H: "Fan, mina pengar bara försvinner hela tiden."

Just hemkommen från ett parti Wii borta hos Sandy.
Gick finfint, kom tvåa på Mario Bros men sist på Bowling. Ja o Helèn va dock kung på dubbel-tennis.
Förjäkla kul va det i alla fall.
Annars har dagen varit lugn. Ortoser fram till lunch o sen ner en vända på stan med Helèn för att sätta sprätt på lite cash. Linda mötte upp oss för lite svullande på Station med, finfint med en mysig höstfika.
Dagens bästa är att helgen är nära!
image1130
Det är väl för övrigt halloween till helgen om jag fattat det hela rätt. Ett tillfäle att fira missar vi aldrig. Skål för det.

God natt med er.

Kvällen skönaste konversation: H: "Fan jag tror jag har sträckt mig i låret."
 L: "Jag med tror jag. Hur kul blir det att säga? Jag har sträckt mig i låret. Hur då? Jag har spelat tv-spel."

Good girl

Klart man kan motstå en liten utgång.
Fan, har både bakat bröd, tränat o lagat mat till ikväll plus två matlådor under eftermiddag/kväll. Sug på den ni. Det va attans vad jag blivit huslig av mej. Som Helèn sa "Nu fattas det bara att du börjar städa med, så är du värsta houswifen sen ju!".
O städa o tvätta får nog bli morrondagens duties. Orkar inte mer idag, nu ska jag slöa framför nya californication som kom i dagarna.
image1129

Later.

Att stå emot the urge to party

Ska ha en lugn vecka sa vi. Inga mer tvådagars på ett tag, eller inte den här helgen iaf, nästa helg lämnar vi öppen.
Ja, vi får se hur det går med den saken. Snacka ju om o dra en fika på nåt skönt ställe i staden imorron, så det vore ett alternativ. Bara man gör nåt. Att bara sitta inne i den här 25-kvadrataren o göra tråksaker (laga mat, städa, tvätta ja ni vet) kan få vem som helst att bli sugen på en bärs eller två.
Men bäst att börja med käket, hyfsat hungrig efter träningen då.
image1128
Later folket.

Dagens sanning: Time will tell.
Kvällens låt: Bright Eyes - Poison Oak


Följden av en vit helg.

Festsugen som aldrig förr. Inte blir det bättre av att man vet det är corona ikväll, Nh imorron o att Helèn pumpar en full med dumma ideer haha
Ja, så kan det gå när man haft en vit helg. Ska vi palla att hålla oss till helgen? Jag menar va fan, vi har ju bara ortoser imorron ändå, som jag o Helèn sa i mun på varandra när Jen påpeka att vi börjar halv nio imorron.
Snart helg iaf (allt är relativt.)
image1127
Nu: Spinning o core.

So long peeps.


Bored

Jag läser o läser men bokstäverna flyter samman o de få ord jag lyckas få ihop lämnar mig oberörd.
Kul med en liten redovisning och diskussion om denna imorron.
Jaha, vad jag lärt mig? Att jag alrdrig trodde det fanns en så sjukt jävla tråkig artikel att den uttråkar mig till döds, eller i alla fall sömn. Vem fan behöver John Blund när man har en jävla artikel som gör jobbet åt en så mkt bättre.
Någon med sömnproblem? Hör av er till mej så skickar jag över artikeln, tre meningar in i denna o du har redan passerat REM sömnen o vidare ner i djupsömn.
Det är ett löfte.
image1126
Mkt gnäll en kväll som denna.Tur jag har skön musik som gör vad den kan för att hålla mina trötta o uttråkade ögon öppna trötts min sjuka boredom.

Adios folket.

H: "Ja man satt där som ett himla retard liksom."

Har fattat ett beslut. Nu är det bara kvar att fullfölja detta.
Hade reflektionsforum idag o det va riktigt kul o intressant. Kul för er o veta va?
Inget kul som hänt idag tror jag. Jen va hyfsat less på att  vitmössan va tvungen o dyka upp i skolan just idag. Kom även fram till att Jen har en "thing " för melon-asses (Vare sig det handlar om honungsmeloner eller de lite större vattenmelonerna). Annars har det varit hyfsat dött.
Pump vid fyra som efterföljdes av en visit på ÅC för lite matshopping då jag som vanligt glömde hälften.

Annars försöker jag mest lyssna igenom lite skivor som ligger o lökar i min downloadsmapp, men som jag ännu inte hunnit lyssna in mej på o hitta några sköna favoriter. På tiden att ta tag i det, annars går man förmodligen miste om en massa förjävla skön musik. Just nu går Bright Eyes, The Shins, Counting Crows samt Elliot Smith varma på min playlist.
image1122
Bright eyes

Men nu ska ja ta tag i artikeln o läsa klart skiten. Roligare kan man ha, men va fan man kan inte ha kul jämt.

Later dudes.

Kvällens sköna låt: Elliott Smith - Somebody that I used to know
Dagens "Svar från boken": Se det som en möjlighet.

