BOX

Nehepp, det blir inget blodomlopp för mig ikväll. Vaknade med tjockaste halsen och smärta i både huvud och hals men har trots det fixat stressigaste dagen på länge på jobbet. Tänk vad ens inställning kan göra för att ens dag blir bra eller dålig! Min blev bra för jag bestämde mig för det imorse! Lunchen bestod av en kvart då jag skulle hinna handla mat, gå tillbaka till jobbet, värma maten, slänga i mig så mkt mat jag bara hann samt leta reda på en kollega och få tag på en bil inför nästa besök. Det resulterade i cirkus 4-5 minuter effektivt ätande. Så kan det gå när man ställer till det för sig och planerar dåligt. Kan väl egentligen inte skylla på någon annan än mig själv för jag planerar ju faktiskt själv mina dagar.

Anyway så ska jag kurera ordentligt ikväll och undvika att tänka på att jag hade velat springa loppet för med fin löpträning, back- och intervall- samt cirkelträning i ryggen hade jag nog faktiskt kunnat flyga över mållinjen med ett riktigt snyggt resultat. I guess we´ll never know. Inte heller picknicka kommer jag göra för jag behöver vara inne och va varm och kurera istället. Imorgon är jag säkert fit for fight igen!

Titta på de fina boxarna som vi gjorde på kursen i tisdags, tycker de blev jättefina! Och det är ju så jäkla kuuuul!




4 Boxar hann vi med! Gillar verkligen boxen som är ett inbjudningskort!

Lite grejer fick givetvis följa med hem med!

Stina is making a BOX!

Jennie och Annso.

Linnea, Sandra och Maria gör fina boxar!

I eftermiddag fick jag mess från min kille som frågade hur jag mådde och om han skulle göra tacos åt oss ikväll. Så ikväll blir det onsdagsmys iform av Tacos, cola och Hamilton för att kompensera för sjukdom och uteblivet blodomlopp. Inte fy skam! Sambolivet när det är som bäst: Finaste pojkvännen som kommer hem från jobbet och tar hand om en och tycker lite synd om en när man känner sig liten och ynklig!

Soooo Looooong!

Over and out!

Helgen!

Känns som jag nästan inte skriver om annat än helgen ibland. Men det är för att livet ofta kommer emellan om helgerna så jag aldrig hinner blogga då. Sen har jag fina bilder och mycket att berätta under veckan efteråt och sen VIPS så är det helg igen. Idag ska jag dock också skriva om något annat. From i söndags är jag och Mr T officiellt SAMBOS! Sååå härligt, jag är så lycklig!

Men här kommer de sedvanliga helgbilderna!



Hos Babsan var det precis lika mysigt och härligt som det alltid är. När vi kom fram på fredagskvällen blev det grill för hela slanten!


Frukost innan dagen kickade igång!




Tommy ville testa att dreja så det fick han så klart. Resulterade i en kaffekopp och en godisskål! En riktig naturbegåvning på drejning, min karl.



Sen åkte vi in till Motala och kollade på Barbros nyöppnade superfina butik! Tog också en vända genom stadsparken. Så fint med så mycket färger!









Samma kväll var det födelsedagsfirande för Kicchi! Bfrorsan var grillmaster och Kicchi öppnade en massa paket!


Söndag börjades även den med stor frulle med nybakat bröd, ute i trädgården dessutom!



Sen åkte vi ut och sa hej till pappa på Plantskolan.




Sen mötte vi upp Babsan på Två Små Hus (numera Hamnpiren) för lite glass (läs: massor av glass!! Nästa gång delar vi på en haha)


Sen åkte vi hem till Barbro och bara tog det lugnt och hängde i solen. Tommy och barbro mekade lite med Duetten! Jag läste mest.



Min kille agerade grillmaster. Och så åt vi en sista middag innan vi styrde das Auto mot Uppis igen framåt 19-20-tiden. Så. Himla. Fin. Helg!

