Dagens inköp

Dagens inköp(Sixtyseven är märket)

Julklappar? Hur ska det gå till?

Kom just hem från TC55. Det var ett bra pass med kul musik.
Har vart en stressig dag på något sätt. Va nere på stan efter lunch o försökte få en klipptid som jag efter lång väntan fick vid tre. Var hemma igen vid sex, och då var det bara att byta om till träningskläder o dra iväg till Iksu. Hann springa in till Sandra o Linda o säga hej, och lämna "energy-tea", så de orkar plugga hårt ikväll. (Kämpa på, jag vet att ni klarar det!)

Just ja, köpte ett par nya "Gå ut stövlar" med på stan, var ju lite lätt tvungen, kan ju inte stappla omkring som jag gör på de gamla längre, ja ni vet ju brudar. Har en känsla av att ni inte vill vistat offentligt med mig om jag använder de där skorna mer..;) Så nu är jag rätt pank kan jag säga..
Dryg dag var det i skolan idag i alla fall, med redovisningar hela förmiddagen..Roligare kan man ha

Nej nu måste jag äta nåt innan jag sväter ihjäl!
Later people

Dagens fråga: Johan och Fredrik, vart håller ni hus?

skål

Galet
Här va det fest ja..haha

GangsterJenny

GangsterJenny
Inga kommentarer

Att vara packad när man vaknar

Japp, lätt vi ägde Rex igår, som Jenny skulle sagt..eller nåt. Haha, jäkligt kul var det i alla fall, och mycket folk var det.
Mindre kul var det imorse när klockan ringde, och jag efter 5e snoozningen skulle öppna ögonen och rummet vägra sluta snurra. Men men det var ju bara att gilla läget och ta tag i sej själv. Har vart en rätt skön dag i skolan i alla fall, massa kassa tröttskämt från mej och Helen fick övriga gruppen stå ut med, men det var bara att gilla läget för dem med liksom:) Även lite lätt diskret psykspan på Johan o Fredrik förekom, haha, eller vad säger du Helen? Känns som att vara 14 på nytt men det gillar vi, haha

Just ja, när ja kom hem väntade ett litet paket på mej i brevlådan, jag hade vunnit en lyxig hudkräm ("with firming effect") från aftonbladet kropp o hälsa tydligen..Minns inte ens att jag deltagit i nån tävling. Andra gången i år jag vinner nåt som ja inte har nåt minne av att jag deltagit i. Sist vann jag hårprodukter från Sebastian. Tack för det säger jag:D

Ikväll blir det lite nachos å villan då, men nu ska jag vila lite o fundera över om jag orkar kämpa mej iväg till gymmet..tiden får utvisa.
So long

Dagens fråga: Varför välta en sopptunna i stan, halv tre på natten, för nöjesskul?? (Ja jag vet inte, har du nåt svar på den Jen?

Rex eller inte? Tiden får utvisa

Rex eller inte? Tiden får utvisa
Vad säger ni brudar?

Orka?

Har varit i skolan hela dagen, o det var tröttsamt som vanligt, men vi fick rätt mycket gjort i alla fall, i gruppen. Ska träffas imorron igen vid halv tio.
Ska på Les Mills kavalkad halv sju! Det är ju bara en gång var tredje månad, då det är release av de nya les mills programmen. Ska gå dit med Petrus o det håller på två timmar, så det ska ju bli kul, har verkligen sett fram emot det. Är mer än less på det nuvarande pumppasset..
Jag, Jen o Helen har funderingar på att dra ner till Rex en sväng ikväll, men orkar man, o har man råd? Är riktigt sugen...Ja tiden får utvisa, men det kan nog bli så..:)

Dagens fråga: Kunde jag bry mej mindre om vem som vinner idolfinalen? Nej, faktiskt inte..


Att tänka innan man handlar

Ja då va det måndag igen då. Urs känns lika tröttsamt som alltid, trodde det var ett skämt imorse när klockan ringde.
Gårdagen var riktigt slö, åt frukost vid halv tre och lämnade inte lägenheten på hela dagen. Kom inte heller iväg på Stepdance med Petra som det var tänkt, för hon hann inte hem från Sundsvall i tid, och då hade jag verkligen ingen motivatio att ta tag i mej själv och gå dit..