Smidigt

Bra att man gör saker som man planerat. Fan va bra att jag har läst den jävla artikeln under helgen som jag hade tänkt då. Kanon verkligen. Har inte ens varit bakis, så kan inte direkt skylla på det. Måste skett någon slags omedveten förträngning där. Kan inte klaga på att mina psykiska försvarsmekanismer inte fungerar som de ska iaf. De fungerar bättre än bra.
image1121

Snart dags att sova, tidig morron kombinerat med lång dag i skolan imorron, kan det bli bättre?

God natt med er.


Good girls go to heaven, bad girls go everywhere

Blev lite balance o lite badminton. Jen sa att jag var duktig för att ha spelat för första gången typ, o det va ja tycker jag med, lite självgod måste man ju vara. (dessutom sluta första set 14-15, Jens vinst)
Dagen har i övrigt varit lugn, har käkat o sen kollat på lite Californication. Riktigt jäkla bra musik i den serien, rekommenderas starkt, skön serie. Hank is the man.
image1120
Måndag imorron med seminarie, får gå som det går.
Skönt att inte ha en överväldigande söndagsångest, bara lite lite, över att helgen är över o måndag är vad som kommer härnäst. Men veckan kommer nog gå fort, o sen är det helg igen.
För övrigt blåser det som fan ute.

Later suckers.

Dagens sköna låt: Counting Crows - Time and time again
Dagens "bokens svar": Betvivla det inte.


självdisciplin kallas det.

Helgen blev vitare än snön o har gått i sundhetens tecken. Känns riktigt skönt måste jag säga.
Visst fan kändes det ensamt o konstigt astt ligga hemma själv i sägen o lyssna på musik o kolla på californication o släcka lampan vid elva, men jag behövde det.
Massa funderande med, när man ligger ensam med sina egna tankar med.
image1119
I januari börjar nya L word sändas, yeey.

Har idag varit ute o gått vid tomtebo o nydalasjön bort till Mariehem där Maria bjöd på te, o vi satt o snacka lite skit. Sen drog jag hemöver o nu har ja just dragit i mej en riktigt skön söndagsbrekkie. Ska träffa Jen för lite badminton vid två, o sen blir det nog Body Balance.

later peeps.

All Alone On A Saturday Night

Japp så sitter man här mfortfarande. Snackar lite med Jen o Linda som tycker det vore en fin idè att jag drog ett gäng bärs o följde med på Corona, samt Maria som vill ha med mej ner till staden för att dra en bärs eller två nånstans. Trevliga förslag, men har man en vit helg så har man antar jag.
Dock sugen som få, det ska ändå erkännas.
(Har faktiskt tom övervägt det hela lite, shame on me.)
image1118
Jaha, bara vänta in klockan så man kan gå o lägga sej snart då, trött som få. Om ja inte kilar över till Jen när de förfestar, kollar läget lite. Time will tell vad som händer.

Ha en skön lönings-lördag folket.

Adios.

Kvällens låt: Bright Eyes - Soon You Will Be Leaving

Still going strong.

Lugn hemmakväll även för min del igår. Inte helt vanligt när det gäller JG, men på tiden förmodar jag.
Har just kommit hem efter en skön walk vid tomtebo o nydala till tonerna av P3.
I övrigt har dan vart lugn, utom en vända till Strömpilen med Jen där jag handlade mat som om jag trodde jag inte skulle få handla mer det här året. Har så det räcker ett tag nu iaf.
image1117
Kvällen går i ensamheten o lugnets tecken. Blir nog en lazy night framför lite heroes o möjligen prison break, samt lite gott käk, blir fint det. Länge sen jag njöt av endast mitt eget fina sällskap en helg nu.

Ha så kul ute o ta en bärs eller två för mej om ni tar er ut Jen o Lindus!

So long dudes.

Dagens statement: Tjejer pallar visst lumpen.
Dagens låt: The Shins - So says I

Pokerface? Nej kanske inte ändå.

Jaha, så har man dragit ett parti poker då.
Landade ju på Mariehem för ett parti med brudsen. Mkt trevlig tillställning, som tyvärr sluta hyfsat tidigt för min del. Lindus åkte ut först, sen jag. Så kan det gå när inte haspen är på. Bättre lycka nästa gång.
Dessutom, man kan inte va på topp jämt. Vann ju faktiskt sist jag spela, men det va nog nybörjartur iofs.

Känner att John Blund för nåärvarnade cirkulerar frenetiskt kring mitt huvud o att det är dags att lägga låta honom göra sitt.

Hoppas er dag varit lika skön som min.

God natt världen.

Ojdå, så det kan gå

Så har man gjort det igen. Shoppat som om man trodde man satt på Donald Trumps förmögenhet. Lite trist när man vaknar ur sin shoppingdvala o inser att så inte är fallet.
Böev även en lika god som alltid salami o brie macka på Starz, där vi vilade våra trötta shoppingben o höjde vårt dalande bloidsocker till skyarna.
image1110
Aja så kan det gå. Blev en vinterjacka, som jag verkligen va i behov av o ett par sköna Nike-pjux som jag också behövde (?).
Snacket gick om vad som händer i helgen. För o nackdelar med en eventuell utgång vägdes o Jen snacka sej varm om utgångens fördelar. Bra försök där Jen, helt klart!
image1111
Nej nu ska vi dra bort till Mariehem o spela lite poker. Skulle verkligen behöva vinna det här nu brudar, med tanke på den shoppingspree jag dragit på mej under dagen som gått.

