Utmanad!

Kom just hem från Combat o core! Jättekul va det som vanligt!
Har i alla fall blivit utmanad av
jaaanet, om ifall jag vågar dela med mej av ett av mina mest pinsamma minnen, o visst vågar jag det, haha. Har gjort så många småpinsamma saker, men den här grejen är riktigt blond:
När jag var o jobbade i Zurich för två år sedan så var jag medlelm av ett rätt exklusivt gym (där ja inte passa in i deras vanliga klientel direkt (950 spänn i månaden, men så hade de de bästa klasserna o instruktörerna samt handdukar).
I alla fall så hängde jag där i princip varje dag. Men en dag när ja kom dit så fick jag syn på en lapp där det stod något i stil med "Vi beklagar, men vi ska renovera duscharna i damernas omklädningsrum, så idag får alla kvinnor duscha med männen.!" Jag antar att killen i reception såg mitt ansiktsuttryck medan jag läste lappen o jag tog emot handdukarna, o frågade om något var fel. "Neej, då" mumlade jag bara, o gick iväg för att byta om. Men när jag kom in i omklädningsrummet så börja alla tankar snurra o jag kände att jag verkligen inte ville duscha med killarna, men om jag skulle träna step som jag tänkt var jag ju tvungen att duscha för att slippa åka med spårvagnen hem o lukta svett. Så jag samlade snabbt ihop mina grejer o skyndade ut igen utan att titta på killen i receptionen när jag passerade. Men han fick så klart syn på mig medan jag stod o vänta på hissen o sa: "Ska du inte träna i alla fall?" Med ett leende på läpparna. "Ehh neej, jag måste gå" mumla jag. "Men du förstod att det var ett aprilskämt det där med duscharna va?" fråga han mej. "Ehh, ja jo det är klart, men min chef ringde o jag måste verkligen gå nu" Svara jag blossande röd i ansiktet, o hävde mig snabbt in i hissen.
Skål!

Ha ha, jag har nog aldrig känt mig så blond som jag gjorde just då. Kan säga at han o de andra som stod i receptionen hade ett leende på läpparna varje gång jag klev utom hissdörrarna de närmaste veckorna, medan jag rodnade varje gång jag tänkte på mitt uppenbara pinsamma misstag!haha, ja så kan det gå!
Är man blond så är man, men jag bjuder på den;)

Kommentarer
Postat av: jen

HAHA fyyfan tesso. du är blondast ;) men jag hade kunnat gå på den jag med!

Postat av: Helen

haha terese, jag säger då det

2007-01-18 @ 18:27:38
Postat av: jaaanet

hahahah fan va kul! känner verkligen hur blond du måste känt dig ;)

2007-01-18 @ 18:32:40
URL: http://www.janeteklund.blogg.se
Postat av: J

Får man fråga vilka andra filmer som ligger på önskelistan just nu?

2007-01-18 @ 19:20:55
URL: http://starfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback