Nöjd tjej

Kör ju som bekant pass ur Olgas träningsbok 3 ggr/v och kör varannan dag vilket innebär att idag var en träningsdag. Har ju dock haft fullt schema idag och skulle köra ikväll. Men efter middagen och att maten sjunkit ner en liten stund så var klockan plötsligt nio och fy vad opepp jag kände mig. MEN! Jag körde hela passet ändå och det kändes så härligt och precis vad jag behövde! Heja mig!

Hej hej gummitjej

Sååååå nu har vi varit på BVC för första gången! Jätterar sköterska fick vi träffa. Dessutom hade lilltjejen ökat kanonbra i vikt och viktkurvan pekar spikrakt uppåt i princip. Lyckliga föräldrar och nöjd bebis! Nu möter hon 50.5 cm och väger 3595 gram. Stora tjejen liksom! 

Imorse fick vi mysigt fikabesök av Emelie, Gustav och deras fina Johanna! Så vi har babblat bebissnack hela tiden och helt ohämmat. Sådär som man bara kan göra med andra småbarnsföräldrar hehe Ganska befriande att få göra det helt ohämmat ibland! Vi bjöd på mina egenbakade chocolate chip cookies som jag bakade igår och egenbakade bullar sv mig och Tommy!



Bebiskompisar❤️️





Bästa!

Igår kväll mötte jag upp 3 favoritkollegor  och numer även vänner i Carinas trädgård. De hade fixat supermysigt med grekisk sallad, Tzatsiki, baguette, Iste och alkoholfritt rosé till mig! Sen en superkaka/tårta till efterrätt. Kom dit med naja vid 17 och satt kvar till framåt 22. En riktig superkväll verkligen och precis vad jag behövde! Tänk vad mycket positiv energi man får av sina vänner ändå, galet ❤️️
Vid 22 kom Tommy och mötte oss och vi promenerade tillsammans hem!


PS igår plockade Tommy upp sina egenodlade potatisar som han odlat i en hink. Härlig känsla ändå!




Whoop whoop

Idag invigdes mitt nyinförskaffade gymkort! Körde först 20 min supersvettiga crosstrainerintervaller. Det funkade faktiskt bra ned foten men jag fick vara noggrann med teknik och att ha fotleden i neutralläge. Sen körde jag ett par ryggövningar följt av biceps, triceps och baksida axlar. Kände mig fram och körde givetvis låga vikter eftersom jag fortfarande har en svag core. Men det var ändå härligt att känna lite på styrkan! Och roligt att vara tillbaka på gymmet. Känns underbart att det ligger i samma hus för det möjliggör träning på ett helt annat sätt. Smög dessutom ner medan mina älsklingar sov och slipper missa dyrbar tid med dem ❤️️ Nu har jag tagit ut Maja i vardagsrummet så Tommy får sova ostört ett tag för han har varit vaken en hel del inatt.

Tjipp!






Testat!

Fick tillfälle att testa vår baby Björn-sele igår när vi skulle fixa lite ärenden. Och det gick ju riktigt bra även om det blev lite gnälligt mot slutet!




Lilla lilla bråkstake!

Ikväll kom vi på lite spontant att vi skulle käka ute på ett ställe här i närheten. Började med att det stället höll på och stänga så vi gick till ett annat ställe. Intog uteserveringen och så hände det. Maja var inte nöjd i vagnen och mamma och pappa fick äta i skift och underhålla lillan. En restaurang är inte riktigt rätta stället att öva på att inte ta upp henne när hon skriker liksom hehe När vi sen promenerade hem sov hon som aldrig förr i vagnen. Så kan det gå!

När vi kom hem blev det te och kaffe på balkongen med en sovande Maja i vagnen. Nu ammar jag dock och hoppas att det är godnatt-amningen hehe

Natti




Väldigt god pepparstek åt jag iaf! Yummie!! (Ett glad rött till hade dock varit pricken över i:et)

Today!

Lång natt så vid nio tog T ut Maja och jag sov till 12. Göttigt! Sen slappade jag runt lite innan jag körde ett träningspass här hemma! Körde passet ur boken plus axlar, rygg och jägarvila. Har även hunnit med att köpa ett gymkort på gymmet som ligger i vårt hus! Lovely.





