with hidden cracks that dont show

Bowlingen gick helt okej. Jag ägde så klart. Litegrann i alla fall...haha. Bowling har väl aldrig varit min starka sida direkt, men jag gjorde mitt bästa.

Allt känns jobbigt idag men det går över, det gör det alltid.
Fest ikväll.

Adios

Change of Plans

Ingen simning. Bowling står på schemat. Har inte bowlat sen jag minns inte när. Sist jag bowlade gjorde vi det med klassen (högstadiet eller gymnasiet? Minns ej) och jag minns att jag lyckades kasta klotet bakåt. Naturligtvis stod det ett gäng grabbar o kollade o jag kände mig inte lite blåst. Hej här är blonda lilla bruden som inte fattar att klotet ska kastas framåt. Får se vilket håll klotet går åt idag. Ibland kan det vara en hjälp att tänka att käglorna är någons huvud så träffar man bättre. Precis som på Punch Out, när man ser ett huvud istället för mitsar. Ja det är en bra teknik, tror jag ska använda mig av den idag.

Good old days.

Latah

Saturday Morning

Lördagsmorgon.
Mathias snackade om att åka till badhuset idag, syster var mindre sugen. Kan hända jag hänger på om det blir bading. Annars snacka jag o syster om en vända in till staden i vilket fall. Letar hela tiden saker att fylla mina dagar med som ni kanske förstår.

Annars inte mycket nytt. Rätt sliten efter att ha fått nattsömnen uppfuckad helt i onödan, men sömn kan man alltid ta igen.

Ikväll hoppas jag på en utgång med min käre kung, Jag behöver en rejäl fylla just nu, ja det är verkligen vad jag behöver. Skål för det.

So Long Dudes

Ge mig ett jobb för helvete!

Dagarna går. Idag var jag med Mats in till staden och handlade lite helgkäk samt kollade en annan grej. Storköp på G för familjen Alexandersson ska jag säga er. Nu har jag precis kommit hem från en skön promenad i vinterkylan (?). Skönt som fan att komma ut och röra på sig, jag har blivit helt förslappad här hemma med nedsatt aptit som naturlig följd. Jag hatar det, trivs som ni vet inte med mig själv när jag inte är i bra form.

Crazy nights at corona

Annars då? På tal om dålig form, min psykiska form är inte heller på topp direkt och mina hormoner ska vi inte ens börja snacka om. De är som en f*cking rolercoaster. Men men, nog om det. Förr eller senare kommer jag få ett jobb och få tillbaka ett liv med rutiner, vänner som bor närmare och allt det där.

Good old e-puben med gänget.

Hoppas på att syrran vill scrappa lite med mig ikväll, det är så roligt och avkopplande.

Sommar -08 (Camilla, jag och Sofie i Motala)

Ha en skön fredag folket.
Tjing.

saknar en tid som förut

Jaha, så har en ny dag grytt. Känner mig inte så vidare pepp på att ta tag i den här dagen. Drack kanske tre glas vin igår och känner mig fan bakis idag, det är inte ok. Känner även av lite nackspärr, inte heller kul. Men så är det, all days cant be good days.

Tanken är att jag och Kungen ska dra en vända till Koriander på lördag. Blir fint det. Kanske hänger även Martin på. Mer detaljer än så är inte planerade och det passar mig fint.

So Long Folket.

home sweet home? Nah..

Jaha, så var man tillbaka i Värmland igen. Inte mycket nytt på fronten.
Gårdagskvällen spenderades med att busa med brorssönerna. När de sedan somnat drog bror igång en tävling, han och mig emellan. Den gick ut på att få dit alla ringar på pålarna. Det var ett litet spel som följde med Isaaks Kalle Anka-tidning igår. Jag klara det på 3.05 och Johan testa säkert 5 ggr för att försöka slå mig. Men det gick inte, till slut fick han inse att han blivit besegrad av skillade lillasyster haha Tävligsinstinkten ligger helt klart i familjen.

Sommar -08 (jag och bror)

Men nu ska jag försöka ta tag i lite ansökningar. Igen. Suck.

So Long Folket.

Greetings from Vadstena

Hänger i Vadstena.
Drar hemöver imorgon förmiddag. Tid att ta sig  tillbaka till verkligheten och ta tag i jobbsökandet igen. Det är den hårda sanningen.
Annars inte mycket nytt. Har hängt med familjen och idag har jag mest busat med Noah, söta lilla Noah och jag har hittat på en massa saker.

