Idag! (Vilken veckodag är det ens?)

Igår var vi på snorkeltripp hela dagen! Idag började vi dagen med att promenera till en viewpoint som ligger en bit bort. Tommy köpte en kaffe på vägen och jag en vattenmelonshake! Sen promenerade vi tillbaka och direkt in på gymmet och körde ett kort helkroppspass. Efter det stor frukost med havet som underbar utsikt i vanlig ordning. Sen stack vi iväg till Lonely Beach och badade och snorklade och solade och sen tillbaka hem till white sands och åt en sen lunch på vårt nya favorithål som gör den godaste Chicken cashew jag någonsin ätit! Yummie! Sen gick vi till poolen på taket och badade och läste och såg på solnedgången innan strandmiddag! Nu har vi lite mobiltid innan filmkväll och sen sova. Lägger oss rätt tidigt här för det är så jäkla härligt att vara uppe tidigt, när det ljusnar. 
Hoppas ni har det super hemma! Här är några bilder från idag!











Sjukstuga

Var ute och käkade igår och efter det så ägnade Tommy hela natten åt att sällskapa med toaletten, stackarn. Vi skulle åkt på en snorkeltur idag men fick boka om den till imorgon. Han är dock fortfarande risig och har inte ätit mer än lite yogurt och druckit vätskeersättning samt magmedicin som jag köpt på Apoteket här nere :(  Själv har jag roat mig med att sola och bada i hav och takpoolen och läsa en massa! 

Igår var vi på en annan strand, Lonely Beach, hela dagen. Snorklade, lekte, badade, spelade strandtennis och hade det så himlans fint!! På morgonen igår tog jag för övrigt en löprunda som innehöll endel backträning. Härligt att svettas ordentligt! Tommy gick och lyfte lite på det lilla 'fitnesscentret' här på hotellet istället.

Vi tog ett bad i jacuzzin förut och det var superskönt! Sen har jag s-märkt in mig i en massa aftersun. Nu ligger Tommy och vilar, som han gjort största delen av dagen och själv sitter jag på balkongen och ser solen gå ner. Tänker att det är dags att ära någonting snart, körde nämligen kit-kat, salta mandlar och vattenmelon till lunch haha så kan det bli när inte dagen blir som man tänkt sig!











Thailand levererar!

Vi har en liten stund mobiltid såhär på kvällskvisten! 

Här har vi just haft vår första hela dag. Flyg och färja gick supersmidigt, kan knappt förstå hur enkelt och bra allt gick :) idag var vi uppe rätt tidigt, vid halv åtta eller så. Då gick vi ner till frukosten som ligger precis vid stranden, helt magiskt härligt och vackert samt den största frukostbuffé jag skådat! Allt från vanlig lunchmat till pannkakor, frukt, bröd och yoghurt fanns. Klart det inte är som hemma ed jättegrovt bröd och sånt men det är grymt. Sen har vi varit på stranden hela dan och solat, badat, snorklat och käkat och jag tog manikyr/pedikyr. Sen gick vi till hotellet och upp på taket där de har en sån där eternitypool eller vad det heter, som ser ut som den går ihop med havet nästan. Så där tog vi varsin drink i poolbaren innan vi gick till rummet och badade i vår jacuzzi och sen tog en nap innan vi gick ut och käkade god thaimat på en restaurang vid havet. Sen gick vi ner på stranden och valde en liten bar där de hade bord på sanden så man kan ligga ner så vi rökte vattenpipa och jag tog citronshake och Tommy en öl. Jättemysigt! Sen knallade vi hemåt och sitter nu då på balkongen och myser! Livet alltså, förjävla fint är vad det är!!

Om vädret är fint åker vi nog till Lonely Beach över dan imorrn. Om inte så tar vi kanske en tripp runt ön, hyr en tuktuk-chaufför över dagen bara. Tiden utvisar vad som händer, tar dagen som den kommer!









Livet

Vi har kommit fram och allt har gått superbra! Alla tre flygen och förhand klickade och det gick sååå smidigt! Allt känns underbart! Har varit ute och käkat på stranden och nu sitter vi på balkongen med varsin Singa. Livet ❤️️






Ready for takeoff!




