Peace and Love!




Im off to work, sen vidare till Borlänge!

Over and Out!


solig tisdag (och snart ett par dar ledigt, fab)

Trött som satan. Jobb 7-17.30, bättre än igår alltså men dubbelt så stressad. Förstår inte hur jag ska kunna vara ledig torsdag & fredag. Men men det löser sig väl förhoppningsvis.

På väg hem från jobbet stannade jag och handlade på Lutis i vanlig ordning. Skulle köpa jordgubbar och just idag hade de sänkt priset på gubbjävlarna till 12 spänn litern så det var en kö utan dess like. Vad fan är det med svenskar och att de är så jävla snåla? Hade lätt hellre stannat och köpt dem på v torg för dubbla priset om jag bara vetat innan att kön var som den var. Hur som helst, efter långt köande fick jag mina jordgubbar och är nu mätt och nöjd efter lite krubb. Ska plocka ihop lite grejer i min väska för imorron bär det ju av till Borlänge och Bindan o co. Fan vad kul det ska bli! Linda möter mig vid tåget imorgon, den stjärnan!



Over and out!

I tried to do handstands for you, but every time I fell on you.

Har varit ute och sprungit lite här ikväll, i hopp om att få lite extra energi. Körde vanliga rundan på 7,5 km och satan vad skönt det var. Så himla fint var det ute dessutom!

Nu har jag precis betalat lite räkningar samt insett att jag inte fått alla fakturor till min nya adress den här månaden, suck. Bara börja maila Telia och co.

Sleep tight!



All this time

Ännu en 12-timmarsdag på jobbet är till ända. Helt craazy överstressat på jobbet. Inte förrän 14.30 landade jag äntligen i lunchrummet för lite krubb idag, vet ni hur mkt min mage skrek då?


Faaaaan vad blek jag är. Vad är det för fel på det Svenska vädret (och bristen på fritid för den delen).

Nu har jag landat i soffan framför Bones i vanlig ordning. Åhh, som jag saknar min fritid.

Over and out.

Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

Har haft en jättefin helg hemma i skjogarna med familjen. Midsommarfirande, ett gäng GT, midsommarkrans, leenden, saknad, Minneslunden, tårar, mormor & morfar, kalps, gamla vykort, löpturer, ond höft, överväganden, mys, vila.

I torsdags när jag skulle cykla till jobbet så öste regnet ner och det gjorde det sen hela dagen. Så jag fick vara så snäll och ha gummistövlar och regnjacka på mig!

Tur jag tänkte om lite vad gäller skovalet innan jag cyklade till jobbet.


Tog tåget till Sthlm 15.11 och där hämtade Jonas och Martin upp mig, sen Roadtripade vi hem till skogarna!

När vi kom fram blev det käk med familjen och ett par GT!


På midsommarafton åkte jag och Mats och kirrade födelsedagspresent till Emsan samt handla en massa käk till kvällen. Dessutom Rea-shoppade jag lite (3 klänningar för nästan inga pengar!), för jag var värd det som belöning för att ha varit en good girl!

Vi hittade ett fint fågelbad till Emsan!



Midsommar spenderades med Matsen hemma hos syster o co. Jättefin och mysig kväll!







Lördagen var vi alla lite sega men det blev iaf en middag hos mormor


Idag har vi firat ett litet födelsedagsbarn, EMELIE 25 ÅR!! ¨Så god tårta och kaka och gud vat allt. Jag var dock tyvärr tvungen att bryta upp mitt i allt för jag hade ett tåg att passa!



Lillebror hugger in.


Tåget hem gick smidigare än jag kan minnas att det någonsin gjort. Nu ligger jag på soffan och har precis köpt tågbioljett till Motala och Borlänge och klurar lite på biljett till GBG 8 juli!

So Long People!

Dilemma

Good girl, bad girl, good girl, bad girl. Smart, not so smart, smart, not so smart. Den som lever får se.

Jobb 7-17.30. Övertid 8.5 h på 3 dagar. Jaha så kan det gå. Hejdå fritid. Promenad med Jempa efter jobbet.

Nu ska jag packa lite. Imorgon bär det av hem till skogarna för lite Midsommarhäng.

Over and out.

Say No More.

