Kan det vara så?

Glömde berätta vad som hände förut samt min hypotes kring det hela.
Jo, såhär var det. Jag plockade iordning i en liten telefonkatalog-tidningar-brev-kort-hög som bildats här under våren och som fortsatt att byggas på ytterligare med hudvårdstester etc sen jag kom upp igen efter sommaren. Anyway, när jag stog o sorterade fann jag 200 spänn. De har legat där sen 29e maj. Hur jävla konstigt är inte det. Jag hade skitdåligt med cash i våras.
Kan det vara så att vinden på allvar vänt? Isf ska jag gå o göra en grundlig hälsocheck och mammografi och hela kittet nu på en gång, medans flytet håller i sig. På tal om det har jag ju en läkartid att boka, får icke glömmas bort.

Anyway, tror jag ska köpa en triss imorgon för att testa min hypotes. Fortsättning följer..


Nystädat

Nu har någon städat iordning endel så det ser riktigt fräscht ut här hemma. Tända lite ljus på det så så är det klappat och klart sen. Idag är dagen jag bjuder in till te på 207. Detta är mkt sällsynt förekommande tillfällen när man får komma på oväntat besök till mig och faktiskt bli insläppt utan att jag måste dra en rajd med damsugaren genom lgh först haha Okej, det är inte sådär perfekt-rent och pedantiskt överstädat som ni menar när ni har städat men det är såhär hemtrevligt-Terese-städat. Och det är good enough for me.

So Long, nu ska jag ägna mig åt lite serietittande.

It ain´t free (living in i bubble)

Hälsa
Främst för att du känner dig målmedveten och aktiv mår du nu strålande. Du är på god väg tillbaka till ditt gamla jag.

Sug på den kära vänner. Det är vad dagens horoskop säger om mig. Mitt gamla jag? Praise the f*cking lord! Snälla give it back to me. Minns inte när jag var mitt gamla obrydda, energiska och glada jag senast. Saknar det, men nu kanske det alltså är påväg tillbaka.

long time no see

Spinning och core idag och det gick riktigt bra, svettades som en gris på spinningen och core va jäkligt jobbigt för min stackars mage och rygg. Är rätt uppfylld av energi och tänker att idag kanske är dagen fröken orkar ta tag i städningen av sin gamla lya? Det vore välla trevligt med en helgfin lya.
Aja vi får se. Baby steps..baby steps.

Latah.

Kvällens låt: Oh Laura - It ain´t enough

Samtal med Gud

Kom igen nu Gud.
Okej jag har haft lite medvind ett par dar, vi kirra boende som inte verkar vara alldeles förfärligt osv. Men att skicka iväg ett gammalt avlagt shag på samma fest som mig för att kompensera upp det hela, det var väl ändå onödigt? Okej, jag tänker hålla god min mot dig allsmäktige du, för du har som sagt ändå kirrat boende åt oss, och har gett mig lite mer energi här på sistone, men bara bara därför tänker jag hålla god min, det säger jag dig.
Jag menar kom igen. Det där var inte Fair Play.

Ett litet samtal, man to man, so to speak

Latah

smartass

Fan vilket klantarsle jag är ibland alltså.
Skulle äntligen ta tag i o dra iväg ett mejl ang att jag behöver förnyat p-piller recept. Vad gör jag då? Skickar mejlet till helt fel mejl, till studentcentrum som beskrivs på följande sätt:

På Torget kan du bland annat få hjälp med att
  • Hitta utbildningar (hos oss och andra)
  • Fylla i anmälan till kurser, program och inför examen
  • Få ut aktuella studiemeritförteckningar
  • Anmäla dig till kurser i till exempel studieteknik
  • Få information och övningsmaterial inför högskoleprov
  • Göra tillfällig adressändring

Gött, dit drar jag gärna iväg ett mejl om att jag behöver nya p-piller o att jag fått recept av VC i Kil under sommaren osv osv. Bra Terese. Jätteintressant för dem att veta, verkligen. Naturligtvis skriver jag ner namn, adress o Telenr med. Härligt.

Man skulle kunna tro att jag var såhär full när det inträffade. Men icke. Bara allmänt jäkla klantig.

Ciao


I´ve got a stone in my shoe

Äh, det är ju ingen som gissar vem som gjort vilken av de fina naturgrejerna. Så jag tänker berätta att jag skapade denna lilla grej som jag kallar för en vänskapsbukett till mina underbara vänner, som jag beskrev den idag på reflektionen. Till er för att ni finns och ni vet vilka ni är. (Och jag vet, ni vill ha en varsin sån fin bukett, vilken skapelse va!)

Jag har naturligtvis gjort den.

Förresten så gissade Linda rätt på msn:

Linda säger:

jag tror du har gjort den stora, du skulle ju aldrig nåt med bara en kotte och en klöver

Terese säger:

hahahaha

Terese säger:

bra gissat!

Linda säger:

det var mer proffsig bukett över den.

Linda säger:

den med bär och grejjer, har jag rätt?

Terese säger:

haha, vad snäll du är

Terese säger:

japp så klart du har!

Linda säger:

 såklart

Hahaha, klokren gissning med grym motivering!
För övrigt ringde min kära far idag och snackade bort typ 50 minuter. Han är rolig min far.

Tid för lite plugg, So Long Dudes


Give me a break

Punchen var jävligt kul. Precis som den har varit alla de senaste gångerna.
Annars har dagen bara varit riktigt grå.
Dagens ljuspunkter:
- Workshopen i skogen.
- Punch Out med Gusten.
- Att de har fått Euroshoper frysta hallon som är mycket billigare än de andra. har fortfarande en sjuk craving efter mina smoothies.

Sköna, sköna vår, how I miss You.

Adios

Kvällens låt: Oh Laura - Friend Like Me

Broken bed

Det är fan inte okej.
Det är inte okej att min säng är helt jävla trasig och tre av bräderna på mitten hänger ner. Någon/några hoppade ju av sig lite energi här på en särskilt livlig förfest i våras. Har spikat ihop den tre ggr sen dess, men ja man är inte någon snickare direkt, men jag gjorde mitt bästa som var "far from good enough". Så kom igen, kom hem till mig o fixa sängen tack. Ställ upp lite nu.

Nu ska jag kila så jag inte blir sen till punchen.

hej hej

Mindfulness

Idag har vi haft vår workshop, bildskapande. Det gick bra, inte mkt revideringar alls, alltid skönt.

Efter det hade vi två andra workshops som vi deltog i och som syftade till att minska stress och öka mindfulness. Dessa genomfördes i skogen. Det blev skrämmande uppenbart att det är dags för mig att börja öva på att vara här, i nuet. Jag är så kass på det. Tankarna om vad jag borde göra, vad jag måste göra snurrar runt runt i skallen.

I den andra workshopen fick vi skapa något. Kolla
guesswhat och gissa vilken jag skapat och vilken Jen gjort.

Punch med Gurra ikväll.
So Long

Dagens fundering: Tid för ett avslut?

på tal om förhållanden

Någon kan inte sova.
Såg ett avsnitt av six feet under och tänkte att jag skulle kunna somna lite smidigt efter det. Det visade sig ock vara helt omöjligt, okej jag försökte bara i tio minuter, o det var ett halvtaskigt försök, men ändå. Ni vet hur det är, känner man att man inte kommer kunna sova, då är det helt enkelt inte dags än.