Goddagens

Hej från pack-stugan! Vi håller på och plockar och grejar här hemma. Jag tog en liten paus för att försöka få något i magen. Senaste dagarna har jag knappt haft någon aptit alls och varje måltid har varit lite av en pina för att försöka få i mig mat trots aptitförlusten. Försöker välja sånt som jag tycker väldigt mkt om och lägga fram det så det ser lockande ut haha fick bli frukt och skyr idag! Hoppas att nedsatta aptiten beror på den enorma jobbstress som rått under den gågna veckan och att aptiten ska komma tillbaka lagom tills vi landar i Thailand för då vill jag ju äta en massa gott!! Det är ju halva grejen!! 

Var ute på en löprunda imorse och det var skithärligt! Sista höstjoggen för i år! Fick bli en liten mysjogg i lagom tempo idag och sen ordentlig stretch!

Ha det gott i Sverige nu hörrni! Uppdaterar när det blir läge :)







Fina kvällar

Två fina kvällar på taken har passerat! Igår avskedsmiddag för en kollega på en mysig restaurang i våra kvarter. Supergod mat och så himla härligt sällskap, tycker så himla mycket om mina rehabkollegor! 

Sen ikväll har vi varit och käkat middag hos Stina och Jerker! Vi tog faktiskt med oss maten till dem för vi ville bjuda och det blev älgbiff och pastasallad, supergott och köttet var helt outstanding! Direkt från Norrlandsjakten som Mats var på tidigare i höst. Så bortskämda med helt fantastiskt kött!! Men efter lite te och chokladboll tog vi bussen hem. Vår bil ska nämligen stå hemma hos dem under resan vilket känns superskönt!

Men nu måste jag veeeerkligen dova! Har ju inte packat än, och betalat räkningar och vikt all tvätt och allt annat fix och trix. Måste upp i ottan imorrn :D Trött som tusan är jag nu!

Natti natt!











Tuff dag

Snälla semester, kom nu! Har haft en lång och tuff dag och valde att avsluta den med att få ett utbrott på älsk för att han inte plockat ur diskmaskinen när jag kom hem. Jävla satmara jag blir emellanåt när jag är såhär sliten. Är rätt säker på att röda veckan är på ingång med vilket inte direkt underlättar humöret (eller Tommys liv för den delen). Dock har jag världens bästa kille som förstår mig bättre än någon annan och kramade om mig, bad mig att inte ta ut det på honom och sa åt mig att gå och lägga mig i soffan med en kopp te och lite nötter och vila. Sen fick jag gråta lite mot hans bröst innan han smått försenat hastade iväg på hojen till kvällensinbebsndymatch och lämnade en labil flickvän hemma i soffan. Nu har jag repat mig lite och ska gottgöra mitt utbrott när han kommer hem! 

Imorse körde jag ett bra ryggpass innan jobbet. Var glad för det, för jag får alltid extra energi från träningen. (Ehm isf om jag får till ett bra pass)

Imorrn blur en låååång och riktigt fullspäckad dag på jobbet. Men inte tänka på det nu.
Over and out.




De sista bilderna är från i söndags morse när T bakade jättegoda scones! Så goda att jag var tvungen att äta en frukost nr 2 när svindeln var fördiggräddade haha

Söndagsträning!

Blev ett benpass plus mage idag som förutspått. Benpassen är tuffast just eftersom Jag blir så slut efteråt! Alltså slut i hela kroppen och tömd på energi. Gick verkligen All in idag och svettades som bara den! 

Nu står Tommy och steker kött åt oss och jag har precis tagit en lång varm dusch. Bristen på energi gör att jag har landat i soffan en liten stund, skönt som tusan! 

Ha en fin kväll alla!











Good Morning Beautiful Sunday

Morrn!
Tommy står i köket och gör scones och jag ligger i soffan och tittar på honom och Amazing Race. Jag har dessvärre redan ätit frukost eftersom jag var uppe innan Tommy och inte orkade vänta. Jag är ju 99 gånger av 100 vrålhungrig när jag vaknar på morgonen. 

Hur som! Igår köpte vi ny resväska! Vi stod och valde mellan två olika Samsonite. Stod och valde och valde och valde. Till slut blev det den stora modellen på 134 L med hårda 'pärmar' som vägde 4 kg. Det känns bra! Vi valde mellan 2 och 4 hjul men valde till slut 2 då den väskan var mer bastant och hjulen mer gömda. (Många vuxenpoäng kring hela resväskegrejen). Vi tänker att vi ska ha den länge nu och kunna packa i den tillsammans när vi reser kortare resor och så. Den här resan kommer vi dock ha min Fjällräven-backpacka och resväskan. Kommer bli great!

