Goder afton

Jag har det bra här hemma, jättebra faktiskt. Har ätit lite glass, gått på promenad, varit på Plantagen, planterat blommor, hälsat på hos mormor, hälsat på Jonas och Em i nya huset och haft långa mysiga frukostar. Min familj är det bästa! Så har vår helg sett ut på det stora hela. Mys!

Vaknade med spring i benen imorse så jag joggade vanliga rundan. Hade mina gamla avdankade joggingdojor så benen mådde sådär efter turen på grusvägarna och över stock och sten. Och på tal om jogg. Här är två bilder på mitt lag från Vårruset som jag hittade på webben!


Det är ju helt fantastiskt att samtliga på bilden lyckas se så smått efterblivna ut hahaha

För övrigt var jag i staden i fredags oh drog en repa på stan. Då inhandlade jag en supersöt småblommig gulaktig kjol på Monki samt vita sandaler oh ett perfekt blårandigt linne! Älskar det. Vid tillfälle får ni säkert se det!

God natt, god natt.


Hej torsdag

Tjena mittbena på er!
Imorse körde jag Crossfit igen. Var uppe med tuppen och skulle betala både Crossfit och alla räkningar tänkte jag. Men då ville så klart inte mitt internet funka. Så jag spenderade min morgon åt att vara sur på telia, försöka få internet att funka och sen cykla supersnabbt till träningen för att hinna. När jag kom från träningen var jag iaf glad igen, trots att jag glömt både BH, matlåda och frukt hemma haha Som en skänk från ovan hade det kommit fruktleverans till jobbet som stod i entrén när jag kom. Nice!

Nej ni, nu ska jaghoppa av tåget!

So long

Spin me around

Hallå där.
Jobbat mellan 7-17.30 och sen en timmes spinning på sats. Jepp, ungefär så har dagen sett ut so far. Och nu blir det lugna gatan ikväll. Trött som fan. Ska bara styra upp min prylar, någon drar ju hem till skogarna imorgon och stannar över helgen! Mys!

Idag på jobbet sa Inger att jag såg ut som en 50-tals brud. Kanske det (Hur som helt så älskar jag min gammelrosa prickiga t-shirt!):


Städtisdag

Hjälp vad trött jag är. Sedan jag slutade jobbet framåt halv sex så har jag tvättat en herrans massa tvätt, städat nästan hela lgh inkl damsugit och våttorkat, burit ut en massa skräp och lagat mat.

Men nu ska jag fan sova. (Sjukt vad svårt jag har att komma i säng om kvällarna just nu, har för mkt för mig helt enkelt haha). Hoppas hoppas att värmen återvänder till Svea rike lagom till helgen. Har inte kollat några väderleksrapporter på länge. Så länge man inte vet kan man iaf hoppas.

Förra veckan när det var varmt någon dag åkte linnebyxorna jag använde riktigt flitigt i Simpan på:


Och så en bild från när jag låg ute i parken och solade och plöjde igenom några magazin i lördags!


Men egentligen var ett tips jag ville ge er. Counting Crows med Colorblind! Man kan säga att jag har återupptäckt Counting Crows, har inte lyssnat på dem sedan Ume-tiden och det är ren Nostalgia. Älskar att återupptäcka band som jag lyssnat på och älskat tidigare.

Det var bara det.

Nattinatt med er.


Crossfit!

Good evening you guys.
Imorse var jag uppe med tuppen igen och körde ett pass Crossfit mellan 7-8, innan jobbet. Lisa var också med och det var fokus på överkropp, grymt kul verkligen. Har en känsla av att det kommer kännas i musklerna imorgon haha Men nu är mitt 5-kort slut och jag suger på karamellen hur jag ska gå vidare, om jag ska köpa ett nytt 5-kort. Tror bestämt det, jag gillar verkligen den här träningen. Den är grymt utmanande och det krävs en jävla massa självdiciplin för att dyka upp med ett gäng killar som är supertränade och som man "tävlar emot". Egentligen ska man ju bara tävla mot sig själv men ja ni vet, går det på tid vill man inte vara 5 min efter alla andra direkt haha Hur som helst så kan ni pse bilder från dagens pass
HÄR!

