Its always sunny in Fagerås?

Nah..inte riktigt kanske. Men idag är det det. Har varit ute och gått i två timmar i det sköna solskenet. Nu bränner det som eld på mina stackars kinder men jag känner mig så skönt fräsch o pigg ändå.

Ska hoppa in i duschen o sen ska jag iväg o handla lite mat. Ikväll är det festasplaner med min käre kung o co på G. Vet inte mkt detaljer än, vi får väl se vad kvällen har ett erbjuda helt enkelt.

Provade lite kläder igår som jag inte köpte, bara för skojs skull, det är tydligen mitt stora tidsfördriv nuför tiden. Den här randiga kjolen tex. Känns lite passé tror jag, men den är rätt söt. (indiska)


OBS på profilbilden, vart tog Terese´s rumpa vägen? Ingen som vet ingen som vet.
Blek? Jag? Nej, nu förstår jag inte vad ni syftar på.

Den här snygga skjortan är från H&Ms herravdelning. Synd bara att det är nåt skrivet på ryggen. Mkt snygg modell och tvätt annars.

Anyway. Ha en skön lördag folket. Skål för helgen.
Ciao

ännu en helg av ovisshet påbörjad

Har varit ute och spatserat genom Faggas tomma kvarter en sväng. Mötte inte en kotte, välbefolkad by det här. Nu har jag just kirrat maten och den är i ugnen. Fläskilé fylld med mosarella och soltorkade tomater och till det klyftpotatis och bearnaissås står på dagens meny. Tillagat av MOI så klart.

Koftorna jag köpte idag såg ut såhär (200 spänn för två, inte illa va?):




Jag ser så dryg ut på bilderna att man får lust att slå till mig haha. Anyway, tröja nr 2 är marinblå och vit. De är av samma modell.

Nu ska jag kolla till maten.
Latah Folks.

Bara en vanlig fredag

Fredag. Smaka på ordet och känn glädjen. Känner mig lite lite avtrubbad i humöret men så har det varit ända sen jag blev utan sysselsättning, ända sedan jag slutade skolan. När jag väl får ett jobb kommer jag nog få tillbaka min gamla fredagsentusiasm.

Ich heute. Skönt när det vär varmt nog för att dra fram vårjackan. Hatar att springa runt i affärer med hela vintermunderingen på mig. Lägg märke till mitt försök till hår a´la The City! haha

Gick upp nio imorse med tanken att jag skulle ringa några samtal och fixa med några ansökningar. Det blev inte så, för jag insåg rätt snabbt att internet inte fungerade dagen till ära. Istället slutade det med att jag och Mats mötte upp mamma för lunch på Killingen och att jag efter det for in till staden. Japp, naturligtvis testade jag lite kläder.

I alla fall slog jag till på ett par koftor på H&M idag. Jag ansåg att det var ok, fick tillbaka lite reseersättning från skolan och sådär. Det var ta 2 betala för 1 så jag slog till. Jag vet att ni är dying to see hur de såg ut o det får ni med senare haha

Latah Folket.

nattliga funderingar

00.00 är klockan. Någon tänker på mig? Eller jag får önska mig något? Har hört olika saker gällande det där. Men om det betyder att ja får önska mig något så önskar jag mig ett jobb. Oj, där skrev jag ner det, gäller det verkligen då? Aja, hur som helst, det var väl knappast någon nyhet varken för er eller "önskegurun" att min högsta önskan är ett nice jobb, gärna i en stad med mina fina vänner? Nej, trodde väl inte det heller.

Har hälsat på någon som ska iväg utomlands och blir borta ett bra tag, sagt hej då, önskat trevlig resa. Ja så som man brukar med folk man inte kommer se på ett tag. Efter det körde jag runt lite planlöst i den kalla vinternatten och försökte rensa tankarna lite samtidigt som jag vrålade med i musiken min bilstereo spelade för mig. Det är något så otroligt lugnande med att köa bil på tomma gator mitt i natten. (Inte okej att köra upp bensin på det viset men det var faktiskt bara till vålberg o tillbaka)

Sov Gott med er nu. Och skål på er andra.

Natti

time flies.

Kom just hem. Har varit ute och gått i cirka tre timmar. Hade en sån där känsla av att inte riktigt kunna andas, att jag behövde komma ut. Väl ute pallade jag inte riktigt att gå hem igen. Så jag vandrade runt lite planlöst där jag brukar vara ute och gå. De i stugorna som jag passerade minst 3 ggr undrade nog vad jag höll på med. Men det ska ju de skita i. Jag klappade en häst också. Det är något med att klappa djur, något lugnande.
Gjorde fruktsallad innan jag gick, men är inte sugen längre. Ska ta en varm dusch o tina upp mig lite istället.

Ciao

Dagens låt: Kent - Kevlarsjäl

things aren´t always what they seem to be

Nu sitter jag vid köksbordet igen och försöker få till några personliga brev. Ställde klockan på halv nio men snoosade i nästan två timmar. Tog evigheter att somna igår. Hoppas verkligen den här jävla sömnlösheten passerar snart. Inte mycket nytt annars ni. Jo det är torsdag vilket innebär att helgen är nära. Och det är alltid skönt, får väl se vad den för med sig. Förhoppningsvis har jag fått något slags svar från jobb 1 innan dess. Jag o Lindus har bestämt att vi ska ses när jag ska på intervjun den 11e mars, kommer anske slagga där så kan vi dra en pizza på Depå på kvällen med. Det stället måste ju bara ses haha

Gjorde en jäkligt god kycklingsallad åt mig o mamma igår. Till det blev det grov baguette, ost och kex. Mor och dotter-myskväll.

Ha det fint folket.

Ciao!

"Det märkas iaf tydligt att du aldrig har haft en vardag med någon.."

Funderade på det här med förhållanden förut och att man går in i rutiner, "vardagsliv". Det är fan inte min grej. När jag får ett förhållande ska jag motverka in i det sista att hamna i en sådan där overkligt tråkig svensson-lunk som så många har en förmåga att göra. Jag vet att vissa är vana det och direkt och vant sjunker in i den. Men så är det inte för mig. Jag är inte van det och jag vill inte bli van det, vill inte ta saker för givet, vill inte bli tagen för givet. Jag vill att även när man får ett "vardagsliv" ska det finnas spontanitet! Jag vill ha och ge oväntad massage, middagar på restaurang, vin mitt i veckan bara för att, kyssar i biomörker och sex närhelst man känner för det. Jag nöjer mig inte med mindre, och varför skulle jag det? Det kan låta naivt men så är det. Ibland kan även jag vara naiv.
Japp, det var lite tankar kring framtida förhållanden fröken Alexandersson kan tänkas ha. haha


Fortfarande noll besked om jobb.

Latah

Dagens låt: Cardigans -
And Then You Kissed Me

onsdagsfunderingar

Ännu en natt med risig sömn är över och en ny dag har grytt. Har precis stoppat i mig ett par godisbitar som frukost, så nu mår jag illa. Bra där Terese. Kunde inte sova särskilt länge idag, istället har jag mest legat och funderat samt att jag hade ett timmeslångt samtal med Jen på morgonkvisten. Om allt och inget. Fan vad jag önskar att vi kunde få hamna i samma stad.

Ska kila iväg till mormor och möta upp syrran och Matte för att äta lunch. Vad har veckan att bjuda på i övrigt? Kanske utgång till helgen och "Män som hatar kvinnor" på bio med Erik på söndag.

Latah.

Skadeglädjen är den enda sanna?