På återseende Peeps.

familjehäng

Sitter på Ister i Vadstena, brorsans och Kicchis butik. Har testat lite grejer men jobbar på att inte köpa en enda pryl så länge jag inte har någon inkomst. Jobbar på att INTE leva över mina tillgångar kan man säga.
Igår käkade vi tacos, jag, Kicchi, Barbro och barnen. De är för sköna mina små brorsbarn! Imorse var det påklädning och frukostfixning innan vi traksade iväg till dagis. Ikväll blir det nog bio. Tror jag far hemöver på torsdag förmiddag eller så.

Bror med familj

Ciao Peeps.

just get me past this dead and eternal snow

Mormor är bättre idag och det känns riktigt riktigt skönt.

Imorgon far jag till Motala en sväng, blir fint det! Åker imorgon förmiddag och återresa är ännu inte bestämd men skulle tro att det blir onsdag kväll eller torsdag dag. Ska bli så kul att träffa alla!

Annars inte mycket nytt på fronten. Syrran ville ha med mig på innebandy idag, men där satte jag ner foten, hade ju faktiskt endel grejer att ta itu med. Blev bjuden på mat igår av någon annan än Mamma och Mats och det hör ju inte direkt till vanligheterna, så skål för det. Annars händer det inte så mkt, iaf inget positivt. Spänningen ligger på och jag väntar på besked. Annars saknar jag mest Helena och mina fina Umeå-vänner.

So Long Darlings

Dagens låt: Winnerbäck - En Svår och Jobbig Grej


en olycka kommer sällan ensam

Tung dag. Mormor är sjuk och ligger på sjukhuset. Har varit där hela förmiddagen men nu måste hon få vila lite.
En update bara. Inga roliga nyheter här inte.

Mina fina morföräldrar

Tack o hej

Tiderna förändras. Deal with it.

Så. Nu har jag fått iväg ett par ansökningar iaf. Lite trist bara att jag har noll motivation och att de personliga breven blir minst sagt halvdassiga bara för det. Men jag försöker iaf. Försökte smita undan genom att ta en paus förut, för att kolla på The City. Men hade det kommit något nytt avsnitt den här veckan? Nej, för det hade det inte.

Det är fredag och jag har inga planer alls. Det känns så jävla underligt. Hade vi varit i Umeå hade vi haft hela helgen planerad vid det här laget. Kanske hade jag och Jen just nu varit på spinning och core för att lite senare gå hem och ladda upp för en kväll i festens tecken. Snacket hade gått om vilka kläder som skulle väljas, hur håret skulle vara och vilka folk som skulle kunna tänkas vara ute.
Men tiderna förändras, vare sig man vill eller inte.

Latah

"Lying lips wont say, my eyes give me away"

Igår plöjde jag igenom Kill Bill vol. 1 och 2. Och okej, jag erkänner, jag tyckte de var riktigt bra. Sjukt. Jag har haft någon slags idè om att det ska vara riktiga skitfilmer, men icke. Riktigt riktigt bra filmmusik dessutom, cred för det. Tur jag lät mig övertalas att se dem.

Annars har jag tagit ännu en sovmorgon. Låg och drog mig i sängen till halv tolv, då jag gick bort till Killingen o mötte upp mamma och syrran för lunch. Sköna sköna dag. Men nu ska jag ta tag lite i verkligheten och sätta mig och kolla igenom platsanonserna på ams och se om jag kan få iväg ett par ansökningar. Har varit lite slapp med det på sistone. Gött är att det har kommit in många nya jobb den här veckan vilket bådar gott.

Fredagskvällen blir nog lugn.
Ciao Bellas.

Blame it on the church?

Så, nu har vi haft examensmiddag. Trist att inte mormor och morfar kunde vara med, men vi får ta igen det när mormor mår bättre!
Jag fick ett jättefint halsband av Rut, se själva:

Jag o Rut. Vinterblek? Jag? Nej nej. Jag känner mig helt nöjd med min snövita hy, det vill jag att ni ska veta.

Syrran var hungrig...


Nej, om jag skulle ta en dusch kanske.
Ciao Peeps!

"Försök inte fånga mig, jag avskyr att vara bunden"

Jag har en bra dag idag.
Både humör och innehållsmässigt. Vaknade vid halv elva, somnade om, vaknade halv tolv. Ringde min mor och bestämde att vi skulle käka lunch på Killingen. Åt god mat innan vi for tillbaka till mors kontor o jag skrev ut några papper. Sedan bar det av med bilen för att hämta smörgåstårtan på ica. For hem och sen var jag ute och gick i den sköna vinterluften i en och en halv timme. Nu ska jag snart åka in till Kil och hämta mamma. Ikväll blir det lite examensfirande. Tyvärr är mormor sjuk, så kalaset blir inte där utan här hemma på lundsvägen. Eftersom smörgåstårtan var beställd måste vi ha "festen" idag ändå.

