Höst i luften!

Det är höst i luften och känner mig lite piggare. Om bara den jävla huvudvärken ville släppa med och andningen bli lite lättare.

Hur som. Ni ska få se min nya höstjacka av märket Naf Naf som jag har fyndat Second Hand. Jag älskar den.








Har varit och handlat och just nu roar jag mig med detta:


Latero.


Jönköping Baby!

Hemma idag med. Vaknade upp med ögon fulla av äckel och det ser ut som att jag har supit 3 veckor i sträck ungefär. Får se vad det blir av det.

jag har ju inte lagt upp så mkt bilder från vår nostalgiska tjejhelg i Jönköping. So here we go!

Fredag rullade vi in i Jönköping framåt 22 på kvällen. Det var mörkt ute och regnade. Vi lämpade av alla grejer i hallen och krashade sen vid Rosses köksbord med ett varsitt glas vin. We had some catchin´up to do.

Klädd för jobb och roadtrip!

Arrival till ett regnigt Jkpg.

Lördag:
Klädde på oss och strosade sedan ner på stan och gick till Scandic för en riktigt riktigt sjysst hotellfrukost. Finns inga som älskar mat så som vi och särskilt hotellfrukostar, lätt bland det bästa som finns!


Perfekt väder för en dag på stan!

Jaa, vi har laddat upp lite som ni ser.

Just hangin´i Scandics foajé.

Shoppingpaus!

Mmm fika. Nybakad kanelbulle is the shit!

Mysigaste fiket precis vid vattnet.

Alla drack kaffe utom jag som drack te. I vanlig ordning.

Handla lite och sen hem till Rosell och knäcka första biran och sätta igång med maten. O så kom Maria äntligen med!


Här lagas det minsann mat!

Skål på den jättegoda middagen!
'
Tortillas med kyckling. Hur gott som helst.

Sen lite förfest och utgång på det. Forsätter ladda upp bilder senare eller en annan dag. Är så trött så jag kanske måste sova lite nu.

Tjing.


Minnen

När jag och mamma fortfarande bodde i Motala, när jag gick på lågstadiet så flyttade vi till den finaste lägenheten med den finaste inglasade utbyggnaden, som en balkong/uterum fast som en del av lägenheten med utsikt över Strömmen. Det var högt i tak och en helt himmelsk planlösning. Och det bästa av allt? Jag fick ett rum som varit en jungfrukammare med egen ingång och ett litet handfat med spegel över. Åh vad jag älskade det där rummet med en sänghimmel i spets över sängen och stora härliga fönster. En gång när jag kom hem från att ha varit hos mormor och morfar i Värmland över ett lov så hade mamma klätt om hela mitt rum i det finaste tyget jag hade sett. Pallen hade nytt tyg, nytt övredrag på kuddarna på sängen, nya gardiner. Jag minns precis känslan när jag kom hem, lycka. Jag ville alltid ta hem vänner sen för jag var så stolt och glad över mitt fina fina rum och över min mamma som kunde göra så himla fint med det finaste tyget jag sett. Minns väldigt lite från den perioden i vårt liv men det här är ett av de minnena jag minns sådär innerligt att det gör lite ont i hjärtat av ren kärlek och saknad varje gång jag plockar fram det.

Åh vad jag älskade det där rummet.


Sleepy head

Ojdå. Efter doktorn och lite lunch slocknade jag i sängen framför TV:n (Man får kolla på TV i sängen när man är sjuk!). Vaknade inte förrän för en liten stund sen. Skönt, har inte hunnit bli uttråkad av den här dan, den har liksom bara passerat. Doktor - apotek - lunch - pyttelite TV - sömn. Och helt plötsligt är klockan halv sex och bara kvällen är kvar innan man ska sova igen. Blev skönt lugn av den där hostmedicinen också. (Linda, jag fick samma som dig!)

Inte länge kvar tills det är dags för lussebullebak igen. Inte mig emot, för jag älskar ju Lussebullar och jag och mormor är bäst på att göra dem!

