Några bilder







Några bilder jag snabbfotade åt min far häromdagen på vårt nya place! Älskart här! Noll stress, massa utetid Och tid för både bus, poddar och reflektion och massa bakning och träningen såklart!

Ikväll kommer syrran och barnen och vi ska grilla kycklingspett som legat i egengjord marinad hela dagen! Hoppas det blir gott! Förresten har vi införskaffat en bil nummer två (en äldre Audi A3) nu! Behöver ju det när man bor på landet!

Tjipp!

Älskade mamma

Det förstorade fotografiet av mig, syrran och mamma fångade mig igår igen. Bilden har inte hängt på väggen sen flytten utan stått på golvet och mitt i allt flyttstök så fastnade blicken på bilden på en mamma med ett stort vackert leende och hennes kärleksfulla döttrar som pussar henne på varsin kind. Mindes tillbaka till den där dagen när bilden togs. Det var en 60-årspresent från mig och Lotta till dig och vi var på en göteborgsweekend som du bjudit iväg oss på. Hela helgen var en kamp för du hade så otroligt ont i ryggen men log och kämpade på ändå, vi skrattade massor, bodde på hotell, åt grekiskt och hade det fantastiskt. Då visste vi inte vad vi skulle få veta två månader senare, att du var sjuk och hade ett år kvar att leva. Det var verkligen en helt fantastisk helg som betydde så himla mycket och bilderna är vårt minne därifrån. 

Jag inser att jag inte saknar dig mindre och sorgen krymper inte, jag väljer bara att inte tänka på det lika ofta. För när jag väl gör det går jag sönder bit för bit och det tar återigen ett tag att bygga ihop mig igen. Det gör ju så fruktansvärt ont att tänka på hur mycket du saknas mig. Älskade mamma❤️️


Livet

Så härliga dagar vi haft den här veckan ❤️️
Idag var Anton, Julia och fina lilla Leon. Maja och Leon har busat, vi har grillat burgare. Sen har vi promenerat rundan genom skogen och sen fika på altanen medan det regnade utanför. Och den här dagen startade jag med lilltjejen i skogen, plockade blåbär längre än tänkt, sprang backintervaller och sen kutade jag hem för att hinna till våra fina lunchgäster. 

Sen har vi fixat i sovrummen och nu ikväll körde vi godis och popcorn och film istället för middag. Underbara julilördag!

Fin kväll!

Blev lite liknande en härlig sommarkväll igår och vi fick dessutom spendera den med fina vänner! ❤️ Efter middagen tog vi en sen kvällspromenad i våra nya omgivningar, i kvällssolen!! Bara en sån sak!





Busy bee

Har hunnit massor idag trots att jag och Maja klämde en 2-timmars eftermiddagslur i soffan med hehe Plockat massa vinbär och rensat dem, plockat in rabarber, gjort en rabarberpaj med knäckigt överdrag (så god!!), haft fikabesök av bästa familjen Viita, bakat vinbärskaka som inte blev bra så jag kastade den, bakat hamburgerbröd och säkert en massa annat som jag inte minns nu! Tommy har fixat massa ärenden i stan, klippt gräset, gjort och grillat hamburgare, fixat med trappgrind på övervåningen mm. Ni kan kalla oss familjen effektiv! 

Snart läggdags! Natti







Vi har det så bra!

Känns overkligt bra alltihop. Tänk, vi har flyttat till finaste lilla huset på landet. Fast mycket större än vi är vana, nämligen 5 rok plus källare och massa förvaringsutrymme, bästa grejen! Overkligt fin känsla ligger och gror i kroppen och vi pratar om hur bra vi har det.
Ikväll grillade vi efter att Maja somnat och sen spelade vi 4 omgångar skitgubbe på altanen ❤️️







Kärlek


Två av de mest värdefulla personerna i mitt liv ❤️️

Finaste storasyster ❤️️

Har spenderat över en vecka med min fina fina storasyster som annars är bosatt i Australien. Det har varit en superfin vecka med allt från fest till promenader, god mat och träning och massa skratt förstås. 















Fina stunder

















Vi har det bra på semestern!!























Underbara semester!!

Vi har det bra på semestern!!























Underbara semester!!