Så mycket tankar

Sömnen nådde mig tillslut igår, i en timme ungefär. Sen vaknade jag, pigg som en lärka. Gick upp, gjorde en stor kopp te o satte mig i sängen o fundera över the wonders of the world. Efter ett par timmar gjordes ett nytt försök, o jag somnade o vaknade halv åtta imorse.
image1386
Annars har dagen varit lugn. Var ner till stan på förmiddan o fixade lite grejer. Sen har jag städat o fixat lite samt håller på o tvättar. Var även på spinning o core med Jen förut, det var skönt. Kvällen kommer gå i lugnets tecken, men jag önskar brudarna en skön kväll, då de ska entra Corona o visa Josefin hur saker o ting funkar på det placet.

So long.

Dagens låt: Elin Ruth Sigvardsson - Rainy Heart

Snälla John Blund.

Fan inatt vill jag verkligen få lite sömn. Efter fyra sömnlösa nätter är jag verkligen i behov av det. Känner mig som en vandrande zombie. Vad är det för fel, varför måste jag gå igenom sådana här sömnlösa perioder? Aja, det lär gå över, det gör det alltid tillslut.
Har varit nere på staden med chicksen o avhandlat lite shoppingärenden samt tagit en lång middag på Starz. Vi är så påhittiga. När Maria meddela att hon kände sig krasslig o inte kunde komma bestämde lata vi oss för att dra en repa på gamla goda Starz istället, där jen o Linda tog nachos, jag en salami/brie-macka och Helèn en Clubsandvich, precis som vanligt. Nytänk? Nej inte vår grej.
image1385
Nu ska jag ge sömnen ett sista försök, känns som jag kan somna stående, så trött är jag.

Fredag imorgon o vi är lediga. Underbara jävla fredag, kom till mig.

God natt.

Kvällens låt: Damien Rice - 9 Crimes

"Plötsligt ligger man där i skiten o krälar o undrar så stilla vart det gick snett"

Dagen som dagen var idag då.
Har varit en fin dag ändå måste jag säga. Hade lite föreläsningar på förmiddagen sen sörplade jag i mig min hemmagjorda ärtsoppa, samtidigt som jag grimaserade över smaken o snicksnackade med övriga kring bordet. Efter lite sittnings-snack efter lunch bar det av till bibblan o sen hemöver. Där la jag mig o löka framför lite L-word o kände bara lugnet. Vid halv sex bar det av till Iksu för lite Järngympa med Jen. O fan va vi jobba på fint du Jen, all cred till oss för dagens insats.
image1384
Nu sitter jag här, har precis kirrat lite planer för veckan o kommande helg o känner mig allmänt nöjd med livet i största allmänhet. Behandlar samtidigt Väldigt Viktiga Saker med Helena över msn.

Men nu ska jag sussa.

Adios.

Dagens låt: Far Beyond Frail -
Touch

Jag vet vad jag vill ha på min födelsedag. Kirrar ni det chicks?

Produktiv dag.
Skola till lunch, käka, hemöver o starta tvätten, drog iväg med Jen o Helèn o storhandla, hem, baka bröd, glömt handla mjöl, tillbaka till affären, hem fortsätta baka, plocka iordning lite hemma, fortsätta tvätta, ivg till iksu på spinning o core, hem äta, duscha, göra ärtsoppa.
Ojojoj, vad jag kan.
image1382
WTF?

Så jäkla kul o jobbigt på spinningen idag! O core var också jättebra, nytt program med bra musik o övningar. Good to be back!

Sleep tight.

Dagens sköna låt: Elin Ruth Sigvardsson - It's a Shame

Live in the moment

Så var första dagen avklarad. Känns bra, alltid en fin känsla när måndagen övergår i tisdag. Var kanske inte så förberedd inför dagens föreläsning som man hade önskat men har bara mig själv att skylla. Ser inte bättre ut inför morgondagen, men det löser sig, fixar det ev på lunchen eller så.
image1381
Sitter annars o läser i Laga Lätt o blir hugrig. Har jag för övrigt nämnt att jag har som mål att försöka få in gröna ärtor i min kost? (Värt att anteckna annars) Passande nog var det 3 ärt-recept i månadens laga lätt.

