt att bara få snacka tjejsnack och mysa ihop. Min favoritsallad med feta, tomat, sallad, soltorkad tomat, oliver, avocado och dressing blev det och ett gott nybakat bröd till det! Sen lite vindruvor och te för att avrunda det hela. 






Första sparken

Igår kände vi första riktiga sparkarna från lilltjejen! Så otroligt häftig och härlig upplevelse ❤️️ Och idag har hon fortsatt att sprattla runt större delen av dagen. Livlig liten tjej vi har ❤️

Bröllis-helg!

Ja i helgen har det stått bröllop och kärlek på Agendan! Helgen började med att vi styrde bilen ner till Barbro i fredags efter jobbet. När vi kom fram till henne i regn och blås-kaos så hade hon god tacos färdigt på bordet åt oss. Så då åt vi och prata och åt och prata och hade en supermysig kväll, som alltid hos Barbro! Och så fick vi en helt fantastisk hjärtformad större skål samt ljushållare som hon drejat åt oss i förlovningspresent. Så otroligt otroligt fint och vi blev ju då himla glada ❤️️ Plus att vi fick ett doftljus med chokladdoft och chokladpraliner! Bortskämda! Sen morgonen efter så åtta vi en stor härlig helgfrulle tillsammans innan vi valde vad vi skulle köpa till bröllopspresent till bröllopsparet och styrde bilen vidare. Stannade dock en snabbis hos pappa på vägen och hälsade och kramade och fick lite planteringsmaterial som ni får se senare! Toppenbra!!






Sen hämtade vi Jen och Victor i Jönköping innan vi styrde mot Mullsjö och hotellet där vi skulle bo. Fixade oss med lockat hår och grejer innan det bar av på ett jättevackert bröllop ❤️️ Så vackert brudpar och god mat och jättefina tal och sen en fest som höll på långt in på natten. Dansade tills man stupade haha Sen frulle med många av bröllopsgästerna imorse. Sen åkte vi hemåt igen och nu har man landat i soffan och vi ska nog köra lite myskväll med film och sånt!










Halvvägs




Solig torsdag!

Alltså hallå härliga torsdag! Sol till tusen,  converse på fötterna, leende på läpparna, pigg träning efter jobbet och cykeltur med älsk hem efter jobbet! Nu har jag dessutom fröken på en plåt i ugnen! Det är ju dags för mig att bidra till jobbets fredagsfika imorrn och då vill man ju ha lite gottigt såklart! Off to bageriet imorrn innan jobbet med andra ord.

Hoppas ni haft en lik fin dag som mig! 
Over and out!




Tröttis tröttis tröttis!

Efter jobbet var vi till MediaMarkt och kikade på både kamera, tvättmaskin och didkmaskin. Rome wasnt built in a day och vi inväntar kommande löner för det mesta. Men vi började kika iaf!

Imorse började jag min morgon med en solig promenix till scandic nord där vi bjöds på hjälpmedelsvisning och en supergod hotellfrukost. Sämre start på dan kan msn ha! En bild från min härliga promenix imorse: 



Trädgårdsmästarns dotter

Cyklade till Gränby och köpte mig ett par promenadskor idag efter jobbet (fick presentkort på det av Tommys pappa i helgen!). Köpte också två påsar jord och cyklade sedan raskt hem för att hinna så mina fröer innan solen skulle gå ner. Åhhh vad jag älskar att ha balkong igen!!

Nu ska jag strax börja med middagen! 
Over and out!


 Och här är lite bilder från Emsans babyshower! Glömde lägga upp dem igår. 




Vi var för övrigt 4 gravida tjejer på plats! 

Mmmmmmmm

Gjorde godaste Jamie oliver-kycklingen ikväll igen! Den är ju så jädrans god! Ni borde testa, easypeasy! Dessutom har de billiga hela kycklingar på Willys den här veckan om man är medlem, tips tips! Sen kör man på med salt invändigt och utvändigt, hackar färska kryddor och trycker in under skinnet och så citroner och vitlök och kryddor i magen och knyt igen. Sen på med lite peppar och salt ovanpå och sen in i ugnen så sköter den dig själv. Jag tycker det blir jättegod och frisk smak! Sen gör jag sås på créme fraish och citronpesto och så egna klyftpotatis och andra grönsaker från ugnen! Looooovely! Receptet finns överallt att googla.

I övrigt har jag tvättat all vår tvätt och Tommy har storhandlar och sen städat. Maken på produktiv måndag! Nu måste jag verkligen sova!

