Two and a half men

Har haft en skön söndag, en skön helg. Jag behövde den här helgen i ensamhet för lite återhämtning, nu är jag redo att möta en ny vecka.

Hängde med Jempa en sväng tidigare. Brun och fräsch är hon i fejjan efter en vecka i backarna!

Under helgen har jag investerat i två par jeans (För tidig födelsedagspresent till mig själv). Och ikväll har jag förutom att laga 8 matlådor provat olika sätt att kombinera jeansen.

JEANS nr 1:





Eftersom jag verkligen inte kan hitta mina baggy Wrangler jeans får dessa funka. Jag gillar dem, kommer bli perfekta i vår!

Killen som sålde TVn till mig sa att 6:an är världens bästa kanal för killar. Inte bara för killar säger jag, 6:an Rocks! Först 2 avsnitt "How I met your Mother" och nu 2 avsnitt "Two and a half men". Hur bra!? För övrigt, "Two and a half men" väcker minnen. Men det är en helt annan historia.

Hej då helg, välkommen måndag.


Beautiful Sunday

Här sitter jag hopkrupen i soffan framför Spiderman 3. Är nyduschad och har precis fått i mig lite att äta. Spinningen var helt grymt jobbig men rolig, kul musik! På vägen hem storhandlade jag, så nu har jag mat för ett tag framöver. Här ska göras matlådor!

Det är plusgrader ute och snön smälter. Snart kommer våren och sen sommaren! (Bild ovan, sommar -09 i Simpan!)

Men nu ska jag få på mig lite kläder och sen ska jag kila bort till Gränby Centrum och strosa runt lite. Senare i eftermiddag blir det promenix med påföljande te med Jempan. Jempan har gottat sig åt livet under en vecka i Chamonix, men nu är hon back on Swedish ground, redo att ta tag i verkligheten, eller hur var det nu? haha Long time no see, hur som helst.

Later dudes.


God morgon söndag!

Har dragit i mig en stor söndagsfrukost.

Frukostbord ala Alexandersson. Juicen är naturligtvis färskpressad av moi innehållandes ingefära, morot, äpple, kiwi, gurka och granatäpple. Hade ingen mjölk hemma dock, så det är det som fattas. Frukost utan mjölk är som... ja inte fan vet jag, att se på Schlagerfestivalen utan sällskap. Alltså, det funkar men det är en jävligt viktig del som fattas.

Hur som helst. Ville bara slänga in ett inlägg och tipsa om Shout out louds nya skiva "Work". Riktigt jävla bra rakt igenom. Listen to it.

Nu ska jag få på mig lite kläder och springa ner till SATS för lite Spinning.

I want it

Jag tänkte såhär. Någon kanske är sugen på att sticka lite. Men denne någon aknske inte vet vad den ska sticka. Jag har ett förslag! (I min stl då alltså..haha)


Har velat ha en tröja som ovan ända sedan jag såg mina syskonbarn bära sådana sommaren -08. Fantastiskt fin.

Fix och Trix

Fullspäckad dag. Blev inte riktigt som planerad men det är okej. Imorse var jag ju på combat och det var sjukt kul och jag känner att jag börjar bli starkare, lite mer uthållig. Det är för övrigt 3 veckor sedan jag lät alkoholen förgifta min lever och ciggen förgifta mina lungor senast. 3 vita veckor alltså.

Hur som helst. Efter gymmet strulade jag med TVn och ringde runt för att få rätsida på det hela. Jättebra service av killen på OnOff, cred till honom. Jag gick till slut dit för att se vad jag gjorde fel. Sedan tog jag vägen förbi plantagen och fick då med mig några ljuslyktor och blommor hem. Sedan har jag damsugit och städat hela lgh, mkt nöjd med resultatet. Måste dock lägga upp gardinerna i både kök och vardagsrum lite.

Köksfönstret. Vill påpeka att växterna i mitten är färska kryddor (vuxenpoäng?).


Vardagsrum

Tackade nej till bio ikväll till förmån för att spendera kvällen i mitt eget sällskap. Ibland är det så skönt att bara vara ensam. Återhämta sig, vara som man vill, hur man vill.