Dagens mest spännande är att vi bestämt oss för att fixa ihop ett brännbollt-team till Yran (det lutar åt ett tema inom 80-tal, men vi får se) plus att vi ska köra Vårruset tillsammans! Kul att ha något att se fram emot!

So long dudes.

Dagens låt: Lifehouse - Disarray

Good to be back

Fest igår igen efter lite om o men.. Vi var inte så särskilt pepp på ännu en utgång, men man får ju ställa upp för teamet. Förfest hos Jen o vi tappre riddare som dök upp ver: Sandy, Helèn, Linda, Maria o så jag o Jen då. Drack ett riktigt gott rött vin som jag kan rekommendera, Ekologiskt "Ecologica" tror jag det heter.

Kvällen blev lite halvgalen o de flesta av oss var i sina essen. Bara jag Jen, Linda o Helèn som drog vidare till ett packat corona.
Idag har vi legat o degat borta å Mariehem hela eftermiddagen framför Flashdance. Det filmen är hyfsat överskattad alltså, det måste ändå erkännas.

Skola imorgon, blir fint det.
Adios folket.

Dagens låtval: Sarah Bettens - Turn Around

Full on

Hittade efter ett gäng om o men in en bit i dimman igår. Jag o Helèn började lite lätt hemma hos henne o lite senare dök Jen upp o festen fortsatte. Sen härjade vi även in till en granne som hade fest o livade upp stämningen åt dem lite.
image1366
Corona blev stället som valdes men där var det hyfsat folktomt o vi testade även NH innan vi drog hemöver men det var bara en massa skumma människor o kass musik där. Så vid ett lalla jag hem för att sova medan de andra fortsatte till efterfester. Dagen har varit lugn, har varit ner till stan o köpt lite booze åt Lindus bara. Nu ska jag käka o löka framför Lword innan det är dags att ta ta i sig själv inför kvällens festande.


So Long

Härligt Härligt, men Farligt Farligt?

Ja, så var man tillbaka i sköna Umeå igen. Good to be back. Har suttit på en buss i sex timmar, steg på åtta imorse och klev av i Ume kl 14.00 idag då Jen var söt nog att möta upp mig o hjälpa mig bära all packning. Vi mötte även upp Helèn som också kom vid den tiden. Härlig reunion o kändes som vanligt som att vi inte ens varit ifrån varandra.
image1365
Kommer kvällen bli lika galen som denna? Ingen som vet, ingen som vet.

Efter lite käk hemma traskade vi ner till staden för lite helginköp innan vi tog oss hemöver igen o drog till ÅC för att handla.
Men nu ska jag snart ta mig in i duschen o sen fixa till mig lite. Sen bär det av in i dimman med the gang minus Linda o Sandy, men de joinar oss i dimman imorgon istället. Blir fint det!

Skål o hej

Dagens låt: The Shins - New Slang

One day left

Japp så har man avslutat näst sista dagen. Sitter fortfarande kvar här uppe på Remonthagen, har lagt sista handen på arbetet inför morrondagens examination. Så ikväll har jag bara kvar att läsa igenom det en gång. Ses faller domen imorron. Ska ha lite patienter först o vid halv ett drar Pam igång o kvart i två är det min tur, så Wish me luck folket.
Hoppas det gick bra för dig idag Jen o att det går bra för er andra imorron!
GangsterJenny
Frågan alla undrar svaret på är: Kommer GangsterJen att dyka upp under helgen? Ingen som vet, ingen som vet.

Boxen med Gurra igår var hur kul som helst. En annan instruktör, mkt mkt nice, het som få. Ja det var fint. Efter passet o resterande kväll o imorse darrade handen så jag såg ut som en pundare med abstinens men det får man ta.

