In i dimman, ses på andra sidan.

Jaa, dags att ladda för fest igen. Förfest hos allas vår Helèn, o sen får vi se vart det bär av. Tar väl kvällen som den kommer..
Bäst jag sminkar mej o får på mej lite kläder så jag kommer iväg nån gång...
ha en Given Valborg gott folk.
image613
Skål o ciao.

Att känna lugnet.

Glömde ju nämna att jag igår somna väldigt skönt innan vi skulle ut, utan att ställa nån klocka o vakna kvart i åtta, yrvaken o hur matt o trött som helst. Det va då bara att kasta sig in i duschen, ta första bästa klänning o dra på lite smink samtidigt som man halsa en bärs. O det gick ju bra. Igång kom jag tillslut!

Hade ju med allas vår papparazzi-Linda, vilket resulterade i ett gäng heta partypics hahaha Tänkte jag skulle lägga upp några i alla fall haha
Man kan fundera över om vi gjorde nåt annat än att posa under kvällen haha
138856-608138856-607138856-606138856-605138856-604138856-603
Också några sunkiga "dagen-efter"-kort, när vi alla, trötta o bakis käka kebab på Mariehem o sedan lalla hemåt i vårsolen (O nej inbilla er inte att det var varmt bara för det, det är Umeå vi snackar om..)
138856-612138856-611138856-610138856-609
Jag tänker inte ens kommentera mitt hår haha Risigast i stan, det va nog vi idag kring 12-snåret det..

Också några kvällens:

Kvällens drink: Fifty-fifty drinken på efterfesten, som Helèn så sött fixa i en tillbringare som sedan skickades runt för allas smakmöjlighet.
Kvällens Taxi: Greken.
Kvällens efterfest: Mariehem 17a (Än en gång.)
Kvällens fundering när vi vakna: Varför har jag skorna på olika våningar och vart är jackan med mobil, nycklar o (givet) ögonfransböjare?
Kvällens morronhälsning: Javier som drog ner hela jäkla gardinstången så det blev hur ljust som helst. Så kan man också göra.
Kvällens bästa: Jag o Helèn när vi drog till e-puben efter att ha hängt in jackan på NH. "Neej, vi fick ingen lapp när vi gick förut, o våra kompisar som inte är här just nu har våra jacklappar. Kan vi få en stämpel nu istället? hahaha O det fick vi ju så klart!
Kvällens besök: Securitas än en gång. Börjar bli rätt tajta med dem vid det här laget.
Kvällens Dramaqueen: Helèn.
Kvällens mest nämnda namn: Linus.

Dagens skönaste:
Hmm...sol ute..Japp får bli shorts, t-shirt o Flip-flop. Är det sol så är det.

Neej nu ska jag slappa lite till. Måste vila upp sej inför morrondan.
Ha en skön söndag peeps.

So long.

Favorit i repris

Gårdagskvällens mest givna kommentar:
Hannes: "Vad i helvete gör ni, nu får ni faan ge er. Jag kan för faan bli utslängd för det där" (Jag o Helèn rotar i frysen o hittar en halv påse pommes som vi tänkte värma o äta...Inte dåligt hårda de är i deras korridor.hahaha)

Japp given kväll blev det o lite av en favorit i repris med bil med greken till mariehem, ännu fler besök av securitas, fetingdrinkar o allmänt drama i trapphuset. Ja det var givet.

Nu ska vi slökolla på nån film.

So long peeps.


partypeople.

Dags att ladda om.
Snart bär det av på nya äventyr..
Kom hem från Maxi för en stund sen. Det är faan ingen lek att cykla med femtio påsar hängandes på cykeln när det blåser som aldrig förr ute, but we made it! Har bunkrat upp med käk o alkohol så man står sej ett tag.

Sitter o funderar på vad kvällens utstyrsel ska best åv. Svart klänning med knästrumpor o pumps eller grön skjortklänning med leggins. Big decisions, o detta får naturligtvis bli dagens i-landsproblem.
138856-602138856-601
Ut på nya äventyr vi ska.

Ska försöka ta en liten powernap (sovit cirkus en timme i natt..). Men jag är så uppe i varv o laddad nu, så vi får väl e hur det går.

So long dudes.

Om att än en gång hålla fortet.

We did it again...

Så klart vi gick ut. Så klart det blev NH o senare att smita in på E-puben. Vad hade ni väntat er? Vad hade vi väntat oss? Så är det när man gång på gång håller fortet.
Att slå klackarna i taket o spendera alla pengar som finns i fickan på öl. O sen dra en given efterfest med ännu mera öl...Det är det det handlar om..

