Lång dag - mycket gjort!

Jahaaaa så var tisdag strax över. Den här veckan rusar verkligen på. Baraen  halvdag kvar så är man lite långledig sen. Planeringsdag på ett hotell i Uppsala med jobbet idag. Suttit hela dagen vilket verkar vara det sämsta för min icke samarbetsvilliga kropp. Ont i både rygg och vid revben när dagen äntligen var slut. Och extremt mätt efter all mat. Hade bestämt redan på morgonen att jag skulle sticka till gymmet efter jobbet och så fick det bli. Orkade bara en liten liten stund på crosstrainern pga smärtan och fokuserade istället på styrka för baksidan och fick till ett riktigt bra pass på 50 minuter tycker jag! Är nöjd med mig själv för varje pass som jag tar mig igenom och ser det som en vinst inför förlossning och framtid. Förresten börjar jag på gravidyoga nästa onsdag, spännande! Hoppas det ska hjälpa tillatt  lugna mig lite inför förlossningen.

Sen jag kom hem har jag duschat, bakat cupcakes och förberett sås och kött inför morgondagens grill. Bästa Tommy storhandlade efter jobbet vilket jag älskar när han gör så jag slipper vara med hehe Liten latis är jag!

Men nu ska jag slappa en liten stund i soffan innan det är dags att zzzzova!





Trött måndag

Somnade efter jobbet och sov 1,5 timme i soffan, suuuuuperskönt! Sen gjorde jag mig en skitgod smoothie på frysta hallon och jordgubbar, färsk mango, jordnötssmör, kvarg och mjölk! Plus färsk och perfekt mogen mango till. Skitfint kvällsmål men kanske inte mycket till middag egentligen hehe efter 'middagen' gjorde jag ett lass energibollar som jag nu fryst in med 3-4 i varje påse och kan ha med till jobbet på dagarna, perfekt mellanmål!






Livet

Borde varit en fin dag. Fint väder, fin pojkvän, träff med fin vän, mindre ont. Ändå har jag haft den jävla ångest/hopplös/sorgsen-känslan i kroppen ända sedan igår kväll. Känner mig så förbannat otacksam de dagar jag vaknar så. Jag vet ju att jag har så mycket fint att vara tacksam och lycklig över. Ändå låter jag destruktiviteten ta överhanden. Och hormonerna, de jävla hormonerna. 

Har iaf lagat chilli com Carne till 5 matlådor, druckit smoothie och läst i solen på balkongen. cyklat till stan och ätit jordgubbar med fina Jempa på en filt i Stadsparken och nu vilar jag i soffan. Snart kommer nog Tommy hem från jobbet och så var den här helgen över. Tackar Gud för att endast en kortvevka på jobbet ska genomlidas denna gång.

Over and out









One of Those days


Saknar dig mamma.

Cupcakes!

Har gjort mini-cupcakes helt själv! Ganska fina blev de med tycker jag!





Och här sitter jag och T i soffan och är lite rastlösa. Tänker att vi vill hitta på nåt eller hälsa på någon men eftersom vi lever 2014 så är det inte möjligt om man inte bokat in det 3 månader i förväg haha

Det får bli lite tacomys här hemma istället helt enkelt! 

PS om någon vill komma och fika cupcakes imorrn eftermiddag (T jobbar till 17) så hojta till! 

Adios!

Lördag!!

Hej hopp! 
Medan min kära sambo jobbar helg så har jag ägnat dagen åt att först äta go-frulle med jordgubbar och keso. Sen tog jag bilen bort till Actic i Boländerna och brände av ett styrkepass där. Sen åkte jag vidare till Gränby och strosade i affärer och kolla på nya butiken med protein etc som öppnat. Slutligen storhandlade jag på Willys innan jag åkte hem. Tungt var det men det gick bra! Och en välfylld kyl är ju typ det bästa som finns haha Lite ledsen för att jag inte fixar cyklandet nu när det är så fint väder. Meeeen värre saker har hänt i världen! Nu ligger jag och klurar på om jag ska baka ett lass mini- cupcakes! Bara för att jag har lust med det! Den som lever får se! Hoppas ni har en fin helg :)

Over and out!