Innan vi köpte väskan så var vi på gymmet ett snabbpass (45 min). Jag körde armar och supersettade biceps och triceps tills armarna grät haha Bra pass! Supersets är så himla bra när man har kort med tid som vi hade igår eftersom gymmet stängde 17.

Idag har vi inga direkta planer. Igår bytte ju Tommy däck på bilen plus tvättade den och såg till att den är fin och fräsch tills vi åker! Så jag ska nog pyssla lite idag för jag behöver göra ett kort till en kollega bl.a. Sen blir det ju givetvis ett gympass och idag står LEGDAY på schemat! Och mage! 











Fina Fredag!

Hade en superhärlig fredag igår! Började med ett härligt gympass, axlar/bröst. Sen när jag kom till jobbet var det fredagsfika med hembakat bröd, brie och frukt! Sen hade jag en bra dag på jobbet innan jag cyklade hem och mötte Älsk och vi satte igång att preppa på kvällens Fonduemiddag. Sen vid 18-tiden plingade Sara och Tomas på dörren. Sen hade vi en lång och superhärlig och mysig och rolig middag! Fy tusan vilken fin och härlig fredag! 

Imorse vaknade vi således pigga och glada efter en skön och mysig sovmorgon med vetskapen om att vi om en vecka ganska precis landar i BKK. Livet alltså! Hur fint är det inte??? ❤️️








Tröttis

Goder Afton från en sliten tjej!
Den här dagen har ärligt talat varit en riktig plåga. La mig 20.40 igår och väntade mig att vakna piggare än piggast imorse men så blev det inte. Var lite seg och trött när jag vaknade. På gymmet gick det dock bra och jag körde heeelt slut på rygg och mage under 90 minuter. Men när jag sen gled in på jobbet så gick det bara utför. Kroppen sa ifrån och det har varit tungt att bara lyfta armarna idag. Blä för sådana dagar när man känner sig både trött, sliten och gammal :/ 

Helt ärligt så känner jag vissa dagar att jag är otroligt trött på att alltid alltid alltid ha träningsvärk i kroppen. Samtidigt så vet jag ju att det är en del som kommer med träningen, vare sig jag vill eller inte. Och träningen älskar jag ju och priset jag betalar för alla hårda pass är konstant träningsvärk i olika delar av kroppen. Just nu är det insida lår, biceps och triceps som är värst men också rumpa, framsida lår och quadsen ömmar och ryggen är trött och öm redan efter morgonens pass. Men nog med gnäll! Såå tråkigt med gnäll och jag försöker jobba med mig själv mentalt för att vända på sådana här tuffa dagar men ibland går det bara inte och då får man bara göra det bästa av det och ta nya tag dagen efter. Såååå det ska jag göra!

Har varit ute och promenerat med Maria på kvällskvisten vilket var superskönt och trevligt som alltid. Fick klaga av mig lite med, självömkan deluxe från en sliten tjej som behöver semester hehe så skönt med semester om en vecka!!

Ha en fin kväll och nu gör vi imorrn till något fint va! :)
Over and out








Grym energi!

Smög ner en celsius i magen innan gymmet idag tillsammans med ett gigantiskt äpple och skyr. Det gav grym energi på eftermiddagens benpass. Det gick skitbra och var jättekul! 
Nu håller jag på och lagar köttfärssoppa, storkok, yummie! Och tvättar. Mindre yummie..

Over and out







Slut på helgen

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut. Sitter i bilen med älsk och lyssnar på Spotify på väg tillbaka till betongen. Helgen har gått i matens och familjens tecken. Massa god mat, massa mys med familjen, helt underbart väder och promenad i solen! Idag gick jag och st promenad efter frukosten, sen körde jag ett expresspass styrka i trädgården innan det bar iväg för lunch med mormor och morfar och sen vidare till Tommys mormor. Härlig dag!

Tjipp






Saturday

Har spenderat hela förmiddagen hos mormor medan Tommy varit hos en kompis. Pratat och pysslat i köket och tittat på gamla bilder, så himla mysigt! Det är jättevackert väder så jag har varit ute och sprungit en sväng och kört lite i utomhusgymmet här i kil. Det blev en härligt höstig runda i solen! 
Nu har vi ätit mat och sen äppelkaka och ska väl snart börja dra oss. Hoppas ni har en lika fin lördag!

Over and out





Fina torsdag!

