Will you still love me when I'm no longer young and beautiful?

Har fått en obsession på Lana Del Reys låt 'Young and beautiful'. Den är helt fantastiskt fin. Så sen jag kom hem från mitt 2 timmars gymmaraton så har jag stått och kockat i köket och lyssnat på min nya favoritlåt på hög volym uppskattningsvis 100 ggr. Stackars grannar.
 
Dagen har varit en smula bättre än igår. Jag har druckit min favoritsmoothie Blueberry Slimmer och haft ett givande och roligt hembesök samt en trevlig lunch i solen. Försöker jobba på att få in en rutin på att tänka igenom dagen på kvällen och kolla på minst tre fina saker med dagen som gått. Idag har jag fler fina saker! Förutom ovan 3 nämnda så har vädret varit underbart, jag har känt mig fin i min syrenlila kjol, jag har pratat med kollegor om resan och varje fika/lunch har jag dagdrömt om den, jag brände av ett sånt jäkla bra pass på gymmet och nu ikväll har jag intagit en fantastiskt god kycklinggryta med min karl. Livet är la bra gött!
 
Tjipp
 
 

Hej från en sur tjej

Jag fick inte det där jobbet jag sökte och var på intervju för. De sa att jag var så nära, att jag var val nummer två och att de gärna sett mig på platsen men att den andra personen hade mer erfarenhet. De sa att jag gjorde enriktigt bra intervju. Men vad spelar det för roll när man inte räcker ända fram. Hade de valt mig hade jag lagt ner min själ i det, för att göra ett så bra jobb jag någonsin kan.
 
Nåväl. Ingen idé att älta. men jag behöver kanske  inte säga att jag inte varit den gladaste lärkan i skogen idag. Första dagen på röda veckan med, inte bästa tajmingen direkt.
 
drog av ett skönt gympass efter jobbet. Körde ben och rumpa tills de skakade som två asplöv och jag knappt kunde ta mig framåt till fots. Sen körde jag ett magpass på det. Nu har jag nyss ätit bananplättar med jordgubbar och biggaråer till det. Ska ta en dusch strax.
 
Over and out.
 
Midsommar:
 

Magiskt fin vecka

 
Hello!
Frånvaron på bloggen har berott på att mobilbloggningen aldrig funkar som den ska. Dåååååligt!!! Nåväl. Veckan i Motala-trakten har varit fantastisk! Men hemresan igår var tuff. Nu dröjer det 3 v tills jag får träffa syrran igen. Usch vad jobbigt det är med alla 'hej-då'.
 
Har just ätit lite frulle och T har åkt till jobbet. De har rea-start idag så de kommer nog ha att göra! Jag själv ska till gymmet för första gg på en vecka. Har dock ändå kört på bra med träningen med syrran. Vi har kört löpning varannan dag och cirkel varannan dag. har varit superkul att köra ihop och pusha varann!
 
Ovan är lite bilder från veckan (de råkade hamna över texten istället för under hehe)
 
Nu ska jag sticka till gymmet! Bilder från midsommar kommer senare eller en annan dag!
 
Over and out.
 
 

Just me and the cat

Har vinkat av pojkvän för en liten stund sen. Han ska tillbaka till Uppis och jobba i dagarna 3. Tomt och tyst när han nu åkt och alla andra sover. Klurar på att ta en promenad i den tidiga morgonsolen när jag ändå är vaken. Eller så somnar jag om en stund. När Tommy åkte kom Barbros katt och la sig bredvid mig och höll mig sällskap i sängen.

Over and out!

https://cdn1.cdnme.se/138856/6-3/pic_51be877d9606ee7a1eba0917.jpg" class="image">


Lovely weekend!!


Hej hopp

2 arbetsdagar kvar till semestern och tills jag får träffa storasyster!! Längtar!! Fram till semestern blir det stenhårt på gymmet. PW vid 05.30 imorse och i eftermiddag blev det ett längre gympass med ben/rumpa/mage och 11 HIIT-intervaller på löpbandet.


Trött trött trött trött trött trött

Varför så jävla trött hela tiden??? Min dag har bestått av dagdrömmande, tårar, träning, jobb och massa bär till kvällsmat. Så kan en dag i Alexanderssons liv se ut.

Hepp


Good morning

Jag sa igår att jag skulle promenera till jobbet med Tommy idag. Eh igår vid 03 på natten då alltså. Det blev inte riktigt så. Vi sov så länge vi bara kunde och sen tog älsk bilen till jobbet och hoppades på det bästa. Var på en supertrevlig och kul inflyttningsfest igår. Tog det rätt lugnt med alkoholen (och inte en enda festcigg!!! Faaan vad jag är bra!!!) så jag mår ändå hyfsat idag även om det känns att man inte direkt sovit så mycket inatt hehe Fram på småtimmarna blev det massa dans! Dessutom var det 5-kamp och en hel del rund-pingis. Kul kväll (tog dock inte så mkt kort, men 2 st blev det iaf)!