Later.

Dement vid 23 års ålder?

Jag har gjort det igen.
Kom ner o skulle tvätta o hitta inte grejen man låser båset med. Vart hitta jag den då? Jo i ett bås såklart som jag hade låst. Skitkul att jag hållt det båset för mej själv sen jag tvättade för en vecka sen. Jag är fan inte sann alltså.
image1109
Skola mellan 8.30-17.00 idag, lagom tröttsamt men väldigt kul med denna ortostillverkning, så det känns bra.
Efter skolan va det direkt iväg å lite Body Balance med Helèn. Vi lyckades båda somna på avslappningen. Jag vakna med ett ryck nr den var nästan slut o undra var i h-e jag befann mej o vem det va som snacka. Hann till o med drömma lite under de där 8 minuterna haha

Nu ska jag städa lite, o läsa den jäkla artikeln.

So long folket.

Dagens sköna: Är jag på väg upp ur hålet? Mkt möjligt.

Är jag fan sann eller?

Jag är helt osannolik.
Suger i partytarmen redan nu. Tisdag. Bådar inte det minsta gott. Men det är lugnt, jag ska klara en vit en, tänker inte breaka någon deal här inte.
Så Jen o Linda, lägg ner er övertalningskampanj nu.
image1108
Snart time for bed. Håller fortfarande på att vända om dygnet lite o ta igen förlorad sömn

Sleep tight.


I`m a bad bad girl.

Okej eftermiddagen borde bestått av städning, tvätt, plugga handens anatomi, läsa artikel. Ja såna vettiga saker.
Så vad har jag gjort? Gymmet o The Hills. Aja, imorron kanske motivation o energi återvänt?
Va i nya spinningsalen på TCn o den var hur bra som helst! Mkt nöjd. Mindre nöjd med min kassa insats dock. Men det berodde inte på mej utan på min utomordentligt askassa kondition jag lyckats dra på mej efter all fest senste veckorna. Inte helt okej, detta ska det bli ändring på. Core gick dock bättre, alltid nåt.
image1107
Nej, back to being slapp o lat.

Later folket.

Dagens låt: Smashing Pumpkins - Disarm
Dagens fråga: Vad är det med brudar o att de alltid ska backstaba varann?
Dagens sanning: Ibland skulle jag vilja leva I The Hills haha

Little Miss Sleepy

Fan, helgerna tär på en. Fortfarande sliten efter helgens alla bravader, sängen nästa
Lade mig o försökte läsa artikeln vi ska ha läst till på onsdag. Bättre sömnmedelfår man leta efter. Låg verkligen o blev förbannad för att artikeln var så jävla tråkig, dessutom fatta jag typ hälften (engelska med massa nya jobbiga ord, orka sitta o slå upp varannat ord då)
Skola 8.30-16.30, vill spy bara jag tänker på det. Så därför undviker jag snyggt dessa tankar.
image1106
Sov så gott folket.
Natti.

Kvällens fundering: Kommer jag klara att hålla dealen? Den som lever får se.

Dags för något nytt?

Jag vill, jag vill, jag vill. Men jag kan inte.
Så jävla sugen på att fara nånstans, ut o resa lite, se mej omkring. Saknar det jäkligt mycket o just nu är ja inne i en period när ja skulle kunna ge vad som helst för en liten biljett till Thailand.
Farsan far på torsdag, inte helt rättvist. Jo, det är det ju, han förtjänar lite vacation men det gör jag med tycker jag.
image1105
Ta mej dit.

Jaha, lite the Hills kanske.
(För jag anser tydligen inte att jag behöver repetera handens anatomi?)

Later.

Dagens hint: Get over it dumbass.

I hate mondays

Fan vilken lång dag i skolan idag. Typiskt måndagar, alltid ska man va så jäkla sliten o less på måndagar. Veckan borde börja med tisdag ist.
Slutade iaf halv tre o inte halv fem som jag trodde, det tycker vi om.
När ja kom hem nyss va jag halt säker på att jag tappat nycklarna o ringde Helene så hon fick kolla efter dem åt mej, men hon hitta dem inte. Så ja tänkte, jag får väl fara ner o kolla själv o fråga på husservice o så om de hittat några. Kollade en extra gång i väskan bara, o där låg de ju. Va så säker på att de skulle ligga i jackfickan för jag lägger dem alltid där.
Där ser ni, måndagar är inte min dag, alldeles för tankspridd för mitt eget bästa.
image1104
Dessutom va jag o Jen lite lalliga på dagens lektion o fick sköna mördarblickar från två av våra söta classmates. Vi missa det helt dock, för vi va ju i vår egen lilla värld haha

Nu ska ja vila lite innan pumpen.

Later folks.

Uttråkad är ordet.

image1103

God natt världen.

Inom några minuter kommer jag somna av tråkighet.

"Dont make me laugh...ha ha ha"

Nyss hemkommen.
Lataste dagen på länge. 3 vändor till ÅC o en till sjukan. Lite frisk luft har man iaf fått.
På ÅC scorade jag 2 points och Helèn 1. Inte helt okej en dag som dena kan man känna.
Bakisskämten har verkligen haglat o det va länge sen jag skratta som jag gjort idag.
Ska jobba på att bi av med söndagsångesten som alltid vill infinna sig.