Men idag är jag sliten som fan. Ont i hals och i hela kroppen och lite febrig. Hoppas pigga på mig lite innan imorgon. Olägligt att vara sjuk nu, och tråkigt med dessutom. Blomomlopp imorrn men det har jag redan i tanken sagt adjöss åt. Iaf att springa!

Igår var vi på pysselkurs igen och lärde oss göra små boxar. Jättemysig kväll som gav en massa inspiration som alltid. Ska lägga in bilder på det någon dag. men nu ska jag ta och slå ihop datorn för jag tror nämligen att min kille kommer hem snart, han slutar 18.30 idag.

Over and out!

Torsdag, dagen före fredag, dagen före helgen.

Goder afton!
Sitter i soffan och äter keso och kesella med jordgubbar, kanel, mandlar, valnötter och solrosfrön. En riktig sommarfavorit som jag kan rekomendera! Har varit i stadsskogen idag igen. Fick mersmak efter gårdagens pass. Det är skönt att få känna lite skogsdoft mitt i stan! Myggen däremot - mindre härliga. Rev iaf av lite backträning (hittade bara en mindre backe som jag körde 25 ggr) och sen 15 min intervall (30/30) och så styrka överkropp däremellan. Jag börjar äntligen bli lite snabbare, känner mig inte längre lika tung i benen när jag ska springa snabbt, härligt!

Annars en väldigt bra dag på det stora hela! Fint väder, sköna kollegor, fina vänner, en pojkvän som snart blir sambo. Ja ani fattar. Livet leker verkligen just nu!



Imorse letade jag fram den här gamla toppen som jag till och med glömt bort att jag hade!

Taggad för löprunda!




Delar av resultatet. Som ni ser så funkade tyvärr inte GPSen i början när jag körde backe men kom igång efter ett tag!

Nu ska jagh ta tag i mig själv och hopppa i duschen!

Natti natt! Imorgon vaknar vi till en helt underbar fredag mina vänner!

Uteträning!

Uppsala är så vackert på våren. Det är som att jag först nu märker det. Och det är väl inte så lustigt egentligen. Hade lite andra grejer att fokusera på första året och andra med. Men i år ser jag det med helt nya ögon. Kanske för att jag är så jävla kär och lycklig eller kanske för att våren i Uppsala verkligen är alldeles särskilt speciellt vacker. Kanske lite av båda. Alla är så glada med och då blir man glad själv. Ni vet när folk ler och skrattar i precis varje gathörn och varje park i hela stan. Staden har fått ett helt nytt liv!

Idag höll jag och Carro i en förflyttningsutbildning hela dagen för en jättehärlig och engagerad grupp. Jätterolig dag! Även om man är lite mör och tjock i skallen av allt babbel när dagen är slut och alla går hem. Men på ett bra sätt!

Ikväll har jag testat ett nytt pass, en träningsform som heter "Stark ute". Det var kanske inte lika hårt som önskat men man fick vara ute, höra på fåglarna, vara i solen och få massa frisk luft. Passet var i stadsskogen där jag inte varit förut så det var bra att få tips på fina löpspår! Dit ska jag ta med pojkvän i sommar när vi tränar löpning! 75 minuter var passet och en rak motsats till ex Crosscamp där allt går ut på att maxa precis hela tiden. Men det var härligt och roligt och tiden gick verkligen jättesnabbt!

Fika i vanlig ordning på utbildningen! Mmmmm, alldeles nybakad morotskaka fick oss att ta oss igenom de sista två timmarna av dagen!

Laddad för en workout utomhus!

Sommar-tisdag!

Har varit rena rama sommaren ute idag och prognosen säger att värmeböljan ska fortsätta, lovely!

Planeringsdag i Skaris hela dagen lång. Cyklade dit och hem och baken kände av kilometrarna som lades bakom mig mot slutet av dagen. Den är kanske inte helt gjord för långturer, min pärla till cykel. Men jag älskar den ändå!