Det råkade bli två gympass idag. Hade liksom en massa energi som behövde användas :) Körde ett bröst/axelpass imorse som gick riktigt bra! Sen efter jobbet bar det av till gymmet igen för en dejt med min kille. Spenderade dock bara dejten i samma lokal. Han i gymmet och jag på löpbandet och sen lite rumpa i cablen på det. Och en lång stretch förstås. Är ju så snäll jag bara kan mot kroppen nu! Intervallpasset blev bra och landade på 35 min inkl uppvärmning och nedvarvning. Vågade mig ända upp på 17 km/h idag! 

När jag kom hem från gymmet en aning senare än T så kunde jag ta en dusch medan han fixade Tacos! Så ikväll har vi haft tacomys framför Suits ❤️️
Fredag imorrn, älska den vetskapen!!

Natti




Goder afton

Jaha, onsdag kväll och drygt halva veckan har gått! På fredag sticker vi hem till skogarna, ska bli lika mysigt som alltid! Har spenderat em/kväll åt att träna på Actic, fixa matlåda, fixa disken, äta och slappa i soffan. Testade höften med första löpbandspasset. Är ordentligt nervös över hyr det kommer kännas imorrn i höfterna. Det som lever får se. Ibland måste man testa sina gränser lite. Jag tog det ändå hyfsat lugnt och översteg inte 16 km/h. 

Tommy är på innebandy i vanlig ordning och jag ska faktiskt hoppa i säng strax! Är så trött!
Natti



Tack för ikväll

Har haft en superhärlig AW ikväll med bästa Eva och Fru Iver! God mat, gott rött och massa snack, helt i sin ordning. Nu ska jag sova fem kvart i timmen så jag är pigg imorrn!

Natti






Myskväll

Usch för vissa måndagar säger jag bara. Utmanande (not in a positive way) uppgifter på jobbet, trött efter sömnlös natt plus träningsvärken från Helvetet PLUS att två av tre hembesök legat 4 trappor upp *skjut mig*. 

Men jag vände på den här dagen genom att göra en god kycklinggryta när jag kom hem. Iklädd bikini och en oversizead tisha som jag ska använda med ett skärp som klänning i solen. Jag har alltså övat på att springs omkring bikiniklädd här hemma ❤️ (Två veckor kvar vet ni!!!) Sen när T kom hem från jobbet kollade vi på ett par avsnitt av Suits och åt yollibox och myste i soffan. Precis så ska fasen en tuff måndag avslutas, med Bravur!

Natti natt





Höstpromenad

Var ute och promenerade imorse. Det var soligt och fint och höstigt. Röd/gula löv och hög, klar luft, whats not to love? Efter en stadig frukost la jag mig sedan och halvsov i ringa 3 timmar i soffan innan jag äntligen tvingade mig själv att vakna och cykla iväg till gymmet och köra ett benpass. 

Hela dagen har en köttgryta stått och puttrat på spisen så ikväll när den intogs var köttet (älg givetvis) så mört att det nästan smälte i munnen *nöjd*. Jag kan verkligen, bara jag vill. Det blev fan asgott med potatis och lingon till!

Natti





Love

Tittade tillbaka på gammal bilder och hittade en från min och Tommys första höst ihop. Vi var i de trakterna där han växte upp och letade efter svamp. Vi hittade bara en enda och tog pussbilder på oss och svampen (det gula som ni ser på sidan haha) En sån härlig dag var det och jag kände mig så lycklig! Och tänk att jag nu får vakna upp bredvid samma man varje morgon och dela mitt liv med honom, det finaste jag har ❤️




Hello!

Good Mornig!
Vilket grått väder det är ute! Men det gör inte så mycket för här ligger ju jag i soffan och känner mig allmänt seg. Hade lite girlsnight här hemma igår med nya vänner och det var verkligen supermysigt och kul! Länge sen jag var ute och dansade och var på ett sånt där perfekt humör och bara körde. Dansa dansa dansa! SÅ himla glad att vi gick ut!
 
 Några bilder från igår
 

Borde väl må som jag förtjänar men mår nog ändå lite bättre tycker jag. Iaf så länge jag ligger stilla på samma plats i soffan. Har hittills bara ätit ett plommon men tänker att jag vill gå till affären och köpa upp mig på Brämhults apelsin/jordgubbsjuice för jag är såååååå sugen på det! Och sen måste spå klart kroppen få frulle och bordet städas på flaskor. Men i övrigt är det städat och fint här hemma för det fixade baby när han var ledig i torsdags! Tommy jobbar idag men jag längtar tills han kommer hem för då ska vi mysa med tacos och ett suits-maraton!!
 
