Fuck Wednesday

Hej och välkommen till Terese Alexanderssons jävla skitdag. Fick ett mealtdown ikväll på jobbet, höften har gjort så ont att jag var nära att börja gråta på förmiddagen och när jag väl kom hem förut så låg det en lapp om att lgh inte klara besiktningen och att det skulle gå på 7000 för att det tydligen är några jävla fettfläckar på väggarna. Tackar. Gud är verkligen på min sida idag.


Fakeness








-------------------------------------------------

Möte med facket direkt efter jobbet. Cyklade dit och det gick smooth. Men satan, vädret idag, WTF= Det har väl inte varit helt okej va?

Suger i hemgångstarmen på mig och det lutar åt att jag drar hem till skogarna i helgen. Vill utnyttja sista tiden i huset innan allt ska börja packas och rotas i känner jag. Som jag kommer sakna det där huset och alla minnen som sitter i dess väggar.

...

Klockan är sent och jag kan inte sova. Fast jo det kan jag nog, jag vill bara inte. Vaknade inatt efter en jättejobbig dröm. Ni vet hur man kan ta det där som är tungt och jobbigt som saknad, kärlek och sorg. Man kan ta det och gömma det långt långt bort. Man kan le och va glad och skratta och se lycklig ut, så lycklig att man nästan börjar tro på det själv. Men till slut brister det och alla känslor vill fram. Så man känner lite, gråter lite, tänker lite. Sen stänger man in allt igen ända tills det brister nästa gång. Det är så man överlever, det är så jag gör det. Man kan göra så många många ggr. Lura sig själv till något som kallas bristningsgränsen. Men den där jävla gränsen ramlar man över emellanåt ändå och det är som ett jävla hårt slag i magen. Det var det som hände inatt. Och nu är jag rädd för att somna för jag är rädd för att drömma och ännu räddare för att vakna med panik och saknad som tar över hela mig. Mer än tre månader har gått. Ett leende på läpparna som aldrig riktigt når ända fram, som aldrig riktigt når de där gråblå ögonen. Ett sår i hjärtat som aldrig riktigt läker, som blöder, men bara på insidan. Bara där ingen ser.


Saknar dig mamma.

Be a man and spell it out för fan.

Hey you.
Har haft en seeeg måndag, trött som fan (tidsomställningen?). Men jag och King har lyckats rätt bra att fördriva tiden via mobilen trots allt! Funderar på att dra en helg i Prag i sommar. Sjuuukt billiga flygbiljetter och likaså hotell! Vi ska suga lite på karamellen, bestämmer oss till helgen.

Efter jobbet blev det en timmes spinningpuls. Duktig tjej, jävligt bra insats.



Sen skulle jag köpa biljetter till slutspelsmatchen i LLA den 9:e men jag var seg och alla biljetter var såklart slut när jag väl fick tummen ur. Jävla oflyt man har.

Imorgon blir det massa jobb och sen möte med facket på kvällen.
Tror jag ska dra hem till skogarna till helgen.

Ciiiiaaaaooo.

Pojkarna i mitt liv

Hade jättefint väder här i Uppis igår så jag satt på balkongen med en kopp te. Så jävla skönt. Fattar inte hur jag ska kunna bo i en lgh utan balkong i fortsättningen, kommer gå under.

Hur som helst så satt jag och funderade på pojkarna i mitt liv. Hur det kunde ta 24 jävla år innan jag föll för någon på riktigt och hur jag, när det väl hände, kunde falla för min raka motsats. För någon som inte på ngt sätt passade mig. Sen fundera jag på om jag verkligen var kär eller om det var en hang-up. En jävligt lång Hang-up isf. Och så tänkte jag att Måtte jag ha bättre lycka nästa gång. Om det blir en nästa gång. Har för fan blivit helt skadad efter de senaste tre åren, så jävla destruktiv relation att jag vill kräkas. Hatar att jag inte kan låta någon komma nära, så fruktansvärt trött på att jag inte kan låta bli att spela spel, att jag inte kan ha ett vanligt telefonsamtal utan att höra skiftningar i röster, tro mig se likheter med en idiot från förr, att aldrig våga släppa garden. Det är så fruktansvärt jävla tröttsamt.