Sthlm -08

So Long Peeps.

Här händer det grejer

Lite dålig update senaste dagarna. Har haft fullt upp faktiskt. Det är ett hektiskt liv att vara arbetslös haha. Har lite spännande grejer på gång som jag hoppas går i lås. Säger inget mer nu, ni får ge er till tåls. Ni får veta mer till veckan.

Sthlm, höst -08

Annars är det rätt lugnt. Jag far runt här mellan metropolerna Kil och Faggan. Planerar in en tripp ner till Motala inom det närmaste för att träffa Barbro, bror och Kicchi och mina underbara små brorsbarn!

Annars har jag varit lite PMSig i humöret på sistone och jag ber verkligen om ursäkt till er som helt obefogat åkt på utskällningar eller annat bortskämt snack från mig.

Ciao Babes.

Kvällens låt: Far Beyond Frail -
Indigo 

"Take this broken girl and see what you can do.."

Hade tänkt gå ut o gå med syrrans dog eftersom hon är sjuk, men jag tror allt jag väntar tills det blir ett lite mer humant väder utanför fönstret. Snön öser ner ute och det är ett typiskt väder när man bara vill ligga inne o mysa i sängen/soffan med någon. Men här sitter jag ensam och försöker göra något åt min arbetssituation. (Eller kan man verkligen kalla det för arbetssituation när man inte har något jobb? Nja, kanske inte).

Sköna sommar/höst - 08

Ska på fika och sedan på bio med Kungen ikväll. Blir fint det, ett bra jäkla tag sen vi sågs nu kan jag säga.
För övrigt kan jag påpeka att ryggen fortfarande härjar med mig och den bästa ställningen är för närvarande att ligga ner på rygg. Men det kan man ju inte göra hela tiden. Ställde klockan på nio och snosa till halv tio idag. Måste försöka hålla lite normala sovtider trots att jag är ledig på dagarna känner jag.

Nej ni, tid att fortsätta med det jag gjorde.

Latah

overklighetskänsla

Fan alltså. Jag kommer aldrig palla att vara arbetslös. Jag vill verkligen inte vara det, jag kommer inte överleva tristessen. Det har snöat kanske en decimeter inatt. Förut så frågade jag mamma om jag skulle skotta bort det som var på uppfarten. Mamma sa: "Äh, det behövs inte, det töar snart bort. Om du inte verkligen vill alltså haha". Jag med bitterhet i röst: "Jag vill!". Fattar ni nu hur uttråkad jag är. Jag skottar en hel jävla uppfart full med blötsnö, utan att jag ens behöver. Min tillvaro är inte helt ok just nu. Det gör mig deprimerad att inte ha ett jobb eller skola att gå till på dagarna.

har kollat runt på lite jobb o dragit iväg någon ansökan iaf. Mer än så blir det väl inte idag. Ska snart sätta igång o laga lite käk till föräldrarna i huset. Vart jag än går åker jag visst på att laga mat. Livet som kvinna? Nej nej, ett olyckligt sammanträffande är vad jag skulle kalla det. Eller möjligen att jag är så otroligt jävla snäll.

So Long

En ny rygg tack

Min rygg mår inte helt okej just nu. Det bara värker i svanken och jag tycker inte om det. Kan det vara så att det blivit för mycket konstiga städställningar, lyft av tunga kartonger och så bilresan på 14 timmar igår då jag satt hopkrupen i baksätet? Kan det verkligen vara så? Jag tror det.

Jag skulle vilja ha en ny rygg. Eller en kotknäckare. Eventuellt kan jag även gå med på en ryggmassage. Varför har jag en föraning om att det enda jag kommer få är massage på de partier jag själv kan nå with my own to hands?

Ciao.

Mot arbetslösheten.

Söndag. Smaka på ordet. Känns ännu värre än vanligt när jag vet att jag inte har något att göra till veckan. Jo, jag har massor att göra såklart, söka jobb, laga mat, ja sånt ni vet. Men känn kontrasten mellan det och att ha det så intensivt som det varit i skolan senaste tiden. Sjuk tanke. Arbetslös? Nej, det ordet passar bara inte i samma mening som mitt namn.

Tack o hej At 1/06

Diskuterade filmen om Winerbäck förut. Jag sa att den gick i onsdags men missade den då. Repriserna går så dumma tider, typ mitt i natten, säger jag. Någon säger: Det spelar väl ingen roll för dig nu, det är ju inte direkt så att du har ett jobb att gå till på dagarna. Elak kommentar, men ack så sann.