Adios.

Dags för ett klipp

Så snöar det igen då.
Kom från RPn för en stund sen o nu sitter jag här o knåpar lite på arbetet. Hyfsat less på skiten nu kan jag lova. Känns som man läst arbetet typ 100 gånger fast jag bara läst igenom det en gång o det är först idag. Just ja, rolig överraskning idag med. Då väljer jag tydligen att spara på skrivbordet på datorn så det försvunnit till nästa dag. Det var en rolig upptäckt. O kopian jag hade skickat till mejlen var ett tomt dokument bara, blev något fel för att jag spara på skrivbordet o sen skicka det. Hörde Cecilia i telefon när hon snacka med supporter-gubben:
-Ja, hon spara det på skrivbordet.
-Jaha så det är borta då alltså?
-O det går inte att få fram på något sätt heller säger du. Okej, tack hej.
Härligt, det va den evidensen som jag suttit o trixat med under gårdagen. Tack o bock gud. Evidens som är så roligt o lätt att skriva om med. Aja, nu har jag gjort om delar av det iaf.
image1299
Ska iväg o klippa mej vid fyra. Sen är det box vid sju. Anser tydligen inte att jag behöver plugga idag. Eller det är ju det jag gör nu, det får räcka med det. På torsdag blir examinationen  i alla fall.

Nu ska jag kila ner till stan.

Later peeps.

Why oh Why?

Så var det söndag o bara kring 4 dagar kvar här i Ö-sund.
Gårdagen var lugn o slö. Tog mej ju ut o jogga men utom det så var jag bara en kortis till affären, i övrigt höll jag mig inomhus. Då kan man tänka att jag hade en massa tid att plugga. Vilket jag förvisso hade, synd att jag inte använde tiden till det bara. Satt istället o slökolla på tv o sen la jag mig vid halv tio o somna direkt. Hade fått 4 sms under natten men jag sov som ett barn o har inte hört något av dem.
image1363
Nu har jag i alla fall varit ute på en lånpromenad på Frösön med Digilistan i lurarna. Ska käka lite o sen ska jag verkligen försöka plugga lite!

Ha en skön söndag folket.

Dagens fundering: Hur fan kom Carolina Gynning in på Digilistan? Så j-a dålig låt, mår illa av att höra den.
Dagens låt: Bloc Party - Banquet

Fy Fan va jag är bra

Så har man varit ute o joggat i 55 minuter då, utan att gå något alls. Kom efter en kvart in i andra andningen o efter det flöt det på jävligt bra. Så jäkla skön känsla att min kondition börjar återvända. Höll ett helt okej tempo ändå o hade en snittpuls på 165 o maxpuls på 185.
Nu har jag duschat o tänkte jag skulle få på mig kläder o ta mig iväg o handla lite.image1362

Adios.

Göra volt från en stol ner i sängen så den o stolen pajar: Check.

Ja, partyhumöret kom allt smygandes till slut igår, men det tog sin lilla tid. Vi gick först en sväng o käka på en tacobar i stan. Taco buffè, o fy fan va gott o alla åt tils de nästan sprack kan jag lova er.
image1361
Sen bar det av hemöver för en dusch o byte av kläderna. Tjejerna tog en lugn en men Gurra, Danne, Tobbe o David kom över till mej o förfesten drog igång. Lekar iform av "tvättmaskinen" o annat trevligt höjde stämningen ytterligare o tillslut eskalerade det hela med att Danne valde o göra en typ volt från en stol ner i min säng. Hej då säng o stol. Tack o bock för den. Men men det är Gurra som står på lägenheten o har kvitterat ut nycklarna haha, nej då, men Danne sitter här o snickrar ihop sängen nu. Det blir nog bra. Men lite obekvämt i sängen i natt  hyfsat ont i svanken när ja vakna. Har legat i en säng som var hyfsat missanpassad.

