Puss o kram från Storstan

En sjukt fin helg har just passerat och allt känns bara så bra.
Nu ska vi iväg till mormor Mary o käka mat o sedan rullar vi vidare mot Östergötland. Helèn den ängeln tar vägen förbi Motala så jag akn åka med! (Tur det med tanke på alla väskor o påsar jag släpar med mig.) Så nu blir det möte för Helèn med resten av släkten, först en vända till Barbro för en fika o sen ett möte med pappa Lennart, då Fröken Rosell även får se vart jag jobbar o sliter resten av sommaren.

Iaf kommer jag säkert inte ha tillgång till internet så mycket i sommar, så det blir nog inte så mkt bloggande för mig, but ill do my best haha. Ha det fint i alla fall o på återseende.

Ciao!

"Han gick från en tops till en gaffel."

Finfin helg här i Metropolen.Kungliga utgångar bde fredag o lördag. Hamnade på Killingen i fredags o gårdagsnatten spenderades på koriander i sällskap med vakten, DJn, Kent o co. Japp mina vänner, det var fint. Nu sitter vi o lyssnar på kära lars som radiopratar o känner hur sömnigheten kommer över oss.
Ikväll blir det Sex and the City!


Såhär ser det ut när man gör både kil och karlstad osäkert under en och samma helg.

Adios.

Blåmärken och värmlandsvyer

Sitter o väntar på att jeansen ska bli torra. De tumlar för närvarande sina sista varv runt i tumlaren. När de blir torra ska jag ratta bort till Helenis o vidare till staden.
Dagen har bestått av att plocka jordgubbar med mormor o morfar, käka lunch på Killingen med mamma o så varit på Ikea o Bergvik med mor. Fin dag, men jag är slö och trött som få. Vet inte vad det kommer sig av, men går det inte över snart blir jag galen. Hatar att känna mig trött o hängig.

Typisk värmlandsvy. Tog kortet när jag var ute o gick i Årjäng här om dagen!

Just det, har jag berättat om alla blåmärken o skit jag dragit på mig under midsommar helgen? Dessutom klantade jag mig på midsommardagens morgon o ramla ner från sängen på sänggaveln o fick ett fint blått knä med skrapsår. Vackert! Terese i kjol är ingen vacker syn, det kan jag säga er. Undra vad jag höll på med där mitt i dimman egentligen? Ja, jag har då ingen aning, fråga någon som vet.

Ser mkt värre ut i verkligheten!

Nu jävlar får jeansen vara klara vare sig de vill eller inte. Annars får jag väl gå i blöta jeans, det har ingen dött av hittills vad jag vet.
Adios.

Tillfälligt avbrott?

Nej ni, det blev ingen utgång för mig ikväll, det blev en lugn en. Ligger o slökollar på fotbollen, det är dock "tillfälligt avbrott" stup i ett, så det är lite svårt att få något sammanhang i matchen haha. Då säger snubben även att det är tillfälligt avbrott för alla i europa. Okej och vem fan hjälper det liksom, det blir väl inte bättre för oss för det? Nu blev det mål med, härligt, bra tajmat med det tillfälliga avbrottet.

Helenis på DFDS färjan, sommar -06

I alla fall blir det lite utgång på fredag för mig o Erik, han har nämligen lovat mig en utgång då, blir fint det, ett litet Bye Bye Karlstad. Kan tänka mig att det blir Koriander, men vi får väl se.
Imorgon tänkte jag o Helena ta oss in till staden för en öl eller två på någon uteservering, eftersom det inte blev någon utgång ikväll o hon far på fredag o sen ses vi inte förrän det är dags för Lars långt in i juli (18 tror jag det var?).

Ha en fin kväll nu.
Hejhej.

Rastlös

Sitter här hemma, just hemkommen från mormor där hela familjen varit o ätit smörgåstårta.
Sitter o är lite småsugen på en vända till staden o sommarplaza. Jag o Helena hade från början tänkt det men sen tänkte vi om. O nu har jag tänkt om igen. Det här kanske är sista chansen till utgång för mig här hemma innan jag börjar jobba. Sjukt men sant. O sen lär det fan bli lugna gatan så länge jag jobbar, det är ett som är säkert. Ska kolla lite med Kungen om vad hans planer är, vi får se.

