Gott nytt år!

Gott nytt år på er allihop!
Skål, o ses nästa år!

Fest på juldan!

138856-58puss o kram gubbenskålkatrin o jag kramas!
Lite bilder från min o Helenas galna juldags-kväll...

Nyårsskor!

Nyårsskor!
Japp, är man så dum så man glömmer skorna man skulle ha på nyår hemma i Umeå så är det inte mycket annat att välja på än att inhandla ett par nya. De här får duga. Funkar väl till jeans sen fram i vår!
Ciao

Dagens sanning: Om skorna bara finns i en storlek som är för stort för dig så kan du alltid sätta in ett hälinlägg, så funkar det finfint..Haha

Chokladberoende?

Ja, mycket troligt att jag blivit det efter en vecka hemma med en kost bestående av choklad, julskinka och...ja just det ja, mer choklad. Haha, lite lätt sockerberoende där ja. Blir kul att försöka vänja sig av med när man kommer hem igen..
Kom just hem från en joggingrunda, som var hur skön som helst (vad gör man inte för att väga upp all choklad liksom?), Jättefint väder o rimfrost överallt!

Igår kväll åkte jag in till stan, på Walfrids, o träffa lite gamla kompisar, Katrin, Kicki, Sara o Mia. Lite sjukt att tänka att vi har varit så lika varann o umgåtts så mycket förr, nu har vi verkligen valt helt olika saker att göra. Mia går ju en skådespelarlinje i Göteborg, Katrin har köpt hus här i Fagerås med sin pojkvän, Sara ska åka till Frankrike o jobba i vår, Kicki jobbar på boomerang i stan o jag är ju uppe i Umeå. Mmm, så kan det gå. Men det är ändå lika trevligt att träffas när vi gör det ett par gånger om året.

Ha det!

Dagens fras: Ge mej..

Mellandagsrea

Har varit inne på mellandagsrean idag...Var på Bergvik, o det var ungefär jag o resten av Karlstads befolkning som hade hittat dit. Men det var ju rätt väntat.. Hittade lite saker att köpa i alla fall (mycket nödvändiga sådana, som alltid på rean. "Oj, vad billig, den tar jag , även om jag aldrig kommer använda den, jag menar den är ju så billig..") Köpte i alla fall lite undies, en pyjamas o två tröjor. Letade skor till nyår med, men hittade inga fina. Glömde ju de jag hade tänkt ha på nyår hemma i Umeå, va trött man kan bli alltså, inget kan man komma ihåg.

Jaa, annars har det varit en lugn dag, drog en joggingrunda imorse innan staden bara.
Nu ska vi snart äta köttgryta! (Hur underbart är det inte att vara hemma o få maten lagat åt sig?)

Later people

Dagens sinnesstämning: Fruktansvärt rastlös, ge mej nåt att göra..

Utgång i byhålan

Ja, igår va det ju juldagen o årets mest givna utgång! Jag o Helena träffades här först o satt o snacka skit o drack alkoholhaltiga drycker innan vi åkte vidare till Jonas o förfesta o sen bar det av till Killingen. Det var en konstig men jäkligt kul kväll. Träffa på en massa gamla kända ansikten som jag förmodligen inte sett sen förra årets juldag.
Sen blir det ju alltid lite drama när man är i lilla kilshålan, o så även denna kväll. Fick bla en öl över mig av nån brud som blev sur för att ja dansa med fel kille...haha, orka säger jag..Sen va det nån annan dryg brud som drog till mig i ryggen på dansgolvet, har man inget bättre för sig så.. O så hade jag så klart lyckats tappa garderobsbrickan, samt att jag inte ordnat någon skjuts hem till Faggan heller...Men allt löste sig ju till slut som det gör för det mesta, så det var lugna puckar, även om det tog sin lilla tid innan jag kom hem:) Så nu har man "gjort" kil i år också!

