Eh, hallå långhelg!

Sådär ja, nu har jag tagit helg och firat det hela med en löprunda i den underbara solen. 6 km blev det med en snitthastighet på 4.58. Benen var så trötta så det är inte sant. Körde ett superhårt ben och rumppass i måndags och sen körde jag 20 minuter hårda intervaller igår så de hade all rätt att vara möra! I övrigt körde jag ett riktigt dbra överkroppspass efter intervallerna igår. Ibland är det skönt att träna kväll för man kan ta god tid på sig och verkligen göra allt man vill! Avslutade hela passet med 4 set dips smed pojkvän! Går så mycket bättre att pusha sig själv när man har någon som hejar på.
 
Igår letade jag fram mina gröna brallor för att fira att det varit så himlans fint väder så många dagar nu! Invigde också mina solbrillor för året.
 
Igår på mitt sköna gympass hade jag mina orangea favoritbrallor. De har en ficka på sidan där man kan ha Iphonen, sån borde alla träningstights ha!
 
Och idag på min löprunda hade jag bara underställströja, t-shirt och en extra långtröja! Lycka!!
Ps. Min mössa är verkligen gräsligt ful, jag vet. men det fyller verkligen sin funktion ska jag säga er!!
 
Nu ska jag ta en dusch och sen äta något! Snart kommer pojkvän hem och vi ska ha lite myskväll för imorgon åker jag hem till skogarna och han får stanna här och jobba ett par dagar till innan han kommer efter på fredag kväll!
 
Glad Påsk på er!!

Hello!

En fin helg har passerat. Mys och film med finaste på kvällarna och lite egentid samt häng med 7 fina tjejer i söndags. Sol och värme och vårkänslor också till råga på allt!! Så mycket fint på en enda helg!
 
Lite bilder:
Bilderna i början är från när jag och älsk firade (?) Earth Hour här hemma. Det blev några parti Yatzy. Tommy vann flest gånger, men jag var (ganska) glad ändå!
Såhär såg jag ut imorse på träningen.
 
Herrå!
 

Fin söndag!

Idag har jag haft 7 fina tjejer hemma på lunch! Supermysigt verkligen!

Sen när de åkt så hämtade jag pojkvän på jobbet och medan han lagade mat så pysslade jag fram ett litet påskkort!

Over and out


Tagga till

Hej lördag!
Min fina pojkvän åkte till jobbet för en liten stund sen, efter att vi spenderat en perfekt liten lördagsmorgon tillsammans. Hade velat spendera hela min lördag med honom på precis samma vis men det får jag förstås inte för han måste ju jobba. Så istället sitter jag här i soffan och klurar på vad jag ska hitta på med den här dagen. Ska iaf tvätta lite. Kanske baka frökex (för imorgon kommer ett gäng fina tjejer hem till mig för vi ska ha tjejlunch!)? Eller gå till 'Papper' och handla lite nytt vårfint pyssel att göra fina kort och annat av? Kanske ta en löprunda? Eller gym? Vädret är ju så härligt ute, men är jag verkligen sugen på en löprunda eller drar gymmet mer? Jag vet ju att det nästa helg blir lite mer löpning när vi befinner oss hemma skooooogarna! Vi får se helt enkelt. (Jag ska vara helt ärligt. Jag är otroligt förbannat jävla less på att dra på mig 15 lager kläder varje gång jag ska ut och löpa och sen bara kunna löpa i stan och ändå bitvis halka runt som bambi på hal is. Jag är jävligt färdig med det, det dödar ta mig fan min löpglädje.) Hur som helst så ska mysa en stund till här i soffan först, klockan är ju faktiskt bara lite efter 10 än.
 
Såhär såg jag ut igår, först morgongym och sen jobb:
Äntligen fick jag tag på taggiga tulpaner igår. Tycker de är såååå fina!!
 

Quiet night

Goder afton!
Tränade efter jobbet och sen när jag kom hem hade pojkvän fixat käk! Broccoli och kassler-gratäng. Supergott som alltid! Nu är pojkvän och tränar och jag själv har just duschat bort all svett och sitter i soffan med apelsinklyftor och te och slökollar lite bloggar. Kan inte riktigt fatta att det redan är gfredag imorgon. den här veckan har varit INTENSE, men då går det snabbt med!
 