Adios

Spring i sommarregn

Sitter i årjäng o lyssnar på regnet som smattrar, skön o rogivande känsla. Gårdagen var mer ångestladdad än ni förstår, men det blir ju gärna så efter en sjukt blöt kväll, det är självförvållat kan man säga. Midsommar var riktigt bra men som sagt mycket mycket blöt. Hur tänkte jag tex när jag ringde min käre mor vid tolv på natten? Ingen som vet. Ångesten hade lagt sig en aning när jag vaknade imorse men var långt ifrån borta. Sov till halv ett o efter frukost valde jag att dra ut o springa. Finns ingen bättre ångestdämpare än att springa skiten ur sig i ett svält sommarregn, befriande nog. Ha det fint, på återseende.

Ett beslut har fattats

Jag blir här över midsommar, i sällskap med nyårskungen med fler. Sen bär det högst troligt av till Årjäng på lördag eller söndag, för att sedan komma hem lagom till onsdag och sommarplaza som jag o Helena tänkte besöka. Första för sommaren, kan bli riktigt bra.

Jag o Helena när hon hälsa på i Umeå våren -06

Har varit på Killingen och ätit med mormor, morfar och Rut idag och det var både gott och trevligt. Annars har jag gjort fotbad och packat in fötterna i plastfolie för att de ska bli mjuka och lena. Det ni, det händer inte varje dag haha Annars sitter jag o Johnny här i soffan med varsin laptop o byter några ord då och då, annars slöar vi mest och planerar morgondagen, då jag ska skjutsa in Johnny till staden, innan mina egna festligheter drar igång.

Adios folket.

Inte bra, inte bra.

Okej, vad håller Sverige på med? Nu är vi ju fan körda. Inte bra inte bra.
Har suttit på helspänn här hemma i min ensamhet. Sån här spänning är inte bra för mina nerver, är nog tur jag sitter ensam, för jag hoppar o tjuter till ibland o har mig. Aja, go Sweden i alla fall. Jävligt trist om vi åker ut redan nu ju.
Back to the game och mitt nyinköpta Roobios-te.

Later

Socialt självmord? Ja, bra nära i alla fall

Har varit pissväder här i Sköna Värmland idag. Därför bestämde jag mig för att dra en vända in till staden för lite fönstershopping o eventuellt viktighetsinköp. Blev en klocka till kanonpris o en jeanskjol som jag gått o suktat efter länge. Får se om jag bestämmer mig för att behålla den.
Hittade även en jacka på Monki som jag blev sugen på. Den påminner om den jag förälskade mig i på JC men är myyyycket billigare:

Tror dock jag gillar den andra bättre. Snälla snälla, låt den komma med på REAn!

Slöar lite framför TVn men som vanligt så är det bara skit på den så fort jag ska kolla. Tar o läser en tidning införskaffad för dagen istället.

Midsomar om två dagar, o planerna är fortfarande mycket lösa. Time will tell vad som händer o vad jag beslutar mig för att hitta på för trevligt. Midsommar är ändå överskattat.

Hej då med er.

Man ska inte lita på folk, det är ju det jag säger. Lesson learned, thanks.

Är lite uppe i varv såhär på kvällskvisten. Är mest less men har även starka känslor av avsky som jag dock inte tänker ödsla energi på att agera efter.

Bio med kungen ikväll, mysigt som alltid i biomörkret. Erik hade en liten fling med tjejen i sf-kassan. Jag själv hade en fling med Kutcher. I mina drömmar då alltså. "What happens in Vegas" var filmen som valdes. Erik var inte sugen på en skräckis o om jag ska vara ärlig var nog inte jag det heller med tanke på senaste tidens sömnlösa nätter.

Men natten har än en gång kommit för att stanna o jag ska ge John Blund ännu en chans och hoppas på att han kastar sitt magiska pulver över mig.

Sov gott i natten.

Kvällsfunderingar i min ensamhet

Tog mig ut på den vanliga rundan o det gick riktigt bra, det var skönt. Förbättrade mig med en minut o det är fan inte illa efter 4 dagars uppehåll med en massa fest, det ska jag säga er.
Annars är jag mest förjäkla uttråkad faktiskt. Sitter här ensam i stora huset o slökollar på fotbollen som en annan utstött. Tycker att Johnny ska komma hem o sova hemma inatt. Inte förtjust i tanken på ännu en sömnlös natt. Bara att ha någon mer i huset hjälper mig till sömn. Men inget spår av han.

The girls

Imorgon ska jag iväg på röda korset-bussresa med mormor till Dalsland. Det innebär att mellan 8.00 på morgonen och 20.00 på kvällen ska umgås med minst femtio stycken 60-85 åringar. Känn på den! Men vad gör man inte för sina nära o kära. Mormor tycker ju det är så trevligt med sällskap.