Nu ska slappandet fortsätta på egen hand.

Later folket.

Gårdagens mest otippade: Helèn o Pyssling.

Söndagsångesten har infunnit sig

Jaha så sitter man här på 310 igen, sliten o bakis.
Vet inte va fan som hände, men vi snackar brakfyllor för mej Helèn o Lindus iaf. Jen var snäppet lugnare, men det säger ju inte så mkt direkt.
Kan inte fatta vilket jävla flyt man har. Hade ju lyckats tappa nummerbricka o körkort. Så prata jag med en vakt som kände igen mej o sa att hon va säker på att de hittat mitt körkort. Så tio minuter senare o jag stod där med kortet. Sen att jag o Helèn fick vänta till sist för att få ut jackorna, ja det är en helt annan jävla femma. Ja det är bara Nova o Fanny som kan lyckas alltså.
Finns inte mkt att säga om kvällen mer än att minnesluckorna är många o några bärs mindre hade varit att föredra.
Bättre lycka nästa gång.
Just nu känns det som att en vit helg kan vara aktuellt till helgen. Vi får se.
image1093
Tillbaka till soffan.
Ha det bra folket.

So long.

Dagens fråga: Kommer hinten uppfattas som en hint?


Vem fan orkar?

Ja så va man hemma igen då.
Corona blev det, förjävla otippat.
Fin kväll.
Hoppas ni haft en skön kväll folket.
image1092
God natt världen.

Dagens sanning: Klart jag hade rätt, om jag bara hade gjort det jag visste va rätt från början.
Kvällens låt: Naomi Watts - Up here

Så gick det med den vita fredan.

Vit fredag skulle det bli igår.
Om det blev det? Kan ni nog lista ut själva att det inte blev.
Inte helt okej att ännu en vecka dra en tredagars. Men vi firar lite att vi inte har nåt plugg att göra den här helgen.
Nästa helg ska bli lugnare.

Började iaf gårdagen på invito med jättegod mat o dela på en flaska rött. Det va Helèns snälla föräldrar som stod för kalaset som tack för att vi hängt på sjukan en del sista tiden. Tack så mycket till er!
Vidare drog vi sen bussen hemöver för o dricka lite vin o snacka skit.
Jen drog hem o vi andra stack till Corona o dansa skiten ur oss.
Skön kväll allt som allt.
image1091
Förfest här ikväll. Så nu ska jag slappa lite innan det är dags att ta tag i städning o sånt.

Later folket.

Dagens låt: Kent - Colombus

Sköna fredag

Så var den efterlängtade fredan äntligen här.
Seminarie på förmiddan o sen blev det en vända ner till stan, där det handlades vantar (söp ju bort mina andra varma nya fina.) o ett par träningspants. Va verkligen i behov av ett par nya, sunkigare träningsbyxor än de jag nu har får man leta efter.
Ska snart iväg på lite pump med Jen o Helèn.
image1090
Ikväll ska det ätas på invito, blir fint det.

Over and out.

Dagens låt: Kent - Våga vara rädd

"Kobonde eller potatisbonde?"

Slappaste dagen på länge. Tog oss iaf upp o träffades framåt halv tolv för att göra sista justeringarna innan arbetet skulle skickas in. Efter detta blev det mest en massa pest eller kolera.
Balettdansör eller brottare?

Vid fyra tog vi oss iväg på Body Balance o core iaf. Ville på combat men Jen o Helèn gick inte med på det eftersom min ena halsmandel är sjukt uppsvälld o gör ont. Hoppas på bättring inför morrondan. Kan inte gå runt o ha ont på en fredag heller.

Just nu väntar jag mest på att det ska hända nåt spontant o roligt medan jag lagar lite käk.
Lär nog få vänta haha

Veckan som gått i bilder:

Har doclk hunnit skriva ihop ett hyfsat arbete mellan allt lall med kameran.

Back to cooking.

Later.

Dagens "Good luck": Till Helèn under kvällens date så klart! (Jag vill också ha lite spänning!)

Trött som få

Just hemkommen från krogen. Eller ja, Nh närmare best.
Mkt duktig va jag o ditchade en vända ner till staden med chicksen o ett gäng snubbar. Trött som få, har hänt alldeles för mkt på sistone. Sömn är nog vad jag behöver.
Skön kväll annars o Takida va riktigt bra.
Träffade några grabbar som höll på Färjesta på vägen hem, mkt bra där.
Nu blir det sängen.
image1084
Sleep tight folket.

"Har mördarkatten kolik kanske?"

Sitter o lallar på 310. Kom just hem från en skön vandring i höstvädret. Helt klart skönaste vädret på länge o det va jag o Helen tvungen att utnyttja så klart!
Hamna lite galet men på nåt sätt hamna vi på Carlshem o sen vandra vi hemöver igen. En mycket filosofisk vandring blev det som resulterade i en massa snack om framtiden.

