Gott Nytt År!


Har börjat dagen med en långpromenad följt av en smoothie. I övrigt blir det lugna gatan med min Karl denna nyår. 

Gott nytt år på er!

Tillbaka

Vi är tillbaka i Uppsala efter en mycket fin jul! Men känns också skönt att vara tillbaka. Solen skiner och det är härligt ute så jag ska strax sticka ut på en liten promenad efter att ha ägnat morgonen åt Skype med pappa och Helen. Så får man göra när man har delar av familjer på en annan plats på klotet. 

Hoppas ni har en fin dag med! 








Lite bilder från vår julvecka i skogarna! 
Over and out.

Systerdag!

Igår hade jag och syrran en heldag, bara vi systrar! Först var vi i stan och shoppade en del, jag köpte bl.a. Vinterjacka, nya fina underkläder och grejer på Ikea till nya lgh! Sen när vi kom hem satte vi oss och pysslade i ett par timmar och gjorde olika kort! Sen lagade vi pepparbiff med potatisgratäng, stor sallad och tsatsiki, sååååå gott verkligen! 

Idag skulle jag sova länge men blev inte så länge. Tommy är i Uppsala och jobbar men kommer tillbaka ikväll och då ska vi syskon som är hemma äta middag lagad av Jonas, yummie!! Fint liv ❤️️









Vi har det bra!

God jul fina vänner! ❤️️



Min största rädsla i livet är att förlora dig

Läste någonstans om stora rädslor man har i livet. Insåg att min största rädsla är att förlora Dig. Du är det finaste och bästa som hänt mig. Tryggheten i allt kaos, och det som håller mig på jorden när jag är på väg uppåt. Varje dag sitter oron i magen om att något ska hända dig. I trafiken, när du går över gatan, ja vad som helst. Ibland går det bra att hantera rädslan, andra dagar inte särskilt bra alls. 

Jag älskar dig, världens finaste kille ❤️️



Lite till

Och så har vi gjort kort! Och jag har gjort cskepops nu när pojkvän slår in julklappar i sovrummet för jag får inte se! Älskar hemlisar hihi







Pyssel!

Idag har vi varit ute och styrt lite inför julen! Sen när vi kom hem gjorde jag julgrupoer! Tycker själv de blev himla fina! 







Kinder strimmiga av tårar

Mycket trevligheter i veckan. AW med Iverhed och Eva i tisdags, julmiddag hos Carina med alla på jobbet i onsdags och julgodisbak med tjejerna hemma hos Stina i torsdags. Så mycket roligt på en vecka! Dessutom har vi flyttat med jobbet till nya fina lokaler och jag hade turen att få Li som min Roomie! Vi fick välja vem vi ville sitta med! 









Sen har det varit årsdagen sen mamma lämnade oss med, i onsdags. Mycket tårar och en lång, sorglig och ledsam vecka. Därför var det bra att jag höll mig sysselsatt under veckan så jag slapp känna efter så mycket. Tyvärr kom gråten på nätterna då istället bara. Gud vad jag saknar dig mamma ❤️️





Sååååå gott!!!

Allvarligt! Tommy överträffade till och med sig själv idag! Har gjorde en pastasås som var så jäkla god!! Med grädde, bacon, lök, paprika, chilli, kyckling och annat som jag inte helt känner till! Och sen rikligt med fullkornsspagetti till det. Så gott så gott så gott!! ❤️️
Tommy - Det är för att det är riktig grädde i den! 
Jag -Menar du 40%-ig vispgrädde? 
Tommy -Ja, riktig grädde (med världen största leende) hahaha

Natti

Blev så dåliga bilder så det syns inte alls hur inbjudande och fint han hade gjort iordning maten och hur gott det såg ut. Men ta mitt ord på det :D


Lovely Sunday!

Regnig dag men det har vi minsann gjort det mesta av! Först mysfrulle med nybakat bröd. Sen hem till Madde och Fredrik för att träffa lille K för första gången! Ett riktigt litet charmtroll! 

Sen styrde vi bilen mot Haglöfs factory outlet utanför Avesta. Blev storshoppibg för mig i form av brallor, jacka och lager 2-tröja. Nu är jag väl rustad för alla väder! Superpriser var det dessutom och vad som i en vanlig affär hade kostat 8200 kammade jag för strax under 3000. VERY happy :)




Måndag imorrn igen vilket är kraftigt ångestladdat :/ Har haft jobbtankar i huvudet hela helgen och det känns dom jag inte alls kunnat slappna av som jag brukar på helgen. Känns skitjobbigt. Nåväl, snart jul!

Tjipp

Mysigt i storstan

Har haft en sån mysig kväll med världens finaste Marre i Sthlm ikväll. Först lite stros på stan, följt av suuuupergod mat (Meze) på 'underbar', och sen en fika på ett annat ställe. Unnade mig att sluta jobbet vid halv tre idag efter ett gäng övertidstimnar i veckan. En väldigt stressig vecka rent mentalt börjar lida mot sitt slut. Nu är det mys med baby hela helgen lång för det är precis vad vi behöver! 

Natti

Hej hopp!

Idag har jag varit i Hedemora på bilanpassningen och bilanpassningens körskola och internat. Har haft en jättelärorik dag verkligen med roliga kollegor från Hab! Superbra dag!




Hej

Gissa vad jag pysslat med ikväll? Ledtråd:



Passar på

Baby är på julfest med jobbet. Själv passar jag på att ägna mig åt egentid. Har lagat köttbullar och ätit en liten jultallrik med rödbetssallad, köttbullar och prinskorv med julmust till. Ikväll ska jag kolla på så mycket bättre och om jag orkar är det en mysigt tjejfilm, something barrowed, efter det. Hade tänkt göra några julkort med, men vi får se vad jag orkar haha Peeeerfekt egentidskväll ❤️️ 



Var ute och promenerade/joggade i eftermiddags när luften var hög och kylig och himlen en blandning av orange och rosa. Mys!

Morrn!

God morgon världen! Idag kör vi årets första julskinka som Tommy fixade åt oss igår ❤️️ Yum yum yum! Love love love!



Hejsan!

Har promenixat med Maria efter jobbet plus att vi tog en fika på Gränby, mysigt och precis lagom för en jetleggad tjej med mycket att göra på jobbet!

Hoppas ni haft en fin torsdag!

Längtar tillbaka lite om jag ska va ärlig. Det är ju då himlans kallt ute!

Tröttis!

Har varit på informationsmöte om vårt kommande nya bostadsområde ikväll! Det var roligt och känns kul och spännande att flytta till något helt nytt och modernt, med energisparande och allt vad det innebär! Innan infomötet drog jag av ett gympass, så kul att vara tillbaka på kära gamla Actic igen! Förresten så har jag haft en rolig och givande dag på jobbet med. En väldigt bra tisdag helt enkelt!



Trött tjej

Så trött idag. Full on på jobbet minst sagt! Det är lite att komma ikapp med men det är kul och tiden går fort när man har massor att göra!


Perfekt kvällsmål ❤️️


Vi är tillbaka

Julpyntar och grejar här hemma. Möttes av en superfin Amaryllis och ett välkomna hem-kort när vi kom hem som supersnälla Carina hade gjort iordning (hon har sett efter lgh medan vi varit borta) Hur glad blir man inte över sånt?! 

Hoppas ni har en mysig första advent ❤️

PS vi har redan packat ur våra resväskor, känner mig grymt duktig! Det är ju trots allt bland det allra tråkigaste som finns hehe