Yesterdays clothing



Invigde min favorit-vårjacka som jag fick av Barbro för ett par år sedan! (Roxy, köpt i brorsans affär i Vadstena)
Ser ut som en rishög i håret, så går det när, man alltid somnar med det blött haha


Vårrus och intervjuad av Siepen!

Vårruset var så härligt och roligt och själva loppet gick riktigt bra! Det flöt på bra och gick lätt som en plätt. Dock var det många som hade lite väl höga tankar om sig själva och startade i springa/springa snabbt-grupperna trots att de gick stora delar av tiden. Irriterande som fan, för de höll inte åt sidan heller. Korvstoppning som tusan i början. Men vi körde inte för att slå några rekord, bara för att det var roligt som tur var. Banan var jättefin och gick vid ån! Sen var det picknick och mys i gröngräset. 13 pers var vi, mysigt som tusan! Jag är glad att jag styrde upp det!

Vårt lag hette kjolfredag vilket innebar att alla hade färgglad kjol o0ch vit topp. Såhär var jag klädd:



Soligt och härligt!


Uppvärmning

Tog även en lagbild som kommer upp på internet inom ett par dagar!
Nej fy fan, jag är trött som ett as. Sov knappt en blund inatt och imorgon ska jag upp med tuppen! Sängen nästa.

Ciao ciao

Förresten, här är medaljen man fick när man genomfört loppet:


Not to self?

Imorgon 21.50 är det Californication på tv400. Kan ni påminna mig om det? Den serien är grym, ifall ni inte upptäckt det ännu. Se den!

Latero.

Grattis syrran!!

Min syster sprang halvmaran idag. Fan vad du är bra syrran och vilken fin tid du kom in på! Jag är mer än imponerad!

Eftermiddagen har spenderats i soffläge framför hockeyn bland annat. Och så har jag sovit lite. Men jag har inte lämnat lgh på hela dagen. Så kan det gå.

Nu ligger jag och kollar på någon cheesy tonårsfilm. Ingen idé att försöka sova riktigt än eftersom jag sov under eftermiddagen. Yeah well. Roligare än så blir inte den här dagen.

So Long People.

Förra sommarens absolut bästa helg!


Så var det söndag igen.

Hjälp vad sliten jag är! Och imorgon står vårruset på agendan. Jag tyckte tydligen att det var en bra idé att ladda upp inför vårruset med en tvådagars. Gött, bra tänkt. Men va fan, 5 km är det ju bara och det handlar inte ens om tid eller så. Skönt, ingen press där.

Jag och Jempa hade det mysigt på balkongen till framåt tio innan vi gick över till grannen och kickade igång festen. Hade tänkt ta med kameran, men det glömde jag. Så de bilder som blev är på mej och Jempa. Bra, för såna har jag ju inga innan menar jag haha


Skål

Feststassen är på plats och nu invöntar jag bara Jempans sällskap. Hon lär komma farande på cykeln vilken minut som helst.
Ikväll ska det networkas. Ready steady go!


Man tager vad man haver


Bara 2 glas rosé och lite snacks som saknas. Och så jag och Jen då.

Let the för-förfest begin.


Sun sun sun

Nej vi hittade inte mobilen. Som tur är så är den gammal som gatan och sliten så Jen hade ändå tänkt investera i en ny framöver. Hon har nytt sim-kort nu iaf, så det är kirrat och klart.

Själv har jag spenderat dagen åt att ringa runt till uteställen, polisens hittegods, läst två Plaza kvinna medan jag legat på en filt i parken här utanför och solat. Och vet ni hur duktig jag har varit? Jag har haft solskyddsfaktor på mig! 10 över hela kroppen och 20 på mage och ansikte. Nu ska den få komma gradvis brännan, inget mer bränt skinn för mej hoppas jag.