En snabb sammanfattning:
* Helèn kommer nog kirra en läkare, bli en deltidsarbetande bullmorsa som gillar att spendera så mkt tid som möjligt med familjen.
image1082
* LIndus kommer nog fixa en höjdare, hyfsat tät som har nån höjdarposition. Dessutom lär de bo i en modern villa full med en massa hightech-prylar.
image1080
* Jen lär fånga en riktig friluftssnubbe som är barnläkare eller ev sjukgymnast. De kommer bo i en mysig barnvänlig villa o göra årliga resor till fjällen.
image1081
* Terese slutar högst troligt med någon som är en bra kontrast till henne själv o som kompletterar henne genom att va lugn men ändå jävligt kul o har ett mer estetiskt yrke.
image1083

Nu ska jag tag i mej själv o dra hemöver o börja ladda för Takida.

Later folks.

Dagens bästa: Vi åker gärna till skolan halv nio o sen bara sitter o lallar till kvart över, skriver några frågor o sen lallar fram till två med ett kort kort avbrott för lite åtgärdsskrivning. Bra där. Mkt nödvändigt att gå upp så tidigt o hänga i skolan, istället för att ta en välbehövlig sovmorron.

Ive seen better days

Inget kul besked när jag kom hem från skolan idag, men som tjejerna sa, det löser sej.
Annars har vi varit i skolan från halv nio till två typ. Sen har vi vart o handlat en vända. För övrigt har två olika sign visat sig dagen till ära. Inte helt okej med alla sign som dykt upp på sistone. Allt vi snackar om inträffar tydligen, så man får passa sej vad man snackar om.
Är i alla fall så jäkla less nu att jag bara vill lägga mej under täcket o försvinna ett tag.
Men det blir det inget med. Spining vid fem, rensa tankarna är vad jag behöver.
image1079
Later folket.

Dagens dilemma: Varför gör jag inte det som jag vet är bäst för mej?


"Men FÖRHELVETE Helèn, vi svänger ju ALLTID där.." *Kaboom*

Helèn har just dragit hemöver efter att ha snackat bort en timme eller två (alltid lika uppskattat med lite oväntat besök), så nu sitter man här i sin ensamhet o känner lugnet.
image1078
Har varit en mycket bra dag med tanke på att det är måndag o jag var trött o less som få när jag vaknade imorse.
Fick vårt arbetsplatsbesök samt intervju gjort och hann även börja skriva endel. Bra av oss tycker vi.
Sen blev det lite pump vid fyra, o jag hade tur för den instruktören jag inte gillar var fortfarande sjuk (ja det är ju trist att hon är sjuk för hennes skull, men bra att hon inte va på pumpen o härja i alla fall.)

Har även bakat bröd igen. Slut på brödet i frysen så jag kände det va dags. Husligt värre med andra ord.

So long folket.

Dagens låt: TRUSTcompany - The Fear
Dagens bästa: Takida på onsdag.

Vit helg? My ass.

Så är man rätt nyligt hemkommen från vår lilla bakiseftermiddag/kväll på Mariehem då.
Drog en pizza på pizzerian som en skön start på dagen. Det är tydligen nån ny rutin vi infört, att äta o festa så mkt vi kan på helgerna. Ajja, har man kul så har man o då får man göra så.
I övrigt har vi mest analyserat glimtar från gårdagen, kollat på Studio 54 samt legat o myst i sängen o snackat en jävla massa goja.


Ja, så va det slutet på ännu en förjäkla skön helg.
Måndag imorron vilket kanske känns helt okej. Men snart är det helg igen haha

God natt världen.

Kvällens låt: Elvis Presley - In the getto

Ingen kan festa som vi.

Skön utgång igår med allt från triangeldrama till utskällningar på toaletten.
En redogörelse finns på
Lindus blogg, där jag gästspela lite idag. Så ni får helt enkelt gå in där o kolla om ni vill ha en update. Försök inte förneka det, jag vet att ni bara måste veta alla sköna detaljer haha.
image1070
Over and out.

Gårdagens låt: Carly Simon - You`re so vain.

Bara ladda om

Så sitter man här igen då.
Lördag. Festmejk o klädsel på, the mood har infunnit sig så det är bara att kliva in.
Väntar in chicksen som kommer kring åtta, blir fint det.
image1069
Ha en skön kväll folket.

Ses i dimman.

Dimmigt värre.

Förjävla skön utgång igår med start på Mariehem.
Soldaten joina mej o Jen hela kvällen, inte fel det heller.
Vad mer som hände är lite oklart, mkt dimma för oss alla.
image1067
Frågetecken:
* Varför ge ut mitt nr till en jäkla LA-snubbe?
* Varför dyka upp hemma hos mej mitt i natten o tokringa på dörren? Då får jag be om ursäkt att jag inte är så sugen på o snacka med dej kära granne.
* Dryga med soldaten med allt o alla, varför?
* Försöka reda ut konflikter på fyllan, inte helt okej.
* Hoppa upp o stå i fönstret på toan. Va tydligen tvungen o göra det då.
* Hur fan kan man va så jäkla packad fortfarande på morron när man vaknar?
* Vad skulle man göra utan ett gäng panodil Zapp en dag som denna?

Ja, fan en förjävla skön kväll blev det. Slutet gott allting gott.