Gick till affären förut och påväg dit lyckades J gå i en gigantisk vattepöl. Jag som gick bakom trampade naturligtvis i samma vattenpöl. Vi snackar att den var typ 1,5 meter bred och 1,5 dm djup som jag var tvungen att springa igenom för att vattnet inte skulle gå igenom skorna haha. Anyway, till poängen nu då. När vi gick tillbaka så såg vi att det kom en tjej som gick precis samma väg som oss. J sa: "Kolla, kolla nu när hon går i vattenpölen". "Haha, nej det är klart hon inte gör, hon är inte lika blind som dig heller" sa jag. Så vi närmade oss långsamt och tittade. Naturligtvis fick han rätt och tjejen gick rakt i samma vattenpöl och blev genomblöt samtidigt som vi gick mitt emot och fick oss ett jävligt gott skratt. Inte helt okej? Eller är det kanske helt normalt? Ja, förmodligen. Vad är det man säger? Skadeglädjen är den enda sanna. Jo, men så är det nog ändå.
Aja, det var dagens roliga det.

Tillbaka till TVns underbara värld.

Sleep Tight.


en vanlig tisdag

Extrainsatta nyhetssändningar för att kronprinsessan ska förlova sig. Kom igen, det måste ändå finnas viktigare saker att rapportera om? Inte fan kommer de ta upp på nyheterna när (om?) jag förlovar mig någon gång. Men then again, killen jag förlovar mig med kommer inte bli prins. Och jag är inte kronprinsessa. Men ändå..haha

Sov till halv tolv idag! Eller låg och drog mig i sängen iaf. Vaknade med en enorm frustration imorse vid sex, somna kanske om vid åtta, sov till tio, somnade om och sov till halv tolv. Sover så jävla illa på nätterna, har svårt att somna. Är inne i en sån period. Önskar att den ska gå över väldigt snart. Var hos mormor och käkade köttbullar o potatis till lunch. Hurra för husmanskosten.

Latah Darlings.

"Slow down. Hold still. It´s not like it´s a matter of will."

Nu jävlar har jag varit busy hela förmiddagen här. Tog en promenad vid lunch. Min kära systerson var lite trötter och inte lika sugen på en promenad idag, så jag gick själv vilket inte störde mig det minsta. Trivs med att promenera runt själv, rensa huvudet. Annars har jag fått användning för min "artikel-sökar-kunskap" här nu efter lunch. Helena söker artiklar, och eftersom jag är lite kung på det efter c-uppsatsen kunde jag ju hjälpa till. Dessutom kunde hon låna mitt inlogg så hon kunde komma åt Pubmed osv. Alltid kul att hjälpa till. Kändes lite like the good old days som student när jag satt där och sökte artiklar och försökte finna bra sökord.

At 1/06

Men nu ni ska jag ta och hoppa i duschen, jag har varit nog produktiv idag. Måste ha något att göra imorgon med!

Latah

Dagens låt: He keeps me alive - Sally Shapiro

monday

Sitter här och ska skriva ihop lite ansökningar nu. Efter det ska jag ut och gå med min systerson. Han frågade mig igår om vi inte kunde gå ut ochgå idag på morgonen, och det är klart vi kan. Han sover fortfarande så jag kan sitta här i Fagerås stilla lugn, titta ut över snön och försöka formulera några personliga brev.

en av de sista helgerna i umeå

So Long.

så många som rör ens hud och så få som faktiskt rör den

Dagen har gått sin gilla gång. Snabbare än väntat faktiskt. Har kollat på Skavlan, varit och hälsat på tvillingarna och tittat på gamla kultserien My so-called life.

Skavlan ja. Det var ju så det var, jag skulle rekommendera er att se det. Jag har bara sett ett avsnitt, det där Winnerbäck, Novotny och Skarsgård bla är med. Riktigt riktigt bra program och jag rekommenderar det verkligen. Lars ja, han är bra skön han haha. Anyway, se det!

Helgen lider mot sitt slut och en ny vecka tar sin början imorgon. Kommer nog komma något bra ur den med tror jag!(Ehm, jaha ikväll är jag tydligen mitt positiva jag? Humörsvängningar? Nejnej, så skulle jag väl inte direkt uttrycka mig haha)

Ha en skön kväll folket. Beck ikväll, söndagsnöjet på Lundsvägen.
Ciao

Lägg in mig på psyket

..så får jag iaf något att göra om dagarna. Den här arbetslösheten kommer driva mig till vansinne innan det är över. Som idag tex. Vaknar tidigt och känner bara "Fan jag har en hel jävla lång dag framför mig. Vad i helvete ska jag göra med den?" Och jag har en lika lång dag imorgon, och dagen efter det och dagen efter det...Faaaaan ge mej ett jävla jobb så jag kan ta mig härifrån någon gång. Jag är så jävla labil så jag vill kräkas på mig själv. Det finns knappt något kvar av mig själv alltså. Mina kära Ume-vänner, ni skulle inte känna igen mig, vart fan är livsglädjen?

Ja det var dagens PMSiga inlägg det ja. Nu ska jag fortsätta rulla tummarna.

Hej då.

"Oj, hej, är det du? Jag kände inte igen dig.."

(Sagt av en gammal polare från gymnasiet) Nej, vi sågs ju bara i somras senast, så det är ju helt förståeligt, jag har ju förändrats drastiskt sen gymnasiet också. Jag har inget behov av att veta vad som låg bakom den kommentaren och det beteendet.

Umeå Open - 08

Kom hem från staden för en stund sen. Tog en fika med Nicke och Kungen. Snacka lite skit, drack lite te, ja det vanliga. Snön öser ner och det är inte direkt det roligaste väder man kan tänka sig. Man blir inte sugen på att göra särskilt mycket när det är sånt här väder alltså.

So Long.

time for breakfast

Gooood Mooooorning.
Japp, nu har sjusovaren vaknat till liv. Snön öser ner ute, vad är det för fel på det här landet? I don´t get it! Jag vill väl för helvete inte ha mer snö heller, jag vill ju ha vååååår nu!
I alla fall så är det en brakfrukost på G här hemma. Mats kom just hem från skogen och fick lite ordning på saker och ting. Så nu stundas det frulle med ägg och allt sånt.


Preparty Umeå

Jag ska ta en dusch och sen drar jag in till staden och möter upp The New Years King för en fika och sen tänker jag strosa runt i lite affärer och kolla på ännu mer kläder jag inte kan köpa. Och säkert testa endel med. Ja, det är så jag får mina helger att gå.

So Long Darlings

Familjen annorlunda

Just hemkommen från syster, har varit där och spelat några parti kort. Jag kan säga att vad den här kvällen har gett mig i form av insikt kan vara att jag fan måste sluta garva högst av alla åt mina egna skämt. What´s up with that? Det tar liksom udden av roligheten lite. Men then again. Thats me, svårt att ändra hur man är som person. Jag tycker väl verkligen att jag oftast är jävligt rolig haha

Jag saknar mitt långa tjocka hår ibland. Men det är på väg ut och det kommer bli tjockare när våren kommer och jag får lite bättre ordning på mitt liv haha

Så nu sitter jag här och kollar med ett halvt öga på MTV live som är med The Verve ikväll. Ett tag sen man  (jag?) hörde något från dem ni. Ska snart sova. Planerar en promenad samt en dag i stan, kanske en fika imorgon. Får se vad dagen har att erbjuda i övrigt.

Sleep Tight Folket.

