Tack älskade grundkondition för att du stannar hos mig år efter år trots att jag är dålig på att underhålla dig emellanåt.

Varit ute och sprungit en vända här på morgonkvisten. Fan vad härligt ska jag säga er. Invigde även mina nya springskor. Ja jag har ju köpt nya vet ni. In på Intersport gick jag med intentionen att köpa ett par nya Pegasus, samma modell jag har alltså. Ut kom jag 1580 kr fattigare och ett par "Pegasus storasyster" och två par strumpor rikare. Fan vad jag är dålig på att stå emot försäljare. Men fan skorna är bra, man flyger lite fram över de leriga grusvägarna!

Nike så klart!

Nu: Frukost!

Tips på bra musikvideo: Carney - Love me, Chase me

Kom sommar Kom!

Idag köpte jag ett par nya shorts ur H&M´s Garden Collection! Jag bara älskar dem!



För 199 Pix blev de mina! (Är dock fortfarande osäker på stl, kan hända att jag byter imorgon haha

Annars hade jag vårjackan idag, härligt!


Spring i benen

Just hemkommen från vårens första löprunda och det känns fuckin´fantastic. Gick så mkt bättre än vad jag trott och jag sprang den vanliga rundan men minus startbacken (hagbacken) som jag gick uppför som uppvärmning. Tror rundan är ca 6 km, kanske lite drygt. Göööött!

Nu sitter jag här nyduschad och ska strax fixa lite frukost väcka mamma från förmiddagsvilan!

I brist på annat så kommer bilder på klädsel från förra veckan.
Torsdag:

Aprikos cardigan inhandlad i Schweiz back in the days. Knappt använd. Kommer användas mer flitigt denna vår/sommar har jag en känsla av!

KjolFredag:



Missmatchade lite mönster. Prickigt och randigt kan funka utmärkt.


Photos

Jaha lite bilder från igår kanske kan vara på sin plats.
Mer kamera-kåt tjej än jag är på fyllan får man fan leta efter. Usch. Inte lär jag mig heller att det inte är särskilt smickrande att vara med på kort vid ett på natten när alkoholhalten nått sin absoluta kulm. Jag ber till gud att jag inte ställde upp på kort inför någon annans kamera som de väljer att lägga upp på Fejjan. En sådan eventuell bild kan liksom se ut precis hur som helst..
Bildmaraton, here we go...

Katrin har kul.. Temat var "Se ut som modeller då!" Ehm..ok. Såhär ser man tydligen ut då.



Jag med mina gamla klassbuddies (minus Katrin som tog bilden), de som dök upp iaf. Det är dock oklart varför killen närmast kameran sitter där, gick ej i vår klass. Jag är överexalterad som vanligt.

Katrin och Per.

Någon hade stora spenderarbyxorna på sig..haha

Katrin och Thorbjörn. Har inte sett honom på 10 år.


Innebandy-pojkarna firade seger.

Skål?

Bröderna Brothers!

Glada polare.

Något är jävligt kul.

Skelögd och absolut inte i behov av ännu en Staro.

Oklart vad vi kollar på.

TIME.TO.GO.HOME.


Den osminkade sanningen

Ser inte riktigt lika käck ut idag som igår. Men jag har iaf lite lockar kvar haha.

Här kommer en liten bild på min osminkade och slitna sanning för jag tänkte visa att jag haffade en blommig topp ur HM´s Garden Collection igår. Kommer högst troligt att bäras tillsammans med cykelbyxor/jeansshorts och höga klackar i sommar!

Jag tror det är ljuset som gör att jag ser fantastiskt mkt piggare än vad jag är hahaha


Good old days?

Guten Morgen!
Det var en hemskt trevlig kväll igår måste jag säga. Trots att jag egentligen inte är så såld på idén att gå ut i Kil. Träffade ett gäng gamla klassisar men det var jäkligt dåligt med folk faktiskt och det var ju lite synd. Lustigt ändå hur man faller in i gamla roller gällande gäng och popularitet ändå haha

Me Yesterday


Lägger upp lite bilder från utekvällen senare, men inte nu, för nu ropade de att frukosten var klar! Yum!

Tjing

Återträff!

