Glad söndag!

Jag kör vidare på sommartemat klädmässigt. Skönt ute idag! Och Maja är såklart också söndagsfin i kläder från farfar och Visnja! (Första presenten hon fick efter att hon var född, nu passar de äntligen❤️️)




Nu ska vi sticka iväg på en liten shoppingrunda och storhandla inför kommande vecka bland annat!
Glad söndag från oss!

Klämmer ur det sista av sommaren!

Med bara ben! Kanske sista gången? (Men det hoppas vi inte)



Lördagsmorgon

Var på invigningen av gymmet imorse och fick en goodiebag och körde ett benpass och några coreövningar! Sen frukost nr 2 när jag kom hem igen. Nu efter duschar ska vi snart åka till Tommys pappa som är i Gävle hos sin tjej!







Igår och idag!

Igår hade vi en lugn dag! Myste i soffan, gick en promenad i det soliga men blåsiga vädret och på kvällen träffade vi kollegorna på Creperiet! Mys!





------------

Idag har vi ännu en hemmadag! 
Standardfrulle för oss båda! Mjölk för Majis och två stekta ägg och stor smoothie till mig!

Sen har jag knåpat ihop lite pompoms att ha över Majas säng. Blev väl halvnöjd men helt okej ändå hehe Just nu har hon inget ovanför sängen vilket är sådär lagom inspirerande!




Sen har Maja tränat lite i sitt gym!



Men efter det blev det mat och mys i mammas famn ❤️️

Ikväll kommer Jennie och Alba hit! Ska bli så mysigt!!

Idag!

Promenad i regnet
Handling.
Bakning! Dubbel sats muffins med blåbär och vit choklad och en satsa kanelbullar och vaniljbullar.






Ett gympass. 3 km testjogg för foten och ett benpass plus hårt axelpass!



Och sen middag u-form av köttfärsbiffar av nötfärs med med feta, bacon, färska kryddor, färsk chilli och vitlök!
Extremt produktiv dag eller?! 

Nuuuu soffläge framför idol på datorn och efter det sängen! Trött morsi! 

Längtar till middagen!

Det är ju ingen hemlighet att jag tycker om min egenlagade mat haha Men idag har jag gjort tre favoriter som tillsammans bildar måndagsmiddagen nämligen Jamie Olivers ungskyckling, potatissalladen med pesto och egengjord Tzatsiki. Längtar till middagen men håller mig tills Tommy kommer hem! Whoop whoop! (Mat alltså, fy fan vad härligt det är ändå!)





Tröttast

Trött som ett as! Extremt kinkig liten bebis senaste två dagarna. Vi har haft besök av Tommys familj i helgen vilket inneburit 4 extra vuxna i vår lilla legga. Gissa om stressen blev påtaglig ffa nattetid när två personer försöker sova precis utanför sovrumsdörren och bebisen skriker och strular när hon ska äta. Inte roligt! Stressad mamma och stressad bebis och strul med amning. Gärna besök men två personer (och ev ett barn!) i taget medan Maja är så liten och amningen fortfarande inte är självklar. Besök som kan bo i barnrummet är perfekt, det ligger på andra sidan lägenheten och msn stör inte varann alls. Det har funkat prima hittills!

Nu ska trötta morsan och (äntligen) sovande bebis gå till BVC. 
Orkar.Inte.



Igår när Tommy var iväg till Tierp med din familj passade jag på att träffa Jempa! 
På kvällen fixade Tommy söndagsmys. Välbehövligt eller vad??



Ssssssselfies i sssssspegeln! Höstklädseln är på!

Freeeedag!

Igår gjorde jag en lite nyttigare variant av fläskpannkaka tills mister kom hem! Fler ägg och vetemjölet utbytt mot fullkornsdinkelmjöl! Till det hade vi olika sylt, tinade hallon, hallonkvarg och rårivna morötter. Braaa torsdagsmiddag helt enkelt!



Inatt har vi ändå sovit endel och imorse innan Tommy gick till jobbet (började klockan 06!) hann vi få några leenden och lite mys med lillan ❤️️
Förutom att ammat och ätit frukost då har jag idag organiserat pojkväns garderob och städat kök och badrum samt plockat iordning i övriga lägenheten och myst med beeeeebis såklart! Sen ska vi ta en promenad upp till Mio och möta upp Tommy för idag står storhandling på agendan.



Idag!