Sötaste lilla bebisen i ny bodysuit från fina moster i Australien! ❤️️

Fattiglappar

Jävla FK har inte betalat ut några pengar åt mig och T trots att vi skickat in alla papper och intyg i god tid. Så har suttit i telefonkö här på morgonen. Fan vad less man blir på sånt. Tur vi har en buffert men vad fan hade man gjort annars? Jag gissar ändå att många som är beroende av FK liksom inte ligger inne med en jättebuffert. Sjukt.

Bild på en sovande, nybadad liten retrobebis!!



From My point of view!

Tommy tog Maja vid nio imorse och så sov jag ända till halv tolv, det var superskönt! Kände mig som en ny, gladare och snällare tjej! När jag vaknat och kommit iordning så promenerade vi till domkyrkan och gick runt därinne. De har ju rustat den och gjort den mer modern liksom. Kul att se! Sen käkade vi en macka på caféet bredvid innan vi tog en tur på museet intill. Där blev Maja kinkig och jag bockade av 'amma på en bänk på ett museum' på amningslistan haha Sen åkte Lotta och Peter hem och vi promenerade hem. Nu är foten trött och öm och jag ligger med den i högläge.


Min utsikt just nu ❤️️ Slappar lite tillsammans i soffan hela familjen!

Hoppas ni har en fin söndag!

Hello!

Gör samma sak som alltid, ammar lillan. Man blir ju smått uttråkad av att bara sitta här och det tar ju sin lilla tid, så då passar jag på att slänga in ett inlägg!

Igår när Tommy och co kom hem från Dragracingen så styrde vi stegen mot minigolf vid Fyrishov. På kvällarna är ju tempen så skön nu jämfört med dagarna som är så sjukt varma. Om man ändå hade en pool hehe Iaf så vann Tommy och jag kon delad tvåa med Peter! När vi kom hem åt vi en sen middag på balkongen.

Finklädd!

Tjejer som tränar!



Med ett avbrott för amning och blöjbyte så har jag genomfört veckans 3:e och sist styrkepass. Känns ju jättebra och som att jag sakta men säkert börjar bygga upp styrkan och stabiliteten. Nu ska bara foten bli bra så jag kan återuppta promenaderna med! 

Dags att sätta igång med dagens middag då den är klar när de andra kommer hem. Potatissallad och kött står på agendan!

Be your own motivation!

Ibland när allt känns motigt och jag blir trött och ledsen när jag ser mig i spegeln så brukar jag kolla tillbaka på gamla träningsbilde. Det motiverar mig till att kämpa mig tillbaka till formen. Det verkar provocera endel att man vill komma tillbaka i form. För mig är det dock en självklarhet. Jag vill vara en stark, glad och stresstålig mamma åt Maja, jag vill må så bra som endorfinerna får mig att må och jag vill känna mig bekväm i min egen kropp och vara fin för Tommy (även om jag vet att han älskar mig i alla former ❤️️) och en pigg, glad vän!

Precis som att vissa tycker det är konstigt att jag lägger tid på träning och att klura över kost etc så är det en helt galen tanke för mig att vissa struntar helt i sin hälsa. Jag önskar att alla fick känna endorfinrus men också hur det känns att vara stark, ha bra kondis och fixa vardagen med en klackspark! Det blev ännu mer tydligt för mig under graviditeten. Den extra vikten blev ju en extrem belastning på lederna och kondisen var ju helt åt helskotta och jag funderade mycket på hur folk faktiskt kan välja en livsstil där sådana krämpor är endel av vardagen. (Men givetvis har ju alla ett val och man får välja det man vill) En balans mellan allt är bäst tycker jag. Jag tränar för att må bra och vara mer stresstålig och en gladare mamma, vän och flickvän. Tommy kan intyga hur mycket gladare och piggare hans tjej blir när hon får träna ;)











Hej från tjejerna!

Tommy har åkt med hans mamma och hennes man till Tierp på Dragracing. Jag och Maja stannar hemma och myser istället. Är inte avundsjuk på dem, fixar inte riktigt den här värmen. Massa folk och sjukt hög decibel ovanpå det känns inte som drömmen direkt.