Yet another craving

Alltså det är något med det där att man alltid vill ha det man inte kan få. Nog för att jag älskar att spana på kläder i vanliga fall med, men just nu är jag inne i en galen kläd-älskarperiod. Hittar så mkt snyggt och jag vill ha ALLT. Ännu ett skäl att jobba hårdare för att kirra ett jobb haha Senast i raden av cravings är ett par skor som jag faktiskt cravat ett bra tag, närmare bestämt sen jag började följa The City. Först nu har jag fått tag på en bild på underverken som Whitney bär :

Ge mej ett par skor som liknar dessa tack. Hur snyggt som helst till senvår - sommar. Åhh vad jag längtar till vår och sommar. Är sjukligt sugen på att införskaffa ett par höga snygga pjux. Ett jobb och sen är det kirrat och klart.

Latah

Bortskämda snorunge!

Ja, jag fick jackan iaf. Var inne och köpte den idag. Ringde mamma imorse och skulle kila till henne på jobbet och hämta mobilen som jag glömde igår, innan jag skulle till mormor och luncha. Då frågade hon om jag verkligen ville ha den där jackan som jag berättade om igår. Klart jag ville!! Ibland är jag en sån bortskämd jäkla snorunge! Men tack snälla mamma, trots att jag vet att du också tycker jag är för bortskämd för mitt eget bästa just nu!

Nu är den miiiiin!

Så dagen har varit ungefär som följer. Jag vaknade av att telefonen ringde vid halv elva. Visste då inte vad klockan var eftersom jag inte hade min mobil. (Fan vad handikappad man blir utan den!). Ringde frenetiskt runt för att få reda på vad klockan kunde vara på dygnet. Och med frenetiskt menar jag alla nummer jag kan i huvudet vilket är Syrrans, Mats, hem och mammas vanliga mobil (som hon aldrig har med sig på jobbet). Fick tag på Mats, fick nr till mor på jobbet och ringde dit. Sen var det bara att få på sig kläder och kila dit, fara in till stan, köpa jackan, prova lite kläder, åka och handla kaffe bl.a. på Maxi och sen till mormor och käka.

Kom hem till två jävla räkningar jag inte räknat med. Suck. Men then again, jag är ju en snygg sommar/vårjacka rikare! Yeeey!

Fredag ja. Inga planer wse. Varken för imorgon eller idag. Funderar på om jag ska ta tag i och nosa upp något festande. Tror jag kanske är i behov av det. (När är man inte i behov av det?) Fortfarande matt av sjukan som sitter i dock.

Latah Peeps.

PS. Vill påpeka att jag inte på något vis tjatat mig till jackan. Det är sån min mamma är bara. Är så snäll när man allra minst anar det!

Busy day?

Dagens har gått i ett och jag känner mig alldeles matt. Ja, inte för att jag gjort så mycket, jag är ju faktiskt arbetslös, jag vet. Men eftersom jag varit sjuk så är jag väl fortfarande lite seg antar jag. Var inne i stan och gick runt i affärer och provade lite kläder, sommarklänningar, jeansleggins och annat kul. När jag är på rätt humör kan jag tycka det är så jäkla kul. Hittade en jeansjacka på Monki som jag så gärna skulle vilja ha! Försökte mig på att jag kanske kunde få den på födelsedan av min mormor, men hon tyckte inte det var någon bra idè vilket jag innerst inne vet att det inte är. Jag måste vara vuxen, ta ansvar för min situation och inse att det enda jag behöver på min födelsedag är cash, cash för att överleva ännu en månad. Här är jackan iaf:


Som jag skrev så gick jag lös o testade ett gäng sommarklänningar. Inte så vanligt för mig, men ibland är det kul att testa sådant man inte har på sig i vanliga fall. Testade bla en söt sommarklänning på H&M, men den var lite väl lång i mitt tycke dock.


Ja som ni ser kan jag inte riktigt låta bli att garva lite åt mig själv som på allvar sitter/står och tar bilder på mig själv i ett provrum hahaha.

Iaf handlade jag även mat i stan och sedan blev det pannkakor hos mormor. Sen gjorde jag en sockerkaka, åkte och handlade åt mormoir och innan jag for hem hämtade jag upp mor min.

Nu ska jag få på mig lite kläder och sen ska jag iväg igen.
Ciao Peeps.

PS. Skulle vara trevligt om någon av mina nära och kära kunde tänka sig att ställa till med bröllop i sommar så kan jag få köpa och använda en fin sommarklänning. Ev syster Lotta, då tänker jag mig att jag till och med kan vara tärna. Helen i Australien går också finfint. Men då måste jag vinna på Triss först. (Säg till i tid om det är på G, så jag hinner köpa på mig ett gäng Triss-lotter!)

like any new arrengement is going to make a difference

Ställde klockan på åtta idag. Ja, på uppmaning då alltså. Någon tycker att jag är lite för kvällspigg. Kunde dock inte rå för det men jag var tvungen att snoosa till nio för det var så jävla skönt. Plus att jag mådde så jävla illa när jag vaknade. I alla fall sitter jag här nu och har faktiskt en plan med min dag! Jag ska först ta en dusch, sen bär det av in till stan för att fönstershoppa lite och handla mat och efter det ska jag till mormor och käka lunch. Ikväll middag. Vilken plan va? Ska trycka in ett par samtal däremellan också tänkte jag.
Är sugen på ett par nya brillor, som jag faktiskt trivs med att använda bland folk. Okej, det är inget inköp som kommer ske nu direkt, men kolla kan man ju alltid..

Jag o Jen låna några okända snubbars brillor någon blöt kväll på the E-pub!

Have a good day folks

Over and Out!

Leg. arbetsterapeut var det ja..

Fick min legitimation igår. Så nu sitter man här, legitimerad arbetsterapeut, utan jobb o allt. Ungefär just nu skulle vara ett passande tillfälle för jobberbjudanden att börja strömma in. Kom igen nu då, ett litet jobb, ska det vara så svårt verkligen? Nej det tycker jag väl ändå inte. Jaja, det där löser sig nog.

Sköna sommar -07

I alla fall så håller jag på att bli frisk och det känns så jävla skönt. Och det här med arbetslösheten ska det bli ändring på, ja det ska det, tro inget annat. Någon uttalade sig om att han trodde jag skulle bo hemma till sommaren lätt, kanske för alltid (Detta är en tanke som jag tror får min mor och Mats att få lite smått kväljningar, iaf sura uppstötningar). Haha, MY ASS. Skulle inte tro det lilla du. Då känner du inte mig. Kommer försvinna lika fort och oväntat som jag återvände till Faggans gamla kvarter.

(Bild lånad av expressen)

Slökollar på friidrottsgalan med mamma och Mats. Spännande! Eller hur var det nu..?

So Long

Sjuklingen i Faggan

Har fått i mig mycket mer mat idag än de senaste dagarna. Riktig mat alltså. Och så lite glass också, jättegott. Någon var snäll nog och kom till lilla mig i Faggan med ingredienser till käk + glass. Sen att jag fick stå för matlagandet är en annan femma haha

Nu sitter jag o slökollar på That 70´s show i min ensamhet. Är sjukligt mätt. Mor kommer nog snart hem från jobbet. Japp, det är precis så spännande som min dag är idag. Jag tror för övrigt jag kommer vara frisk imorgon! Mamma kommer hem med piller till mig sen. Nice.

So Long Dudes!

Sjuk och arbetslös - sjysst kombo.

Fan vad sjuk jag är, det är inte ens kul alltså. Sköterskan trodde det var bihåleinflammation eller ev migrän eftersom jag har ont under vänster öga. Så nu ska jag tydligen köra voltaren/diklofenak 3 ggr/dag och nässpray 3 ggr/dag. Låt mig bli frisk till imorgon, jag hatar att vara sjuk. Det passar inte mig.