Så här ligger jag ihopkrupen under en filt i min väldoftande, nyrena och fräscha lgh med många värmeljus omkring mig. Har på Travel-channel i bakgrunden, mysigt.

Lördagsmys ala Terese.


Lördag

Guten Morgen!
Har precis käkat en stor lördags-frukost med grape, baguette med rostbiff, avocado och tomat, ett ägg samt ett stort glas mjölk! Sitter i soffan och laddar upp inför gymmet, combat. Inte heller idag fungerar tv-kanalerna och jag ska försöka ringa OnOff och fråga vad fan de håller på med snart.

Over and out.

Historien om en ny TV.

Jaha, så har man tydligen blivit med TV då. Så här ligger minsann jag i soffan och skrattar mig fördärvad åt Solsidan. Fan vilket bra program.

Med det vanliga flytet så funkar inte alla kanaler som jag blev pålurad att köpa på mig. Helt plötsligt har man något jävla Large-utbud med en miljon kanaler. Okej där överdrev jag, men ni fattar. 99 kr i månaden i 2 månader. Sen ska man kunna byta utbud till ett mindre och billigare sa killen på OnOff. Hurvida det stämmer får vi se om två månader. Tills dess ska jag utnyttja att jag har en miljon kanaler. Om jag får dem att fungera vill säga.



Och idag var det kjolfredag igen! Tror nästan syrrorna är lite avis på vår sköna fredagsrutin! haha Många kommenterade att de tyckte det var ett roligt initiativ iaf!

Kom hem efter gymmet förut och skulle dra igång och installera TVn. "Hmm, varför hittar jag inga kanaler tänker jag slött." Okej, antenn-kabel säger ni. Ja det glömde de att påminna mig om på OnOff ja. Jo men jag joggar väl bort till OnOff i boländerna och köper det då. Fredagsnöje som heter duga det haha Det var då jag blev påprackad det här Large-paketet. De såg väl sin chans, de små nissarna på OnOff.

Hur som helst. Förutom att köpa TV har jag betalat en miljon räkningar. Och köpt 20 ljusrosa tulpaner.
Ciao.


Good evening dudes.

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag kväll. Den här veckan har verkligen flugit fram och jag har haft mer energi än jag haft tillsammans under se senaste 3 månaderna. Konstig känsla men fruktansvärt fruktansvärt välbehövligt.

Yesterday at work. Ibland vill man vara mysklädd på jobbet!

Välkommen hem säger jag också till min käre far som återvänt till ett snöigt Svea rike efter några månader i solen. Närmaste dagarna ska han röja snö på företaget och skotta snö av växthus-taken. Välkommen hem till verkligheten farsan!

Jag för min del har varit på combat ikväll och det var skitkul! Har inte hunnit så mkt mer än att äta och duscha sen jag kom hem och nu ska jag försöka sova! Imorgon kanske jag ska investera i en grej som alla tycker att jag behöver men jag själv inte är lika säker på det. Jag har ju klarat mig fint utan en sådan i flera månader nu. Aja, time will tell.

Provade en söt cardigan igår som var på superrea för 100 spänn:



Har ont som fan i min handled. Vad är det för fel på deeeeen?
Nu ska jag sova. Satan i gatan vad trött jag är.


God natt med er

Hjälp vad jag är trött. Ikväll har jag tvättat fyra maskiner, vikt tvätt, bakat nöt- och fruktbröd, lagat två matlådor, städat hall, badrum och kök och satt upp gardiner i köket. Jag är alldeles slut. Jag är glad att jag tog vilo-dag från gymmet just idag för jag har hunnit göra så mycket saker!

Jag saknar verkligen mina Wrangler-jeans (boyfriend-fit). Kan inte för mitt liv fatta vart jag har gjort av dem och jag har inte sett dem på evigheter, kanske inte sedan Umeå. De måste ha kommit bort i flytten. Jag provade ett par liknande idag, men egentligen vill jag bara hitta mina favoriter istället! Måste leta ännu-ännu mer när jag kommer hem till Faggan nästa gång.
Här är de jag testade idag. Och en jättesöt kofta!