Smärta

Den där brännande smärtan som etsat sig fast på höger sida vid revbenen och bak i ryggen vägrar verkligen att ge med sig. Det är alldeles överjävligt när jag cyklar och hela vägen hem från jobbet grymtade jag av smärta och det kom faktiskt en tår med, fast jag försökte mitt bästa att hålla dem i schack. Höll på att bli knäpp innan jag äntligen kom hem och fick slänga mig på soffan. Känns bara så otroligt otroligt trist att cyklingen inte funkar längre. Jag har ju sett framför mig att jag ska kunna cykla till jobbet hela månaden dom jag har kvar. Men utsikterna för det ser inte så bra ut :/ faaaaan. Men viktigast av allt är ju att vår lilla tjej mår bra, mina krämpor är ju något så litet jämfört med det. Om hon visste vad hennes föräldrar längtar efter henne!

Började dagen med en stor smoothie och en supergod grape! Hade en klänning och kavaj och körde alltså kjolfredag i vanlig ordning.

Nu ska jag slappa en stund till på soffan med Plaza Kvinna innan jag ska styra upp lite tacos tills älsk kommer hem!






Fin kväll!

Efter jobbet idag hoppade jag på cykeln i vanlig ordning och trampade ner till stan. Där mötte jag upp fina Eva och Karin för en AW på Magnussons. Sån himla härlig kväll med god mat och massa snack. Tycker så mycket om dem och det är alltid lika kul att ses! De har lovat att även vilja hänga med mig efter att lillan kommit hehe

Den här kvällen var precis vad jag behövde! Veeeery happy and Ready for bed.
Natti



Först gudomliga frukosten imorse som smakade sommar! Sen middagen som blev vegetariskt och var väldans gott och fräscht och sen en liten dessert med chokladbrownie dom var to die for! Såååå god och alldeles krämig och skitgoda nötter runtom, rekommenderas, både varmrätten och efterrätten.

Usch

Fy vilken seg pissdag. Ni vet när man vaknar med den där känslan i magen av att man bara är ledsen och trött och vill gömma sig under täcket. Och så måste man ändå lufsa iväg till jobbet i vanlig ordning. Och varje gång någon säger nåt så vill man bara slå dem i ansiktet typ. Särskilt personer som bara säger puckade saker. Och man vill liksom bara vara i freeeeed.

Jaja nu är det kväll iaf ovh bara halva veckan kvar. Gymmade efter jobbet och passet gick över förväntan och efter drygt en timme av crosstrainer och styrka och stretch så var det dags att cykla hemåt. Väl hemma så hade Tommy förberett kvällsmat åt mig, kvarg med bär och frön (han vet att jag vill stt bären ska hinna Tina lite innan jag äter det). Snällt!

Så nu ligger jag nyduschad i soffan och mätt i magen och tänker att jag hoppas på en bättre dag imorrn. 





Idag

Blev en cykeltur till Maxi förut. Passade även på att strosa runt lite på Lindex och det blev faktiskt ett litet rea-inköp till liten. Sen blev det massa matshopping och cykel hem med fullt av påsar. Och så förberedde jag fläskfilé, stekt färsk sparris, bakad potatis, sallad och tsatsiki som intogs i solen på balkongen. Sämre kvällar har man sett ❤️️





I övrigt har jag också rensat och gjort fint i vår kökslåda plus i Tommys garderob samt tagit hand om all tvätt. Produktiv dag skulle jag säga! Nu förtjänar jag att slappa med schulmans bok. 




Ledig måndag

Känns underbart att vara ledig idag men ändå inte 100 % för jag hade ju velat att Tommy med var ledig. Vi fick iaf en frukost tillsammans på balkongen innan han nyss åkte till jobbet. Själv sitter jag kvar på balkongen och njuter i solen en stund och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan byta i maskinerna. Blir nog en cykeltur sen och handling på vägen. Tänkte laga något gott tills Tommy kommer hem och hoppas på att det kommer fortsätta vara balkongväder!






Helgen har som tidigare nämnt varit jättefin! Massa kvalitetstid med familjerna. Igår var vi hos Tommys pappa hela dagen och åt massa god mat och sen spela vi massa omgångar kubb och avslutade med ett par vändor krocket! Sen tittade vi in hos hans mormor och fikade och pratade en stund och hjälpte henne med hennes 1000-bitarspussel innan vi styrde bilen hemåt. Landade inte hemma förrän vid halv ett inatt så man är lite mör idag, men det gör ju inget, det var det värt. ❤️️










Who's hiding in there?




Fiiiiiiina påskhelg!

Har en jättefin påskhelg med en blandning av familjetid med Tommys och min sida. Godis för själen. Och på tal om godis, efter den här helgen har jag ätit godis för en hel livstid.

Igår var vädret underbart så jag och T stod ute och sparkade boll efter hockeyn. Tommy målis och jag skytt. Värmen i luften, solen på himlen, kärleken i luften, familjen nära, ren och skär lycka! Sen när solen började gå ner så gick vi en promenix, alla kidsen med respektive. Fint!







Morgonpigg

Kunde inte sova längre än till typ halv sex. Det är ju lite tröttsamt förstås. Ligger ändå i sängen och drar mig en stund och lyssnar på fåglarna som kvittrar utanför fönstret. Igår åt vi spontanmiddag framför hockeyn. Mats kom inte hem förrän efter jag somnat så det var bara vi kids som käkade. Och ja, matchen var ju en rätt deprimerande historia även om Färjestad hade sina ljuspunkter.

Idag blir det stan för lite matshopping för mig och Mats och ikväll middag med delar av Tommys familj! 


Varför man inte åker tåg

Fan så tålamodsprövande det är att åka tåg. En timmes försening och massa små stopp och signalfel hela vägen. Det är ju så man blir knäpp. Och så har jag en liten busig tjej i magen som lever runt som bara den. Och bortsett från trycket det skapar under revbenen så är det mysigt med sällskap och att slippa vara ensam :) Fast vi saknar älsk, det gör vi!

Nu borde vi snart vara framme, så glad påsk! 

Värmland nästa!

 Igår hade vi AW med jobbet hemma hos Li! Vi grillade och myste och åt tårta, en hemskt fin kväll verkligen. Jag har så fina kollegor! 





Men nu sitter jag på tåget från Uppsala till Sthlm och sen ska jag vidare till Värmland! Det ska bli så skönt med ett miljöombyte. Fast jag kommer sakna T, även om det bara är 2 nätter vi är ifrån varann. Men det är länge nog! Ska iaf ha mysig familjetid i helgen och det ser jag massor fram emot. 

Glad påsk fina ni!

Bomull i skallen

Tog mig iväg till gymmet idag efter jobbet. Kändes fint att få svettas lite och  lyfta lite, jag behövde verkligen det efter idag. Min skalle är full med bomull och outredda tankar som snurrar runt runt. 

Imorgon ska vi till barnmorskan på 25-veckors kontroll. Ska inte dit förrän 8.15 vilket betyder soooovmorgon för oss! Sen AW med grill hemma hos Li på kvällen. Mycket fint att se fram emot :)

Myssöndag

Myssöndag som började med att jag kom ut från duschen till en pojkvän som varit och köpt både frukost och en superfin bukett tulpaner. Sen blev det frukost framför en film innan vi somnade en stund i soffan! Sen var det bara att snabbt få på sig lite kläder och make för en tur till Knivsta för tjejträff hos Annso. Det blev fruktsallad, middag och pyssel och tjejsnack inemellan. Sen hem till Tommy för söndsgsmys i soffan framför ännu en film. Perfekt avslut på en perfekt helg. 

Men nu dags att sova. Bara 3 arbetsdagar framför mig och sen bär det av hem till skogarna för massa familjetid under påsken!







Och så ett par bilder från mysiga grillmiddagen hos Annso, Andreas och Linnea igår!




Barnloppis!

Imorse efter frukosten (som för övrigt intogs med en filt virad runt kroppen och solen i ansiktet på balkongen) stack jag och T iväg till Storvreta församlingshem på barnloppis. De hade jättemycket fint och välbehållet och jättebilligt var det med! Vi hjälptes åt att välja ut lite olika bebiskläder till lillans första tid på jorden. Tommy valde Jeansgrejerna och jag körde mer på bomullsbodys som är lätta att knäppa och sköna mot huden. Men vi valde bara sånt som båda gillade! Kul och mysigt var det och nu har vi suttit här hemma och kollat outfits åt lilltjejen :)

I övrigt har jag planerat om alla plantor till större krukor och Tommy har städat lägenheten och så har vi tvättat! Nu ska jag styra ihop en sallad, såsen är redan klar och sen beger vi oss till Knivsta och bästa Anderas, Annso och Linnea för grill n chill kvällen till ära! Mysigt!



Alla kläder blev tillsammans 265 kronor, vilket kap va?! 


Jag har pysslat lite på kvällarna i veckan eftersom jag vilat från träningen. Blev påskägg till hela vår lilla familj.