För övrigt! Körde ett så jäkla kräkhårt cirkelpass igår morse. herregud alltså vad jobbigt cirkel är, det är bara så. Men vilken himla genomkörare man kan få för kroppen och vad effektiv man är med tiden! hur som helst känner jag mig alltid nöjd på ett annat sätt efter ett cirkelpass för hela passet är liksom bara så jobbigt! Igår körde jag 7 övningar, 50 sekunder på varje övning, 10 sek mellan övningarna för att hinna komma in i nästa och sen 1 min vila mellan varven. var helt slut efteråt men tog ändå lite bilder på några övningar innan jag duschade och gjorde mig klar för work!
 
Nu funderar jag på att göra mig lite juice i min råsaftscentrifug medan jag väntar på att syster ska höra av sig från Australien. det skulle nog göra under för min småslitna kropp!
Oooover and out!

TGIF

Good morning!
Fredag, veckans bästa dag!! Fasiken vad härligt va!
Sitter och dricker den obligatoriska morgonkoppen yogitea och laddar för gymmet. Är fortfarande helt slut i axlar efter gårdagen cardio/axlar/bröstpass. Alltså jag körde verkligen verkligen helt slut på mig och ffa axlarna. Eftersom jag kört igenom kroppen under veckan (Måndag: Legday/core, Tisdag: rygg, onsdag: biceps/triceps, Torsdag: axlar/bröst) så blir det nog idag ett cirkelpass med lite mer fokus på core. Ska försöka undvika att köra övningar som belastar axlarna allt för mycket, de måste få vila efter att jag trasade sönder dem igår.
 
Ikväll blir det lite Girls Night out och innan dess ska jag klippa mig. Looking Forward SÅ myckert!
Hoppas ni får en fin fredag fina ni!
 
Lite bilder från veckan:
 

Det här med drömmar och visioner och så den där jävla jantelagen

Tack söta ni för era fina och peppande kommentarer. Visst tusan är det som ni säger, att man ska göra som man vill och tro på sig själv, jag är helt med er där! Tror bara det gick till en punkt när jag blev så jävla less på suckar och kommentarer och så kände jag att nej det är fan inte värt det. Och så tänkte jag, shit vad jobbigt för de som har riktigt stora konton med massa följare. De måste få sådana kommentarer hela tiden. Men sen tänkte jag lite till. Och kom fram till att de man har närmast omkring sig, de man känner och ser upp till och tycker om eller rent av älskar, det är ju DERAS åsikter man bryr sig om. Så är det ju verkligen. 1000 okända personers positiva kommentarer mot EN negativ från någon man älskar. Vi vet ju vilket som väger tyngst.
 
Nåväl, det var egentligen inte det jag kom fram till när jag cyklade till jobbet imorse (Jag tänker alltid så mycket på morgonen när jag cyklar till gym och jobb). Det jag kom fram till är att den där instagramgrejen inte bara handlar om några fjantiga träningsbilder utan är en del i ett så mycket större sammanhang. Ska försöka förklara hur jag tänker. Jag tänker att vi ofta fokuserar på så konstiga saker, att vi har en lite sned världsbild.
 
Såhär. JAG lägger upp en träningsbild på Instagram - DU får ångest över att du inte tränar som du 'borde'. Varför? JAG har en hel massa skäl till min träning: jag har inga barn och har därmed massvis med tid, jag älskar endorfinerna, jag älskar att lyfta tungt, det är viktigt för mig att ha bra kondition och orka lyfta och leva i vardagen, jag bär runt på en helvetes massa dödsångest emellanåt och det är högst skitviktigt för mig att vara hälsosam, jag delar intresset för styrketräning med min bättre hälft, jag mår bättre inombords om jag också är nöjd med mitt yttre.  Allt det där är en massa skäl till varför jag tränar men också har möjlighet till att träna mycket, ofta och gärna.
 