I eftermiddag kommer mormor o morfar hit en sväng. I örvigt måste jag väl organisera mina prylar lite.

Latah.

Crossing the line

Jag fattar inte varför jag gör det? Testar gränser igen och igen och igen. Ända tills personen blir förbannad o reagerar precis så som jag vetat och jag kan tänka: Det var väl det jag visste hela tiden. Jag är fan inte normal. Något fel är det alltså.

Fan vad jag redan saknar er.

Hemma i Faggan igen och jag vill mest bara gråta. Allt känns så jävla tungt och jag skulle ge vad som helst för att ha mina fina vänner här, för att ha en tillvaro som funkade. Jag vet att det kommer lösa sig, och det kan bara bli bättre nu. Eller det är iaf vad jag hoppas. Men fan, give me a break och låt mig få sörja och vara lite självdestruktiv ett par dagar innan jag ska ta tag i det riktiga livet.

God Natt Världen.

tears down my cheek

Så jävla blödig då. Det är mer än en tår som fallit idag kan jag säga. Jag, Helèn och Jen var ju värst, så fort vi kolla på varandra brast det. Jag o Helèn vet att det är våra mödrar vi brås på, för de var likadana haha

Valborg -08

Man kan tycka att grattishälsningarna borde börja strömma in på mobilen snart. Men icke ett enda. Ett mess från min käre far som löd "Allt bra här. kram". Okej, jag tar examen idag, men kul att allt är bra med dig.

Nu har lägenheten besiktats och det är tack o hej umeå. 3 års underbart liv är över och det är början på ett nytt kapitel. Jag o Jen ska dra ihop de sista revideringarna, men vi är godkända på c-uppsatsen nu. Congrats till oss! Ikväll blir det examensmiddag med gänget plus föräldrar.

Ciao vänner.

Examensdagen

Har knappt sovit en blund inatt, skulle tippa på 1,5 timme.De gånger jag somnat till snabbt har jag römt sjukt intensiva drömmar med. Sjukt jobbig natt. galet trött och ryggen är öm. Mår illa av trötthet, men det går väl över. Men men så är det. F*cking deal with it.

Nu ska jag ta tag i det igen. Sådär sugen haha

Latah.

Note to self: Aldrig mer sova på en centimetertunn bäddmadrass på golvet. Känns som att sova direkt på golvet.

the truth and nothing but the truth

Vemodig dag. Kan inte påstå att jag är jättesugen på att fara tillbaka till Värmlandsskogarna, nej jag vill faktiskt inte lämna mitt liv här. Särskilt inte till förmån för gamla ingrodda faggan/kil. Men kul att träffa familjen såklart.

Har tagit de sista tagen i städ och flytt för ikväll. Jag är sliten som fem. Jen gick hem för ett tag sedan. Sjukt skönt att ha henne här medan jag städade. Hon satt med våra revideringar (eller ja, låg, på min tunna lilla bäddmadrass, har inte mycket till möbler kvar) medan jag städade och försökte vara till lite hjälp iaf. Ska fortsätta med revideringarna imorgon. Lutar lite åt att vi kanske drar en sista sista utgång för alltid imorgon kväll, jag och Jen. Efter middagen. Vi får se.

Men nu ska jag fan sova!
Natti

Avslutet på ett kapitel och böran på ett nytt

Tror det just slog mig. Att vi fan skiljs på riktigt imorgon. PMS-varning på fröken Alexandersson nu kan jag lova. Lipsill här borta på möbelfria 207. Ska sova å endast bäddmadrass inatt, skönt, jätteskönt. Kan i princip lika gärna ligga direkt på golvet.

Jen kommer hit om en stund, pallar inte riktigt att vara ensam idag.
Mamma o Mats kom vid tolv och vi har hållit igång sen dess. Vi snackar att jag sovit typ 5 timmar inatt och nu har vi städat hela dagen. Jag är helt jävla slut, men det är bara att köra på, ingen som gör det åt en direkt.

Ciao

Note to self: Anlita både flyttfirma och städfirma vid nästa flytt.
Note to self 2: Bör skaffa rik karl innan dess så jag har råd.

Som jag kommer sakna er och kvällar som igår

Fan vilken fin kväll det blev igår. Galet lång och fin förfest som ingen ville lämna innan vi drog o dansade sista timmen på NH. Fan vad jag kommer sakna de här kvällarna nu när vi skiljs!


Haha, vilka posande självsmekare vi är alltså. Mycket lekar pågick under gårdagskvällen kan man säga!