Jahapp, ikväll är det alltså återträff. Hjälp, det är fan lite nervöst alltså.
Nu ska jag iväg till staden och fixa lite småtrix inför kvällen.

So Long Darlings

God Morgon!

Usch vilket negativt inlägg jag skrev igår. Inte helt okej. Tur jag vaknade mkt gladare, Det är nog för att jag ska åka Hem idag!
Nu har jag betalat ett gäng räkningar, de bara växer för varje månad som går, antalet alltså. Lustigt. (Och nej, det är inte påminnelser haha)

Ha en skön dag gott folk, nu ska jag kila iväg till jobbet.
Adios.

Så jävla slut

Har varit en hektisk dag på jobbet. Är alldeles slut i hela kroppen men mest i psyket. Men det beror ju inte så mkt på jobbet som det beror på livet i stort och alla omständigheter.

Har varit på teater ikväll och den var helt jävla Fantastic. Fan vad jag skrattade. Och innan det åt vi lite kina-käk, hur trevligt som helst.

Men nu ska jag försöka packa lite och sen soooova. Känner att jag har fet PMS blandat med ångest, smärta, trötthet, ja ni fattar. Fy fan.

Hur som helst så drar jag hem till Värmland imorgon vid lunch och blir hemma en vecka.

So Long

Ångerfull



Fan också. Jag ångrar att jag inte köpte den här pärlan. Men nu får jag stå mitt kast.


What a night

Okej, seriöst.
Ikväll var jag med om något inte så roligt. Kan vara ett av de största mest pinsamma I-landsproblem jag varit med om.
Står i kassan och ska betala. Önskar 200 över beloppet. "Medges ej". Okej, ta på bara summan då säger jag självsäkert, jag vet ju att jag förde över pengar igår. Ännu ett "medges ej". Snacka om att det började gå runt i huvudet och att folk i de andra kassorna stirrade. En kille erbjöd typ 5 ggr att han kunde låna mig pengarna, betala det. Jag sa bara nej, nej och tänkte febrilt för att komma på ett sätt att tjacka 200 spänn (Jag sa inte ens "Tack ändå" fast han var den ende som inte tyckte att hela situationen var pinsam utan faktiskt erbjöd något snällt. Jag skäms över att jag inte ens sa "Tack ändå", fan).  Hur som helst kilade jag därifrån o bad dem spara varorna bakom kassan. Det kunde de göra, i en halvtimme. Ringde mamma som föreslog syrran. Ut från affären kilade jag, blossande röd i ansiktet (men det var jag ju som tur var redan innan, från spinningen haha), sms:ade syrran om att sätta in 200 på mitt konto. Fick inte svar direkt, tog en buss, kom nästan ända hem innan syrran ringer. Jag slänger mig av bussen, syrran den ängeln sätter in pengarna på mitt konto och jag springer hela vägen tillbaka till Ica. Och när jag kommer 34 minuter senare har de precius burit ut varorna. Det var bara att börja om från början. Väl hemma upptäckte jag att jag aldrig godkänt överföringen av pengarna, klant! Tack syster, du är bäst och jag är slösaktigast i världen med mina pengar.

Så kan det gå. Spinningen var jäkligt kul ialla fall, ska jag nog fortsätta gå på.

Today:




Under ytan

Crossfit imorse. Fan vad kul men satan vad jobbigt. Har en liten föraning om att jag knappt kommer kunna ta mig ur sängen imorgon bitti. Hjälp alltså, redan nu har stelhet och smärta börjat smyga sig på. Hur som helst så var det inte alls så jobbigt att ta sig upp imorse som jag trodde. Gick upp och åt lite vid halv sex och la mig sedan och sov en stund innan det bar av till träningen.
Här är en länk till bloggen som dokumenterar vad vi gör på träningen. Jag är till och med med på ett par bilder haha
http://www.crossfituppsala.se/wod/

Har kollat lite på Dating in the dark. Man undrar ju var de hittat de där puckona alltså. Snacka om retards. Och vilket jävla skitkoncept, det förstärker ju bara vetskapen om att uteseende inte är allt men fan i mig 90 % iaf.