Efter en riktig skitnatt sömnmässigt så var det idag dags för först arbetsterapeuten för mig och sen NEO för Majsen! Hos arbetsterapeuten fick jag nya skenor och en ny tillsägelse om att jag måste gå till en läkare. Maja skrek som en liten gris under besöket och det var halvlätt att hålla och trösta Maja samtidigt som jag skulle höra vad arbetsterapeuten sa och prova olika skenor hehe Sen somnade hon snällt i vagnen så fort vi skulle gå vidare. Så gick vi till neo för återbesök. Maja träffa en läkare som car jättenöjd med henne och sa att hon var jätteduktig på uppmärksamhet osv. Hon vägde in på knappt 4600 vilket är än helt okej vikt även utan korrigering! Så glada!  54.5 cm lång är hon och har alltså växt 10 cm sen födseln.

Nu håller jag på och gör en fläskpannkaka i ugnen lagom tills T kommer hem! Sen vill jag bara soooova. Är så otroligt trött trots att vi vilade en liten stund förut.

Tjipp!
Jeans för första gången sen innan jul!


Väldigt glad och pigg tjej imorse ❤️️

Livet

Morgonmysmed mina älsklingar imorse ❤️️

Sen efter frukosten idag så körde jag ett tabatapass! Satan så svettigt och skitjobbigt men asskönt efteråt. Världens finaste Maja satt nöjd i sin babysitter och tittade på mamma under hela passet. Härlig känsla i kroppen nu! Ska ta en dusch och sen bebismysa en massa i soffan. Ikväll ska vi äntligen träffa Jempa igen för en promenix!






Gårdagens pyssel!

Fotavtryck på upphöjd canvasduk! En höll bebis och en skötte foten. Vääääldigt mycket svårare än man kan tro hehe




Mysdag!

Idag har vi mest myst runt här hemma, vi två! Skulle haft besök men det blev inställt så då passade vi på att bara ta det lugnt. Eller lugnt och lugnt. Gick en promenad på förmiddagen och handlade blöjor på vägen tillbaka. Sen amma och sen gymmade vi båda lite. Sen blev lillan plötsligt gnällig så resten av dan har det varit mycket mys varvat med tvätt, matlagning, iordningplockande och amning! Nu står en chilli con Carne och puttrar på spisen lagom tills Tommy kommer hem och så har jag tänt lite ljus. Mystisdagen fortsätter!








Nu känns det som att hösten landat i stan!

PS inatt sov jag nästan 4 timmar i sträck!!! Ren eufori! 

Fin helg!

Har haft en jättefin helg med mycket kvalitetstid med familjen. Man vill ju verkligen ta tillvara på tiden nu när Tommy jobbar i veckorna. Dessutom har jag kört mobilfritt på eftermiddagar och kvällar, skönt för sinnet att känna att jag inte slösar dyrbar tid på oviktiga saker istället för att ägna all min uppmärksamhet på mina hjärtan ❤️️

Men medan Maja ammar så ville jag passa på att titta in här! I fredags blev det ett gympass för mig när Tommy kom hem. Sen blev det fredagsmys för hela slanten med tacos och mys på balkongen och en sovande Maja i vagnen. Lördag blev det lång sovmorgon och mys innan frukost eller kanske snarare brunch. Sen vid tre tog vi en promenad till Lager 157. På vägen tillbaka gick vi av en slump på American  carshow i slottsparken och stannade till och kolla på det. Sen vandrade vi hemåt och gjorde tacos igen haha Maja sov hela tiden (över 3 timmar) som vi var ute, om det ändå kunde hända på natten hehe!

Söndagen fick jag lite egen sovmorgon och Tommy hade Maja ett par timmar i vardagsrummet. Sen förberedde jag potatissallad innan jag gick ner till gymmet och körde ett pass. Sen bar det av till Stina och co för knytismiddag! 

Idag ska vi möta upp Emelie och hennes Johanna på stan för att inhandla lite pyssel, whoop whoop! Vad det blir får ni se sen, om det blir bra alltså hehe

Ha en fin måndag!

PS Vad skönt det är att slippasöndagsångesten  nuförtiden!!



Har knappt tagit några bilder under helgen med mobilen eftersom jag inte haft den med mig!

Fint

Att komma hem till detta efter ett hårt träningspass på gymmet och veta att jag ska få fredagsmysa med dem hela kvällen måste ju ändå vara det bästa!! ❤️️



Tyyyypiskt!