Såhär har jag sett ut idag, först på jobb, sen på träning (20 min HIIT + ben, rumpa, mage):
Sista bilden är på min födelsedagspresent vi fick från pappa med posten idag. Vi kommer aldrig mer behöva frysa :D Tack pappa!

Guten Morgen!

Hade en rolig och mysig kväll med tjejerna på papper igår. Vi pysslade och gjorde fina kort bla! Nu äter jag frukost och ska snart iväg till jobbet. Tidig morgon för att få sluta i lite hyfsad tid och sticka till gymmet. Mitt gymflow håller i sig, halleluja!

Tjipp


hej

Har varit på en jättebra utbildning idag gällande sittställning. Superbra och givande verkligen! Men är rätt mör i huvudet nu för det var en dansk kvinna som höll i den och man fick anstränga sig mkt för att hänga med. men det var det värt! Mycket praktiska övningar med, ska se om jag kan få testa lite palpering på Tommy sen!
 
I övrigt seg dag rent mental. En sån där dag när tankarna ssnurrar kring allt och inget och allt skänns allmänt motigt. det är ju den där röda veckan så det kan ev ha med saken att göra. har bara längtat hem till pojkväns armar hela dagen. Så är det ibland! Han skulle handla på vägen hem och laga middag åt oss sa han, mysigt! Älskar Tommys mat. Men först skulle han gymma och själv har jag nyss kommit hem från en liten löprunda med betoning på liten. Satan i gatan vad svårt jag hade att ta mig ut. men sen bara gjorde jag det och det var jäkligt skönt! Utom de partier som var fulla med is och motvind. Nu har jag gett mig själv en lång stretch och ett gäng armhävningar samt fällkniven här hemma på yogamattan. Sonart blir det duuuuuusch!
 
Over and out.
 
Bilder från förra helgen i Värmlandsskogarna!

Pigg!

Lustigt vad mycket 1.5 timme extra i binge. På morgonen kan föra för piggheten. Känner mig mycket piggare än vanligt! Ska vara på HUL hela dagen och unnade mig en sovmorgon innan och tar träningen i eftermiddag istället. Ha en bra dag!


Lång dag

Har haft en lång men effektiv dag. Först gym imorse och sen jobb mellan 8-17.45. Sen hem och nu har jag lagat spagetti bolognese. Tommy jobbar sent och ska träna med F efteråt så jag har lite egentid ikväll och passar på och slösurfa och blogga. Hoppas han är hemma till 21 så vi kan se Top Model ihop, mkt roligare än att se det själv (ehm vet inte om T tycker samma men han tittar alltid med mig utan att klaga. Han håller dock inte med på att 'Åh Tommy, det är Top model ikväll, vårt favoriiiitprogram!' Han brukar mest muttra något då. Och skratta åt mig haha)
 
Vi hade en jättehärlig söndag. Först lunch med bästa Annso, Andreas och Linnea. Tommy lagade ananas och kasslesr med täcke av grädde och chilli. Jag gjorde en sallad till det och så blev det fruktsallad till efterrätt. Tommy ville hålla LInnea mest hela tiden och hon trivdes hos Tommy :)
 
När de åkt hem så tog vi en Powernap tillsammans i soffan innan vi styrde stegen mot gymmet.
På väg hem från gymmet såg vi Norrsken, så häftigt!!
 
Så nu sitter jag här och har precis avnjutit en portion spagetti bolognese. Fin måndag på det stora hela och jag hade min fina gula kavaj som jag fick på min födelsedag. Men ja, jag är lite glad att den är över också.Välkomnar gärna tisdag som bjuder på en intressant utbildningsdag gällande sittande! Och förhoppningsvis en solig löprunda efter jobbet. Men det får väder och vind och kropp bestämma.
 
För övrigt. Sjukt bra träning sista månaden. Alltid 6 eller 7 träningsdagar per vecka plus PW som aktiv vila. En bra blandning mellan löpintervaller, styrka övre, styrka nedre och längre löpdistanser. Bra så. Fin form på insidan, som alltid finns det att jobba på på utsidan. Meeeen insidan är så klart viktigast!
 