I torsdags var jag och Jempa på utbildning på HUL och innan det käkade vi lunch på Haben. Då såg jag ut såhär:


I lördags lyckades jag få till en utbakad fläta. Inte så svårt kan tyckas men för mig var det iaf det. Och nedan är en toabild när endast mitt huvud lyckats komma med av någon anledning. Helt nykter vid foto-tillfället, naturligtvis.


Måndagar suger.

Idag är jag sådär trött och seg. Har varit på Balance ikväll och det var lika skönt som alltid även om jag idag kände mig aningnen stelare än vanligt.
Imorgon bitti, 07.00 ska jag, Lisa och Jennie på Crossfit. Ska bli kul att testa trots att jag är i sämre form än jag kan minnas att jag varit på 6-7 år.

Today:



Jag är så trött att det känns som jag kommer somna precis här och nu. Dessutom är jag jävligt less och så är jag arg av någon outrundlig anledning, kan inte riktigt sätta fingret på varför. Så jag ska sova nu. Wish me a peaceful night.

The year of 2009 - Part 5

AUGUSTI

Jag började lyssna på Milow med Ayo Technology.

Min gamla dator crashade. Jag impulsköpte en ny dator i Ystad och Ante var med och hjälpte mig välja.

Jag var på en jättestor uppstyrd utomhusfest på ett stort fält med massvis med folk i Gyllebo. Vi var 10 pers som cyklade dit och jag blev så full så jag fick gå med cykelt när jag skulle hem. Jag irrade även bort mig på ett vetefält samma natt.



Vi spelade beach i solen efter jobbet, vid havet.

Jag bestämde mig för att åka hem i samband med GBG-vistelsen. Någon speciell fyllde år och jag längtade efter att träffa mormor och morfar och resten av familjen.

Jag upptäckte att jag hade rivmärken över hela baken som ett resultat av att ha suttit i hallonbuskar och kissat under utefesten i Gyllebo.

Jag hade några duster med biståndshandläggare på jobbet och det var lite motigt emellanåt.

Jag hade en stressig månad på jobbet och jag tränade mest spinning och styrka på kvällarna.

Vi blev bjudna på lunch av chefen på jobbet, för att vi jobbade på så bra under sommaren, trots personalbrist!

Spelade en del tennis med Ante även denna månad.

Jag var med och firade Christinas födelsedag på Friden, mysigt.

Jag solade och badade endel och det var jättefint väder.


Jag hade hemlängtan till familjen och mest av allt till mamma. Jag var förvirrad och tappade så smått fortfästet under en period.

Jag var jättebrun och hade snövita bröst.

Jag använde en gammal jeanskjol som jobb-kjol, för den hade rätt längd.


Jag saknade Ume-tiden emellanåt.

Jag önskade mig en egen lägenhet med högt i tak och stora fönster med breda fönsterbrädor som man kunde sitta i.

Jag missade Malmöfestivalen men var på Way Out West med Jempan och Maria. Superfin helg med några riktigt fantastiskt bra spelningar.

Jag var hemma bara för en natt och blev besviken, hade mysigt, fikade med någons föräldrar, lagade en sockerkaka med mormor, kramade mamma, hämtade ut en ny kamera på försäkringen och sa hej-då till någon på riktigt. Sen åkte jag tillbaka till Skåne.

Jag överansträngde foten och fick ta det lugnt med träningen i en vecka.

Jag fick en inbjudan till en stor 25-årsfest men kunde tyvärr inte gå. Passade inte tidsmässigt.

Det var Sofie som fyllde 25.

Jag var kluven över ifall jag skulle ta influensavaccinet eller inte. Till slut bestämde jag mig för att ta det.

Mamma och Mats kom till Simpan och hälsade på och vi hade en helt fantastiskt mysig helg tillsammans med god mat, vandring upp till toppen av Stens Huvud, var på Glimmingehus, en sväng till Alers stenar och en massa annat mysigt. Kan inte fatta att det bara är ett halvår sedan.





Jag hjälpte Ante att flytta in i en jättefin tvåa och samma helg hjälpte jag Annika flytta till sin Martin i Kristianstad.

Flyttstök i K-stad

Jag blev lite småförkyld, men det gick över rätt fort.