Så.Jävla.Trött.

Jobb 7-19, kom nyss hem, käkat lite. Kollar Bones, snart dags att sova. Livet när det är som bäst. Äta, jobba, sova. Helt Fantastiskt.

Jag gör det iaf med stil, det jävla ekorrshjulet.

Ny kjol, Helping Hand för 30 pix.

Någonting måste gå sönder.

Hey ho, hey ho!
Dagen har rent flugit förbi. Jobb 7.17.30, sen cykla i ilfart till Lutis för att lämna tillbaka hyrfilmerna. Jag hann precis innan kl. 18. Bra att jag hade den tiden, annars hade jag säkert suttit kvar på jobbet fortfarande. Sjukt mkt att göra på jobbet, står mig upp i halsen och upp över öronen. När jag kom hem från jobbet drog jag iaf ut på en löprunda, samma som sist som är ca 7.5 km och ungefär lika snabbt. Skönt som fan.

Jobbklädsel (ny blus från Helping hand, 30 pix)


Löpklädsel!



Jaaa, det var nog inget mer.

Nu ska jag beställa tågtickets och planera för P&L, Motala & Skövde! Yeey.

Latah.

Fina helg!

En jättefin helg börjar lida mot sitt slut!
I fredags började jag morgonen med att dra på mig en kjol, för det var ju kjolfredag i vanlig ordning!


Vid 14 hoppade jag sen på biken och drog ner till stationen och mötte upp Helena som nyss kommit med tåget! Vi drog till Unico och åt deras himla goda plock-sallad! Blev kvar där ett par timmar innan vi stosade hemåt med ett stopp för inköp av ost, kex, rödvin, frukt, jordgubbar och choklad samt filmhyrning på vägen. Två filmer blev det "Butiful" (Så sorglig och tung men väldigt väldigt fint filmad och bra skådespelarinsatser) och "I rymden finns inga känslor" (Betydligt mer lättsmält!).


Jag och Helena har inga problem att njuta av livets goda, det är lite vår grej! haha

Vaknade upp till en halvmolnig lördagmorgon och drog ut på en timmes promenad och på hemvägen handlade vi med färskt bröd och brämhults juice, mango, vattenmelon och sånt gott. Sen blev det storfrulle!



Efter Megafrulle promenerade vi till Myrornas i Luthagen och sen upp till Helping Hand i Boländerna (Där H gjorde duk-fynd och jag klädfynd!) och sen ner till stan igen. Solen kom fram och det blev varmt och precis lagom ute. Där satt vi på uteservering bredvid ån och gottade oss med kulglass i solen, hur gott som helst!

Promenerade sedan hem och satte oss ute med varsitt glas rosé innan vi tag varsinn dusch innan och fixade oss innan vi drog ner till stan och mötte Madde och Jen vid halv nio på Tzatsiki för en sen god grekisk middag. Blev kvar där länge innan vi drog till Tilltugg för en drink. Precis perfekt och skön kväll!

(Kjolen är ett rea-fynd som jag suktat efter i ett par månader nu. När jag hittade den på rean för en femhunka så var jag bara tvungen att ta med mig den hem, den är helt perfekt!)


Grrrrekiskt med tjejerna!

Idag har vi käkat frulle och bara hängt innan vi drog ner till stan och käkade lunch på ett mysigt ställe bredvid Katalin som jag glömt namnet på. Sen vinkade jag av Helena vid tåget och det var vemodigt men okej för vi har redan bokat nytt datum när jag ska komma susande ner till henne i sköna Skövde senare i sommar! Längtar redan! Så mycket roliga smågrejer att se fram emot den här sommaren!


När jag kom hem från station var jag jätteblöt och frusen så nu har jag bäddat ner mig i sängen under ett duntäcke och ska slå på en film jag hyrde på väg hem från station. Jordgubbar och biggaråer håller mig sällskap. Min tanke var att jag skulle ge mig ut på en löprunda men fortsätter det att vara såhär kallt och regnigt så skiter jag i det, SÅ kul är det inte att vara ute och springa i regn och blåst.

Där har ni min helg i ett enda stycke. Fantastiskt mysig och stressfri är en bra sammanfattning.

So Long Darlings!