Nu när Maja fått sin frukost är det Mammas tur och sen blir det ett träningspass ur boken med sällskap av fläkten på högsta hastighet och Majis!

Hepp!


Maja har redan kört ett träningspass här på morgonen! 

Gissa vad jag gör?

Sitter och ammar lillan i vanlig ordning så klart. Fick fock sova ostört i nästan 1.5 timme förut mellan 05 och 06.30!

Hade en bra dag igår även om man nästan svettades bort haha körde ett träningspass inne och myste med lillan hela dan, för varmt för henne ute så vi hängde inomhus. Tommy var iväg och fixade lite grejer på bilen under dan. Sen på kvällen gjorde Tommy iordning lite plocksallad åt oss med mozzarella, tomater, kokt ägg, bacon osv. Precis lagom, man orkar liksom inte vagn mat i den här värmen! Sen på kvällen gick vi en promenad, jag cyklade och Tommy gick med vagnen (foten ni vet). Tommy kom på att vi kunde gå till Sara och Tompa i Stenhagen så det gjorde vi och de var hemma! Så det blev mysigt altanhäng och snack hos de tills det blev nästan mörkt och vi begav oss hemåt igen!




Tjipp!

Saknaden som bara skär och skär

Har visat upp vår lilla Maja i flera dagar nu, för familj och vänner, ja för alla som betyder. Ja, alla utom en. Mamma. Visst har det varit fina dagar i Värmland. Men nu när vi åker hemåt kommer saknaden och tårarna och tankarna på hur det borde ha varit. 

Fy fan vad orättvist det är, det där livet. Visst glädjs jag åt alla fina vi har omkring oss. Men ingen kan någonsin ersätta den jag stod allra närmast och som betydde mest. Och så kommer det alltid att förbli. 

❤️️

❤️️

På hemväg

Efter besök hos Lotta, min mormor, Tommys mormor och Erik & Malin så bär det nu av hemöver! Känns rätt skönt att komma hem och landa lite innan vi får besök igen på fredag av Tommys mamma med make. Hoppas allt på balkongen överlevt!!


Resekompis (present från Erik &Malin)

Good Morning!

Lillan ammar och jag jobbar på rörligheten i den stukade foten. Tänk, idag är det redan dags att åka hemåt till Uppsala. Det blir nog våra tomater mm glada för! Hoppas att det mesta lever iaf.

I måndags var vi hos Tommys mamma och grillade och spelade kubb och sånt. Igår var vi hos Tommys pappa och åt mat och spelade kubb och badminton (ja inte jag då, jag och Majis låg mest på en filt och kastade oss, min fot tillät inget annat! Bara kubb gick bra. Igår morse var Tommy iväg till sin bror en sväng så då passade jag på att träna när Maja sov bredvid. Blev ett pass i boken vilket inte kräver en fungerande fot på samma sätt haha







FUCK!


WHY?
Dumma jävla Alexandersson som fuckar upp för sig själv. Skit skit skit skit.

God morgon?

Skulle ju ge mycket för at få ligga och sova med tung andning som min bättre hälft gör just nu bredvid oss. Fick iaf nästan 2 timmars sömn mellan 01 och 03, man får vara glad för det som blir!

Dagen idag ska spenderas åt en visit till mormor följt av häng hemma hos Tommys mamma resten av dagen! Jag skulle vilja få in ett cardio-pass även om det bara blir en barnvagnspromenix med. Vi får se om det hinns med men det ligger högt på priolistan iaf!
Finklädd i kläder från morbror Jonas och hans Emelie! 
Två fina killar och två söta kusiner ❤️️

Sommartjej

Maja fick en superfin klänning och solhatt av gammelfarmor igår som hon har på sig idag, så sommarsöt!

Något som var mindre sött var att hon inte ville sova inatt, nästan bara amma. Ett stycke trött mamma idag. Men efter sovmorgon till 11 och ordentlig frulle så körde jag som jag planerat ett pass ur Olga Rönnbergs bok! Kändes jättebra och fick väldigt bra kontakt idag. Tredje passet idag och för varje gång såkänns det lite bättre och jag vågar ta i lite mer :) Upplägget i boken är passet i boken varannan dag och barnvagnspromenader varannan och vila en dag och det är även det upplägg jag strävar efter. Fast jag tänker att ju mer cardio desto bättre så det blir ordning på kondisen någon gång ☺️


Igår var vi hos syrran och Josef i Alster och hade en härlig kväll!