Tog klivet genom porten för att gå en promenad med Maja (absolut bästa sättet att få henne sova, vilket hon i princip inte gjort alls idag, busunge!) och då började regnet ösa ner verkligen! Why?! Träningsvärken efter igår känns i rumpan och en promenad vore lagom för att mjuka upp kroppen. Får se när Tommy kommer hem om jag kan ta ett litet break och springa ner till gymmet istället. Fast nu har det slutat regna men väderrapporten hotar om åska vilket jag hatar! Vi får seeeeee

-----------------

Gissa vad!?! Idag är det min och Tommys lilla älsklings 2-månadersdag❤️️ Vi älskar dig finaste lilla tjejen!❤️️




❤️️❤️️❤️️

Hej fredag!

Det blev någon timmes sömn till slut iaf! Sköööönt! Så kring 12 kom vi äntligen upp. Fortfarande en gnällig liten tjej men vem är inte gnällig när man är lite småsjuk liksom. Så vi har mest suttit och myst i soffan sen vi kom upp och efter att jag gjort iordning efterlängtad frukost. Satan så hungrig jag var innan det blev mat! Det blev omelett och smoothie. Gott och väldigt mättande! Nu sitter jag och klurar på om jag ska ta med mig lillan ut på en promenad så vi får oss lite frisk luft den här fredagen eller om vi ska avvakta tills Tommy kommer hem ifall han vill följa med.

Ha en fin fredag!
Over and out!





Sov lilla bebis soooooov!

Åh Gud! Min bebis vill aldrig somna! Hela natten har hon härjat och varit missnöjd och ätit. Som tur var tog Tommy henne en timme igår kväll mellan typ 23-24 så jag sov och imorse mellan 05-05.40 då han skulle iväg till jobbet. Nu borde hon väl vara trött!?! Mamman är extremt trött iaf! Skönt att vi tog oss en eftermiddsgslur igår eftermiddag, jag och Maja. Fick man in någon extra timme på sömnkontot iaf!




Fin torsdag!

Veckan flyger förbi i en rasande takt! Idag mötte jag och Maja upp Sara och hennes två fina barn Noah och Tuva vid utomhusgymmet i Librobäck. Jag och Sara körde ett riktigt bra benpass tillsammans! För att Maja skulle va lugn och ha det gott så gjorde vi så att en av oss promenerade runt med henne samtidigt som den andra gjorde ett set och så bytte vi. Så blev det liksom lite aktiv vila, win-win! Körde 7 övningar med 4 set på varje och avslutade med plankan! Så roligt att träna tillsammans och nåt lite annat ön mina vanliga pass ur boken. Jättekul att kunna peppa varann och så med! Kompisträning är både superkul och bra när man kör på det här sättet!! Nu har både jag och Msmaja ätit och morsan är slut som artist och en vila skulle vara på sin plats, får se vad lilltjejen tycker om det  haha




Så fina virkade saker kom på posten från Lotta idag, Majas moster i Värmland! ❤️️






Fin kväll!

Efter en sömnlös och ganska tuff natt (strul med amning och en småförkylda tjej) var vi nog båda lite trötta. Men vid halv elva släpade vi oss upp. Efter frukost för oss båda och lite Skype med storasyster i Australien så körde jag träningspasset i boken. Lite gnällig bebis gjorde att passet tog lite längre än vanligt men det gick ändå hyfsat. Sen när hon somnade så gjorde jag en stor pastasallad och sen gick vi ut på en powerwalk, den första lite snabbare promenaden sen jag stukade foten. Efter 40 minuter var jag alldeles svettig (åh du otränade kvinna! Blä) så efter ett snabbt stopp på ica blev det en dusch och mera amning innan det ringde på dörren och bästa Iverhed och Eva kom på besök. Har sen spenderat kvällen åt bebismys, mat och massa prat i vanlig ordning när vi ses. Så fin kväll som gav mig massa ny energi! Superfina presenter fick Maja med!

Nu är det amning på G och sen hoppas jag innerligt på minst ett par-tre timmars sömn, hade varit ljuvligt!


Glömde att ta kort ikväll min dumskalle så här kommer bild från träningen istället, kul va? Haha 

Plötsligt händer det!

Gissa vad som hände inatt? Jag fick sova nästan 3 timmar första passet! Har inte hänt tidigare. Sen fick jag 2 timmar till och sen 1,5 timme! Och hon sov lugnt och skönt i spjälsängen. Vilken natt! Så mycket sömn! Euforisk mamma!!