Var och handlade förut med Jen och Sandra. Jenny stod först i kön, sen jag o sist Sandra. Men när Jenny skulle betala upptäckte hon att hon glömt kortet, så jag sa att jag tar det på mitt kort så länge. Det var bara det att det visade sig att inte jag heller hade mitt kort med mig. Så det slutade med att Sandra fick betala hela kalaset!

Dagens fråga: Varför ta med sig kortet när man går och handlar när man har Sandra?

Lite trött

Jaa, tjejerna, främst Linda, lyckades ju övertala mej till en utgång igår. Satt hos Sofia lite innan o sen gick vi ner till villan (club Zoo). Det va bara jag, maria sofia o linda (o vickan va med innan). Men det va rätt mycket folk på villan, o kul musik. Så det blev en bra kväll, tur du övertalade mej Linda! Jag o Maria rocka loss rejält på dansgolvet, Maria jag diggar din sköna dansstil så starkt!

Men nu ska ja hoppa i duschen och plocka iordning lite här hemma innan Linda kommer och jag ska hjälpa till lite med att förhöra anatomi.
Later

Julfint!

Julfint!
Christmas is in the air!

Före..

Före..
Innan julpyntet!

Jag skulle vilja kunna fisa pengar..

Jag skulle vilja kunna fisa pengar..
Sandras sköna kommentar när vi på något underligt sätt kom in på och snackade om,ämnet "fisa hallonsylt".

Villan

Ja det blev en sväng till Villan förut i alla fall, och det var ju trevligt. Jäkligt mycket folk, brukar ju va det när det är löning. Det var en tjej från Umeå som spelade, som var jättebra, men vi kom tyvärr lite sent så vi hann bara höra de sista låtarna (Sunny Bernhard). Har varit en slapp kväll i övrigt.

Har planerat att jag ska åka ner på stan en sväng imorron, och kanske gå på ett TC-pass på eftermiddagen, och så ska jag julpynta lite är tanken, med de nya fina jugrejerna jag fick av mamma!
Nej,  nu ska jag kolla på ett avsnitt av Veronika Mars innan det är bingen som väntar!
Go natt

Veckans blonda

Veckans blonda
Citat:
Jenny får syn på att min jacka är trasig i innerfodret.
J-Vad har hänt med din jacka Tessan?
T-Jag vet inte, men den är köpt i Milano i alla fall haha
Jenny kollar på lappen i jackan och utbrister nöjt:
J-Nej det är den ju inte! Det står ju made in Italy här!

Haha, Okej Jenny, kommentar överflödig på den.

Pengar hit o dit

Jepp, lönefredag står för dörren! Äntligen lite klirr i kassan! Alltid lika härlig känsla..Dagens glada nyhet är att vi visst får fullt studiestöd denna månad, vilket vi hade fått för oss att vi inte skulle få! Tack och lov för det, annars hade det blivit riktigt fattigt denna månad, med Maris besök och julklappar som ska handlas och allt vad det är!
Tanken är att helgen ska bli rätt lugn, laddar för nästa helg när vi ska ut och göra sundsvall istället! Dessutom behövs det som alltid sparas pengar, nu mer än annars, av ovanstående skäl. Blir kanske en sväng på afterpluggpub på villan lite senare.

Dagens självklara: I dag mår vi extra bra, äntligen löning. (Snälla aftonbladet, det behövs inget geni för att räkna ut det, det kan jag göra med arslet.)

Öppenhet

Var tvungen att göra ett test som jag stötte på som handlade om hur öppen man är. Testet visade att jag är 35% öppen med kommentaren: "You are open at times, but generally you don't let many people into your inner world. It's possible that you have a friend or two that knows you well. But to most people, you are a total mystery. "
Tycker nog det stämmer rätt bra överrens med vad jag själv tycker, måste lita på och känna folk för att kunna släppa dem inpå livet.(
http://www.blogthings.com/howopenareyouquiz/) Tänkte på dej Linda när jag såg det, du kanske ska testa det:)

Nej om man skulle ta och förbered sig lite inför morgondagens seminarie kanske..
So long

Dagens Citat: "Det är farligt att leva, man kan dö.."

Ögongodis

Ögongodis
Lite ögongodis såhär i höstrusket!
Ge mej säger jag bara..

Missy Higgins

Missy Higgins
Vill bara tipsa om Missy Higgins, australiensisk singer/songwriter! Gå in på
http://www.missyhiggins.com/ och lyssna på hennes låtar den som vill..