Ligger i soffan med dörrarna till min (snart vår!!) franska balkong på vid gavel och solen som lyser in. Sämre kan man ha det! Det blir en tidig kväll ikväll, måste ta igen lite förlorad sömn. Imorgon ska jag hålla i förflyttningsutbildning hela dagen igen.

Over and Out!


Här ska planeras!

Nu cyklar jag iväg till Skaris på planeringsdag! Ha en fin dag i solen hörrni!


Utkast: Maj 21, 2012

Fan vad grym jag är. Nyss hemkommen från ett pass CrossCamp på Actic och HELVETE vad tufft pass det var! Trodde ta mig fan jag skulle avlida där ett tag. Men det gjorde jag så klart inte. 90 minuter intervaller, tröskelträning, backträning och styrkeövningar. Man längtade till styrkeövningarna kan jag lova för de kändes som lite återhämtning jämgört med vissa riktigt grisiga övningar som mördarbacken vi skulle uppför efter att ha kört rusher. Nej fy fan, det var verkligen tufft! Men jag fixade det och jag känner mig så stolt, glad och nöjd nu! Så nu sitter jag här i soffan och dricker en smoothie gjord på frysta hallon, naturell kesella, mjölk, jordnötssmör, physalis och banan. Mmmmm vad gott! Innan passet tog jag en smoothie på Moejoe´s juicebar i Svavagallerian som hetter Green Dream och innehöll: äpple, avocado, spenat, mango, ingefära, spirulina, banan, frozan yoghurt. Den var skitgod så den kan jag verkligen rekomendera. Riktigt bra uppladdning innan gymmet eftersom jag var både lite hungrig och törstig!


Men nog om det! Helgen har varit superfin. Först några dagar hemma med mycket umgänge med familjen. Middag hos syrran på onsdagen, middag hos Tommys mormor på torsdagen, middag hemma hos Mats på fredagen (helgrillad kyckling, älska!). Sen lördag så var vi hos Ts pappa och fikade och sen hos mormor och sa hej då och så en sväng in på Lager 157 och Stadium Outlet och sen gasade vi mot Uppis för avid 18 skulle vi vara färdiga för middag och lite kalasande hos Annso. Jättemysig kväll! Glömde dock kameran där på natten så blider kommer senare i veckan.

Söndagen spenderade jag och pojkvän i en park med att ligga och läsa och försöka fånga vindruvor med munnen. Typ så har vår fina långhelg sett ut!

Resultatet av jogg + backträning.

Köpte pressy till Annso i Värmland.

Jag och syrran hade pysseleftermiddag och jag gjorde ett morsdagskort till mormor från mig och syrran.

Och födelsedagskort till Annso!

Bilresan!

Tommy missade munnen med morgonkaffet på söndagsmorgonen.





Parkhäng!

Pojkvän är inte alls särskilt förtjust i att vara framför kameran. Men jag tyckte han var så fin så jag var tvungen att föreviga. Ville även få med de fina syrenerna i bakgrunden, sommaren är på intågande!

Sen avslutade vi en fin helg med att adressändra och fixa skylten på dörren och längta efter allt som komma skall!

Nu är jag dödstrött efter minimalt med sömn inatt. Imorgon har vi planeringsdag på Skarholmen hela dagen och vi ska cykla dit. Hääääärligt!

Over and out!

good morning!

Har haft en jättefin helg. Berättar mer om den senare och lägger in lite bilder. Nu ska jag promenera till jobbet för det är världens finaste väder ute som jag vill ta tillvara på (och att min cykel står på stationen).

Over and out!

PS Sista söndagsnatten som pojkvän fick gå upp mitt i natten och köra hela vägen hem till värmland för att börja jobba klockan 06.00. Underbart!!

Jogg på ledig dag!