Efter alla dessa öl, en massa dans, lallande fram o tillbaka mellan e-puben o NH samt driv med ej namngiven man med pilotbrillor fann vi oss själva i Grekens taxibil. And off we went. Mariehem nästa.

Några bärs i gryningen, ett besök från securitas och mycket lite sömn fann vi oss några timmar senare i ett rum utan gardiner. Ljuset va alltför starkt o klackarna för höga, men ut skulle vi, ut i solen o hämta Helèns bike.
138856-599
Nu ska jag kurera.

Adios.

Nattens citat: "Man får det man tar" (Helèn)
Nattens mest givna: Hannes bortförklarning när securitas kom. "Okej jag har en tjej där inne.."

Veckan som gått i bilder..

Tänkte summera den gångna skolveckan i lite bilder..
138856-591
Här försöker vi få ihop en bra o intressant fiktiv fallbeskrivning. Full koncentration.
138856-597
Här sätter vi ihop fallbeskrivningen med fakta.
138856-598138856-592
Det sista finslipet på berättelsen görs, samt detta skickas till läraren.
138856-596138856-595138856-593
Redovisningen på 2,5 timme planeras här. Som ni ser är alla fullt fokuserade på den givna uppgiften.
138856-594
Allt arbete under dagarna har gjort oss så trötta att vi sov oss igenom luncherna. (Eller så kunde det möjligen vara en viss halt av alkohol i bloden från föregående kväll samt 3 timmars sömn som hade nåt med saken att göra...men det tror jag verkligen inte..)

Men nu ska jag faktiskt hoppa i duschen o sen ska jag o Helèn bestämma vad för trevligt kvällen har att erbjuda. Ett är säkert i alla fall, att det är attans mycket folk i farten en dag som denna. Vi ska nog hitta på nåt vi!

Adios amigos.

Vad har kvällen i sitt sköte?

Japp det är dagens stora fråga, haha. Given frågeformulering va?!
138856-589
Jag o Helèn är som vanligt de som är sugna på lite spänning haha..Frågan är om kvällen kommer att ge oss någon?

Dagen har flutit på bra..Gick bra i skolan där vi gjorde pp-presentation till redovisningen samt opponera på en annan grupps arbete.
Sen var jag på pump klockan fyra, som vanligt på fredagar!

Men nu ska jag fortsätta slappa i min sköna soffa!

So long peeps!

Bara så trött

Alltså, jag tror inte ni kan fatta hur trött jag va imorse när klockan ringde verkligen!
Allvarligt, efter 3 timmars sömn o med ett visst mått av alkohol i blodet är man inte på topp. Men det va bara på med solglajjerna som skyddade mej mot solens alltför ljusa strålar o andra människors dömande blickar.
                                       138856-586
Combaten o Core var riktigt segt idag, vet inte riktigt vad jag, Helèn o Jen höll på med. Ett är säkert i alla fall, att vikörde verkligen vårt eget race borta i vårt hörn hahaha Men faan, lite kul va det ändå haha
Nu ska jag i alla fall börja med maten till morrondagens matlåda.
image587
Den här bilden sammanfattar för övrigt mitt o Helèns tillstånd idag i skolan ganska bra...Hahaha (Man kan inte va på topp jämt..haha)

So long peeps.

Dagens fundering: Gräset är alltid grönare på andra sidan. Varför är det så? Varför blir man aldrig nöjd o varför ska det vara så jäkla svårt jämt?

Like the good old days

Japp, igår drog Jag o Helèn en given "Helèn o Tess håller fortet-kväll".

Starta lite lugnt på denna grill-gårdsfest, med lite bira. Jäkligt lugn stämning dock så jag, Helèn o Maria drog hem en sväng o bytte om för att dra vidare till Nh o kolla läget. Tur som vi hade kom vi i rätt tid o slapp köa. Senare va det faan konstant kö för att kmma in o till slut gick det efter en in en ut-principen.
Musiken sög men vi hade rätt kul ändå o träffa på en massa folk man kände o så där, så det va kul ändå.
138856-585
Lalla sen iväg på efterfest med människor, kända o okända, åt pommesfrit, drack amaretto o nån bärs på det...Sen blev vi utkörda när alla skulle sova o lalla hem i gryningen med tankar om att livet är bra härligt ändå..hahaha

Så nu är man back on track igen, efter en liten down-period.

Nu ska jag iväg till gymmet med Jen o Helèn på combat o Core (får se hur det går med tre timmars sömn o en baksmälla i bagaget?)

Over and out.

Dagens tips: Låt inte nån människa få komma in i värmen i din lgh medan denne väntar på taxin. Kan bli förjävla svårt att få ut denne igen. Trevligt med sällskap, men inte halv fem på morron när man ska upp till skolan åtta dan därpå..