Nu blir det sängen.


Köplust!

Idag har jag fixat en ny gardinstång och införskaffat två blommor med krukor till köksfönstret. Som jag sedan insåg kanske inte passade så bra ändå, kan hända de åker in i rummet ist, vi får se!

Idag slutade jag i rätt tid, alltså halv fyra och promenerade då bort till Gränby. Praktiserade kognitiv beteendeterapi på mig själv genom att gå runt i klädaffärer men inte köpa något! Provade dock en massa fina härliga kläder! Hittade en riktig favorit-vår/sommar-outfit!




Enkel, men ack så fin! Jag får till och med en rumpa i dessa jeans. Och är inte koftan bara för söt. Skulle vara perfekt till våren/sommaren. Det luktar födelsedagspresent till self om dessa kläder haha

Nu ska jag sätta igång och baka mitt goda bröd. Jag lade mina sista slantar denna månad på ingredienser till brödbak. Så medan tvättmaskinerna går nere i källaren får ugnen gå varm uppe i min lya.

Ciao Darlings.


Random Tuesday

Tisdag, Tuesday, Dienstag.

Tråk-klädd.

Var på spinning och core tidigare. Efter detta köpte jag en gardinstång på Åhlens som visade sig vara för kort. Och jag vet inte ens om jag får byta den för jag har ju "brutit förpackningen". Ser det inte jävligt töntigt ut med så kort gardinstång som dessutom sviktar lite på mitten? Inte helt okej, I tell you.

Köksfönster med for kort gardinstång som irriterar skiten ur mig.

I helgen har jag åkt tåg. Eller försökt iaf. Det har väl gått sådär. Ligger några timmar back om man ser hur många timmar av min helg som spenderades på tåget eller på olika perronger. I Sthlm i fredags tog jag en paus mitt i all kyla och väntan:

Wayne´s blev min tillflyktsort. Det är så mkt negativ energi på stationerna att man nästan blir rädd. Men med all rätt ska tilläggas.

Och i fredags var det ju som bekant kjolfredag. Och visst dök ett gäng av mina kollegor upp i kjol, jajemen!


Jag hoppade i Jempans gamla kjol!

I lördags hade vi (familjen) lördagsmys framför melodifestivalen
Niiice.

Häromdagen skickade jag efter några bikinidelar som var på superrea. I sommar ska jag var randig på beachen!


Min klädstång börjar bli lite mer färgglad och jag gillar det. Kom igen nu våren!


Håll tummarna

Sitter här i soffan hemma på Lundsvägen och kollar på Ronja Röverdotter på SF-kanalen samtidigt som jag håller mig updaterad över vilka tåg som går till Sthlm idag. Jag hoppas att mitt tåg som går 17.12 ska gå! Jag har nämligen ett möte imorgon bitti och skulle behöva vara i Uppsala i tid till det. Aja, vi får hålla tummarna helt enkelt.

Jag vill ha VÅR! Bara ben och pasteller.

Sen vill jag ju ha beige pumps. Har hittat två på Nelly. Det ena paret är snygg klassisk design på men färgen ser helskum ut och dety andra paret ser ut att ha jättefin färg men är i Mocca (Jäkligt snyggt men opraktiskt) och har någon liten fjäder på sidan av skon.

Hur som helst. Här skiner solen och vi ska snart äta frulle. Ägg, fläsk, stekt korv, på ett amerikanskt vis.

Tjing.


Kjolfredag

Glömde berätta.
Idag på em-fikat så berättade jag om våra kjol-fredagar vi hade på universitetet. Jag och mina vänner alltså. Vi tyckte att fredagarna blev lite poppigare om man fick klä sig lite roligt och hade kjol eller klänning. Helt sjukt stort och framför allt otippat intresse från kollegor som tyckte det var en jättekul idé. Vi får väl se om det håller haha


Sommar -09 (Simpan)


Today I´m happy

Drog ifrån jobbet vid halv fem idag, jävligt gött. Sitter och stoppar i mig ett par mackor och ska snart dra på mig träningskläderna och kila ner till gymmet. Jag är snäppet gladare än vanligt idag. Förutom att jag är superglad och nöjd över att det är torsdag och jag ska åka hem till familjen imorgon efter lunch så har jag också fått ett positivt besked idag på jobbet. Kan äntligen andas ut lite. Känns skönt mitt i allt att jag har en faktor mindre att oroa mig för just precis nu. Känns faktiskt helt fantastiskt skönt.

