Färg och mer färg!

Måndagsblå:



Tisdag Färgglatt!




Det var bara det. En liten update av hur färgglatt veckan har börjat.

Ska upp med tuppen imorgon och spela tennis med Sara sen jobba lite innan jag ska luncha med Iverhedskan och sen tvätta och promenad med Jen på kvällen! Vilken superdag va! Och så packa lite då, för på torsdag tar jag ju flyget till Trondheim. Så det blir bums i säng för mig nu!

God Natt med er folkens

Blodomloppet!

Sprang Blodomloppet ikväll! Dock ingen aning om vilken tid jag fick. Annika sa att jag var plats 27 av alla kvinnor som sprang 5 km. Inte illa med tanke på de över 10 000 som deltog i år. Men jag tvivlar lite på det efter att ha kollat på tidigare års tider. Kändes som det gick segt mot slutet för jag gick ut hårt i början och jag tvivlar på att jag kom in på under 24 ens. Synd! Hade hoppats på att slå vårrusets tid! Återkommer när tiderna finns tillgängliga på nätet.

Här är en bild från vårruset förresten. Snacka om övertaggad tjej!

Måndags-unnande

Idag har jag måndagsshoppat lite för att få upp humöret. Har spanat in en topp länge nu men idag slog jag till. Provade den och den satt banne mig som ett smäck! BH-löst, enkelt och somrigt, 3 av 3 möjliga! Fast egentligen är det en baddräkt men det låtsas jag inte om för i sommar ska jag dansa runt på dimmiga dansgolv med svettpärlor i pannan och stort leende på läpparna i den här finingen. En bränna på det med så. (Helt sjukt vad blek jag är!!)





Ojojoj vad många egobilder!

En sista bara. Jag inhandlade änbtligen ett par nya mysbrallor och ett skönt ribbat linne. Man ska ju till skogarna (de i Norge alltså) på torsdag och bara leva naturliv med promenader, familjetid och god mat. Jag längtar! Då blir det väldigt lite uppklätt och väldigt mycket mysbyxa för hela slanten!


Helgen

I fredags klippte jag mig efter jobbet och sen på kvällen var jag och Jen ute och promenerade i nära 2h. Förutom det så köpte jag festivalpass till både P&L och WOW!

På lördag morgon vid tio möttes vi på stan och strosade i affärer samt köpte födelsedagspressy åt Madde innan vi drog hem till Ann-Sofie. Från A-S tog vi deras bil till Helping Hand, Plantagen, Biltema, Media Markt och kom hem med lite av varje. Bland annat en dammsugare till mig. Hiskeliga pengar att lägga på ett verktyg som bara leder till en så jävla tråkig aktivitet som att städa!


På kvällen var det dags för födelsedagsfest hos Madde med en massa härliga människor. Där blev det grill i solen, massa snack och ölspel. Jätteskön och rolig kväll verkligen!


Söndagen var jag bara allmänt låg och saknade. Så himla mycket.


saknad.

Grattis på mors dag mamma.
Älskar dig och saknar dig så jag håller på att gå sönder. Idag och alla andra dagar minns jag dig som den bästa, mest osjälviska mamma någon kan ha. Jag skulle ge allt för att ha dig tillbaka i livet.

Love/T


On a clear night








Good job!

23.20 sprang jag i mål på efter vårruset. Jättepositivt överraskad med tanka på omständigheterna. Knappt ngn konditionsträning, mkt värk i alla leder och en del röka och kröka på det. Tänk vad lite vilja kan göra för en haha Men det allra allra bästa var att jag inte hade ont någonstans alls, helt otroligt verkligen, vilken känsla! Mer sånt.

Men nu är jag alldeles slut. Hade picknick i solen efter loppet och sen promenerade vi hemåt men så glömde jag cykeln så jag och A-S fick gå tillbaka och hämta den (hon är en stjärna som följde med så jag slapp gå själv!) Kom hem för en liten stund sig och har precis tagit en dusch. Nu blir det sova sova säng!! Tennis 06.30 imorgon bitti.