Hemliga beundrare o annat trevligt

Har varit i skolan o jobbat på arbetet en sväng, plus resursforum. Det har vart varmt o skönt väder så jag hade min gröna skjortklänning!
Sen, som vanligt samma dag som vi får studiebidraget drar nån iväg ett: "Neej, vad säger ni brudar, ska vi dra ner på stan en sväng eller?"
Sagt o hjort, vi lalla ner till stan i det jättefina vädret. Jag var dock mycket duktig o höll hårt i mina pengar, köpte endast ett par vinare inför helgen o några bärs. Jag o Helèn hade dock lite lätt bråttom eftersom vi skulle iväg o kolla in vem knäppisen som skrev brevet var.. Hahaha
Men vi var tio minuter-en kvart sen, men Helèn gick ändå ett varv. Hon såg en kille som det skulle kunnat va men hon kände inte igen han. På affären var det dock en japanaktig kille som tittade mycket o konstigt o såg ut att ta sats att komma fram till mej fler gånger. Kan det ha vart han tro ? Men å andra sidan tyckte jag (paranoid som jag är) att alla kolla lite skumt på mej idag!
138856-583
Men nu är det bäst jag får på mej ett par jeans o går iväg till Helèn för att sätta sej på taket en sväng o dricka lite öl i solen. Sen blir det kanske lite grillning på fysikgränd..den som lever får se haha!

So long peeps!

Funderingar om en främling

Snacka om att vi har haft många snack om denne "beundrarbrevskrivare" o vem det skulle kunna vara..Har dock inte kommit fram till något direkt vettigt svar. Eller jo, det finns en potentiell kandidat, som jag inte känner men crossed paths med en kväll i vintras, då han insisterade på att följa mej hem från krogen så jag slapp gå själv (jaa, inget mer än så alltså). Hmm, jaa, faan jag vet inte.
Eller så är det nån som har lite kul haha. Snacka om genomtänkt practical joke isf, faan det vore förjäkla kul om nån gjort det hahaha
image582
Annars händer det inte mycket. Kom hem från gymmet för ett tag sen o nu sitter jag här o äter lite. Spinning o Core som vanligt på tisdagar. Är sjukt trött i kroppen o huvudet efter idag, blir en tidig kväll för mej ikväll!

So long peeps!

Att få ett brev på posten

Hahaha, vill ni höra nåt sjukt? Det är så jäkla konstigt bara, o jag fattar ju att nån driver, men det va jäkligt kul ändå haha
Idag fick jag ett brev i min brevlåda, adresserat till mej, som löd:

Hej
Är de du som är Theres (Obs, mitt namn felstavat) som läser till arbetsterapeut och har synts på Nh (uteställe vi ofta går på) några gånger under vintern?
Jag skulle gärna vilja träffa dig över en fika!
Därför att jag tycker du verkar vara en sån fin och trevlig tjej!
Skulle du vara intresserad av en fika så sitter jag på ----------------------- fik på onsdag 25/4 Kl. 16.00
Ser fram emot att träffa dej!
Kram ----------

Hahaha vad säger ni om den då? (Har utelämnat personliga uppgifter haha, man vet ju aldrig, tänk om det faktiskt är nån som är seriös?) Det finns ju folk till allt, söt men fruktansvärt desperat gest i så fall haha

Japp fortsättning följer...Lär skicka dit Helèn o co för lite info om vem som dyker upp (om nån nu gör det hahah)
138856-581
Bjuder på en skön sommarbild från min o Helenas roadtrip i sommras, för idag är en sån dag när jag längtar så till sommaren!

Ikväll blir det pump som vanligt!

So long.

Dagens roligaste: 99 procents säkerhet klart med sommarjobbet! Härligt!


Barnasinnet kvar.

Kom iväg till gymmet en sväng i eftermiddags. Gick bara på core eftersom jag missade den i torsdags! Sen var jag ute och gick en sväng (över Nydala o Mariehem) så det var skönt. Behövde verkligen röra lite på mej och få lite frisk luft!
138856-580
Hahaha, här kommer en av mina risiga posebilder, på gårdagens klädsel! Det är väl trevligt? haha

Resten av dagen har varit jäkligt slapp.Kolla på Edward Scissorhands förut, det var evigheter sen ajg såg den, men det är en av mina favoritfilmer, o  Johnny Depp är så bra i rollen! Men urs vad sorglit slut den har..

You Are Somewhat Mature
You definitely act like an adult sometimes, but a big part of you is still a kid at heart.
While your immature side is definitely fun, you're going to have to grow up sooner or later.
Gjorde ett test på
www.blogthings.com också. Har man inget bättre för sig så haha. Finns hur många sjuka tester som helts där haha.