Iaf bar det av till Olearys o vidare ut i natten där we danced the way! Klockrent o så jäkla kul musik, dessutom var det givet med skyddet jag fick av grabbarna från alla konstiga människor.
Vid tre, lite efter de andra snurrade jag o Gurra hemöver i natten, hem till lgh full med flaskor glas o trasiga möbler men sjukt glad o nöjd. Sov i natt som ett barn.

Ha en skön lördag peeps.

Dagens låt: Trapt - Whe All Is Said And Done

Underbara helg

Sitter fortfarande på jobbet. Ska snart ta o pallra mej hemöver, har varit en lång o rätt stressig dag. Har varit på lite information, haft en dispyt med en av undersköterskorna (vilket sög all min energi o som jag grubblat på sen dess) samt varit i träningsköket med en patient o lagat mat. Så på det stora hela en helt okej fredag. Men jag är jäkligt trött, o har ännu inte fått någon ordning på mina sovrutiner.
I onsdags såg vi iaf "Ett öga rött" o den var helt okej, skön humor. Bra gjort av David att lyckas välja en film som ingen sett, vi va ändå 7 pers.
Ikväll lutar det mot att man ska ut o snurra igen. Så håll i hatten Ö-sund. Inte på jättepartyhumör just nu men det kommer nog, brakar aldrig vara något långvarigt problem för fröken Alexandersson haha.
image1276
So long dudes

Vikt eller längd? Ja det är inte lätt att hålla ordning på allt.

Sitter på jobbet o ska snart dra mig hemöver.
Gårdagen var fin, dokumenterade det hela i text här på bloggen men min internetanslutning är inte så pålitlig (så går det när man snålkör på andras trådlösa) o fucka up det. I alla fall var jag o Gurra på box igen o det var lika kul som sist. Trötta o less som få när vi gick dit, men när vi gick hem var båda fulla av energi o snacka som aldrig förr. Det är så man ska känna efter ett träningspass! Annars var kvällen lugn, satt o snacka lite skit o kasta freesbee (hur fan stavas det ordet? Hjärnsläpp) med fläktfiltret som jag fått i brevlådan trots bristen på fläkt i lägenheten. Vart de har tänkt jag ska sätta det filtret vet jag inte riktigt? Bra att sätta igång o leka lite så vid tolv när man äntligen blivit trött o ska sova. Måste få lite ordning på mina sovrutiner snart alltså.
image1337
Ikväll blir det nog film med folket borta hos Anton.
Men nu ska jag kila hem för dagen.
So long

Life`s good.

Gårdagen var hyfsat lat, men ändå ganska aktiv för att vara en bakissöndag. Var ute o gick i två timmar i det sköna vädret mitt på dan. (Vill för övrigt påpeka att jag sov typ 3 timmar då Någon drog igårng o duscha halv nio igår morse.) Sen vid sex hjälpte Tobbe mig att flytta alla grejer bort till ettan. Efter det satt vi (okej jag, men jag tvinga Tobbe att verka intresserad) o kolla på bilder på Loch ness odjuret, som jag som alltid är övertygad om finns. När vi sett alla bilder gick jag vidare till Storsjöodjuret o sist men inte minst UFOn. Haha, kungligt.

På kvällen blev det bio med Kenta o Tobias. Medan vi vänta på den kolla vi in ljusspelet på Rådhuset. Det skulle ni ha sett, sjukt coolt verkligen, imponerad. Vi såg i alla fall Cloverfield o den var mkt bättre än väntat. Men then again, hade inte så höga förväntningar. Intressant slut, minst sagt.
image1360
I alla fall var jag hyfsat jäkla sliten imorse efter så jäkla lite sömn, men det gick fint ändå o jag tog mig igenom dagen galant. Var på Body Step efter jobbet o nu sitter jag här nyduschad o klar, o slökollar på Tv.
Nej nu fick jag besök, ska va lite social.

So Long folket.