Over and out!
 
För övrigt, titta vilken fin topp jag fick av Jempa på födelsedagen!
 

Grattis Kingen!

Sitter här i soffan och myser med frukost (bär, nötter, frön och kesella, favoriiiit!) och ett gott te samt kollar runt på lite bloggar. Pojkvän sover fortfarande sött, han kom ju hem senare än mig inatt och dessutom är han en större sjusovare än vad jag är haha. Älskar sådana här morgnar emellanåt. Bara sitta och filosofera och ha det mysigt och bli redo för dagen helt i egen takt! (Enda minuset är en lätt antydan till baksmälla men det får man ta efter en superfin kväll med bästa Jempa!)
 
Idag ska vi laga lite lunch åt bästa Annso, Andreas och L! Och ute är det sol och nolla, hur underbart?! Lovely sunday!
 
Idag är det världens bästa konungs födelsedag! Tycker så mycket om dig min fina vän! Grattis grattis grattis!

Fin kväll

Har haft en jättefin kväll med bästa Jempa. Kom hem för en liten liten stund sen vilket ni som känner oss vet är mycket tidigt för att vara oss. Men efter X antal glas vin och någon drink och rätt mycket tapas var det dags att dra hemöver. Vi var liksom klara för kvällen. En annan gång blir kvällen säkert längre men just ikväll var det här just precis laaaagom!
 
Äter apelsin och dricker 'sleep well-te' och ska strax hoppa i säng. Imorgon ska vi ha A, A och lilla L över på lunch.
 
Natti natt!
 
Idag:

Helg snart!

Jag och pojkvän äter frukost och snart ska han iväg till jobbet och jag till gymmet! Har haft en jättefin vecka med mycket aktiviteter som tex middag hos Jerker och Stina i tisdags och löpkväll + sound of music i onsdags och härlig PW med Maria igår. Men nu är det fredag och ikväll ska jag och T ha en riktig myskväll med tacos och allt! Sen imorrn ska vi in till sthlm och kolla på en fotoutställning till en vän till oss, ska bli jättekul! Ha en fin fredag!
Ciao


Good morning!

Har haft en fin och mysig helg men nu är den slut och det är dags att kicka igång vardagen! Har just ätit frulle och sitter nu och dricker mitt te. När det är slut bär det av till Actic för lite måndagsgym! Har något spännande att berätta förresten, ska bara få okej från jobbet först.

Ha en fin måndag!
Im off.


Hej fredag

Egentid på Norrlandsgatan! Mister är på AW. Håller på och bakar lite och mellan varven ligger jag på soffan och läser tidning. Blev en drygt 9 km löprunda idag i solen efter jobbet. Jobbigt halt under långa sträckor men i övrigt jäkligt skönt! Imorgon middag för fina fina vänner och igår fick jag håret fixat hos superduktiga Madde!
Tjipp


Hej

Heeeeello!
Lovely dag och kväll igår. Kunde inte önskat mer av min födelsedag ärligt talat :)
 
Idag är jag trötter. La oss senare än vanligt igår men var uppe med tuppen och tränade imorse. Sen har jag haft ett långt krävande möte på eftermiddagen. Man får vara trött då. men jag ska ändå försöka slänga ihop en middag nu tänkte jag plus att jag håller på och tvättar (världens tråkigaste sysssla näst efter att vika/sortera tvätten??).
 
Ooooover and Ouuuut
 
Source:Tumblr

Grattis till mig!

Dagen i bilder, so far!
 

Ja ni ser ju. Helt enkelt underbar födelsedag! Blev väckt av pojkvän med frukost på sängen, sen bjöd han mig på lunch på Martinas på lunchen och nu står han och kockar i köket och efter maten blir det mys och godis i soffan med min älskling. Somliga har det bra! Fick så himla himla fina träningskläder från min favoritkedja Lorna Jane av storasyster i Australien. Blev såååååå himla glad!! Invigde dem på gymmet imorse och de var perfekta och så himla sköna (precis som alla deras kläder) Tack tack tack!!