Idag är för övrigt en allmänt seg annandag, men så är det ju varje år, rätt väntat. Sov till halv två, sen va jag ute o gick nån timme o sen har jag bara slöat mest hela dagen. Jonas va hemma en sväng så familjen åt middag tillsammans, o det var ju gott, men ja ni vet, inte alltid lika gott såhär dan efter. Men men..

Nu ska jag väl lägga mej o fortsätta slöa tror jag, kanske läsa en bok eller så!
Ciao people

Dagens sanning: En utekväll i Kil räcker för ett helt år...(Ses nästa juldag)

Juldagen

Ja, då var det juldagen och vi ska snart till mormor o äta lunch, som vanligt på juldan.
Gårdagen var trevlig, fullt hus som vanligt när hela familjen är hemma, men det är ju alltid mysigt. Spela lite sällskapsspel o snacka skit till långt in på natten. Ja det är alltid lika kul att umgås lite med familjen!

Ikväll blir det feeest i alla fall!
Men nu ska jag kila iväg, så jag hinner till mormor o hjälpa till lite med maten innan de andra kommer!

So long people

God Jul!

God Jul!God Jul!
God Jul på er allihopa!
Hoppas ni har en kul jul!


Julkänsla=noll

Ja, min julkänsla har i alla fall inte infunnit sig kan jag säga. Hoppas på att nån snäll jäkel vill smitta mig med lite av sin julkänsla! Vem nu det skulle vara, eftersom ingen i min omgivning verkar inneha någon "christmasspirit".. Men men den kanske kommer imorron. Dessutom blev det inte bättre av att jag o mormor såg penseèr idag som blommade så fint i en rabatt. men det känns bara kul med blommande penseer dan för julafton...haha.
Va ute och jogga en runda förut. Det var skönt, körde bara den korta vanliga rundan på runt 7-8 km, men det var skönt att komma ut o få lite frisk luft, och röra på sej!

Men ikväll blir det uppesittar kväll med bingolotto för min familjs del. Det ni, det går inte av för hackor det..O så kommer man ju kamma hem storvinsten med, o några miljoner såhär lagom till jul är ju aldrig fel!
Ha en bra jul allesammans!

Julklappshets..

Har vart in till stan (Bergvik) twice idag...Faan, stan är inte nåt man vill göra två dar innan julafton alltså. Jag blev än en gång påmind om varför man bör börja köpa julklapparna innan den 22:e.. Vilken jäkla hets alltså. Undra hur månag ovänskaper o bråk som uppstår en dag som denna. Jag bevittnade flera stycken, folk som skrek åt varann o var allmännt dryga. Orka för faan säger jag. Känn lugnet liksom ;) Hahaha Men jag menar folk måste väl veta att det är hysteriskt i affärerna sådana här dagar eller? Ibland får man dock känslan av att folk kommer till affärn o blir helt paff o undrar varför det är så mycket folk?!

Jaja, orka. Nu har jag gjort alla mina julinköp o hoppas slippa affärerna fram till mellandagsrean i alla fall. Då kanske jag orkar mig dit, vi får se..
Men nu ska vi snart käka lite kycklingsallad o sen ska familjen baka julgodis!

Ciao

Sommarfest...

Sommar!
Mmmm sommarminne! Fryksdalsdansen 2006, lätt man var lite brunare och fräshare då eller!
Reunion 25/12 -06, oh yes!
Skål!

Rastlös?

Min allra bästa Helena!
Japp då va man hemma igen då! Kom idag med tåget till karlstad, efter 15 timmars tågresa. Attans trött är jag, men sov ändå bättre än förväntat, säkert minst tre-fyra timmar.
Det är sjukt, men jag känner mig redan lite rastlös här hemma. Konstigt, men så är det...Saknar mitt garngang, haha..
MEN ska ju träffa Helena nån dag snart! O hinner vi inte klämma in det tidigare så blir det en riktig jäkla reunion på juldan. Sup o svälj trevlig helg! (Oj, vad jag har saknat våra galna analyserar-kvällar babe!!)

