Att sakna och må bra på samma gång

Så är man äntligen framme i tryggheten då. Det var en smått kritisk kväll och natt i BKK ska erkännas. Alla affärer och hotell hade sandsäckar uppbyggda några dm till en halvmeter utanför sig som skydd mot vattnet som komma skulle. Alla nyheter var på Thai utan text så allt vi visste var sånt vi hörde hemifrån, olika bud hela tiden. Vi hann iaf lämna BKK innan något vatten nådde vår del av stan. Åkte sen buss hela förmiddagen och sen båt och framåt 14-tiden nådde vi Koh Chang. Här är allt så jäkla bra! Den turistigaste säsongen har inte dragit igång än så än så länge är det rätt lugnt.

Vi har hållit igång hela dagen med att plaska runt i poolen, promenera på stranden (Sååå varmt i vattnet!!), kolla in olika restauranger (massa fina direkt på stranden) och så har jag inhandlat ett par rayban för 35 spänn (Äkta så klart! haha). Har varit helt galet varmt sen vi kom till Thailand, svårt att fatta hur varmt det kan vara! Nu har vi varit nere och käkat på en mysig restaurang precis vid havet och när vi kom hem så krasha alla i sängen. Så nu sitter jag ensam ute på balkongen och tar en semestercigg och en bira och bara njuter av att semestern äntligen börjat. Satan vad gött det känns!


Jag och Flynn på hotellet i BKK

BKK

Koh Cgang ikväll vid solnedgången som var helt fantastisk! Bilden gör den inte rättvisa!

Nehepp, det är dags för mig med att hoppa i säng!
Hoppas ni har det bra där hemma med

Ciao!

Nuuuuuuu drar jag!!

Gooood Morning!
Idag är dagen D. Mr står i köket och fixar frukost och jag ligger i sängen och betalar räkningar. Sen blir det nog en promenad, en dusch och packa sista. Åker så vi är på Arlande vid lunch så kan vi käka lunch där efter jag checkat in. Planet lyfter mot London 15.40.

Ha det gött nu för det ska jag!

Ciao

Fixa barret baby!

Har kirrat en drop-in tid hos frissan, lovely! Kom ifrån jobbet i bra tid (bara en timme över) o behövde bara bet halva priset av punkteringen av någon anledning dessutom är det jättefin orange kvällssol. Bra tisdag I tell you! Ska klippa mig o inhandla ett par grejer inför resan o sen hem o packa packa packa!


Terese vs. framförhållning/planering = 0-1

Vilken dag. 12 timmars konstant stress på jobbet med ett litet avbrott för en rotfyllning (som kostade multum, där försvann ytterliggare cash från reskassan. Det går bra nu). Skyndade mig sen ut till cykeln, stressad som vanligt för att hinna både gym och packa. Upptäckte istället en fet punka på bakdäcket. Kom till cykelverkstan som informerade om att jag var tvungen att byta ut ytterhjulet med för det var så slitet (hej då reskassa). Sen fick jag promenera de 3 km till gymmet. Drog av 6.5 km på exakt 32.30 minuter på bandet. Kämpigt med en kass kondis som irriterar skiten ur mig. Hatar att behöva prioritera bort min egen hälsa pga jobb. På gymmet stod det dessutom någon lustig filur fram för mitt löpband vänd mot TVapparaterna/speglarna, sen travade han fram och tillbaka i olika steglängder och stannade och hoppade flera gånger och hade sig under precis hela min löprunda. Gissar att det var något slags tvångsbeteende, sjukt såg det ut hur som helst. Efter gymmet var det bara att promenera de 2.5 km hem.

Väl hemma stekte jag på ett par ägg och har nu krashlandat i sängen. Jag vill bara sova nu, åt helvete med att packa. Vem vet, imorgon kanske det finns mer tid, let´s hope so. Har inte ens skrivit en lista över vad jag bör ha med mig. Suck Alexandersson.






Saturday

Så var det lördag igen. Lördag och slappardag. Har sällan varit med om en sån intensiv vecka tidigare! I tisdags höll jag i föreläsningen för facket och på kvällen var det AW med facket, trevligt. Även Annso och ett par till från jobbet dök upp.