Bäst att försöka sova snart, så jag pallar morgondagen. Är ändå så uttråkad så jag tycker jag borde somna av själva tristessen.

God Natt.

Så jävla trött.

Jag är så seeeeg att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Kroppen värker, jag är sliten efter helgen och till råga på allt fick jag knappt någon sömn alls inatt. Varför? Ja, ni kan ju fråga min kära styvbror. Den jäveln visade mig ett filmklipp på youtube innehållande spökligheter o jag blev jätterädd. Filmen etsade sig fast i mitt minne o när jag ensam skulle somna i det här stora gamla huset gick det bara inte! Skit också. Gick o la mig vid nio för jag var ju så trött. Somnade kanske vid fem eller så. Tack för flytet, tack.

Ska testa min nyinförskaffade mp3. För tanken är att jag ska ta mig ut på en joggingrunda. Kommer säkert bli skitkul efter helgens festligheter och jogginguppehållet på 4 dagar. Ingen annan att skylla än mig mig mig.

Tack och hej för mej.

Sliten

Ja, det var en riktigt fin kväll igår. Tack för en kväll i dimman lika klockren som alltid Kungen.

Sommar -07, innan somarplaza, fin kväll.

Orkar inte engagera mig i ett inlägg egentligen. Så jag lägger ner.
So Long Vänner.


FinFina Festligheter med Nostalgi som Tema

Gårdagens festligheter blev så sjukt bra, det var länge sedan jag o Helena tog steget in i dimman tillsammans nu. Vi hade en typisk nostalgiafton, satt o drack o snacka till framåt tolv. Insåg att det regnade när vi skulle gå in till stan (bara från Klara skulle vi gå, men ändå, regn på håret vet vi alla är lika med död frilla!) Men vi kom på en lösning vi, Se o lär:

Skojar lite så.

O så lite bilder i staden så klart:


Träffade även på Mia Fia, o det var inte igår, det var så roligt att träffa henne!
Vad hände mer? Jo, vi dansade ju en massa, o så dracks det drinkar, jordgubb daquiri (nej fan så stavas det väl ändå inte?) Sjukt gott var det hur som helst, med mixade riktiga jordgubbar. Yeah!

O ett stort tack går ut till Johnny, gårdagens chaufför! Vielen Dank meine freunde!
Nu ska jag lägga mig med min baksmälla från helvetet och fundera över världsfred o botemedel till Hiv o sånt.

Hej då.

Jag vill vill VILL!

Hola folket.
Just hemkommen från staden. Har dödat ett par timmar på Bergvik endast i sällskap av mig själv. Förälskade mig i en jacka på kuppen. En jacka som är alldeles för dyr för fröken Alexanderssons börs men som jag tydligen ändå var tvungen att testa. Inte okej på något plan!

Jag ska duktigt vänta på rean o hoppas hoppas hoppas den finns med då! Håll tummarna.
Fick tag på en väska äntligen. Inget utöver det vanliga, men skön fin o rymlig tycker jag allt.

(Har jackan på mig, klär den mig inte så säg!)

Annars då? Inte mycket. Blir en vända in till staden för lite festligheter för mig o Helena ikväll. Inget storartat eller så, men en skön favoritkväll där tid ges för analysering av allt o inget, oss två emellan. Det som sägs i Helena-Terese-land stannar i Helena-Terese-land.

Ha en skön fredagkväll. Själv ska jag hoppa in i duschen o försöka komma fram till vad man ska dra på sig för paltor kvällen till ära.

So Long

Studentfirande

Studenten för alls vår Johnny idag. Har varit en lång dag och jag är rätt seg. Både jag o Johnny har varit sega idag (Han med all rätt, jag för att jag bara är allmänt lat). På mottagningen låg Johnny avslagen i fotöljen framför TV:n och jag låg i soffan bredvid o slökollade på en halvkass men ändå mysig film på canal+.


Nu har Johnny tagit tag i sig själv o fixar till sig o vätar den torra strupen med alkohol för glatta livet. Som den underbara styvsyster jag är så ska jag skjutsa in honom till stan när han säger att han vill fara o hämta honom i natt när han ringer o vill hem. (Tänker dock be om en gentjänst i form av att han hämtar mej o Helena imorgon natt, efter vårt festande, vi får väl se om han ens är nykter till dess? haha)

Just ja, på förmiddagen var jag i Gönäs o träffa tvillingarna. De är så jäkla mysiga alltså. De hade en massa historier att berätta för mig, har ju inte setts sen påsk!