Ikväll är det inflyttningsfest hos min granne som jag och Jen tänkte titta in på. Men först blir det lite rosé på balkongen. Jag har en sommarkänsla i kroppen och vill klä mig i blommigt och bara ben. Men det är nog inte riktigt dags än varken utifrån min ickebefintliga bränna eller väderlek. Annars kunde det sett ut såhär kanske (Om jag var 15 gånger så brun då alltså):

Blekfis Alexandersson! Fan vad mkt bättre alla kläder ser ut till en sjysst bränna.

Är lite sugen på att anv min second hand-inhandlade långkjol. Provade den förut, gillart!


PS Blåsta killar är det absolut mest attraktiva som finns. Det slår finnig, rödrosig hy och fett hår och stor nästa med hästlängder!


Hello Saturday

God morgon på er!
Strålande sol från klarblå himmel idag. Hörde jag någon säga jordgubbar, solning och parkhäng?

Blev en spontanutgång igår för mig och Jempa. Skulle ta en fika men det blev en öl i solen som blev till fler, vi hamna på Norrlands för än mer bira och lite dart-spel. Trevligt var det och vi hamna faktiskt helt otippat på BJs tillslut. Jag gjorde ett litet partytrick jag kan (King har lärt mig) men det gick sådär. Lite svårare med en hög promillehalt i kroppen kan jag lova er haha

Igår på jobbet var det kjolfredag som vanligt:

Och jeansjackan åkte på för första gången i år (Röd i fejjan efter morgonens löprunda)!


Men på kvällen åkte en av mina favorittröjor på tillsammans med legginsen i skinnimitation och vanliga tygskor för att "klä ner" tröjan lite:



Den trevliga kvällen igår slutade med att Jen upptäckte att hon blivit av med sin mobil. Så fort klockan blir 12 ska jag ringa BJ´s och kolla om de kan ha hittat en gammal mobil när de städade. Hoppas hoppas hoppas verkligen!


Freeeeeedag och sol!

Hej hej hemskt mkt hej!
Gissa vem som kickade igång den här fredagen med en 40 minuters löprunda? Jag! Fuckin fantastic, det ska jag säga er. Ändå var jag på jobbet före många av mina kollegor, 7.30. Bra start på en fredag. Jobbade till halv sex och sen har varit en sväng till Gränby och handlat lite booze. Nu ska jag ner och möta Jen i stan, ska ta en fika på någon uteservering!

Redo för en löptur imorse:


Ciao Dudes!


Kubb, öl och en park.

Ibland överraskas man positivt av människor man egentligen inte förväntar sig något alls av. Eller så visste man det hela tiden, att det fanns både hjärta och hjärna där bakom all attityd och fasad. Jag vet inte.

Har haft en skön kväll med kubb och någon bira i parken. Vidare blev det kaffe på Thompas balkong, mitt i flyttkaoset.

Natti.

Friday tomorrow

Dagen startade helt fabulous med ett pass Crossfit. Bara jag och ett gäng pojkar, kul som fan, riktigt bra pass. (Supervackra bilder finns som vanligt på Crossfit Uppsalas hemsida haha) Med det laddade jag verkligen upp för resten av dagen som innefattade mer stress än vanligt, tidspress och ett APT bland annat!
Laddad för att cykla till träningen vid 6.30 imorse:


Det är hockey och Sverige med Gustafsson i spetsen äger spelet. Fredag imorgon och strålande sol ute idag. Guuuut! Senare blir det högst troligt häng och kubb i parken med lite folk om jag får som jag vill. Men det beror ju på vädergudarna, och de kan inte ens jag styra över. Tyvärr.