Tgif

Freeeeedag! 
Har varit en tuff vecka av olika anledningar och det är underbart skönt med helg. I helgen blir det parmiddag, tjejhäng och ikväll fredagsmys med älsk så klart ❤️️ 


Idag går vi in i vecka 25 och drygt 60 % av graviditeten har passerat. 

Hej hopp

Har haft en fin tisdag på det stora hela. Efter jobbet kom finaste Emelie på besök och det blev både bebisbabbel och kärlekssnack. Mysigt att prata om sånt med någon som är i samma sits en stund faktiskt! När hon gått hem så gjorde jag ett gäng energibollar (havregryn, boveteflingor, paranötter, kakao, kvarg, mjölk, solrosfrön, russin, torkade aprikoser, agavesirap och gojibär, rullade i sesamfrön) som jag tänkte ha som mellanmål på jobbet. Försöka byta ut lite frukt mot de kanske. Sen gjorde jag en tomat och fetaost-sås och fullkornspasta till kvällsmat och matlådor. Sen vid åtta kom Tommy hem! Nu har han ätit och sitter i soffan och äter godis, det var han värd efter 11 intensiva jobbtimmar. Själv försöker jag hålla mig borta från sovkerstinna saker på vardagarna. 

Snart dags att zzzzova. Huvudet har sprängt hela dagen och den här tjejen behöver verkligen sova!

Fika med Emelie!
Början till en pastasås!
Energibollarna!

En sak till

En sak till att vara tacksam för. Har fått mail från hela tre olika kunder idag som skrivit så snälla ord om mig i min yrkesroll att jag blir alldeles varm inombords. Har skrivit ut mailen och strykit över de fina raderna med överstrykningspenna och satt upp dem på min jobb-anslagstavla som en fin påminnelse om det fina i mitt jobb!

Bloody monday

Har inte haft någon bra dag idag. Regn, ont i magen (musklerna som sträcks ut tror jag), och så fick jag inte jobbet som jag hoppats på. Bättre måndagar har man sett. Toppen som jag vann via Kari Traa kom iaf idag i brevlådan :) Man ska va glad för allt det lilla och fina i vardagen för det har jag lovat mig själv!

Natti




Det fina i livet

Dagarna rullar på i en faslig takt och vi är redan inne i vecka 24! Nästa vecka är det dags för första barnmorskebesöket sedan vecka 10. Då ska vi få lyssna på litens hjärta, spännande och häftigt! ❤️️

Idag har vi haft en riktig Mysdag. Först film och frulle i soffan och sen föreslog Tommy att vi skulle sticka iväg på loppisar. Sagt och gjort, efter filmen begav vi oss mot Björklinge och stannade på två olika loppisar. På första köpte jag grejer till mina fröer och krukor till tomaterna och en bänk att ha alla tomatplantor på ute på balkongen. Andra loppisen hittade vi inget särskilt. Påväg tillbaka stannade vi hos Stina, Jerker och Amanda och pratade lite strunt innan vi åkte vidare hemåt. Lagade spagetti bolognese till middag (man får passa på när man har lite överblivet rödvin!) och sen föreslog Tommy en promenad. Så nu är vi just hemkomna från promenixande och har landat i soffan. Nu blir det inte många fler knop idag! 

Hoppas ni haft en lika fin helg som mig! 


Unnade oss kladdkakefika efter maten :)

Sovmorgon!

Shit alltså, gissa när jag och T vaknade idag?? Halv elva!!! Galet, har inte sovit så länge på år och dar. Jag vaknade ju givetvis flera ggr innan klockan var så mycket men jag orkade inte sträcka mig och kolla på klockan för jag trodde hon var sådär skittidigt som det alltid är för mig när jag vaknar i vanliga fall. 

Nu är iaf Tommy nere i tvättstugan och jag har diskat upp allt från gårdagens supermysiga och goda middag med fina T och S och deras snälla barn! Älskar sådana kvällar, när man bara äter gott och sitter och snackar med finaste sällskapet. Perfect evening med andra ord!

Dessutom körde vi lakritsprovning av lakritsen från vivamalaco som jag fick från buzzador. Den är god men vi var alla överrens om att både smak och konsistens var absolut bäst på havssaltsmaken. Chilli var den som smakade minst tydligt, den smakade nästan bara sötlakrits tyckte vi. Men gott var det med lite lakrits på maten! 

