Fantastic Friday

Har haft en superfredag med mina fina tjejer! Långpromenad, picknick, matat änder (okej, en and hehe), plockat fina löv och kottar, lekt, gått i skogen, ätit god lunch, pysslat massor! Så glad att Maja gillar att pyssla med mig! Idagvar första gången vi pysslade på riktigt liksom💕


Efterkontroll

Efterkontroll hos barnmorskan idag. Allt såg fint ut och jag har läkt bra efter förlossningen och knipet är bra. Kändes jätteskönt! Hon sa också att jag lugnt kan fortsätta med backintervallerna domar lite mer skonsamma än vanlig löpning tex. Kommer dessutom vänta med hopp ett tag till. Tänker inte ta några risker nu. Kommer ju bli starkare och utveckla träningen efter hand och i sinom tid. Parkerade en bra bit ifrån vårdcentralen för att få en ordentlig promenad när jag gick dit och tillbaka.

I eftermiddag har jag fått sällskap av båda tjejerna när jag körde ett litet överkroppspass i trädgården. Sen har vi hängt med grannarna och barnen har lekt. Sen gjorde jag tomatsoppa på våra egna tomater till kvällsmat. Blev asgott verkligen!! Tommy och Maja fick dock pasta med en kyckling och bacon-sås istället. Tommy är inte så förtjust i soppa, särskilt inte veg så senaste dagarna har jag gjort dubbla middagar.

Maja klär sig mestadels själv nuförtiden. Såhär kan det se ut då 😄 Så himla nöjd är hon alltid med haha❤️


Trött mami

Hollie sov första passet från typ 22-05.40 inatt, vilket är jättebra! Sen somna vi om efter någon timme och sov till halv nio för Tommy tog lämningen idag. Känner mig ändå så tröttig och det är då jobbigt. Ska till bm imorrn och då får jag svar på om det är mitt kärnvärden dom fortfarande ligger väldigt lågt. Måste måste börja komma ihåg att ta mina järntabletter verkligen!

Anmarschen jag på jobbet och hälsade på igår och det var så kul! Helt ärligt så längtar jag tillbaka till jobbet en hel del. Vet att man inte riktigt får säga så när man är mammaledig men så är det iaf! Kul var det att uppdatera sig lite om vad de jobbar med just nu och vad som pågår och förstås att träffa allihop!

Lite bilder från senaste. Maja tränade lite med mig i lördags. Och hon har också på sig kläder från lördagens barnloppis där vi gjorde superfina fynd! I lördags var min kusin Fanny här med sin familj och vi grillade korv till lunch och sen var Maja med dem när vi var på barnloppisen och sen fikade vi på altanen. Helt fantastiskt väder!
Sista bilderna är från igår. Vi håbgde med grannarna bra länge och sen promenerade vi en sväng och snackade med katterna. Var ute hela eftermiddagen igår!! Lovely


Kärlek

Kärleken till dessa tre är helt obeskrivlig. Tänk att jag får kalla dem för mina! ❤️


Mina fina tjejer❤️

Har haft finaste Stina, Annso och Jennie här ikväll. Fy fasen vad jag tycker om er tjejer. Ger så otroligt mycket positiv energi, pepp och glädje och jag har alltid en härlig känsla i magen efter våra dejter❤️ Tänk att få ha ett sånt fint litet gäng att få hänga med och vara en del av!
Idag var lilla fröken stökig och ville inte ta bröstet alls först vilket var extremt stressande men till slut gick det, trägen vinner. Hoppasinnerligt det ska börja krångla med amningen nu, det har ju flutit på så himlans bra hittills. Nu ska jag sova!

Klippte och färga håret på förmiddagen! Galet lyxigt!!


Social

Det har varit en ovanligt social vecka. Och en väldigt fin sådan! I onsdags var min kusin här med sin lillkille så vi gick promenad och gjorde sen en supersallad till lunch. Härligt häng! I torsdags eftermiddag kom sara, Tompa, Tuva, Noah och Isa och käkade middag och fika. Supermysig kväll! Sen i fredags hängde jag och Annso med barnen och promenerade och käka lunch, också en riktig superdag❤️

Såååå fina vänner man har. Livet liksom! Och vädret senaste veckan, bääääästa tänkbara!

Jag och Hollie satt i soffan på altanen såhär i säkert en timme i torsdags! Bliss!


Fin onsdag❤️

Maja har varit ledig idag och vi har hängt vi tjejer! Vi promenerade till hammarskog och mötte upp lite andra föräldrar och barn där (planeringsdag på förskolan) och efter ett par timmar promenerade vi hem igen! Maja var såååå duktig!!


Kärlek

Fina syster ställde upp och tog några första familjebilder på oss som en nybliven 2-barnsfamilj❤️

Och några på de fina kusinerna. Så mycket kärlek för dessa två!

Och så träffade vi både min mormor och morfar och Tommys mormor innan vi åkte hemåt. Och bästa Erik! Som gav Maja kockkläder i försenad födelsedagspresent!

Kocken somnade såhär i bilen 😄


Heeeej!

Gissa vart vi åker ikväll? Väääääärmland! Ska få träffa min fina familj som jag inte träffat sen påsk! Ska bli jättejättemysigt och kul och på lördag ska vi ha familjemiddag ❤️ och vi ska sova hemma hos Mats!

Den här veckan har i övrigt varit fin hittills. Jag har tränat, promenerat med Hollie, varit och köpt fotoalbum som jag ska fixa med till Hollie precis som jag gjort till Maja, hängt med grannarna, trotsat regnrusk och varit ute och stampat i vattenpölar med Maja, gjort rullader, plockat äpplen, städat och en massa annat❤️

Har varit på BVC och Hollie hade växt nästan ett halvt kilo sen förra veckan och hon är nu 58 cm lång! Vår inte så lilla men himla gosiga tjej❤️