Valborg -09 i Uppsala!

Ska försöka göra ett ryck här hemma ikväll, behöver få lite ordning på oredan. Känner mig plötsligt lite mer motiverad. Funderar tom på att skaffa en TV, en plattis. Eller iaf en radio haha

Over and out gott folk.

Today Im wearing this

Tänk vad en liten kavaj kan göra:

FÖRE:


Utseendemässig uppskattad ålder: 8 år.

EFTER



Utseendemässig uppskattad ålder: 14 år. Minst.


Note to self: Undvik rosa i viktiga jobbrelaterade sammanhang eller andra sammanhang där jag vill bli tagen på allvar.

Uppfylld med ny energi.

Hallå hallå på er.
Jobbade 7-17.30 och sen sprang (litterärt) jag ner till stan för att möta upp Jempan och kolla på en lgh som hon är så smått sugen på att köpa. Efter detta tog vi en fika på Kajsas och sedan var vi på combat. Jag älskar verkligen koreografin som är nu, den är så kul! Särskilt Street-fighting-låten. Good shit I tell you.
Gick faktiskt hem med lätta steg efter gymmet (trots att jag sa innan gymmet att det var helt ok att ta buss, för jag kände mig så sliten, bla efter att ha inlett veckan med två tiotimmars jobbpass). Ibland behöver man göra av med en massa dålig energi för att kunna fylla upp med lite ny bra energi. (Dock skrämmer bra energi mig. Alltid när den kommer så brukar jag störtdyka ner i ett svart hål dagarna efter. Eller så händer någon skit. Hoppas på att slippa detta denna gång) Nog om det.

Imorgon vankas det teater. Hörde jag någon säga Fröken Kulturell? Tror min fin-fina gamal ärvda mormorsblus ska få följa med på teater. Såhär såg det ut sist jag hade den på mig, under middagen på "Tilltugg":



Natti.

Allt eller Inget?

Har varit frånvarande i helgen för jag har faktiskt haft fullt upp med att ro om min familj och mysa i hemmets lugna vrå.

Under helgen har jag ätit revbensspjäll klockan 23 på kvällen, kramat min mamma och kännt mig som 5 år på nytt. Jag har sovit oroligt, drömt mardrömmar som visat sig vara sanna och ätit två mål mat på sjukan. Jag har varit hos mormor och morfar, gått en promenad med mormor och letat vintage-kläder i mormors garderob. Jag har kört bil på vår-torra vägar med sol i ögonen och brorsans pilotbrillor på näsan. Jag har haft både Schlager-mys och Let´s dance-mys med fina familjen och jag har såklart ätit en massa fantastiskt god mat. Jag har lagat flygande jacob åt mamma och Mats och jag har klappat mig själv på axeln för att jag är så jävla bra på att göra det. Jag har gått en promenad i solen, jag har haft alla hjärtans dags-ångest precis som varje år och jag har haft gruvlig söndagsångest. Jag har gråtit och jag har skrattat och jag har kännt lika mkt kärlek som jag alltid gör när jag är hemma.

Det har varit en fin helg, om än omvälvande.

Lite bilder:


Vintagefynd ur mormors garderob.


Det hä är vad jag kallar lördagsmys!


Brorsans pilotbrillor får agera inhoppare när jag inte har mina Ray-bans nära till hands.



Vinterpromenad.

Idag har jag varit på BodyBalance som vanligt på måndagar. Sen hämtade jag ut mitt paket från HM och skorna var jättesnygga! Gillar dem verkligen. Nu har jag tagit en dusch och smörjt in mig med babyolja. Det får bli dagens skönhetstips, kommer ursprungligen från min mor. Vintertorr hud vill ju ingen ha.



Imorse


Och just precis nu ser jag ut såhär, nyduschad och är mer än redo för sängen.