När jag kollade på SFU kom jag att tänka på det här med förhållanden. Jag och mina vänner diskuterar det ofta och vad som är viktigaste ingrediensen and so on. Iaf är det ett par i serien som har det där "fy fan jag kräks av ren tristess-förhållandet". jag har aldrig fattat varför någon skulle vilja ha eller ens stå ut med ett sånt förhållande. Det är ju för fan att kompromissa om sig själv och sin egen lycka. Fan ett förhållande ska vara passionerat, intensivt, spännande, sexigt, ja ni vet. Självklart är det mer som är viktigt som förtroende o hela det köret, men ovan nämnda ingredienser är minst lika viktiga. Mitt framtida förhållande ska iaf innehålla det. Sen om ni vill vara bullbakande hemmamorsor som går omkring med träningsoveraller från 90-talet med spyfläckar på så får det stå för er. Jag ska iaf inte ha ett sådant förhållande.

Det var allt för ikväll
Going back to screwing Mr Blund.

Natti

Långa nätter

Det är sådär höstigt mysigt ute. Lite blåsigt, småkyligt. Perfekt ligga och läsa, dricka te/varm choklad och äta bullar-typ av väder. Kan ifs tänka mig aktiviteter som är ännu mer passande, men för dessa aktiviteter krävs att man är två. Lätt att hösten är den årstid då man som mest kan sakna någon. Vi vet alla att jag inte är den som saknar någon, men jag menar bara att jag kan sätta mig in i er situation. Jag kan ändå förstå pojkarna och flickornas desperata jakt på krogen efter det perfekta bytet som vill spendera kyliga höstkvällar med dem. Så länge ni lämnar mig utanför det hela å är det helt okej med mig. Kör hårt.

Tur man har sina underbara vänner att hänga med. Vad hade jag gjort utan er kan man undra.



Natti.

Kvällens låt: Soundtrack of our lives - In Your Veines


allt är inte guld som glimmar

Just hemkommen från Lindus place. Helène var dålig så jag och Linda fick kirra förberedelserna inför WS på egen hand, med stöd av två utslagna kroppar i form av Helèn och Jen. Stämningen var lite lätt avslagen en dag som denna. Sedan kollade vi igenom helgens bilder och fick skrattanfall på skrattanfall. Det är adrig fel, precis vad man behöver.

Nu ska jag göra toast och sen kolla vidare på lite six feet under. Nice. Har haft en sjuk craving för toast med tomat, ost och skinka på senaste. Det och hallon/mango-smoothie.

Puss o hej darlings

Fredagsbarn

Har fortfarande inte tagit mig ur sängen och in i duschen. Men nu är det hög tid att ta tag i sin apperance för jag ska traska bort till Helène och Linda och planera morgondagens workshop. Lägenheten förblir dock sunkig. Ska dock kolla om det finns någon tvättid inom det närmaste.
Lite bilder från i fredags (samtliga inblandade på bilderna ä naturligtvis helt nyktra):



Så in i duschen med mig nu.

Adios


Ett par nya lungor tack.

Min lägehet ser ut skit. Rent jävla skit verkligen. Men jag orkar bara inte tag i det. Det har varit så i veckor nu och det är inte okej. Det är ju för fan att bo i misär frivilligt. Tvättkorgen svämmar även över. Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Men har man ingen energi så är det inget att göra åt saken.


Ja det blev ju som vanligt ett gäng bilder på självsmekarna

Gårdagen var ganska dryg ska erkännas. Eller den var det för mig iaf. Förfesten var trevlig som alltid, men i övrigt befann sig mina tankar på annat håll kvällen igenom. Drygt som fan.

Just det ja, Lycka till Faggan på matchen idag. Nu håller du nollan Erik.

So Long suckers

Leave me alone

Nej fan, nu är det väl ändå dags att ta sig ur bingen. Klockan är ju för fan snart sex på kvällen. Någon behöver ta en dusch, få på sig finkläder, fixa mejken, dra på sig ett leende och traska över till sina fina vänner på 11a. Lite alkohol innanför rocken och ni ska se att humöret snart ligger där det ska.

NH i onsdags

Partyhatten på.
Cheers

en tankfull fröken alexandersson

Har inte kommit ur bingen än, o persiennerna är fortfarande nerdragna, mobilen fortfarande ljudlös. Har mest legat och halvslumrat, tänkt.
Nu har jag iaf öppnat ett fönster lite på glänt för att få in lite luft att andas i och har hämtat brämhults apelsin/jordgubbs-juice och mina vindruvor till sängen.

NH i onsdags. Ska jag ikväll sitta med ännu en bärs i min hand. För tredje kvällen denna veckan?

Puss o Hej

Festa bort ångesten som så många gånger förr?

Helèn o Jen är sugna på utgång. Jag är kluven. Både sugen och inte. Vet at jag kommer må ännu sämre imogon om jag går ut ikväll med. Ska löka, sova, vila på saken.

Hela kroppen är även öm efter punch out och gårdagens pump. Eler inte hela kroppen men ena vaden, hela bröstmuskulaturen och triceps. Inte roligt.

Adios

...men det är inte så lätt

Ingen ultimat dag idag inte.
Vaknade med fetångest och en känsla av att bara vilja gömma mig för världen. Ingen hit att umgås med mig idag kan jag säga er mina vänner. Helèn och Jen vile ha med mig ner till Donken, men jag avböjde. Är varken sugen på att socialisera eller Donkenmat.

Ska gå till affären en sväng, sen ska jag gå hem, fixa en smoothie och krypa ner under täcket igen och bara gömma mig för omvärlden. Tills jag akn andas igen. Sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda.

Latah

En dag i staden

Blev en lång vända på stan idag. Käkade först på Starz och sedan gick vi lös på stan i flera timmar. Som vanligt hetsade vi varandra till diverse inköp.

Snacket går om en eventuell utgång på NH ikväll. Jag är inte alls sugen, men det lutar åt att jag häger på ändå. För uttråkad för att bara sitta hemma.

Förresten håller flytet i sig och jag och Jen har nu kirrat boende i Ö-vik. Fan vad sköööönt!

Ha en skön kväll folket.
Skål

Work it

Träningen gick fint.
Ska få på mig lite kläder, sen ska jag kila bort till Jen och vi ska ringa några samtal. Efter det bär det av ner till staden med tjejerna för att käka lunch o strosa i affärer.

So LOng

Underbara helg

Good Morning Darlings

Ledig dag idag. Känn på den! Har ätit en läng skön frukost och nu drickar jag det sista teet och ska snart gå o möta Jen för att går till iksu på pump/spinning.
Har drömt och härjat en massa inatt. Bland annat att jag hittade en massa pengar. Okej tre tjugor hittade jag, men ändå, inte illa. Hoppas på en sanndröm, skulle sitta fint. Dessutom tror jag att vi den här gången hade ett sommarhus  Edsvalla haha, lite otippat så, men ändå mer tippat än att Mats skulle flyga till Thailand. Eller jag vet inte. Båda är lika otänkbart kanske. Hela järngänget var med mig dit dessutom.


