Work it baby!

Det är redan tisdag! Jag har handlat och precis gjort tacos för ikväll ska jag och darl ha myskväll, lite tisdagsmys. Det är Top Model och Project Runway så tisdagar är faktiskt vår TV-dag, det är det enda vi brukar försöka se under veckorna om vi är hemma! Pojkvän slutar inte förrän 19 så jag väntar på honom och tänkte blogga lite under tiden.
 
Var och tränade imorse i vanlig ordning. Såååå skönt med morgonträning, älskar det. Så värt att gå upp tidigt och komma till jobbet lite senare. Jag är mycket piggare under dagen då dessutom.
 
Igår morse innan vi stack och tränade. Har på mig nytt linne och brallor från Stadium. Kan rekomendera deras REA! Jag köpte ett par byxor (de ovan), ett linne (det ovan), handledsskydd, t-shirt i funktionsmaterial, tröja med dragkedja i funktionsmaterial och ett par shorts där för bara 498 spänn. Fatta vilket kap! Det är vad tröjan hade kostat själv egentligen. Crrrrazy!
 
Jag och älsk imorse på träningen. (Det var de shortsen jag köpte på rean, kanske inte världens snyggaste men grymt bekväma!) Det gick bra och var kul! Vi körde kondition varvat med rygg och triceps.
 
Månadens Glossybox som kom idag! Testing testing!
 
Ha en fin tisdagskväll hörrni!
Over and out.

Its been a while!

Goder afton!
Har varit kass update på sistone. Trots att vi faktiskt köpte ny dator i torsdags! livet har liksom kommit emellan. I torsdags film- och myskväll, fredag sprang vi en runda i Fjällnora och klädde oss sen fina för att gå ut och käka. Sen kom lördag och vi styrde bilden mot Skövde och ett härligt dygn i skogen hos Helena och Peter. Och ja, nu är vi redan här, måndag kväll och vi har just avverkat en fila med Tommys pappa och flickvän som kom förbi och hälsade på. Jättetrevligt på klart! Och blomma, choklad och jättegod rulltårta hade de med sig. Bortskämda såhär på måndagskvällen!
 
Här är lite bilder från Mats 60-årsfest!
 
 
 
 
 

Mobilblogg! Sen vi hördes sist har det varit brakfest, redig bakfylla, familjehäng, massa mys med pojkvän, jobb, rätt mycket träning (oftast innan jobbet), slappande i soffan och massa annat. Imorgon tänkte vi försöka leta runt efter en ny dator. Vi har en viss dator som vi funderar på, får se om det blir köp, hoppas! Då ska jag lägga upp lite bilder från Mats 60-årsfest och lite mer från Skåne och så. Det är så varmt idag, fy vad det är skönt! Over and oooout från en glad och lycklig tjej


Fira med pompa och ståt!

Sitter ensam kvar på jobbet, hela stället ekar tomt. Ska strax sticka härifrån jag med men tittar bara in för att berätta att ikväll hoppar jag på tåget hem till värmland för att fira världens bästa plast-pappa på den stora 60-årsdagen! Ska bli så roligt! Och imorgon kväll efter lite jobb kommer såklart Älsk med och firar.
 
Over and out och trevlig helg på er!

Broken

Ska sticka hem från jobbet strax men tänkte bara titta in och säga att våra datorer hemma är trasiga vilket innebär no blogging på ett tag, tills vi skaffat en ny iaf!
 
Over and out!

Lovely Saturday!

Lovely evening!

Today

Har haft en skön dag som inleddes med träning med pojkvän på gymmet innan han gick till jobbet. Sen pratade jag bort 1,5 timme på en filt i parken här i närheten med min kära syster i Australien. Sen blev det grekisk sallad till lunch (FAVORITEN!!) och efter det en Powerwalk. Nu ligger jag och slappar en liten stund på soffan och väntar påatt pojkvän ska komma hem. Ikväll blir det grill med kompisar!
 
Over and out!

Lately!

Här kommer lite random bilder som fanns i mobilen sen min semestervecka förra veckan!
 
 
En kväll när T kom hem från jobbet hade jag förberett en picknick i solen så det var bara att hoppa upp på hojarna och cykla ner till ån.
Gfönsaksjuicer ser verkligen inte särskilt aptitliga ut oftast, men det är ju så gott, gärna med kanske hallon och äpple i med som sötar upp smaken lite!
Tjejkvällar gör verkligen livet roligare och härligare!
 

Till dig Maria!