Jag o Helena, sommar -07

Jen ringde till Gävle idag, ang våra jobbintervjuer. Det visade sig att de skulle intervjua fler under denna o nästa vecka så med tanke på det lär vi ju inte få beked förrän i slutet av nästa vecka. Suck alltså, känns inte helt okej. Nu har chanserna tyvärr minskat drastiskt helt plötsligt. Måste börja söka andra vårdjobb här hemma omkring så jag har något att göra under tiden,  kan ju inte leva på luft hur länge som helst. Men kan inte ta tag i det just nu, är så jävla risig. Kanske kan ringa runt lite iaf, men kan knappast gå bredvid eller så i det här tillståndet.

Latah

Förvirrad pojke och flicka

Okej, allvarligt, lyssna på den här!
Igår åkte jag in till kungen för att hyra en rulle och käka godis, chips och drick coke. Åker o hyr film på hyrbutiken och kommer sedan hem till lägenheten och filmen är borta. "Jaha, vi glömde den i bilen" tänker jag och kilar ner för att hämta den. Men i bilen finns ingen film. Går upp igen och letar igenom Eriks lya. Ingen film. Går ner till bilen och fortsätter leta, Erik kommer och hjälper till att leta. Ingen film. Vi går upp i lägenheten och letar vidare. Nehej, ingen film. Vi går ner till bilen och letar igen, men ingen film fortfarande. Vid det laget var vi rätt less på oss själv som lyckats tappa bort en film mellan videoaffären och eriks lya (10 minuter). Vi drar ner till videobutiken men det finns ingen film där bilen varit parkerad och det visar sig att vi inte heller glömt den i videobutiken. Åker tillbaka till lägenheten, letar än en gång igenom bilen. Kommer upp till lägenheten, letar vidare. Till slut kör jag sista utvägen (?) o kollar under sängen och säger "Det ligger en film under sängen men det är nog inte den". Erik böjer sig ner och tittar och tar fram den, o se på fan, där är ju filmjäveln som vi farit runt hela stan o letet efter. Vad är det för fel på oss?
Sånt här kan bara hända oss haha

Sommar -07 , innan frykstafesten (?)

Nej nu ska jag kurera. Har pratat med sköterskan och nu vill jag bli bättre så jag slipper åka dit.

Latah Folket.

kärlek

Vet inte om jag kanske har berättat det här tidigare. Men i somras förälskade jag mig i en tavla när jag var i Motala. Killen som målat den delar verkstad med Barbro. Jag hade glömt bort den men i samma stund som jag klev in i verkstan för några veckor sen och fick syn på tavlan så blommade känslorna upp inom mig igen. Jag har en bild på den i min mobil men jag tror att jag kanske inte får lägga upp den här. Jag har lovat mig själv att jag ska köpa den när jag får min första lön. Om den finns kvar då vill säga. Snälla, låt den finnas kvar!


Har pratat med min underbara syster i Australien idag. Hon har så mycket klokt att säga och ibland behöver man verkligen en utomståendes perspektiv på saker och ting. I vilket fall som helst så blir jag alltid på lika bra humör under våra samtal. Jag önskar så att du bodde så himla mycket närmare fina syster!

Latah

Make it go away, cause I can´t handle it

Dagen har väl börjat lite sådär. Jag har inte kommit så långt. Somnade om någon timme för en stund sen, behövdes nog efter nattens crappy sleep. Jag är så otroligt jävla trött på att gå i ovisshet och jag hoppas verkligen verkligen de hör av sig idag. Jag skulle behöva ett positivt besked, en radikal förändring.

Ibland undrar jag verkligen mer än annars varför jag går in i vissa saker trots att jag vet att det är dömt att misslyckas och bara kommer leda till att jag mår skit i slutändan. Jag fattar det liksom inte. Vad är det i mig som drar mig in i sån skit? Fan, jag vet bättre än så, det har jag bevisat ända sen jag föddes. Men ibland trillar jag in på fel väg och inget blir som jag tänkt.

Latah.


it aint never easy

Vaknade halv fyra och har fortfarande inte somnat om, vad är det för fel på mig? Har lika jävla ont i huvudet och igår kom vi fram till att det kanske är en bihåleinflammation på gång. men jag hoppas verkligen inte det. Det är min kassa jävla kost och dåliga träning som har sänkt mitt immunförsvar så jag får fan skylla mig själv.

I övrigt. Ber om ursäkt om något jag skrivit här på bloggen varit stötande mot någon. Jag skriver det jag känner just här och nu och så har jag alltid gjort. Bäst är att inte läsa skiten om man inte vill veta.

So Long.

It´s all about pride. As usual.

Vet inte riktigt varför jag försöker mig på ett blogginlägg när jag verkligen inte har något alls att skriva. Jag är väl lite uttråkad så det är väl därför.

Har varit ute och gått en sväng. Har en dundrande huudvärk som vägrar ge med sig trots att jag dykt i pillerburken ett par gånger redan. Japp, det var dagen so far det.

Latah

Måndagsflyt

Äntligen lite medvind igen! Idag ringde de från primärvården i Gävle och erbjöd en intervju. De hade fått mitt nr från Söderhamn, där jag var på intervju i julas. Så nu väntar jag först på besked från sjukan i Gävle och om det blir ett nej ska jag iväg till Gävle på ännu en intervju den 11e mars. Tack någon, det var precis vad jag behövde idag! Nu känner jag mig glad igen.

höst/sommar -07 (Me and sandy)

Annars har jag fått ihop några ansökningar och ringt lite samtal. Intresseansökningar har stått på tapeten idag Intressant värre för er att veta.

Latah folket.

Bitchighet vs. likgiltighet?

Vad får man helst för reaktion från någon man tycker om. Jag skulle säga bitchighet för det grundar sig iaf i något. Likgiltighet är bara just det, likgiltigt, obrytt. (Lite nattliga funderingar från mig haha)

Är fortfarande förkyld med. Festandet gjorde det inte direkt bättre. Inte mycket hosta men snuvig som få. Sitter o ska försöka ta tag i lite ansökningar. Problemet är bara att det nästan bara är sommarvikariat som ligger ute. Känns lite trist att söka ett sommarvik jättelångt bort, när det bara är för tre månader. Men det finns ju lite andra annonser som inte är det med. Nu ska jag dra igång.

Ciao Bellas!

screaming on the inside

Har inte varit någon särskilt produktiv dag det här. Var ute och gick i solen en timme och efter det åkte vi och hälsade på tvillingarna. Alltid lika mysigt.

Annars är jag riktigt sliten idag. Vaknade av att eriks mobil ringde inatt och kunde sen inte somna om. Eller jo framåt halv nio kom äntligen John Blund igen och så sov vi till elva innan det var hög tid att ta tag i dagen och ta bussen hem till gamla Faggan. Annars är det jävligt lite nytt på fronten. Hoppas få något slags besked imorgon och jag ska även ta tag i ansökningarna på allvar igen då.

valborg -08

Jag längtar efter våren. och sommaren. Och en öl i solen på en uteservering.
Jag är inte mig själv just nu, vet om det. Jag trivs inte med min situation men så fort jag löst min vardag och lite annat självdestruktivt omkring mig så kommer jag nog komma in i matchen igen haha

Ciao med er.