Torsdag var det full on jobb hela dagen innan jag, Jennie och Annso drog ner till stan och käkade middag och sen iväg på "julkortskurs" på affären ´papper. Det var alltså scrapbooking. Jag kan tycka att det är så jäkla skönt att få vara lite kreativ ibland och kursen var verkligen jättekul!







5 kort hann vi göra!

Sen kom fredag och min fina kille överraskade mig vid halv sex på morgonen med att dyka upp i min legga. Jag var redan delvis påklädd för jag skulle till gymmet. Jag sköt lite på det där gymbesöket . Kom till jobbet senare än vanligt och säkert gladare och mer snäll än på många veckor. På kvällen kom Annso och Anderas för mat- och spelkväll. Jag och Tommy får aldrig något gjort i tid så när de ringde på klockan kl 19 (fast jag smsat att de gärna sfick komma vid halv åtta men Annsos mobil är helt knäpp så det kom aldrig fram) så stod vi halvklädda i köket och få någon ordning på maten. Men en satans mysig och trevlig kväll blev det med Fondue, öl, vin, kladdkaka, grädde, te och kaffe. Och spel såklart. Inte förrän 01 sa ögonlocken ifrån och det var dags att hoppa i säng.

Måste komma på ngt att ha bakom bordet, det är ett som är säkert.




Panna mot panna.

Idag är det lördag och vi ska bara göra inget särskilt. Kanske klä om en stolsdyna, kanske inte. Kanske gå på bio ikväll, kanske inte. Bara precis vad vi känner för!

Over and out!

Tisdag, varken mer eller mindre.

Jobb 7.30-18.30. Slitsam dag som avslutades med en cykeltur genom ett helvetes regn och blåst. Ett stopp på vägen för inhandling av havregryn och naturgodis och vindruvor så bar det av sista biten genom regnet och hem för att mötas av dåliga nyheter, suck. Så nu har jag landat i soffan med laptopen i knäet och har tryckt i mig dagens kvällsmat som idag bestod av nötter och vindruvor. Because I can efter en slitig dag på jobbet.

Imorgon blir det att hålla i en föreläsning å FSAs vägnar innan jag ska representera fackets styrelse på After worken. Full rulle som vanligt.

Nu ska jag testa och ladda upp lite fler bilder innan jag ska hoppa i sängen, dödstrött som vanligt om kvällarna.
Natti.

Update: Bilder kunde inte laddas upp.

















Som sagt. Fin men smått galen kväll. Hemmafester is the shit.

Måndag nu igen.

Tillbaka i civilisationen igen efter en jättefin helg i skogarna.
Fredag var det familjemiddag hemma hos Mats medan T jobbade. Lördag var det full rulle. Vaknade och drog in till stan och mötte upp Erik på kaviar för lite finfrulle. Vidare handlade vi lite booze och sen hem till T´s far och käkade lunch, jättegott! Sen blev det festligheter på kvällen då vi hade överraskningsfest för lillebror på hans 25-årsfest! Jättekul kväll!




Kan inte ladda upp fler bilder, ngt konstigt med blogg.se.

Söndagen var mysig. Var bakis som två ostar så det blev inte många knop innan lunchen som vi var bjudna till hos storasyster kl 14. Sen åkte vi tillbaka till huset och packade innan vi drog vidare till mormor för fika innan tåget som faktiskt var nästan i tid (10 min sent).

Idag har jag varit trött och sliten som fan, jobb mellan 7.15-18.45.

Nu ska jag fan sova.
Natti!


'Nej du, det blir nog ingen mössa för dig i år älskling'

Så var det redan torsdag. Det har varit en jävligt tung vecka över lag men som blev betydligt bättre när pojkvän kom igår (Även om jag spenderade kvällen åt att ligga och gråta i hans armar). Men jag antar att man måste få ha såna dagar med ibland.



Idag kom T och hämtade mig på lunchen så drog vi till Gränby och käka lunch och gick en sväng och kolla på mössor. Resultatet:

Köpte inte.

Köpte!

Köpte inte.

Köpte definitivt inte.