Jag tycker den där reklamen med Lasse Holm (Heter han väl? Pizzalåten) på TV är rätt rolig.

Tjing.


Travel Channel

Ibland kan jag ångra så fruktansvärt innerligt att jag och Jen inte försökte mer när det gällde att plugga utomlands en kurs eller termin. Kan nästan inte fatta det. Tänk om jag vetat då hur mycket jag skulle ångra mig precis just nu. Visst gjorde vi några halvhjärtade försök och fan vi hade ett jävligt dåligt stöd från lärare. Men ja, ändå.. Åh, som jag saknar att resa. Känslan av hur varje dag, timme, minut är så jävla spännande och oviss, alla människor man träffar, allt man lärs sig om andra och allt man lär sig om sig själv.

Mycket Travel Channel de här dagarna, I tell you. Skönt att få lite valuta för de där 400 jag betalar per månad för TV-helvetet som jag kollar på cirka 1 gg/månad haha Inte lika mkt ångest så att säga.

Har fått pencillin och ska vila massor nu. Hoppas vara tillbaka på jobbet fit for fight på onsdag. Hoppas hoppas det här hjälper. Jag lovar att vara hälsan själv resten av höst/vinterperioden sen, om jag bara blir frisk från den här skiten.


Sixpack?

Jag har tänkt på en sak. Efter allt detta hostande borde ett snyggt sexpack snart vara på plats på min mage, så som man spänner hela magen vid varje hostattack. Men then again så ligger min kondition och krälar på marken innan det här är över. So I guess that gets 1-1=0.
Synd.


Bild från Simpan i början av hösten förra året.

Hello Doctor, how can I help You?

Ska till Farbror doktorn idag på förmiddagen. Symtomen blir fler och fler och jag är så trött nu.

Fuck.

Ett stort jävla fuck you till min hals och framför allt mina förbannade luftrör och hostan som får mig att få kväljningar i tid och otid. Helvetes jävla skit fans helvete. Jag OOOOOOOOORKAR inte vara sjuk mer.
Jag kanske är gnällig. Men fy fan i helvete. Testa det här.
Jag får väl gå till den jävla doktorn imorgon om det inte är bättre då. För såhär kan jag fan inte ha det. (Dessutom kommer jag bli folkskygg på kuppen, har inte träffat en själ sedan i onsdags).

Mmmmm

Har ägnat senaste kvarten åt att söka på internet på mina sjukdomspsymtom. Något jag inte kan rekommendera andra att göra.

Har ätit så himla god mat idag. Färsk pasta med ricotta/spenat-fyllning och så min egen hemmalagade tomatsås till det med massor av basilika, fetaost och färska tomater i. Och så lite oliver på sidan då. Satan vad det är gott! Åt det hos Marre under WOW-helgen och fick verkligen en aha-upplevelse över hur jäkla gott och enkelt det är med färsk pasta. Vi snackar att hela rätten tar 10 minuter att sno ihop o så blir det så gott. Haleluja.


Jag vill bli frisk!

What the fuck is wroooooong with me? Varför blir jag inte frisk? Varför känner jag mig inte ens lite bättre? 5:e dagen nu som jag känner mig kass, 4:e dagen jag inte jobbar. Alltså 4:e dagen på sofflocket. Jag håller på att bli tokig. Jag hostar nätterna igenom, vaknar med huvudont av ren trötthet, halsen värker och jag har slem i ett omfång som Vänern i min lilla lilla kropp. Det är ju för fan sjukt. Jag har aldrig varit såhär risig så här länge förr och mamma säger att jag måste gå till doktorn imorgon.
Jag säger att jag måste gå till jobbet på tisdag. ALLRA senast.
Fuck. Gör mig frisk!

Bild från helgen i Jkpg. Helene hade missuppfattat det hela lite och packat för två veckor snarare än två dagar. (Ni ser Jenny där bakom? Hon hade den ryggsäcken och påsen. Kontraster.)