Natti


Skulle gärna gå på detta när de kommer till Uppis och känna nostalgins vindar blåsa! 

Finhelg!

Väkdigt fin och väldigt fullspäckad helg fylld av massa familjetid! Bortskämd med ännu mer presenter och supergod mat och tårta har jag blivit med! Och så avslutade jag helgen med att vara med på Emsans Babyshower. Myshelg med andra ord men man känner sig lite sliten efter allt fara och flänga hehe

Idag efter jobbet cyklade jag ner till gymmet. Men så vände jag på parkeringen och cyklade hem istället för jag insåg att jag hellre ville ta tillvara på D-vitaminer i eftermiddagssolen. Så det blev en promenix istället. Blev omsprungen ett antal gånger på vägen och kände ett lutet sting av avundsjuka, våren och hösten är absolut primetime för löpning tycker jag! Meeeen var sak har sin tid. Promenixande är alldeles lagom för mig just nu. Sen blev det keso med apelsin, russin, frön och kanel, älskart! 

Tjipp







Den där känslan!

När man sitter och äter frulle i köket innan jobbet och inser att det är nästan ljust ute. Den känslan upplevde jag imorse. Hur glad blir man inte?? Godaste frukosten kesella, bär och frön och då Wellness till det. Härlig start på en helt vanlig torsdag!




Tröttis

Tog mig till gymmet idag efter jobbet. Bestämde mig för det redan igår och det var nog enda skälet till att det ens blev av. Om jag säger att jag ska göra nåt då gör jag alltsomoftast det. Men det är ingen piece of cake att lufsa runt därinne på gymmet med en stor mage. Usch vad folk tittar, ingen skam i kroppen har de och det slutade i gråtfest hemma i soffan när jag kom hem. Kände mig som världens största tjockis. Finaste pojkvän kom dock strax efter mig och muntrade upp mig med fina ord och pussar som han alltid gör. Men ja ni vet hur det är. Vissa dagar hanterar man andras fördömande och sina egna tvivel bättre än andra helt enkelt. 

Min födelsedag var uuuuunderbar! Jag och älsk spenderade den åt hotellfrukost, gå i affärer, titta på bebisprylar, greja i barnrummet, mysa med godis framför en film, klura på flicknamn till liten. En superfin Mysdag bara han och jag, precis som jag önskat! Dessutom skämde han bort mig med att laga god middag  på kvällen och med bakelse och te på sängen på morgonen. Och så fick jag två superduperfina blombud med! Och imorse blev jag firad av kollegorna! Har aldrig varit med om maken till firande ❤️️ 














Till mamma

Älskade älskade mamma.
Imorgon är det exakt 30 år sedan du födde mig till världen. Sedan dess har du varit den viktigaste personen i mitt liv. Först levde vi några år med pappa, men de åren minns jag inte särskilt mycket av. Efter det flyttade vi och började bygga upp vårt egna lilla liv. Du prioriterade alltid mig och din villkorslösa kärlek fanns alltid där. Trots att du var tvungen att jobba så länge på dagarna för att få allt att gå ihop så kände jag alltid din villkordlösa kärlek och du var alltid bäst på att göra all vår tid tillsammans så speciell. Vi hade alltid helgmys, oftast med stekt karrè och bakad potatis och sen dipp och grönsaker framför Bingolotto eller annat sällskapsprogram. Gjorde du en drink till dig så fick jag en likadan men utan alkohol. Vi parade pengar och åkte på små resor tillsammans till Stockholm tex. Även när jag blev lite äldre och flyttade hemifrån så tog vi oss alltid tiden för varann, för att få egentid med varann. Vi brukade boka en hel dag emellanåt och ta bilen och åka runt på loppisar, stanna på mysiga lunchhak och åka till fina trädgårdar och vandra runt och beundra det hela. Jag älskade de där dagarna. Ända till slutet hade vi det, du och jag. Sista gången var när vi hade vår hela vecka den sista hösten, när Mats var på älgjakten.
 
Och här står jag nu, din lilla tjej, snart 30 år gammal och på väg att bli mamma till en egen liten tjej. Det känns så overkligt alltihop men samtidigt helt underbart. Det är som ett rosa skimmer över idag, när vi för första gången fått se vår lilla tjej på ultraljudet. Men mitt i det så känner jag en sån enorm saknad och sorg. Jag sörjer att min lilla flicka aldrig kommer få träffa sin tålmodiga, kärleksfulla och fantastiskt starka mormor. Jag sörjer att du inte finns där att dela det här vackra med mig, ge mig goda råd och ge av din kärlek även till henne. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att tänka på det.
 