Adios

Lista på vad jag har att fixa den närmaste tiden, innan jag far till Ö-vik:
* Snacka med Lindus o Helene om vem som ska säga vad under workshopen på måndag.
* Nytt p-piller-recept (nej jag vet, har inte tagit tag i det än fast jag haft en månad på mig. Shame on me)
* Hämta den borttappade nyckeln i Umedalen (Ännu en sak som inte blivit gjord trots en månad som passerat)
* Fixa boende i Ö-vik.
* Höra av mig till handledaren.
* Gå upp med c-uppsatsen
* Packa
inför Ö-vik.
* Fixa arbetsskor.

So much to do, so little time. Suck.



"Hårdare!"

Det gick riktigt bra på Punchen. Jäkligt glad att jag tog mig dit, jag behövde det, svettas ut alla gifter och skit jag drog i mig igår. Körde endast överkropp så jag är hyfsat jäkla trött i övre ex.

Iaf kom jag på en sak under passet. Punch out är på många sätt likt en annan väldigt trevlig aktivitet, med den skillnaden att man är påklädd vid punch out. Man har olika ljud för sig, man måste koordinera sina rörelser så det passar med den andra parten och man pushar den andre genom att ropa: "hårdare!" emellanåt. En liten reflektion bara.
Imorgon förmiddag ska jag o Jen på Pump/spinning, hur det går med en trött och ömmande kropp blir intressant att se. Just nu så är skrivandet på tangentbordet more than enouge.

Duschen nästa, sen Californication.

So Long

Har vinden vänt för fröken alexandersson?

Jag drack "lycko-te" idag på morgonen. Jag och Helène satt o väntade på Linda en timme i Lindellshallen  (hon hade försovit sig) och det var då det hände. Jag hittade en femma. Just like that, on the floor. Terese hittar INTE grejer på golvet bara sådär. Särskilt inte grejer som är värt något, en glasspinne eller hopknycklad servett möjligtvis, men inte pengar. Lite senare diskuterade vi hur workshopen skulle utföras och det visade sig att vi i vår grupp hade tänkt rätt medan flera andra grupper inte tänkt riktigt så. Jag hoppas innerligt att turen ska komma till mig en svän, skulle vara så kul!

Baksmällan har lagt sig ganska bra, och nu ska jag få i mig något att äta så jag pallar punchen med Gurra ikväll.
Just det ja, en sak till. Det var lunchkonsert på Lindells idag av en så sjukt duktig tjej. Hur imponerad som helst.
Ulrika Ölund hette hon.

So Long vänner

Ni grabbar tror er veta så mycket. Egentligen vet ni ingenting alls

Vaknade med ett ryck halv sju av ett sms som plingade till. Det tackar vi för. Bara två timmar innan jag egentligen skulle upp. Gick upp och fixade lite juice på morötter, gurka och våra pallade äpplen, samt drog i mig räddaren i nöden, Panodil zapp. Hade en sjuk urge efter Juice när jag vaknade. Låg och drömde att jag drack och drack. Var för övrigt i Thailand med mamma och Mats. Hur hamnade vi där?

Jag och Helèn regerade on the dancefloor, just like the old days

Ska snart till skolan och fixa lite.
Hoppas på en snabb och fin recovery från min baksmälla så jag fixar punchen ikväll. Hatar att ställa in.

Ha en skön dag, adios

Utrota läkardiskrimineringen

Lindus skrev på sin blogg om svårigheterna med att finna boende inför praktiken. Jag och Jen har precis samma problem. Det är ju så att f*cking läkarna har företräde på boende överallt just för att de är läkare. Va fan, vi lever på 2000-talet, har vi inte kommit längre än såhär. Jävla diskriminering.
Varför har jag en stark känsla av att det kommer sluta med att jag och Jen kommer få dela något liknande detta:

Flera mil utanför staden då alltså. (Om ni visste vilket flyt vi ligger inne med skulle ni förstå att det ligger mycket sanning bakom denna teori)
Stormkök någon?

Adios
(Är inte lika bitter som jag kan verka)

Nöjd

Det gick bra på spinningen. Men man behöver nog gå ett par gånger på hennes pass för att få in flytet, kunna få ut maximalt av det. Men det var ett bra intervallpass iaf.

Ska hoppa in i duschen, dra en smoothie och kolla på GG sen. Ska även väga lite för och nackdelar för en ev utgång. Har ju lovat att puncha med Gurra g imorgon med. Bakis och punch out är och kommer aldrig bli en bra kombo.

So Long suckers

Ibland, men bara ibland kan jag vara lite naiv.

Lottade om vilka som skulle hamna i Umeå på sin praktik idag. Den som fick krysset skulle inte få vara här. Vem fick krysset? Jag såklart, jag förlorar alltid varenda jävla lottning där det är kryss inblandat. Till och med mina vänner håller med, det är så. Lite medvind för fröken alexandersson tack?!
Äh, tror det kommer bli jättebra. Jag och Jen hamnade i Ö-vik så vi ska leva loppan där tänkte vi och hoppas att handledare och plats bli bra. Dagrehab blev det för mig, passar mig fint.

Såhär höstigt och fint är det här i Umeå.

Efter lottningen drog vi ner till staden och käkade på Starz som plåster på såren. Nice som alltid. Sen gick jag och Jen hem medan de andra skulle kolla lite mer på stan. Själv känner jag att jag bränt mer än tillräckligt med pengar under helgen som gått på hotell, mat, booze, resa och kläder.

Spinning ikväll. Sen är det snack om en utgång kvällen till ära, vi får väl se.

So LOng peeps.

Just nu: Undraa jag varför jag är så jäkla impulsiv och obrydd om konsekvenserna ibland.

Busiga tjejer

Blev bio efter fikan. Patrik 1,5. Kan rekommendera filmen varmt. Rolig men ändå ledsam emellanåt. Jag och Jen spatserade hem medan latisarna Lindus och Helèn tog bussen. Iaf så gick vi lös och pallade lite äpplen på vägen hem, där vi pallade för ett par år sen ni vet. Konstigt, det ger fan samm kick som när man var 12 eller hur gammal man nu var när man härjade med att palla frukt. Imorgon ska vi baka äppelpaj eller liknande är tanken.

Busiga

Nu ska jag ta en kopp te, äta en grapefrukt och läsa nya laga lätt.

Tack o hej

Lekfullt humör

Det blev både spinning och core och det gick jäkligt bra, även om det var sjukt tungt och jobbigt och lungorna värkte under spinningen. Än en gång lovade jag mig själv att sluta med dessa dumheter att feströka på helgerna. Vi får väl se hur det går med det, brukar hålla i sig till helgen ungefär innan omdömet än en gång grusas av ett alltför stort alkoholintag.

Grattis på den stora dagen Maria!

Har käkat och känner mig fylld av energi, skönt.

Later



Diskuterbart

God morgon

Ännu en dag med strålande höstsol.
Idag är vi lediga utom att vi ska till skolan en timme o göra några små finjusteringar på arbetetinnan vi skickar in det. Sen ska vi ju ner o fira allas vår birthdaygirl!
Men nu först ska jag kila iväg till iksu för lite spinning. Trist att vara inne när det är finväder men jag behöver jobba på konditionen igen efter helgens röka o kröka-maraton.