Men nu ska jag lägga mej och överväga att laga lite käk, till morrondagens matlåda. Kommer nog bli en riktigt lång o tråkig dag i skolan imorron! (Men det har varit skönt aqtt vara ledig i helgen i alla fall!)

Adios.

Dagens låt 2: Säkert! - Ditt Kvarter

Förfest men inget TC

Jäkligt trevlig förfest hos allas vår Lindus igår.
Kameran var så klart framme, och igår var en vild kväll av posing o åter posing. Hahaha att man kan vara så kameraglad som man ibland (läs: Alltid) är på fyllan?..hahaha
138856-576138856-575
Hallå hallå Helèn, Helen och Maria!                                      Jag o Helèn posar som vanligt..hahaha
138856-574138856-573
Mycket pussande förekom såklart mellan mej och Helèn, en given ingrediens på våra förfester nuför tiden hahaha. Man ska vi sa att man tycker om varann tycker vi haha
138856-579138856-578138856-577
O sen lite traditionella posingbilder så klart hahaha

Jaa, vid tjugo i elva kom vår beställda taxi som tog oss ner till stan och Teatercafeèt. Blev dock inte mycket TC för mej o Helèn, vi bestämde oss för att dra hemöver istället, för Helèn mådde lite dåligt. Men det var ju bra, spara ju lite cash där i alla fall (om man inte räknar med taxiresan hem hahaha)
Så ännu en gång sluta vår kväll utan något TC..Nästa gång då, 3:e gången gillt kanske..haha

Men nu sitter jag här o känner mej allmänt trött o slö o tänkte jag skulle ta hem nåt kul o se..Vad nu det skulle kunna vara...hmm...

Have a nice Sunday gott folk!

So long.

Dagens låt: No Doubt - Sunday Morning

Dags att börja ladda igen.

Jaa, så sitter man här igen o funderar på att hoppa in i duschen o laga lite käk, för snart är det dags för feeeest! Igen.

O jag som är så trött o seg! Skulle va hos Lindus vid sju halv åtta. Tvivlar starkt på att jag kommer vara där då. Orka stressa Men jag ska göra mitt bästa!
sk?138856-571
Men nu ska jag börja ladda lite med partymusic o en dusch, så jag hamnar i mitt sköna partymood!

So long peeps!

Ps. Tro det elelr ej, emn jag o Lindus förlorade på beachen mot Maria o Helèn. Attans. Men Grattis till vinsten chicks! haha Vi tar er nästa gång. Eller hur Linda!

Kvällens mest givna!

138856-570
One word: Givet.

Vad ska man se?

Jaha, utgång igår. Blev en rätt lugn kväll...Eller hyfsat lugn i alla fall haha.
Vaknade för ett tag sen av att Helèn ringde. Vi satte upp 5 lappar härpå universitetsområdet där det stod "Är du som jag, trött på singellivet? Pojkvän sökes". Med Helèns nummer på ska tilläggas. Någon hade ringt imorse. Hahaha hur faan kan nån ta något sånt på allvar?? haha Det va ett uppdrag ur en singelbok somHelèn fick på sin födelsedag!

Jag själv sitter o funderar på vad jag skulle kunna börja ladda hem för serie. Kommer inte fram till något. Jag kollar redan på eller har tittat på: Prison Break(säsongsuppehåll i USA fn), What about Brian (Länge sen det kom nytt avsnitt nu), Lword (säsongsuppehåll), Queer as folk (går inte o få tag på, bara säsong 3 men den har jag sett), Greys anatomy, Vanished (finns inga fler avsnitt att få tag på) Ugly Betty (Orkar inte se längre, präktiga Betty är bara jobbig), Veronica Mars (är inte så bra, kan möjligen slökolla på det när jag är bakis)
138856-569138856-568
Im a sucker for serier haha

Serier som inte är min bag: Heroes, Supernatural.
Har sett nåt avsnitt av entourage, men tyckte det va sådär, ska man testa det igen kanske? Har laddat hem ett avsnitt av Dexter, aknsek ska testa det haha. Ursa vad patetiska jag låter haha, men va faan, när man är trött o bakis måste man fördriva tiden med nåt. Har du tips på en bra serie?

Klockan tre är det beach som gäller!
Men nu ska jag få i mej lite frulle.

So long peeps.

Ett glas vin, någon?

Japp, snart bär det av till Helèn för lite vindrickande o massa skitsnack om allt o inget i största allmänhet haha
Bara en liten detalj: Kanske skulle äta, sminka mej o få på mej kläder först. Blir så obekvämt för folk omkring mej om ja går naken o snorfull (Pga festande på tom mage..)
138856-567
Skål gott folk.

partyfredag?

