Glad första advent!





En bra söndag! 

Fin lördag!


Promenad


Bus

Lek ute och titta på alla djur!



Och nåt annat! Kolla så sööööta strumpor från houseofdreams.se

Miniroom

Åh, det finns så himla mycket fina leksaker för barn verkligen! Och inredning osv! Skulle tex vilja ha en sänghimmel att göra en myshörna i åt maja! Om jag haft en symaskin hade jag kunnat sy en massa fina kuddar till den myshörnan men istället känns det mer rimligt att köpa någon kudde i taget liksom. Miniroom följer jag på insta och de är perfekta för inspiration och om man vill unna sig något fint till Maja någon gång, eller typ när man ska köpa present till någon!

Fin sänghimmel! Inspooooo!






Älskart!
Klossar är extremt kul tycker Maja just nu!


Oooorimligt dyrt men ett härligt mönster nog så väl. Inspo!


Ett ställe till som har massa fina leksaker i trä och inredningsdetaljer är kurragomma.se. Titta på de här grejerna tex!




Maja har redan ett superfint trätåg i jättefina färger från sin farmor som hon älskar! Och en låda med klossar som hon fick av våra vänner på ettårsdagen! Det är så roligt att se henne leka och pyssla och greja, älskade lilla busunge ❤️

Men nu är jag så galet trött!!
Nattinatt!


Julkrans

I torsdags var jag och Julia på medlemskväll och lärde oss göra dörrkransar! Man fick sen göra en egen, precis hur man ville. Supernöjd med min som jag valde att sätta en ljusslinga i med :) 
Tommy säger Dick att jag inte får sätta upp den på dörren förrän tidigast 1:à advent eftersom det står god jul på den.  Kanske tar bort texten och sätter på den ändå för den lyser upp så fint!

Idag är det Majas dopdag och vi har haft besök av Majas fina faddrar! En så himla mysig eftermiddag! ❤️snart ny vecka, nya tag. Mina kostvanor är under all kritik på helgerna och det är alltid skönt att ta tag i det igen på måndagen hehe

Du och jag

Idag har vi haft en dag, bara Maja och jag. Pappan i huset var ute igår och fick idag en lugn dag när jag tog med mig Maja in till stan på förmiddagen. Först sov Maja i vagnen och jag körde ett pass i utegymmet. Sen gick vi till en lekpark och mötte upp Anton och Leon så Leon och Maja fick leka en stund!


Sen följde vi med Anton och Leon hem till dem där Julia var. Sen blev vi spontanbjudna på lunch av dem! Och efterrätt! Sån Lyx! Och så lekte kidsen och vi drack te. Sen tog vi bilen till Gränby centrum där vi fixade lite ärenden och köpte en julklapp. En riktig superdag även om morgonen började med värsta tänkbara nyhet om Paris. 
#prayforparis

Vi tjejer

Har haft min favorittjej för mig själv ikväll ❤️ Skjutsade in Tommy och två kompisar till stan tidigare ikväll. När vi kom hem efter ett stopp på maxi så gjorde vi toast med mjölk till och satte oss framför idol och myste. Maja var på sitt gladaste och goaste humör och det var en så himla fin timme, bara hon och jag. Älskade älskade unge ❤️ 
Nu sover hon, jag har startat diskmaskinen och ligger och kollar på boymachine. Fin fredag helt enkelt!

Delad glädje är dubbel glädje

Fick hem anställningsbeviset från mitt nya jobb idag och det kittlade till i magen på ett himla härligt sätt! Samtidigt smärtan i bröstet av saknad efter en mamma som bryr sig och känner exakt samma glädje som mig, om inte ännu större. Den dagen min mamma gick bort så hände nåt med mig. Allt kändes plötsligt meningslöst när jag inte hade henne att berätta för, göra stolt, dela glädjen med. Det var svårt det där och har varit sen dess. Jobbar dagligen på färdigheten att glädjas för mig själv och låta det vara bra så, utan att söka bekräftelse hos någon annan. Ingen kommer ändå kunna ge mig det där som mamma alltid gjorde, när jag visste hur himla stolt hon var över mig. 
Så alltså tänker jag på mamma och önskar innerligt att jag fick dela det här  framsteget med henne. Och i mina dagdrömmar är det precis vad jag gör ❤️️

Fars dag

Vi firar den bästa pappan som finns idag!







Starten på nåt nytt!

Ikväll firar vi att jag fått nytt jobb! Hurra!! Jag är så galet glad och peppad på det här!


På hemväg

En supertrött tjej sitter och sover bredvid mig och själv känner jag mig också ordentligt seg. Vi har i vanlig ordning en lång bilresa framför oss och hoppas att allt ska gå smidigt och ffa bra. 


Maja med Tommys mormor!



Maja med min mormor och morfar.

Maja med sin farfar, farbror och pappa.


Maja och Mats!