Vaknade för övrigt vid halv nio, snacka med Jen o Helèn som befann sej på hemilgt place, o bestämde en uppslutning på ÅC för lite coke o gobba-inköp o nu ligger vi här o lökar framför en soft kärleksrulle haha. Det är dagar som denna man är skönt tillfreds med livet i största allmänhet

Back to Helèns sofa.
Later.

Dagens konstaterande: Fan vilken kass tajming.
Gårdagens sköna brakfylla: Alice med soldat
image1068

Lika seriösa som alltid

På skolan va vi precis lika seriösa som vi alltid är.
Kan diskuteras om vi tre som grupp när det gäller skolarbete verkligen är en bra kombo..haha
image1063image1064
image1065
Snacket kring om det ska bli att dra en utgång eller ej går fortfarande..Inte kommer vi nånstans heller. Skulle va bra o va hemma, sava lite cash o va nyktra, men skulle va fint med en vända in i dimman med. Gäller o väga för o nackdelar här
image1066
Ja o Jen roar oss lite under senaste akutenbesöket.

Later.

Time will tell

Fredag igen o just hemkommen från strömpilen med girlsen.
Blev en vända genom affärerna, det självklara boa-besöket o så lite maxi matshopping. Även ett rätt givet besök på donken för lite fredagsgott. Där blev vi fast i ett par timmar o behandlade ämnen om allt från konflikter till om kvåällen ska bli hemma o lugn eller inte.
Ngn träning blev det inte. Av ngn anledning prioriterade vi att bänka oss på donken o sitta o lalla istället.
image1062
Om det blir utgång eller inte? Time will tell.

Later peeps

Dagens ångest: Över att vi inte fick ett piss gjort i skolan (men nu är det helg o då orkar vi inte tänka på det, tar igen det på måndag.)

"Vänta vänta, jag har en bra en här..Tom in the box eller Pumpen?"

Skönaste vandringen på länge.
Genom Å-hems mörka kvarter lallade vi fram skrattandes, pekandes o fulla av de värsa "Pest eller Kolera - Du måste svara"-lekarna haha.
Kan man behöva en torsdag som denna. Inte mkt vettigt som kom fram där inte haha, men vem vet, kan va användbar fakta nån gång.
image1061

Sleep tight folket

Dagens fråga: Varför?
Dagens låt: Counting Crows - Mr. Jones

Helgen är nära

Fredag imorron oh yes.
Känns lite som om helgen har börjat redan. Hade seminarie idag som gick mkt bra (vi rädda upp situationen bra där girls haha). sen blev det en fika på Illy under håltimmen o sen lunch o sista föreläsningen på skolan
Bestämde även praktikplats. Hamnade i Härnta med Jen o Sandy, blir säkert bra det.
image1058image1059image1060
Lite fler bilder från i tisdags när vi roade oss kungligt på läsandets bekostnad. Men det gick ju galant ändå haha Man får inte va överambitiös som vi brukar säga.

Har varit på Combat o core på eftermiddan, men det gick sådär, men det är ju så vissa dar. Kan inte va på topp jämt.
Ska snart ut på en prommis i höstmörkret med Helènen.

Later peeps.

Gårdagens skönaste konversation:
J: "Hon va säkert iväg på sån där mammografi."
H: "Va? Varför det, kollar de om man har bröstcacer bara för att man är med barn?"
J: "Ehh jaha, jaja, eller va det nu heter då, sån där grej man kollar magen med"
H: "Ultraljud menar du?"
J: "Ja just ja, så heter det ju ja. Same shit different name"
image1057


Anderssonskans Kalle, vilken stjärna!

Har fördrivit de senaste två-tre timmarna på akuten med stackars Helèn.
Satt på Starz o käka lite när helen plötsligt fick synbortfall främst på vä sida o så blixtar framför ögonen. Detta följdes av känselbortfall i vä kind o hand. Inte helt okej tyckte vi o drog första buss hem. Väl hemma ringde vi sjukvårdsrådgivningen som efter symptombeskrivning fixa taxi till akuten. Så där satt vi sen för 3e gången inom loppet av ett par veckor, jag Jen o Helèn. En timme senare fick Helèn komma in. Vänttiden ägnades åt att spana på sjuksköterskor (manliga alltså), läsa andersonskan kalle o kolla på mkt sofistikerade program på favoritkanalen ettan.
Nu är vi hemma med ett "skönt" besked om att det "bara" var migrän i alla fall! Så nu ligger hon hemma i lugn o mörker o kurerar, men finns i våra tankar!
image1054image1055
image1056
Dessa sköna bilder åstadkoms under gårdagens mkt seriösa pluggande..

God natt världen.

Dagens sanning: Enough is enough.
Dagens låt "bara för att": Ebba Grön - Die Mauer

Att leva för helgen

Faan, den här veckan går segt alltså.
Skola hela dan. Skulle jobba med vårt arbete, men ja, det gick ju sådär. Vet inte, men på nåt jäkla sätt lyckades vi hela tiden dra in på spår som handlade mer om helgens bravader än om otipm..ajja, vi tar igen det imorron, right girls? hm
image1048
Bild från i lördags

Annars har dagen gått sin gilla jäkla gång. En vända till gymmet för lite spinning o core, sen till affären med alla jävla burkar o flaskor från helgen med Jen o Helèn, o vidare på en liten prommis på sköna Å-hem haha.
Har avslutat kvällen med lite matlagning, oatt tydligen klia mej i ögat med chilli på fingret. Inget jag rekommenderar, inte helt skönt.