Yta.

Det är lördag, klockan är tio och jag är redo för sängen. Det har varit ett gäng konstiga dagar det här. Jag har gråtit och jag har hostat och jag har spottat. Igen och igen och igen. Jag har sett en massa filmer och jag har tänkt. Jag har vågat tänka och känna lite. Och precis som jag vet, så har det gjort precis lika jävla ont att tänka och känna som det alltid gör. Men ibland kommer man till den där punkten när man måste deala med det jobbiga. Man gråter, man förbannar livet och ödet och sen reser man sig igen. Om än på ostadiga ben. För längst där inne så förbannar man fortfarande livet och ödet och man gråter. Men på utsidan ler jag, jag ler och skrattar för världen, för det är så man gör. För ytan är allt de ser.


Watermelon!

Hey, kom på en grej som jag tänkte tipsa om, innan det är för sent. Innan det blir höst helt och hållet alltså. Nu när Vattenmelonen är så satans billig så har jag köpt flera stycken och sen har jag skärt upp fruktköttet i bitar och fryst in prtionsvis. Det är hur gott som helst att ha i smoothies verkligen. Som idag tex gjorde jag en smoothie på: Banan, mango, spenat, vatten, fryst vattenmelon, lite olika fröer och frysta hallon. Så himla gott! Bara ett tips! (Försöker få i mig så mkt vitaminer och mineraler jag bara kan just nu så jag blir frisk någon gång.)

Färgen är inte så aptitretande, jag vet. Men det är verkligen jättegott, jag lovar!


Project!

Hostar så det känns som jag ska kräkas emellanåt och jag hatar det. Men det går säkert över snart! Och då har jag haft min höstförkylning medan ni har er kvar!

Hur som helst. Har kommit på ett litet höstprojekt. Jag köpte en bok med 500 soppor i våras. Jag har bestämt mig för att det här ska bli en soppornas höst och ska testa att laga minst 10 olika soppor ur boken under hösten. Hade tänkt sätta målet på 20 soppor, men kom igen tänkte jag sen. Var lite realistisk för fan.
So now you know.

Förresten köpte jag en klänning och en rött fint skärp förut.

Va fan, nåt måste man väl hitta på för att muntra upp sig själv!

Latah

PS Satan vad jag älskar Catch me if you can med
Adiam Dymott. Den är grym!


Shop til you drop!

Hej hej hallå.
Fortfarande risig som fan. Men har varit iväg till Gränby C en sväng här på förmiddagen. Och shoppat lite har jag förstår gjort. Har införskaffat de snyggaste skorna! Total rip-off på Acnes, jag vet. Men de är så jävla snygga!

Älskar dem, kommer funka finfint nu när kylan drar in över Norden.


What's wrong with you?

Good Evening You Guys.
Både mitt internet och min dator är helt urflippade, drygt som fan. Hann iaf betala alla räkningar imorse innan datorn hängde sig, yey.

Min dag i bilder:

Good Morning Early Bird. Har vaknat massvis med ggr under natten för min hals gör så förbannat ont.


Good Morning igen, när jag vaknade för 300e gg vid tiotiden.


Tittar upp från sängen där min vackra tavla sitter i vanlig ordning.


Time for brekkie! Varm o´boy och rostat bröd med marmelad. Favorit.

Blött hår efter första duschen sen i måndags. Fräsch tjej.


Tittat på Shaft som gick på TV. Samuel L Jackson, vilken stjärna.


Bläddrat i modemagasin. Den röda Bodyn från Twilfit vill jag verkligen ha. Har alltid varit svag för rött.

Nu håller vi alla tummarna för att min hals lugnar ner sig under natten då, alright?

Sweet Dreams You Peeps.