För övrigt såg menyn ut som då att det blev lite småplock innan maten, bl.a. Frökex och guacamole. Sen grekisk pyttipanna med fläskfilé och rödbetor bl.a. Samt Tzatsiki till. Och sen tobleronekladdkaka, färska jordgubbar och grädde till efterrätt.

Nu har jag landat i soffan och ligger och känner när lilla hjärtat har vaknat till och ligger och sparkar runt därinne! Och när Tommy kommer upp från tvättstugan ska vi äta en lång frulle och se en film. Perfekt mulet väder för det.









Härliga lördag!

Har haft en mysig lördag! Mest grejat runt här hemma. Jag har planterat om endel av mina odlingar till mindre krukor och Tommy har städat. Sen har jag fixat en hel del med maten inför ikväll!  Och gymmat! Vilket gick jättebra, heja mig! Och så har vi myst med öl och cider på balkongen i solen, vilken lyx ändå. 








Lovely friday!

Sådär jag! Fredagskväll äntligen! (Efter en hutlöst lång vecka med en hel del övertid på jobbet) Vi slutade båda hyfsat tidigt idag så när vi kom hem från jobbet gick vi ut på en promenix i solen, hur härligt som helst 💕 och nu ska vi ha tacokväll, lösgodis, Lets Dance och Suits. I love this friday!






Goder afton!

Stressig jobbdag som blev längre än tänkt men strax innan fem begav jag mig iaf från jobbet till gymmet! Fick till ett bra pass, som vanligt med fokus baksida. Först 25 minuter Crosstrainer och sen en liten cirkel, ett superset och en ryggövning följt av stretch.

Fredag imorrn! Feeeeeel the love!!




Borde sova!

Borde sova för längesen! Helst innan halv tio. Men idag blev det sen middag till följd att att jag fixat ärenden efter jobbet plus att jag sen tvingade mig själv att prova lite kläder. Ingen rolig historia det inte :/ Blev iaf nya träningsbrallor, träningstopp, linne, leggings och underkläder.  Det var liksom slut behov, har ju växt ur allt och det är svårt att pressa ner mage och bröst i befintliga träningskläder. BHn ser ut att rymma minst en stor stjärt i varje kupa. Inte det minsta imponerad av den utvecklingen, men det är ju inte valbart har jag förstått!

Har iaf haft en mysigt kväll, efter att jag fick komma ner i varv i Tommys famn efter min hemska shoppingrunda. Nu ska jag försöka sova iaf! Natti!!






Min dag

Om jag haft en bra dag?! 
Först en superbra utbildningsdag hela dagen förljt av ett gympass på Actic där jag mötte upp Stina en kortis. Alltid kul att träffas även om vi inte hann göra själva träningen ihop eftersom jag kom sent och hon skulle gå tidigt. Iaf blev det crosstrainer-intervaller och styrka för axlar, triceps, rumpa och den djupt sittande coremuskulaturen. Bra fokus och flyt men kände mig rejält trött efteråt och det kändes att jag tränat 3 pass på 3 dagar. Piece of cake förut men nu måste man lyssna mer på kroppen. Imorrn blir det helt klart en vilodag och en massa jobb istället!

Sen har Tommy varit och köpt en barnvagn åt oss idag!! Jag hitta den på blocket igår, rn helt oanvänd Bumbleride trehjuling. Vi har ju hela tiden varit ute efter en bra terränggåebde men smidig och lätt trehjuling och gissa min lycka när jag såg den annonsen. En alldeles ny till ett bra pris med både ligg och sittdel! Jättefin är den dessutom tycker jag! Men ffa stadig, härlig att köra, lätt stt packa ihop och väger bara 9,5 kg. 

Sen fick vi ett paket från Tommys bror och hans tjej med en jättefin liten klänning som de köpt åt vår lilla tjej i Mexico! Så fint!

Sen hämtade jag ut mitt paket från buzzador med massvis av lakrits i! Yummy Yummy for the tummy!

Och så har min bästa Tommy förberett potatisgratäng och fläskytterfilé kvällen till ära! Och veckohandlat! Han är bäst! Och så har han satt in bilder och grejat med den fina ramen jag fick i 30-årspresent av hans mamma. Den ska sitta i litens rum och uppdateras med andra bilder framöver men nu har vi iaf 
fått upp den på väggen.

Men nu ska jag ta en dusch och sen slappa och vara bara väldigt glad resten av kvällen ❤️











Åt dessutom god pulled pork idag till lunch på Primaten (ett ställe som serverar stenålderskost) Fint som snus och goooood salladsbuffé och Frökex till det!