Lite bilder från helgens sköna festande på corona (vart annars?)

Kommande helg har vi så klart redan börjat planera för o det ser ut att bli en lugn en, med endast en lördagsutgång, våra kroppar needs it, efter föregående veckas 3 dagars.
image1053

Sleep tight folket.

Dagens fråga: Vart tog den vägen? Jen, give it back to me!

Jag tar en rodnad på den tack.

Måndag igen o kursstart på nya arbetsterapikursen.
Sjukt lång dag i skolan, fick dok sluta en timme tidigare men ändå
Sen blev det pump som vanligt på måndagar. På gymmet va man såklartt tvungen o stöta på helgfolk som man fick göra en snygg hukningsmanöver för att undvika.
image1046
Lägger chipsen där så länge, så vi kan trampa runt i dem hela kvällen o sprida dem i hela lägenheten. Kul idè.

Gårdagen va som sagt lökig värre o vi låg borta på 310 o kolla på Dirty dancing som 3 kärlekskranka 12åringar haha. Men filmen är förjävla bra o nostalgisk, annat kan man inte säga!
Förövrigt är min lya bland det vidrigaste då jag va på lökhumör igår o inte orkade ta tag i denna städning o disking. Är ju så förbannat trist att städa. Men jag ska jag ska, bara inte just nu. Kan nog bli lite prison först.
image1047
Bild fr i lördas, kommer nog mer när jag fått bilderna från Helenes kamera.

Later.

Dagens fråga: Kan jag sluta rodna för minsta lilla eller? Tröttsamt.
Dagens låt: Ani Difranco - Falling is like this


Funderingar en slapp jävla söndag som denna

Jag o Helèn har idag bland annat funderat över hur många som egentligen kollar på sjunde himlen vid fem på morron, en söndagsnatt. Helèn tror på ca 20 pers, jag gissa på kanske 40.
Annars har vi hängt på 310 o tryckt i oss en massa bakiskäk, som vanligt på söndagarna o känt att söndagsångesten är här för att stanna.
Annars har Jen fetingdissat min imitation av Darth Vader från Star Wars, då får jag be om ursäkt att det är du som är en Star wars-geek o inte jag.
Jen har även just underhållit oss med skönsång i form av "Sommar i Sverige igen" introt till denna ensam mamma söker eller vad det nu heter som brudarna propsar på att se.
Va ju ut både freda o lörda, lördag va klart bäst, fredag va hyfsat dryg. Lite lätt same old same old på den.
Lördagen blev en förfest hemma på 207 med Helèn, jag, Vickan, Maja, Lisa Maria, Helene, Sandra o Jonas. Trevligt värre då vi frossa i ost, kex o lite choklad på det.

image1045
Back to löking.
Ladda för morrondagens fetingskola, 8.30-16.30, inte helt okej.

Later dudes.

Prioriteringar

När jag stod o diska lite förut kom jag fram till en grej. Det var när jag än en gång va på väg o ta lite hushållspapper o insåg att jag inte har något som det slog mej. Det är en prioritering jag gör när jag handlar. Toapapper eller hushållspapper? Toapapper måste man som ha o då väljer jag automatiskt bort hushållspappret.
Så. Nu har vi rett ut det iaf haha
image1039
Ngt annat jag kommit fram till under dagen är att jag faan jämt städar nuför tiden. Inser nu hur hårt man får jobba för o ha det sådär cleant som typ Linda jämt har det. Eller så är jag bara allmänt slarvig av mej o det är därför jag har massa städning varje dag.
Inte van det här, o ha folk hos mej varje dag.
Nyttigt dock kanske haha

Later dudes

"Bete dej som om det redan var ett faktum"

Äntligen fredag igen, det tycker vi om. Veckan har gått sjukt fort verkligen o idag hade vi examination som gick riktigt bra, så det känns ju skönt.
Nu har man en helledig helg framför sej, som förmodlige kommer fyllas med fylla o hangovers, ajja, måste ju fira denna avslutande kurs.
Lite drygt är att jag fått rejäla känningar i ryggen, så som jag hade i våras, hoppas jag inte får så ont för det va faan bland det värsta. Men isf kan vi ju ta varann i hand Helèn!
Har en fläskfilè i ugnen o ska städa iordning lite innan mat o träning, sen är det bara börja ladda.
image1037
Hoppas ni får en skön kväll folket!

Later.

Dagens hälsning: Ha det så kul hemma Lindus, u will be missed!
Dagen sanning: Jen du är hon med tofsarna i Grease, live with it.
image1038

Dagens dilemma: Beslutsångest.

Blev lite change of plans igår då. Istället för en skön bak o filmkväll blev det då en liten utgång på kära gamla NH. Just like the good old days. Back home again haha
Alla lyckades vi pricka in förjävla sköna fyllor iaf, så det va klockrent. Nina, Alice, Fanny o Nova gjorde placet osäkert tillsammans, precis som de alltid gör i dimman!