God natt med er.


Valentines day

Idag stod det hjärt-biffar på menyn. Det är minsann inte varje dag man får det.

Sovmorgon, my ass.

Okej, seriöst, jag ska döda den jäveln som bestämt att man inte får använda tvättstugan efter kl 21. Vem fan är han/hon att bestämma det. Jävla hitler.

Hej då sov morgon och hallå upp i ottan och sätta på tumlare och torkskåp för att få mina kläder torra innan jag drar och för att få ett par rena trosor på mig under kläderna imorgon. Jävla helvetes skit. Här har jag legat vaken för att kunna gå ner och ta upp tvätten när den var klar.

Fyyyy Faaaaan.

Fåglarna kvittrar och våren är på G

Oj, vilken dag. Inte en lugn stund känns det som.
Först jobb 7-17.30 vidare hem och slänga i 2 maskiner tvätt inna jag sprang ner till tågstation och köpte en tågbiljett. Sedan sprang jag fort till gymmet och hann precis till Spinningen som följdes av core. Efter det blev det lite handling och sedan bussen hem för att plocka ur maskinen och hänga in en massa köäder i torkskåpet. Och nu sitter jag här alldeles matt och ska strax hoppa in i duschen innan jag ska kila ner till tvättstugan igen och plocka med mig all tvätt upp.

I lördags

Men vet ni gott folk? Imorgon har jag sovmorgon! Känn på den! Blir upphämtad strax efter åtta här hemma hos mig, SÅ nice!

En annan sak. Jag hatar sur-jävla-skit-busschaufförer. Idag nekade chaffisen mig att åka med för att jag inte hunnit fixa SMS-biljett. Jag sa "Oj, hej, jag har inte hunnit skicka efter en biljett, men jag kan stå här bredvid dig och sms:a väl, så visar jag dig den direkt." Surjäveln sa: "Varför har du inte fixat det tidigare?" "För att jag precis kom, jag sprang ju sista biten, när skulle jag hunnit det" Surjävel: "Man ska ha köpt biljett innan man går på" med stora ögon sa jag "Jaha, då får jag väl gå av då". Vilket jävla as alltså. Okej om jag sagt att ja inte haft pengar eller nåt men jag stod med mobilen i handen och höll på o sms:a. CP-gubbe. Träffade en pratglad amerikan på busshållplatsen som jag kunde beklaga mig för som tur var haha

Vi har haft helt fantastiskt härligt väder här i Uppsala idag. Fåglarna har kvittrar och solen har tittat fram. Underbart.


Fem lektioner i kärlek

Lyssna noga nu pojkar.
Det finns få saker som skrämmer bort mig så enkelt och som gör mig så avtänd som en grabb som är alldeles för på, utan anledning.

Okej, låt mig förklara.
Ni börjar dejta en tjej ni inte känner, vill lära känna henne mer, okej? Då är det sista ni ska göra att vara för på eller att använda er av en massa ord utan betydelse. För benämningar som gumman ex kan omöjligt vara passande att använda på en tjej man träffat en eller kanske två gånger. Sen får man gärna sms:a men man inväntar alltid ett svar. Man ringer inte efter två timmar och om hon då inte svarar skickar man inte ytterligare ett mess. Det är helt enkelt inte lämpligt ett beteende (om du inte uppvaktar en finnig stackars liten osäker 14-åring helt utan självkänsla).

Och när vi ändå pratar om sms. Sms kan man inte fylla med 50 puss och sötis och raring och jag vill det och du är så söt och gumman och allt vad det kan vara. Ta inte bort all spänning direkt, var inte så förbannat jävla tillgängliga. Jag menar inte att man ska bete sig som en skit men fina ord måste komma succesivt annars har de ingen mening, är ni med? GO SLOW.
Kolla in filmen "How to lose a guy in 10 days". Ni vill inte att en tjej ska bete sig så mot er va? Jag vill inte att killar ska bete sig så mot mig heller. Det får mig att kräkas lite inombords samtidigt som jag lägger benen på ryggen och springer för glatta livet.