Nej nu är det snart dags för sängen ju. Så jag orkar med morgondagen med handling med Mats på morron o julklappsshopping med Lotta efter lunch o annat trevligt.

Later people!

Dagens insikt: Det kommer verkligen inte bli någon snö till jul?! (Vilket innebär nada julkänsla för min del)

Vurpa med biken

Vurpa med biken
Jag drar väl en vurpa på biken då...Hej blixthalka säger jag på den.
Hahaha, så kan det gå när inte haspen är på..
Ciao
Ps. Lista utformas i detta nu...

"Årets-listor" och glada överraskningar..

Hemma en sväng från skolan för att hinna packa o plocka iordning lite här hemma, men sen ska jag tillbaka till skolan för det beryktade utvecklingssamtalet..Orka säger jag..men men, bra att få det gjort, måste tydligen göras någon gång så..
Har fått juluppgiften i skolan nu idag o det känns som hur mycket som helas, så Hej då jullovet, kändes det som... Men men bara att gilla läget. Hade ändå lite trevligt på lektion med vår härliga "årets-lista" (järngängets haha)...Lär nog komma upp på
http://guesswhat.blogg.se/ inom det närmaste..Hahaha..
Annars så var ju min o Helens lycka gjord idag, eller vad säger du Helen? Nu kan vi ha ett bra o lugnt jullov, utan att behöva oroa oss över Johan o Fredrik...de kommer nog klara sig i alla fall, eller vad säger du?
Nej nu lär jag återgå till packingen..Eller jaja, kanske inte återgå, men börja packa i alla fall!
Later!

Dagens roligaste: Järngängets "årets-lista".
Dagens överraskning: Att få titta lite o sitta nära...hahaha

Att kontra...

Han är min...
Snälla Jenny, lägg ner...Det finns inte..du och han? Mohahahahaha

Föresten hälsar han så gott här från min säng på ett så där lagomt "stackars lilla tjejen som vill ha mej men jag vill ju ha Terese" sätt. Men du Jen; Du fick ju Hasselhoff, det var ju så du ville ha det, visst?

God natt från mej o Wentworth..

Packa? Nej inte nu i alla fall..

Packa!
Japp, tycker bara att det är roligt att jag fortfarande inte tagit tag i mig själv och packat, städat o tagit hand om tvätten. Känns mest kul, haha.. Man får ju prioritera som jag brukar säga..Själv valde jag tydligen (omedvetet?) soffan framför datorn i några timmar o andra mycket roligare och viktigare grejer..Hahah, ja man är ju bra rolig alltså..
138856-42
För övrigt funderar jag o Helèn över hur Johan o Fredrik ska klara sig över jul utan oss. Men ni kan va lugn, vi är tillbaka efter jul....mohahahaha
Nej nu ska jag göra något vettigt....eller nej nu ljuger jag, det ska jag faktiskt inte, om man inte räknar att gå o lägga sig inom den närmaste timmen som vettigt, för det är kvällens plan!

God natt på er!

Se det snöar!

Se det snöar!
Tänkte bara maddela att snön är på väg ner nu! Julkänslan kommer krypande, för nu är det jul igen o nu är det jul igen...
Imorron drar jag hemöver!
Ciao!

(Svar på dagens fråga: Ähh, va faan, orka bry sig..Nu är det jul!)

pump!

pump!
Yes, fick plats på pumpen idag, tack för det Cicci! En sista pump i år alltså..

Dagens fråga: Varför just nu?

Ut o härja?

Har varit i skolan på förmiddan, drygt, men rätt okej ändå, fick testa en massa prylar och sådär. Visade kanske inte den mest produktiva sidan hos mig själv idag, men vem gjorde det egentligen?
Känns att julen är nära och alla vill bara hem, eller få ledigt i alla fall. Sista dagen o lektionen imorron o det tackar vi för.
Känner för att göra något kul, oväntat spontant...Är less på vardagstristessen nu..får se vad som händer?