So Long

I never meant for this to happen

Lite uttråkad. Men bara lite. Mest nöjd med att få umgås med mig själv och mina egna tankar en sväng.

Dagens mest intressanta händelse kan vara att jag insåg att google har fått en ny logga. Höst-loggan väljer jag att kalla den.

Annars funderar jag mest på olika människors motiv till att göra och säga olika saker. Det kan jag fundera över i all oändlighet.

Imorgon fyller allas vår Maria år och Helèn kommer tillbaka till Umeå. Reason as good as any to celebrate. Fika på Station vid halv fem. See you there girls

Adios.

Det blir sällan som man tänkt sig

Hola folket
Har varit på core och ute och spatserat en sväng, precis som tänkt. det var jäkligt skönt, riktigt klar och skön höstluft.

Gårdagen blev lite hektisk kan man säga. Smarta om vi är så for vi till sthlm utan att ha en hembiljett. Vi tänkte hela tiden att vi skulle lösa det under helgen. Det var bara det att minnet svek oss o på söndag morgon, en halvtimma innan utcheckning satt vi fortfarande utan biljett och det började gå upp för oss att det inte fanns biljetter att få tag i. Inte en jätterolig upptäckt kan jag lova er. men efter en masa om och men så hade vi till slut en varsinn biljett i samma tågkupè på direkttåget till Umeå som gick vid åtta på en kvällen. Söndagen spenderades annars mest åt att traska unt på stan och fika och lunch. Skön dag.


Nu ska jag dra ihop en smoothie.

Hej med er

update

Sitter på UB. Helene håller på o fixar internet referenserna medan jag o Linda mest lallar lite.
Ska gå och handla med Jen efter skolan. Ikväll blir det nog core och en promenad i min ensamhet, känns lagom. Sjukt fint höstväder och riktigt varmt är det. Imorgon ska vi nog vara lediga.

Nu ska jag återvända till skolvärlden. Lägger kanske in lite bilder ikväll.

So Long folket

Day 2

Allt fortfarande bara bra!
Sjukt fin och lyckad kväll igår. Kommer bli svårt att slå.
Nu ska vi ut på staden.
Ikväll är tanken att vi ska käka italienskt. Sen får vi se hur natten fortsätter.

So Long

Terese i storstan

Japp nu är vi här.
Tänkte bara dra en update så ni vet att vi överlevde flygningen och allt gick väl. Dock placerades jag ensam typ länst bak i planet och höll krampaktigt i sätet med tårarna brännande innanför ögonlocken när vi lyfte. Jävla mes.

Men nu ska vi leta rätt på något ställe att käka på!

So Long

Det snurrar i min skalle

Vad fan håller jag på med kan man undra. Borde som sagt packa. Men gör jag det? Nej nej jag sitter och läser värdelösa bloggar samt kollar in Urban Outfitters utbud och funderar över vad jag ska lägga ett par av mina hårt förtjänade små slantar på.
Jag är ju för rolig.
Panikpacka var det ja. Det var ju det jag sa.

Dessutom insåg jag just att jag spelar ungefär så hög musik som mina stackars söndersprängda högtalare orkar med samtidigt. Undra om grannarna uppskattar detta? Ja, jag tror nog det.

So Long.

Fylld av energi. Fylld av mig själv

Har starka funderingar på om min träningslust äntligen börjat återvända. Det var verkligen sjukt kul idag på punchen och det gick så j-a bra! Är helt skakis i armarna nu och det är ingen lek att få ner det här inlägget när armar och händer darrar som små asplöv.
Så jäkla underbart att vara såhär fylld av energi. Länge sedan sist. Energi, var hälsad.

Intressant tanke. Ett namn dyker direkt upp i min skalle

Ska väl försöka packa. Har dragit ut på det hela dagen och det kommer sluta med en sista minuten packning a`la fröken alexandersson, precis som det alltid gör.
Men nu ska jag strax kila in i duschen o sedan försöka få nåt gjort här hemma. Klockan tickar och jag behöver min skönhetssömn. Upp i ottan är det som gäller imorgon.

Adios

Kvällens låt: Ben Harper - Please Bleed

Låst och begraven

Mitt förbannde jäkla cykelas som står här utanför ni vet. Cykeln med uteliggarpåsen och trasiga ljuslyktor? Den med den trasiga och vattenläckande sadeln. Just den. Lyckades häromdagens dra ut kombinationslåset och på något sätt byta kod som jag nu inte kan hitta igen. Detta innebär att min cykel är låst. Låst och begraven.

jag o min skrutt

Läste en artikel i aftonbladets hälsobilaga om cykeln. Där fanns en säkerhets-checklist för cykeln.Kunde inte checka av mycket på den listan kan jag lova er. Jo bromasr (om än endast halvfungerande) och ringklocka (tro det eller ej).

Det är en förbannat risig cykel. Men visst fan har vi haft ett gäng fina år ihop, det har vi. Gnisslande har vi farit fram genom åren, jag, min skrutt och vår uteliggarpåse.
R.I.P

Pick me up

Skola hela dagen lång. Skulle bestämma om praktikplatserna men det är fortfarande oklarheter så det får nog bli till veckan ist. Gick iaf igenom studiehandledningen och det kommer nog bli jättebra, ska bli kul att komma ut och praktisera lite. Är ju inte långt kvar tills det är dags på riktigt.

Fan imorgon drar vi! Fan vad det ska bli gött. Så skönt med miljöombyte och få lyxa lite, åh, vad välbehövligt!
Dagen har ännu inte omvandlats till någon mardröm trots klippningen på radio o min olycksbådande dröm inatt. Men then again, dagen är inte över än heller.

Yran -08
Punch out med Gurra ikväll.

Nu ska jag kolla in 90210, någon ny serie som ska va som Beverly Hills. Har inte alltför höga förhoppningar om en repris av 90-talets bästa tonårsserie. Fan inget kan ju slå Brend, Dylan och Kellys triangeldrama. Just leave it with that liksom. Men patetisk som jag är när det kommer till serier så kommer jag väl efter två avsnitt vara hooked på ännu en löjlig tonårsserie. Det är jag och 14-åringarna. Suck

So Long Suckers

Hooked on Eva Cassidy

Sitter på UB och skriver ihop en aktivitetsanalys. Eller jag borde skriva en. Men Helène är hemma och hämtar laddare till mobilen och sin dator så jag tyckte det var okej att jag drog iväg ett litet  inlägg så länge.

Konstigt,jag drömde att jag klippte någon grabb inatt. Vem det var vet jag inte, men het var han. Iaf blev det otäckt när de som hade frisersalongen blev arga och började jaga mig, då var jag tvungen att vakna. En så trevlig dröm blev till en mardröm. Jag började min morgon att som vanligt lyssna på P3 där Olle Garp blev klippt av en frisör i direktsändning. Hoppas nattens dröm inte var en miniatyr av dagen för jag vill inte att min dag ska förvandlas till en mardröm.

Hänger ni med? Mycket svammel från en trött fröken Alexandersson en morgon som denna.
Imorgon börjar helgen. Känn på den.

Hej då med er

Tankfull

Time flies.
Kollade till på klockan och den är redan elva. Vart tog kvällen vägen? Har haft en riktigt skön kväll iaf o hunnit allt jag tänkt. Ser till o med hyfsat ut här hemma nu med och nybakat bröd har jag. Nice.