Vet ni vad det där beteendet utstrålar?
1. Du är desperat efter en tjej
eller
2. Det är något jävligt lustigt/annorlunda/avtändande med dig som man inte ser med blotta ögat.
eller
3. Du är inget att ha

Men visst. Är det så du vill framställa dig, så fine by me. Några ord på vägen bara.



----------------------------------------------------------------------------------------------

Köpte ett par cykelbyxor för endast 40 spänn i helgen samt en topp/klänning (som inte kostade 40 kr). Jag gillart.
Nu vill jag ha vår vår vår!



Too Eager, Dude.

Guten abend Dienstag.
Jaha så var det tisdag kväll. Vill bara lite snabbt påpeka att halva min jobbvecka nu har gått. På torsdag har vi dessutom inspirationsdag på jobbet och ska spendera dagen på scandic med god mat och föreläsningar. Sedan styr jag min kos hemöver till sköna värmlandsskogarna.

Idag blev jag kallad för "Ärtigt klädd" av en kollega på jobbet. Jag spydde lite inombords och sprang genast hem och bytte kläder.  Nej, klart som fan jag inte gjorde, men nästan haha

Ärtan:



Jag sitter och har fet ångest över att jag har en hel massa som jag borde ta tag i men jag orkar inte. Kroppen vägrar lyfta ett finger. Jag har fått in lite kläder i garderoben, men det är allt. Vem ska ta hand om all disk, alla tomma colaflaskor och ölburkar, vem damsuger och vem tar hand om min tvätt?

Vill bara sova.


Vivaldi och grönsakssoppa

Har suttit i möten hela dagen, känner mig rätt tömd. Efter jobbet blev det Balance på sats, som vanligt på måndagar. Efter att jag handlat bestämde jag mig för att ta bussen hem för jag hade så mkt att bära, skulle nämligen göra grönsakssoppa.

Så jag ställde mig i köket och hackade grönsaker och lyssnade på vivaldi och försökte varva ner lite. Kingen gjorde mig uppmärksam på att jag kammade hem ett par vuxenpoäng på den. Trevligt.

Shoppade lite i helgen. Bland annat en långkjol på second hand för 80 riksdaler. Överkomligt för något jag kommer vara ensam om att bära i sommar.


Tänk: gyllenbrun kropp och utsläppt lite trassligt hår och någon fläta på sidan för att nå den lite mer bohemiska looken.

Fy fan vad trött jag är. Nu ska jag portionera upp soppan och sedan ska jag kasta ner huvudet på kudden.

Natti.


Gårdagskvällen/natten i bilder

Lite bilder från gårdagen.



Förfest ala Alexandersson & Edin.



Körde på en enkel outfit, med kavaj till.


Jag orkade inte fixa håret så jag satte upp det i en knut och släppte ut det för att få lite volym i barret haha


På dansgolvet hittade vi en pojke med glasögon. Jempa lånade dem.


Hamnade på en efterfest med lite sköna snubbar.

Jag och Jempa i nyfunna mössor!


Pojkar


Ehm, skål? (Det var lite kallt så jag lånade den största och varmaste tröjan jag skådat utom stor-tröjan som mamma stickaty då)

Spelreglerna till drickspelet ordentligt nedskrivet på papper av allas vår Jempa aka Alice.


Högst oklart vad som pågår.


Och just precis där började det bli dags för Terese att dra sig hemöver.

Ibland måste man få ha precis såhär galna och tokiga kvällar! Det är faktiskt okej.

Förra gången vi va ute kom jag hem med en randig slips kring halsen och imorse kom jag hem med en ny kepa på huvudet. Oklart varför jag blir kleptoman på fyllan. Men fortsätter det så så kan jag sluta shoppa kläder för snart har jag en hel outfit haha


Sliten flicka

Jaha, hallå hallå på er.
Kom indrumlandes genom ytterdörren närmare halv åtta imorse. Vet inte varför våra efterfester blir så jävla långa och intensiva nuför tiden. Vi snackar att vi körde ett drickspel på efterfesten - ett DRICKSPEL. (Det är ju för fan sånt man gör på förfesterna) Pojkarna hade whiskey i glasen och jag och Jempa vin och senare när det tog slut drack vi ett jävligt dyrt champagne. Galet. Så nej, jag tror inte heller att jag är nykter än.
I övrigt var vi först på V-dala och drog sedan som vanligt vidare till Flurran.