Nu sitter jag på trappen i solen och ammar och hoppas hon ska bli klar snart så vi kanske kan ta en promenad och ev ett dopp (jag har ju blivit en sån jävla badkruka bara :/)


Morfar var snäll och tog Maja så mami och papi fick äta frulle ifred. Hoppas vår lilla missnöjda bebis blir sitt vanliga nöjda jag snart igen!

Tjipp!

Morgonpromenad

Natten har varit väldigt lång, kanske ffa för mannen. Han har varit uppe mest med lillan. Så när klockan slog nio tog jag med mig lillan och klev upp. Klädde på oss och käkade frukost och sen gav vi oss ut på en morgonpromme. I vanlig ordning somnade Maja direkt och jag svettades som en gris i solen haha När vi kom tillbaka kilade vi in på ica och köpte frulle åt T. Nu ligger lillan på Tommys arm och de har somnat om. Har inte hjärta att väcka dem riktigt än så jag tar en dusch så får de morgonmysa i fred. Klockan 13 ska vi till ögonläkaren och sen bär det av till Vääääärmland!! 






Dagens lyxfrulle!! Färska egenplockade blåbär.

Så otroligt fina❤️️

Det finaste jag har!


De sover så sött bredvid mig båda två. Mina finaste! Lillan har nämligen kräkts ner sin egen säng och får därför mysa i mammas och pappas säng den här morgonen, mys. Själv har jag just klivit upp grejar jag med lite tvätten och försöker vakna till lite. Fast mest fastnar jag här, på sängkanten, beundrandes över mina älsklingar som andas så tungt ❤️️

Hej från amningsstudion

Mycket bebis-och amningstjafs här på bloggen nu hehe Men det är för att vår lilla bevis verkar omättlig just för tillfället. Hur länge jag än annat så är hon ändå inte nöjd. Frustrerande är förnamnet och nätterna blir långa. Inatt tror jag att Tommy tog ut henne i vardagsrummet och koppade henne med lite babysemp. Såg resterna från det nu när jag passerade vardagsrummet. Funderar fram och tillbaka på om hon inte får i sig tillräckligt med mjölk eller vara törstar efter närhet. Om man ändå kunde prata med sin lilla bebis, så hon kunde berätta vad hon tänker och känner!

Gårdagens middag!

Torsdag idag! Se vad man ska göra av den här dagen! Hoppas på en sväng till Vedyxaskogen för barnvagnspromenader och blåbärsplockning iaf o det inte är alldeles för varmt!
Tjipp 

Kvällsrunda!

Idag var det dags för cardio igen. Så tidigare i eftermiddag så gjorde jag en riktig powersmoothie med biggaråer till (lyxmellis med andra ord!). Sen somnade jag och lillan en stund, hon på mitt bröst. Sen väckte Tommy mig och frågade om han kunde åka till sin kompis en sväng och fixa med bilen och hänga. Klart han kunde men eftersom jag planerat för rn runda och hatar att ställa in om jag ställt in mig och preppar för något så stack jag ut på en kortrunda innan. Körde lekfulla olika typer av intervaller och blandade längre och kortare. Vågade ta i lite mer idag och hade lite mer tryck i steget och endorfinerna pumpade lika härligt som i måndags! Sen när jag kom hem så satte jag lillan i babysittern och så stretchade jag på mattan bredvid plus körde ett par styrke- och rörlighetsövningar. Nu ska vi fortsätta vår tjejkväll!

Over and out!






Family first

Marre som är duktig på att fota hjälpte oss och tog några fina familjebilder lite snabbt imorse. Tycker de blev väldigt fina! 