Gradera mera

Ja det är vad mi har gjort idag, graderat. Fruktansvät drygt bara nä vi insåg att vi lyckats gradera fel aktivitet o fick i princip börja om från början. Ja, det är inte lätt, men man lär av sina misstag, så det så! Så det har varit en låååång dag i skolan, som endast lystes upp av ett antal polisstuderandes uppenbarelser på skolan, det tycker vi om! :D haha
Ska snart kila iväg till gymmet på lite combat och core, o tror o hoppas det kommer vara lite härliga gamla godingar på dagens pass! I like!

Dagens fråga: När ska nyheterna sluta tortera oss med oändliga historier om Christer Pettersson och Palmemordet? (Försök reda ut vad som verkligen hände, o berätta för oss när ni verkligen vet istället)

I like..

I like..
Tänkte bara tips alla tedrickare om ett jättegott grönt te. Jag dricker jämt dettta, minst två STORA koppar om dagen! Mest dricker jag nog detox (morgon) och energy (innan träning), båda jättegoda. Men det finns även en massa andra goda sorter, som liqourice, som jag dricker när jag är sugen på något sött! (Finns att köpa på hälsoshop!) Jepp, det var dagens tips det.

O du Petra, tack för tipset om linssoppan, den blev jättegod!

Mer Delicato åt folket

Skön reklam
Skön reklam :)

Paket!

Har jag fått idag av den bästa mamman man kan ha! Ett adventspaket var det, innehållande julgardiner med tllhörande kuddar, filt o duk! Blev så himla glad alltså! Det lyste upp min annars rätt trista dag i höstrusket! Nu kommer jag få det julfint och mysigt! (vilket jag inte alls trodde att jag skulle få i år, som ett resultat av den krassa studentekonomin som råder just nu..)

Var i skolan från halv nio till fyra idag, vilket alltid är lika kul..eller inte. Rätt tung dag, men sen gick jag o Petra på body balance efter skolan och det var hur skönt som helst, men jobbigt också så klart! Avslappningen i slutet va nog ändå bäst, eller vad säger du Petra? :)

Just ja, jag har ju gått med ihoptejpad hand idag, för att testa på det funktionshindret, att inte ha en fungerande hand. Det var definitivt intressant. Vissa grejer är svårare än andra att göra med endast en fungerande hand.
Så Dagens lärdom: Skriva och torka sig i arslet med vänster hand är ingen hit.

Lika som bär...

Lika som bär...
...eller inte, haha!

Jag = Ashley Olsen?

Haha, ja i wish! Var inne på myheritage och kollade vilken kändis jag var mest lik. Använde det kortet jag har här på bloggen. Blev 66% lik jane Fonda och 63% lik Ashley Olsen..Haha, ja just det ja.
Anyway kolla vem du är mest lik:
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php
Lycka till!

Who`s your daddy?

138856-8

How evil are you?

Ja det kan man fråga sig..Hur elak är jag egentligen, sådär innerst inne. Här är the way to find out:
http://www.blogthings.com/howevilareyouquiz/
Själv är jag 22% evil, det ni...Med följande kommentar: "A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
In some ways, you are the most dangerous kind of evil." Där ser man..
Kan även kolla vem ens pappa är, och min är tydligen Denns Rodman, haha, sjuka test, men rätt kul ändå. http://www.blogthings.com/whosyourdaddy/

Va på pump idag o det gick rätt bra, men är bara allämnt less på detta program, tur det kommer nytt nästa vecka. Dessutom har mitt ryggont kommit smygande tillbaka men jag hoppas det bara är tillfälligt! Orkar inte med något långvarit ryggont igen!
Nej nu ska jag läsa lite mer om mano depressivitet!
So long

Vanished

Vanished
 Vanished är min nya favorit serie i tvtablån. Alltid kul med en ny o fräsch serie, hur less är man inte på gamla uttjatade OC tex? Nu när inte Marissa är med längre heller så är det ju verkligen crap.
Så dagens heta tips: Se vanished

Oattraktiva blir supermodeller?