En vecka till juldan, o då blir det fest du Helena! Ingen kan festa så bra som du o jag, så är det bara, oslagbart, haha!
Om jag skulle ta o börja packa lite kanske? nja, vi får se, kanske senare.

Later you all

Dagens förhoppning: Att vi får platser pårockpumpen ikväll!

Tomtecombat!

Ja vi fick två platser till combaten till slut i alla fall! Tack för att du fixade det Helen! Det var i alla fall 90 minuter långt, med två instruktörer med tomteluvor, o skitkul! Så det var det, sita combaten i år då, men efter jul är vi tillbaks igen så klart.
Orkade ner till stan gjorde jag med, tog tag i mig själv, så det är jag rätt nöjd över..
Annars är det så att jag sitter här i soffan o vet att jag måste hinna duscha, läsa i nån bok för skolarbetet samt städa, för det skulle visst komma ån snubbe och inspektera lägenheten imorron. Men jag säger så här, jag har inte bett om att någon snubbe ska komma hit o rota, så då får han helt enkelt stå ut med lite skit i hörnen:D

Nu ska jag väl ta tag i mej själv...kanske..
Natti gott folk

Dagens ord: Orka..

Tack för besöket Mari!

Tack för besöket Mari!
Det har varit en kul helg, med finska inslag:D Höres snart igen! Kram o hej!

Ensam igen

Ja nu har Mari åkt hem till Finland igen..Åkte med bussen vid tio imorse. Så nu är det tomt här i lägenheten. men hon var här lagom länge. Ni vet hur det kan va sådär att man har längtat efter att träffas så länge, men sen när man väl gör det så inser man att man förändrats så mycket sen sista man träffats? Så var det. Tror både hon o jag kände så, vi lever liksom så olika liv nu. Jag festar o umgås med kompisarna hela tiden medan hon bara umgås med sin pojkvän i princip. Jaja..så kan det var. Det var ändå roligt att träffas en stund, o nu vet vi.
Men nu måste jag kila iväg till skolan, skulle bara hem på rasten o ta hand om tvätten o kolla om det kommit någon ledig plats på combaten imorron..men icke...

So long people

Dagens fråga: Orkar jag dra ner till stan igen och göra det jag borde?

Morotskaka för fyra..

Kom just hem från stan. Jag o Mari har vart nere att par timmar o julshoppat lite. Blev ju inte så mycket pga pengabristen, men det var ju trevligt ändå. Mari fick tag på lite julklappar i alla fall. Det var lagom mycket folk, inte alls så mycket som jag förväntade mig att det skulle vara en söndag så här nära inpå julen.
Var på Skogis på förmiddagen med brudarna o det är ju alltid trevligt. Åt en groteskt stor morotskaka, som jag inte orkade äta upp, men oj vad god den var!!

Nu ska jag snart dra iväg till gymmet på lite spinning, så får Mari lite tid att packa o skriva lite mejl i fred.
Imorron åker Mari hem (vid tio på förmiddagen)
Later

fest

Skål!138856-42jag o maridansfest
Lite festbilder från igår..

Dagens jobbiga: Visa leg när man är snart 23 och ska på en bio med 15-årsgräns..känns helt okej..

Sista utekvällen med gänget..

Detta året alltså!
Ja igår var det födelsedagsfest som gällde. Förferra hos Hot-Jen, och det är alltid lika trevligt. Tackar för alla godsaker där! Alla som brukar vara med o gå ut var med, så det var kul. Inklusive Mari då så klart! Så det blev en engelsktalande kväll..
Blev Villan i alla fall till slut, för de flesta av oss. Petra, Sofia o Vickan drog dock ner till Olearys. Hade jäkligt kul, o faan va packat med folk det var. Kommer nog lite bildbevis senare..