Natti.

Vårrus!

Idag är det dags för årets Vårrus i Uppis. Jag mellanlandar hemma för lite käk och ombyta och ska möta upp tjejerna om en timme. Hoppas min trasiga kropp låter mig ta mig runt hela rundan utan att jävlas allt för mkt!

Kläder på sistone:

Måndag och slappklädsel med tandborste i högsta hugg:


Tisdag och vårklädd:


Onsdag och klädd för heldagutbildning i signaturmönstret, randigt.


Torsdag - Färgglad!


Så ja, wish me luck ikväll!
Ciao.

Jag och Jen vill ha helg. Nu direkt!!

Bra dag! Springtur tidigt imorse och sen iväg till Sthlm. Jättebra och givande utbildning med 2 kollegor samt Jen. Efter detta lämnade vi in Jen´s cykel som har fått punka och sen strosade vi runt på stan i second hand-affärer och andra små shoppar. Jag köpte tennisbollar och så hittade jag ett bord som jag så gärna vill ha! Har inte bestämt om jag ska köpa det än. Det är rätt stort men det gör inte så mkt för mitt rum är så stort och jag vill att matbordet skall vara mittpunkten och blickfånget snarare än TV och soffa. Får suga på karamellen!

Här är bordet, man ser tyvärr inte så bra men det är verkligen jättefint. Jag vill ha bordet, bänken och tre vita stolar av den sorten som det syns lite av på bilden, längst in till vänster!

Just nu: Är jag så sugen på en påse lösgodis att jag kunde dö. Men det blir inte för fröken Alex ikväll.

So Long

Tisdag, vilken intetsägande dag.

Det är tisdag, jag har precis käkat, kastat in en maskin tvätt och om en stund kommer Mackan. Ska slänga mig på soffan en stund tills han kommer.

Imorgon är det heldag utbildning i Sollentuna, sweet!

Over and out Folks!

Livet!!

Hej hej hallå!
Dåligt med updates för fröken Alex på senaste påpekade min kära storasyster L. Jag tror jag varit lite för busy med att leva, njuta av livet. Det har varit några riktigt bra dagar här på sistone. Veckan som har gått har jag: flyttpackat en herrans massa till långt in på nätterna, gått långa promenader med Jen, lunchat på stan, köpt babykläder, träffat fina kollegor med två små nyfödda bäbisar, skrattat, haft ångest, analyserat, varit arg på någon annans kärlek, skrattat mer, umgåtts med Barbro och storebror och njutit av varenda sekund, burit en herrans massa flyttkartonger, ätit jättegod grekisk mat, spelat tennis, joggat, solat och så har jag saknat min mamma. Alltid saknar jag dig mamma men väldigt mycket just nu. Det var ju du och jag som skulle göra det här tillsammans. Vi skulle välja gardiner, styla min lägenhet, dricka rosé i trädgården och äta pistagenötter (för det älskade du!), prata om allt som varit och prata om allt som ska bli, äta grekiskt och strosa runt på stan i min nya stad. Åh gud vad jag saknar dig mamma och vad jag önskar att du var här nu.

Lite bilder från den senaste tiden:

After Work på Katalin med sköna kollegorna förra helgen.


Ann-Sofie bjöd på hemmagjord vit choklad-mousse-kaka i måndags eftersom hon fyllde år förra helgen.


Kingen har börjat odla skägg!


Flyttkaos. Say no more.


Flyttöl så klart! Bästa Barbro och Johan.


Bror fixade provisoriska gardiner och det hänger en bäddmadrass på min franska balkong. (Fransk balkong, vad är det för ett påhitt?)


Middag på Tzatsiki, grekisk restaurang!


Såklart dring på Tilltugg innan hemgång.





Söndagskvällen har spenderats åt att dricka ett par glas rött, käka lite och snacka skit på Saluhallens uteservering.