Hoppas ni har en skön kväll. Har tyvärr inget mer spännande att berätta denna svala sommarkväll.
Adios.

Update..

En update för er som bryr er.. Hjärnan o vettet vann o jag tog mej ut på en runda. Perfekt joggingväder, sol från klarblå himmel men ändå lite kylslaget i luften o lagom vind. Ja det var skönt (eller...det var rätt tungt, jag var lite ovillig). Men nu är det gjort. Känner att jag äntligen börjar känna lite resultat på konditionen. Pulsen går inte längre skyhögt direkt o den går även ner fortare när jag vilar. Det enda molnet på himlen är mina jävla vader som trilskas. De gör så djävulskt ont efter att jag sprungit trots att jag stretchar. Men det ger sig väl. Otränad tror jag det kallas.
None
Snart mat, lite grillat. Vi har fina mattider här i huset, kungligt.
Dödade just en mygga som stack mig, den jäveln.

God Natt med er.

Hushållerska? Ja tack.

Full on hela dagen.
Vi snackar dammsuga, torka golv, klippa gräs, fara o handla. Känner mig nöjd med dagens insats det måste jag ändå säga! O efter dagen har jag kommit fram till att jag, om jag skaffar hus, även ska se till att ha en husa som städar åt mig (eller förhoppningsvis Oss). Så det är väl summan av dagen antar jag. Många nya insikter som slår mig dessa dagar. Mitt sommarhoroskop sa även att (jag citerar): "Saturnus har kastat sin stränga skugga över ditt liv i ett års tid vilket kan ha gjort att du tillfälligt tappat sugen. Positivt är att energin har fått dig att mogna." Ser man på, Inget ont som inte har något gott med sig!

Nu ska smarta Tess (som jag numera kallar mig) försöka få sitt lata arsle ut på en joggingtur. Vi får väl se vad som vinner, hjärnan som vet hur bra det är eller kroppen som säger är LAT.

Over and Out.

Bakis efter en halv vinare, två öl o sänggående vid 24.00? Någon börjar bli gammal.

Har just njutit av en finfin frulle med delar av familjen. Vi snackar att Mats inhandlat färskt bröd på väg hem från Kil efter att ha skjutsat in Johnny Boy till skolan imorse.
Gårdagen var riktigt kul! Fan vad bra Sverige! Lyckades till o med få sittplatser inne på Pitchers, way to go Helena. Erik joina oss också o vi var det bästa av supporterteam det ska jag säga er. Det var som på the good old days!

Idag ska jag fara o träffa tvillingarna en sväng o sen ska jag städa lite o så inför att det kommer folk imorgon på Johnnys student.
Men först tror jag jag ska lägga mig o sola o läsa lite.

Adios!

Spännande möten på konsum

Har varit hos mormor o käkat lunch. Passade då även på att lämna in mina jeans på lagning, lämna in mammas filmrulle (kändes skumt, minns inte när jag gjorde det sist), inhandla studentgrejer inför torsdag samt ett litet besök på boa inför kvällens träff med Helena! Tänkte vina lite innan vi spatserar vidare in till staden för att se på matchen. Go Sweden. De jag snackat med ser inte så ljust på Sveriges chanser dock, o själv är jag inte så insatt, men det går säkert bra för dem haha.

Nu ska jag fixa till mig lite innan det är dags att fara.
Ha det fint folket!

Kärlek till familjen

Kan ni fatta att min yngsta styvbror redan ska ta studenten? Jag kan då fan inte fatta det. Det betyder närmare bestämt att det är 5 år sedan jag själv stod med vit mössa på huvudet o ett brett leende på läpparna o sjöng för full hals: "...fy fan vad vi är bra!". Det betyder att det är 4,5 år sedan jag o Helena klev på ett plan i ett snöigt Sthlm till London o vidare ut i världen för att upptäcka platser o människor vi aldrig tidigare skådat.
Galet är ordet. Tillsammans med en emellanåt saknad så stark.

Var med och skjutsade min kära styvbror in till balen idag. Han var så fin, ni ska få se en bild! (Kan tänka mig att han älskar det faktum att jag drar ut hans bild på mina bloggar haha)


Nu sitter jag här i soffan, med ett smått melankoliskt humör, ett sånt mood jag gärna glider in i min ensamhet på kvällskvisten. Men det är okej, det kan vara skönt ibland.

Hoppas allt är fint med er. Jag älskar att vara hemma men jag saknar er, det vet ni.