Hola!
Just hemkommen från en skön löprunda. Körde lite jogg och lite backträning. 5 gånger backe blev det innan jag vände och joggade tillbaka. Ösregnade medan jag körde backe men solen lyste på mig på tillbakavägen. Ska försöka få in mer intervall och backe i min träning framöver för att öka upp konditionen ytterliggare tänkte jag! Pojkvän är iväg och fiskar med några kompisar och kommer hem och hämtar mig lite senare innan vi ska iväg till hans mormor och käka middag. Tills dess ska jag duscha och bara slappa här hemma.

Hade en jättemysig em/kväll igår. Först långfika och jordgubbar hos mormor och morfar, sen grillaning hos Lotta och Josef!

Over and Out!

Dagen innan långhelgen drar igång!

Jobb 7.30-18 och sen en timmes cirkelträning. Den instruktören som brukar ha cirkelpasset på tisdagar var sjuk så därför var passet bara 60 minuter istället för 75 som det brukar vara. Jag har blivit starkare (jag tjatar om det, jag vet). Jag gjorde alla armhävningar utom 10 på tå. Skulle tro att det landade på ca 60-70 stycken, 10 åt gången! Körde även massvis med jägarvila. Mina stackars ben haha

Sen jag kom hem har jag ätit, duschat och gjort ett kort till Tommys mormor som är Norsk och firar 17e maj för vi ska hälsa på henne på torsdag!




Såhär har jag sett ut idag:

Och såhär:


Imorgon jobbar jag bara några timmar på förmiddagen (i vanlig ordning dag före röd dag) och sen sticker jag med tåget hem till skogarna! Har laddat upp med tidningar och frukt inför morgondagens tågtripp. Ska man ändå vara instängd på ett tåg flera timmar så kan man lika gärna göra det bästa av det!

Nu ska jag strax sova, galet trött!
Ooooover and Ooooout!

Grattis bästa Annso!

I helgen var Lindus här. Fin helg! Här kommer lite bilder från den:



Spenderade fredagskvällen med att uppdatera oss om det senaste året och en himla massa tjejsnack.



Efter frukost på lördag morgon tog vi en promenad in till stan. Strosade runt på stan ett tag och sen tog vi en fika på Café Linné.



När vi kom hem hade Älsk kommit så vi lagade till ryggbiff och god sallad till lunch!



Sen spelade vi ett spel



Lördagskvällen började med en massa käk på Hodja! Sen gick älsk hem medan vi tjejer gick ut och roade oss. Hamnade på Bullit där vi skålade i öl, snackade högt och blev uppraggade av töntar. Framåt tre spatserade vi hem genom natten och en liten strimma ljus hade redan letat sig fram. Det var så skönt att få krypa ner i en redan uppvärmd säng bredvid finaste pojkvän. Det är fortfarande speciellt för mig det där ser ni. Att längta efter någon och att ha någon hemma som väntar på
mig. Sånt är fint och det är den absolut bästa känslan i världen.  

På söndagen tog vi en vända till Lager 157. Sen hade Lindus bråttom hem till katten och hann inte stann på lunch så efter att vi vinkat av Bindan gick jag och pojkvän till Pappa Zmajko och åt en äkta italiensk (så gott som!) pizza i solen på deras uteservering! Sen köpte vi vindruvor som efterrätt och gick och la oss på en filt i parken. T läste i sin bok och jag, jag somnade haha




När jag vaknade till smygfotade jag min fina kille som låg och läste med min mage som huvudkudde.

Väldigt fin helg på det stora hela! Tack fina Bindan!

-------------------------------------------------------------

Över till något helt annat.
Massa stora kramar till världens bästa Annso idag på din stora dag! Hoppas du blivit riktigt bortskämd och mått gott hela långa dagen! På lördag tar vi och firar dig ordentligt :) Kraaaaamar




Men nu är det dags att hoppa i duschen. Var på ett knockout-pass idag efter jobbet. Jag börjar känna mig stark i benen på riktigt och lite starkare i överkroppen för varje pass. Det är en härlig känsla när man märker att man blir lite lite starkare och lite lite mer uthållig för varje tufft pass!