Kvällens låt: American Hi-Fi - Safer on the outside

Självdestruktiva relationer

Blev allt annat än lugnt igår. Jag och nyårskungen entrade karlstadnatten någon gång efter tolv. Med tanke på att vi då dragit i oss ett gäng bärs o två vinare (plus wiskey och några bira till för erik) på ett par timmar så var vi helt klart i god form när vi nådde Ankans dancefloor. Naturligtvis slutade kvällen i ett litet drama..eller vad man nu ska kalla det. Kanske var det mest en händelse som öppnade mina ögon lite, fick mig att förstå. I vilket fall som helst hamnade jag än en gång i kungens binge medan han fick slagga på soffan. Thanks mate!

sommar -08

Helena delade med sig av några kloka ord  med viktig innebörd här på morgonkvisten och det är något jag verkligen ska överväga. Måste ta tag i mig själv någon gång o livet jag lever. Hon ser så klart på allt nuförtiden, min Helena och hon säger saker till mig som jag vet men inte tycker om att uttala högt.

Nej om jag skulle ta mig ut o gå en sväng i det fina vädret kanske.

Over and Out.
Dagens låt: Melissa Horn - När Det Äntligen Är Över

Skål för natten

Världens bästa Erik vill följa med mig ut och slå klackarna i taket i Karlstadnatten. Vi kör solo ikväll, jag och Erik. Hämtar upp han lite senare och drar in till stan. Förfestar lite i Eriks lya och sedan bär det vidare ut i natten. Vart vi kan tänkas hamna är ännu ovisst men jag tippar på Ankan. Eller koriander. Tiden får utvisa. Kan tänkas att natten bara kommer bestå av ett gäng desperata singla, men vad vet jag?
Det blir inte hårt säger Erik. Okej okej, jag är nöjd bara vi gör något haha.


Sitter med ett glas rött och ska snart käka lite middag. Nu återstår bara problemet med vad man ska ha på sig. Svart kjol är klart. Blir det rött, grönt eller leopard till den? Vi får väl se. Eller så blir det något helt annat. Den som lever får se.

Ses i natten.
Skål.

SMSa Lådan? (Sagt av en inte så bright kille)

Jag vill så gärna göra mig fin och sedan gå ut i staden och slå klackarna i taket en sväng. Kan jag inte få det? Kan ingen ringa och bjuda mig på fest? Jag tjatar öronen av min snart döva kung för att han ska följa med mig ut och det är inte okej. Man akn inte tvinga folk att umgås heller haha När blev jag så desperat efter vänner, folk att umgås med att jag började tvinga med dem ut på helgerna? När jag flyttade hem till en byhåla till mina föräldrar utan alla mina fina Umeåvänner blir nog svaret på den frågan.

Ja tiden lär väl utvisa hur kvällen utvecklar sig. Ska jag få festa bort stressen eller sitta hemma i husvärmen och tycka synd om mig själv? Vi får se kära vänner, vi får se. Ett är säkert, o det är att jag önskar jag hade varit hos allas vår Jen i helgen, hon slår minsann klackarna i taket tvåfalt och med ordentlig bravur denna helg. Skål på dig babe.

Latah

Vara någons andrahandsval? Nej tack

Okej, min livssituationär lite torr just nu. Det inser man när någon säger: "Jag får se om vi ska ut. Kan ringa dej om det inte blir något så kan vi göra något istället.". Underförstått betyder det ungefär: "Jag vet redan att du inte har något bättre för dig vilket är bra för mig om mina planer skiter sig. För då kan jag ringa dig o så kan vi göra nåt.". Fy fan för den tanken och fy fan för den som tänkte den. Men allra mest, fy fan för att jag faktiskt inte gör något roligt och spännande ikväll. Egentligen hade jag velat åka bort över den här helgen. Men den jag vill besöka har förhållande och vi vet ju alla att det är ett big no-no att störa just på denna komersiella jippo-dag.

Saknar tiden när det var en naturlighet att man skulle ut iaf lördag, och nästan alltid fredag, och varför inte onsdag med. Good times. Men så kan man ju inte jämt leva heller, det funkar inte riktigt. Kanske i teorin men inte i praktiken. Men som student funkade det!

Men men det löser sig snart. Snart snart kommer allt ordna sig med jobb och bostad och då kommer jag få tillbaka en vardag med rutiner. Träning, mat, fika, fest, dejter och allt det där. Våren är ju för fan på väg med. Det löser sig

Ha en skön fredag folket.
På Återseende.

tired of waiting

Jahapp, så var det fredag. Och fröken har fortfarande inte hört något om jobbet. Börjar bli rejält jävla less på att vänta och det är lätt att ge upp hoppet när man inget hör. På måndag lovar jag att ta tag i ansökningarna på ett mer seriöst plan igen, verkligen, jag lovar!

Håller på och kör en liten övertalningskampanj med kungen att han ska följa med mej ut på lördag. Pallar inte att bara sitta hemma på denna komersiella och högst överskattade alla hjärtans dag. Även om det egentligen inte spelar för roll vad de kallar dagen så känns det ändå lite bittert att bara sitta hemma, så är det bara haha

Dagens har spenderats med att luncha på hotellet med mamma o Mats, en vända in till stan o nu ska jag ut o gå en sväng i snön och solskenet.

Adios Peeps!

thursdag afternoon

Haha, fy fan vilket långt, tråkigt och fult inlägg jag skrev tidigare.
Fortfarande inget samtal.
Anyway, snart dags för käk.

Ha en skön kväll Peeps.

smile baby

Sitter och huttrar lite, kall ända in i märgen känns det som. Skulle vilja stå i duschen hela tiden för att det är så varmt och skönt. Tror inte det uppslkattas av övriga familjen dock, så jag skippar nog den tanken. Sitter lite som på nålar, väntar på ett samtal som jag hoppas dyker upp idag eller imorgon. Orkar inte gå hela helgen utan att veta. Så Håll tummarna för mig!

Iaf så fick jag idag en historia på mejlen av min käre mor som fick mig att skratta och nicka instämmande hahaha. Hör själva:

Efter en konferens om mikrokirurgi i New York satt de ledande kirurgerna i en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.
 
Den första, en australiensisk kirurg, berättade:
- Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut gick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.
- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg.
- Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor.. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.
Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:
- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som vi döpte till Fredrik Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst...

Bild lånad från Svensk levernatörstidning)

Klockrent.

Latah Folks.

Missing out on my beautysleep

Jag kan bara inte sova om nätterna. Jag har verkligen spenderat de tre senaste nättrena med att sova knappt något alls och jag fattar inte vad problemet är. Har en sånt där molande huvudvärk som förmodligen beror på att jag knappt sover. Jag blir så less. Men jag har väl helt enkelt fallit in i en sådan period antar jag, hoppas det går över snart. Skulle verkligen behöva en skön natts sömn.

I alla fall kan jag berätta att jag har en craving. För ett par skor. Från Monki. Men utan inkomst, inga skor (Dessutom fanns de inte "in store" när jag var där förra veckan haha) Undra om de är svåra att gå i?

Bildkälla: Monki

Vad har dagen att erbjuda? Ja det är solsken nu så jag tänkte iaf börja dagen med en promenad. Sen funderar jag på att ta mig in till Kil o hämta ut mina jeans som jag lämnat in på lagning samt besöka mormor o morfar. Men jag vet inte, är fortfarande hostig och vill inte smitta dem. Borde även köpa hostmedicin. Ja vi får väl se hurdagen utvecklar sig.
So Long Darlings

Det här med reklamer

Igår undrade mamma mitt i Tofifee-reklamen (Ni vet "Man har så kul med Toffifee!")
M- Jg fattar inte varför man ska ha roligt med choklad för?

Jag undrade idag mitt i Dolmio-reklamen (Ni vet den med alla solmogna tomater)
T- Varför har alla figurerna i den här reklamen bara tre fingrar plus tummen då. De ska väl för fan föreställa människor eller?