Har suttit o letat horoskop o läst dem med Helèn o syrran över msn i typ en timme nu..Har man inget bättre för sej så haha Det som är bra är att man kan välja ut de bra horoskopen o säga att det är de som stämmer på en! Så tillslut har man pusslat ihop det så man kommer få en kanonkväll full med kärlek, en perfekt morrondag med en massa kul o ett händelserikt kanonår. Skitbra ju!
138856-566138856-565138856-564
Hittade för övrigt en massa gamla bilder (från vårens fester) på syrrans dator när jag va hemma i påsk, så jag va tvungen att dra upp några glada, givna partypics haha

Men nu tänkte jag ta tag i mej själv o kanske äta nåt o hoppa in i duschen, ska va hos helèn kring åtta, för några glas vin och en eventuell titt in på NH..japp vi får se vad kvällen har att erbjuda.

Skål o so long peeps!

Att inte orka mer snö

Dagen startade med att jag tittade ut genom fönstret o såg ett snöoväder där ute. Ville inte gå ut. Var tvungen.

Seminariet i skolan gick finfint haha. Tog mej till slut igenom papprena lite hyfsat inatt, sen prata jag o tjejerna igenom fallen imorse innan skolan. Bara att flumma på lite haha
138856-563
Jag vill ha våååår! Därför bjuder jag på en bild från en av förra vårens alla förfester, tagen hos Helèn!

Men nu blir det snart Pump för mej o Helèn. Vad som händer ikväll är det ingen som riktigt vet. Tiden får utvisa.

Over and out.

Snövit och helgens partyplaner

Veckan har varit riktigt seeeeg..
Men nu är det i alla fall äntligen fredag. (00.01)
Var på Jennys Spex ikväll, o hon var så duktig, allas vår lilla dansJen! Way to go Jen!
                                      138856-560
Spinningen gick annars jättebra idag, även om det kändes i benen av spinningen i tisdags o kanske lite beachen igår (?)

Nu sitter jag här o försöker läsa lite i ett häfte som vi ska ha seminarium om imorron... Jag har nu läst samma rad cirkus 25 gånger. Känner mej mycket nöjd. Framsteg.

Imorron är det som sagt äntligen fredag. O det ska firas med pompa o ståt. Eller åtminstone mindra skola än resten av veckan, o lite pump.
138856-562sk?
På lördag blir det teater cafeet. Imorron EPP tror jag.

Sleep tight folks.

Full on

                                                                   138856-559

Kom just hem från skolan, o ska bara byta om o sen ska jag iväg på lite spinning tänkte jag! Full on hela tiden vet ni. För sen nar ja komemr hem blir det en snabbdusch innan vi ska iväg till stan o gå o kolla in jennys spex grej. Det blir grejer det. Ojoj, vad vi ska hejja på allas vår
Jen!

Dessutom fick jag tre mycket trevliga brav i min lilla brevlåda idag, så det får man tacka för!
Today must be my lucky day.

Over and out.


Får det lov att vara lite snö, någon?

Rätt seg, o händelselösdag. Varit i skolan sen halv nio.

Ett hett tips till alla är att inte lita på vädret du ser ut genom fönstret på morron när du väljer kläder...Kan nämligen sluta som det gjorde för mej. Som valde seglarskor utan strumpor. Helt ok på morron, värre va det när det senare på förmiddan började ösa ner snö. Jävligt dum idè.

Annars har dagen flutit på jävligt sakta men säkert. Spela beach med brudarna vid fem, o det va kul så klart! Både vann o förlora set!
138856-558
Va inne på
www.nelly.se o hitta en nice klänning, eller ja hela outfiten (Märk väl vilka heta ord jag vänder mej med. hahaha) är jäkligt laidback o snygg. Trött på randigt, men den här funka för mej på nåt sätt.

Nu ska ja fortsätta plocka iordning här hemma gott folk. (För ibland gör jag faktiskt det vet ni! Hahaha)

So long folks.

Dagens städlåt: Hardcore superstar - Shame

Jag lägger väl innehållet i matlådan på golvet då. För att skoja till det lite.

Vissa dar alltså...

Började dagen med (som jag tidigare beskrev) med en kalldusch.
Fortsatte med att klanta till en fråga på kvinnojouren, så hon vi intervjua blev helt sur.
Avslutade med att välta ut hela min matlåda över halva bänken o hela golvet.
138856-557
Så här glad var jag inte när dessa dumma saker inträffade...Men i övrigt har et vart en skön dag i alla fall.