DU däremot kanske inte bär på något av det där, mer än omgivningens (som du själv upplever/skapar) förväntningar. Alla gillar inte samma saker, och det är ju helt okej. Du kanske får ut de där endorfinerna av att pussa på dina barn eller får en härlig känsla av att gå helt upp i någon annan aktivitet, är duktig på att sjunga eller älskar att greja i trädgården. Då måste ju DU prioritera den aktivitetsen givetvis. SNÄLLA SLUTA UPP med ångest och dåligt samvete, det tar bara massa onödig energi! Eller så tar du tag i träningen om du tycker att den är viktig i ditt liv. Men se åtminstone till att hitta en träningsform som du verkligen tycker är kul då, det finns ju så mycket olika! Vi har alla Ett enda liv (jag vet att du inte håller med där Jen) och måste ju verkligen göra det mesta av det. Vi kan göra varje dag helt grym. För mig är träningen en väldigt stor del i hur jag mår både fysiskt men framför allt psykiskt. För dig kanske det är något annat. Jag tror verkligen inte på att slösa tid på sånt man inte tycker om och trivs med att göra. Visst ska man vara hälsosam. men hälsosam behöver inte vara lika med att träna 2 timmar alla dagar i veckan, det handlar om så jävla mycket mer. Det handlar om att få vara frisk, omge sig av människor man älskar, jaga sina drömmar, gå till ett jobb man tycker om, våga sig utanför sin comfortzone, skratta mycket och älska mer. Det ska ju fan vara kul att leva! och meningsfullt.
 
Jag tror inte på att leva ett 'det blir bättre sen'-liv utan på att leva varje dag fullt ut. Visst fan har man dagar man mår rent jävla piss. Sånt är livet. Men på det stora hela borde vi alla våga leva lite mer fullt ut. Sitt inte hemma och uggla i en jävla comfortzone utan våga lite. Våga tro och hoppas och försöka. En fin vän till mig sa en gång: 'Äh, vad fan, pengar är bara pengar. Det kommer nya nästa månad.' Jag tycker det är så jävla bra sagt. För det är ju så det är för oss som är lyckligt lottade med ett fast jobb. Varför vänta med allt till sen? Jag tror så jäkla hårt på att lyckan kommer till dem som jobbar för det och vågar och tar för sig. Vi måste bli bättre på att skippa Jantelagen. Klart man får vara stolt över sig själv! Jag är jättestolt över att jag som blyg 21-åring stack iväg till Schweiz på egen hand och jobbade som AuPair hos en svinrik familj och fick en massa nyttig livserfarenhet tex Jag är faktiskt jättestolt över många saker jag gjort och lärt mig i livet. Jag är också skitimponerad av min vän som är 26 och har ett fast jobb men vågade hyra ut sin lägenhet, ta tjänstledigt från jobbet och säga 'hej så länge' till sitt bekväma trygga liv i Uppis för att sticka och göra ett halvår som utbytesstudent i USA. Jag imponeras av min pojkvän som skaffade ett jobb i Uppis och lämnade hemorten i Värmland och flyttade till mig i Uppis utan att blinka. Min finaste som aldrig flugit eller varit utanför Norden förut men som nu om 3 veckor ska till Thailand och Australien. Bara sådär så tog han steget. Hur fint är det inte med människor som vågar hoppa utanför sin comfortzone? (För mig kan det vara något så litet som att testa ett nytt gym, att ge en komplimang till damen i fikarummet som jag egentligen inte känner alls för att hon klippt sig, att gå på kompisdejt med någon jag inte känner så väl men vill lära känna bättre eller att ta lite lite större plats på en utprovning på jobbet. Kanske superenkelt för någon annan men ett större steg för mig) Vi måste vara snälla mot varann och peppa varann och heja på. Skippa den där jävla missunnsamheten (för lets face it. Alla kan fan göra det om vi vill. Det enda som står emellan är vilja och motivation). Vill du göra något så jobba för det men glöm för tusan inte att ha kul på vägen.
 
AMEN
 
Haha ja det där lär ju ingen orka läsa. Det var mest en uppläxning till mig själv ändå. För i perioder är jag med min stundtals melankoliska sinnesstämning sämst på att ta tillvara på varje dag. Men jag ska bli bättre på det. Jag lovar mig själv det här och nu. OCH jag ska utanför comfortzonen oftare, cause that´s where the magic happens!
 