Det innebar att vi klev upp vid åtta och att jag hunnit kolla en massa med försäkringar och sånt! Och pysslat lite! Och varit i affären. Och nu ska jag snart möta Emelie och Johanna flr en promenix. Så mycket man kan hinna när msn är utsövd! Fler sådana nätter åt folket!

Lilla älskling ❤️️ 

Kanske lite lika!


Maja och jag i ungefär samma ålder skulle jag tro! Lite likheter vill jag ju gärna se att det är mellan mig och min finaste lilla bråkiga älskling ❤️️

Sömn

Har laddat med 1,5 timmes sömn inför första dagen som mammaledig. Känns kanoners verkligen. Usch och fy vilken trött, ledsen och grinig morsa.

Jag som planerat for att kolla upp försäkringar (har fått avslag på den barnförsäkring vi valt bara för stt M är för tidigt född och hon är därför helt utan försäkring = enorm stress) både till mig och lillan (ska se om man får ut nåt från gravidförsäkribgrn eftersom vi var inlagda), gå barnvagnspromenad och träna nya passet i boken. Men nu vill jag bara grina och sova. Har vinkat av pappan och sitter återigen och ammar. Denna ändlösa amning. Skönt att jag inte har nåt planerat idag iaf. Hade bara inte orkat med någon superpositiv och kvittrande människa idag. Usch och fy.

Ny vecka nya tag!

Lets make this a great week!
Härmed lovar jag mig själv att göra det mesta av varje dag den kommande veckan (och helst resten av livet men ett steg i taget hehe)! Har tre kompisdejter inbokade redan och ser fram emot en riktig supervecka!

Hepp


Mammas tjej ❤️️

Bland det sötaste som finns!

...är när man ser dessa små fossingar sticka ut ur vagnen ❤️️ 



Vi har det finfint!

Har det lika gött som alltid här! 
Hoppas ni har det fint med!
Kram från mig









Trööööött

Inte mkt sömn senaste dygnen/veckan/veckorna. Idag kändes det att sömnbristen börjar ta ut sin rätt. Var uppe och tränade imorse medan T och M sov. Efter en dusch så var det dags att bege sig till BVC för vägning osv. Och gissa vad! Sen i onsdags har hon gått upp 255 gram! Helt galet! Väger nu 3850 gram och närmar sig 4 kg-strecket med stormsteg. Så amningen på natten som sker så tätt ger iaf resultat vilket känns skönt. Sen när vi kommit hem stack vi iväg till Biltema och inhandlade lite nödvändigheter och onödvändigheter, bla en kylväska dom vi måste ha Ms vitaminer i när vi reser. Alla i det mindre slaget var dock slut varpå det blev en enorm historia. Ah well bättre än inget och den kommer säker komma till användning i framtiden.

Nu har vi varvat ner med några nya avsnitt av Suites och jag ammar nu lillan och hoppas hon ska sova. Jag skulle ju ha sovit i eftermiddags när vi kom hem fr Biltema men sen råkade det bli Suits istället haha Håll tummarna för sömn inatt!!




Fina dagar!

Har rullat på fint med träningen senaste veckorna. Kör stenhårt på pass ur boken 3 dgr per vecka och så har jag börjat köra crosstrainer på gymmet i intervallform för att jobba på konditionen. Det är det som funkar böst med foten utom cykel som jag tycker är så ensidigt och tråkigt. Och så har jag börjat känna lite på vikterna på gymmet. Fin känsla förstås!




 Igår hade vi en riktig superdag och kväll hemma hos Sara, Tompa, Noah och Tuva. Massa härlig positiv energi förde den med sig som alltid 💕 Hängde och åt och drack gott, promenerade och snackade en massa! De här sommarkvällarna som är nu alltså, de går inte av för hackor!






Just nu är hela familjen hemma hos Stina, Jerker och Amanda! Grabbarna är uppe på taket och bygger, Amanda leker, Stina lagar mat och jag ammar Maja! 
Hoppas ni har rn fin söndag❤️️
Over and out!

Hello!

Har haft farsgubben på besök sen igår eftermiddag men har just vinkat av honom och Phon när de tog TAXI till flyget! Så nu ses vi väl nästa år igen i vanlig ordning.

Fredag idag, vad ska man hitta på denna dag tro? Bilen inlämnad på service. En helg fullspäckad med finaste sällskapet och roligheter väntar!

Tjipp!

Igår blåste vår chilliplanta ner och gick av. Blev så ledsen! Hade ett gäng superfina chilli på dem men som inte hunnit få färg :(