Det skrämmer mig nästan hur nöjd jag just nu är med att vara ensam, utan känslor, styra mitt eget liv, inte anpassa mig efter någon. Visst saknar jag en varm famn att krypa ihop i, någon att vara nära, någon att tycka om som tycker om tillbaka och någon att ge kärlek till. Men jag saknar inte så mycket att jag någonsin kommer kompromissa om mig själv igen. Aldrig mer.










Sourse unknown.

Heja heja heja

Gårdagskvällen blev rikitgt jäkla skön även om den var lite segstartad. Mkt dans och mkt kännt folk.

Idag har vi varit i Globen o kollat på hockey, jag och grabbarna. Grym stämning, särskilt sista perioden. Vilken jävla klack de hade, AIK. Men fan, man höll sig lite på sin kant, de är lite läskiga överlag de där Gnagarna. Hade en helt hysterisk AIK:are precis bakom oss. Jättebra platser hade vi med, längst ner precis bakom Färjestad-båset!


Gammal bild på mig och Jempa från Ume-tiden.

Gårdagens risiga: Inkommet SMS 03.47: "Men jag vill ju ligga med dig :-)". Charmigt.

Leva livet

Har inte bloggat på några dagar. Varit lite för busy sista tiden och inte känt ngt behov. Har varit på så sjukt bra humör senaste dagarna med, vet inte riktigt varför. Det är nog solen och ljuset, kanske också att det känns som att höften är på G att rätta till sig. Jag fungerar helt enkelt inte om jag inte få träna och röra på mig som jag vill. Ska iväg på akupunktur igen nästa vecka.

Kom hur som helst nyss hem från ett spinningpass. Nu håller jag på att fyller upp badkaret och ska ha en lugn skön lördag. Sen ska jag gå ner och möta upp grabbarna på Olearys och kolla på hockeyn. När den är slut ska jag gå hem till Jempa för lite ost, vin och kex och sen drar vi nog ut och dansar lite. Sköna lördag!

Imorgon ska vi till Sthlm och kolla hockeyn! Kul, min första live hockeymatch!


Safe...or sorry?

Utbildningen idag gick bra men jag var fan så trött när jag kom tillbaka till jobbet efteråt vid 16-tiden. Men då var det bara att casha in ett par jobbtimmar till vid datorn innan jag drog ner till sats. Körde en timmes CykelPuls och jag var helt sjukt fylld med energi och gjorde ett grymt cykelpass. Verkligen verkligen kul. Har även sotora förhoppningar om att höften ska bli bra.

Annars så har jag fått ett brev av mormor som jag läst på kvällskvisten och likaså ett mail från bästa M. Älskar att få mail och brev!

Vad mer? Jo, flyttdatum är bestämt till helgen 21-22 maj. Då kommer Kicchi, Johan och Barbro hit och hjälper till med. Ska bli så himla kul! Dessutom har Mackan och Jempa erbjudit sig att ställa upp som flytthjälp, kommer ju gå på ett kick det där!

Skulle varit på Musikquiz ikväll men jag är fan så trött. Har mitt första besök 07.00 imorgon vilket innebär att jag bör vara på jobbet 06.30, kul.


Hockey

Var på mässa i Upplands Väsby på förmiddagen, jobb hela eftermiddagen och sen akupunktur. Det kändes som det hände något i höften idag, något positivt. Känner mig iaf alltid hoppfull när jag kommer från sjukgymnasten. Han är så övertygad om att det bara är en liten fibros och att det kommer gå att ordna. Men helvete mina vänner, vad ont det gjorde när nålarna grävde sig in i köttet, skrek rakt ut ett par ggr. Måste ju vara överkänslig mot smärta på ngt sätt haha

Iaf cyklade jag snabbt snabbt hem, käkade lite och sen promenerade (trots Mackans vaga protester. Vi kompromissa. Promenera dit, Taxi hem) jag och Mackan ner till Jonas och kollade på hockeyn. Lite seg match men utgången av den var fin, Färjesta vann såklart. Lyckats hitta två Uppsalabor som håller på Färjestad har jag gjort med, fint som snus att ha några att se matcherna med!

Fick veta ikväll att jag ska hålla i en heldagsutbildning imorgon för den som skulle gjort det är sjuk! Borde preppa lite inför den men det är ju svårt när papprena är på jobbet. Jag får köra lite på känn helt enkelt.

Sleep Tight!





Fly me to the moon and back.