Men jag vill ändå berätta mamma, att jag mår så väldigt väldigt bra just nu. Jag är inte längre den där svaga, sårade själen jag var när du lämnade oss. Jag föreställer mig att det var sorgligt att se mig så otrygg och sorgsen som jag var då. Och jag vill därför berätta att jag mår bra nu. Jag har en kille som verkligen älskar mig för mig och stärker mig inifrån och ut. Och jag älskar honom så oändligt oändligt mycket. Jag har vänner som är fantastiska och ger så mycket av sig själva och finns där på ett sätt som är helt otroligt. Och sen fina fina familjen så klart. Jag är omringad av så otroligt mycket kärlek.
 
Så trots sorgen över att inte få dela detta fina med dig mamma så ska jag nu fokusera på att bli en lika fin och kärleksfull mamma som dig. Jag ska ge allt av mig själv precis som du gjorde. Jag ska ge allt för att min lilla tjej ska bli en stark och självständig kvinna med en trygg självkänsla och jag ska lära henne vad empati är, precis som du lärde mig.
 
Kommer alltid att sakna dig men aldrig att glömma dig och allt ¨det du lärt mig.
Jag älskar dig
/Din lilla tjej som sakta men säkert börjar växa upp
 
 
 

Yummie for the tummy!

Det börjar bli en liten söndagstradition att göra storkok av någon gryta av något slag när jag är hemma på söndagarna. Idag blev det helt egenpåhittad köttbulle-gryta! Har gått och klurat på receptet i huvudet ett bra tag och idag slog jag till och gjorde den. Gjorde först stora vanliga köttbullar och stekte dem. Sen hällde jag i 3 burkar hela skalade konserverade tomater. Sen i med feta, oliver, köttbuljong, rödvin, paprika, vitlök, lök och sist haricot vertes (så de inte blir för mjuka, vill ha lite tuggmotstånd). Det blev riktigt jäkla gott faktiskt! Det tyckte Tommy med :) Vi käkade det hela med pasta till.

Nu blir det myskväll för hela slanten. Och imorgon är stora dagen! Pirr i magen!

Tjipp



Livet!

Fin dag! Först lite soffhäng, sen en tur till stan för att byta en klänning jag fick av fina Jen och Viktor igår som var för stor och sen vidare till Actic gör ett finfint gympass! Gick riktigt riktigt bra idag! Avslutade med lång stretch i vanlig ordning. Sen shoppade jag lite inför kvällens middag. Tänkte göra köttbullar i tomatbaserad gryta med oliver och feta och sånt. Kör lite på känn och slänger i lite sv varje som vanligt haha

Men nu har jag just ätit min gamla favorit keso, apelsin, rostade pumpafrön och solrosfrön, russin, kanel och mjölk. Soooo yummie! Så nu ska jag slappa lite innan jag ska fortsätta röja här hemma efter gårdagens kalasande! 

Tommy jobbar ända till 17 och planen är att ha middagen klar när han kommer hem plus en nystädad lägenhet!

Ha en fin söndag!
Tjipp







Fina vänner

Hade en sån härlig kväll igår med superfina vänner! Gud vad glad och tacksam jag är för att jag har er i mitt liv! Kvällen blev superhärlig med god mat, massa snack och spel. Här är lite bilder med, de får tala för sig själva :)

















Uppladdning?

Ligger i soffan och tänker att jag måste ta tag i det ena och det andra. Håller på tvättar och har varit och handlat redan. Ska ha lite födelsedagsmiddag ikväll. Vi skulle varit 20 stycken men på grund av bortfall så blev vi bara 10 st inkl mig och T. Fast det hinner kanske bli något mer bortfall innan kvällen med så jag avvaktar med att duka haha Det var samma sak förra året så jag väntade mig inte att så många skulle komma som tur var. Men lite ledsamt blir det ändå såklart! 

Men nu ska jag strax ta tag i och förbereda lite käk för kvällen men först ska jag nog vila bort lite hormonell besvikelse i soffan och sudda bort surpuppan från ansiktet hehe För det är ju faktiskt så att ett gäng av mina favoritmänniskor kommer hit och hänger ikväll, sämre kan man ju ha det!!

Ha en fin lördag! 
Tjipp