Den osminkade sanningen

Har legat här i min soffa under mitt duntäcke nästan hela dagen. Och halsjäveln vägrar ge med sig. Gör fortfarande ont som satan. Jag har iaf lyckats tillaga mig själv ett tacosinspirerat mål mat. Men det är också det enda fröken har åstadkommit på en heeeel låååång dag. Jo, har ju varit till apoteket med och köpt upp hela deras sortiment mot förkylning. Och så har jag varit förbannat uttråkad och ovan att inte orka någonting. Kroppen vill liksom inte.

Så här har ni mig. Sjuklingens osminkade sanning, mitt i soffan, tagen på bar gärning, med att göra ingentig alls (mer äkta och naturellt än såhär blir det inte):


Och så maten då förstås:


Och ja, jag har skaffat den där nya appen till Iphonen och det är därför bilderna ser ut som de gör.

That´s all for tonight Folk's!
Nighty Night!


Sjukling

Åh, jävla dator och internet. Tredje inlägget jag skriver den här morgonen, resten har försvunnit.

Hur som helst. Är hemma från jobbet idag för jag är så jävla risig. Ni känner mig, jag är inte hemma från jobbet om jag inte måste, för jag hatar att vara frånvarande på jobbet. (Ev har jag fått det från mor och far...) Halsen gör svinont och hostan är inte nådig, det värker i hela luftrör/bröst när jag måste hosta. Hoppas jag bli bra snart. Men jag kan tyvärr inte åka hem i helgen som planerat och det känns jättetrist, för jag ville verkligen det. Ist får man hänga med sig själv i Uppis hela helgen. Yeey, eller inte. Ska iaf hem en längre period om ett par veckor, längtar!

En bild från Jkpg förra helgen

Nu ska jag försöka sova lite igen.

Bye bye darlings.


Sick

Ok, seriously. Jag är så in i helvete jävla sliten. Hostat hela natten och hela dagen (Passande att jag hade ett långt möte och en VPL just idag, verkligen.) Blir anfådd av bara tanken på att gå i en trappa. Usch vad tråkigt. Hoppas jag är bättre imorgon. Ville ju åka hem i helgen men prognosen för det ser inte super ut direkt.

Nu ska jag lägga mig och titta på film mitt i mitt tvättande. MASSVIS med tvätt att tvätta och torka och VIKA, fy satan, finns det ngt tråkigare?

Ciao Darlings.

Se upp i backen, annars får du fyra hål i nacken.

Hello Darlings
Fortfarande så jävla trött, sliten och hängig. Första tanken imorse när klockan ringde var: Åhh vad jag längtar tills i eftermiddag när jag får gå hem och lägga mig och sova igen. Bara en snabbis för att säga till er tjejer, Tack för en superfin helg, verkligen. Tycker så mkt om er.

Annars har jag och Jen varit ute och promenerat efter jobbet och efter det var jag på core. Har börjat småstäda lite här hemma och har organiserat min tvätt inför morgondagskvällens tvättpass.

Orkar inte ladda upp några bilder, det får bli en annan dag. Men här är sista bilden från lördagsnatten iaf. Den säger en hel del.


Low

Efter en high kommer alltid en low. Har väntat på att den ska slå mig ett bra tag nu. Today it hit me.


Morning Glory

Guten morgen alle leute!
Här sitter jag i soffan och käkar smoothie! Har varit ute och gått en liten sväng här på morgonkvisten och unnar mig att börja lite senare idag eftersom jag jobbat så långa dagar i veckan.

Helgen ska ju spenderas med tjejerna i Jkpg! Ska bli så kul att träffa dem igen.

Nu ska jag dricka upp den här och kila iväg till jobbet. Ha en skön freag peeps!
Adios.


Keep doing it wrong, keep singing along.

Hey där.
Fy fan vilken stressad vecka. Har inte hunnit ngt alls känns det som. Mer än att jobba och träna pyttelite och handla och sånt tråk o sova. Men imorgon är det fredag, sug på den.