Har just tagit hem Zelmanis nya album, ska lyssna igenom det o se om det är något att ha. Jag o Lindus (o Helène) tänkte gå och se henne när hon kommer hit till umeå i höst.

Natti

Kvällens låt -
Eva Cassidy - Time after Time

Egentid på 207

Spinning och core blev det istället och det gick riktigt bra, det var roligt, för första gången på länge.
Jen och Linda ringde förut o undrade om jag ville med till NH o ta en bärs eller två. Men jag avböjde vänligt med skälet att jag redan planerat min kväll så bra. Ska ju baka och tvätta lite ni vet. Köpte även aftonbladet och tänkte dricka te och mysa lite för mig själv. Jag har saknat egentid på sistone. Det har varit alltför mycket plugg för att klämma in tid med mig själv.
Nu ska jag dra ihop lite deg och sen byta maskin.
Sen ska jag lägga mig i sängen o i skenet av mina stearinljus läsa aftonbladet, dricka te och njuta av lugnet.

So Long kära vänner

Din flygrädda lilla tönt

Okej, det ska bli sjukt kul att fara till Sthlm till helgen. Verkligen. Miljöombyte och allt, precis vad vi behöver.
Ett litet, litet men bara. Flyga. Fy fan vad jag inte har saknat alla flygresor sen jag kom upp hit. Det är enklare när man är inne i flygandet som när vi reste runt i thailand o Australien eller när jag flög mellan Zurich och Sverige. Men det var fan två år sen sist, eller 2,5 tror jag (kan det stämma?).

Det är inte så att det är ohanterbart på något sätt. Men under min glada fasad finns en gnagande nervositet inför om vi kommer krascha eller om jag även denna gång kommer klara flygningen utan en skråma.
Tiden får utvisa.

ciao

Don´t bother

Kommit hem från skolan precis. Sista timmarna gick åt till sex-snack. Det är ett ämne man har svårt att bli mtt på alltså, alltid finns det något att tillägga. Det har under eftermiddagen varit ett stort fokus på just storlek. Mer än så tänker jag inte nämna om ämnet ifråga. Tror knappast det skulle intressera er haha

I övrigt är det fullt planerande inför helgen på gång.
Just ja, vi valde praktikplatser idag med. O det var fullt kaos precis som vanligt.Slutar väl med att man hamnar i någon liten håla säkert. Umeå är uteslutet för min del. Vi ska nämligen lotta och alla som känner mig vet att Gud inte är på min sida och altt jag alltid, observera, ALLTID förlorar lottdragningar. Men det löser sig säkert på något sätt, det blrukar det ju göra.

Har tänkt att jag kanske ska städa o ev baka lite idag. Vi får väl se. Lite core och en promenad tänkte jag också hinna med.

So Long Darlings

Just get over it already

Har suttit o lipa konstant i 40 minuter. Vilken Jävla Lipsill jag är. PMS eller bara allmänt labil? Förmodligen en kombination. Vad jag lipade åt? One Tree Hill. Att jag ens tittar på det är något jag vanligtvis inte skulle erkänna. Det finns serier jag älskar och som jag kan stå för att jag följer som Entourage, Flight of the conchords, Six feet under och L word. Sen finns det de serier jag aldrig pratar om men ser i tysthet, i min ensamhet som Gossip Girl och oth. Att jag sedan till och med lipar till dessa serier är bara för patetiskt.

Puss o natti kära vänner

I´ll keep that in mind.

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den här veckan får du tid och möjlighet att avgöra vad som är viktigt i ditt liv och vad som du kan och bör lägga bakom dig. Många omkring dig kommer att ha åsikter om dina beslut i den här frågan och det kan vara svårt att skilja de goda råden från de dåliga. Tänk bara på att det är du själv som måste trivas med de beslut du tar och låt inte andras inflytande över ditt liv bli för stort.


Intressant tanke.

Good Girl!

Fan vad bra jag är ändå.
Kom just hem från en springrunda kring Nydala, den vändan jag brukar gå ibland. Det var jätteskönt och gick riktigt riktigt bra. Men så var det halvmörkt ute med och jag gjorde mitt bästa för att försöka springa ifrån alla jag mötte eller som gick på vägen. Detta resulterade i att jag sprang säkert 3 ggr så snabbt som jag annars gjort haha. men fan så skönt och välbehövligt det var. Men ja, nu sitter man här och eftersvettas lite och glider på den sköna efter-spring-känslan och lyssnar på the River med Bruce. Fint det.

Ska snart hoppa i duschen.

Later.

Just Nu: Är jag sjukt glad över helgens Sthlm-planer. Ska bli så kul! tacka vet jag miljöombyte och helglyx!
Dagens insikt: Saknar. Fast jag vet att jag inte borde

Estokolmo nästa

Bokat o klart.
På fredag drar vi till storstaden för en välförtjänt helg av lyxigt hotell, hotellfrukost, relax, fest, god mat och shopping. Halleluja! Så jävla underbart det ska bli att dra iväg en helg med tjejerna (Helèn du kommer vara saknad!). Hotell Rica, ett fyrstjärnigt hotell, ska vi bo på. Nice. Innan helgen har vi endel tyngre grejer att ta tag i, men vi löser det, det kommer gå kanon, allt kommer gå fint.

Skulle träna idag men vi blev som vanlig kvar länge på skolan o efter det var jag o Lindus och handlade innan vi drog vidare till Jen o bokade flyg och hotell. Så jag sitter o tänker att jag ska låta maten smälta o sen dra en springrunda borta vid Nydala. Får se hur det känns efter fest o alldeles för mycket plugg för att knappt ens hinna träna sensate två veckorna. Men det finns inget kul pass på gymmet idag den här tiden. Bara ta tjuren vid hornen.

En annan bra sak. Fick tillbaka pengarna jag betalade till telia, för räkningen jag trodde var sen. Hade visst betalat räkningen två gånger. Fasen vad skönt! Lagom till helgen o allt.

So Long

Change of plans

Träna? Nej nej, plugga.
Har fått ett helt gäng med ytterligare revideringar. Fy fan vad trött man kan bli, men det ör bara att kämpa på. Ikväll skickas den slutgiltiga upplagan in. Ska träffa jen vid fem o gå bort till UB.
Hoppas ni får en roligare kväll än oss!

Adios med er.

Kanske kanske togs mina ord till slut på allvar

Hallå kära ni.
Kom hem från UB för en stund sen. Har varit en rätt lugn dag som inleddes med att vi delade in vilka grupper vi skulle vara i under grupparbetet som ska pågå de närmaste veckorna. Jag, Helène och Linda kom i en grupp och Sandy, Jen och Helèn i den andra. Min grupp valde bildterapi som tema, ska bli intressant.

Sitter och funderar över vad jag ska träna denna motivationslösa dag till ära. Kanske blir det Spinning 70, det lutar just nu åt det, men vi får se vad min kropp säger om detta.
Nu ska jag dra ihop en smoothie o se om nya Entourage går att få tag på.