Hängde med Ante endel och kollade Wallander och åt godis emellanåt.

Bowlade och drack bira.

Jag var kluven som fan den där månaden. Det var så mycket känslor och så väldigt mycket frågetecken och besvikelse. Sakta men säkert fick jag någon slags insikt. Jag hade en fantastisk helg med mamma och Mats och ännu en gång kände jag hur mycket jag älskar min fina familj och vad det öär som betyder något i livet.

SEPTEMBER

Spelade lite tennis i början av månaden.

Bokade tågbiljett till motala.

Hade långa filosofiska telesamtal med både Jen och min kloka mor.

Jag försökte hitta tillbaka till den där starka tjejen jag var innan jag lärde mig att känna starka känslor för fel personer. Det gick väl sådär.

Jag hade några tunga ärenden på jobbet som tog musten ur mig.

Käkade en himmelskt god middag med Pär, Ante och Max på Grand. Sen blev det efterfest direkt ända fram till gryningen.


Hösten började sakta men säkert inta staden och det var inget annat att göra än att välkomna den, hur jävla tungt det än kändes.


Jag gick emellanåt timtalslånga promenader vid havet. Ensam.

Jag hade en enorm hemlängtan i början av månaden. Men det passade sig inte att fara hem just då pga olika omständighet.

Jag försökte avsluta ett energikrävan de kapitel i mitt liv. det funkade några veckor iaf. Iaf i teorin. Men i tankarna fanns du hela tiden kvar.

Jag började köra box och jag bara älskade det!

Började köra pilates och gillade det. Jag fick öva på Mindfulness som alltid varit min svaga sida.

Jag var på utbildning i Löddeköping.

Jag var på inflyttningsfest hos Ante med påföljande utgång på Paviljongen.

Jag följde av ngn outgrundlig anledning Liverpools resa i ligan via aftonbladets liveupdate. Som om det skulle spela någon roll om de förlorade eller vann.

Jag och Christina var i Malmö och shoppade en hel dag. Jag köpte bla boots och jeans.



Mamma och Mats bestämde sig för att komma ner till Malmö på hennes mammas födelsedag och jag bestämde att jag skulle bjuda dem på "En afton med Neil Young" tillsammans med mina vänner, på Debaser!

Jag blev erbjuden en jobbintervju på Uppsala kommuns Hälso och sjukvårdse enhet och tackade ja!

Jag åkte till Uppsala på intervju som gick bra, spenderade natten i Jempans legga. Dagen efter intervjun bar det av till Motala. Jättemysig helg i Motala. Mysig kväll med Barbro, fylla och middag med farsan och mys hos Johan och Kicchi och ungarna.


Jag joggade vanliga rundan med farsan och insåg att min 50-årige far var i bättre form än 25-årige jag. Ångest.

Saknade samtal med en speciell person om de ångestladdade söndagarna.

Jag firade "6 månader i Simpan".

Jag blev helt oväntat erbjuden jobbet i Uppsala. Och jag tog det och allt kändes med ens lite mer spännande igen.

Jag påbörjade min sista månad i Simpan och insåg snabbt att jag skulle komma att sakna de fina vännerna, kollegorna och den vackra omgivningen men jag var ändå mer än redo.


Mamma och Mats anlände Malmö!

Det hände mycket under september, jättemycket. Jag saknade ofta och mycket och jag funderade ännu mer. Jag kände att hösten var påväg och det var kämpigt emellanåt. Intervjun i Uppsala fick mig att fundera på framtiden och att tacka ja till jobbet gjorde att jag kände att jag levde igen. Jag kände mig mot slutet av månaden både laddad, självsäker glad och lycklig och jag var så glad över att få fira mitt beslut och mammas födelsedag med mamma och Mats i Malmö!


Last night




Den här lilla blommiga saken fyndade jag på Myrornas för 50 pix igår.

Ligger i soffan och funderar på vad fan som hände med våren. Suck.


Du vill att jag ska sjunga, men bara om sånt som hör till sitt.

Ikväll tillåter jag mig att känna lite.
Imorgon är en ny dag.
God natt fina ni.