Nu har Marre åkt hem och det känns ju jättetrist. Tycker så himla mycket om att ha henne här! Men jag hoppas vi kan ses snart igen!! ❤️️

Hej hej

Sitter i soffan med Majis på bröstet. Hon har äntligen somnat ganska lugnt utan att ligga och tutta. Hela natten har hon varit orolig och letat efter bröstet och det har inte blivit många minuters sömn. Men tillslut klev jag upp vid halv nio och tog med mig lillan ut i vardagsrummet så Tommy fick sova lite ostört. Nu har Marre vaknat så vi har pratat amning och bebisar och dygnsrytm en stund. Nu är hon i duschen och sen är det min tur och så var en ny dag igångkickad! 

Igår körde jag första träningspasset i Olga Rönnbergs bok 'träning för nyblivna mammor' för första gången och det kändes bra om än rätt tungt och krävde mycket teknik-fokus för att hitta rätt muskler. Det där med tekniken är något man nästan glömmer bort när man tränar mycket som jag gjort senaste åren, den liksom kommer helt naturligt oftast. Hade även väldans träningsvärk igår från måndagens runda. Kändes braaaaa! Särskilt värken i rumpan som tyder på att jag fortfarande har kontakt med de musklerna. Tackar mig själv väldigt mycket för att jag underhållstränade under graviditeten. Känns som att jag verkligen har igen det nu!

Over and out!




Amning amning amning

Lillan ammar och ammar på natten! Har suttit här en timme nu ungefär och är pisstrött men lillan är klarvaken. 

Finaste Marre kom till oss igår och vi promenerade och åt gott och körde mysigt balkonghäng. Ingen TV som sig bör när man får kvalitetstid med varann. Vem vet när vi ses nästa gång! Tar vara på stunden och suger in den. 

❤️️




Kvällssnack!

Kvällsgott framför Beck efter en regnig kvällspromenad med familjen!



Nu kör vi!

Maja fyllde 1 månad igår! Det innebär att den här morsan ska börja jobba sig tillbaka till den starka tjej hon var innan. Fokuset kommer ligga på att förbättra min usla kondition, stärka upp de inre magmusklerna och stärka baksidan! Har ju gjort andningsövningar i två veckor, knipövningar har jag aldrig slutat med och baksida axlar har jag också tränat med gummibandet senaste veckorna. 

Idag stack jag ut på en tur med blandad jogg/PW/intervaller/backe! Körde powerwalk/jogg uppför backen och promenerade ner, 5 gånger. Sen körde jag jogg varvat med PW mellan lyktstolpar och sådär. Ni vet mer random och lekfulla intervaller! Det ska ju vara roligt såhär i början när man kommer igång och inte för hårt. Vill inte gå ut för hårt utan bygga upp mig själv i en lugn takt. Supertaggad på att komma igång och inom det närmaste tänkte jag även investera i ett kort på gymmet här nedanför oss!! 
NU KÖR VI!! 






PS Har insett mer än någonsin vad glad jag är över mina (i vanliga fall) små bröst. Det är ju ett meck att hitta sportBH med tillräckligt support. Det problemet har man ju aldrig i vanliga fall! Kan ju inte köpa hur många som helst heller liksom. Men jag har investerat i en vasall som är justerbar iaf och den funkade helt okej tycker jag. Får väl helt enkelt tvätta ofta framöver eftersom jag just nu har EN användbar sporttop! (Tur vi köpte en tvättmaskin förra veckan! Loooovely! Nu behövs bara en diskmaskin!) 


Morgonmys

Jag och Maja låter pappan sova eftersom han varit uppe så mycket under natten. Vi ligger ute i vardagsrummet och tittar på Nyhetsmorgon och jag äter frukost (smoothie på blåbär, hallon, jordgubbar, kvarg, jordnötssmör och banan, detox-te och nektarin). Men när jag ätit upp ska jag lyfta upp Majis på bröstet och ligga och mysa en stund. Morgonstund har guld i mun ❤️️




Right now 💕

Good Morning!

Gossa vem som fick sova från 01 till 06? Tommy koppade lillan vid 03 när hon vaknade, sedan stannade han och sov med henne i vardagsrummet och jag vaknade inte förrän 06 som jag ställt klockan på. När jag kom ut i vardagsrummet vaknade en hungrig tjej som nu ligger och ammar!

Den här veckan har jag bestämt mig för att komma igång med lite lättare styrketräning och testa ett par löpsteg och promenadintervsller i backe, exited!