Japp det var dagens funderingar från oss här på lundsvägen.
Ciao

Onsdagslyx

Just hemkommen från min lilla stadsdejt med nyårskungen. Middag på score blev det kvällen till ära och ceasarsallad stod på menyn för mig och hambörjare för erik. Sen blev det kaffe/te och Marianne på det, finfint. Satt som ett smäck i kistan efter min dagskost på 2 portioner fruktsallad. Lika jävla dålig kosthållning som jag haft sen jag återvände från Umeå. Skäms på mig.

Shape up? En av de sista helgerna i Umeå.

Erik skulle iväg till Newman och kolla in fotbollen. Han bjöd så sött med mig men jag avböjde vänligt. Är det grabb-fotbollskväll så är det. Då vill man inte ha någon brud där som förstör det hela, det vet jag nog. Men det var sött att du frågade iaf! Så nu sitter jag här i soffan och kolla med ett halvt öga på matchen. Den är helt värdelöst filmad för bollen är knappt någonsin i bild, kamerorna är ovanligt sega idag tydligen. Mats hade en teori om att vår skärm är för liten. Ja kanske. Kungen, du kan väl berätta, såg ni bollen borta hos Newman? Han har ju ändå en rejäl jäkla skärm haha

Jag känner mig lite stärkt av dagen som gått. Allt jag behövde var lite human contact tror jag haha. Snacka gamla fylleminnen och annat kul, precis som det ska vara. Konstateras kan att det inte varit helt nyktert de senaste helgerna. Men så har det varit jävligt kul med.

Thats it for today folks.
På Återseende.
Bye.

Hello sunshine!

Just hemkommen från en promenad i det disiga solskenet. Har varit ute en och en halv timme kanske. Riktigt skönt. Blir ju så rastlös av att bara sitta inne!

Har styrt upp det här med Erik nu. Vi ska ses en sväng idag istället. Ta en fika, kanske hyra en rulle. Jag är alldeles uppspelt över att få fixa till mig och komma in till stan och träffa folk haha. Sedan tiden i Umeå har jag (som ni kanske märkt) fått jävligt svårt att vara ensam längre stunder. Ett tag går bra och jag tycker fortfarande om att ta promenader ensam, men sen får det räcka.

Skön bild från våren -08 som symboliserar mitt humör just nu jävligt bra.

Inatt när jag inte kunde sova tänkte jag på en fråga jag fick igår. En jag känner ska utomlands snart och ser fram emot det. Personen frågade vad jag ser fram emot. Inget särskilt var min första tanke. Men det är ju inte sant insåg jag sedan. Jag ser ju fram emot våren, sommaren, sköna kvällar på uteserveringar, bada, sola, festa, leva,strosa runt i shorts/kjol och linne. Fy fan vad jag ser fram emot det. Om jag har ett jobb och egen lägenhet i närheten av vänner och familj med så kommer det bli hur bra som helst!

puss o hej.

I´m done.

Vissa människor förbryllar mig. Först är de på ett sätt och sen görs det en helomvändning och de beter sig på ett helt annat sätt. Utan förklaring då alltså. Jag kan nog lista ut förklaringen själv men det gör inte att jag tycker det är okej. (Och nej, jag är inte helt utan självinsikt utan vet att jag själv ibland beter mig likadant. Okej, ibland kan vara en underdrift. Iaf har jag fått insikten att det verkligen inte är ett normalt beteende, o inte särskilt snällt heller.) Orka engegera sig när det ligger på den nivån kan jag känna.
Det känns som ett jobb och en flytt skulle lösa de flesta av mina problem just nu.

Känner mig bättre idag o det känns ju förjävla skönt. Pratar lite bättre och framför allt tydligare haha. Jag och Erik bestämde igår att vi skulle ta en fika och hyra en rulle imorgon. Men jag insåg just att jag inte har någon bil då, för Mats ska ju på knivkurs. Så det går ju inte. Detta får vi ta o lösa på något sätt. Det var ju min enda inplanerade aktivitet denna veckan!

Corona, corona, good old days haha

Nu: Äta lite fruktsallad
Sen: Tillbaka till min bok.


På återseende.

Dagens låt: Melissa Horn - När Det Äntligen Är Över

Sleep Tight

Jenny hitta en skön gammal bild på mig i sin mobil. Den är tagen på examensdagen, mitt i Jennys värsta flytt. Mellan examenavslutning på skolan och examensmiddag med gänget. Jag och Jen hade precis gjort de slutliga revideringarna på c-uppsatsen och jag lade mig i Jen´s säng på hennes täcke och med mitt över mig för att vila ett par minuter. Kattöronen ja. Don´t ask.. haha
Minnesvärd dag.

Natti, må John Blund vare med er.

"You get what you pay for, but I just had no intention of living this way.."

Fortfarande sjuk och fortfarande sliten. Otroligt tråkiga updates från fröken Alexandersson idag. Trotsade min sickness och var ute och gick en timma förut. Tror varken det gör till eller från för min förkylning, vad tror ni?

Annars då? Har suttit lite i tele bland annat med Helena och jag skrattade lika mycket som alltid när vi snackar. Våra samtal är alltid lika upplyftande. Vi diskuterar trista saker som inträffat och vänder på dem så vi garvar åt det istället.

Annars har dagen spenderats rätt mycket med att fundera över framtiden. Definitivt inte min starka sida och jag undviker det gärna om jag kan. Men idag gjorde jag ett undantag men kom som vanligt inte fram till något vettigt. Hur skulle jag kunnat göra det? Jag vet ju för helvete inget om den. Vart ska jag jobba, vart ska jag bo? Time will tell. Kanske redan imorgon?

So Long Peeps.

Dagens låt: Hello Saferide - Valentines day

Boooored

Jag är så jävla uttråkad. Redan när jag vaknade imorse kände jag en stark känsla av att vara så jävla uttråkad. Sitter hemma i Faggan och ser med ett halvt öga på nån kass film på canal+. Så är det när man är sjuk. Det räcker inte med att man ska vara sjuk och hosta, nysa och snora. Nej då, man ska sitta ensam och ha så tråkigt man bara kan ha det också. Till råga på allt har vi inget gott ätbart hemma heller. Jag som vill ha fruktsallad med glass, eventuellt även lite chokladsås. Men har vi någon frukt hemma? Nej du. Har vi chokladsås? Nej nej. Det enda vi har är lite gammal vaniljglass, men utan chokladsåsen kan det lika gärna kvitta.

Utsparksittning -09

Okej nog med klagosång från mig haha.

So Long Peeps.

PS. Krya på dig Nyårskungen. Finns fler som sitter i samma båt och det är då man tackar för att man har msn.

Monday, oh bloody monday

Jag och mamma har just åtnjutit en liten snabbmidag a´la Alexanderssons. Grillad kyckling, kvarbliven sallad från gårdagen och lite bröd med tacoost på. Good shit. Har gått omkring och småhuttrat, frusit lite hela dagen och inget särskilt spännande har inträffat. Var i Kil o handlade och hämtade mor vid fem, ja det är nog ungefär det mest spännande som inträffat idag faktiskt. Men det är ju så när man är sjuk. Man kan inte träffa folk för då kan man smitta dem och man kan inte göra så mycket för man har ingen ork. Att jag tog mig ut på en promenad tycker jag ändå att jag förtjänar lite cred för.

Ska somna in tidigt ikväll och vakna (förhoppningsvis) frisk och kry och full av energi imorgon.

Natti kära vänner

dömt att misslyckas?


Sliten idag
. Förkyld, risig hals, snuvig och allmänt matt i kroppen. Men det går nog snart över, gäller bara att kurera lite och det har jag ju faktiskt all tid i världen att göra. Kommer nog få besked på ett jobb i slutet av veckan, så keep your fingers crossed. Hoppas verkligen verkligen på det här nu!

