En sällsynt bra dag

Har haft en superdag med familjen! Började med morgonmys, bara jag och Maja vid 6 imorse ända tills Maja blev trött och gnällig så jag tog på henne kläder och vi gick bort till utegymmet. 






Körde ett skitkul pass där med mage/cardio som fokus. Började med att öva armgång, massor av armgång och klarade till slut att köra varannan pinne. Heja mig som är en fegis och inte vågat innan. Nästa mål är att hoppa mellan pinnarna liksom. 




När vi kom hem badade Maja skumbad och jag duschade och Tommy åkte och tvätta bilen. Sen åt vi lunch på balkongen allihop innan vi tog en promenad i sommarvädret bort till stenhagen. Tittade in och hälsade på hos Sara, Tompa och barnen. Trevlig som alltid! Sen tog vi en runda på Lindex för vi har insett att vi inte har så mycket kläder till Maja som är både svala och heltäckande. Sen promenerade vi hem igen med en busig Maja och stannade i en lekpark på vägen. När vi kom hem blev det balkongmiddag TACOS! (Igår åt vi entrecote, lyxade rejält och det var asgott!) Sen en film när Maja somnat, brokedown palace. En favoritfilm när jag var yngre och jag tyckte att den fortfarande var bra!

Mysig kväll men nu blir det sängen! Dötrött men glad! Och imorrn ska vi kolla på ett hus att hyra! Håll tummarna, snälla :)

Rullar på

Det är svårt att finna tiden att skriva här. Det är lite synd för jag brukar använda min blogg till tillbakablickar i livet för att se och känna hur jag mått under olika perioder i livet, och hur jag sett ut, och tränat. Men men, prioriteringar. Har varit svårt att få fröken att somna ikväll. Hon somnar i vårt knä men sen när vi lyfter henne till hennes säng vaknar hon. Brukar inte alls vara särskilt svårt i vanliga fall så jag vet inte vad det kan bero på riktigt.

Idag fick jag besked om att jag inte fick jobbet jag var på intervju på för några veckor sen. Det var verkligen väntat för även om mitt intresse och engagemang är jättestort så är erfarenheten skral och det var flera sökanden som hade ordentligt med erfarenhet. Men likväl blev jag väldigt besviken såklart. 

Annars inte mycket nytt. Tränar varje morgon innan jobbet och leker med Maja allt jag hinner plus hänger med vänner då och då såklart! 
Imorse duschade Maja med mig efter gymmet medan T sov.


Msja hjälpte Tommy med städningen häromdagen.


Jag och Jen var på ett litet event i en affär som startade sin rea igår efter jobb och promenad. Himla kul och viktig tjejtid för oss!

Regnet öste verkligen ner imorse när jag gick till gymmet och eftersom alla träningsbyxor Tvättades kvällen innan och var blöta så fick det bli kortbrallor, fashion hehe





Ungefär sådär ser det ut när jag hänger på gymmet på morgnarna. Oftast är jag ensam där eller möjligtvis en eller ett par personer till. Inte mig emot!

Intervaller!

Alldeles sockerstinn gick jag till gymmet efter kalaset. Min sugarhigh hade övergått i trötthet men jag kämpade på. Upp på bandet och brände av ca 7 km i intervall-form. Först 60/30 sen 45/30 och sist ett gäng 30/30! Svinnöjd! Men det var kämpigt och jäkligt dålig luft men asgrym känsla efteråt såklart!!







Kalas ❤️️

Har kalasat med en hel hop underbara vänner idag! Maja fyller ju ett imorgon och vi tjyvfirade henne idag. Så många viktiga och fina vänner som samlades hemma idag ❤️️ Tack alla för att ni finns och förgyller våra liv!












Lately

Förra helgen var Majas farmor, plastfarfar, farbror och hans flickvän här och hängde! Jättemysig helg! Vi är ju så himla glada över att delar av vår familj varit och hälsat på mycket mer på sistone❤️️ Och snart är det semester så då kommer vi träffa alla ännu mer plus att min älskade Australien-boende storasyster och mina syskonbarn kommer hem!!! Exited minst sagt! Över semestern och alla fina människor vi ska få hänga med. Lyckligt lottade att ha dem alla i vårt liv.




Har lagt Maja och kollar fortfarande på bachelor. När det är slut ska jag nog kolla på orange is the new black för jag råkade somna mitt i det igår när vi kollade. Eller lägga mig och läsa en stund. Eller skriva lite i min dagbok som jag nästan aldrig skriver i längre.







Bild från födelsedagsfika för Leon i början av veckan! 

Tjejkväll

Hinner aldrig skriva nåt här längre. Vi mår iaf bra! Veckorna går fort och dagarna ännu snabbare. Tränar varje morgon innan jobbet och det flyter på fint!



Ikväll är vi ensamma hemma när Tommy är ute och snurrar! Maja sover på mitt bröst och jag kollar faktiskt på the bachelor hihi Lagom hjärndött program en trött lördag! Tidigare bakade vi chokladcupcakes. Och så var hela familjen och handlade blommor till balkongen förut, kommer bli så fint!!





Fint!

Helgen var fin! Jag och pappa promenixade på morgnarna och igår när vi kom tillbaka från promenaden låg det två paket på bordet och två trisslotter och väntade på mig! Morsdagsgåva från mina finaste från bodyshop! Hur lyxigt som helst och jag blev så glad så glad!
Jäkligt bra helg över lag bara. Vi är också så supersuperglada över att delar av våra familjer varit hos oss mycket på senaste!! Och till helgen kommer Tommys mamma, hennes make, Tommys bror och gans tjej. Jättekul! Men nu mååååwte jag sova, superdupertrött och klockan ringer 05 imorgon i vanlig ordning.








Förresten!!! Idag gick hon sina första egna steg, vår lilla tjej ❤️️