Nu ska jag hoppa i duschen innan vi ska äta, o sen blir det bio ikväll med brudarna.
So long

Grattis Hot-Jen!!

Grattis Jen
Grattis till allas vår "Hot-Jen" på 20-års dan!

Feeest!

Fest!
Japp, ikväll är det fest brudar! Skål på er!

Back on track!

ÄNTLIGEN internet igen. Vilket skit fram o tillbaka det har vaeit alltså. Har ringt tre gånger o pratat med bitchar o inkompetenta byfånar. Ja med det var lagom kul i alla fall. Men nu har jag äntligen fått uppgifterna per mejl!
Men nu ska jag o Mari träffa de andra strax o dra ner på stan, Jenny ska ju bla på boa för första gången. Grattis hot-jen!
Ikväll blir det feeeest!
Later

Kan internetsnubben ringa?

Imorron kommer Mari! Ska bli sjukt kul att träffa henne igen, som sagt, ett år sen sist!
Har varit i skolan på förmiddan, drygt var det, är så himla skoltrött just nu, men men. Hoppa över sista lektionen o drog ner på stan en sväng istället (m Helen, Sandra o Jen). Köpte inget särskilt, men det va skönt att komma ifrån skolan i alla fall!

Sitter just nu hos Helen, har precis dragit i lite slingor i hennes hår, väntar nu på att hon ska skölja ur det, o se hur det blir. Hoppas det blir fint. Annars blir hon nog inte glad på mej!
Har i alla fall fortfarande inget internet, så det är därför jag har så kass updatering på bloggen.
Men men nu ska jag snart dra hemöver o städa upp lite så det ser hyfsat ut när Mari kommer imorron!

Later people

Dagens jobbiga: Skola 8.30-16.30 imorgon...Tack för den Boston..

Tröttast..

Fortfarande inget internet då...Urs vad det är trist..Kan ju inte boka gympass eller prata med folk eller nåt. Man är ju så van att alltid ha det där, o kunna snacka med folk när som helst, o slippa ringa. Ringde idag igen, men tydligen så kan det dröja upp till tre dagar (vilket jag visste innan) men då räknas inte lördag o söndag. Så det innebär att de kanske inte hör av sig förrän på onsdag och sen ska de väl skicka inställningarna på nåt sätt eller hur det nu funkar. Så det verkar som om det kommer dröja ett tag till..

Har vart på hjälpmedelscentralen idag, hela dagen. Så fruktansvärt lååång dag. Jag var så himla trött, har ju sovit så dåligt hela helgen...

Men på onsdag kommer Mari o det ska bli så himla kul!! Då ska vi baka lite julgodis och sådant med brudarna från Guesswhat, hahaha

So long people..

Fortfarande inget internet

Ja, sitter här hos Helen, med henne o Jenny, och gör inget särskilt. Vi kom just hem från stan, har vart där och käkat på skytten, och det var Såå gott! Sen drog vi en fika på starz. Lugn kväll alltså
Gårdagskvällen blev vild, kul o oväntad, haha. Jag, Helen o Maria va ut, gick till NH. Hade inga direkta förväntningar, skulle ju bara ta en bärs. Men ja, ni vet hur det brukar bli...en öl blev flera öl och vi rockade loss rejält på dansgolvet med nyfunna vänner haha!

Men nu ska jag snart dra mej hemöver o få mej lite sömn, blev ju inte mycket av den varan i natt

So long

Tillbaka i Umeå!