 
 
 
Source: Tumblr
 

Gbg

Vi har ju varit i Gbg i helgen och vi hade det såååå bra. Superhärligt väder, bästa sällskapet och allmänt härligt häng. Gbg är så vackert, jag gillar den stan. Jag började mina morgnar i Slottis med en PW/löprunda/backträning. Det är ju så himla kuperad terräng som verkligen inbjuder till att utmana kroppen. men sådär tidigt och innan frukost fixar jag inte allt för hårda pass så jag körde lite lagom. I övrigt har vi promenerat mycket, hängt i stan, druckit bira på ett mysigt ölhak, spelat kort, ätit ost och kex, käkat indiskt, pratat tjejsnack, pratat relationer och pratat massor i allmänhet. Tommy träffade sin bror och hans tjej på lördagen så då passade jag och Marre på att snacka lite tjejsnack!
Lite bilder från helgen:
 

Annars då? Körde ett svinhårt benpass igår. Mina ben och rumpa döööör av smärta och stelhet idag, det är liksom inte ens kul. Imorse körde jag således något helt annat, nämligen ett ryggpass. Varvade övningarna med hopprep, 100 hopp i taget, för att även hålla pulsen lite mer uppe. Avslutade passet med ytterligare lite hopp och supersettade det med mage på pilatesbollen. Mkt nöjd med morgonens effektiva och hårda pass.
 
På tal om träning. Tänkte på det här med Instagram. Har börjat analysera mig själv lite när det gäller Insta. jag har ju hela sommaren postat en massa bilder från alla mina träningar. Inser så sent som nu att anledningen till detta väldiga postande är att jag tyckt det varit så kul med ett ställe där det finns likasinnade, som också verkligen ÄLSKR sin träning och att prata och dela med sig av den. Ett ställe där det är okej att träna nästan precis varje dag just för att man mår så bra av det och har så kul. För alltid förr har jag känt att folk haft så jävla mycket åsikter om träningen, min alldeles egna träning. Att jag tränar för mycket eller att jag tjatar om träning osv. Dessutom har det inte varit helt accepterat att prata öppet om hur mycket man tränar för det har nästan varit lite fult. Folk kan inte hantera att någon tränar mycket faktiskt helt enkelt för att hon mår så jävla bra av endorfinkickarna, den grymma konditionen, att fixa vardagsstyrka med en klackspark och att också träna för att vara belåten med sitt yttre.
Hur som. Trodde jag hittat ett ställe där det var okej att snacka om det. Men nu är det istället ett tjat om att 'vad mycket du tränart plötsligt då' (inte ens sant, har alltid älskat min träning och tränat mycket). Eller 'gud vad mycket träningsbilder du lägger upp hela tiden. Vem tar ens alla de där bilderna??'. eller ' Fan du ger mig sån ångest när du härjar med dina träningsbilder på Insta'. Jag blir så jävla trött. Varför i helvete kan man inte bara vara glad för att en annan person mår bra och har kul och har ett intresse. Om ens intresse är god mat eller golf så är det helt okej att lägga upp bilder men om det är träning, ja då är man en jävla träningsnarkoman som stressar alla ens vänner. Vänner som 'ickegillar' precis alla träningsrelaterade bilder. Ja det är trist faktiskt. Allt jag vill är att inspirera andra att känna sån underbar träningsglädje som jag själv gör. Att alla ska få känna på endorfinkickarna. Att man ska bli glad och sugen på att själv träna. men så blev det visst inte. Och det borde man ju kunnat lista ut. Sverige och den där jävla missunnsamheten. usch och fy. Och summan av det hela är en sakta men säker nedtrappning av träningsbilder på Insta. Skönt va? nu slipper ni stressas när ni vräker godis från sofflocket :) (Vilket by the way aldrig har varit något jag dömt någon för. Smågodis är det bästa jag vet!)
 
Sådär, nu fick jag avreagera mig lite med.
Avslutar med lite täningsbilder!
Over and out.
 
 
 
 

Grattis på födelsedagen mamma

Det är mammas födelsedag idag. Sådana här dagar är nästintill outhärdliga, fortfarande. Jag fattar det oftast inte förrän senare på dagen. Har varit sur över sms mot Tommy, tagit åt mig extra av kommentarer på jobbet och tänkt extra extra mycket på mamma och allt som var. På eftermiddagen slog det mig varför jag var så ledsen och retlig. Det är svårt att sakna sådär otroligt mycket ibland. Det gör bara så ont, sådär ont som jag aldrig kan beskriva och hoppas innerligt ni slipper uppleva, någonsin. Ingen borde behöva uppleva den sortens hjärtesorg. När en älskad person, mamma och bäste vän tas ifrån en, rycks ur ens liv alldeles alldeles för tidigt.