So Long folket.

it´s that need to get laid

Idag är dagen då jag krävt ensamhet. Jag har bara velat hänga i mitt eget sällskap. Inget snack, inget tjat, inget härj med andra människor.
Kvällen.
Jag har fixat matlåda inför imorgon, tittat på GG och dippat grönsaker samt skalat och ätit en apelsin. Jag har också kollat upp lite inför helgen och betalat några räkningar. Sen har jag dammsugit lite snabbt och plockat iordning ytterst lite, mest för att jag iaf ska kunna ta mig fram över golvet. Sen har jag grubblat endel. Eller jag har nog mer ägnat mig åt min söndags-favorit-sysselsättning, Dagdrömmeri.

Jag har beställt nytt kontokort med, mitt har börjat strula. Denna bild blev det denna gång.

Men nu ska det bli sova av. Hoppas jag somnar trots att jag inte gjort mycket annat än att slöa idag. Sjukvibbar på gång månne? Morgondagen lär utvisa.

Natti

"And just as low as I was high the night before"

Slö dag.
Efter att jag ätit förut la jag mig i sängen och lyssna på musik och stirra mest rakt upp i taket eller halvsov, lite omvartannat. Sen gick jag till Iksu på core och efter det gick jag vändan kring nydala/tomtebo igen. Det var skönt. Imorgon är det skola igen och söndagsångesten står mig upp i halsen. Som oftast, utan direkt anledning.

Sitter o lyssnar på en dokumentär om Ronnie Peterson. Riktigt intressant. Jag gillar P3s dokumentärer.

So Long.

"If I only knew what the future held for me"

Det kändes i helga kroppen att det var söndag imorse när jag vaknade. Låg och drog mig i sängen till framåt tolv-halv ett. Kunde helt enkelt inte ta mig ur bingen. Men det är just det som är tjusningen med söndagar - man får ligga kvar och dra sig. Veckan som har gått har varit så fruktansvärt intensvi så vad vi behöver nu är vila. Jen är dessutom sjuk, förkyld. Krya på dej!

Var ute o spatsera borta vid nydala en sväng. Skönt med lite frisk luft och att få rensa tankarna lite. Nu är det tid för lite käk.

Adios

Dagens insikt: Allt känns så kart och tydligt under natten. När man vaknar till ännu en morgon står tvivlet än en gång och bankar på min dörr.

Kvar i något jag lämnat

Det blev ju inget Dirty Dancing. Hyrde en film somvar riktigt kass och händelselös vilket resulterade i att vi la ner den efter tjugo minuters tittande med halvslutna ögon. Blev en nogsåväl skön kväll utan filmer o i sällskap av Sommarkrysset, Sing along och Extra Extra. Och så lite celebrity Rehab emellanåt. Har haft den skönaste bakishumorn idag. Det har varit prat om svettiga konstaplar till personliga dilemman och avföring (vårt favoritämne just nu.)

Nu ska jag lägga lig och invänta John Blund. Det är hög td för honom att göra en insats.

So Long kära ni.

Just Nu: Undrar jag hur länge skiten ska pågå.
Dagens Insikt: Hög tid för ett avslut på något som aldrig ens borde ha börjat.
Dagens humör: Sjukt glatt och konstanta skämt på andras bekostnad. Länge sedan jag skrattat så mycket under en dag.

Fyllo

Skönaste grejen gjorde jag igår.
Fick sms av för mig okänt nummer. Då la jag tydligen in det i telefonlistan som ingen aning.
Så imorse hade jag sms från ingen aning. Grattis.
Vilket fyllo jag är ibland

Nöjd

Jag är jävligt nöjd med gårdagen. Jag hade riktigt riktigt kul. Vi hitta till och med en efterfest efteråt, visst var den lite seg men jag fick ut en del av den iaf. Efterfesten var förresten bestämd sen innan vi drog ner på stan. Vi hade alltså ett mål efter att vi lämnat Plaza. Mot Donken och sen vidare mot Ålidhood. Ja, jo men det var kul, det var jävligt bra.

Har tyvärr inga bilder nu, de har
Lindus Bindus på sin kamera. Vet inte om det är några vettiga bilder, vi får se.
Det enda som inte känns hundra nu är:
- Att min hals inte är som den borde. Varför i helvete kan jag aldrig lägga av med feströkandet? Patetiska, dumma lilla flicka.
- Att jag inte är helt säker på vad vi kom fram till, vad samtalet egentligen ledde till. Så går det när man rusar därifrån som en tjurig tonåring.
- Att vi idag ska härja med C-uppsatsen. Om någon är villig att byta plats så är jag mer än villig att trada. Jag städar din toalett, du kirrar vår C-uppsats. Har vi en deal?

N ska ajg löka lite innan allvaret drar igång.
Ikväll ska vi ha tjejkväll! Dirty Dancing och hela kittet!

Puss o hej på er

Just Nu: Skiter jag egentligen i vilket.

Nu tar vi fan helg. Skål för det!

Ja en liten stund iaf. Vår handledare har kommit på ytterligare delar som ska in i uppsatsen, så vi lär fixa det under morgondgen. Men det löser sig. Nu tar vi fan helg en stund, det här funkar inte annars. Lite ledigt måste man få ha. Har lallat runt på stan hela eftermiddagen, sen lunch. Resulterade bland annat i en ny skinnjacka för min del.

Men nu ska jag löka lite med en smoothie innan det är dags att göra sig fin för kvällens festligheter.

So Long vänner

Långa dagar. Långa nätter

Nu så...
Det har varit en lång dag. Skolan 9.30-22.30 med undantag för 45 minuters middagsbrejk hemma vid sex.
Det viktigaste är ändå att vi hann med det vi hade tänkt.
Dessutom finns det ändå ett gäng positiva faktorer med att hänga på Lindell`s/UB kvälls/nattetid:
- Det är aldrig kö till toan...det är aldrig kö till något.
- Man har de sköna mjuka fotöljerna för sig själv (för man är två av ett fåtal muppar som hänger där kvällstid)
- Man slipper att surbitchen härjar med en. För hon har slutat jobba för dagen.

Negativa faktorer värda att ta nämna:
- Larmet kan gå.
- Larmet går.

Ordning och reda är inte riktigt min och Jen´s grej. Organiserad oreda kör vi på.

Nej fy fan mina vänner, nu vet jag någonsom ska sova om hon ska orka med något festande under morgondagen. Först litteraturseminarie. Wish us luck.

Natti.

Just Nu: Är jag i behov av en redig fylla. Skål för det.

Ser slutet..

Fortfarande på UB med Jen o sitter med uppsatshelvetet omdet är någon som undrar.

Neverending Story

Skola mellan 8.00-18.30 idag. Känn på den mina vänner. Inte helt kul, men vi hade ett bra flyt och vi fick det gjort som vi hade tänkt oss i alla fall. Just nu känns det som lite av en neverending story. Har ett ton vidare revideringar att vänta under morgondagen. Föreläsningar till 16.30 sen är det på´t igen. Fan vad underbart det ska bli när det är över ändå.

Annars har det inte hänt mycket idag. Jag och Jen spenderar för närvarnande all vår vakna tid tillsammans. Kom just hem från en välbehövlig promenad där allt utom skola diskuterades.. Frisk Luft och motion är två varor som har fått stå åt sidan till förmån för en helvetes massa plugg på sistone.