För att göra det till en helkväll drog jag o Helèn senare på efterkaka på Ålidhood. Galet kallt i nattens kyla att gå dit. Men väl där gick vi lös på både kyl och frys. Broccoli, ägg och bacon stod på menyn! Såå gott! Kan hända att jag gav mixed messages igår. Men vem bryr sig om det nu? Idag är en annan dag! Är jag fortfarande full? Eller är jag bakis? Säg mig den som vet. Mamma o mats kommer om bara ett par timmar så det gäller för mig att sätta fart och få lite ordning på mig själv o lyan innan de dyker upp. Hur fan ska ja palla flyttpacka och flyttstäda hela dagen? Som man bäddar får man ligga!

På Återseende Peeps.

No time for regrets

Sjukt intensiv dag.
Skola från 8.30 till 17.30. Varav redovisningar hela eftermiddagen. Gick helt klart över förväntan, klapp på axeln till oss. Även c-uppsats-helvetet börjar vi se slutet på då vi har några små saker att ändra innan vi är godkända. Känns underbart skönt. O för att fira det hela ska vi så klart ut o festa en sista kväll på NH! Like the good old days! Tänker särskilt på min och Helèns intensiva vinter/vår -07 där. Fina minnen haha

Nu ska jag packa en kartong till innan jag får hoppa in i duschen o påbörja uppladdningsprocessen. Kanske bör ta o äta något med, kommer nog inte sluta väl annars..har fortfarande helgens sittning i färskt minne hur hur det kan gå haha

Skål och av med hatten för sista natten med gänget på NH!
Ciao


Varning för Magsår

Just hemkommen från lite kvällsplugg på Lindells med Jen. Ännu en gång har vi skickat in vår c-uppsats. Bättre lycka denna gång. Lite mer effektiva lyckades vi vara idag med. Detta för att jag knde stressen att ta mig hem och börja med uppgiften inför imorgon. Så jag lär väl ta tag i den.

Bilder som tydligen symboliserade mig och hur jag var som person i början av hösten -08 . (En övning vi gjorde i skolan som gick ut på att måla ett träd som symboliserade mig och att måla i figuren til höger, ochså på ett sätt som symboliserar mig.)

Sleep Tight när ni kommer dit.

So much to do, so little time

Hur fan ska man hinna allt?
Skola tills nu, ska göra en lång jävla programutvärdering, packa lite om jag hinner, iväg till Lindells och fixa med revideringar med Jen o sen hem ikväll o skriva på arbetet som ska redovisas imorgon. Life isnt fair.
Men then again, nästa vecka kommer jag klaga över at tjag inte har något att göra har jag en känsla av. Varför kan gräset aldrig vara grönast på den sidan man befinner sig?

So Long Peeps!

Mamma, hur känner du inför att föra in månadspeng igen?

Kom hem för inte så länge sedan efter att jag och Jen spenderat hela kvällen på Lindells med att försöka få ordning på de sista revideringarna. Det gick väl sådär kan man säga. Satt i nästan 5 timmar varav effektiv tid kanske en timme. Bättre än inget.

Det vi diskuterade i alla våra små pauser handlade mycket om livet som arbetslös i en ort utan alla fina vänner här uppe och hur man ska lösa allt. Jen är den som ser mörkast på det just nu, men det där kan vända när som helst. Det är det som är tjusningen med det hela.
Alternativ vi kom fram till:
- Månadspeng (Var ju bara 10 år sedan man slutade med det)
- Hemtjänst
- Hemtjänst är kanske inte ens ett option med den rådande lågkonjukturen.
- Månadspeng igen.
- Spela ett instrument på gatan (okej, det där sista kom jag på själv.)

För att muntra upp oss själva kollade vi biljetter för att Jen ska kunna komma o hälsa på mig och vi kan ha något kul att se fram emot. Det var en kul idè ända tills vi såg priserna och jämförde med våra bankkonton.
Men jag får säga att jag för min del känner mig hoppfull iaf. Det kommer lösa sig. Snart dyker det upp ett fint jobb! Det löser sig alltid. Skönt det känns att för en gång skull ha den positives roll haha

Natti

Don´t be bothered by the fears

Kom just hem.
Det blir ingen punch för mig och Gusten idag. Jag och Jen måste sätta oss med den jävla c-uppsatsen. Prioriteringar ni vet. Annars har det varit en skön dag med intressanta föreläsningar i skolan. Efter skolan drog jag och Jen ner till stan och handla på oss lite alkohol inför onsdagens festande. Vi tog naturligtvis också upp beställningar av övriga som skulle ha något från bolaget och jag kände mig minst sagt som en alkis som kommer in på bolaget en måndag och handlar 3 vinare och 6 öl.