Good old days

För övrigt är det galet fint väder här i värmlandsskogarna och jag var ute och promenerade med syrran förut. Lite tungt när man är matt i kroppen men kände att jag var tvungen att komma ut, ta tillvara på finvädret. (När såg jag ens solen senast? Innan jag lämnade umeå?) Skulle helst vilja dra iväg och åka lite pulka eller nåt. Kan ju ringa någon av alla polare häromkring kanske, eller hur var det nu.

Wild nights at Corona.

Känner mig sugen på att gå en vända till. Frågan är om det är bra eller dåligt för förkylningen. Frisk luft har väl aldrig skadat någon?

So Long Suckers.

Dagens låt: Regina Spector - Samson

Det här med allmänbildning

Allmänbildning är inte fröken Alexanderssons starka sida, det har jag bevisat under dagens lopp. Det var flera program av "Vem vet mest" tidigare och jag kunde knappt en enda fråga. Det blir till att börja läsa på lite för att bli lite mer allmänvetande. Jag säger TP minst varannan dag från o med nu. Jag får sitta och öva frågor hemma i soffan på dagarna. Inte så att jag har så mycket bättre för mig ändå haha

Grattis på den stora dagen Lindus. Önskar jag kunde vara där och fira den med dig!

Emelie och Jonas är här och vi ska äta mat och efter det blir det chokladpudding. I övrigt blir kvällen lugn, filmhäng.

So Long Dudes!

understimulerad

Känner mig sjukt trött och sliten idag. Trött på tillvaron och allt vad det nu innebär. Mitt liv lackar spänning, bekräftelse, nöje, behag. Jag känner mig helt enkelt understimulerad och det finns inget jag akn göra åt saken. Fan också.

Latah

dimmigt värre

Inlägg på fyllan är alltid roligt. Särskilt dagen efter. Gör det sällan numer men inatt var fylleTerese framme igen. Vad inlägget handlade om? Ja ni, det förtäljer inte historien, men det var definitivt inte så illa som jag fick det att framstå. Ville mest säga det. Snart hög tid för frukost.
Grym kväll igår btw!

So Long babes


att gå emot varje princip jag någonsin stått för. Varför?

Sitter i Faggen och väntar på att få gå emot varenda princip jag någonsin stått för. Varför? Ja ni, det vet jag faktiskt inte. Kanske är det alkoholen som styr, kanske något annat. Jag kulle tippa på alkoholen o det är även det jag hoppas på.

Hoppas ni har en skön natt.

På återseende imorgon, när jag kan andas igen. Jag vet redan nu att jag kommer vakna med den fetaste av ångest imorgon. Jag tror inte ni förstår. Nej det gör ni inte och väl är väl det.

So Long Älsklingar.

Cranky bitch

Det blev inte alls någon tidig kväll igår. Slutade med att jag plöjde igenom den gamla 80-tals-klassikern Highlander. Kan säga att det iaf inte är någon film jag kommer se igen haha

Jag är så jävla cranky på morgnarna nuför tiden. Jag tycker inte om det. Eller jag är en jävla pms-lady rätt ofta. Jag tror och hoppas att det beror på min arbetslösa situation men jag vet inte. Kan även vara p-piller, vad vet jag? I alla fall så hatar jag det och är dålig på att kontrollera vad som kommer ur käften ibland. Jag härjar om saker jag egentligen inte bryr mig särskilt mycket om, gör små saker till stora. Got to work on that one.


Yran -08

Idag har vi varit och grattat tvillingarna med. De små liven. 5 år, helt galet!
Ikväll blir det festande med Erik. Förfest hos någon som känner någon, kind of. Och hur jag ska ta mig hem är som vanligt ett frågetecken, men det löser sig väl på ngt sätt, får hoppa på nattbussen om inte annat. Det är helt klart en av de saker som suger med att bo i bushen, man bor bortanför ALLT. Det är då man behöver en privat chaffis.

Vill bara påpeka att just nu, just här är jag glad. I am having a good moment. Nu ska jag ut och gå en sväng. Fundera över världsliga problem som vad jag ska ha på mig ikväll.

So Long my Darlings

My precious present, will you bloom?

Spenderar ännu en fredagskväll med föräldrarna i gamla Faggan. Visst är det mysigt men jag kommer hela tiden på mig själv med att sakna allt galna och roliga i Umeå. Men, men det som har varit har varit. Önskar jag kunde få besked om jobb snart. Hyfsat jobbigt att gå i ovisshet alltså. Denna jävla lågkonjunktur, varför var jag tvungen att ta examen mitt i den?

Jävligt sunkig bild på den röda tröjan jag inhandlade idag. Ser ut som jag spänner mig o allt möjligt. (Ni ser att jag står i min "walking closet", a.k.a. mitt rum, där jag inte längre får plast att sova pga alla kläder överallt.)

Är iaf dödstrött efter att ha sovit riktigt risigt inatt så jag ska lägga mig tidigt ikväll, kanske redan vid halv tio-tio, kan nästan lova att jag somnar direkt.

Snackade med min nyårskung förut och kartlade morgondagens fesande. Eler nej, det gjorde vi ju egentligen inte men vi gjorde klart att ut ska vi. Är endel av de som var med förra helgen som ska med också så det blir kul. Längtar efter att få festa, dricka mig glad haha

Sleep Tight när ni kommer dit.


Naughty naughty girl

Har spenderat dagen i staden. For vid tio och kom hem vid halv två. Kan tycka att det är så skönt att bara spatsera runt ensam i staden och prova kläder och knalla in och ut ur i affärer i mitt eget tempo. Det finns så mycket fina kläder som jag så gärna vill ha. Det blir inte direkt bättre av att jag provar plaggen och de sitter som ett smäck. Det gör inte direkt begäret mindre. Jag kunde inte stå emot helt idag utan fick med mig en topp hem. Se bara, är den inte bara för söt så säg (O bry er inte om min fula pose!)


Djurmönstrat dessutom. Det brukar ju inte riktigt vara min stil, men jag föll för den här toppen. Tror den blir fin till sommarbrun hy, ljusa jeans o ett vitt linne under.

Var även på Gina som i vanliga fall inte är någon favoritaffär. Men ibland kan man hitta guldkorn. Jag hittade en svart spetskjol som jag verkligen ville ha, men jag hade så klart inte mage att slänga ut pengar på änu en svart kjol trots att den bara gick lös på 200. Duktig flicka. Dessutom hade de äntligen fått in en plain röd topp med urringning fram o bak. Det har jag letat efter i evigheter och ansåg att jag fick köpa den. Har letat efter en snygg, vanlig röd topp hur länge som helst.

Hittade en snygg tshirtklänning på H&M som skulle passa till svarta tights, gärna skinn. Nu har jag ju inga sådana men ändå. Jag köpte ju inte klänningen heller haha

Jag vet att jag ser väldigt "posig" ut men det är inget att bry sig om. Bara jag som försöker se cool ut.

Ikväll blir det lugnt, hemma med familjen. Imorgon blir det feeest!

Adios.

Photos

Kom på att jag lovade syster att lägga upp ett par bilder på våra fina brorssöner så här kommer de Helen!




Over and Out.


ska vi ligga någon dag?