Ja, då var man tillbaka i Umeå igen då, o det är hur skönt som helst! Åkte från Sundsvall lite efter två idag, skönt att komma hem i skaplig tid.
Mindre kul var att jag, när jag kom hem, insåg att jag hade tappat bort (okej då, slängt) pappret med ip-numret på, till intrenet o det, drygt värre. Så då var man utan intrnet ett tag. Jag ringde skycom, men det var någon totalt inkompetent grabb jag snacka med, som inte visste nåt, så vi får väl se vad som händer, orka hetsa upp sej.
Sitter hos Helen o snackar skit, ska gå ut o ta en bärs sen tänkte vi. Vi och Maria, får se vart det blir, kanske NH eller E-puben, nåt billigt i alla fall..
Nej nu är det dags att vara lite social.

Later people

Dagens dryga: Min kassa ekonomi, som tar ner mitt humör..

Så jäkla givet


Kolla in den hetast bloggen JUST NU..Hahaha
http://guesswhat.blogg.se/

Dagens skämt

Ett skämt??
Alltså allvarligt, visst faan måste Linda Rosings nya video vara ett skämt. Både låten och videon är ju hur dålig som helst. Vad tänker bruden med? Förmodligen inte alls...haha Ja den finns i alla fall på aftonbladets hemsida om någon vill få sig ett gott skratt..

Dagens läxa

Jag vet inte vad det var med min blogg igår, men det fungera inte att komma in på den o tog hundra år att publicera den när man hade skrivit ett inlägg på någon annans blogg och grejer. Det var väl överbelastat eller nåt som helen sa.
Vi åkte i alla fall en sväng till Ikes igår, när jag kom hem från jobbet. Petrus var gullig nog att hämta upp oss så vi fick skjuts dit! Så det var ju trevligt. Köpte dock inget, men de andra handla lite. Jo en födelsedagspresent inhandlades ju förstås till en speciell person..
Dataservern här på VC har typ kraschat eller nåt, den gjorde det igår, och de har fortfarande inte kunnat åtgärda felet, tar visst en väldans tur. De vet inte ens om de kommer kunna hinna fixa den tills imorron. Så ingen kommer åt sina journalen, varken AT, läkare eller SSK, lite drygt. Så vi kan bara ta de ärenden som Thomas kommer ihåg i huvudet. Men men, sånt som händer, kan ju inte direkt styra över det. (Tror alla har fått sig en läxa vad gäller back-up i alla fall!)
Nej nu är snart min lunch slut..
So long people

Dagens lärdom: Att ha back-up är inte en så dum idè ändå..

Praktik

Ja så var det lunchrast igen då.. Har inte så mycket för mej direkt, väntar på att Thomas ska komma tillbaka från lunchen, o njuter allmänt av lite slapptid.
Ganska fint väder här i Sundsvall idag o det är ju aldrig fel.
Gårdagskvällen var ju himla lugn, hände inte mycket i vår lugna korridor. Kollade lite på TV o snacka me Helen o Linda över msn, haha fast vi bor dörr i dörr. Då är man lat på allvar...
Men nu är jag redo att åka tillbaka till Umeå alltså...lite less på sundsvall o bristen på iksu o min egen lägenhet, men praktiken är i alla fall kul.

So long!

Dagens tråkiga: Det blir bara mörkare o mörkare, jag har solbrist (om man kan ha det).

God natt Sundsvall

138856-34138856-35
Nu är jag nog lika trött som det ser ut som Egobenny o Helen (You can call me helen cause thats  what they say in the states) är här....
Så god natt o puss hahaha

Är det så ni vil ha det så..

Är det så ni vil ha det så..
Pix pax på denna i så fall...:D

1:a julklapparna!