Har haft en superfin helg verkligen, så glad att ha haft Johan och Barbro här! Dagen idag har spenderats åt stor fin frulle med B & J innan de åkte vid lunch, parkhäng med Jen, Tennisträning (som gick bra!!) och slutligen vin och smått och gott på uteservering. Perfekt söndag verkligen.

Det kommer bli en riktigt bra sommar det här, det känner jag på mig!

Ooops, I did it again.

Bra helg på det stora hela. Lite snedsteg hit och dit men va fan kan jag säga, shit happens, ingen är perfekt. Jag och Jen har hängt nästan dygnet runt, ätit pizza, sett två riktigt sköna filmer, slumrat oss igenom en inte lika bra, promenerat, snackat, lyssnat på musik. Sånt där man gör en helg som inte kräver ngt särskilt av en, men som kräver allt av en annan. Vi har haft mkt kvalitetstid jag och Jempa på sistone, viktig tid som betyder.

Idag spelade jag tennis igen. Nu var den andra tjejen också där och vi bestämde att vi ska försöka få till att spela tennis någon morgon i veckan framöver. Måste slipa lite på tennisformen om jag ska kunna spela mot grabbarna. Det känns jätteroligt att ha en trevlig tjej att spela mot!


Jempa lämnade nyss mitt mansion så nu ligger jag i sängen i en tom lgh och ser hockeyfinalen. Kom igen nu Sverige.

Stressful.

Har haft en heldagsutbildning om kommunikation vid förflyttning. Jättebra och givande dag men bra balans mellan teori och praktik!

Håller på och ringer som en tok till min nya hyresvärd men får inte tag på honom. Behöver ju ha nycklarna till nya lägenheten på söndag då jag ska ta över den. Stor jävla stressklump i magen på den. Som om det inte vore nog med annan skit att grubbla över just nu, fy fan.

Lite bilder på senaste:

Kläder i tisdags


Jag och A-S käkade lunch på Lingons uteservering i tisdags.



Sen åt vi Piggelin och Calippo i solen på bryggan nedanför Lingon.


Innan löprundan i tisdags kväll.

Håller på och tvättar, grubblar en hel del och håller på att stressa sönder över att jag inte får tag på min nye hyresvärd, om två veckor står jag utan lgh, vad gör jag om jag inte får tag på honom? Blir ju inte det minsta förvånad om det strular till sig nu, inte mer än vad jag förvänar mig. Men snälla snälla, kan det inte bara få flyta den här gången?

So Long.

White legs.

Sitter här på sängen, lyssnar på Fleetwood Macs senaste platta och har brecis bokat flygbiljetter till Trondheim Kristi himmels-helgen. Då ska vi minsann upp och hälsa på broder och co. Åh vad kul det ska bli!

Annars har jag spenderat större delen av dagen i Gävle. Jag hade kjol och bara ben för det var ju så varmt. (Oj vad vita ben!) Vi åt lunch på en uteservering. Vårens lyx är att kunna sitta ute i solen och äta.

Today:



Nu väntar jag på att Jempa ska höra av sej. Hon har en föreläsning ikväll och när den är klar ska vi ut på kvällspromenad.

So Long

Välkommen in

Har varit på styrelsemöte med facket ikväll och efter det drog jag en drygt 6 km löprunda. Jag fick dock ha min Iphone i en plastpåse, nedstoppad mellan brösten i min sporttop. Har inte fixat en sån där hållare att spänna kring armen än. Detta resulterade i att Runkeeper inte riktigt gjorde sitt jobb o skärde av en sisådär 1 km såg jag när jag kollade på kartan. Tyckte siffrorna lät missvisande, jag gjorde ju en riktigt bra runda idag (med tanke på formen).

Helgen var det ja.
Efter staden på lördagen så drog vi hem till mig och hängde på min balkong med varsitt glas rosé och choklad och nötter i solen. Helt underbart skönt.