Det blir riktigt dåligt med bloggande just nu. Vet liksom inte hur jag ska få in det i tidsschemat haha Händer så mycket annat skoj hela tiden och när det inte gör det så blir det kvalitetstid med pojkvän, ingen dator. Hur som helst så är allt riktigt bra iaf. Vädret påverkar mig inte längre alls i den utsträckning som det gjorde förr och det är så skönt! Regnar det så får det väl regna då. Det är ju verkligen inte hela världen, dessutom kan man ju hitta på kul grejer ändå. På jobbet polerar de golvet så det är smått kaotiskt och rörigt när man inte får sitta på sin plats, ska flytta runt och komma ihåg alla saker, men det går det med. Skönt såhär på sommaren när man är ett rätt litet men roligt gäng! Löneförhöjningen tillkännagavs idag och kommer retroaktivt på julilönen, det tackar vi för!
 
Men till något helt annat så har Maria önskat sig ett inlägg om kort, alltså såna som vi gjort på kurserna när hon inte varit med, för att få lite inspiration. Så här kommer lite bilder Maria, hoppas de kan inspirera till något! För övrigt måste vi ha en pysseldag/kväll snart!
 
Tjipp!
 
 
 
 

Årsdagen i bilder

Hade en jättefin ettårsdag i fredags! T hade gjort det så mysigt!
 
 
Blombud hem till mig med choklad och blommor medan älsk jobbade. Sen mys och present (så himla fint halsband!) innan middagh kl 21 på Villa Romana. Sen vidare för ett par drinkar på Tavernan. Fantastiskt fin kväll!

Till min älskling på vår 1-årsdag

Tack för ett underbart fint år älskling.
Vi har delat varandras sorg och glädje, gråtit och skrattat tillsammans. Gått igenom med- och motgångar. Bråkat och alltid blivit sams. Somnat tätt intill varandra varje natt vi spenderat tillsammans, vaknat på samma vis. Vi har delat hemligheter och skrattat åt tokigheter.  Saknat när vi varit ifrån varandra och inte fått nog av att vara nära när vi varit tillsammans.
 
Jag älskar dig mer än jag trodde var möjligt. Framtiden ser så ljus och fin ut med dig vid min sida och du gör mig så fruktansvärt lycklig. Jag älskar tanken på att få dela hela resten av mitt liv med dig älskling.
 
/Din T.
 

Bra dag!

Guten Tag!
Sitter i soffan och laddar för att promenera in till stan och fixa lite ärenden. Gick upp vad halv sex imorse sför att tillsammans med pojkvän sticka till gymmet innan han började jobba klockan 8. Klockan 6.23 var vi på gymmet och körde 20 min backträning och sen bröst. När pojkvän stack till jobbet fortsatte jag med axlar och mage samt stretch! Nu har jag ätit frukost nummer två bestående av juice gjord på apelsin, äpple, gurka, morot, spenat, några frusta hallon och solrosfrön samt ett ägg och mjölk. Perfekt start på den här torsdagen som kommer fortsätta med en sväng på stan och sen blir det högst troligt filt, vatten, tidningar och en bok i skuggan i parken! Senare mot kvällen ska jag hem till Stina och möta upp henne och de andra tjejerna för tjejkväll med god mat och massa snack i vanlig ordning. Härliga torsdag!
 
Nu ska jag sätta lite fart!
Over and out.
 

En dag mitt i veckan!

Hej hej!
Ligger i soffan och klurar på vad jag ska göra av den här dagen. Förslag som kommit upp är promenad till Botaniska, träning, läsa i min bok, plocka iordning hemma. Mest lockande är en kombination av dem alla, minus plocka iordning haha Men om man har mycket trevligt för sig måste man ha lite tråkigt med! Gårdagskvällen var superfin och mysig på alla sätt. God mat, gott vin och finaste sällskapet!
 
Ja det ovan skrev jag imorse efter att jag och pojkvän ätit frukost ihop och han stuckit till jobbet. Sen hände det sig så att jag råkade somna i soffan och vaknade först två (!!!) timmar senare. Och då drog jag på mig lite kläder och gick en rask promenad till Botaniska. Sen strosade jag runt där och uppe vid slottet i kring en timme. Efter det promenerade jag raskt hem igen. Nu sitter jag och får i mig lite lunch och klurar på vad jag ska göra i eftermiddag. Gymmet lockar. Eller ett styrkepass på yogamattan utomhus. Eller en joggingtur. Jaja, vi får se!
 