Det finns många sätt att bygga nya broar på

Gårdagen var riktigt lyckad, jag hade en askul kväll!
Ensam traskade jag bort till sexan o ett gäng sjukgymnastfolk (vi va 11 pers) igår kväll. Förfesten började lugnt, melodifestival i bakgrund o massa snack. Vet inte när vi drog vidare, kan det ha varit framåt halv elva tro? I alla fall drog vi vidare till Olearys, för att inte göra kontrasten så stor mot umeå haha. Mkt bra place o mycket större än hemma. Vissa drog o kollade på någon skotergrej men kom senare till Olearys de med.
Visst jag kunde kanske ha skippat sista bärsen men men så är det ju alltid. Var på ett kungligt humör hela kvällen! Idag kan man säga att jag mår snäppet sämre. Hyfsat bakis med en molande huvudvärk, men det får man ändå säga att det var värt.
image1359
So long

Dagens ursäkt: Till Pam som vakna när jag va inne o leta ost i natten till våra nattmackor. Samt vakna igen när jag kom insläntrande på småtimmarna.
Gårdagens klockrena: Mina o Helèns fortlöpande updates kvällen igenom.
Dagens konstaterande: Nova o Fanny är fan farligare på varsitt håll än när de härjar tillsammans.
Dagens fundering: Feta blåmärket på armen. Vart kommer det ifrån? Vill jag ens veta?

Skål för natten

Har faktiskt både hunnit plugga lite o dra en vända på stan. Nu har ja just kollat på lite flight of the conchords o sitter o känner lugnet. Vid sju bär det av. In i dimman o vidare ut i natten. Se vad Östersund har att erbjuda.
Skulle behöva städa, men jag tar det imorron. Jag o Gustav ska ju byta lgh imorron har vi bestämt så jag måste ju packa o ha mej. För närvarande har jag alla items i min väska utspridda i HELA rummet över hela golvet. Mysigt.
image1358
Helèn håller foret i Umeå och jag i Östersund ikväll.

Adios

Kvällens låt: Ani Difranco - In Or Out


"Du tog väl med dej öronproppar?"

Invigningen igår ja. Fy Fan vad Folk säger jag bara. Vi var knappast förutseende o va där i tid. Nej då, kom insläntrandes lite efter sju, strax efter det drog igårng alltså. Vilket jävla folkhav. Tog evigheter att ta sig framåt o man fick snika sig emellan så bra det gick. Efter en stund lyckades jag o Gustav komma ifrån varandra. Överlevnadsinstinkten tog över och jag följde med ett gäng framåt o fick tillslut en klockren plats lagom till Sahara Hotnights drog av sin näst sista låt. Haha, ja att man orkar. Sen var det ju fyrverkerierna. Fy Fan va grymma de va, hur fint som helst!
image1355
Synd bara att ljudet var så jäkla dåligt att man inte hörde ett skit av vad de sa när de presenterade länderna samt såg nada för det var ett träd ivägen för den stora bildskärmen. Snacket i folkhavet gick något i stil med:
- Vad klappar alla åt?
- Jag vet inte, de kanske presenterade Sverige?
- Tror du? jag tycker jag ser något rött på Tvn, det kanske var Norge?
- Vilka kommer nu då?
-Jag vet inte, orkar inte stå på tå, kramp i vaderna.
-Men vad klappar alla åt nu då?
- Jag vet inte, men säkert något bra, bäst att klappa o skrika lite, visa att man hänger med.

Nu på morron har jag varit iväg på Body Step. Vi snackar att vi va tre pers på passet med mej i mitten haha, aja, men det va rätt kul ändå, mkt bra instruktör.

Nu ska jag käka o sen försöka plugga lite innan jag ska gå ut på stan en sväng. Får se hur det går med de planerna.
image1356
Ha en fin lördag!

Dagens låt: Hardcore Superstar - Liberation

FredagsFin is The Shit?