Efter lite tjejigt fix och trix ("Passar den här till de här byxorna?" "Kör du på kjol eller jeans?" "Är det snyggast med istoppad blus eller inte" "Åhh, vilken fin färg det var på den bluysen, vart har du köpt den?") styrde vi stegen mot Aspentos där det blev förrätt och varsinn Mariestad i solen i väntan på grekiskt käk. Jätte-jättegott!


Sen blev det en drink på Tilltugg.

Söndagen blev sådär lagom slapp med en bra film på förmiddagen innan vi mötte upp Jen vid bussen vid två och käkade lunch på en solig uteservering i stan, Unico. Där åt vi sallad och skrattade åt gamla minnen, kändes nästan som förr och det var så vemodigt när alla sen skulle gå åt sitt håll.



Sen cyklade jag iväg på min tennisträning där jag återigen fick privatlektion eftersom den andra tjejen var sjuk. Söndagskvällen spenderade jag åt en promenad med bästa Jempa!
Tack för en helt fantastisk helg tjejer, verkligen, kunde inte varit bättre!

Igår köpte jag Fullham-Liverpool-matchen men mitt internet var helt urpsykat så jag blev jättearg och gick och la mig istället. Vaknade och var fortfarande lite arg. Ska ta tag i den här med internet i veckan.

För övrigt har jag mycket roligt att se fram emot ett gäng helger här framöver, men mer om det en annan gång! Nu ska jag försöka publicera det här trots ett urpsykat internet och sen ska jag banne mig sova. Mässa i Gävle hela dagen imorgon, inte fel alls.

Natti.

Can´t quite get you off my mind Mister (and I don´t even know you)

Har haft en sån himla mysig och bra helg på alla sätt verkligen. Lindus kom i fredags och det blev balkonghäng med rosé och rödtjut, brie, sallad, kex och nötternoch massa massa snack till långt in på natten med filtar och värmeljus som sällskap. Vi hade ju så himlans mycket att ta igen, alldeles för länge sen sist.



Sen vid åtta på lördsag morgon var jag och Linda nere på stan och mötte upp Rosell som kom med bussen. På väg hem handla vi färskt bröd och Brämhults juice och annat gott så när vi kom hem blev det stor frulle!

På väg från bussen.

Efter att ha fixat oss lite promenerade vi ner till stan igen. Gick i affärer, shoppade, var smakråd åt varann, provade hattar, sånt där som tjejer gör och älskar.


Ända tills vi blev glass och jordgubbssugna. Köpte varsinn stor glass och en liter jordgubbar och satte oss vid ån och njöt av livet!




Sen drog vi hem till mej och hade balkonghäng och solning i ett par timmar med varsitt glas rosé och två olika sorters choklad och lite nötter!

Nej fy fan, det här går inte, mitt internet är mer segt än ni kan fatta. Måste styra upp d3et här med internet, det är ju ett skämt att det funkar smärtfritt i snitt var tionde dag eller så.

Natti natt

Tjejhelg i Uppis

Har haft en busy day. Blev kvar på jobbet till framåt 17.30. Sen gick jag hem, drog igång ett par maskiner tvätt, cyklade iväg och handlade mat och vin som back-up för helgen, beroende på vad vi känner för att göra om kvällarna. Sen hem, byta maskiner och så ut på löprunda på nära 6 km. Efter en dusch ligger jag nu i sängen i nyrena lakan, bland det skönaste som finns!

Ska bli så roligt att ha tjejerna här i helgen! (Fast Jempa kommer så klart vara himla saknad! Men det kommer högst troligt fler gånger som tur är.)

Men nu måste jag verkligen sova, upp med tuppen imorgon i vanlig ordning.
Natti.

14 – en låt som beskriver dig

Marina and the Diamonds - I Am Not a Robot

Hård yta, men mjuk insida (som få ser).


Jag vet hur du ser ut i inga kläder.