Combat med Jempa ikväll, gick riktigt hyfsat trots min sönderkrökade kondition och trötta kropp och psyke. Har försökt packa lite här ikväll men det har gått lite sisådär. Kan inte samla tankarna, är för uppe i varv, fattar ni?

Hur som helst, har kört hårt på slacker-looken den här veckan med skjorta, jeans och osminkat nylle. Ibland måste man ha sådana veckor med.




När skinnjackan känns som ett alternativ på morgonarna när man ska gå till jobbet. Ja då är hösten nära.

Nej vet ni vad? Nu är det läggdags för fröken Alex. Har en helg full av äventyr att se fram emot, Weeeiii!
Nattinatt med er.

PS Jag såg min snygga granne i bara kallingarna igår när jag passerade hans ytterdörr och han råkade öppna den. Tack för det onsdagsgodiset.


Get the f*ck out of my dreams.

Hello och god kväll.
Jag är så satans trött idag. Jobb mellan 7-18.30, sen iväg och handla och greja lite. Vet inte vart den här kvällen har tagit vägen verkligen. Blir så när man kommer hem från jobbet rätt sent. Imorron blir det combat iaf.
Men nu ska jag sova 5 kvart i timmen som mamma brukar säga.

Var på Gränby C förut och kolla läget. HM har fått in lite mysiga kläder. Köpte så klart inget, men ptitta får man ju göra ändå.

Rätt söt klänning men inte alls min stil.


Söt kjol, men känns för somrig. Båda från HM.


Götlaborg People!

Satan vad trött jag är. Jobb mellan 7-18 och sen stressa ner till sats på Combat och sen vidare och handla, hem och göra matlåda, duscha och tvätta upp ett par linnen i handfatet så jag har ngt att träna i resten av veckan. Och innemellan allt så har jag hunnit få löneförslag från tänkbar ny arbetsgivare, skrattat åt förslaget, vänligt men bestämt tackat nej till att bli pissad på och krupit tillbaka till min chef med beskedet att jag tänker stanna kvar ett tag till. Ja så ser det ut mina vänner. Ja, fy fan så tokigt det kan bli.

Skulle gått och sett Sex and the City 2 imorgon med Jen och Madde men det blir det inget med, för den går inte i Uppsala längre (Men i Sthlm, där går den så klart! Men va fan hjälper det oss?) Fy fan vad trist, men inte alls otippat, vi är alltid ute i sista sekund, jag och Jen.

Lite mer bilder från Le Weekend in Götlaborg:

Clothes på fredagen! Supervarm dag verkligen!

Maria lånade en topp av mig day 2. Marre - hur fin som helst, som vanligt!

Planerar för fullt hur dagens spelschema ska läggas upp för att alla ska få se sitt.

Maria 2 käka langos.

Häng i gräset i solen!

Lunchpause på Marres innegård!

Jag är helt nöjd med min dansstil. Usch, vad fan gör jag?

Staro staro barabapapa

Maria drar åt mitt festivalband som redan satt skithårt, eh ja, ni ser ju minen.

Men sen drog Maria av bandet helt och vi blev vänner igen. Puss.

Beachparty!

Mys.

Nej, fy fan, nu dör jag snart av ren trötthet. Har mitt första hembesök halv åtta imorgon så sovmorgon är verkligen inget alternativ. God natt med er!


You're my Rubik's cube

Så jag fick jobbet. Grattis till mig. Kluvet men blir säkert bra.

Har hängt på jobbet mellan 7-18.30, mkt att göra. Somliga dagar är så ni vet. Har pratat med Maria på kvällskvisten. Vi vill åka till England och se Mumford & sons live, helst i Glasgow. Men det är helt fel helg för mig. En annan gång kanske. Förresten kan man åka till Glasgow ändå om man vill.