I´ve got a feeling tonight´s gonna be a good night

Hallå på er. Jag skrev ett inlägg tidigare om hur glad jag känner mig idag, att jag har en bra dag. Och att jag inte minns när jag hade en sådan senast. Men inlägget försvann och jag orkar inte skriva om. En natt med bra sömn, häng med bästa vän, träning och en stor portion sol. Ibland räcker det.

Imorse, redo för combat!

Hur som helst. Jag och Jempa har varit nere på stan en sväng, tagit en fika på Unico, spatserat i solen med solbrillor på nästippen. Härligt som tusan! Har invigt min nya vårjacka med.




Nya jackan. För 85 riksdaler blev den min!

Och på tal om riksdaled. Passade på att kolla efter min röda klänning idag på stan, för att testa den igen. Men den fanns inte i min stl! Typiskt men rätt väntat ändå.

Ciao.


Good morning sunshines

Lördag och strålande sol från klarblå himmel, smått fantastiskt.
Idag ska jag ta ut pärlan på en premiärtur. Ska cykla ner och möta Jen vid myrornas vid 10 för en runda där innan det bär av på lite combat. Hoppas det är luft i däcken och att den inte har rostat ihop helt efter den här långa vintern.

Kläder i veckan:

TISDAG:


Jeansen med högre midja och svarta skjortan.

ONSDAG


Aprikos top, marinblå chinos, mammas sjal och svarta tygskor.

Im off.


Just nu

Lets dance och världens godaste hallon - mango - banan-smoothie!!
Dock började det ryka ur mixerstaven innan jag var klar...Kan knappast vara ett bra tecken. Fan, jag måste skaffa en ordentlig mixer, en som kör på egen hand ni vet.

Mmmmm...

Let´s dance i bakgrunden, smoothie i handen och laptopen i knäet. It´s friday folks!

Ciao


Kjolfredag

Alla hänger på kjolfredagen nuför tiden. Till och med ett par av syrrorna. Trevligt värre!
Idag blev det en kjol som jag bara använt en gång men köpte i Ystad för ett år sen ungefär. Och så hade jag såklart på mig mina ankar-örhängen, samt uppsatt hår när jag kom till jobbet.



Och imorse inträffade något som inte inträffat på flera flera månader. Jag tog en morgondusch! Rock on lite så.

Och ja, jag har snöat in lite på randigt. Jag verkar liksom aldrig riktigt tröttna.


Fyndfredag!

Nej, det blir varken städ eller tvätt idag. Jag känner inte för det och då är det ingen idé. Vill inte förstöra min lugna rätt sköna fredag. Imorgon kanske.

Hur som helst.
Jag fyndade lite idag på Myrornas när jag hade 20 minuter över, innan jag skulle vara på gymmet. En jacka och en kavaj för sammanlagt 145 kr. Som hittat säger jag! Ni får se en bild så snart jag knäppt ett kort.

Zelmani igår var smått magiskt. Mycket trevlig kväll på alla sätt. En pubtallrik med di verse grejer på tillsammans med en iskall Staropramen i en mysig livfull lokal vid ett litet bord med roliga kollegor. Vardagslyx när den är som bäst. Simpel clothing igår, men observera mina blodröda naglar! Classy.




I think I need that dress

Som ni kanske vet så har jag varit på jakt efter en röd klänning ett längre tag nu. Har legat lite lågt på senaste eftersom jag aldrig hittar ngn som faller mig i smaken. Men idag snubblade jag över den här. Köpa eller inte köpa, det är frågan som kvarstår. Vi får se. För 299 riksdaler blir den min (om den finns kvar vill säga).



Förresten klippte jag mig idag om ni undrar hur mitt hår kan se så friskt ut en helt vanlig onsdag.

Imorgon ska jag på två läkarbesök (wish me luck), luncha med Jempa, spendera eftermiddagen på utbildning (Jen med!) och på kvällen blir det restaurang-käk och Zelmani på Katalin, med kollegor.

Salut!


Jag har en finne i pannan

Och ni kanske undrar varför. Wonder no more. Jag smörjer numer min näsa och panna med omväxlande vaselin och handkräm. Måste ha bränt mig eller nåt i helgen, är verkligen hur torr som helst. Så går det när man vistas i solen en timme efter en hel vinter untan en enda soltimme ungefär.