God natt folket.

Helgens låtar: K`s Choise - I smoke alot
                          Orup - Magaluf
Helgens saying: Kom igeeen. Kom o lek med mej.

Kallvatten i duschen på morron? Ja visst, väldigt gärna.

Faan va less man kan bli. Kommer väl upp o ska ta en dusch imorron, kallt o jävligt i lägenheten. Har precis fått i schampoot o ja då händer det. Vattnet blir iskallt o det går på inget sätt att få på något varmvatten. Tack tack baltic.
138856-556138856-555
Vår i luften, oh yesss! (Jag dummar mej lite framför kameran som vanligt haha)

Har vart en rätt soft dag i övrigt. En föreläsning o ett besök på kvinnojouren o sen en sväng på stan med brudarna, o till boa då så klart. Kom hem med två flaskor vin o en klänning haha

Sen va det Spinning o core som vanligt på tisdagar. Jobbar hårt på att komma in i rutinerna igen. Inte lätt men va faan, får köra hårt nu ett tag. hahaha, kroppen är mör som aldrig förr men det får den stå ut med ett tag faktiskt, när den varit så slapp i en vecka hahaha.

För övrigt kom mitt smink med posten idag, som jag mitt pucko lyckades glömma i Uppsala! Snällt att jag fick det uppskickat!!

Neej om man skulle ta o fixa en e-legitimation nu då..så man kan deklerera på internet o få pengarna innan midsommar. Det skulle ju sitta fint!

So long.

En kväll i minnesluckans tecken.

Snacka lite med Helena på MSN o fick lite bilder från påskafton..Hmm, alltid lika intressant när man inte ens minns att hälften av bilderna har tagits trots att man antingen själv tagit dem eller är med på dem. Surprise surprise liksom haha Den bjuder vi på.
138856-552138856-551138856-550image554
Japp som ni ser så va jag i mitt esse hahahaha. Partyhatten på.

Nej nu blir det snart sängen.
Tomt o ensamt men ändå. Är trött som få. (Efter en sömnlös natt på tåget.)

God natt världen.

Pump!

Jag o Helèn va på pump tidigare, o det gick faktiskt över förväntan så jag är nöjd haha, men visst faan va det tungt, det va det ju haha.
138856-549
Fick även tag på en tvättid, så nu har jag bara en maskin i torktumlarn, som jag ska ta tag i mej själv innan jag lägger mej o gå ner o hämta.

Adios.

Sol, värme, öl och Bröderna Lejonhjärta

Sjukt sköna dagar i Uppsala. Så himla varmt, verkligen shorts o linne väder! Alla på stan såg så somriga ut! Riktigt jäkla trist att åka hem igår!Grillade för övrigt fläskfilè i lördags kväll o det var SÅ gott!
Annars har helgen mest bestått av sol, värme o en o annan öl o glass i solskenet på stadens sköna uteserveringar.
138856-548138856-547138856-546

Men nu är man alltså tillbaka i kalla Umeå o all skolstress o omotivation. Men det är bara att hålla ut några veckor till sen är det ju faktiskt sommarlov! Ohhh yess!

Men nu ska jag gå ner till tvättstugan o se om det möjligen kan finnas ett enda litet tvättbås ledigt åt mej! Håll tummarna haha!
Ikväll blir det Pump, Säkert tungt efter en veckas långt godis o onyttighetsmaraton utan träning. Men det är smällar man får ta, och oj vad värt det det var!

So long peeps.

Dagens låt: Orup - Magaluf

Årets första uteserveringsbesök.

Japp, fortfarande i Uppsala!
Helt sjukt fint väder verkligen.
Igår var vi i Estockholmo hela dagen, finfint. Bara lalla runt i affärer o käka på Pizza hut.
Idag har vi varit inne i stan, käka glass i solskenet vid ån, gick runt i lite affärer, satt lite mer vid vattnet, o sen satt vi på en uteservering vid vattnet o tog en öl i solskenet. Ja ni fattar nog inte vilken skön dag.

Hoppas ni har det lika bra.
Imorron är det hemfärd och på måndag back to reality. Men vem orkar tänka på det nu? Faan nu ska man bara njuta.

So long.

Uppsala

Japp, så var man i Uppsala då.
Kom igår kväll vid nio med bussen. Lugn bussfärd o inget utöver det vanliga hände. Blir nog en lugn dag idag, en sväng in till stan kanske.

Sista dagarna hemma var rätt fullspäckade med saker, bland annat så bakade jag bullar o kakor med mormor igår, hade familjemiddag o annat trevligt.
Men nu ska jag kila.

So long peeps.

Att hålla fortet.