Over and out!

Älskade Fredag!

Jobbade kortdag idag! Minns inte när jag frivilligt lämnade jobbet klockan 15 senaste. Eller kanske snarare när jag hade möjlighet. Iaf så tog jag tillfället i akt och hann rusa in på systemet och norpa åt mig ett par flaskor rött innan jag raskt styrde cykeln mot Actic Centralbadet för ett pass Knockout. Instruktören hade dåligt med både taktkänsla och minne tyvärr men det gick bra att bli svettig ändå, dock ej så bra pass som önskat. Efter passet åkte jag och handlade lite snacks till kvällens tjejhäng med Lindus innan det bar av hemåt. Precis samtidigt som jag hoppade upp på cykeln började naturligtvis regnet att ösa ner ute, en riktig störtskur, Tackarrrrrrrrrr.

Har precis ätit och sitter här i soffan med storfönstret öppet och lyssnar på fågelkvitter och tittar på soligheten där ute, bästa vädret! Efter regn kommer solsken och så har det verkligen varit idag, flera flera gånger om! Ska nu hoppa in i duschen och sen fixa lgh lite inför kvällens efterlängtade besök!

Over and out.


Source: Tumblr

Fin-Torsdag!

Har varit en intensiv dag på jobbet med informationsmöte hela eftermiddagen. Sen stack jag ner till Kraftkällan och mötte upp Stina för Spinning + core, för Pilatesen hade utgått idag. Det var skönt men corepasset var lite tråkigt även om det var effektivt. Sen bastade jag rätt länge och så innan vi fixade oss och cyklade in till stan till Amazing Thai där vi mötte upp de andra fyra. Sen blev det Thaibuffé och tjejsnack för hela slanten. En alldeles särskilt fin torsdag börjar lida mot sitt slut och det är dags för mig att sova! Tur som jag har så har jag varit lite förutseende och redan gjort matlåda samt packat träningsväskan tills imorgon, det gjorde jag redan igår när jag hade lite extra tid!

Imorgon kommer Lindus, weeeiiiiiii!!

Natti natt Folkens!


Onsdag mitt i veckan!

Redan hemma från jobbet och sitter och äter lite kesella med bär. Det är ju SÅ.HIMLA.GOTT!
Håller även på och tvättar och plockar iordning lite här hemma samt förbereder träningsväska för morgondagen. Regnet det öser ner ute men jag hade sån tur att det var uppehåll under den lilla stunden som jag cyklade hem från jobbet. Utbildningen gick bra och det känns som veckan flyger fram. Men det blir ju så när man har mycket för sig eller är stressad. Hur som helst. När jag plockat iordning lite mer ska jag kila iväg och prova löpskorna, har bestämt mig för att få det gjort idag! I övrigt blir det vilodag idag från träningen, blir bara en promenad sen. Min kropp behöver det efter hårda pass måndag och tisdag. Taggar istället för Pilates imorgon och Knockout på fredag.

Ooooover and out!


En rätt vanlig tisdag!

Har varit på ett cirkelpass här på kvällen, 75 minuter, 12 stationer, 4 varv (30 sek, 45 sek, 1 min, 1 min). Grymt tufft pass i vanlig ordning med en av de instruktörer som har tuffast pass. När jag kom hem gjorde jag en riktigt god smoothie på: Frysta hallon, 1 msk jordnötssmör, banan, mjölk och kesella. Hade dock velat ha något som gav lite syrlighet, kanske slänger i en kiwi nästa gång för att det inte ska bli för sött! Det är klurigt det där med vad man ska äta när man kommer hem från ett riktigt hårt och intensivt pass ganska sent på kvällen. Man vill inte äta för mkt för då störs sömnen och inte för lite för då störs återhämtningen. Det är lite av en balansgång. Därför är jordnötssmöret bra som ger mycket energi på liten mängd!