Har varit i skolan från morron till lunch och hållt på med läder. Ja som något man kan använda i sitt arbete med klienter i framtiden. (arbetsterapi). Så jag har gjort ett nyckelfodral till morfar och ett omslag till en telefonbok till mormor.
Urs, hörde igår av Vickan att det visst är nåt gäng som härjar här i Umeå igen. Va less man blir, ska det aldrig ta slut? Har inte folk något bättre att göra med sina liv än att gå runt och överfalla vanligt folk? Patetiska idioter

Ur aftonbladet idag:
"7 av 10 har lämnat nummer till någon som de tyckte var snygg när de var berusade, men inte i nyktert tillstånd. " Haha, va sjukt, men vem har inte gjort det? Vad är det med fyllan och konstiga sms dagen efter från nummer man inte känner igen?
(Frågan är dock hur stort nyhetsvärdet egentligen är)

Mari o jag i St Moritz

Mari o jag i St Moritz
Japp, snart kommer min allra bästa favoritfinne hit o hälsar på! Oj Va skoj vi ska ha, längtar redan!!

Kan den här dagen bli bättre?

Nej jag tror faktiskt inte det!
Kom just hem från TC och core och såg ett meddelande från Mari (Min finska kompis från mitt år i Zurich) att hon ska komma o hälsa på mig i december! Jag blev så glad, hon ska få det i julklapp av sina föräldrar. Det är precis ett år sedan jag var o hälsa på henne hemma i Oulu. Men då flög jag dit från Karlstad. Nu bor vi ju lite närmare varann så hon kan ju ta bussen till vasa o sen färjan över hit. Kan inte fatta att hon ska komma:) Då blir det värstingfesten och en massa snack om gamla tider med trekking i Beckenried, galna utekvällar på Nelson och andra sjuka grejer! Det här är klart den bästa dagen på länge!!

Japp så är det, var bara tvungen att dela med mej lite av mitt glädjerus! Dessutom gick det jättebra på TCn idag. Åsa hade ett nytt pass och det var jättekul med bra musik!
Men nu måste jag ta mej nåt att äta innan jag hungrar ihjäl!
Later

GLAD!

Så här glad är jag över tentaresultatet:)

Så här glad är jag över det godkända tentaresultatet, Haha
(Från fredagens förfest hos Jempa)

Mer L word åt folket

Såg på hemsidan att 4e sesongen av L word ska börja sändas i januari! Undra vad som kommer hända då, med Bette o ungen o allt?? Shane är ju lätt hetast, det är henne man vill va polare med! Men det är nog ändå Carmen man vill va eller se ut som liksom..haha
Ja det är saker man kan fundera över, eller så kan man skaffa sig ett eget liv och sluta fantisera om tv-serier, haha, det är ju lite som man känner där..
Nu blir det toast, yum, o lite vanished på det
Ciao

En glädjens dag!

Jag är så jäkla glaaad! Fick tentaresultatet idag och jag klarde den! Nu kan jag lägga anatomikursen bakom mig och se framåt! Känns bara så otroligt skönt, Äntligen!
Ska till skolan vid tolv och jobba med grupparbetet, sen är det TC55 och core ikväll som vanligt.
Ha en bra dag!

Mano depressivitet

Allmänt slö dag med inslag av lite träning, rullstol ch en fika på skogis.

Vakna ju inte förrän tolv imorse...lite lätt seg blir man när man sover så länge, men jäklans gött är det i alla fall. Sen ringde Sandy o ville att ja skulle hänga med o hämta rullstolen på skolan innan vi skulle dra en fika på skogis.
Annars fortsätter det att vara grått o trist pissväder, precis som det brukar i november.
Va på Stepdance med Petra idag o det va ju kul, som vanligt. Men jag mådde lite illa o pulsen steg fort o högt som attan vilket väl visade på att dagsformen inte var den bästa. Annars har jag ofta skitsvårt att få upp pulsen på många pass. Men men så är det..
Nu ska ja ta o läsa lite om mano depressivitet innan det är läggdags, det blir ju trevligt eller nåt...
Ciao

Dagens citat:
"Everybody seems normal until you get to know them"


Go natt Umeå

Lördag kväll och hemma i soffan.
Har vart över till Sandra en sväng med tjejerna o spelat scrabbles, det va ju kul så klart, för jag vann ju och jenny loosade! Ja, jenny så kan det gå när inte haspen är på. Dessutom har man fått veta lite roligt skvaller från Jennys sida under kvällen, samt analyserat sönder gårdagens utgång under några timmar. Ja men det är väl härligt
Men nu väntar sängen
Natti

Kungar på rullstol!