Jaha, så har man vart hemma två dar och redan har man visat vem det är som håller fortet.

Ja, en rätt given kväll va det. Ja o Helena förfesta lite själva först i hennes brors lgh på norrstrand, o sen drog vi vidare till en fest på Herrhagen. Sen efter mycket drickande och snack var det dags att dra till Blue moon, vilket på vägen ändrades till nöjes då det låg närmare haha. Ja så kan det gå haha

Ansåg, när jag vaknade imorse att det varit en rätt lugn kväll trots allt...Detta ändrades dock när jag o Helena tillsammans försökte luckra upp lite minnesluckor o fundera över vad som hände egentligen haha Kom bland annat fram till den härliga historien när jag lalla in bakom bardisken o skulle hämta mej lite vatten. Det jobbiga va att en vakt såg mig o blev inte det minsta glad! Sen sa han att jag skulle hälla ut vattnet (tyckte jag att han sa i alla fall) Så det gjorde jag...På golvet o vaktens skor..Så nära har jag aldrig varit att åka ut från ett place haha Men jag log o vifta lite med ögonfransarna o intygade att jag veeeerkligen trodde att han menade att jag skulle göra så hhahaha, så lätt tog jag mig ur den situationen med.

Sen att vi hade ett antal riktigt sjuka bilder på kameran tänker jag inte ens gå in närmare på, för det är en sån sak som inte ska hamna i print o så är det bara. haha Kanske kommer det senare upp nån bild, om jag hittar nån som ser lite hyfsad ut i alla fall hahaha

Neej ni, nu ska jag fortsätta med mitt trevliga skolarbete!

So long peeps.

Glad påsk folks.

Va iväg till gymmet på comat förut, o så sprang jag en kortis (3 km, men med hyfsat tempo) på löpbandet. Det va skönt att röra lite på sej, även om det gjorde konstant ont. Men ja kände ändå att jag va tvungen!

Nu sitter ja här o försöker packa o tänka ut va ja ska ha me mej..det går väl sådär kan jag säga, haha. Väskan är proppfull o jag känner som att jag ännu inte packat hälften..Varför blir det alltid så?
Dessutom har jag dragit på sån där färg på fransarna, så de får lite färg så ja slipper mascaran ibland i alla fall!

Dessutom har ja hört på omvägar att det faktiskt inte är så farligt alls att inte lite alkohol fast man äter pencillin. Så jag ska följe denne kloke persons råd. Här ska festas o härjas. Reunion ett 2007! Se upp Karlstad för här kommer vi!
138856-545
Dags att packa vidare!

So long peeps.

Så jäkla less..

Jaa ikväll är det ju som sgt dags för hemfärd..

Utgång med Helena på lördag. En liten komplikation har dock uppstått i form av en urinvägsinfektion o pencillin. Kunde det komma mer olägligt eller? neej, för det kunde det inte, o just nu är jag bara så jäkla less.
138856-544
Jag o Helena
O så skulle jag träna med, men det tror jag faan inte jag pallar. O packa o diska o städa iordning. Bästa jag lägger mej o kurerar ett tag så ja orkar ta tag i de viktiga sakerna sen i alla fall.

So long.

Ps. Sen vill jag bara påpeka att det för övrigt även blåser full storm utanför dörren, o man är ständigt rädd att man ska få ett träd in genom fönsterrutan eller över sig när man går nånstans..Kan den här dagen bli bättre?

God natt världen.

Nu ska jag gå o sussa, o hoppas på att mitt magont går över, så jag kan sova.
Har precis knåpat ihop en liten lista tillsammans med Helèn på
Guesswhat, över vad som hänt för galna grejer för oss i Järngänget hittills under 2007!  O den blev så bra o fin så hahah!
138856-543138856-542
Lämnar er med två kärleksfulla godnattpssar från mej o Helèn...(Lite av en favorit på fyllan tydligen haha)

God natt folket.

Drar snart hemöver.

Kom på att jag kanske inte ens skrivit att jag drar hemöver imorron kväll. Japp då bär det av med nattåget till sköna värmland. Det ni, mina vänner haha blir grejer det!

Har dock inte packat elelr nåt än, det får bli imorron eter skolan. Är helt enkelt för trött just nu.
Ska strax iväg på spinningen!
138856-541138856-540
Tycker den här klänningen ser så jäkla skönt laid-back o vår/sommrig ut! Skulle passa perfekt med min gråa polo under tror jag eller en svart bara, o så mina converse till, skulle bli en perfekt vårig laid-back outfit ju!

So long.

Världen är så jäkla liten ibland.