Igår var det kavajdag för min del (Kavaj inhandlad för ett par månader sen på Myrornas för en billig peng)



Gnällspik Alexandersson

Nej fan, det här kanske inte är stan för mig ändå. Det är superfint väder och jag vet ändå inte vad jag ska hitta på och med vem. Uttråkande vardag. Jobba till halv sex, träna och sen sova. Kul liv haha

Hur som. Uppsala är som en helt ny stad sen jag kom tillbaka från skogarna. Allt står i blom och grönskan är så jävla fantastisk! Det har varit så himla varmt och skönt idag verkligen! Fantastico. Vill bara ut och sitta på uteservering och njuta av våren som äntligen kommit.

Imorgon är det hockey vid 16. Jag kommer missa halva matchen minst, jobbar. Fan också, vilken skittid! Klockan 20 och en kall bira ska det ju vara.


Good Tuesday!

Det känns som söndag ända in i märgen, men det är ju redan tisdag. Hur fantastiskt!?

Nu ska jag fösöka borsta bort lite av vitlökssmaken från tungan (Tsatziki och älgbiff till lunch) och sen bär det av.

Ciao Ciao.


Return

Har jag sagt att jag köpt ett hopprep? Jag håller på att övar Double-unders. Vi brukar köra det på Crossfit, och det kräver verkligen träning för att få till dem, iaf för mig! (Det är när man hoppar en gång men repet går två gånger runt).

Gammal bild, maj förra året.

Imorse startade jag dagen med en joggingrunda, på ganska lätta ben faktiskt. Men det beror nog inte så mkt på min fysik som på mitt för tillfället lätta hjärta. Sen har jag legat på altanen i en solstol och snackat skit med mamma och Mats. Såååå skönt, och lite färg har landat på min vinterbleka hy! Jag åker hem till Uppsala idag och det känns faktiskt helt okej. För första gången på 6 månader känns det okej att återvända. Nu känner jag att jag har laddat batterierna lite och ska jag jobba häcken av mig i veckan och sen väntar helg igen, men den kommer nog att spenderas i Uppis om inget oförutsett händer.

Snart blir det mat och efter det bär det av in till staden för att hoppa på tåget. Hoppas på en lugn tågresa med lite tidningar och en och annan powernap. Dock missar jag 1 & 2 perioden i hockeyn, men det är smällar man får ta.

Återkommer när jag är back in The City.

En annan sak. Jag vill rekommendera ett australiensiskt band som jag nyligen börjat lyssna på "Angus & Julia Stone". Lyssna!


En glädjens dag

Och så fick vi beskedet och vi grät. Men av lycka. Sedan beskedet 13 november har det varit bakslag på bakslag men idag, idag när allt vårt sista hopp var helt samlat så fick vi det. Ett glatt besked. Nu bara njuter vi av det och har kanske inte riktigt förstått det än. Fantastiskt.

Och det första jag tänkte var att jag ville dela det med dig. Ringa, kanske bara skicka ett sms, men jag ville att du skulle veta och vara glad med mig. Men det gjorde jag naturligtvis inte. Men jag tänkte tanken och jag undrar hur jag efter alla dessa månader fortfarande vill dela min glädje och sorg med dig. Men det är för sent nu, jag vet.


Dagen före dagen.

Kickade igång den här söndagen med en joggingrunda, skönt. Efter en brakfrukost åkte jag till Kil en sväng och umgicks med mormor. I eftermiddag blir det nog lite fotboll för familjen Annorlunda (titta på alltså, i Faggan). Ikväll blir det så klart hockey!

Sommar -08


Midnattsfunderingar

Klockan är midnatt. Har haft en fantastiskt mysig kväll med delar av min stora, fina, bästa familj. Läggdags är alltid mer eller midre ångestladdat. Ikväll mer snarare än mindre. Ju närmare måndag, desto mer ångest och rädsla inför det väntande samtalet. Och hopp förstås, massor av hopp.
Och så tänker jag på att det gått 6 månader. Ett halvår sedan jag föll ihop i en gråtande hög på golvet mitt under en utbildning. 6 månader sedan jag gråtande lämnade Uppsala för att åka till ett vitt kalt sjukhus i Karlstads kärna. Och jag undrar vart tiden tagit vägen, hur mycket smärta och ångest som funnits under den här tiden. Jag undrar om chocken någonsin kommer släppa.