Hello Slacker

Är det inte konstigt hur man själv värdesätter vissa relationer så högt att man liksom inte vill låta något förstöra dem medan andra bara kan skita totalt i det för att de inte kan ta kritik eller inte känner för att reda ut saker. De håller på sin stolthet och inget blir och det skiter de egentligen i. Fan vad ledsen det gör mig. Hade kunnat vara jag för något år sedan. Men inte men vänner, nej aldrig att jag skulle värdesätta en relation med en vän så lite att jag skulle låta den rinna ut i sanden bara sådär. Nej det skulle jag inte. Men jag menar, alla är vi olika och vad som är viktigt för mig är inte viktigt för dig.

Puss på er. Wish me luck imorgon när det vankas uppsägning och löneförhandling.


Lyckans helg i GBG


Beachparty inatt!

Hey ho, jag är tillbaks i Uppis efter en så jävla rolig och lyckad helg på alla sätt och vis i GBG! Satan vad jag har njutit av fantastiskt sällskap, helt sjukt bra spelningar, fint väder, sol, leenden, skratt. Ni vet när man plötsligt känner hur det knottrar sig på huden för man får en sån där lyckoruskänsla. Det är galet fint.

Mumford & sons var absolut bäst. Skulle kunna skriva en hel massa saker om en massa spelningar för det sitter liksom kvar i kroppen. Men jag tänker inte göra det.
Igår mär festivalområdet stängde såg vi Promoe på klubb och sen gick vi till ett spontant party på stranden där man kunde köpa bira för 20 spänn burken och dans till en grym DJ, det var helt galet. Vid sex lullade vi hem sen. Tokig tokig kväll/natt/morgon. Tåget hem hade ingen AC och jag bakissvettades som en gris. Tack sj.


Smickrande vinkel haha


Det går så jävla segt att ladda upp bilderna så jag orkar inte mer. Mer bilder kommer när jag har styrt upp mitt jävla internet.

Latah dudes


Wake me up before you go-go

Har sån där "jag kommer försova mig och missa tåget-ångest" ni vet. Hatar det, kommer säkert inte kunna somna ikväll bara för det, eller vakna 200 ggr innan klockan ringer.
Så om ni är uppe vid sjusnåret kan ni väl slå mig en pling. Och om jag svarar lite yrvaket så kan ni säga till mig att det nog fan är dags att lägga på ett kål nu, om jag inte vill missa GBG och hela Way out West (att köpa ny tågbiljett är med min ekonomi just nu tyvärr inte ett alternativ).

Sleep tight vänner.

Bild från Valborgshelgen -09


GBG, be ready!

Redo för helg. Skål för det!
Jobbat mellan 7-18 och sedan snabbt ner till sats för lite combat. Hur stressad dag som helst. Skrev hur snabbt som helst i eftermiddag när jag var tvungen att få ordning på allt. Jag kan ha den snabbaste pekfingervalsen i Sverige när jag är stressad, kanske i världen.


Idag

Nu är jag alldeles slut och ska försöka styra upp packnings-situationen lite inför imorgon. Vad fan ska man ha med sig, vad lämnar man hemma, vad får man absolut inte glömma. Just nu är jag helt tömd. En dusch, och sen är jag nog tillbaka i matchen igen!

Latah.


Try to Catch me if you can! (Cause I know you want to)

Hej hej hallå!
Satan vad laddad jag är för Way out West nu alltså! Har precis snackat med Maria och gått igenom lite vilka band vi vill se och så. Ligger och lyssnar in mig lite på banden och kollar vilka klubbar vi ska satsa på. Det krävs fan lite planering alltså! Maria bor bara 10-15 min gångväg från slottsskogen dessutom. Kommer bli kanon tror jag! Men man får nog köra på gummistövlar alltså kom vi fram till.

Har varit på spinning och core, grymt jobbigt som vanligt på Jeja´s pass.
Igår var supertrevligt. Käkade tapas på Plock för Tilltugg var stängt tyvärr, sommartider. Plock hade rätt kass mat, men det var jättemysigt ändå, satt på uteserveringen till framåt midnatt och det var jätteskönt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.

