Man vänjer sig så förbannat fort..

Onsdag och lillördag. Nöjet för kvällen är tvätt och städ och packa lite, ordna inför den jääääättelånga semestern. När jag bytt nästa maskin vill jag dra ut på en löprunda. Har dock ont i halsen och är lite svullen så jag får väl egentligen inte det. Vi får se. Vill verkligen inte bli sjuk nu lagom till semestern. Snälla snälla, låt mig inte bli sjuk.

Hade jättemysig kväll igår på Katalin med Iverhedskan, god mat, gott vin, bästa snacket. Vardagslyx när det är som bäst.

Imorse körde jag tennis med Sara nere på studenternas utomhusbana. Jävligt kul men satan vad man lägger av sig när man inte spelat på ett tag. Ska försöka få till lite spel på semestern och sen ska jag och Sara spela mer framöver och dessutom ska vi försöka få till en dubbel-match med kompisar till oss. Kul!

Back to Bones.
Ciao.










Ytligheter

Jobb 7-15.30 och sen ett besök hos ännu en sjg som inte hade ngt vettigt att säga. Hon kunde dock se i journalen att jag ska på ännu en vanlig slätröntgen i samband med ortopedbesöket. Oooovärt. Ska ringa dit och försöka styra av det. Vill ha MRI, varför fattar ingen det?

Lite jobbkläder på sistone.

















Roligare än så blir det inte idag. Regnet öser ner ute, jag har fortfarande inte packat upp väskan från Gbg helt och jag behöver packa inför semestern nästa vecka. Dessutom är jag trött som ett as. Tidig afton för lillan ikväll.

Over and out.


Beautiful sunday!

Har haft en jättefin helg. Fredagskvällen spenderades med sällskap i soffan framför ett par filmer med en massa lösgodis och en sen middag på en restaurang här i närheten. (Jag var både sliten och småsjuk) Lördagen spenderades omväxlande i säng/soffa innan det blev middag på en annan restaurang här i närheten. Kvällen spelade jag volleyboll med tjejerna. Imorse lockade sängen så mkt att jag blev kvar längre än tänkt så Annso och Jen hämtade upp mig hemma och så drog vi iväg på loppisrunda och lunch vid Ulva kvarn. Där mötte vi Linnea med som lunchade med oss i solen. Efter det lämpade vi av Jen hemma och hämtade upp Andreas och drog ut till Fjällnora och solade och badade. Sen drog vi hem till Andreas föräldrar där det blev mat och fika. Så mysigt! Den härligaste söndagen på länge och jag önskar plötsligt att jag hade lite fler helger i Uppis i sommar!

Nu sitter jag och kollar biljetter till Liverpool i höst. Jag Kingen och Tobbe tänkte fara, satan vad kul det skulle vara!

Nu ska jag snart hoppa i en säng med nyrena lakan.

Nattinatt!






Fin-Torsdag!

Slutade tidigt idag och har redan varit ute på en löprunda, duschat och hoppat i en klänning. Nu bär det av ner på stan för att möta upp E för lite Tapas och något glas rött. Fina torsdag!




Bad, picknick och fotboll!

Hade en av de skönaste kvällarna på länge igår. Efter jobbet drog vi till Fjällnora och hade picknick på en massa gott. Efter maten badade vi och det var så himla skönt! Simmade runt ett bra tag. Efter baden åt vi kakor och fruktsallad innan vi drog tillbaka mot stan igen. Sen följde Carro och Sara med mig hem och vi kollade på fotbollen tillsammans. Det var ju dock ingen höjdare tyvärr.

När de gått hem så slocknade jag på en sekund, så fasligt trött.










Lo-ve-ly!

När jag landade på Landvetter i fredags morse så tog jag bussen in till stan och där mötte Tobbe upp mig. Vi lämpade av min väska hos Maria och gick sen till Eggs & Milk och käkade brunch. Helt fantastiskt gott!


Sen strosade vi runt i Haga innan vi satte oss på en uteservering på Avenen och tog ett par bärs. En så himla härlig dag och så skönt sällskap!

Vid 16-tiden mötte jag upp Marre och vi drog hem till henne och hamnade på bakgården med ett gäng bärs och några GT. Massa skratt, historier och snack. Livet när det är som finast.


Sen bestämde vi oss för att det var hög tid att gå ner på stan och reka läget. Så vi gick till Kino för en drink och sen vidare till Neffes för lite dans. Där spelade "Little Marjonettes". Inte mkt att hänga i granen om ni frågar mig. Men så träffade jag en gammal klasspolare från gymnasiet. Jag kände inte igen honom men han kände igen mig lite. Komiskt.



K-P och jag gick i samma klass i 2:a och 3:e ring. Tänk vad fort man glömmer.

Kom hemdrullandes framåt tretiden skulle jag tro så när vi vaknade vid niotiden på lördag morgon var vi lite sega. Bestämde oss för att käka brunch på Eggs & Milk för att sedan lägga oss och sola i Slottsskogen.



Charmigt Terese

Efter bara en liten stund i slottsskogen bestämde vi oss för att ta spåsrvagnen ut till klipporna och havet istället. Hoppade i varsin bikini, handlade med frukt och oliver och hoppade på spårisen. På klipporna var det varmt, soligt och fullt med folk. Vi badade med! Årets första havsbad faktiskt!









Kvällen spenderades delvis på bakgården med en GT innan vi fixade oss och drog in till stan och käkade mat på Mykonos (samma grek-restaurang som jag, mamma och Lotta var på för snart 2 år sedan. Det gjorde lite ont att minnas).

Jag hade min nya fina skinnkjol på mig!