Men en sak vet jag och det är att mitt i all sorg och ilska över allt som hänt så har vi haft ett gäng helt fantastiska stunder. Mysiga samtal på varsin sida i sängen, härliga familjemiddagar, skratt framför Melodifestivalen, massvis av långa mobilsamtal om allt och inget, prat om gamla minnen och tittat i gamla fotoalbum, massvis med mysiga lång-frukostar här hemma på 5:an. Och när allt känns som allra jävligast så tänker jag på det, på vilken helt fantastisk och underbar och stark familj vi är. Hur fruktansvärt unika och lyckligt lottade vi är som har funnit varandra och blivit en familj som alltid alltid finns där.
Så enormt mycket kärlek.

God natt.

Sommar -09

Grillväder

Var ute och snurrade med King igår. Först kollade vi på hockeyn hos Nellie och Fredrik med lite folk. Sen tog vi tåget in. Det var dock rätt dött på stan och vid halv två drog vi och köpte nattamat. Tog sen en taxi hem till Erik och lyssnade på skön musik och åt burgare. Trevligt.
Imorse hade vi sämsta tänkbara bakishumorn. Men satan vad kul. Dessutom lärde Erik mig ett trick. Det kommer högst troligt att gå varmt vid nästa fest jag deltagar i. Mitt nya partytrick, helt klart haha

Och igår hade jag en randig liten klänning på mig, söt och funkar både till vardags och fest! (Igår hade jag klackar och skinnleggins till)

På väg in till staden igår upptäckte jag att jag hade mina solbrillor med mig i väskan. Oklart varför. Hur som helst så blev det photo-tagning då så klart.


Beautiful people.

Ikväll ska vi grilla grillspett! Yum!


It´s Friday folks.

Guten morgen.
Har joggat vanliga rundan här på morgonkvisten och nu har jag fixat frukost och väntar bara på att få sällskap vid frukostbordet av mamma och Mats som tar en rök på altanen.
Igår fixade jag och mamma hennes naglar efter frukost, sen städade jag här hemma på dagen och på kvällen åkte jag in till staden och träffade King mfl för att se hockeyn. Helt okej match, inte okej insats av Sweden dock.

So Long.

Grattis till förlovningen!

Idag förlovar sig Emelie och Jonas (min käre plastbror). Jag önskar er all lycka. Ser fram emot både förlovningsfest, möhippa, bröllop och födelse av en liten knodd. Känn ingen press eller så. Vi tar inflyttningsfesten först. Babysteps..

Jag med turturduvorna för drygt ett år sedan!

Nu blir det iaf förlovningsfika. Mys.


I had a dream last night

Sjukan hela dagen igår.

Imorse kickade jag igång dagen med en joggingrunda. Sen har jag bakat bröd och suttit ute i friska luften med mamma och Mats en stund. Mats har klippt gräset och det luktade sommar och gamla minnen. Jag har lagat kasslergratäng och nu är vi mätta. Skulle träffat King ikväll men det blev inte så. Och lika bra var det för regnet spöar ner ute och man vill liksom bara kura ihop sig i soffan med människor man tycker massor om. Så det ska jag göra ikväll.

Här är lite bilder från i fredags:

Ajaj kapten.


Starkaste herrn vinner.

Någon är så smått överexhalterad haha

Jen tar över DJ-båset som vanligt haha

Put on your happy face.

Oklart varför jag här har håret utsläppt. Det som tämjs upp i en knut bör inte släppas ut.