Så idag var dagen jag bokade och betalade flygstolen till Thai och vidare till Aussieland. Avundsjuk någon? 27 oktober lyfter jag från Arlanda, 12 nov lyfter jag från Bangkok till Brisbane och 5:e dec lämnar jag Aussieland, dagen efter storasysters födelsedag.
Efter besösket på STA var jag på sats och körde en timmes spinning.

Försökte peppa upp mig själv med min nya röda tröja (som jag fann på second för en tjuga) imorse. Det gick väl sådär kan man säga. Jag har inte varit jätterolig att hänga med idag direkt, ialla fall inte första halvan av dagen.

Imorgon: mässa, akupunktur och hockey!

Natti.


Måndagsångest.

Välkommen måndagsångest. Länge sen sist, har inte direkt saknat dig.


...who loved her body but never saw her mind

Så var man back in town.
Har haft en riktigt riktigt skön helg i skogarna. Lugna kvällar och busy dagar. Har spelat squash, käkat kinalunch på stan med vänner, gått på stan och varit smakråd, ätit middag med familjen, ätit godis och kollat på fotboll med Matsen, planerat ett nytt hem åt Mats, hängt med Kempa och Erik, sett Liverpool ta hem ännu en seger, sett lite hockey.

Måndag imorgon. Ny vecka, nya tag. Ut med det gamla, in med det nya. Men egentligen är jag bara så slut, matt. Trött på människor som helt omotiverat beter sig helt jävla lustigt, trött på att spela spel, ledsen på att sakna mamma så mycket att det känns som att hjärtat ska gå sönder ibland och trött på att gå omkring med ett påklistrat leende när jag egentligen bara vill skrika, gråta och sparka i väggen emellanåt. Snälla låt måndag gå snabbt, är så sjukt jävla opepp på måndag så det fattar ni inte.




Squash

Hey you.
Update från skogarna.
Dagen har spenderats åt squash med Kempa imorse, lunch med King och Kempa och sen gå på stan med Kempa och vara smakråd i klädköp. Och så inköp av ny mobilladdare. Glömde min i Uppis och har varit mobillös i ett halvt dygn. Länge nog kände jag.

Ikväll blir det middag hos siz, kanske in till stan o säga hej en sväng senare. Känner mig dock lite sliten, en kväll i soffan lockar kanske lite mer just nu. Annars kan hända det blir att känna på Karlstadnattens puls imorgon, time will tell.

Later.

Black & White

Inte mkt nytt att förtälja. Jo jag fick mail från en tidning att jag vunnit en Solsidan säsong 1 DVDbox. Det var ju kul, jag som aldrig brukar vinna ngt. Man skulle beskriva ngn man kände som var lik ngn av karaktärerna i Solsidan. Jag gjorde visst ett så snyggt jobb att de ville låna min text och sätta den i pränt i nästa nr av deras tidning.


Vit skjorta, svart kavaj funkar för det mesta.

Just ja, så har det hänt en spännande sak för en polare med. Väntar med spänning på fortsättningen!

Håller på och tvättar och när jag inte springer upp och ner i trapphuset dansar jag runt här hemma till Maggios senaste! (Suger fortfarande på karamellen om jag ska kunna dra hem till helgen eller inte. Fortfarande lite obestämt).

Pretty in Pink

En annan sak. När jag kom till sats förut hittade jag inte min sportBH så jag trodde jag glömt den. Så jag köpte en snygg rosa (bra att de säljer träningskläder, har räddat mig många ggr. Minder ekonomiskt men bra ändå. Träningskläder behöver man ju alltid mer eller mindre!). Sen när jag bytt om till nya sportBHn så insåg jag att jag inte alls glömt min. Men nu har jag en fin rosa i alla fall!


Nu är jag helt dödstrött. (Fortfarande sliten efter helgen. Hur gammal är jag egentligen, 85 år eller. Pallar ju inget längre) Hoppas ingen ringt mig ikväll för mobilen ligger i jackfickan på ljudlös kom jag just på och jag ligger ju i sängen och orkar iiiiiinte gå och hämta den, vill bara sova sova sova nu.



Monday dude.

Fasligt lång dag på jobbet som inleddes med illamående och sommarsemesterstrul. Efter jobbet drog jag ner på CykelPuls, kul. Nu sitter jag o äter lite framför Top Model. Inte mkt nytt på fronten mer än att jag nog drar hem till skogarna på torsdag och på onsdag blir det AW på Pipes med Mackan o co.


Tennissöndag!