Festfina.

Nu ska jag äta något och sen bär det av till Lindells med Jen.

So Long.

Dagens låt:
Maja Alderin - Make It Matter (Är helt såld på den tjejen just nu)

Sömnlösa nätter

Natten blev delvis sömnlös. Somnade vid tolv, vaknade vid ett och låg och vred mig i sängen ett par timmar. Blir så trött på sådana nätter. Jag hoppas verkligen inte jag är på väg in i en sömnlös period igen. Det skulle verkligen vara dålig tajming.

Ikväll blir det nog Punch Out med Gusten om allt går enligt planerna. Och så ska jag försöka ta mig ner till stan och kirra lite mer kartonger. Men nu ska jag dra på mig lite kläder och kila iväg till skolan.

Latah


Första brakfyllan -09. Check!

Såhär söt var jag igår:

Inte illa va? Jag kan om jag vill haha

Glömde ju skriva förut att jag vann en till "tävling". Linda o Linus hade en lek-grej som gick ut på att man fick rösta på olika personer i klasse ex klassens svärmorsdröm osv. En av dem var "Rödaste rodnad". Jag tog hem den vinsten rätt rejält. Fick en blomma att ha i håret för att matcha ansiktsfärgen haha. Det åkte så klart på direkt!

Ja det var som sagt en riktigt fin kväll igår.
Ligger på trehundratian och slökollar på tv. Har sett en sjukt kass film också. Jen gick just in till sig för att vila lite. Jag borde egentligen gå hem o packa, men jag orkar inte, det är så tråååååkigt. Redan less på det.

Sjukt fin kväll i glädjens tecken

Sjukt fin kväll igår.
Jag hade verkligen en grym kväll. Blev lite väl dragen där mot slutet men annars var det riktigt fint! Dock
var man riktigt trött när klockan började närma sig två. Jag, Daniel och Helèn vandrade hem i vinternatten och jag var mer än dragen. Pratade med allt o alla o försökte underhålla Helèn och 109:an. Men men, ibland ska man ha sådana fyllor med. Jag vann även två diplom. Jag vann quizzet om klassen. Då fick jag en "förlovningsring" för att jag skulle kunna hålla grabbarna borta på krogen enklare, haha, detta pga att jag på någon fest för länge sedan fick nicknamet "Dissen".
Sedan fick jag diplom för rödaste rodnad! Antar att i princip alla hade röstat på mig haha Jag bjuder på den!
Men nu ska jag återgå till mitt mys här hemma i sängen.

Puss o ciao

PS känner mig fortfarande lite dragen.

Stress, ständigt denna stress.

Vaknade för en stund sedan. Har sovit lite oroligt inatt, drömt mycket och vaknat flertalet gånger. Men det är av naturliga skäl. Har helt enkelt alldeles för mycket i huvudet dessa dagar och en stor stress som ligger och kryper inne i mig.

Hittade en mapp med gamla bilder, sen jag, Helèn o Jen gjorde något arbete tillsammans och var uttråkade haha

Tror jag ska gå ut o gå en sväng innan jag ska ta tag i att packa lite mer. Måste ner till Classes och köpa mer kartoner snart med.

Latah

äntligen fredag!

Hänger på Trehundratian. Här är aktiviteten inte råhög direkt. Jen sover och Helèn ska laga käk.
Kvällen kommer bli lugn annars. Ska kolla lite TV, prova kläder och ha allmänt tjejmys.

sommarbrun färg i ansiktet som är sedan länge borta.

So Long Folket

Always busy

Seminariet på förmiddagen gick fint. Sedan var vi o käka på sjukan samtidigt som vi gick igenom nästa uppgift lite, marknadsföring. Efter det traska vi ner till stan. Men det blev en blixtvisit för mig som ville hinna hem till gymmet! Nu ska jag kila iväg på spinning o core.
Fick inte tag i vår examinator, hon är inte på skolan. Ska ha telesamtal med henne på måndag ist. Kul med lärare som aldrig är tillgängliga, jättekul.

Latah

Why me?

Just hemkommen från Lindells. Tanken var att jag o Jen skulle plugga. Tanken var god men tankarna för många och snacket flöt på över en kopp kaffe/te. Like the good old days (a.k.a i höstas när v hade nattliga sessioner med c-uppsatshets). Det var nice. Ska gå till examinatorn o snacka lite med henne imorgon. Är så less på c-uppsatshelvetet att jag bara vill spy just nu!

