Du saknas mig

Mors dag. Den dag på året då ljuset och mörkret utövar en vildsint kamp inom mig. Ljuset: kärleken och tacksamheten jag känner när jag tittar på min älskade lilla familj och mina barn som kom och förgyllde precis allt. Kommer vara för evigt tacksam att få kalla mig deras mamma. 
Samtidigt: den slitsamma sorgen och saknaden efter min egen fantastiska mamma. Tårarna rinner som alltid denna dag men idag väljer jag att försöka minnas allt det fina och allt det du gav genom att vara du och den obegränsade kärlek du öste över de du älskade. Jag vill hylla dig och allt det du var och fortfarande är i alla minnen jag sparat i hjärtat. Tänk! Att jag fick just dig som min mamma. Lyllos mig❤️

Älskade mamma. Du saknas mig idag och exakt alla andra dagar ❤️
(null)

(null)


Hej hej hallå!

Nu är våren här och det börjar pirra lite inombords när jag inser att vår bästa tid är nu. Nu är vi just i startgroparna och har allt det härliga framför oss. All odling, härliga försommaren, all blomning, de vackra långa dagarna, de härliga långa kvällarna, allt gott käk, ljuset. Ja, ni vet.

Vad är nytt? Kommer jobba 75% fram till semestern då jag går upp på heltid igen. Det känns som en jättebra plan då jag upplever mig få de bästa förutsättningarna inför uppgången i tid. Är fortfarande väldigt trött och sover ofta en stund på eftermiddagen innan hämtning av barn. Planerar sen att jobba ca 90% i höst upplagt som så att jag jobbar en timme kortare per dag. Det skulle ge mig och tjejerna en mer harmonisk vardag (och mer ork!) då jag kan lämna när skolan börjar men ändå hämta vid 16. 

I övrigt har jag nu kört klart mitt träningsprogram BBG 1.0 (12 veckor) och kickade idag igång 2.0 med ett benpass imorse. Ja, jag tränar fortfarande innan jobbet och det är fortfarande min bästa grej. Känner att kroppen känns stark och det är en god hjälp när psyket sviktar. YinYoga är jag fortfarande beroende av och kör ett par längre pass per vecka (mina vilodagar från träningen) och sen kortare pass när tillfälle ges. Åh, och så kör jag padel med! SÅ himla roligt och så skönt att släppa allt och gå helt upp i sporten i 1-2 timmar åt gången. Bästa tänkbara just nu faktiskt.

I övrigt har vi ordnat ett trädgårdsland här hemma och jag testar att odla potatis, broccoli, purpurkål, karamellkål och ett par olika pumpor. I växthuset slåss gurkor och tomater om platsen och så snart vi fått iordning den andra odlingslådan ska jag plantera ut paprika, chili och ett par olika melonplantor med. 

Ja ni hör ju. Idag är en lite bättre dag. Nu blir det sedvanligt läsande i en lättsmält chicklit-bok och sen zzzzzova! 

(null)
En helt vanlig lördag i vår familj 🥰☝🏼👇🏼
(null)

(null)

(null)
Körde vårruset med ett gäng härliga tjejer på jobbet. Typ den enda aktivitet jag gjort utanför familjen på extremt länge. Välgörande för måendet var det även om det var motigt att komma iväg. 
(null)

(null)
#hemmaodlare osv
(null)
Äääääälskar gullvivor. Gjort ända sen jag va barn!
(null)

(null)

(null)

(null)


Maj månad

Ja, så var vi inne i maj. Så sjukt att tänka att det är över ett halvår sen jag gick hem från jobbet och sen inte orkade komma tillbaka. Har bra dagar men har också riktigt dåliga dagar, som idag. Men de dåliga dagarna är så mycket färre än i början för de första två månaderna var ju alla dagar dåliga dagar. Försöker tänka och fokusera på det. 

Jobbar generellt väldigt mycket med mitt mindset och personliga utveckling. Kan bli så fruktansvärt besviken när jag vaknar upp en helg och känner i hela mig hur ångesten river i kroppen och humöret är i botten. Då räknar jag ner tiden tills jag får gå och lägga mig igen och allt känns som ett långt mörker. Och ibland förstår jag inte ens varför de där dagarna kommer och vad som har utlöst det. Bara att de dränerar hela mig så in i helvete. Hatar de där dagarna och känner mig så frustrerad när de kommer. Tycker jag gör allting rätt. Jobbar med tankarna, säger ifrån på jobbet, yogar regelbundet, andningsövningar flera ggr per dag, träning, promenader. 

Jaja, våren och ljuset är på ingång och vilken dag som helst nu är jag säkert gladare igen. Och förra veckan VAR utmanande då jag var själv med barnen mån-torsd. Behöver nog bara lite återhämtning. Tur det är kortvecka på intågande. Annars inte mycket nytt. Spelar padel minst en gång per vecka, jobbar 75%, hänger med familjen, yogar, tränar, promenerar, hushållsgöra, ser efter och roddar kids och fixar i trädgården. Så ser livet ut just nu. 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)