Imorgon håller jag och Carro i förflyttningsutbildning hela dagen och sen blir det att gå till gå och löpkliniken och prova ut nya springskorna!

Nu duschen och sen sängen!

Over and out.


Någon nämnde sin mamma idag och det högg till i hjärtat av sådan total och outhärdlig saknad. Jag vet att det enda jag kan göra då är att andas långa djupa andetag och låta det få göra ont en stund. Sen släpper det och man går vidare tills nästa gång hjärtat får ett hugg, och nästa och nästa.


Så mycket fint!

Heeeeej måndagskväll!
La precis på luren efter ett kvällssamtal med bästa Lindus. Vi planerade för helgen för hon kommer ner till mig då och så ska vi ha en riktig tjejhelg, det ska bli så mysigt!

I övrigt. Heldgen var fin med bästa tjejerna i Sthlm! Övernattning hos Carro och fullt fokus på god mat. Mysigt!

Idag har jag haft en riktigt tuff dag på jobbet. Efter jobbet stack jag ner till Kraftkällan (kommunal har gratisvecka) och mötte upp Stina för ett pass i gymmet. Det blev lite uppvärmning, sen 4 km på bandet på 19 minuter, rygg, bröst, rumpa, biceps, triceps, olika boxövningar och kickar och sist några magövningar. Nästan 2 timmar tog hela kalaset och tiden bara flög förbi. Vad kul det är att träna med någon ibland, jag som annars oftast tränar ensam. Imorgon har jag bokat mig på cirkel. Jag är nr 4 på väntelistan och hoppas hoppas att några avbokar så jag kommer med! På torsdag blir det högst troligt ett pass pilates följt av middag med tjejerna! Loooking forward!

Här är lite bilder från helgen!

Jag redo för avfärd  på lördag morgon (efter en snabb löprunda på morgonkvisten, därav rosigheten).


Sämre utsikt när man äter lunch kan man ha!


Bästa vegetariska buffen på 'Hermans'. Rekomenderas!!

Det blåste lite haha


T-banan!



Riktigt jäkla fin brunchbuffe på Clarion hotel Stockholm. Rekomenderas den med!

När jag kom tillbaka till Uppis på eftermiddagen så mötte pojkvän mig och vi tog en promenad ner till ån och satt och njöt i solen innan vi stack hem och lagade söndagskäk! Superhelg helt enkelt!



Nej nu måste jag ta tag i den här kvällen, känner mig helt färdig och dödstrött men måste duscha och göra matlåda innan jag får krypa ner under täcket.

Over and out!

Valborg!

Gissa om jag har träningsvärk idag!? Oh yeeeesssss!

Redan hemma från jobbet. Blir vilodag för min stackars arma kropp idag. Kanske en liten promenad om en stund om det inte blir mer regn. Måste ändå till affären igen för jag köpte alla ingredienser till tacos utom skal och krydda. Bra där Alexandersson!

Nu ligger jag iaf i soffan med en kopp te och lite jordgubbar och unnar mig lite fredagsmys. Lite senare kommer pojkvän och då blir det såklart käk och mer fredagsmys.

Här är lite bilder från dagarna hemma tidigare i veckan!



En öl med min bäste King på en solig uteservering i Solstaden på Valborg!



Glada tjejor! Fest på Valborg med en massa gamla hood-kompisar. Riktigt skön och kul kväll!





Fin kväll med ett gäng fina människor. Vi var tydligen 18 stycken på plats i Sonja & Martins fina lya och sen bar det ut på dansäventyr så klart!



På onsdagen var vi trötta och kanske aningen bakis (men inte alls så illa som förutspått) men det blev iaf en lunch på golfrestaurangen med delar av fmiljen. Trevligt som alltid!

Sen eldade alla karlar i familjen gräs medan jag satt och njöt i solen!