Här är en bild på skorna jag köpte förra veckan! (Har redan lyckats smutsa ner dem lite när vi var i Fjällnora hehe köpta på König och finns i flera olika styles och är supersköna! Tjipp




Lately!

Igår eftermiddag åkte vi ut till Fredrik, Madde och lille Krut för grill n chill och allmänt härligt häng på deras fantastiska veranda! Grabbarna badade även i deras pool innan maten! Fin kväll!
 
Idag har vi varit i Fjällnora hela dagen! Först spelade grabbarna fotboll och vi tjejer och barn satt på sidan och tittade på. Om jag bara varit lite mer återställd i magen så hade jag hellre varit på plan än bredvid såklart! Det kröp i benen av önskan att få va med! Sen gick vi ner till vattnet och grillade och efter det blev det strandhäng och årets första (och sista?) bad. Kan inte säga det var skönt för det var askallt men den var uppfriskande hehe

Sen måste jag ju lägga in lite bilder från måndagens lilla möhippa som vi hade för fina Annso. Sån fin em/kväll hade vi! Och det blev Majas första hippa!

Och så lite bilder från söndagens (? var det väl?) grill-eftermiddag med Annso, Andreas och Linnea!

Vilka jäkla superdagar vi haft! Och gissa vad! På tisdag kommer världens bästa marre-barre på besök och stannar till onsdag! Läääängtar!
 

Egentid!

Jorå, det blev en liten stadstripp förut! Blev inköp av både det ena och det andra, men bara sånt som behövdes så klart! Bland annat 2 klänningar på REAn. Försvarar det med att jag inte längre har några kläder i garderoben som jag trivs i vilket är ett dilemma varje gång vi ska iväg och göra något eller får besök. Blir ångestladdat varje gång jag ska klä mig och så vill man ju inte ha det.

Men nu är jag tillbaka hemma igen och Maja och Tommy leker i babygymmet.
Liten och stor ❤️️

Trött Morsi

Lång natt och väldigt lite sömn. Sov någon timme där efter midnatt då Tommy koppade henne en gång men sen var det kört. Hon ammade flera ggr och om hon inte ammade så var hon missnöjd och bökade runt i sin säng och emellanåt var hon ledsen. Efter 9-amningen tröttnade morsi och gav upp och klev upp. Hade tänkt cykla in till stan och försöka få tag på en bra amnings-BH och sporttopp med bra stöd men ffa komma ut och andas lite. Har knappt lämnat lägenheten på en vecka förutom sjukhusbesök och ett par sena kvällsprommisar. Och så ville jag sticka iväg när affärerna öppnar för att slippa den allra värsta hettan. Men när jag väckte T för att säga det så skulle han iväg och byta däck på bilen. Så här ligger jag nu vaken bredvid en tungt sovande bebis som varit vaken hela natten. Hur vänder man på en bebis dygn, tips mottages tacksamt hehe

Gårdagskvällens promenix. Lite längre och lite snabbare (tycker att jag går så snabbt men när jag väl kommer tillbaka och kollar på Runkeeper så har jag ju inte alls gått snabbt haha)


Lättad!

Idag har vi varit och kollat Majas hjärta för ett misstänkt blåsljud. Ultraljudet visade dock att hon inte hade någon defekt på lilla hjärtat. Känner mig så glad och lättad! Har ju tänkt mycket på det där och det känns skönt att kunna släppa det nu. I övrigt är det för varmt för att kunna vara ute för den här lilla familjen (eller Tommy har varit iväg på olika ärenden men jag och Majis ligger inne och svettas och ammar). 

Ikväll ska jag nog köra rn favorit i repris med en kvällspromenad! 





Smygfotat.se


Sömntutor 💕

Walk!

Efter att boyfriend kom hem från storhandlingen gav jag mig ut på en liten kvällspromenad. Ojoj vad långt man har till den ursprungliga formen! Men det känns också häftigt att påbörja resan tillbaka, som en utmaning liksom. Härlig runda blev det även om den blev kortare och tog längre tid än jag föreställt mig hehe Men kanske gör värmen och den extrema amningsmängden sitt till (lillan är ju jämt törstig i denna värme såklart).