Har haft en fantastiskt mysig helg med min fina fina familj. I lördags firade vi min födelsedag med helstekt oxfilé med svampstuvning och potatisgratäng. Ni kan aldrig förstå hur gott det var. Tror att jag kanske aldrig tidigare ätit så mkt, fråga familjen så får ni se. Helt sjukt. Hur som helst så fortsatte vi lördagskvällen med att heja till Melodifestivalen. Mamma var missnöjd med vinnaren: "Åhh hon har ju bara en himla stor panna, hårfästet börjar uppe på huvudet." Inte heller mormor var nöjd: "Jag hoppades på Peter Jöback jag. Men helst hade jag velat att han sjöng "när guldet blev till sand". Det biten är mycket finare". Mormor har nog missat lite poängen med Melodifestivalen där.

Förra veckans kläder såg ut ungefär såhär:

Måndag och mysklädd:


Onsdag och vårklädd:



Torsdag och klädd för utbildning!




Jag och Jen var på samma utbildning i torsdags och efter det lunchade vi ihop, vilket tyvärr inte händer särskilt ofta. Trevligt värre var det iaf och lunchen avslutades med varsinn delicatoboll! Efter ett par hembesök så tog jag sedan tåget hem till Värmlandsskogarna. Och precis som i övriga landet hade vi strålande sol under helgen och det var så himla härligt att jag var tvungen att ta ett par promenader!

Och solbrillorna åkte på!


Men nu ni ska jag sova. Eller försöka i alla fall- Imorgon är en mer viktig dag än ni kan förstå. Snälla håll alla tummar för oss och skicka all positiv energi ni kan.

Natti.

Jag idag:


En flicka i randigt

I eftermiddag har jag promenerat med Jempa och vi har snackat om bostadsmarknaden i Uppsala, pojkar som letar reda på ens nr och livet i största allmänhet. Sedan var jag på core. Det är ett nytt pass nu som är skitdåligt verkligen. När jag kom hem käkade jag och fixade matlåda. Nu ser köket ut som om en tornado hade dragit fram där.

TODAY: Sailor-girl



Här är den jättefina tröjan jag fick av Jempa i födelsedagspresent, älskar den! Dessutom slängde jag på mig mina marinblåa chinos och mina sailorinspirerade örhängen (ankare).

Tjing ciao.


My day.

Igår slocknade jag 19.15 och sov ända tills imorse. Trött som en zombie när klockan ringde men några snoozningar senare drog jag mig ur bingen.


Jag är sugen på en jeansklänning i år. Dock inte denna, ser ut som en ballerina-wannabe. MQ har dock en riktig fining som både jag och Jempa tydligen spanat in.

Idag har jag och några kollegor köpt biljetter till Sophie Zelmanis spelning här i Uppsala den 18:e mars. Jag har köpt bacon och ett fantastiskt gott nytt rostbröd som de bjöd mig på, på Kvantum. Jag har lämnat tillbaka en tröja och bytt storlek på en annan. Jag har fixat matlåda inför morgondagen och jag har fyllt på nytt vatten på mina tulpaner. Jag har ätit fem kiwi och tagit en liten promenad i solen. Jag kollat tågbiljetter hem till påsk och läst aftonbladet. Jag har pratat med min fina mamma och bestämt med Jen att följa med på ännu en lgh-visning. Dessutom har jag skaffat eget coop-kort och är numer stolt ägare till bårde ett coop-kort och ett ica-kort. Vuxenpoäng, Katching! Utöver det har jag såklart jobbat.

Underbara underbara sol, var hälsad. Som vi har väntat!

Im gonna find a way.

Hej hej hallå från sofflocket.
Här sitter visst jag och äter vindruvor och dricker cola. Har fått uppskattningsvis 3 timmars sömn inatt. Klockan 04.00 inatt satt jag och åt al dente färsk pasta med pastasås. Himmelskt gott skulle man kunna säga. Iaf just där och då.





Ute och snurrade igår. Började med lite tacokväll här hemma och sen vidare till en fest på andra sidan gatan. Riktigt sjysst fest. Sen drog vi vidare till Flurran där vi dansade runt som tokar.

