Många gratis terapitimmar!

(null)


Nu ringer vi ut det här skitåret

Om jag är redo för nya blanka blad och ett helt nytt oskrivet år? Oh ja. 

Nog för att året började ganska fint och mysigt och har haft några ljusglimtar men på det stora hela? Ett av livets skitår. 

Corona och extrem jobbstress har inte varit en kombo som varit särskilt snäll mot mig. Med två månaders sjukskrivning i bagaget och ytterligare en att ta mig igenom så är jag iaf fylld med många nya insikter, vetskap om att jag har ännu massa mer att förstå och lära och ett mindset som skiftat fokus. Tänk att så mycket kan lätta bara genom att man tar sig tiden att lära sig andas igen. Klart som fan att en sjukskrivning pga utmattning känns piss men med facit i hand kunde det nästan inte sluta på annat sätt. Det har varit alldeles för mycket på jobbet under alldeles för lång tid och efter att jag ignorerat kroppens signaler i så många månader så gick det som de gick. Det hjälper inte att älta att jag inte satte stopp i tid som jag gjorde i början, utan nu jobbar jag med vad jag har och försöker blicka framåt. Visst känns det som ett steg fram och två tillbaka många dagar men jag försöker lita på processen och det kunniga stöd jag har omkring mig. Har ändå kommit en lång väg redan, rent insiktsmässigt. 

Målbild: Full av energi, pigg, glädjefylld, ostressad, spontan, pirrig, behovsstyrd, minskat prestationsfokus. 

Affirmation: Jag är stark, modig och full av energi. Jag har många fina vänner och jag är en bra vän själv. Jag duger precis som jag är och jag är bra på att kommunicera mina behov. 

Hoppas ni fått och får ett fint slut vänner och nu siktar vi mot stjärnorna 2021. Eller åtminstone till ett njutbart år med mycket vardagslyx och spontant häng (obs!!! När restriktionerna upphör såklart, när nu det blir...)

Nyårslöfte? 
- börja ta tennislektioner igen (om/när Corona tillåter)
- ta mig själv och mina egna behov på allvar och kommunicera dessa både till mig själv och andra. Och agera på behoven.
- Stärka den där sorgliga lilla hopkrympta självkänslan 
- Komma igång och jobba igen och känna glädje i jobbet och inte stress.
- Sluta slösa tid och energi på människor som inte förtjänar det.
- Sluta ställa för höga krav på mig själv och sluta försöka prestera för att få andras gillande hela tiden. Min egen upplevda känsla av tillfredsställelse/glädje/lycka ska bli min omedelbara bekräftelse på om något jag gjort är bra/blivit rätt.
- Andas andas andas. Varje dag!!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)