Tennisen var jättekul! Vi skulle ha varit 3 st men de andra två dök inte upp så jag fick en privatlektion, sweet! Roligt att komma igång med tennisen igen!

Men ja, min höft jublar inte direkt. Hade önskat att jag kunnat vara aktiv från morgon till kväll för det är enda tiden som min höft inte gör ont, när jag tränar och musklerna är uppvärmda. Hatar hatar hatar att ha ont.



Sourse unknown

Saknad.

Det är dagar som idag som jag saknar så förbannat mycket. Som jag inte kan tänka mig någon bättre känsla än att få vara hemma på Lundsvägen, ta ett glas vin och prata strunt med mamma vid fläkten medan Mats fixar runt i köket och lagar mat. Sådär som det alltid brukade vara. "Terese kommer hem, då måste vi laga till älgfilé och klyftpotatis, för det älskar hon", brukade de säga. Jag brukade skratta och tacka och i smyg känna mig lite bortskämd, för jag fick ju så mycket kärlek.

Sen plötsligt blev allt mörkt och så fanns det inte längre. Och aldrig får jag tillbaka det.

Årets Fylla

Årets baksmälla och inbokad tennislektion om 3 timmar. Lite oklart hur jag tänkte med den kombinationen. Fast ska jag va ärlig så har baksmällan lagt sig lite. Ska jag va ännu mer ärlig så blev det en rätt tidig kväll för mig igår. Man kan säga att formen inte riktigt var på topp eller så kan man säga att det var just vad den var. Kalla det va man vill med fylla blev det. (Grunda en fylla med en knäckemacka och 2 GT är inget jag rekommenderar någon)


Mackan, kvällens värd.

Har dragit i mig en redig frukost och känner att jag börjar komma tillbaka in i matchen igen. In i duschen med mig och sen ska jag väl ta mitt nya racket (Tidigare 2000  spänn, nu 1500, KAP) och bege mig mot Rackarberget. Hoppas jag lyckas hitta vart det är jag ska.

Later Peeps.

Sweet Sunny Saturday!

Vaknade 07.42 idag, jag är ju som den värsta pensionär (tilläggas ska att jag vaknade en gång tidigare med men tvingade mig själv att somna om). Kan inte sova länge på helgerna numer, knappt ens när jag grundat med en riktigt fet fylla. Hur som helst låg jag kvar i sängen ett bra tag för det är ju det som är tjusningen med helgen, att man inte måste gå upp.

Nu har jag käkat frulle och ska dra ner till sats på spinning. Sen blir det en repa på stan och ikväll fest fest fest.

Over and out!


Source unknown.


Äntligen helg!

Satan vad skönt att den här satansveckan är över. Men det har gått rätt smooth ändå, för jag har haft annat som sysselsatt mina tankar emellanåt. Tur jag klarar att inte ta med mig jobbet hem iaf.

Kjolfredag så klart.

Skulle gått på spinning i eftermiddag men fastnade på jobbet så det blev inget. Har just käkat lite middag och om en stund ska jag kila ner till Jempa. Popcorn och film står på Schemat. Laddar för morgondagen, kommer bli grrrrreat.

Over and Out

Indestructible.

Såååå torsdag. Bra torsdag!
Haft lite svårt att fokusera på jobbet hela den här veckan och det har ju haft sina förklaringar, men tror nog jag gjort ett hyfsat jobb ändå haha

Today.

Stressig fm, utbildning hela em, slutade redan vid fyra och sen blev det middag och teater, jag sa ju att det var en bra torsdag. Det enda är min höft, men det ska väl lösa sig tids nog får vi hoppas. Imorgon vill jag köra spinning efter jobbet så höften får se till att skärpa till sig under natten. Dessutom lääääängtar jag efter att få springa! På jobbet snackas det om anmälan till både Blodomlopp och vårrus, folk är taggade som fan och jag vill ju att min höft ska börja funka så jag kan börja träna nu nu NU!

Hur högt?

Jääääääävligt mkt på jobbet idag, usch. Efter jobbet haltade jag ner till gymmet och körde bara överkropp så klart och sen hem igen. Har tagit en dusch och vips så är klockan nio och jag ligger i sängen med laptopen i knäet, fan, vart tar dagarna vägen? Det är fan onsdag redan.

Ljusbeige kavaj från Second idag. Jobbar på lite vårfeeling på jobbet!