Just ja. Brevet var det ju. Såhär löd det:

Hej Therese!
Är allt med dig? (missat ett "bra" där eller?) Det var ju ett tag sen jag hörde av mig men jag har varit utomlands i ca ett år. Jag har tänkt på dig mkt under den tiden...
Det hade varit roligt att träffas över en fika och lära känna dig. Bättre lycka denna gång kanske :)
Vad sägs om söndagen den 11/1 på fiket ÅC kl. 14.00?
Ser fram emot att träffa dig!

Kram/M

WTF? Intressant om det bara är ett prank. Vem orkar lägga ner sig så? Ja jag vet inte, skiter i vilket egentligen.

Snart tid att sova.
Sleep Tight Folket.

Retard

Här kan ni läsa det gamla inlägget. Det om brevet som kom våren -07.
Om det är någon som driver undrar man om de inte har något bättre för sig?
Här kan ni läsa om funderingarna kring förra brevet.

Nu ska jag kila iväg till skolan o möta upp Jen.

So Long Darlings

Yet another letter..

Minns ni brevt jag skrev om för nästan två år sedan? Det handskrivna som jag fick med posten? Har fått ett till idag. Kanske någon som tycker det är kul att driva, kanske inte, vad vet jag. Särskilt kul skämt är det iaf inte skulle jag kunna säga. Ska dra en mer detaljerad redogörelse senare.
Ska iväg tuill gymmet nu och ikväll ska jag o Jen sitta med revideringarna av C-uppsatsen.

Latah

Better off alone

Just hemkommen från trehundratian. Har kollat på Grammisgalan o snackat skit. Jag är trött o tänkte snart försöka sova.

Natti folket, må John Blund vara med er.

I´m bored baby.

Fy fan vad alla trista "vuxen-saker" tråkar ut mig. Mitt liv är ett enda virrvarr av måsten i form av flyttpacka, flyttstäda, tvätta, söka jobba, ändra adresser , föreläsningar, redovisningar o annat praktiskt skit. Suck för fan.
Men det har varit en skön dag idag trots uttråkande föreläsningar. Efter skolan drog vi ner på stan o kirra lite grejer inför sittningen samt käkade på Starz. Köpte på oss några flyttkartonger så man kan börja. Fanns inga stora på Classes så det fick bli modell mindre. Bättre än inget resonerade jag.

På fredag blir det lite mys-tjekväll inför sittningen. Måla naglar, prova kläder och snacka skit, ja sånt ni vet.

Nu ska jag börja packa istället för att bara skriva om det.

Ciao folket.

Sleepyhead

Inte så trött som jag borde. Har en känsla av att jag hamnar framför ett Dirty Sexy Money-program innan jag kan slå mig till ro o invänta John Blund.
Har varit mkt snack om sittningen på lördag idag. Maja kirrar förfesten och Linus o Linda spexet. Kan inte påstå att jag har ro i kroppen att ens tänka så långt att man ska klä upp sig o iväg på finsittning på lördag, men så är det tydligen. Ska bli kul, men har som sagt inte energi att tänka eller planera. Mest bananlådor, packning o städning och en o annan ansökan som gnager i skallen.
So much to do, so little time.

Får se om det blir denna gamla blåsa som åker på igen. Eller om det blir något helt annat. Ännu oklart vad det blir.

Sweet dreams.

Ge mig energi

Är helt tömd på energi.
Sömnlös natt och intensiv dag. Okej, intensiv kan vara att ta i, men den kändes intensiv efter min sömnlösa natt.
Lindus kollade om det fanns kartonger att köpa på Maxi idag vilket det naturligtvis inte fanns. Jag kollade banan-låde-utbudet på Ålid, men de hade inga. Så här sitter jag nu, utan några kartonger alls - kan itne packa. Inte helt okej. Måste komma igång med denna packing alltså. Det är en stress som står mig ända upp i halsen. Dessutom är jag stel i hela kroppen efter en natt på tåget som en jävla hopfälld fällkniv, i de små sätena.

Nej nu får det bli slut på klagandet. Bara att ta tag i någon av alla grejer som ska göras. Värre än så är det inte.

So Long folket.

jävla örebroare

Fy f-n vad trött jag är nu efter en nästintill sömnlös natt på tåget. Sittplats naturligtvis. Någon gång där vid tre-snårt lovad jag mig själv att aldrig mer åka nattåg med sittplats, det är ju vidrigt. Dessutom verkar folk inte behöva någon sömn så de sitter o snackar högt o ljudligt natten igenom och lamporna i tågtaket får lysa. Tack. Dessutom var det någon jävla tomte - örebroare - som snacka i mobil fast det lät som han snacka med hela tåget. Gnällig o jävlig. Suck. Känner ett humör misstänk likt PMS komma krypande.