Sjukt att det redan är onsdag kväll igen. Men skönt att veckorna går så snabbt så helgen kommer fort. Började min dag med en löprunda imorse vid 05. Somnade som en stock igår kväll vid 20.30 och vaknade utvilad vid 5. Orkade inte ligga kvar i sängen och grubbla så jag drog ut på en löprunda och helvete vad skönt det var. Precis vad jag behövde imorse. Snälla snälla höft bli bra någon gång så jag kan tillåta mig själv att löpa oftare. Har återupptäckt kärleken till löpningen om vår/sommar/höst.

Today:


Ikväll har jag och Jempa varit ute och proenerat och diskuterat livet och sånt där. Och så har vi planerat inför den stundande helgen när Lindus och Helén kommer och Järngänget är samlat igen (Minus Sandy). Satan så trevligt det ska bli!

Kvällens låt: Veronica Maggio - Inga Kläder

13 – en låt som ingen tror att du skulle älska

Billy Joel - Piano Man

Lite mer Valborg åt folket!









PS Överskriften ljuger. Skulle aldrig palla mer än en Valborg per år, det är mer än Enough för MOI.

12 – en låt som får dig att somna

James Vincent McMorrow - If I Had a Boat

Egentligen somnar jag till nästan alla låtar. Jag somnar alltid till någon lugn playlist. Gillar att ligga och grubbla i sängen till min favoritmusik ända tills jag somnar. Om jag sen vaknar mitt i natten (vilket jag ofta gör) så är det oftast någon bra låt på eller annars sästter jag på någon favoritlåt och lyssnar och grubblar lite till innan jag somnar om. Men jag har förstås väldigt väldigt lågt på, sådär lågt att säkert bara jag kan höra.

Rolling in the Deep.

Jag vill dra ut och springa NUUUUU! Är jag dum om jag gör det just idag när jag har lite extra ont i höften? Fan också, jävla trasiga kropp. Behöver bli av med ett par kilo överskottsenergi.

Har haft utbildning i den nya datajournalen vi ska få i början av 2012 (Ja, vi har fortfarande pappersjournal på jobbet, hello stoneage!). Sen drog jag till banken för att ta ut lite cash och beställa ett nytt visa. Ja någon kom ju visst hem med inget kontokort och en sprucken Iphoneskärm i lördags natt. Grattis Alexandersson, snyggt jobbat. (Det är dock faktiskt första gg jag haft sönder en mobil och tappat kontokort på fyllan).

Trodde jag skulle dö imorse när klockan ringde. Sov i vanlig ordning skitilla, gör jämt det om söndagsnätterna, ångesten ligger allt som oftast på rätt fint. Eller snarare stressen kanske.

Kjolmåndag. (Är inne i en period när jag bara vill ha kjol o klänning på mej, känner mig helt totalt obekväm i jeans och brallor av alla de slag.)


Valborg baby, Valborg!

Igår var det Valborg och det firades som vanligt storslaget i Ekonomikumparken. Sjukt mkt folk, stundvis riktigt bra väder, många nya bekantskaper och dans i natten. På det stora hela en riktigt fin dag och kväll. Hamnade på en fest där det grillades, stektes pytt i panna, dracks rose i stora ölbägare, tonårshånglades och skålades en herrans massa. Fint ska det va!


Ny bekantskap, fransk tjej!

Fatta hur mkt folk det var!

Njöt av Corona m lime i solen!

Internet är helt segt så jag lägger upp mfler bilder senare eller en annan dag.

Idag har det lökats här hemma. Somnade på Jempas soffa inatt och vid tio drog vi hem till mej och kolla en film. Sen blev det hemkörning av pizza, precis vad man behöver en dag som denna!

Latero.

PS körde första löprundan för våren igår! Det gick kanon för att ha haft nästan helt uppehåll från konditionsträning i 3 månader. Blev bara 4,5 km och gick i lugnt tempa, 26 min. Men ändå! Blev inte alls så trött som jag trodde och hade kunnat hålla på ett tag till. men jag vill ta det lugnt och vänja höften lite i taget. Runkeeper (app till Iphone) är hur bra som helst!