Yeeees!

Kontroll och uppföljning av hur det funkat utan sonden idag och det hade funkat perfekt!! Hon hade ökat bra i vikt och vi ska fortsätta precis som tidigare. Ett stycke glad och lycklig familj som lämnade neo idag. De tyckte vi kunde börja gå på BVC nu istället men vi bestämde at vi ville ha en till uppföljning på neo så om allt går bra blir sista besöket där på tisdag! 

Mamma och bebis ligger utslagna på soffan och frustar av värmen och pappan är och storhandlar! Bra uppdelning tycker vi.

Igår kom ett långväga paket från Aussieland! Det innehöll superfina presenter och kort från Helen med familj plus att vi beställt ett par grejer från hennes shop. Älskar alla grejer!!! Vill vara Honda bli lite större så hon kan få börja använda allt det fina 🙊💕
Fina filten som vi beställt från Baby goes Retro!
Fiiiina kläder! Klänningen hoppas vi ska vara lagom i storlek lagom till jul! ❤️️




Sjukt

Måste berätta en grej. Igår fick jag veta att jag sorterades bort från ett jobb jag sökt direkt eftersom cheferna hört att jag var med barn. Hur sjukt är det att kvinnliga medarbetare och chefer sitter och ratar andra kvinnor för stt de är med barn? Fy fan alltså. De skulle inte kalla mig på intervju på grund av det. Det är för jävligt att den sortens diskriminering förekommer dom något helt normalt i 2014-talets Sverige. Fy fan för det.

Min kompis som ifrågasatte varför de inte valt ut mig till intervju fick svaret: för att vi vet att hon är gravid. Som att det vore något legitimt jävla skäl att inte kalla en kompetent och passande kandidat för ett jobb. (Så efter medarbetarnas påtryckningar tvingades de ändå kalla in mig på intervju men sen blev jag inlagd och var tvungen att lämna återbud till den, men det är en helt annan historia).

Bortvald på grund av en mage.

Fint

Har haft ett par fina dagar! I söndags em kom Annso, Andreas och Linnea och hälsade på. Vi var i skogen och grillade korv och sen hem och fika på balkongen. Härlig dag!
Igår hade vi möhippa för Annso. Jag och T åkte ut till Stina och Jerker vid lunch och hängde där resten av dagen. De andra tjejerna kidnappade Anndo och körde fiskspa och kom sen hem till Stina där jag var och hade görberett snacks och sådär. Sen fortsatte spaandet hemma hos Stina följt av middag och snack  och vi satt ute hela kvällen. Tommy hjälpte Jerker med taket under tiden. Härlig dag det med! Men idag är det ett stycke trött morsi som hänger med familjen i soffan. Igår blev det nästan ingen sömn då vi hade tidigt besök på Ackis och imorse var jag hos BM. Förresten har lillan blivit av med sin sond på prov. Ska tillbaka på uppföljning imorgon. Hoppas hoppas vi inte måste sätta dit den igen!!














3 år

3 år tillsammans med världens bästa kille ❤️️
Grattis på årsdagen finaste! 
Jag älskar dig!




Vad jag hade gett för att få ha dig tillbaka i livet

Älskade mamma. Gud vad jag saknar dig. Kan inte riktigt ta in att min fina, underbara, älskade dotter aldrig ska få träffa dig finaste mamma. Smärtan i den vetskapen är obegripligt outhärdlig. När hon blir större ska jag berätta om hur du längtade efter henne långt innan hon ens var påtänkt. Om när du och jag satt i sjukhusets cafeteria och fikade som vi brukade när jag var ensam inne och hälsade på dig. Hur du började gråta när du såg ett ungt par komma med sin lilla bebis i en säng, lyckliga och nyblivna föräldrar. Just den stunden så blev allt så smärtsamt uppenbart. Du skulle aldrig få träffa dina framtida barnbarn. Jag skulle inte få ha dig vid min sida så länge. Det gjorde så ont att se rakt in i dig den gången, att känna det du kände. Insikten har skavt i mig sen dess. Och nu är vi här. 

Gud vad jag saknar att ha dig vid min sida mamma.

