Bada i bajs

Som överskriften antyder så har ägnat lin kväll åt att bada i bahs. Närmare bestämt Majas bajs. Efter middagen så tappade jag och Maja upp ett bad men när vi legat däri i 10 minuter bubblar det upp ordentligt och mängder av bajs simmade runt i badet. Finaste älskling ordnade upp det åt oss och skrubbade även badet så vi kunde duscha av oss sen. Inte sugen på att bada på ett tag kan jag säga. Minnesbilden av detta bad är inpräntad hos mig haha


I övrigt har det varit en bra dag på jobbet. Var på en invigning och fick buffé till lunch och chokladtårta till efterrätt. Bara en sån sak! Nu ska jag strax kasta mig i säng, är dötrött.

Superdag!

Tommy har jobbat idag och jag och Maja har hängt hela dagen med Julia och Leon och lite med Anton. Blivit bjudna på lunch, lekt massor och promenerat en lång sväng i solen. Fantastiskt fin söndag! Och ikväll testade jag göra tacosoppa!









Imorse fick jag göra två tofsar av lilltjejens lilla hår haha sötnosen! Lite svårt att få till en bra bild dock haha



Bebis



Igår var vi på ultraljud och fick träffa det här lilla pyret via en skärm. Allt såg bra ut och tacksamheten, glädjen och lyckan jag känner inför det är total. Maja ska få ett syskon ❤️ otroligt glad och tacksam över det här! Finaste lilla skrutt, hela familjen längtar efter dig redan! Men stanna gärna i magen tills du växt till dig riktigt ordentligt. Vi finns här utanför sen och väntar på dig lilla älskling ❤️

Komplettering

En liten komplettering till födelsedagslistan bara: 

6. TRX-band! Bra till träning både under och efter graviditet.
7. Bakboxen! Den stora där det även kommer med något/några redskap! 


I övrigt är jag såååå trött! Har lagat korvstroganoff med ris idag och efter middagen badade jag och Maja. Nu lägger Tommy Maja och när hon somnat ska jag lägga mig med. Hoppas ni har en piggare vecka än mig haha! Förresten längtar jag till fredag för då händer det nåt spännande som jag hoppas hoppas hoppas med hela mitt hjärta ska gå bra ❤️
Berättar mer efteråt om det gick bra såklart!

Natti

Önskelista

Kära pojkvän, om du läser detta! På min födelsedag önskar jag mig något av följande:
1. Datenight med dig, gärna bio och kanske en drink på stan! 
2. Att få mina båda skor led trasig klack lagade. Saknar dem och har ju inte kunnat ha dem på snart två år för att de är trasiga!
3. Mandala (?) Målarbok för vuxna och sådana riktigt fina tuschpennor att ha till. En målarbok med inte så mycket svara fält i bilderna. En bok heter typ secret garden och innehåller superfina bilder!
4. Presentkort på panduro för att få köpa lite nya roliga pysselgrejer.
5. Fransförlängning på salong.

😃😄😃😄😘




SÅ fin helg!

Har haft Tommys mamma och mormor här hela helgen! Maja har varit såååå glad!! Hela hon har varit som en sol hela helgen❤️ Jättefin helg helt enkelt!






I eftermiddag efter att den trötta mamman vilat en stund gick vi tre ut och lekte i snön igen. Byggde en till snögubbe och byggde en rutchkana av kramsnö gjorde Tommy. Sen när vi kom in badade jag och Maja och sen blev det hemmagjord pizza till middag. Fin dag!





Snödropparna kämpar tappert på!





Trött!

Snabb vecka sådär som det oftast är när man är ny på jobbet och allt känns kul! Men ack så trött jag är! Idag var jag nära att svimma på jobbet och fick springa ut och sätta mig i friska luften mitt under ett hembesök. Inget man kan hjälpa, man styr ju inte över hur kroppen mår. 
Välkommen underbara helg!



Titta vad vackert det var härom eftermiddagen!

Maja valde kläder själv en dag i veckan hehe




Minnen❤️

Jag älskar min Tommy ❤️





Bad

Badade och duschade i 1,5 timme ikväll! Med en bok och glass med choklad- och kolasås som sällskap ❤️ Inget tråkigt avslut på denna fantastiska helg mitt i livet!

Väldigt fin helg!

Vi har haft en supermysig helg bara vi tre❤️ varit ute och lekt i snön mycket, pratat med grannar, gått promenader och myst i soffan och ätit gott! 








Från igår förmiddag! Efter lunch åkte jag och Maja in till Gränby C och fixade ärenden och lite inför alla ❤️-ansdag. Mysigt var det trots allt folk!

Idag började dagen med att Maja och Tommy kom upp till mig i sängen med alla hjärtansdagspresenter och tulpaner! Och Tommy fick sina paket och Maja en liten gosedjurshäst! Sen åt vi frukost tillsammans framför TVn faktiskt, mysigt! Sen var vi ute och lekte med grannarna innan Maja vilade i över 2 timmar! Efter lunch fick vi alla ut igen och Maja ville aldrig gå in, hon ville bara gräva och fixa i snön. Älskade lilla gos❤️ Nu har jag kurat ihop mig i sängen och ska vila en stund medan Tommy och Maja fixar middag. 
Sån fin helg när man samlar kärlek och energi! 















Eftermiddagen

Efter lite lunch blev det en till tur ute, lek i vattenpölar och sen en låååång stund av grävande i sandlådan ❤️ Sen grillade vi! Jag la några fina bitar karré i hemmalagad marinad imorse och det blev fasen magiskt gott med kolgrillssmak!! 







Vårkänslor

Har promenerat rundan med Maja och medan hon fortsätter sova har jag pysslat i trädgården med att klippa bort lite dött så nytt kan växa och plockat pinnar som blåst ner på gräsmattan. Nu sitter jag i soffan på altanen i solen, helt underbart! När Maja vaknar blir det lunch.








Slö dag!

Tommy fixade lunchen idag och våra fina lunchgäster var Sara, Tompa, Tuva, Noah och Isa❤️ supermysig lunch/eftermiddag! Tack för idag vänner!



Nu är det jag, min bok och några godisbitar som samsas i sängen en stund. Trött som aldrig förr!



Superkväll

Hade en superfin kväll med alla gamla kollegor igår! Blev först bjuden på mat på il forno och fick superfin avskedsgåva, fin temugg och te att ha på jobbet som ett minne av dem. Sen gick några av oss yngre (gillar att fortfarande räkna mig till de yngre även om det inte riktigt är så hehe) vidare till Interpool och ägnade oss åt shuffleboard och dryck. Askul och mitt lag vann de flesta gångerna! 






Glad!

Min fina älskling överraskade med att komma hem med ett helt gäng tulpaner idag efter jobbet ❤️ Jag blev så himla glad!! Bra vecka, bra torsdag och världens finaste familj!




Lovely!

Har haft en superfin och rolig första dag på jobbet verkligen! Fy tusan vad kul det känns alltihop! Massa nya kollegor, nya lokaler, nya arbetsuppgifter och massa nya saker att lära mig. Känns som att det kommer bli en riktigt utvecklande tid framöver! 
Nu ska jag zzzzova så jag är pigg och på G imorgon när jag har utbildning i fakturahantering större delen av dagen. Nattinatt från en glaaad tjej!
Bara en sån sak!