Summer in Sweden!

Jag och Ann-Sofie bestämde idag att det här visst ska bli en jättebra sommar! Visst att det kommer bli mycket att göra på jobbet nu när vi är underbemannade igen men vi ska hjälpas åt och så ska vi äta goda luncher i solen, hänga i parker om eftermiddagarna och sola och bada när tillfälle ges. Ni vet allmänt bara vardagslyxa.

Pepp pepp pepp på den här sommarn, nu gör vi det här!

Kickar igång det hela med skönt Fredagsfika imorgon på jobbet!

Adjöss, nu ska lillan sova.

I see Red.

Så var det redan torsdag. Igår hängde jag med Erika hela kvällen och först kollade vi på hennes jättefina lgh, gillade den jättemycket! Sen gick vi och kollade på köksbordet och stolarna jag funderar på att köpa innan vi gick hem till mig. E tyckte köksmöblerna skulle passa jättebra hos mig och hon har lite samma tanke som mig gällande möblering. Får suga på karamellen lite!

Idag har jag varit färgglad!

Idag har jag jobbat mellan 7-17.30 innan A-S tjatade med mig hem från jobbet. Vi cyklade tillsammans ner till stan och väl hemma drog jag ut på en löprunda. Det blev 7.56 km med en snitthastighet på 11.89. Jätteskönt!


Så.Jävla.Blek.


Imorgon kommer bästa Helena, som jag sett fram emot det! Weeei!


Please don't talk to me, I fall in love so easily.

Kollar på Scrubs samtidigt som jag städar och tvättar. Ska snart ner o byta maskin och sen ska jag ta cykeln bort till Jen för ikväll blir det promenad. Hinner nog inte ses så mkt mer den här veckan sen. Ikväll blir det tidig sänggång, är alldeles slut efter alldeles för lite sömn inatt.

Mkt att göra på jobbet eftersom en kollega just sjukskrivit sig på obestämd tid.

Over and out.


Back in Uppsala

Kom till ett regnigt Uppsala vid 21 ikväll. Inte roligt att cykla med bara armar och ben i piskande regn så det var tur för mig att jag hade ett par jeans med mig i väskan som jag kunde dra på mig.

Har haft en jättefin och mysig helg hemma. Hängde hela lördagen med Kingen och vi spela tennis, käka lunch och drack GT hemma i Urskogen på Jonas och Ems altan och sen drog vi ut och dansade i Karlstadsnatten. Sen var jag med syster och shoppade ett par toppar till henne med! Igår var jag lite seg men jag var till mormor och morfar en sväng och sen var jag uppe vid Minneslunden och pratade lite med mamma. Första gången jag var där och det var fint men efteråt kände jag mig alldeles tömd och slut inombords. Skönt att det inte är så mkt folk på kyrkogården, jag fick gråta i fred.

Veckan är rätt fullspäckad och till helgen kommer Helena! Åh så kul det ska bli!


Bilder från Norgevistelsen förra helgen:



Bröderna fixar fin-käk!

Lovebirds.

Käk!





Kvällspromenad ner till älven.

Älven

Provade en klänning på min favoritbutik Zara med bar rygg, som jag inte köpte.

Köpte en kjol och en top istället.

Vi var i Trondheim en dag och såg den här fina domkyrkan bla.


Det känns som söndag och jag är lite låg. Det regnar, jag är trött och det är lite ensamt i min legga. Men imorgon är det nya tag som gäller igen.

Sleep tight.

Kjolfredag!



I Miss You

Ni kan tro att jag varit ute och sprungit en vända här på kvällskvisten. 7.33 km för att vara exakt med en medelhastighet på 11.42. Låter kanske inte mkt för världen men det var en jävligt jävligt skön runda. Helt perfekt väder med skönaste sol och värme och så lagom mkt vind på det. Jag älskar ta mig fan min grundkondition.

Behövde komma ut och andas, ensam, ta in luft i lungorna och släppa ut lite uppdämda tankar och känslor. Springa är nog bästa sättet för mig. Eller gråta. Springa är mycket mycket enklare. Jag är helt enkelt bättre på att springa än att gråta.






Playing with fire. And I know it.

Thursday.
En halv jobbdag kvar och sen bär det av hem till Värmland.