Just hemkommen från en vända på stan där sista halvtimmen spenderades åt att hänga på Svea o prova jeans o få smakråd.. Ja det är väl för trevligt. Varför har jag en känsla av att jag kommer hitta mej själv där snart igen? Hahaha
Annars har dagen varit bra o jag är på ett rent ypperligt humör. Gick igenom nästa veckas schema med mina handledare med o det blev bra tyckte jag. Dessutom fick jag fin kritik av dem för min första vecka o det är ju alltid kul. Min ena patient har dock en mer komplex diagnos än man kan fatta men det är sjukt intressant o en riktig utmaning!
image1353
Imorron lutar det åt att det blir fest med lite SG-folk, blir fint det.
Nu ska jag kila iväg o möta Gurra så ska vi dra iväg på invigningen. Sahara Hotnights spelar ju o jag har hört ryktas att de ska va riktigt bra live. Vi får väl se.
image1354
Ha en skön kväll folket!

Dagens låt: Nationalteatern - Livet är en fest

Grass is always greener on the other side?

Fick reda på idag att vi ska STÄDA hela lgh när vi flyttar ut. Fy fan, inte okej o inte kul. Bra att jag ens öppnade kuvertet med lgh-infon i, nej nej, kändes inte relevant just då.

Jag o Gurra va på Spinning idag efter jobbet. O Fy Fan för den musiken, det säger jag er mina vänner. Instruktören inledde passet ed orden: "Tänkte ni skulle få spinna loss till lite Schlager idag!" med ett stort leende på läpparna. Inte okej tjejen. Trodde fan hon drev med mej. Vem fan går igång på Schlagermusik kan man undra. Huvva. När Cara Mia börja skråla ur högtalarna va fan måttet rågat, då lämnade jag nästan salen.
image1352
Underbara fredag imorron, du är önskad. Sahara hotnights ska visst spela på invigningen med.

Ha en fin kväll folks.

Young. Old. Just words

Ett Grattis till min käre bror på stora dagen!
image1351
Hoppas du får en skön födelsedag!

Kramar från lillsyrran

"Endast döda fiskar flyter bara med i strömmen"

Jaha, lite medvind kanske skulle vara på sin plats för familjen Alexandersson-Svensson ett tag?
image1350
Några ord på vägen så..

Fruktansvärd jävla smärta i stackars benhinnan idag, Inte helt okej. Hoppas det går över nu, så det inte blir någon jäkla benhinneinflammation. Det går jag fan inte med på.

Annars har dagen varit lugn, har inte hänt värst mycket. Hade Viloställningar med SG-eleverna idag så det var ju kul.

So long

Fy fan va kul!

Kom hem från Boxen för en stund sen. Fy fan va kul det va o det va länge sen tiden gick så fort. Vi har redan bokat in nästa tisdag med! Lite obehagligt när Gurra en bit in i passet blev lite vit i ansiktet o såg ut som han skulle svimma dock, men det hjälptes av lite vatten o vila iform av att byta position. Kommer nog ha go träningsvärk imorron dock..
image1349
Nu ska jag käka lite, sen väntar sängen.

Sleep tight.

Dagens låt: Lars Winnerbäck - Om Tiden Vill Ifatt

So full of shit

Ja, nu har halva tiden gått. Mkt mkt bra! Längtar som fan tillbaks till Umeå ikväll. Kommer bli finfint när ja kommer hem igen om två o en halv vecka. Är ledig sista fredagen med, så hoppas jag kan fara torsdag eftermidag eller senast fredag morron. Sen får det bli en heldag på stan med the gang på fredag, innehållande bland annat en tur till boa. Tur man inte går händelserna i förväg o lever för framtiden.
Läste ett bra odspråk men minns inte va det var, men bra var det. Något med att dåtiden håller oss tillbaka, vi lever för framtiden o glömmer bort att leva i nuet. Kind of, något åt det hållet. Skulle säga att det stämmer mkt väl på mig ofta, men ibland påminner jag mig sälv om "Carpe Diem".
image1348

Jag o Gurra ska på Box om en stund. Wish me luck.