Här är lite bilder från dagen plus ett par bilder från igår:
Fick min första Glossybox igår och är såååå nöjd! Det var så roligt och spännande att öppna och se vad som kommit. Det var med två små flaskor Maroccan oil vilket jag ÄLSKAR! kan i princip inte reda ut mitt hår utan det och den flaska jag har börjar ta slut så det var perfekt tajming! Solskyddfaktorn var dryg och kändes skön mot ansiktet och gav inte det där glansiga utseendet som många andra solkrämer gör. Primern och ögonfransvärgen har jag ännu inte hunnit testa. Läppglanset luktade gott och klibbade inte så mycket.
Ovan ser ni tehörnan jag gjort iordning (Tommy har en kaffehörna och jag ville gärna ha en te-hörna) och sen glasburkarna jag köpte igår!
 
Hittade två fyrklöver på vägen. Gick rask promenad men plötsligt så såg jag dem bara i ögonvrån, så konstigt. Kanske borde köpa en triss, tänk om det är ett tecken?! haha
 
Nej nu ska jag ta tag i mig själv! (Tror jag..)

Hej tisdagseftermiddag!

Har haft en lugn och jättehärlig dag. Optikern gick fint.Sen blev det en vända på stan som resulterade i glasburkar att ha nötter och annat i samt lite pysselgrejer. Var sugen på att köpa en bok och lite annat men förnuftet sa nej. Linsinköp plus 3 tandläkarbesök på en månad gör lite ont i plånboken om man så säger. Eftermiddagen har spenderats åt att prata, garva och fnittra bort över en timma med syster i Australien medan jag låg på en filt i solen i en park. Saknar henne så! Sen har jag tvättat och städat lite. Men nu ska jag slänga på mig lite kläder för jag ska snart möta Karin och Eva. Jag är vrålhungrig så lite middag kommer sitta som ett smäck!
 
Over and out!
 
Bilder från första dagen i Simpan när vi var ute och åkte mot Stens Huvud bland annat:
Frukost fick vi serverat på rummet och sen drog vi en löprunda efter det. T badade och jag var en badkruka. Sen joggade vi tillbaka. Sen gick vi och åt på mitt gamla favoritställe ´Börjes Skafferi´innan vi stack iväg mot stens huvud! Vi fikade på Café Annorlunda som har kakbuffe som gjorde oss lite besvikna och på kvällen åt vi mat och drack drinkar tills vi blev salongsberusade på Bykarns. Rackarns fin dag och kväll!

Fortsatt semesterrus!!

God morgon på er!
Har haft en perfekt morgon! Startade med frukost med pojkvän vid 6.30 innan vi cyklade iväg till gymet. Väl där körde vi lite backträning på löpbandet som uppvärmning ca 2 km. Sen blev det 3 Powersets med biceps/triceps. Efter det mage, den övningen när man kastar varandras ben. Sen var pojkvän tvungen att duscha och sticka till jobbet. Själv körde jag ytterliggare 3 magövningar och en ryggövning samt avslutade med ytterliggare 15 min backträning och stretch. Landade på drygt 1,5 timme i gymet. Perfekt sätt att väcka kroppen på och bli redo för en bra dag! Nu sitter jag i soffan och har precis fått i mig dagens andra frukost bestående av 2 ägg och ett stort glas mjölk.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sticka iväg till optikern. Dagen kommer nog efter det att bestå i att strosa en stund på stan och sen ligga i en park och läsa och ikväll ska jag träffa Eva och Karin för vin och middag på Tavernan. Fina tisdag!
 
Här är lite bilder från resan ner till Skåne:
Vi stannade i Gränna på vägen ner och köpte 17 polkagrisar (nej vi planerar inte att äta upp alla själva haha). Sen gick vi till ett mysigt retro-fik och jag åt jättegod äppelkaka och Tommy tog chokladboll (såklart!).

Backj in Uppsala!

Har haft en superhärlig semestervecka i Skåne/Motala med pojkvän. Idag var sista semesterdagen tillsammans innan han börjar jobba igen medan jag fortsätter min semester ytterliggare en vecka. Dagen har spenderats i sällskap med bästa Annso och Andreas. Det har blivit boule, minigolf och grekisk middag!
 
Nu ska jag fortsätta mysa med pojkvän på hans sista semesterdag. Sedan blir det sängen för imorgon bär det upp tidigt för då blir det gym/jogg.
 
Nightie Night!
 
PS Bilder osv från semesterveckan kommer under veckan,när jag har semester själv. Vill inte slösa dyrbar tillsammans-tid på sånt!