1:a julklapparna!Ja då har man inhandlat de första julklapparna då! Så nu är jag klar med julklappen till min kära syster, o jag köpte.......PIIIIIP.....Trodde du va siz, men nej det kan jag ju inte skriva här, för då ser ju du det. Men jag tror hon kommer tycka om det i alla fall! Har även köpte födelsedagspresent/julklapp till Mari som hon ska få när hon kommer hit! Känns jättebra att ha köpt lite, bara mamma o mats kvar nu då, o ja, Mathias då (systerson). O nåt litet till tvillingarna. Jaja, men nu har man tagit första steget in i julkarusellen i alla fall:)

Hade tänkt äta på rummet idag men kunde ju inte motstå att följa med när Helen undra om jag kände för att äta på stan:) Vi drog i alla fall en vegetarisk buffe på Åhlens o det var SÅ gott! Men imorron lovar jag att äta här på rummet!!
Nu ska ja slå in mina julklappar

So long people

Dagens fula: H&M:s julklappsförpackningar...Svart o vitt? Vad är det för juligt med det?

Vår i luften

Har just lunchrast, o har redan ätit men lite tid över sådär. Min handledare är iväg o käkar o han sa att ja kunde surfa lite medans han va borta o åt. Han lär väl dyka upp snart.
Har varit på två hembesök idag, o det är ju alltid kul. Sen va vi upp en sväng till den här utsiktsplatsen här i Sundsvall, med hoppbacken o det. Minns inte va det heter. Det är ju så klart väder och sol idag så det va jättefin utsikt. Det enda som förstörde var dessa attans fabriker som förpestar miljön. Så nu har man sett det med.
Nu kommer han snart, back to business
Later people

Dagens fundering: Är det verkligen normalt att det känns som vår i luften den 5:e december? Tveksamt..

Fina flickor

138856-30138856-29138856-28138856-27
Några bilder från den fina tacksittningen som vi fick av våra nollor för några helger sen:)

Varför betala TVlicens?

Inget fotbolls VM?
Kan inte fatta att SVT inte anser sej ha råd att köpa in rättigheterna till fotbollsEM??
Vi betalar en jäkla TVlicensavgift på 2000 om året för två skitkanaler. Enda gången de flesta av oss har någon anledning att titta på någon av skitkanalerna är när det är något sådant här stort evenemang! Tur att fyran i alla fall har rättigheterna till att sända de svenska matcherna.
(Missuppfatta mej inte, jag är inget fotbollsfreak, även om jag tycker det är kul när Sverige spelar, men kom igen SVT, kan ni inte ge oss åtminstone det för alla de pengar vi betalar för att innehha era kanaler? Tydligen inte..)

Pengabekymmer o sunkiga kök

Första dan på praktiken har man ju överlevt nu då, o det gick ju bra. Är inom primärvården, på en vårdcentral o har en manlig handledare. Han verkar bra o är relativt nyutexaminerad, så han vet vad jag behöver veta och sådär o är öppen för frågor.
Annars har det inte hänt så mycket. Gick hem från vårdcentralen o efter mycket irrande hittade jag ner till busstation.. Träffa Helen o Linda o gick runt en sväng på stan. Käkade lite på stan innan jag gick hem, shame on me, för jag har ju verkligen inte råd med det egentligen, men ja var tvungen. (Köket här är i sunkigaste laget. Inte köket i sig, men doften, man kan få kväljningar för mindre säger jag bara..)

So long people

Sundsvall by night

Sundsvall by night
Så här kul hade vi i Sundsvallsnatten!

Skål Sundsvall!

Skål Sundsvall!
Galna Umeåchicks gör Sundsvall osäkert!

Fyllon, glögg o bingolotto i sundsvall

Ja då va man i Sundsvall då. Det va en allmänt stressig dag igår. Skulle ju hinna ivg på core och stepmuskel först på morronen, o sen skulle vi åka från umeå vid ett. Men det gick ju bra o vi hann rättså tidsenligt!
Fest blev det ju i Sundsvall då, o det va ju en upplevelse. Vi fick sova hos vår pärla Petrus i natt, så slapp vi betala boenda, tack för det Petra! Gick ut på ett ställe som hette 360 grader. Det var väl lite sådär, lite dåligt me folk när vi kom men vi hade trevligt ändå. Hann även dra en kebabrulle på ett pizzahak i närheten av baren, där det var en allmänt idiotisk alkis som trackde oss som aldrig förr, ja så kan det gå!Idag har vi vandratrunt i ett julmysigt sundsvall o föstershoppat lite, o insupit adventatmosfären, haha
Men nu har vi i alla fall kommit till rätta i våra små rum o sitter o spelar bingolotto o dricker glögg:)
Så skål o trevlig advent på er!