Till råga på allt. Efter denna långa dag så avslutar jag med att fucka upp kombinationslåset till min cykel så nu sitter det fast och går ej att få upp. Grattis Fröken Alexandersson. Jag är inte så bright jag heller. Jag vandrar gärna till skolan med dator och alla böcker och allt. bara kul, jättekul.
Dessutom är min säng fortfarande trasig och är som en jävla skål att ligga i.
Händig man sökes.

Sov sött peeps.

Just Nu: Är det jävligt mycket. Men det är roligt på samma gång som det är tungt. Tur det.

"Things change in the morning rain, ‘cause baby, night is easier to take"

Va fan då. Jag har bitit ner nästan alla mina naglar. Som en jävla barnunge. Har hållit mig ifrån dem i nästan ett år nu, men jag fick ett återfall förra veckan, det har helt enkelt varit för stressigt. Men på måndag ska uppsatshelvetet in o då ska det bli ändring på saker och ting. Lyan ska vara mer städad, bröd ska bakas, livet ska njutas och naglarna ska växa. Japp så får det bli.

Tvättar fem maskiner ikväll. Kan man ha tråkigare? Lagar även omelett till morgondagens matlåda. Ni antecknar väl?
Nej fan har inget kul att skriva. Jo jag kan tillägga att personen jag syfta på som hör av sig nu och då har jag träffat en gång. Skojig prick.

Till helgen ska vi på Shout out Louds. Blir fint det.

Hej då med er.

Kvällens låt: Far Beyond Frail -
Touch

Bla bla bla

Ännu en heldag i skolan är till ända och det känns lika skönt som alltid. Har under dagen haft inte mindre än två träffar o ett telesmtal med vår handledare. Man kan inte klaga på att hon inte är engegerad i ämnet ialla fall.
Trist min blogg är nuför tiden, men det är bara för at det är mest bara skola som kretser i huvudet. Även om jag o Jen med jämna mellanum glider in på sidospår som involverar funderingar kring det andra könet, men det mina vänner är inget jag tänker diskutera vidare här. en sak kan jag ju ta upp. det konstiga faktum med människor som hör av sig lite nu och då, helt out of the blue o trots att man inte känner varandra nästan alls.

Men nu ska jag få i mig lite mat, kolla på The Hills o sen ska vi iväg på Step Dance.

So Long Dudes

Fill me in

Blodgivare. Känn på ordet. Det bara strålar karma om ordet. Det är ju en sådan jag blivit idag vet ni, blodgivare. Dessutom skänkte jag min ersättning till cancerfonden. Så nu ä min karma-kvot fylld för den här veckan. K'änner mig inte alls så trött som jag trodde jag skulle göra. Har varit ute och spatserat i en timme, lite lagom fart sådär. Kände att jag var i behov av lite frisk luft, o så blir det ju ingen träning heller för man ska inte överanstränga sig samma dag. Känner mest att jag mår lite illa nu och då, men inte faligt alls. Tror ändå jag ska använda det som skäl för att få löka lite ikväll. Helt jävla tömd på energi.

Ska göra en smoothie o sätta mig o läsa aftonbladet som jag lyxat med idag.
Jag har varit hemma i en vecka och min lya är redan en stor jävla mess. Den är lite som en miniatyr av mitt liv o allt omkring just nu, en stor mess.

Adios

Just Nu: Vill jag bara påpeka att man fan inte kan lägga upp en boll o sen bara droppa den utan att förklara sig.


Mamma Mia

Jag, Jen och Helèn var o såg Mamma Mia ikväll. Den var helt okej. En sån där Feel good-film som passar på söndagar när livet mest känns lite upp och ner. Hela den här dagens har varit ån. Upp-och-ner och bak-och-fram. Jag fattar inget om något, allt bara händer och vi kan inte göra annat än att följa med i ödets nycker.

 Nu ska jag sova.
Imorgon ska bli en bra dag. Dessutom ska jag gå och göra en insats i samhället imorgon. Eller ialla fall "Kind of". Jag ska ge blod. Känn på den. Nervös som en liten flicka som ska till tandläkaren första gången. Håll tummarna för att allt går som det ska.

Puss o natti vänner.

Kvällens låt: LeMarc - Håll Om Mig!

Vad fan händer?

Vilken dag. Vissa saker får en att få perspektiv på saker och ting. Idag är en av dessa dagar när funderingarna är många och insikterna hopas.
Ska iväg på spinning om en stund. Behöver rensa tankarna och bara vara.
Bio ikväll med Jen o Helèn. Mamma Mia.

So Long

Självdiciplin kallas det

Har just varit ute och gått en sväng. Jäkligt skön. Fick in en sån skön rutin på att gå ut och gå på morgonen när jag jobbade i somras, saknar det lite. Jättefint höstväder har vi, frisk. kylig luft och strålande solsken. Gårdagen spenderades på 310. Gick hemöver vid åtta och kollade på Six Feet Under innan jag somnade vid tio. Det var en skön kväll, jag behöver sådana ensamma kvällar ibland.

Nu ska jag äta lite frukost innan jag ska gå bort till Jen och jobba med C-uppsatsen. Havregrynsgröt med äppelbitar, grapefrukt, ägg och en kopp grönt te. Min favorit!

Hej då.

Just Nu: Känner jag saknad. Men det går över, det gör det alltid. Förr eller senare

Ingen kan spela spelet som jag kan

Riktigt riktigt skön kväll igår. Som vanligt skulle vi dock dra i oss lika många bärs som en karl när vi väl kom ut på krogen vilket resulterade i feta minnesluckor när jag vaknade. Helèn som var lite mer sansad kunde dock fylla dem åt mig. Det visade sig att jag hade många bollar i luften under kvällen. Intressant tanke. Något att bygga på? Kanske det

O där kom brösttejpen ja. På varje bild, snyggt. Om ni minns hade jag det när jag körde BH-löst på finsittningen vilket resulterade i att alla bilder blev försörda av att tejpen lyste igenom. Härligt.

Jag och Jen har ledigt idag. Grymt skönt, vi behöver det. Och vi förtjänar det.
Har legat o lökat på 310 hela dagen, precis som the good old days. Älskar att hänga med mina underbara vänner dagar som denna. De kassa bakisskämten har haglat, tur det bara varit vi här. Helène kom för en stund sen, de ska göra suschi. Får se om jag stannar eller om jag drar hemöver o häckar i min sunkiga lya.

Adios kära vänner

Gårdagkvällens låt: Familjen - Det snurrar i min skalle

Tomhet

Jag vaknade upp med en känsla av...tomhet.
Ni vet hur det är ibland, eller det kanske ni inte gör. Men för mig är det så. jag kan vakna upp och bara känna den där tomheten, meningslösheten. Då lägger jag mig och lyssnar på någon skön skiva (Just nu Melissa Horn) och bara finns. Ska ta tag i livet runtomkring sen Men först ska jag bara finnas ett tag. och inte låta mig störas av verkligheten

Skål för den svala natten

Ledig från lunch idag. Jag och Jen kände att vi behövde det efter allt slit med uppsatsen den här veckan. Drog ner på stan o mötte upp Helèn o Helène för lunch på Starz. Sen for vi runt på stan ett par timmar o köpte diverse onödiga och nödvändiga saker. Det har varit en riktigt riktigt fin dag, vi hoppas på en lika skön kväll. Kom just ur duschen så nu ska jag få på mig lite mejk o kläder o vandra bort till Helèn. E-puben ikväll, Maja´s Klubb!