Idag är en sån där dag. Lite ångestladdat att vakna upp. Vaknade upp och upptäckte dessutom att min hjärna körde Orsa Spelmän om och om igen. Tack melodifestivalen, verkligen. Tack.

Hur som helst ligger jag här och myser över tanken att jag ska hem om bara några dagar. Hem och mysa med familjen! Lgh-visning med Jempa 12.00, vi får väl se om hon är redo för det!

Har just upptäckt att min frivisning av alla filmkanalerna är över. Skönt att jag hade den förra veckan dock, så jävla viktigt, när jag bara låg sjuk hela tiden.


Guten morgen Samstag!

Ja, och här sitter visst jag vid frukostbordet i mitt lilla kök och ser ut på det vackra vädret. Det är lördag och jag njuter av att den gångna veckan är över och det är helg. Farsan ringde vid nio och väckte mig. Ja, va fan säger man? Tack pappa, dumt att sova bort hela dagen menar jag! Haha Alltid trevligt att snacka med sin kloka gamle far.

Kanske ska man ha denna ikväll?

Har dragit i mig en hel fitnessbaguette med skinka, avocado och tomat, ett stort glas mjölk, en stor kopp te och så en kiwi. Och till det en handfull med medicin ungefär. Samtidigt som jag kollat på lite Glamourama på datorn. Skön start på morgonen. Tror jag är en smula bättre i min förkylning med. Halsont är borta och har lite lustigt ersatts med hosta.

Eller den här topen kanske. Vi får se.

Har hunnit plocka iordning lite här hemma. Tänkte försöka få på mig lite kläder och kila bort till Gränby centrum om en stund. Inhandla en flaska vin, lämna tillbaka ett par shorts, handla mat till taco, köpa tulpaner och INTE köpa några kläder står på agendan. I övrigt ska jag vila vila vila idag så jag är pigg ikväll.

För övrigt. Få saker är så jävla irriterande som fyllesamtal om natten när man sover. Särskilt när man varje gång vaknar med hjärtat i halsgropen och tror att något fruktansvärt har hänt. Få folk fattar det och varje helg trillar det in ett par mess och något samtal frampå småtimmarna. Suck.

So Long dudes.


Sunny Uppsala!

Födelsedagen är över och här ligger jag i soffan och snorar. Fan vad tradigt det är att vara sjuk. Första dagen med sol på en hel jävla evighet och här inne ligger jag, sjuk och ynklig. Fy fan för att vara sjuk. Jag fattar verkligen inte hur ni orkar, ni som blir sjuka ofta.

Här ligger jag i soffan och ser ut på det vackra vädret.

Hur som helst. Nu ska jag kolla TV och halvsova. Har varit på apoteket och handlat på mig ungefär hela deras sortiment mot förkylning. Nu jävlar ska hostan och nästäppan bort bort bort!


I´m alive

Men förkyld så in i h-e.
SMS:ade Jennie imorse och bad henne hämta upp mig när hon åkte till jobbet idag (Vilket är en timme senare än jag brukar börja) för jag kände att jag bara inte hade energin att gå till jobbet. Huvudet dunkade, näsan är täppt och rinner på samma gång, slemmet i halsen var blodblandat och hostan har varit jävlig emellanåt inatt så jag är trött som fan. Ska kolla på nya sortimentet av el-rlst idag och jag behöver gå igenom det inför kommande utprovningar. Annars hade jag kanske stannat hemma. Vi får se vad jag orkar med idag, jag får gå hem om det blir för jävligt.

Jeg och bästa Jempa käkade våra favorit-rätter och tog ett par glas rött på "Tilltugg" igår kväll och hade en allmänt mysig kväll. Jag fick ett paket! En jättefin topp, som är så himla jag. Hur den såg ut? Randig så klart!! (Mamma brukar fråga om jag inte har nog med randiga tröjor snart) men den här var lite annorlunda och satt som ett smäck. Ni ska få se den på ngn dag.

Fy fan vad skönt att födelsedan är över trots allt.

Kläder på jobbet igår:



Nya jeansen med lite högre midja och gammal skjorta och mammas gamal skärp. Och så mina Vaga Bond-kängor.