När vi ätit var vi alldeles trötta och mätta så vi traskade hemåt och hyrde en film på väg hem. Slocknade sen i sängen mitt i filmen, glada, mätta och nöjda med dag en helt fantastisk dag.

Söndag blev dag 3 för mig med Brunch på Eggs and Milk, älskart!





Sen shoppade vi lite. Jag hittade ne underbar blå skapelse som satt som ett smäck men som jag inte köpte.

Slank dock med ett par andra klänningar.

Maria hade nya jeans och snygg jeansrumpa som jag var tvungen att dokumentera och visa henne själv!


Vi åt en snabb lunch i solen på en uteservering innan jag var tvungen att skynda till Flygbussen.

Åh vilken fantastisk helg!

Idag har jag jobbat 12 timmar och sen promenerat med Jen i kvällssolen. Jag ska verkligen försöka komma i säng snart, har inte sovi mkt alls på sistone och det börjar kännas.

Over and out.

Fina fina Gbg

Bara en snabb update för att berätta att jag är tillbaka i Uppis efter en helt fantastisk helg i Gbg. Älskar staden, människorna, sällskapet, havet, solen, maten, drycken, snacket, dansen, ja allt! Fy tusan vilken mysig helg vi har haft, från minuten jag seg av planet på Landvetter tills att jag klev omord idag igen har allt bara varit SÅ bra. Gud vad man behöver såna här helger emellanåt, när man bara får ha det gött, vara sig själv och samla ny energi.

Ikväll har jag sprungit en vända och nu har jag precis duschat o ska sova. Min hals känns inte alls som den borde och jag räknar med att kunna sova bort smärtan inatt för någon sjukdom har jag inte tid med i sommar!

Natti.





Lägger upp fler fina bilder en annan dag.

Tisdag.

Fattar inte vad jag gör om kvällarna, kommer ju aldrig i säng i tid längre. Hur som helst har jag varit ute och sprungit en sväng här ikväll, 8 km på drygt 40 minuter för att vara mer exakt. Igår blev det 7 km. Det känns i kroppen att man krökat i 4 dgr I tell you.
Cirka 11 timmar jobb igår och idag. Säkert ännu lite mer imorgon. Crazy week men på fredag morgon drar jag till GBG! Yeeeey!
God natt Darlings




Monday baby.



Se vad jag möttes av på mitt skrivbord på jobbet idag! En sommarhälsning från ingen mindre än chefen! Man tackar och bugar. Inte alls fel start på en i övrigt helt vanlig och överstressad måndag. Tog mig hem efter 11 timmar på kneget, inte så pjåkigt trots allt.

Ut och löpa en runda efter 4 dagars krökande. Fint som snus.

Mamma

Ibland undrar jag hur lång tid det kommer ta. Hur lång tid det kommer ta för den fulla insikten att slå till. Att du är borta nu och kommer aldrig mer tillbaka hit till oss, till mig. Jag får fortfarande den där ilande smärtan i bröstet flera gånger i veckan när insikten slår mig. Som om jag precis fattat det. Igen och igen. Det kan vara en film, en sång, ett minne, ett ord från någon.

Folk säger att det var dags för dig nu. Det var inte alls dags, det var inte alls rätt. Det var fel, fel, fel. Du och Mats skulle skaffa ett litet ställe i Årjäng och leva lyckligt efter pensionen. Ni skulle ha kvar den stora fina husvagnen tills dess, i Årjäng såklart. För det var det bästa du visste mamma, att vara där. Ni två hade planerat allt det där för länge sen. Jag skulle åka upp om somrarna och vi skulle äta jordgubbar och sen gå ner och ta ett dopp vid bryggan, bara du och jag mamma. Men allt det är borta nu, förstört och bara ett sorgligt minne finns kvar, ett minne som river ett djupt sår i bröstet.

Mats säger att ”vi pratade alltid om att vi skulle åldras på ett ställe med sjöutsikt. Det gör vi båda två nu, bara på olika platser. Mamma på minneslunden och jag här”. Och jag vill bara gråta. För jag vet ju precis hur ont det gör, att mista den man älskar mest. 

Jag saknar dig mamma.


That´s the way I like it

Så var man tillbaka i verkligeheten igen! Ligger på soffan i min legga i Uppis och och äter biggaråer, orkar inte annat.
Helgen i Hoffan/Borlänge har varit himlans fin! En och annan GT, bira, häng i solen, snack med nya människor, massa bra band, värme, ytterst lite regn.







Väntar på tåget o stora Hoffan!


Bindan på Ziggie Marley




Linda har laddat upp med lite Wine.


Ölhäng!


Petter levererade.


Peace


Glada tjejer






Journey, det ser ni va?! haha Grym spelning hur som helst!

Har sett många band den här helgen men kanske inget som fick hjärtat att hoppa och armarna att knottras, sådär som Mumford and sons förra året, eller Miike Snow. Henrik Berggren var grym när han drog av ett gäng melankoliska Broder Daniel-låtar. Säkert! var bra precis som jag visste, Carl Norén var lika bra som förväntat, The Strokes var sjukt dansvänligt och rikgit bra, Dylan var lite av en besvikelse, Looptroop överraskade med att ta upp Timbuktu på scen och köra Mammas gata (fint), Journey var grymma, Forigner var nostalgiskt, Kings of Leon levererade verkligen, vilken röst mannen har och Håkan var helt ok men fy fan vad irriterande alla Håkan-fans är. Petter var bra, The Sounds bättre än förra året på WOW, Bob Hund var sådär. Helt otippat var en av de bästa spelningarna Jacques Labouchere, en snubbe som körde skön gitarr, hade fin röst och vi var ca 30 pers på plats. Det var fint.