Väntar på Jempa. När hon kommer ska vi gå en promenad i kvällssolen! Tills dess ska jag försöka rafsa ner lite kläder i min bag som jag kan ta med till skogaran. Och så mitt tennisracket då! Jag och Kind ska spela på lördag!

People change. Memories don´t.











Source: Tumblr

Picknick i parken!

Fina onsdag!
Stressade först runt på jobbet i 8 timmar och klämde in ett litet besök på Vårdcentralen för höften samt några samtal till jurister och skatteverket innan jag styrde cykeln mot Ida. Vi packade sen in kidsen i bilen och drog ner till stadsparken. Där blev det picknick på godaste salladen och melon bland annat! Efter massa prat om allt möjligt är jag nu tillbaka i min lilla o-ordnade lya. Har damsugit och burit ner lite grejer i förrådet och snackat med systeryster på tele! Till helgen drar jag hem hem hem och då blir det minsann fredagsmys med hela familjen för att fira Matsens inflytt i nya lyan!

Kjol, kjol och mera kjol. Till mina vita vita ben!

Nehepp, snart läggdags för fröken Alex. Har sovit alldeles för illa senaste nätterna för att det ska vara okej!

Bra dag!

Färgglad tisdag!



Jobb 7-15,30 och sen solning i en park innan det var dags för fackligt möte kl 17! Efter mötet blev det promenix med Jempa då vi behandlade livets viktigheter, i vanlig ordning! Våra promenader är ett himlans välkommet inslag i vardagarna! Har varit döhett ute idag också.


Skönt häng i solen mellan jobb och möte!

Nu kollar jag såklart fotbollen och njuter av det faktum att det blir ett Svenskt deltagande i 2012 fotbollsEM nästa år. Faan vad gött. Hej öl och fotboll på sköna uteserveringar!!

Ciao.


Im back!! Och det är ju sommar för fan! I.AM.LOVING.IT.

Hej hej hallå!
Har varit nedkopplad sen i torsdags. Ingen dator och avstängd mobil i dagarna 4. Mkt skönt måste jag säga. Har haft en helt fantastisk helg! Massa god mat, helt otrolig natur, vandringar i bergen, lite shopping, kulturellt och så mer mat och vin. Och ett par GT!



Kom till Arlanda vid tolv idag och tog bussen till Uppis. Sen har jag legat i bikini i en park och läst och begrundat rehabiliteringsrådets betänkande. Ikväll har jag varit ute och promenerat med Jempa, har ju inte hörts på hela helgen!

Men nu ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng.
Natti! 

Lägger upp lite bilder imorgon om jag hinner! Det är lite mycket den här veckan med.

Norge, Norge!




Sitter o käkar frulle och laddar inför dagens äventyr. Cykel ner till centralen, bussen till Arlanda och sen vidare med flyget till Trondheim. Hej då Sverige, hello Norway! Sverige ska visst ha superväder i helgen och vi regn men vad gör väl det när man får komma bort till ett fint ställe med delar av bästa familjen en hel långhelg va!

So Long Sweden!



Good old wednesday!

Jag måste ha kollat fel imorse för plats 33 hamnade jag ju på! Här är hela listan med de 250 första löparna för den som är intresserad!

Bild från Maddes födelsedagsfest i lördags.

Tennisen imorse gick risigt i början men jättebra de sista 10 minutrarna! Sen blev det ett par timmar jobb innan långlunch med Iverhedskan på Lingons uteservering. Nu tvättar jag och packar och städar/plockar lite här hemma. Vid sex ska jag möta upp Jen för en promenad. Måste förbi jobbet med och hämta min flygbiljett som jag råkade glömma idag. Jag gillar verkligen dagar som idag! 

Over and out!

Just ja, jättekul att min adersseftersändning inte funkar så jag inte fått någon post på 1,5 vecka. Verkligen toppenkul! (Fast jag ringt och tjatat på dem).

Run baby, run!

Nu har jag sett resultatet. Plats 37 var det såg jag nu! Tyckte väl det lät lite väl bra med plats 27 haha 23.31 kom jag in på, bättre än jag trodde! Nu ska jag sticka iväg till tennisen!.

Over and Out!