Kram o hej

Update

Är tillbaka i hamla Faggan efter en hur skön helg som helst vid husvagnen!
Men nu ska jag göra mig lite fin, för vi ska in med Johnny till balen snart, o tror inte sällskapet uppskattar att sitta o vänta på mig när det inte ens är jag som ska göra mig balfin haha

Hoppas ni har lika fint o soligt som vi, för snart vänder det mina vänner - I hela Sveadala.

Over and Out.

Jakten efter den perfekta väskan

...Har pågått i stort sett hela dagen, eller ja hela eftermiddagen i alla fall. Har härjat runt på stan i flera timmar, helt ensam. Kan vara jäkligt skönt ibland. Dessutom träffade jag på lite gamla bekanta emellanåt o det är alltid kul när man är på det humöret. Hittade ingen väska, men väl ett par skor:
image1626
Nu står biffarna på spisen o är snart klara. Mästerkocken i stövlarna är i farten.

Imorse var jag med på systersonens skolavslutning. Vilken nostalgi mina vänner! Det var ett par år sen man gick ur sexan o stod längst fram i samma kyrka o sjöng den blomstertid... Men de var så duktiga alla barnen, det var kul!
image1627
Systersonen

Imorgon drar vi finliret på uppsatsen o sen ska den in, efter det får vi sommarlov på riktigt! Yeey!
Nu ska jag gå ut med maten, dags att vi får oss lite mat i magen såhär vid åtta-halvnio snåret, kanontid att äta haha

Ha en fin kväll!

Adios.

Borta bra, men hemma bäst?

Så var man hemma i sköna gröna värmlandsskogarna igen då.
Natten var okej. Sov dock inte många minuter, men jag hade endel att fundera över så natten gick sin gilla gång ändå. Har varit hos mormor hela dagen o käkat o handlat o suttit o snackat. o så sovit lite. Det har varit en skön dag. Nu sitter jag o mamma ute på altan o snackar skit. Så jag ska återgå till det och vara ltie social. Ville bara lämna ett livstecken.
image1625
Ha det fint folket. O försök att inte sakna mig alltför mycket nu i sommar haha

So Long

I en annan värld.

En sak bara. Min mobil har psykat ur, o den ringer inte när folk ringer eller skickar sms till mig, vibrerar endast. Ska lämna in den på lagning, men det blir senare. Så nu förstår ni varför jag inte svarar på samtal o sms direkt!
Nu ska jag skynda o packa ihop det sista o sen styra stegen mot buss o tåg. Kommer bli en lång natt.
image1624
hej.

Kvällens låt:
Digital revolver - Jag Kunde Ha Älskat Dig

Vad jag bryr mig om nu

Har varit kass på att updatera bloggen under helgen. Har varit för busy med att njuta av livet för att ägna bloggen en tanke ens. Fredagen var så fruktansvärt fin. Sänkte första bärsen vid tio o sen rullade det bara på. Massa brännboll, vann en match av fyra, men fan vad kul det var alltså! Ligger dock inne med den fulaste av brännor nu efter att haft tröjan nedhasad på ena axeln, samt uppsatt hår o bar nacke. Det gör ont, så ont att ligga på rygg. Men det bjuder jag på för det var SÅ värt det!
image1613


I alla fall, vi härjade runt ett bra tag borta på ängarna innan vi till slutv andrade hemöver i sällskap med ett gäng andra människor. Hem o gå lös på dusch o garderob för att få på sig något vettigt inför sittningen. Inte helt enkelt när man inte är helt nykter..Men men som man bäddar får man ligga o till slut fick jag till det (även om det såg ut som ett bombnedslag när jag gått lös på HELA garderoben för att hitta kjolen jag skulle ha på mig)
image1614

Jag o Maria, samt jag o Helèn på sittningen. Tycker jag "cleaned up pretty well" med tanke på mitt tillstånd..

Efter sittningen bar det vidare ut i natten o Ålidhem där festen fortsatte till framåt tre-fyra. Under den tiden hann vi härja med allt från soldater till kundvagnar o annat trevligt.

Lördagen spenderades borta på ängarna där vi såg ett gäng brännbollsmatcher samtidigt som vi drog i oss cola o en massa popcorn. Skön dag med strålande sol. Som dock resulterade i en ännu fetare bränna på armar o i nacken.

Nej fan nu måste jag ta o sova lite innan morgondagen är här. Imorgon ska det städas o packas o donas. Men först ska jag o Helèn ha stadshäng med glass i parken. En sista. För i vår.

God natt vänner.