So long peeps.

På tal om poäng

Härligt då gick man jämt upp på en iaf, plus minus noll kallar jag det. Dessutom har jag förträngt ett par, så de räknas naturligtvis inte. Så det är inte så illa som det kan verka haha.
Jag o Jen håller på att checkar Tenneriffa som eventuell praktikplats inför höstens 8veckors praktik. Känns just nu som det mesta går emot oss dock. Men ja vi får väl se hur det går den här gången. Lycka till till oss.
image1347
I övrigt har jag en bunt litteratur att plöja igenom innan morgonen gryr. Tur att jag tagit tag i det i tid, o inte suttit o lallat på msn o fb. Jag är fan osann.

Sleep tight vänner.

Kvällens låt: Sarah Bettens - Stay

I'm back


Ja, så var man tillbaka i gamet igen. Min fina internetanslutning valde ju att försvinna under helgen, men nu är den alltså tillbaka. O jag som härja iväg o köpte ett usb-minne för att ja inte längre kunde safa genom att skicka till mejlen. 79 spänn i onödan, tack o bock för den då.

Helgen var lika spännande o fullspäckad med äventyr som den förra haha. Spinning lördag morron o så lite promenader på frösön o spatserat runt på stan då. Annars har det inte hänt särskilt mycket här borta. Har mest ägnat mej åt min favoritsysselsättning; ligga o lata mig, dagdrömma o lyssna på musik. O undvika att gör ngt vettigt så långt det är möjligt. Har dock lyckats övertala mig själv till lite plugg (vi snackar cirkus en halvtimme effektiv tid, men ändå, tåls att nämnas.)
image1346
Mina kära vänner som per mobil livade upp min fredagskväll/natt. Har man ingen egen spänning får man leva på andras.

Har övertalat Gustav att han ska följa med mej på Box imorron, blir intressant o se hur det går, hm.
Första dagen på stroke o hjärnskaderehab idag. Gick helt okej. Nu är det bara mindre än tre veckor kvar, sen är man tillbaka i sköna Umeå igen.

Ha det fint folket.
So long

I mitt stilla sinne

Sitter i lägenheten borta i Östersund o filosoferar över livets ups and downs. Andra helgen som spenderas i ensamhet nu. Men det känns helt okej. Visst fan är jag sugen som få på ett gäng bärs, nån cigg, skön festmusik o framför allt mina vänners sköna sällskap in i dimman, men det här är bra för mej. Fan det är ju rena rama detoxen med tanke på hur jag har levt hela hösten/vintern.
Hoppas ni får en jäkligt skön kväll brudar o ta som vanligt en extra bärs för mej med.(O gör för allt i världen inget som jag inte skulle ha gjort..)
image1345
Hitta den här gamla bilden. Det va tider det hahaha

Som sagt sista dagen på KUA idag, o det gick fint. Rekommenderas varmt som framtida praktikplats för andra, särskilt om man vill fatta hela teamgrejen och bli bättre på att uttrycka sig verbalt i grupp.

Sleep tight när ni kommer dit.

Kvällens låt: Pete Murray - Better Days

Hur fan tänkte jag då?

Ställde klockan på tjugo över fem som jag brukar när jag börjar sju. Tio minuter att snosa o en halvtimme att käka o fixa matlåda o en timme att ta mej till Remonthagen o byta om o allt det där. När jag tar sista tuggan av min frulle kommer jag dock på att "Fan, börjar inte jag 9.00 idag?". Kollar snabbt schemat, o visst fan är det så. Hur fan tänkte jag då. När man får en chans att sova ja då ska man härja upp i ottan ändå tydligen. INTE OKEJ.
Trött som få, men nu bär det av ut i det fria för lite fresh air.
image1344
Tjejen utan någon koll What So Ever.

Yours truly, in the mist of the morning.