Vi körde en rolig lek som jag aldrig kört innan. Fatta dock aldrig riktigt vad den gick ut på. Ev berodde detta på hur mkt alkohol som nått blodet haha


Och så¨peacetecknet (på tal om det så kollade jag och mamma i gamla fotoalbum ikväll. På en bild när jag är ca 7 år så posar jag framför en staty. Och vad gör jag? Om inte peacetecknet. Fantastiskt.)

FickPlunta.

Glada i hågen på balkongen



Dance dance dance. Det går vilt till på Eddagatan.

Jen tittar fram.

Peace, igen..



Drink drink drink


Jepp, det var lite bilder från Utflyttningsfesten på Eddagatan det.

Ciao.


Fingers met and we Smiled

Imorse var jag ute och sprang (ehm, okej snarare joggade kanske) vanliga rundan medan mamma vilade. Det gick fint och var skönt. Tack älskade grundkondition för att du finns kvar trots 3 veckors uppehåll med konditionsträning och kass träning de senaste 6 månaderna. Fantastisk uppfinning den där grundkonditionen.

Efter en lång mysig frulle var det tid för vila igen. Då drog jag till staden en snabbis för att byta mammas toppar till rätt stl och sedan tittade jag in i kil till mormor och morfar och åt glass och snacka lite skit.


                                            I en annan värld, i en annan tid.

So, yeah, like..I bought this dress. And it´s just perfect.

Tjena från Skogarna.
Efter en lång och mysig frukost ala Lundsvägen 5 drog jag och Mats iväg till staden för lite shopping. Hem kom vi med två toppar till mamma som var i fel storlek, en massa mat, en klänning och en bikini till mig och en grej att hänga i träden som ska hålla ohyra borta från äpplena. Dessutom åt vi årets första mjukglass, med karamellströssel så klart! Skön dag. Sedan kom vi hem och väckte upp mamma, la en hel kyckling på grillen, in med grönsaker och potatis i ugnen. Efter en utsökt middag sitter vi nu framför hockeyn. Go Sverige!!

Klänningen fick jag av finaste plastpappa! Se bara vilken skönhet:


Lite begränsat användningsområde kan man tycka. Men den är ju så fiiin. Midsommar tex kan va ett alternativ. Eller om någon kan ställa till med en finfest som den kan bjuda mig på. Med eller utan skärp är valbart, ett svart smalt i lack skulle kanske vara snyggt. Sen är den i ett helt perfekt skönt material, men den är lite genomskinlig, men inget spår av några skymtande nipples och då är det helt ok. En bränna på det så!

Provade en annan söt klänning, men den köpte jag Inte.


Idag har jag iaf haft kjol, för det har varit kjolväder och vi har ätit glass i solen. Tror minsann en svensk sommar är på intågande. Tids nog iaf...Lagom till systra mi kommer hem från andra sidan jordklotet hoppas vi alla!


Good to be home!

Har landat i soffan hemma i värmlandsskogarna och det är en lika härlig känsla som alltid. Morgonen har varit väldigt omtumlande. Mamma och Mats ligger och vilar på sängen och jag passar på att blogga lite.

7.09 gick mitt tåg imorse och gosse vad trött jag var när klockan ringde. Fattade fan knappt vart jag befann mig, kanske fortfarande var full, förmodligen. hade en riktig kalasfylla igår. Blev dragen av två glas vin men inte stoppade drickandet för det. Nej nej. Tror det var tröttheten som gjorde sitt. Men det var en trevlig afton, iaf förfesten. Och efterfesten. På MAX haha (Hamburgerplacet MAX alltså, för att slippa missuppfattningar).

Kjolfredag var det igår som vanligt på jobbet. Såhär såg fröken ut då:



Hade problem med att bestämma vad jag skulle ta på mig för kläder igår. Hade tänkt bära det här:


Men sen ångrade jag mig och det blew Leo-blusen från Weekday med cykelbyxor till.

Lägger upp lite bilder från gårdagskvällen någon annan gång. Nu är jag trött trött trött. Ändå spenderade jag 3,5 timme på tåget med att ligga på ett 2-säte och sova haha Men ni kan inte förstå vad sjukt skönt det är att spendera den här bakislördagen hemma med världens bästa familj, i det bästa tryggaste hus jag vet.