Imorgon blir det middag och teater efter jobbet, Gengångaren. Ska visst va en thriller, ska bli spännande! I övrigt har jag utbildning hela eftermiddag imorgon.

För övrigt ser jag fram emot helgens festande mer än jag gjort på länge, ska bli kul som fan!

Natti!

Så nej raring, jag bryr mig faktiskt inte längre.

Tänkte att det kanske kunde vara på sin plats med en update. Har varit för busy med att leva de senaste dagarna för att vilja ägna en enda sekund vid en dator!

Jo jag var ju hemma i helgen. Hann med det mesta. Lunch med mormor och morfgar, squash med Kenny (Äntligen, fan vad kul det var!!), födelsedagsmiddag på Lundsvägen, födelsedagsutgång med sköna gamla Faggan-gänget plus några till och så Liverpools vinst mot United. Ja ni fattar själva, jävligt fin helg helt enkelt! Och så fick jag finaste ljusstakarna av fina storasyster Lotta i födelsedagspresent. Ska ta en bild på dem när jag packat upp dem så ni får se. Kommer bli perfekta i nya leggan! Ja precis, just det, ny legga är kirrat och klart med!

Lite bilder från helgens festande:






Och ja, förfesten höll samma höga nivå som den brukar när vi går ut ihop haha

Igår var det full rulle på jobbet hela dan och sen körde jag ett pass CykelPuls trots fortfarande lite ont i höft, är så jävla less på att ha ont nu. Gör dock inte ont när jag cyklar, bara lite efteråt.

Idag fick jag springa delar av vägen ner till stan från jobbet när jag skulle ner på akupunkturen (det är som vanligt ett helvete att försöka ta sig ifrån jobbet i tid). Väldigt bra med tanke på att jag skulle få akupunktur just för att jag INTE kan springa och träna som jag vill. Fick akupunktur på både knä och två ställen i anslutning till höft plus att han höll på att vrida sönder min rygg, knäckte som fan. Hoppas hoppas det här hjälper nu. Efter akupunkturen som inte direkt var det skönaste jag gjort tröstshoppade jag en klänning på Weekday (kanske åker på redan på lördag när jag ska ha lite födelsedagsfirande i efterskott hos Mackan som så snällt låter mig fira där!)



Efter det haltade jag iväg på årsmöte med facket, FSA och lyckades bli invald i styrelsen för vår krets, representant för Uppsala kommun. Jag tyckte tydligen att jag har lite för lite att göra just nu?! Och på söndag har jag min första tennislektion förresten, hyfsat otajmat med födelsedagsfesten dan innan.

Men nu ska jag sova, kanske bara prata lite tfn först.

Sleep Tight.

Lillördag!

Idag har varit en bra dag får jag säga.
Har kollat på en lgh i Luthagen, har fått tidsförslag på tennisträning, har inte haft för stressigt på jobbet, ska träffa Jenny på Tilltugg ikväll och käka Tapas och dricka lite Rödtjut! Mmmmm, fin Lillördag tycker jag!


Nu ska jag köpa tågbiljett för morgondagens hemfärd till skogarna och sen ska jag springa ut till bussen. Have a good night, I will!

Som på nålar

Gissa vem som redanligger i soffan och äter Mango och läser Sofies Mode? Jag jag jag!

Kl 13.30 flexade jag ut från jobbet (dock med jobbmobilen i högsta hugg ifall någon skulle vilja ha tag på mig) för jag hade tid på Idrottsskadecentrum 14.00. Sjukgymnasten där konstaterade att det var fibros. I med lite nålar (Inte skönt) och så var besöket över och ett nytt besök för mer akupunktur bokat. Sjukgymnasten lovade att det inte var ngn farlig smärta och att det skulle gå över på ett par behandlingar. Han sa också att jag fick träna bara det inte gjorde ont, alltså inga restriktioner. Typ sittande cykling rekommenderade han under behandlingsperioden, styrketräning är också helt ofarligt. Så innan jag gick hem från stan stack jag in på sats och körde ett snabbpass överkropp i gymmet. Fy satan vad peppad jag är på att toppa formen så snart det blir ordning på höften. Känner mig heeeeelt ur form just nu och jag hatar det.

Imorgon blir det lite käk och lite vin på Tilltugg med Jempa. Ska bli kul, har ju inte setts sen långt innan hon drog till Alperna, inte på riktigt iaf! Och lägenhetsletandet det bara fortsätter och fortsätter!



Sourse unknown.