Fan mitt internet krånglar mer än ni kan förstå, måste styra upp det i veckan känner jag.

So long People.

Dagens låt: Adiam Dymott (feat Björn Dixgård) - Catch me if you can
Fan vad jag älskar den låten. Hittar den dock inte på spotify och det irriterar skiten ur mig!


Everything for free

Tisdag.
Intervjun gick fint men jag tror det lyste igenom att jag inte brinner för det och att jag trivs så bra på mitt nuvarande jobb. En erfarenhet rikare hur som helst.

Jag skippade träningen idag för att kunna sitta kvar på jobbet ett tag och skriva. Dessutom är det som bomull inne i skallen, men nu, två Panodil Zapp senare så är jag med i matchen igen. Ska hoppa i lite kläder och kila ner till Tilltugg och möta upp Jen om en stund. Sweet!

Tanken var att det skulle bli en liten utgång i helgen och jag hade tänkt ha det här på mig (minus glajjorna då så klart!):

Men istället hade jag en supermysig kväll utan massa fylla och dans. Dessutom blir det säkert öl och dans så det räcker och blir över till helgen!

So Long Darlings.


Do it Baby, Do it!

Är tillbaka i Uppis efter en supermysig helg hemma i skogarna med bästa familjen! Dagen har spenderats åt jobb så klart och kvällen åt träning och häng med Jen. Är så glad att hon äntligen är tillbaka i stan! Vi var på årets tuffaste spinningpass och lite core på det. Sen hade vi te och smoothie-häng i Jempas lgh.


Söndagsklädd på Alsters Herrgård. (Halsbandet är nytt, fick det av mamma och Mats som ett minne av dagen och jag älskar det.)

Imorgon ska jag på intervju för ett jobb, ett gravvik är det bara men inom ett lite annat område än det jag jobbar. Vi får väl se hur det går. Jag och Jen ska luncha ihop iaf och sen på kvällen ska vi käka gott på Tilltugg! Fantastico! Som vi har längtat.

Har styrt upp matlåda och vattnat blommor och duschat sen jag kom hem och nu måste jag fan sova. Vill inte se halvdöd ut imorgon på intervjun, o inte på jobbet heller för den delen.

Natti natt med er.

Och om någon undrar så Ja, tåget var försenat imorse och allt vad det innebar. Men orka älta. Död åt SJ.


Home is where your heart is

Jaha, blev visst värmlandsskogarna i helgen igen trots allt. Så kan det va när man saknar alla hemma och vill ta vara på all ledig tid. Smiter en timme tidigare från jobbet imorrn.

Idag på jobbet har vi skrattat så jag fick kramp i magen, tur man har så jävla härliga kollegor alltså, hur hade man pallat annars?

Sträckte mig i baksida lår idag på träningen. Fan vad irriterande alltså. Inte helt ok. Annars hade jag mitt nya linne som jag fynda på Weekday för en tjuga tidigare i sommar på mig på träningen idag. Helt okej pris får man ändå säga för ett väl fungerande linne.


Natti.

Dagens jobbstass:



Kvällens låt: Johnny Cash - Hurt


You make it so hard.

Så, här ligger jag i soffan och njuter av egentid. Släntrade hem från jobbet i rättan tid idag för omväxlings skull. Efter åtta timmar prick (och en kvart kanske på sin höjd) slog jag igen alla journaler och lämnade ett gäng arbetsmyror bakom mig. Det där brukar vara jag, men inte idag inte. Nehepp, någon köpte lite gottis och hyrde ett par filmer för att gå hem o mysa i soffan. Men ja, sen ringde mobilen, och sen ringde jag och sen kollade jag mailen, skickade och svarade på ett och annant mess och skrev lite på msn och började plötsligt fundera på om jag skulle dra ner till sats och springa bort lite överskottsenergi trots allt. Jag är inte gjord för slappdagar längre för det enda jag kan tänka på är vad jag borde göra.


