Bra helg

Regnigt utomhus men vi har det bra ändå! Pappa är här och hälsar på och vi började vår morgon med långpromenad mot högarna och körde 10 st 60/60 intervaller på vägen. Tog också en runda i utegymmet på vägen tillbaka!











Köpte färska frallor på bageriet på vägen hem och efter frukost sov vi alla en stund. Sen har vi varit på Willys och handlat en sväng och när vi kom hem bakade jag kakor inför Majas 1-årskalas! Nu sitter vi här och slappar framför TVn och Maja sover! Snart dags för middag! 

Tröttmössa

Ojoj, rött trött emellanåt. 
Idag har Majas farfar varit här och hälsat på hela dan och hängt med Tommy och Maja och stannade även över middagen, jättekul! Och imorrn kommer min pappa och stannar över helgen!

Tommy har åkt till innebandyn, Maja sover och jag kollar på United states of cakes. Får se om jag orkar hela, det drar redan i ögonlocken fast klockan inte ens är halv nio haha 
Tjipp









Hepp

Hej söndag! Ligger inne med årets baksmälla som en konstant påminnelse om varför jag numer väljer mina alko-tillfällen med omsorg. Hade en riktig superkväll med Jenny igår! Käkade tapas, drack rödpang, snackade massvis och dansade sen flera timmar tills stället stängde. Bra så!


Idag har det varit lugnt. Dels för att jag sov 4 timmar inatt (ville inte missa tid med familjen så när jag vakna vid åtta kunde jag inte somna om) och dels för baksmällan såklart! Vi har varit ute endel och Maja har gåtränat hur mycket som helst. Hennes mamma hetsar inte alls kring att hon ska ta sina första egna steg när det är helg och hennes mamma får vara med hehe Har också bakat muffins till Majas ettårskalas! Och ikväll äter vi tacos ikväll, på mitt önskemål. 








I övrigt längtar jag efter att vakna imorrn och troligtvis må bra mycket bättre än idag. Ha en fin söndagskväll!


Två saker

1. Jag sprang blodomloppet igår på under 50 minuter. 10 km tog mig exakt 48.53 minuter. Tommy var 14 sekunder snabbare. Jag var glad och stolt ändå som drog runt den här tunga kroppen på en så ringa tid!

2. Maja hade barnvakt för första gången igår (förutom en timme i lördags kväll men då sov hon ju hela tiden) och det gick superbra! Det var Julia och Anton som hängde med Maja ett par timmar så vi båda kunde springa. Så himla glad att det gick så bra! Min finaste lilla tjej som börjar bli så stor ❤️️




Nu ska jag lägga mig! 
Med vänlig hälsning,
Tjejen som knappt hinner vakna innan det tydligen är dags att gå och lägga sig igen?!

Helgen!

Har haft en riktig superhelg!! I torsdags kom Majas farmor på besök och har sen varit hos oss hela helgen men åkte hem för en stund sen. Det märks så tydligt att Maja varit så glad över att ha henne här. De har lekt och läst och myst och lekt en massa igen❤️️  

I torsdags innan Lotta kom så körde vi cykelutflykt med Anton, Julia och Leon längst ån. Stannade och hade picknick på vägen!





I fredags jobbade jag och sen igår så var det superväder hela förmiddagen och över lunch så då gjorde vi en cykelutflykt till Hågadalen! Det var superhärligt! Grillade korv där med.



Teddy var med såklart!







Otroligt mysig dag. På eftermiddagen tog vi det mest lugnt och jag var och tränade. Sen lagade vi spagetti och köttfärssås till middag. Efter middagen smet jag och T ut en sväng när Maja sov och tog oss en öl/vin. Det var mysigt att vara helt barnfria någon timme! Första gången sen Maja kom!
Min snygga dejt!

Tack för hjälpen älskling ❤️️




Maja fixar gärna till här hemma på sitt eget lilla vis just nu ☺️

---------

Tre från idag: 

Backintervaller på löpbandet 05.30 imorse.
alltså hur lyckligt lottad är man inte? Min fina familj ❤️️
Fantastisk regnbåge utanför fönstret ikväll efter regnet!

---------

Igår hade vi ett fruktansvärt besök på Ackis. Dåligt bemötande av en osympatisk läkare, förvirrande fakta, en stressad mamma, en hysterisk lilltjej och många frågetecken. Gud alltså. JAG HATAR SJUKHUS. Miljön ger mig gåshud, på ett inte bra sätt. Mitt i allt drama var jag tvungen att sticka iväg för jag hade ett viktigt jobbesök inbokat. Usch. Idag har varit en tusen gånger bättre dag. Stressigt på jobbet men ändå bara en timmes övertid, jobba halvdag, storhandla, gick till skogen i regnet, lekt massa och ikväll film och popcorn med T. Fint så!

Idag





Tre bilder från dagen! Vi har varit på biltema och köpt cykelkorgar och på Plantagen och köpt frön. Sen har jag tränat och så har vi busat och Maja har sovit på mitt bröst och så har vi lagat lasagne tillsammans. Sen åt vi middag hela familjen och när liten somnade så myste jag och Tommy framför Dag. Om ni inte sett den serien så behöver ni göra det, otroligt härlig serie med mycket garv!!

Klockan är ställd på 05.10 så det ör dags att zzzzzova.
Natti

Sunday

Ja, det blir ju inte så mycket bloggande just nu. Fattar inte hur folk hinner sånt här när man har barn, partner, jobb och vänner osv. Blir inte mycket tid över och det gäller att prioritera ordentligt. Har iaf haft en jättefin helg hittills med mina fina!

De mötte mig på väg hem från jobbet i fredags och vi gick till lekparken i solen. Igår hängde vi mycket ute i solen med! 
















Fint

Vi har hängt ute mycket idag. Jag har krisar litegrann för att börja jobba och känt mig rätt nedstämd. Efter andra uteturen i lekparken la jag och Maja oss i soffan och somnade en stund och vaknade till en middag som luktade supergott. Det var dukat på balkongen och vi åt så gott alla tre och sen efteråt fick jag te och ett paket med en superfin hälsning från de två finaste jag har. I paketet var ett startkitt Med pennor, block och en liten exklusiv chokladbit som ska hålla igång mig imorrn om det blir segt. Hur fint?❤️️

Hoppas ni också har en finfin helg!
Tjipp










Valborg!

Hade en väldigt mysig Valborg med samma gäng som förra året hemma hos Martin, Jennie och Alba och så var Andreas, Annso och Andreas där med! Vi grillade och hängde och skrattade och fnissade och åt massa gott såklart och som sig bör. Skrattade mer än på länge och jag tror alla var lite trötta så det mesta blev roligt till slut haha