Igår och lite idag






Några bilder från igår när jag och Maja planerade lite blommor💕
Idag är vädret super och vi väntar lunch och middagsgäster! Ska bli supermysigt! Men nu ska jag vila på soffan på altan medan Maja sover❤️



Hej då

Fortsatt sjukskriven på 50% vilken känns bra för en sliten kropp och mer än märkbar smärta. 
Idag åt jag hej då-lunch med min fina Jen. Fy vad jag kommer sakna dig och allt vi delat genom åren ❤️ 



Grill

Vi har varit på utvecklingssamtal för Maja idag och fick så fina ord. Bästa tänkbara för ett par föräldrar, vår fina, älskade lilla tjej❤️

Sen åkte vi och köpte en grill! Och premiärgrillade! Det blev supergott! Halloumi, kött, chorizo, klyftpotatis, sallad, dressing och sås! Lovely!


Natti

50%

Sjukskriven på 50% tillsvidare. Nytt läkarbesök på torsdag för att se över en mer långsiktig plan med en läkare som är mer insatt i det här med havandeskapsförgiftning osv. Så igår och idag har jag åkt hem och sovit ett par timmar innan jag förberett middag och hämtat Maja. Ska snart åka och hämta henne nu. Kände mig betydligt piggare igår eftermiddag och kväll och orkade vara med mera. Kändes otroligt skönt. Har känt mig så fruktansvärt sliten i flera månader nu och det tar på psyket. 


Bilder från i helgen när vi hamnade i en hagelskur! 

Helg

Igår jobbade Tommy sent så jag och majsan hade myskväll bara vi två. Lekte i sandlådan och delade en isglass, gick in och Badade, åt middag och sen myste i soffan och degade med lera. Maja blir superarg när man sätter på TVn numer eftersom hon antagligen vet att vi vill vila då så det är extremt lite skärmtid i den här familjen medan Maja är vaken numer haha Men ibland hänger vi i soffan ändå, fast utan TV och med lite musik istället, mysigt!




Idag har Tommy jobbat, jag har varit iväg på möhippa en sväng och Maja har varit med Jenny, Viktor och deras hund Smilla! Tommy sa att dan på jobbet gick snabbt, jag hade en trevlig förmiddag och lunch på hippan och Maja hade haft det jättebra med sina barnvakter och inte varit ledsen en enda gång. Verkar som att alla haft en braaaa dag fast på olika håll alltså! Jag var på hippa för min fina vän Julia. Dock valde jag att avvika efter lunchen eftersom min kropp behöver all vila den kan få. Dock fick jag kämpa med att hålla ögonlocken uppe tills Tommy kom hem och lekte med Maja och lagade mat medan jag sov någon timme. Sen åt vi oxfilé! Så JÄDRA GOTT!! 




Lazy sundays turn to monday too soon

Hej från bingen! Söndag och jag ska zzzzzova nu! Vill bara berätta att helgen varit fantastiskt fin med Tommys mamma och man som var här hos oss. Maja är som en sol när hon får hänga med sin farmor❤️

 Sen hade jag och Jen avskedsmiddag på Tilltugg i lördags. Jag grät när jag åkte in till stan för jag tänkte på alla fina minnen vi har ihop och det slog mig hur tufft det känns att hon lämnar den här stan. Vi hade iaf en superfin sista kväll med alkoholfria drinkar och grym mat. Linkade sen tillbaka till bilen med en fruktansvärd smärta under revbenen och det var en pärs att ta sig hem i bilen. Men trots överansträningen så var det  viktigt och så väldigt värt det, en kväll att minnas.

Natti



Helt slut

Varit på förlossningen halva dan och tagit massa prover pga mycket smärta under höger revben. Samma som förra grav. Proverna visade inget direkt onormalt och bt är bara något förhöjt så det är glädjande besked. Men fortsätter smärtan ska jag komma tillbaka. De rekommenderar också en halvtidssjukskrivning så det är något jag får fundera över under helgen när jag ordinerats vila.

Hoppas er fredag varit bättre och mindre fylld av oro än min!
XOXO

Hotell

Det här med att sova på ett hotellrum helt ensam och utan familjen, konstig och väldigt ny grej! Saknar såklart mina bästa men har ju iaf mini med mig i magen hela tiden❤️ Efter en rastlös natt är jag nu laddad för storfrukost, whoop whoop! Och sen en heeeeeldag med föreläsningar och mässa!





Some lovin'

I fredags var vi på datenight, jag och min bättre hälft. Lilltjejen var hos bästa Julia, Anton och Leon och hade en supermysig kväll och jag T hann med både bio och middag på basilico och att promenera genom stan. Det var Så mysigt och första gången vi gör en sån grej sen Maja kom, gick på datenight ❤️ Efrersom vi inte har familjer i närheten så blir det inte naturligt men den här lösningen var super, Leon och Maja har så roligt ihop dessutom!

Igår hade vi Jennie, Martin och Alba här under eftermiddag och kväll, också himlans mysigt! Mycket snack, häng, lek, kolla djuren på gården osv. 



Jag tränade också igår förmiddag! 

Superhelg❤️

Åh sicken superhelg! Jättehärlig dag med Julia, Anton och Leon igår. Cyklade, picknickade, lekte i lekpark, snackade, lagade och åt gooooood middag och spelade spel när barnen knoppat in.
















 Idag har det varit vårväder så vi har fixat massor i trädgården. Jag har rensat, Tommy har fixat odlingslådor och Maja har hjälpt till både här och där. Och så promenerade jag rundan med Maja i vagnen när hon sov. Och sen fixa mer i trädgården, inspektera att vi har gooooda förutsättningar för många rabarberpajer i sommar! Sen har jag och Maja badat. Ikväll har vi ätit köttgryta som har stått och puttrat halva dan. Livet alltså, jag är så tacksam❤️








Nu är Maja och Tommy ute en sväng igen och jag tar igen mig i soffan med en (många) bit choklad och min målarbok. Njuter av en så himla fin känsla i magen. Det är inte svårt att känna tacksamhet mot livet dagar som dessa❤️



Lördag!

Veckorna rinner på och på måndag får jag min delegation och börjar ta egna ärenden och besluta i dessa på jobbet! Whoop whoop!
Idag började jag och Maja morgonen med att förbereda inför kvällens middag plus göra en kladdis. Bra start! Sen har vi städat städat städat. Och nu tar jag igen mig 5 minuter på soffan innan jag ska förbereda tsatsiki och plocka ur diskmaskinen och sen väcka Maja. Efter lunch kommer bästa Julia, Anton och Leon hit så ska vi cykla till hammarskog och picknicka och ikväll laga middag ihop. Jag spår en superlördag! Tjipp!