Har mina små funderingar på att ta tåget hem över helgen. Men jag har ju egentligen inte riktigt tiden, men ändå. Jag vill.

Hur som helst. Allt inför Way Out West är kirrat o klart nu och jag läääängtar! Kommer bli en fin helg, det känner jag på mig.

Nu ska jag bestämma mig för vad jag ska göra av den här kvällen

Later Dudes.


I love it when you call me Baby

Jaha så var det tisdag. Har jobbat och varit på spinning och core, handlat och styrt upp matlåda. Ja ungefär så. Inte så spännande tänker ni. Men en spännande sak har iaf hänt. Någon Someone har visst sagt att jag stått och hånglat med en kille på dansgolvet i fredags, en kille jag absolut inte bytt något annat än en massa skitsnack med. För övrigt är det jävligt sällan man ser mig stå och grovhångla på dansgolvet. Jag är helt enkelt inte riktigt den tjejen. För jävla upptagen med att dansa och vara i min egen värld. Hahaha kan bara skratta åt att folk inte har ngt bättre för sig än att snacka dynga.

Hur som helst.
Slöklädd var jag idag. Noll inspiration när det kommer till kläder. Kanske för att jag är lite depp över att hösten drar in över landet, kanske av någon helt annan anledning, inte fan vet jag.


Min kamera tar de sämsta bilderna i världshistorien. En vacker dag ska jag köpa en ordentlig kamera som tar fina bilder.


I need a plan for you to fall in love with me and then I´ll make you marry me. I´ll wait.

Jobb mellan 7-17.30 sen lite spinning och core på det. Bättre måndag är väntat måste jag säga. Sov knappt en blund inatt men trots detta har jag varit effektiv både på jobbet och på träningen!

Varför finns inte K´s Choice på Spotify? I dont get it. Det är iaf fan så irriterande.
Men på Youtube finns de. Lyssna på en av mina
favoritlåtar (Wait med K´s Choise) när jag var lite yngre, på högstadiet, kanske 7-8an.  Söt låt och det var kanske precis just så det kändes just då, när jag hade en crush på skolans Bad Guy haha

In i duschen med mig.

Ciao Darlings!


Helgen när syrran var här! (Jättenaturligt leende)


P.S.

Lyssna på låten och kolla in videon. Fint. 
(Älskar verkligen musikvideor som denna, med handling. Som Aerosmith´s musikvideor till Cryin och Crazy)


Get down on your knees boy.

I´m back.
Har åkt tåg hela kvällen, försenat som vanligt men jag börjar vänja mig, stressar inte längre upp mig. Har lärt mig att det verkligen inte går fortare bara för att jag sitter i mitt säte och hyperventlierar av ren jävla ilska.

Jag har haft en fantstiskt mysig helg hemma i skogarna. Vi har hittat på saker, åkt på utflykter och ätit god mat! Ja, jag mamma och Mats alltså. Så jag känner mig skönt återhämtat efter den här mysiga helgen.

I fredags var jag ute med. Blev lite av en spontanutgång kan man säga. SMSa king och fråga vad han gjorde. Eftersom jag var festassugen och King satt på Kasernen och drack bira så drog jag dit. Där spelade vi Wii (och jag har jordens träningsvärk i rumpa och triceps, satan vad otränad jag är. Det är ju pinsamt) och drack bira så det stod härliga till. Sen bar det av till Tempel där jag mötte upp lite annat folk och hade allmänt kul. Så det var en kul kväll, om än jävligt lustig av di verse olika anledningar.

Hur som helst. Jag är tillbaka i stan. Jag har fixat matlåda och packat träningsväskan inför morgondagen. Imorgon är första dan på resten av mitt liv. Jag tycker om att tänka så och jag tycker om att verkligen försöka utnyttja varje dag optimalt. Och skratta, jag älskar att skratta.

God natt med er raringar.

I torsdags:



Förra fredagen:



Och så kvällens låt: The Used - Blood on my hands