Mest klockrena för gårdagen: Alice avslut på kvällen samt Helèns "avstickare".
Kvällens fylledille: Lindus som propsa på en taxifärd ner till staden o ett folktomt O`learys.
Gårdagens Goodgirl: Fanny.
Gårdagens upptäckt: Någon har börjat hitta sin stil..
image1036
Dagen har spenderats på stan med hela the gang plus Maja, Maria o Helene. Mkt trevlig dag på det stora hela.
Har dock lite beslutsångest. Vad ska det bli för Vinterjacka? Lägga money på en peak eller ta en cheaper one? Jaa, den som lever får se hur det blir med den saken.

Fredag imorron o vi jublar.

Later peeps.

Jen: "Shit, hur bra känns det inte att vi typ har helg nu eller?"

Ja, du tänker så ja Jen. Examinationen på fredag är ju bara en litet petitess i det hela stora.

Jaa, så va det lillörda igen då. Skönaste vädret på länge som lett till en liten uppluckring av dimman.

Har varit en allmänt lallig dag. Föreläsning o grupparbete fram till lunch,
 image1020image1021
Så trevligt vi har det i ljusgården.

Sen blev det en fika på Illys, mkt trevligt. Där fick folket omkring oss lyssna på utförliga historier om allt från helgragg till gamla shag o festvanor vare sig de ville eller inte. Men det är lugnt, vi bjuder på det, för vi vet att ni verligen vill veta!
image1022image1023image1024
Drog i oss en så jäkla god kladdkaka med, o grymt gott iste! Får man unna sej såhär på lillördan.

Helèn o jag som va gött uttråkade o inte redo för att dra hem till en trist o tom lgh bestämde oss för en liten vandring i Mit o samhällshusen, för o kolla läget.
Trevligt värre.
image1029image1030
För övrigt hittade vi en lapp som kändes som det va direkt riktad till oss i vårt brighta gäng.
image1031
Tänkte det skulle va nåt för oss hahaha

Ikväll blir det en vända till Mariehem för lite baking.
Vad som händer sen håller vi öppet.

Later folks.

En sak till bara.

För övrigt är dagens skönaste låt o mest klockrena text:
Terra Naomi - Up here
image1019
Natti.

Jen: "Tessan är ju inte den man tänker sej som den ultimata morsan direkt"

HotJen o KåtHelèn har just dragit hemöver efter ännu en lallig kväll här borta på 207. Kolla klart på FreedomWriters som va en okej film, men den här amerikanska moralen va lite too much ibland. Men visst det va en söt historia o trevligt att den även var verklighetsbaserad.
Så lär vi även sända ut ett litet tack till allas vår Jen som skapat lite spänning i min o Helèns tillvaro. Har man ingen egen får man leva på sina vänners haha.
image1017
Riktigt jäkla hårt spinningpass idag, var helt slut efteråt. men sjukt skönt efteråt, som alltid. Bjöd även på en skön show med mitt heta "boobs-svett". Jag tar gärna en grå topp o så två ringar som påminner om när man läcker bröstmjölk. För det syns ju inget när man har grått på sej haha. Men lätt att jag bjuder på den.
image1018

Sleep tight peeps.

Dagens sanning: Aint gonna happen f*ckhead.

What goes around comes around

Ställde klockan på nio. Snoosa till tjugo i elva. Är jag sann eller?
Har i alla fall hunnit duscha, äta o fixa klart det jag skulle göra inför dagens gruppträff.
Har funderingar på att diska upp från lördans förfest idag. Vi får väl se hur långt jag kommer.
Spinning o core i eftermiddag, det är ju tisdag.
Helt osant vilket ovärt inlägg.
image1016
Later.

Ovissheten byttes mot vishet o bortfall av en del ångest. Mkt bra på det stora hela.

Jen o Helèn drog just hemöver.
Lalligaste kvällen på länge med inslag av en hackig  "en prinsessas dagbok 2" (fråga inte..), massa frågor ställda till boken, med de skönaste svaren, samt seriöst tittande på halva Freedom Writers (resten kommer förmodligen ses under morrondagen.) Självklart blev det också en massa tedrickande o snack om kommande o tidigare helger. Som alltid.
image1015
Ajja, ha en skön natt folket.

Adios.

Secrets

Ingen jättebra dag.
Vädret suger o sinnesstämningen matchar det gråa vädret.
Riktig jäkla höst nu. Sån höst så man bara vill ligga inne o mysa.
Japp så är det. Dagens konstaterande är att man blir som man umgås, nämner inga namn Helèn..
Det här är inte jag, vad händer? haha
image1014
Jag o Jen tog oss iväg på pump. Motivationen var dock dagen till ära ickeexisterande, kanske är den tillbaka imorron, kan vi ju hoppas. Men det gick ju hyfsat ändå.

Snart är pissmåndan över iaf.

Later peeps.

Dagens låt: Terra Naomi - Say it`s possible


GRATTIS!!

Grattis på födelsedan till den bästa mamman nån kan ha!
Hoppas du får en jättefin dag, synd jag inte kan vara hemma o fira!
Massa kramar till dej mamma!
image1013