Jag har lite bilder, men fröken Edin har kameran. Lägger väl kanske upp ett par lite senare, om det finns några som är rumsrena haha

Solen skiner och jag har som vanligt dåligt samvete för att jag inte är i stånd att ta tillvara på det. Snart kommer Jen och jag skulle tippa på att det blir lite pizza och film. Vi kan ju alltid titta ut på solen genom fönstret.

Latero


God morgon Lördag

Hej igen.
Sitter och äter frulle innehållandes ett stort glas mjölk, jättegod baguette med nötter och russin och frön med bregott med havssalt samt lite vindruvor.
Ska träffa Jempan på stan om en stund och först ska jag få på mig lite kläder.

Nu tar vi och kickar vi igång den här lördagen!

Doing my best

...men det innebär inte att jag inte ska försöka vända kurvan på mitt humör och på hur den här dagen har startat. Försöker försöker försöker...
Vi får se vilket resultat  det ger.

Umeå sommar -08

...

Ligger i sängen och äter godis och är allmänt less över att knappt ha sovit en blund inatt. Värt att ligga hemma en fredagskväll om man ändå inte får ut någon sömn av det.

Ja, det var väl bara det. Och att idag inte alls är ngn bra dag. Iaf inte humörsmässigt.

På återseende.

Screaming on the inside

Jag vet att många som inte känner mig inte förstår. Med all rätt såklart. Hur skulle de kunna veta eller förstå?

Ibland vill jag bara skrika rakt ut när människor tar mig för given eller säger åt mig vad som är bättre eller vad jag bör göra. Att jag ska planera saker eller att jag måste leva mer. Jag har helt annorlunda förutsättningar nu och ni lever kvar i den där lilla bubblan "det händer aldrig mig/oss". Jag klandrar ingen, jag bodde själv där under många många år. Men sen vaknar man en dag och allt är raserat, bubblan är borta och man släpps rakt ner i en fruktansvärt svår verklighet. Man får nya förutsättningar och man lär sig med tiden att anpassar sig till dessa. Visst fan är det svårt men samtidigt lär man sig att på ett helt nytt sätt ta tillvara på alla fina minuter/timmar/dagar tillsammans med den man älskar mest av alla. Varenda litet minne slår man in och förpackar på ett särskilt litet ställe längst in i hjärtat. Tårar känns befriande snarare än pinsamma. Vredesutbrott kan kännas befogade snarare än hormonella.

Alla hanterar svårigheter på olika sätt men jag har valt att omprioritera mycket i livet och jag beter mig stora delar av tiden själviskt. Men låt mig få göra det. Jag accepterar att du lever kvar i din bubbla, så snälla ifrågasätt inte mina prioriteringar utan låt mig få leva mitt liv efter hur det känns i hjärtat.

Allt är inte som det verkar på ytan.

TGIF

Goder afton kära vänner.
Ja, nu är ni förmodligen mitt uppe i att svida om till fredagsklädsel för att gå ut och slå klackarna i taket. Jag själv ligger här ensam i min säng och är så förbannat trött att jag skulle kunna somna bara jag lät ögonlocken falla ner några sekunder för länge. Men någon timme till ska jag hålla mig vaken men sen ska jag soooova. Tror imorgon kommer bli en bra dag och att jag kommer vakna upp pigg och kry och redo att möta en vacker lördag. Men det är inget jag vet nu. Bara en känsla jag har..


Imorse. Letade fram en gammal skjorta längst in i garderoben ungefär.

Hur som helst så har jag fredgsmys med mig själv ikväll, lite brie, kex, päron, godis och cola. Helt fantastiskt näringsrik middag om ni frågar mig. Har iaf varit på core och spinning ikväll, fredagsträning är det nya svarta.

Kvällen igår var bra. Tog ett par glas rött på tilltugg tillsammans med lite tapas-rätter.



Arvegods från mormor åkte på gårdagskvällen till ära!