Men nu ska jag iväg o plugga lite med Maja o Maria. Suck igen. Noll motivation.

Latah Peeps

Back to reality

Fick inte jobbet. Gick till en tjej som kunde börja jobba nu direkt och som varit arbetslös ett tag. Hon sa att det inte var jag som sagt något fel eller så, att vi alla tre var lika duktiga o att det var ett svårt val. Haha, ja säger du det så.

Nu ska jag dra iväg till stan o sätta mig på ett tåg i ett antal timmar. Vi kan nog snacka fet träsmak i asset innan det här är över.

På återseende.

Pointless thinking

Har just kommit hem efter att ha varit o busat med tvillingarna. Blir alltid så glad av att hänga med de små busfröna. Är det den biologiska klockan jag hör ticka? Nej, nej det vara bara hjärtat. Barn för helvete? Kom igen, inte än va. Precis lagom stora doser av söta små barn har jag fått den här julen.

Annars då. Har du pluggat nu då, undrar ni. Ja visst kära ni, jag har suttit och skrivit ett mejl. O tittat lite i papprena. Försökt komma fram till något vettigt. Jag har gjort mitt bästa. Mitt bästa kan vara att ta i, för den energin har jag inte. Men ni fattar, jag gjorde vad jag kunde.
Om jag har packat? Njae, inte direkt. Men vad jag har gjort är att jag har tättat en maskin tvätt och lagt ner ett par kjolar i väskan. Va fan kom igen, At least its a start..

Latah

One day left

En dag kvar i värmlandsskogarna.
Utgången igår var fin, den låg på en lagom o skön nivå. Satt och vina på norrstrand innan vi drog vidare till Koriander framåt halv tolv-tolv. Riktigt tjockt med folk på koriander var det med men inte många kändisar stötte vi på. Hade dock ett gäng samtal med mindre kända individer ist haha.

Har börjat dagen med frulle på pizzerian. Igen.
Nu måste jag sätta mig med skolgrejerna en sväng, så är det bara. Och börja packa lite.

So Long Dudes.

Go team, Go!

Just hemkommen från fotbollscup i stan med syrran, som hållit på heeela långa dagen. Galet men sant. De gjorde bra ifrån sig Kilspojkarna, men till slut föll de ur o då for vi hem. Så ja...man kan säga att jag inte kommit igång med plugget än..Imorgon? Nu ska jag bara slänga i mig lite mat, slänga mig i duschen o få på mig lite clothes så bär det av ut i filosoferarnatten med min Helena. Lutar åt Koriander eller Ankan. Tiden utvisar.

Ciao Bellas.

En snabbis

Intervjun gick fint. Men nu får vi se vem som får jobbet. Magkänslan säger mig tyvärr att det inte är jag men tiden får utvisa.
Nu ska jag kila iväg igen, ville bara låta er veta om ni undrade.
Tack underbara syster för att du följde med och förgylde dagen med din närvaro!

So Long


Try to keep up with me if you can.

Har varit en lugn och ganska händelselös dag. Sen jag kom hem vid två har jag mest bara legat eller drivit runt från rum till rum. O så ett och annat telesamtal med. That`s it. Roligare än så har inte min nyårsdag varit, men det räcker väl gott o väl egentligen. Drog en halv pzza till frukost med. Kan inte minnas när jag senast åt en pizza. I somras? Våras? Vet ej.

Men nu ska jag sova iaf. Min klocka är ställd på det okristligt tidiga 05.15. Det är ju fan som att gå upp mitt i natten. Särskilt nu, när jag av någon outgrundlig jävla anledning valt att vända på dygnet. Länge sen jag steg upp ur bingen innan halv ett på dagen nu. Länge sen jag somna innan två-tre-tiden på natten. Suck, kommer vara död imorgon.
Wish me luck på intervjun.

Later folket.
Natti.

No more drama

2009 är här.

Gårdagskvällen och natten var fin. Låg på en bra nivå, och slapp en massa nyårsdrama. Spelade Buzz, och jag ägde. Eller så gjorde jag inte det haha. Men hellre sist än andra plats för ni vet ju hur man säger: "Second place, first loser." Grymt god mat var det med! Men inga raketer skjöts. Stod ute o skåla och snål-kolla på de andras raketer istället. Idag är jag mest bara matt o trött. Imorgon är det dags för dagen D, intervjun.

Nu ska jag lägga mig en sväng.

Ciso peeps.