Men nu är det back to vardag som gäller! I veckan händer massa kul! Jag ska på en jobbintervju, jag och T ska kolla på en lägenhet, vi ska ut med jobbet och ha möhippa för Carro och jag och Jen ska väl gå på cirkel i vanlig ordning på torsdag! Häääärlig vecka att se fram emot! Nu ska jag slappa lite, sen blir det en PW med veckans Alex o Sigge-POD i lurarna (om det inte börjar regna, det finns ju gränser en trött dag som denna... Hehe)

Soooo Looooong!!


Saaaaaturday!

Har hunnit med frulle, gymmet (braaa bröst/axel-pass), handla inför kvällen (present, systemet, mat), lunch. Nu ska jag knåpa ihop ett litet kort och sen ska jag göra mig festen för ikväll vankas nämligen inflyttningsfest!


Livet

Livet är vackert!


Nationaldagen!

En dag i parken med älsk och sen tog vi en vända till gymmet! Blev ett bra ryggpass och jag kände mig stark. Fantastisk känsla!


Strawberries!

Jag älskar verkligen jordgubbar!
Grattis på Nationaldagen Sverige!


God kväll

Ligger i sängen och ska sova. Har varit en riktigt sluten tjej idag. Som vanligt lite småbakis även dag 2, helt sjukt egentligen. Blä.
Men gick ut på en dån himla härlig morgonpromenad imorse. Powerwalkade genom ett sömnigt, smådisigt, soligt landskap. Fint.

Sen jobbade jag långdag och efter det stack jag till gymmet. Fick till ett mkt bättre pass än jag kunnat ana, med tanke på dagsformen. Körde helt slut på stackars rumpan och benen skakade som små Asplöv efter passet. Mkt bra!

Sov så gott vänner.


Bakis

Inte igår man använde den rubriken senast. Men så är det. Sliten trött och bakis, yack. Jag är inte gjord för sånt här! När man i vanliga fall lever ganska cleant blir kontrasten så jäkla stor.

Kul kväll var det hur som helst! (Även om det kanske inte riktigt känns helt värt det idag..)


Kärlek

Jag är så fruktansvärt lycklig! Jag är så fruktansvärt kär och fylld av kärlek. Han är det bästa som hänt mig, kan inte jämföras med något annat. Han kom precis i det rätta ögonblicket och lyfte upp mig, tog mig med ut på något helt nytt. Lärde mig att våga älska igen. Tröttnar inte på min rädsla och min ständiga önskan om att han ska lova mig att inte försvinna. Han blir aldrig arg eller trött när jag frågar igen och igen, han tittar bara lugnt på mig med kärleksfull blick och säger: jag ska aldrig lämna dig. jag ska inte försvinna. inget ska hända mig.
 
För den där oron har liksom byggt ett litet bo i mig. Jag är rädd att förlora det jag håller så kärt, så som jag gjorde med mamma. Det fruktansvärda i att inte kunna göra något åt det, bara stå bredvid och se på. Psykologen sa flera gånger till mig att det är en helt normal rädsla, att jag gått igenom mer än många andra i min ålder. Ibland blir jag bara så trött på min rädsla. Men innerst inne, i bra stunder så vet jag ju precis vad rädslan betyder. Den betyder att jag älskar någon mer än allt annat.
 
Snart 2 år tillsammans och jag kan knappt fatta att det är sant. Ingen känner mig som du. Det räcker med en blick från mig så vet du.
 
Du betyder allt för mig älskling.
Jag älskar dig.
 

Yesterday

Fin dag igår! Började dan med en PW! Sen hade vi fredagsfika på jobbet. Hur gott dom helst, i vanlig ordning! Efter jobbet var det av till gymmet för biceps/tricepspass med Tommy. Sen när vi cyklade hem från gymmet kom vi på att vi skulle käka middag på 'glada grisen'. Men väl hemma så var båda mest myssugna och ville bara vara hemma och ta det lugnt och vara själva, eftersom vi idag spenderar hela dagen och kvällen på olika håll. Så Tommy åkte och handlade tacos och så körde vi fredagsmys framför nakna pistolen istället. Fredagsmys tröttnar man inte på i första taget!

Idag har bestått av PW, parkhäng, lunch och gym! Fin dag! Nu ska jag ladda om för tjejkväll på stan. Älsk är på svensexa hela dagen!

Tjipp