Kungar på rullstol!
(Jag och Petra)

Gelearmar!

Idag har jag rullat omkring i min lilla rullstol hela dagen. Det är svårare än det ser ut vill jag lova...Det går åt höger när man vill åt vänster osv! Man tänker helt knasigt. Och alla blickar man får sen då, det är nog ändå värsta! Det är svårare än man tror att vara oberörd av allas blickar, det är det. Tur att min vän Petrus var med som moraliskt stöd när jag var och handlade förut! Tack för det! Ja låt oss aldrig behöva bli rullstolsburna.
Annars har det varit en lugn dag, är inte en bakis. Jag har bara en allmänt seg dag, när jag myser lite i soffan med senaste avsnittet av Greys anatomy och vanished, så nu ska jag återgå till det.
Ciao

Kul kväll

Det blev en kul och lyckad utekväll igårme en massa dans, trots föraningarna om att jag aldrig skulle bli laddad. Jag lyckades bli laddad nån gång på vägen mellan alla klunkar o vin och bärs, ja det brukar väl bli så..
Inte är jag vidare bakis idag heller, bara en aning stressad, för jag vaknade jättesent, och höll på att missa att möta upp tjejen jag skulle få rullstolen av (just ja, jag ska åka rullstol hela dagen idag, en uppgift frå skolan). Men det löste sej ändå, för räddaren i nöden Petrus lät mig ta hennes efter henne idag, så nu är det lugnt. Så vid ett ska vi åka ner till affären och handla lite i våra fina rullstolar, det är två till som sitter idag!
Nu ska jag äta lite frukost,
Later

Fredags-slö

Den här veckan har gått så fort på något sätt och det är redan fredag. Jag och Petra va på PUMP/TC på förmiddan och det var helt okej. Annars har jag mest legat och degat idag. Ladda hem You, me and Dupree förut och kolla på, den var sådär.
Ikväll blir det utgång, är inte jätteladdad, men jag jobbar på det. Får bli en billig kväll, för de är inget överflöd av pengar just nu, och det dröjer ju en vecka tills det kommer nya!
Har fortfarande inte fått tentaresultatet, det kommer väl till veckan skulle jag tro. Hoppas hoppas jag klarade den, orkar bara inte göra en omtenta nu, det gör jag bara inte. Det är ju inte lite att lära sig, smtidigt som man har en annan kurs vid sidan om, ja det kan jag klara mej uten.
Nej nu ska jag ta och fixa till mej för kvällen!
Adios

Järngänget

Järngänget

Järngänget har ju såklart en given del på min blogg haha:)
(Vi består av Jenny (catwoman), Helen (pretty woman) jag och sandra (lili och Sussi) Samt Linda (Missy Elliot)

Trista o Glada besked

Det glada är att jag fick en praktikplats i sundsvall precis som jag ville, och som det var tänkt från början! Se upp sundsvall, för vecka 49 kommer Umeåbrudarna och gör Sundsvall osäkert:D

Det trista är att Helena inte kan komma nästa helg som planerat. Det blev en ändring i deras schema, som slutade med att hon måsta plugga samt vara i skolan på torsdag och fredag. Jag som hade sett fram så emot att få dra en favorit i repris med dej vännen! Du vet, Vi, några vinare ett glatt humör o en massa kassa internskämt! Lite Larsa, lite dans, snack med bartendrar och inte att förglömma; gamla härliga kärlekshistorier som skall analyseras ända in på småtimmarna. Men men vi tar igen det i jul, visst gör vi, då ska vi dra en sån där perfekt härlig fylla som bara vi kan.
Natti!

Min allra bästa Helena!

Min allra bästa Helena!

Jag och Helena på ett foto taget i somras i Motala där vi stannadetill några dar under vår härliga roadtrip genom Svea Rike!

Bara början

Jag heter Terese Och det här är väl min första blogg..Inte riktigt hemma på området, men jag tänkte jag skulle försöka i alla fall. Tycker ju det är kul å skriva.
Bor o studerar just nu i Umeå men är värmänning från början.
Urs är kass på sånt här med att beskriva sig själv, det lär väl komma med tiden, så nu lämnar vi mej för denna gång.
I alla fall så händer det inte så mycket just nu, väntar mest på svaret från senaste anatomitentan och så är det ju helg snart med och då blir det väl fest
Ciao