Skogspromenad





Mysig skogspromenad med lilla familjen har förgyllt denna lördag. Svettas dock som en gris nu efteråt hehe så jag och lillan sitter och tar igen oss i soffan en stund!

Nu kör vi lördag!

Kickstartar lördagen med en smoothie och försöker vakna till. Tommy sondmatar Maja och jag sitter i solen på balkongen, lite trött i vanlig ordning. Det här lördagsvädret är lite för bra för att inte tas tillvara på. Får se vad vi kan hitta på med den här dan!

Over and out



Fin dag, sommarväder!

Hej hej!
Fin dag idag. Promenerade till Ackis för den vanliga kontrollen av vikt idag. De kollade även längd och lillan har växt tre cm sen vi kollade sist! Dock hade hon bara ökat 30 gram i vikt och sonden får vara kvar. Är rejält trötta på sonden allihop nu. För det första så stör den amningen vilket är det jobbigaste :/ och så tycker inte Maja om den och vill gärna dra i den så den åker ur vilket hon hade lyckats med inatt. Men men, hoppas på att bli av med den till veckan. 

Sen i em har Tommys pappa/Majas farfar varit på besök. Han stannade även på en sen lunch och det var himlans trevlig såklart! Dessutom hade han med sig ett skötbord och lite presenter till oss. Supertacksamma för det såklart!! Vi har ju haft ett tillfälligt skötbord på golvet i vardagsrummet hittills eftersom vi inte hann fixa det innan jag blev inlagd. Blir skönt med ett skötbord nu!




Blev egengjord potatissallad och pannbiffar som var över sen igår! Maja var med i vagnen på
Balkongen (i skuggan såklart).




Maja har dessutom fått 2 paket med posten idag! Ett nallebud från sin farmor och ett paket med superfina kläder från Helén i Jkpg! ❤️️ 

Familyportrait

 

Stark tjej

Allt såg fint ut på uppföljningen på NEO idag och lilltjejen fortsätter öka i vikt! 105 gram upp sedan måndag. Mitt blodtryck var något högre men ändå acceptabelt. 

I eftermiddag har fina Jempa hälsat på oss. Glömde helt bort att ta kort, glömska jag! Efter bebismys och fika gick jag och Jen en promenad i sol/regn/moln, skönt! Mysig dag på det stora hela!
Finklädd tjej när vi fick besök!
Se vad vi fick av bästa Jen! Converse till lillan ända från USA som blir lagom tills hon börjar springa runt! Och finaste vasen som jag köpt till andra i present x2, men inte unnat mig själv. Siktat efter den i månader nu, very happy! Tack tack tack ❤️️

Tröttis

Hungrig bebis betyder lång och vaken natt. Men nu sitter jag sminkad och påklädd på barnmorskemottagningen. Kickade igång dagen med en dubbel bärsmoothie! Heja heja trötta mamman, nu kör vi den här onsdagen.



Fin tisdag!

Fin och lugn tisdag! Inga sjukhusbesök inbokade och alltså en helt oplanerad dag framför oss när vi klev upp imorse. Liten har provat sitt babygym. Sen efter middagen som bestod av wok på grönsaker och rådjurskött gick vi ut på en promenad som blev en riktig långpromenad men i maklig takt. Superhärligt verkligen! Gick bl.a. Nere vid ån till utegymmet. Ja ni hör ju, en väldigt fin tisdag.





Alltid pussmunnen när hon börjar bli hungrig! Brås på mor sin haha Finns otaliga Bilder på mig när jag gör pussmun genom åren!

Finklädd!


Imorgon står besök hos barnmorskan på agendan på förmiddagen, besök på NEO på eftermiddagen och efter det kommer Jempa på besök! Busy day väntar.

Fin morgon

Efter en väldigt lång och vaken natt så var det underbart att få sova morgonen och bli väckt av sin kille 9.30 när han förberett bästa frukosten åt mig! Nämligen färska jordgubbar, kvarg med frysta och färska bär, müsli och mjölk, grape och te. Proppmätt nu och redo för amning som det är dags för strax. Tommy har dessutom tagit hand om tvätten sedan 07 imorse. Underbart att slippa! Känner mig extremt tacksam❤️️