Vad är det för fel på mig?

Varför har jag fortfarande inte kommit i säng? Jag fattar inte vad jag gör om kvällarna som håller mig uppe så jävla sent fast jag vet så jävla väl att jag behöver mina 8 timmar per nett, minst. Fan också.

När jag ändå är igång kan jag visa en bild på min vita gamla kjol som jag tog med mig hemifrån till Uppsala i helgen. Denna har jag tänkt återuppliva den här sommaren till ära! Kanske något i stil med detta:


OK, seriöst. Nu är det fan jag som lägger mig ner och blundar.


Sliten

Fan vad sliten jag känner mig. Ända in i kropp och själ. Har jobbat över 4,5 timme den här veckan, efter 3 dagar. Inte så mycket i tid men det känns i kroppen. Tror de senaste månaderna börjar ta ut sin rätt och jag börjar väl kanske landa någonstans mitt i all skit. Nästan så jag går och väntar inte ett riktigt jävla jordskreds-meltdown. Kan hoppas att det inträffar i hemmets lugna vrå i ensamhet och inte på jobbet eller liknande haha


Idag blev det jeansskjorta, en gammal favorit! Halsbandet är handgjort och jag fick det av mormor när vi var på en av de berömda "Röda korset-bussresorna" någon sommar för ett par år sedan. (Jag kan säga att jag ensam brukar sänka medelåldern med cirkus 50 år på de där resorna. Men vad gör man inte för att ens mormor ska bli glad. Trevligt med lite quality-time med mormor dessutom!)

Teatern som jag skulle på imorgon blev inställd så jag och Jen bestämde att vi ska ses över middag och ett par glas vin på favorithaket "Tilltugg" imorgon istället. Vi har så fullt upp på olika håll just nu att vi knappt hinner ses fast vi bor i samma stad. Blir härligt att få en tjejkväll med lite skvaller och annat.

Har varit på Spinning och core idag. Ska slänga mig in i duschen och sen ska jag soooova 5 kvart i timmen, MINST!

Nattinatt.


Spännande. Varken mer eller mindre.

Goder Afton vänner.
Nu har Alexandersson gått lös lite på HMs webshop. Kittlar dödsskönt i kistan så att säga (inte lika skönt på kontot?!).

Köpte bla dessa från HM.


Hur som helst. Lång och rätt stressig dag. Men ni känner mig, jag är lite i mitt esse när jag har mycket att göra och måste vara organiserad och styra upp saker mitt i allt.


Imorse slängde jag bara på mig första bästa färgglada i garderoben och det blev den här gamla röd-orangea toppen från Top Shop. (Ja, och som ni ser var jag dödstrött imorse när dessa bilder togs haha)

Spinning och core efter jobbet. Nu ligger jag i sängen och tänker att jag verkligen verkligen behöver städa iordning lite här hemma innan imorron. Då kommer nämligen snubbarna från Uppsala Hem och ska greja lite i min lgh, med elementen eller vad det var. Satan vad tråkigt. Dessutom måste jag fixa matlåda och borde försöka komma i säng före 22 för jag är så satans jävla skittrött! Tråkiga måsten hela tiden.


Oskyldigt vitt..

När jag och mormor satt och kollade på fotografier under helgen så tog hon fram två blusar som jag fick av henne. Jag fullkomligt förälskade mig särskilt i den ena. Se bara:



Fan vad du är bra!

Grattis till tusen.
Lycka till lycka till på onsdag, kommer gå galant!


Slipsnisse

Ingen sådär jättespännande dag. Dock stressig, 5 st sjuka i rehab. Jobbat 7-17.30 sen ner till gymmet på Body Balance och nu är jag hemma igen. Ska försöka fixa ihop en matlåda inför morgondagen. Så mycket roligare blir nog inte det här måndagen.

Just det ja. Idag när jag satt ensam kvar i ett nedsläckt kontorslandskap var jag lite trött och suckade och lade pannan i händerna sådär ni vet. Och just då kommer min chef in naturligtvis. Snyggt haha



Imorse åkte slipsen fram. Länge sen sist. (Ochja, jag ska tvätta av spegeln!