So Long Folket

Klapp klapp på axeln

...till mig och Jen efter dagens effort. Mkt mkt bra, nu är vi på väg.

Anars inget nytt på fronten. Har härjat runt med jen på välkomstdagen idag. Massa godis i alla stånd som vi dök över så klart. Vilket resulterade i en fet sugar-high, o någon timme senare en rejäl dykning i blodsockret istället, då särskilt för Jen haha. Men det gick det med. We can do it.

Skulle ha varit på Step dance men det fick vi hoppa över till förmån för mer plugg. Blir en promenad med Jen o Helèn ikväll istället. Då vi ska prata om allt UTOM skola! Nice.

Over and Out

Just nu: Kan jag äntligen känna lugnet lite. Snart helg dessutom.

Tro´t om ni vill

Stannar hemma idag. Hade gärna hängt med er kära vänner, det vet ni, men det får som sagt bli på fredag. Är bara inte i form idag, måste sova och fixa och dona. Ingen bärs för fröken Alexandersson ikväll. Istället ska jag lägga mig o mysa i mitt eget sällskap i min egen säng. Nyduschad o härlig ska jag lägga mig o kolla på OTH och dippa lite grönsaker. Hoppas ni får en skön kväll, ses imorgon. 8 o´clock sharp. haha

Natti


...jag vet att jag döljer en sanning

Känner äntligen att jag börjar landa lite. Börjar komma ner på jorden till er andra, efter att ha varit helt jävla okontaktbar, fast i min egen stressade lilla värld. Försjunken i stress och ett gäng måsten.
Idag hade vi avslappningsövningar i skolan igen, och det var jätteskönt. Äntligen kunde jag bara slappna av och hänga med. Skön och välbehövlig känsla.

Sitter nu med en nygjord kall, god smoothie framför datorn, sjukt god faktiskt. Tänkte jag skulle slappa ett tag innan träningen, men det hinner inte bli så mycket med det, ska iväg om 20 minuter, på spinning med Jen. Så är det när man har föreläsningar til halv fem, då är dagens nästan slut när man kommer hem. Som vanligt ska vi skriva lite på C-uppsatsen ikväll, och imorgon ska vi träffa vår HL och diskutera feedbacken. Intressant intressant för er att veta.

Husen har inte kommit upp på
Guesswhat än, men de kommer kanske idag, det är Helèn som har de på mobilen.

Nu ska jag strax kila iväg
Over and Out.

När tankarna befinner sig på annat håll

Sitter här med ömmande benhinnor och ska snart lägga mig o kolla på the Hills medan jag väntar på att mina tre maskiner ska bli klara. Stortvätt på G här borta på 207.
C-uppsats skrivade blev det inte mycket av ikväll. Vi försökte en halvtimme, sen tog vi en välförtjänt Te-paus, men blev fast i snacket om allt och inget och hade ingen enrgi att återuppta skrivandet efter detta.
Tankarna var för ofokuserade och viljan för svag.


God natt sweethearts.

Just nu: Undrar jag över motivet till handlingen.

...det är att leka med eld

Hallå hallå. Så har ännu en dag flutit förbi i sin lugna lunk. Föreläsningar mellan 8.30-16.30. Bra föreläsningar faktiskt, varvat med praktiska övningar iform av bildterapi. Alltid kul att lära sig saker om sig själv, eller mer att kunna se sig sjlv och sina känslor mer klart. Vi skulle bland annat måla ett träd som symboliserade oss just nu, här i livet, idag. Bilderna (Min, Jennys och Helèns) kommer läggas upp på guesswhat, ni kan ju gissa vilken som är min!

Idag efter skolan väntade en present på mig i brevlådan. Ett jättefint armband från min vän (och broders fru) Kicchi. Tack så mycket, det värmde!

Vad händer annars i mitt ganska så stressade liv? Ja, jag hetsar varje dag om min obetalda teliaräkning men får inte tummen ur o gör något åt det. Försökte ringa idag men inget av de de sa på automatiska kundtjänsten stämde med vad jag ville ha hjälp med. Ska därför istället gå in på hemsidan o se om jag kan få någon info där.

Va o fikade med Jen och Helèn idag efter skolan och skippade träningen. Mina benhinnor var ömma som få efter gårdagens punch och vi kände alla att vi var i stort behov av en fika. Annars har jag just slängt in en degklump i ugnen, här ska det bli färskt bröd, så jvla grymt ott det ät, mitt underbara nöt och fruktbröd.

So Long dudes

Just Nu: År jag helt såld på Melissa Horns album. Måste höras!

Ett tillägg

Som om inte nedan nämnda lisa vore nog så ska jag även försöka klämma in kompensationssömn, efter den jag missade i helgen. Kring 6 timmar på tre nätter är inte bra, inte bra alls. Vi snackar att jag är som ett vrak just nu.
Tid för sängen. Men ett The Hills-avsnitt är jag värd innan John Blund ska få göra sitt. Det tycker jag faktiskt. Får se om jag hinner innan han knackar på dörren.

Sov gott kära vänner

Ibland är jag bara en dum bitch. Men bara ibland. Och det är inte illa menat.

Nu har Jenny just gått. Vi har löst några små delar av revideringarna iaf. Alltid något. Fortsättning följer imorgon.
Jag har fixat några av sakerna på min "to do-list". Jag har betalat räkningarna, utom den till telia som jag ska ringa om, jag och Jen har skrivit på C-uppsatsen och jag har lämnat in min studieförsäkran. Så snart bör CSN-pengarna rulla in på kontot, nice! En till sak jag bör göra inom det närmaste är att fixa med min bankdosa som har dåliga batterier, samt ordna ny kod till telefonbanken.

Det är precis så här intressant mitt liv är just nu. Och förmodligen 2 veckor framöver. Grattis till mig och Jen.
Bye bye. Sleep tight.

Dagens låt: Melissa Horn - Vår Sista Dans

Stressad? Det är bara förnamnet.

Kom just hem från Iksu. Jag o Gustav var på Punch Out. Min kropp behövde detta.

Har så jävla mycket jag måste ordna den här veckan, och det gör mig stressad till tusen. Ska skriva en lista så jag får lite överblick och kan bocka av de saker jag gjort.
Bland annat behöver jag:
* Tvätta
* Betala räkningar
* Ringa telia
* Jobba med revideringar tillsammans med Jen på C-uppsatsen
* Skaffa nytt p-piller recept
* Åka o hämta min borttappade nyckel i Umedalen

Jag har säkert glömt en massa, för jag kommer på grejer hela tien. Utöver detta ska jag även klämma in heldagar med föreläsningar och gärna lite träning och matlagning då. Ge mej några fler timmar per dygn tack.

Nu ska jag sluta slösa min dyrbara tid och fixa till lite matlåda till imorgon innan Jen kommer och vi ska sätta igång med uppsatsen.

So Long

Just nu: Är jag så glad över att ha så många ina vänner här uppe. Jag blev så glad av att träffa er alla idag!