Mer häng i solen!

Kom precis på att de löpardojor jag beställt på löp- och gåkliniken kommit nu och att jag ju borde gått och provat ut dem efter jobbet. Försöker nu övertala mig själv att cykla iväg och prova ut och köpa skorna men det går sådär. Fantastiskt skönt här i soffan. Bara 5 minuter till....så låter det haha

Over and out!

Gooood Morning!

Shit vilket Cirkel-pass jag var på igår, trodde helt ärligt att jag skulle avlida! Det var så jävla tufft och killarna som höll i det var så jävla hårda, de skrek och härjade. Men jag fixade det iaf och är jävligt nöjd såhär i efterhand. Fredag idag vänner vilket är fuckin fantastic! Helgen kommer att spenderas i Stockholm med bästa tjejgänget! Men först kommer pojkvän ikväll så jag hinner pussa på honom innan jag åker imorgon förmiddagl.
Men nu blir det jobb!

Over and out!


När livet ler mot en

Hej alla!
Har ÄNTLIGEN landat i soffan! Gissa om jag glömde nycklarna när jag gick från jobbet idag? Gissa om jag inte insåg det förrän jag var nästan hemma? Gissa om jag fick promenera hela vägen tillbaka till jobbet och sen hem igen? Har blivit en sammanlagd promenad på 3 timmar idag om man räknar in promenaden från station vid lunch, crazy. Så kan det va. Är huvudet dumt får benen lida brukade min mamma säga!

Har iaf haft en fantastiskt fin helg med allra bästa Marre på besök, här kommer lite bilder från den!

Hade mysmiddag sent på fredagskvällen när Marre kom och delade på en flaska rött!

Kickade igång morgonen med en kort men skön löprunda. Kände av lite bank i huvudet efter rödvinet alla tre men det var skönt att få svettas bort lite. När vi kom tillbaka var vi hungruga och styrde stor brekkie!
Jag och Marre hängde på stan i solen hela lördagen, här med kaffe/iste vid ån!


Vi hittade en bild i en tidning som vi kände att vi behövde försöka kopiera för posen såg så lätt ut.


Akrobatiken visste inga gränser!


Äta bör man annars dör man. Fördrink på Hodja medan vi väntade på att vårt bord skulle bli ledigt.



Mmmm så god mat! Hodja rekomenderas jättemycket. Riktigt bra service OCH fantastisk mat!
Sen promenerade vi hemåt i natten för att dricka vin och snacka skit hemma i soffan. Fantastiskt mysig kväll!



Söndagens morgonpromenad genom ett vårigt Uppsala!






Vi stack ut till Skarholmen och åt deras helt fantastiska brunch, helt ärligt den bästa brunchbuffé sjag upplevt hittills. Kolla bara efterrätterna ovan, jag var i himlen! Dessutom fanns det miniburgare, korv med bröd, våfflor som man gräddade själv och grymma revben och en massa massa annat. REKOMENDERAS!


Och sen skjutsade vi bästa Marre till tåget som tog henne till flyget och själva styrde vi bilen mot skogarna. Blir alldeles varm innombords efter helger som bara blir sådär spontant fantastiskt perfekta! Längtar redan till nästa gång! Tack tack tack finaste Marre för en underbar helg!

Nu är jag lite trötter och ska fixa matlåda till imorgon så mer om Valborg och dagarna hemma i ett annat inlägg!
God natt med er!

(PS Det är fortfarande lite ljust ute!! Och varmt med!! Pepp pepp!!)

On my way back!

Påväg tillbaka till uppis, ca 20 minuter kvar. Har haft en helt fantastisk långhelg med besök av bästa marre, valborgsfirande och familjehäng. Det har varit underbart. Laddar upp inför resten av jobbdagen med en takeaway-te, äpple och en tidning, sämre kan man ha det! Lunch får komma lite senare. Oooover and out kära vänner