Nu ska jag slökolla på "Dumpa honom!"
Tjing.


Today I´m tired

Hjälp vad trött jag är.
Kom på att jag jobbat 7-17.30  tre dagar i sträck. Jag antar att det är ok att vara lite sömnig då. Gick från jobbet vid kvart i sex idag och raka vägen ner till sats. Mötte upp Jen där och vi gick på Combat.

Today:




Ehm, japp det var väl ungefär det. Borde städa här hemma men jag orkar fan inte. Another day.


Spiiiiiiiiiiinning!

Fan vad imponerad jag är av mig själv nu.
Jag har varit på  en timmes spinning. Inget så imponerande i sig kanske men saken är den att för det första var det läääänge sen jag körde spinning senast. För det andra har jag haft sjukt körigt på jobbet idag. Jobb 7-17.30 som har innefattat bla utbildning. På lunchen hade jag ett APT och fick därför hetsa i mig lunchlådan på eftermiddagsrasten samtidigt som jag styrde upp lite grejer inför morgondagen. Och för det tredje var jag så slut när jag cyklade från jobbet att jag hade kunnat lägga  mig och sova på asfalten men istället cyklade jag till SATS! Hur som helst så gick spinningen kanon och jag kände i princip inget sånt där obehag i lungor och luftrör. Så var det med det, så klapp på axeln till mig.


Whats done is done.

Och så var tisdag över. Jobbade till halv sex, var och handlade och sen har jag kollat lite True Blood och sådär här hemma. Inget special special direkt. Köpte en yoga/pilatesmatta igår så jag har invigt den. Dock kommer träning hemma aldrig aldrig bli lika effektiv som på gymmet för min del haha Men bättre än inget kanske möjligen.
Imorgon har jag utbildning hela dagen och efter det ett patientbesök. Full on.

Today:



Idag hade jag min orangea kavaj från myrornas. Axelvaddarna har jag kapat som ni kanske ser. Trevligt med lite färg en vanlig tisdag.

Nu sängen. Är jätte-jätte-jättetrött!


Trött som fan

Åh vad trött jag varit idag. När jag satt i väntrummet på sjukan så somnade jag och vaknade av att någon ropade mitt namn. Tog en liten stund att fatta vart jag var och varför i helvete någon stod och ropade mitt namn i en samling av folk haha Men jag har haft så lustiga drömmar på sistone att jag lika gärna kunde trott det var en dröm den här gg med. Får vara glad att jag reagerade så snabbt som jag gjorde liksom.





Hur som helst tog jag mig iväg på BodyBalance. Jag får inte tappa det på måndagarna alltså för det gör mig jävligt gott om jag ska vara ärlig. Jag har lärt mig att fokusera nästan fullt ut på passet och avslappningen i slutet är helt fantastisk. Ändå är det kämpigt att ta sig iväg för det mesta. Men det är inget nytt. Ska försöka ha kvar minnet av hur skönt det var att vara på passet till nästa gång jag tänker mig köra.


Ladylike

Finväder i Uppsala idag som jag nämnde tidigare. Jag och Jen har strosat runt på stan, gått en prmenad vid ån och ätit supergod stenungsbakad pizza på Basilico. Trevligt värre.
Nu har jag handlat och ligger i soffan och slappar framför TV:n. Vi glömmer väl inte att det är dubbelavsnitt på "How I met your mother" och "Two and a half men" ikväll va. Fantastico. Försöker samla kraft att dra igång med mat inför morgondagens matlåda, hemmagjord potatissallad och rostbiff ska det bli. Om jag får tummen ur någon gång.

Mer bilder från helgen.

Kvalborg (forts..):




Sen hamnade vi på värsta efterfesten. Vilket jävla draaaag! Ja, ni ser ju själva ovan. Ena har somnat med mobilen fortfarande i handen och en annan har däckat. Yeeey, nu kör vi!