Har haft en rätt skön dag trots allt.
Var ute och gick i solskenet på förmiddagen, sen ringde jag om jobb här i kil som vikarie (ser lite torrt ut på den fronten dock tyvärr, men nu har de mitt nr iaf). Efter det hamnade jag framför en film på canal+, "Candy". En riktigt riktigt bra australiensisk film med Heath Ledger i en av huvudrollerna. Helt klart mer än sevärd. Naturligtvis rann tårarna nerför kinderna och det var lika befriande som alltid. I alla fall var jag sedan med syrran till ÖB, sen åt vi älgbiff och efter det var jag ute och gick med Katrin en timme. Jäkligt skönt med promenad efter att man dragit i sig en massa mat.
Gud vad intressant för er att veta.

Grattis till sveriges staste små tvillingar på 5-års dagen! På lördag kommer vi o firar er!

Ikväll ska jag väl se någon film. Kanske hyra en? Eh, eller inte.

Latah folks.

I´ve seen better days

Ställde klockan på 10.00 idag och var dödstrött när den ringde. Måste försöka vända tillbaka mitt dygn och få lite ordning på mina rutiner igen. Låg och vände o vred mig i evigheter innan jag somnade igår.

Insåg för en stund sen att det redan är torsdag vilket innebär att det är fredag imorgon vilket betyder helg. Nu kan ni kanske känna att jag har helg varje dag, men så är det ju inte. På vardagarna har jag jobbsöket hängande över mig, tänker konstant på det medan jag på helgerna kan tillåta mig att slappna av. Då har jag inga samtal att vänta och inget jag måste ta tag i. Dessutom kan man festa på helgen, det gör jag inte på vardagarna. Blir nog ännu en liten utgång med min käre king i helgen lutar det åt. Om jag inte trotsar mina tillgångar och tar mig iväg till Hoffan över helgen vill säga.
Nej nu är det hög tid att ta tag i den här dagen.

So Long Peeps

Dagens låt:
Steve Dalton - Running away is not the answer

Men kom igen, om du får ett friligg då? Är vi kvitt då eller?

Okej, någon har inte riktigt fattat poängen. Igen. Fel svar med andra ord. Igen.

Alltså jag kan vara sämst i Sverige på att hyra filmer. I måndags skulle jag vara snäll och hyra med film åt en sjukling. För att vara extra snäll hyr jag två. Vad jag kommer ut med för filmer? Ja ni, en rumänsk och en spansk film. Vad är det för fel på mig? Sen när gillar vi att se på filmer som inte är amerikanska eller svenska eller i nödfall brittiska? Igår skulle jag göra ett nytt försök. Kommer ut med en brittisk jävla rulle som bara skrek b-film. Cassandras Dream, se den inte. Så full med sensmoral att jag var tvungen att kräkas lite inombords när jag såg slutet.

Nej inget mer filmhyrande för fröken Alexandersson på ett tag, det ska jag säga er. Överlåter filmhyrande till människor som har bättre koll eller åtminstone har vett att kolla vilket språk filmen är på istället för att stirra sig blind på vilka betyg filmen fått i loika skittidningar. (Det värsta är att det tog mig ca 20 minuter att välja ut dessa två filmer. Blond? Oh yeah.)

Jag har minst sagt valt att vända lite på dygnet de senaste dagarna. Har därför lite svårt att somn in och måste åtminstone vänta tills klockan slår tolv eller så, då kan jag börja försöka.

Har just snackat med Lindus om ett eventuellt besök helgen till ära. Men jag vet inte riktigt om min ekonomi tillåter sådana utsvävningar. Fan också vad jag hatar att vara utan inkomst. Måste ta tag i det här snart, jag vet. suck.

Sleep Tight Suckers.

its that need to get laid

Har levt innesluten i  min egen lilla bubbla ett par dagar. Men nu har jag tagit mig ut, redo att ta tag i det riktigta livet igen. Har varit o käkat lunch hos mormor, handlat lite inför middagen och nu sitter jag här hemma och ska ta o kolla igenom platsannonserna på ams, se om det finns något värt att söka. Mer less än ni kan förstå på att söka jobb, men vad ska man göra. Kan inte bara ge upp.

Sommar/höst -08 Umeå

Vad händer mer? Helgen? Oplanerad in i minsta detalj kära ni. Jag vill att Jen ska komma hit o hälsa på mig men tyvärr sitter vi båda på lite för jobbiga ekonomiska situationer för att det ska funka. Fara någonstans kanske? Helena har lite grejer som pågår så denna helgen är inte ultimat direkt. För övrigt håller jag tummarna ör att han blir frisk vännen, tänker på dig!

sommar -08 Faggan (Kungen till hö om ni undrar..haha)

Sa jag förresten att jag i lördags träffade en tjej som känner Kicchi och vars bror har dejtat min syrra Helen? Världen är så jävla liten ibland så jag blir mörkrädd.
Jag sa det till mamma o Mats i söndags. Jag har ett sådant jävla begär efter att bara dra härifrån, långt bort, kanske australien och bara skita i allt. Men man kan inte fly, för verkligheten kommer alltid ikapp, förr eller senare. Men det minskar inte mitt begär efter att får dra.

Over and Out.

sjuka karlar är som småungar.

Här i sköna värmlandsskogarna händer det sannerligen inte mycket kan jag säga er. Gårdagen spenderades slappandes inomhus. Lagade och åt iaf mat framåt fyra-fem, fy fan vad lat då. Idag slappades det i sängen fram till halv ett-ett. Sen åt jag fruktsallad med glass till frukost. Det är inte okej. Arbetslösheten är fan inte bra för fröken Alexandersson. Kan jag inte bara få ett jobb någon gång? Slökollar på super G, många har redan åkt ur. En mansgris jag känner lite kollar också och sa: "Om det hade varit män som åkt hade alla kommit ner." Yeah right.

good old days.

Nej fan, blir inte mycket roligare än såhär just nu.
Ha det fint folket.

Ciao


lazy sundays turn to mondays way too soon

Slö, bara så jävla slö.
Har just kollat på två avsnitt av The City. Jag är Så hooked på den serien verkligen.
Har iaf duschat, men det är ungefär det mest produktiva den här dagen har bjudit på hittills. Just ja, glömde nämna att jag åt kebabrulle till frukost förut. Mysig tjej, känner mig helt nöjd med det valet. Ge mig ett jobb som ger mig rutiner med träning och en balanserad kost igen. Mina naglar faller isär och jag tappar ett ton hår om dagen. Det tyder på att jag har en jävligt dålig kosthållning just nu, o jag tycker verkligen inte om det. Måste bli ändring på detta snart. Men inte just idag.

Kollade igenom mobilen förut o vid halv tre inatt hade jag skickat mess till jen o Helena att livet är skit ungefär. Vad handla det om? Minns inte att jag kännt så eller att jag varit arg. Men tydligen. Måste kolla upp detta närmare.

Familjemiddag (lutfisk. wtf? Äter folk sådant i verkligheten frågar jag mig?) och eventuellt ett besök till morföräldrarna är vad som står på dagens schema.

Latah.

Dancing queen!

Hade en riktigt riktigt kul kväll igår. Hur kul som helst verkligen, roade mig kungligt. Lite trist var att kungen kände sig lite down, men vi har alla våra dagar. Det var ändå en fin kväll. Många gamla ansikten dök upp i dimman o förfesten bestod även den av ett gäng gamla bekanta jag inte sett på länge. Kan hända att jag tog en bira för mycket, eller två. Fick en sexa Vanilla Sky som jag valde att svepa bland annat. Som man bäddar får man ligga o idag är jag riktigt sliten o bakis. Dessutom har jag ett skärsår i handen. Var det någon som krälade på golvet igår? I hope not. Hade blodat ner både mig själv o andra. Då får jag be om ursäkt..

Nu ska jag kurera lite.

So Long Peeps!