Idag har varit en sån där dag ni vet, ja en dag som det inte händer nåt särskilt alls, utan den som bara flyter på utan att man knappt märker det. Dagdrömde o halvsov (sjukt trött verkligen) mej mest igenom 3 föreläsningar idag o sen följde jag med Jenny ner till stan, o lalla runt där lite. Inhandla födelsedagspresent till Helenis o lite andra småsaker..

Det mest oväntade som hände idag va nog att jag på bussen hem hamna bredvid en tjej med en dotter. Ja det va ju så klart inte så konstigt haha, men vi kom fram till efter lite småprat (Det kom snubbar o skulle kolla bussbiljetten o ja blev ju lite småsvettig o nervös när jag först inte hitta den..) om hur jobbigt det är när man inte får fram biljetten direkt o så, att hon också jobbat ett år i Zurich, med precis samma sak som mej. Hahaha ja det var lite sjukt, det stämde som så bra, det hon gjort o hur hon bott o vart de bruka gå ut, med hur jag hade det haha, ja det va lite kul. Ibland är världen bara så sjukt liten. Dessutom var hennes typ tvååriga dotter hur söt som helst, o snacka som bara den med mej hahaha (de få ord hon kunde haha).

Nu sitter jag här o funderar på om jag ska dra iväg på lite spinning vid sju..jaa, tiden får väl utvisa..
138856-539
Bjuder på en riktigt mysbild från helgen i alla fall hahaha

Adios.

Winners and losers.

Håller på o tvättar o det är så grymt tråkigt! Vissa kvällar skulle jag kunna getyp vad som helst för en jävla liten maskin i badrummet, slippa springa upp o ner i tid o otid, o dessutom kunna tvätta när man vill o inte kring midnatt, när det äntlign finns en maskin ledig..O dessutom slippa människor som snor både kläder o låsgrejer.

Var först på pump idag. Det gick bra. Sen va det beach med brudarna, o det var ju kul å klart! Vi vann igen, mitt lag, så det va ju kul. Men Jenny, LInda o Helèn ledde precis där i början o då sa Jen, "Vi spelar väl om en glass va"? Jaa, lät att vi gör svara alla. Hhaha, men Helèn säger nu att det aldrig varit tal om nån glass. Jaja, whatever haha, orka, men det va kul o spela lite tyckte jag allt! O lillfingret klarade sej utan större skador hahaha
138856-538138856-537
Men nu ska ja tvätta vidare, så jag får hoppa i säng nån gång, är grymt trött nu!

Sleep tight folks.


Fest var det här ja..

Japp i lördags blev det ju utgång då. Förfesten ägde rum hos allas vår partyprinsessa Helèn på 310! Grillning i det vackra vädret var givet, ja uppe på loftgången då förstås. Detta resulterade dock (Mindre trevligt o upptäcktes först dan efter) i et stort brännhål i ena plankan...ojdå..
138856-529
Vår stora stora engångsgrill. (Senare tillkom dock flera engångsgrillar, tillsammans med alla människor!)
138856-534138856-528
Det åts o dracks för fullt hela kvällen! (O där var Helèn ja, intryckt i bilden. Observera att hon pressat in sitt ansikte på ca 99% av bilderna haha, men ni ser att jag hitta en där hon inte va med, hon höll då förmodligen själv i kameran hahaha)
138856-536138856-527
Jag o Helèn har lite pusskalas..hahaha (Som alltid på fyllan..? haha)
138856-535138856-533
Vad som händer på första bilden är fortfarande oklart.. Lindus o Helèn posar lite på den andra i alla fall!
138856-532138856-531
Skål på dej Sandra!! Andra bilden är lite oklart vad den egentligen ska innehålla...Man ser helt enkelt de delar som fotografen noggrant valt ut att få med på bilden...Hahaha

Japp så är det.
Kom hem från skolan för en stund sen. Det var en jätteintressant föreläsning, så det va kul. Men nu är jag ganska trött o ska nog kolla på ett prison avsnitt innan jag ska iväg på pump o sen beach!

So long peeps.

No update..

Halloj. Har fått lite pikar om min dåliga updatering under helgen. O ja, jag har vart kass på att updatera, men jag har ju vart lite busy, haft besök o så, så ja har hel enkelt inte kännt för det, o inte haft tid heller.
Men nu så...
Tänkte bara dra iväg ett kort inlägg innan jag kilar iväg till skolan. Har varit en naughty girl idag o tagit sovmoron till efter lunch, men det får man ibland, o jag hade mina skäl, som var nog så bra! haha

Såg the number 23 på bio i fredas i alla fall o den va rätt bra, o klart bättre än förväntat!
138856-524
Men nu måste jag rusa gott folk! Ha en skön dag in the sunshine!

Over and out.