Igår kväll:





Nu ska jag hoppa i en kjol och springa ut och få skjuts till jobbte.

Ciao ciao


...

Jag sa till någon att jag trivdes bra i min nya stad, med mitt nya jobb. Han svarade att jag är lite som en kameleont. Jag förstod att han syftade på min förmåga att snabbt anpassa mig till nya situationer, miljöer och människor. Det kan vara en av de styrkor jag är mest stolt över och som har kommit mest till användning i livet.

Men det där med kameleont är mest på utsidan. Och det gäller inte när jag sätts i en ofrivillig situation. Jag är världsbäst på att undvika att tänka på saker, undvika att uttala dem. Jag stoppar undan dem lång långt in i ett litet mörkt hål i mitt medvetande. Ibland gläntar jag lite på dörren. Försöker tvinga mig själv att tänka på det, acceptera det eller att gråta lite. Smärtan blir som ett stenhårt slag i ansiktet precis varje gång och jag stänger snabbt dörren. Till slut blir hålet så fullt att väggarna är på väg att brista. Allt jag gömt vill ut och hela jag är på väg att sprängas i tusen bitar. Jag vill skrika, sparka, slita av mig håret och dunka huvudet i väggen.

Ändå ler jag och säger att allt är bara bra.


Will you be my Baby, just for today?

Hej från sofflocket.
Det finns ett läge när det är helt jävla superbt att ha pojkvän. Vet ni när det är? När man är sjuk. Både Jempa och jag är sjuka i varsinn hals, på olika håll men i samma stad. Följande dialog uppstod över msn:

Terese säger:
Vet du? När man är sjuk, då önskar man att man antingen va hemma hos mamma eller hade en underbar pojkvän som lagade mat åt en och gick och köpte glass och godis åt en och tyckte lika synd om en som man själv gör. Det vore nåt det

Jen säger:
ja det är fan sant alltså

Terese säger:
yes.
life´s a bitch emellanåt

Jen säger:
lätt att det är.


Krasslig

God eftermiddag.
Fortfarande lite risig. Här ska banne mej kureras. Bäddar ner mej själv i soffan och kollar på film och äter en massa kiwi och dricker te. Så får det bli.
Myskläderna är såklart på!

Just nu. Dressad till tänderna som vanligt när jag skrotar omkring här hemma.

Detta ständiga oflyt

Jaha, vem vaknar med ond och tjock hals idag då? Jo JAG!
Blir ingen morgon-träning för Alexandersson inte. Blir jobb som vanligt och sen hem och bädda ner mig själv. Fan också, jag var verkligen laddad för dagens träning. Skiiiiit.

Nu kilar jag iväg till jobbet, blir inne-jobb idag.

Tjing.

Jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt blir det dubbelt så stort när det blir helt igen.

Jag har investerat i jeans-shorts. Två par dessutom. Vet inte vilket par jag vill ha, om något alls. Det är inte lätt det här med alla beslut. Kan hända att jag försöker få shoppingen att stilla andra behov. Kan hända.

Hur som helst. Första paret eller andra paret eller inget par alls?
Jag tänker, hur stort användningsområde finns det egentligen för jeans-shorts. (Man får försöka borse från mina vinterbleka ben haha)

Nr 1:


Känns lite väl "Beach" och jag bor ju faktiskt inte på Österlen längre. När kommer jag komma till en strand nästa gång, det är vad man kan fråga sig.

Nr 2:




Äh fan, jag vet inte alltså. Jeans-shorts kanske inte är för mig ändå. Jag får suga på karamellen lite tror jag bestämt.


Monday

Så var det måndag igen. Och här sitter jag ihopkrupen i soffan och äter honungsmelon och ser på Peter pan, den verkliga versionen. Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och har hunnit kasta i 2 maskiner tvätt och bestämma mig för att min kropp behöver en vilodag från gymmet. Imorgon ska jag Jennie och Lisa (kollegor) testa Crossfit. Upp med tuppen imorgon, 7-8 är träningen. Blir minst sagt spännande.


Today

Men nu ska jag kila bort till Gränby centrum och byta en tröja jag köpte i helgen som det tyvärr bvar hål på.

Tjingeling.