Dagens osäkra: Kommer jag hitta till vårdcentralen jag ska praktisera på imorgon? Tiden får utvisa

Tack för den Boston

Har ju då suttit o slökollat lite på idolfinalen med Helen. Har inte kollat alls på det innan, men nu va det dags..hejar på Erik om man nu kan heja på nån, men han lär väl inte vinna direkt, som ja fata det så har Markus mest tittarstöd..Ja så kan det va, kunde egentligen inte bry mej mindre, men blev ju lite lätt brydd nu när vi ändå titta lite på det.

Ambulansen som åkte förbi här nyss fick bli kvällens händelse. Vi sprang ivrigt efter för att se viket mål den hade, en den verka lite lätt snurrig. Irra mest runt här mellan husen, ambulansen alltså. Men hittade senare in till Helens hus. Nån utslagen stackars sate som låg däckad på golvet, ja det blev ju ett kul slut på kvällen för han..
Nej nu ska ja packa lite till men sen är det sängen, så ja e pigg imorron.

Kvällens mest puckade: Är inte Peter Jöback bög fresten? (Ehh, joo, men det där är Sebastian Terese...)

Nick hit och hej dit

Ja, det va ju lite trevligt på Villan..Du skulle vart där egobenny, det var nån där som sakna dej. Också hans polare Curt Cobain då så klart, drar en liten nick på den då. haha Ja det är aldrig fel med några bärs så här på fredagseftermiddagen.

Vi blev dock utkörda vid sex för det var ju SG-sittning. Liite sugen på att gå dit o kolla läget, om man kan se skymten av ett visst par människor, eller vad säger du Helen? Men nästa helg, det säger jag bara, då är det dags.
Har börjat packa då o man får känslan att jag ska vara borta i ett år o resa när man ser min fullproppade backpack...fattar inte hur man kan behöva så mycket, men tydligen (har typ inte ens kommit halvvägs än). Har en känsla av attdet kommer sluta med det kära gamla "sitta-på-resväskan-för-att-kunna-stänga-den-tricket" haha samma visa varje gång.
Ja det blir väl till att sympatititta lite på idol sen då med Helen, blir ju intressant (om vi inte ångrar oss på utgångsfronten, men vet aldrig med oss)
Ciao

Dagens fundering: Kommer jag att lycks stänga backpacken när jag är klar med all packning?
Den som lever får se

Irrande i samhällshuset

Ja då var det fredag igen, gud vad dagarna går fort..
Har haft den tråkigaste av dagar idag, hade föreläsning hela förmiddagen o det var såå trist, men säkert nyttigt..eller nåt..Det enda roliga var att irra runt lite med Helen o egobenny i samhällshuset o äta pepparkakor o drick glögg, alltid nåt:)
Sandy o Lindus har ju gjort sin tenta idag, hoppas det gick bra för er!

Har vart på pump i alla fall. Hon körde några låtar från nya passet och några gamla. Lite less på pump nu måste jag säga men det får gå.
Ja imorron är det ju Sundsvall som gäller, det ska bli kul! Ja, praktiken känns också hyfsad men det är jobbigt med den tillhörande uppgiften (vad nu den handlade om, måste läsa studiehandledningen bättre). Men FEST blir det i alla fall, eller hur brudar. Lätt vi ska göra sundsvall osäkert, haha

Ikväll blir det en sväng till Villan på efterpluggpub, annars ser det ut som det blir lugnt, gäller att ladda för imorron.
Nu ska ja hoppa in i duschen
So long

Dagens nickname: Egobenny