Ehm, nej.

Efter jobbet kom T och hämtade mig. Han hade handlat och städat och fixat så när vi kom hem så gick vi ut och gick i det sköna vädret. Älskar höstpromenader!






Tänkbar pulkabacke i vinter!

Äntligen fredag imorgon igen! Sweet!! Då drar vi hem till skogarna igen.

Tjing.

'Du måste tänka på Dig nu'

Jag är så fruktansvärt sönderstressad. Det är på gränsen nu.

Jobb till 17 och sen fackmöte i 2 h igår. Jobb till 17 och sen psykologen idag. Om det bara kan bli dags för ledighet någon gång. Jag orkar verkligen inte mer. Folk som är naiva, människor man trodde var nära som visar sig vara någon annan, brist på folk på jobbet, kraven att vara överallt jämt. Vi får se, det finns inte några reserver kvar nu.

Snart kommer pojkvän så jag ska spendera kvällen åt att ligga och kramas, det är allt jag vill den här onsdagskvällen, allt min energi räcker till.



Tisdagsklädd.




Onsdagsklädd.



Det är höst nu.

Lately!

Lite bilder från mobilen från den senaste tiden:

Barstol innan



Efter att min fina pojkvän överraskade mig (när jag var ute och dansade) med att måla 3e lagret färg och klä ryggstöd och sits på en av stolarna för att se hur det blev. Fint blev det tycker jag, kommer bli så bra!

Fick en massa äpplen av pojkvän. Vi gjorde äppelpaj i helgen och jag äter äpplen i tid och otid, älskar svenska äpplen, helst nyplockade!

Det regnade så mycket en dag i veckan att jag trodde jag skulle regna bort. Precis när jag skulle gå och köpa lunch vräkte det ner så jag blev sjöblöt. Man tager vad man haver, var glad för min luva

Uppdukat för mysig tjejmiddag i fredags. En av de roligaste och mysigaste tjejkvällarna på mycket mycket länge.
Fick än en gång så fina blommor av världens finaste pojkvän i fredags. Vad har jag gjort för att förtjäna allt det fina? 

Ikväll skiter jag i middag och ligger i soffan och dricker smoothie och äter clementin och vindruvor. Det är måndag, jag är trött och jag saknar. Man får göra så då, det är okej.

Over and out.

Underbara fina söndag i soffan

Ligger i soffan med pojkvän och har precis ätit hemlagad äppelpaj med marsansås och druckit oboy till (han kaffe). Vi har besämt att vi inte måste göra något särskilt idag kanske hyra ett par filmer och så ska vi lyxa med pizza till lunch. Jag älskar såna här dagar.

Har i övrigt haft världens finaste helg. Tjejkväll hemma hos Jennie i deras nya fina hus i fredags och sen middag och utgång med Jempa igår. Dansade natten lång och det var fasligt längesen jag hade en sån rolig och fin utekväll. Vi kan det där med helkvällar jag och Jen.

Nu ska jag återgå till att mysa.

Tjing!




Torsdagslyx.

Skön eftermiddag/kväll i Iverhedskans sällskap! Först Thaikäk till middag, sedan teater som var riktigt värd (som ungdomarna säger), tänkvärd och rolig och sen ett glas vin på Pipes på det. Great Thursday helt enkelt.

Fredag imorrn och första hembesöket 06.30, mindre lovely. Eftermiddagen består av utbildning till kl 17 innan vi (jag, Carro och Annso) styr Annsos bil hem till Jennie för tjejmiddag! Sen kommer ju förstås pojkvännen imorgon med!

Natti natt med er!



Bilder från picknicken med jobbet i somras.

Onsdag igen.

Fullspäckad dag.
Förflyttningsutbildning 07-16.30 med en jätterolig och duktig grupp som var engagerade och ställde mycket frågor. Sen snabbt hem och kasta i mig lite käk innan jag mötte Jennie på stan för att hjälpa henne att kolla på och välja brillor. Vidare drog vi till Actic och körde Box 75. Grymt jobbigt och det kändes i kroppen att jag körde långpass även igår.