Valborg



Classy


Nyfunna vänner

På väg till festen på Studentvägen skulle vi köppa korv på Folkes. Såhär såg kön ut. Och då trängde vi ändå in oss i mitten av kön. Fantastico.

Jen visar sina dansmoves.


Jen, allas vår dancing queen!

Staro för hela slanten.

Smile like you mean it..

Gusten lär Jen spela golf. I sängen. Ehm, japp.

Jen är DJ, i vanlig ordning. (Om inte jag tränger mig fram och dundrar på MGMT med Kids vill säga.

Fickplunta, what a classic!

Dans på bordet.

Inte höjdrädda här inte. Sitta i ett öppet fönster på 4e våningen på fyllan i ett rum fullt med folk. Fantastisk idé.

Dont ask.

Ett av de ststa fotona. Still smiling.

Men nu ska ni få höra en sjuk grej. Vid halv två tiden bestämde jag och Jen oss för att åka hem och sova. Fatta den. Vi skippade krogen till förmån för sängen. Det måste väl ändå innebära en sisådär 250 vuxenpoäng för vår del. Och på tal om 250, det är vad den jävla taxiresan hem gick på. Skämmas borde de göra, taxibolagen. Inhyrd taxi från sthlm var det som hade på någon sorts jävla maxtaxa. Inte okej.


Bildregn från trött flicka

Solen lyser, fåglarna kvittrar och jag väntar på den där känslan av lycka. Men ingenting kommer.

Trött som fan och less på livet. Har iaf städat här hemma idag och snart ska jag hoppa i lite vårkläder och kila ner till stan för en promenad vid ån och efterföljande lunch med Jen. Förresten hart jag shoppat damsugarpåsar över nätet idag också. Vuxenpoäng.

Några bilder från vår fina Valborgshelg ska ni iaf få.

Kvalborg

Startade upp på Eddagatan, gick sen vidare till Triangeln där det blev mer öl.



Ser jättekissnödig ut. Tror dock inte att så var fallet.

Innan vi drog till Norrlands stannade vi upp för att få i oss lite käk.

Jen visar en dans för alla som vill se!


I kön till Norrlands träffa vi en pojke med glajor. Vi ville prova och insåg att det var bara fönsterglas. Tönt.

Kram

Dans

Okänd människa, packad Terese.

Dancefloor

Nej, nu orkar jag inte ladda upp fler, hinner inte heller för den delen.
Ciao


This is me

Jag är en jävla mess idag. Snubblade ur bingen framåt tre-tiden för att trycka i mig en halv honungsmelon. Har sett en film, har inte duschat, luktar svett, är ledsen och tänkte snart lägga mig för ju fortare jag somnar, desto fortare kommer den här jävla skitdagen vara över. Jag är ingen mysig tjej idag direkt.

Igår var det casual friday för min del. Precis sådan stil som jag gillar allra mest.





Med en kall Staro i solen i goda vänner lag mår man fint.

Återkommer med en liten recap från vår fina Valborgshelg som innefattade skumpa-drickande, snack med en massa galet folk, en borttappad väska som senare hittades av en slump, upphittande och återlämnande av en främlings plånbok, korv-ätande (obligatoriska för mej och Jen på fyllan nowadays!) kyssar i ett öppet fönster på 4:e våningen med en gammal flamma och massvis med dans och leenden.

En annan dag fårt ni veta mer eller iaf se en eller annan bild. Men i vanlig ordning efter en hård helg får man vara så god att cencurera delar. Skål för det.


våldtagen av livet

Jag är ledsen. Jag vaknade upp ledsen och det gör ont i hela kroppen, så ledsen är jag. Jag hatar att livet kan göra precis vad fan som helst. Det känns som om livet hoppat på mig bakifrån och våldtagit mig. Och det enda jag kan göra är att tyst låta det ske. Och gråta.