Hur som helst. Väl hemma har jag plockat iordning och diskat, käkat, duschat och kollat lite på Greys. Duktigt Alexandersson.

Nu ska jag sova 5 kvart i timmen, är dödstrött! Imorgon blir det långdag på jobbet och sen direkt ner till stan och möta upp Iverhedskan för lite Indiskt krubb och sen teater. Lovely torsdag tror jag på!

Natti gott folk.



word.







Tisdag.

Lång och stressad dag men fin på det stora hela.
Jobb och ortoped. Möte i stan. Träffa Jen och gå en Powerwalk. Träffa Annso och snacka lite skit och köra ett stenhårt cirkelpass. Cykla hem. Tvätta tre maskiner tvätt och äta. Är alltså mitt uppe i tvättandet nu, fan vad tråkigt det är. Jag vill hellre sova för jag är dödstrött! Imorgon ska jag hålla i en heldags förflyttningsutbildning igen. Dagarna flyger iväg som vanligt och det känns som det snart är helg igen, konstigt va!?


Src:
LiveLove



Src: Tumblr

Fina fina helg!

Har haft en jättefin helg, trots en del tårar (av naturliga skäl). I vanliga fall hade jag nog stängt in mig hemma en sån här helg. Ensam och ledsen hade jag bara viljat avskärma mig från omvärlden. Men inte nu. För jag har världens finaste kille som alltid får mig så glad och lycklig i sitt sällskap.

I fredags tog jag långlunch och jagg och T åt indiskt och promenerade en sväng vid ån innan jag åkte tillbaka till jobbet och hade utbildning till 17. 





På kvällen käkade vi gott och tittade på idol och myste. Lördagen mötte vi upp Andreas och Annso för lunchMagnussons uteservering, nere vid ån. Det var så skönt väder så man satt i bara tröja ute. Sen promenerade vi hem och på vägen gick vi in i domkyrkan samt upp till slottet. Det är så fint där uppe.








När vi kom hem drack vi kaffe och te och målade stolar och T slipade och lackade vardagsrumsbordet!





På kvällen käkade vi Entrecote, såg på film och tog det lugnt, hade myskväll.

Vaknade upp till en skön söndag när stolarna ströks en andra gång, ett besök gjordes på Ikea för inhandling av tyg till stolssitsarna och rullgardiner till fönstrena samt ett besök på gymmet. Jag sprang lite på bandet och sen körde vi lite styrka på slutet. Sen åkte inte T hem förrän vid tre inatt, han åkte direkt till jobbet som han började klockan sex imorse. Jag själv gick och lade mig några timmar till efter att han åkt. Nu är det sådär tomt och tyst här hemma igen.

Ikväll har jag varit på Spinning och det var ett kul och svettigt pass!

Over and out people!

Grattis på födelsedagen mamma

Förra året var vi ensamma hemma på Lundsvägen. Jag hade tagit ledig en vecka för Mats var i Norrland och jagade och jag var så glad att få ha dig helt för mig själv, en riktig mor och dotter-vecka. Gjorde en makeover hemma, jag lagade våra favoriträtter, vi gick promenader, åkte in till stan, satt ute med varitt glas vin fast det kanske var snäppet för kallt. På din födelsedag hade jag gjort 3 små presentpåsar med tre små kort i som låg på köksbordet när du vaknade sådär jättetidigt i vanlig ordning som du gjorde varje morgon det sista året. Och det gjorde jag med för jag var så spänd och ivrig över vad du skulle tycka om mina överraskningar. Det blev en sån fin dag. Året innan var du och Mats hos mig i Skåne. På kvällen av din födelsedag var vi ute och åt på Debaser när det var "En afton med Niel Young". Det var en sån fin kväll. I år skulle du ha blivit 62. I år saknar jag bara och tänker på alla minnen och önskar att vi hade fått fler födelsedagar och mer av allt. Det är svårt det där med minnena för ibland kommer det över mig när jag minst anar det, när det är som mest olägligt. Jag vet att jag aldrig kommer sluta sakna men kanske kommer det bli lättare att kontrollera känslostormarna. Jag älskar dig och jag saknar dig så fruktansvär mycket.