Lately

Tre dagar in i min 75%-period och jag känner mig glad och hoppfull! Hurra! Heja mig och rehab och Sveriges fantastiska system som möjliggör rehab på detta fina sätt. Evigt tacksam för det ❤️

Och tänk, i helgen är det maj månad. Vad hände med den här början av året egentligen. Sällan varit med om att tiden gått så fort! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Jagat nu? Det sedvanliga onsdagsmyset för mig och med T. Idag är det min vecka och jag har bestämt godsaker och en ny serie! 
(null)


April

Har varit sega och tung tre veckor som gått. Planen var att jag skulle gå upp och jobba 75% med start denna vecka men istället fick jag ytterligare tre veckor med 50%. Det är sannerligen en segdragen historia det här. Allt kändes så bra i början av min 50% till att bli nedstämd och supertrött. Sover minst 1-2 timmar varje eftermiddag innan jag hämtar barnen. Hoppas att det delvis är omställningen till vår, allergi och hormoner som påverkar med. Och inte bara den här utmattningen. Hur som helst så är det ett hundra procent fokus på återhämtning och att hitta tillbaka till lusten att göra annat än sova.

Annars då? Har hittat till yoga. Äntligen! Har testat ett gäng gånger förr och blivit för rastlös och haft svårt att hitta andningen. Men nuuuuu fungerar det SÅ bra, efter alla andningsövningar jag dagligen gör. Yinyoga blir det som återhämtning både nu och då som komplement till mitt träningsprogram jag kör i Sweat-appen (tips tips! Så effektiv och bra träning och kul! Finns nåt träningsprogram för de flesta i den där appen) och så löpningen och alla livsviktiga promenader.

(null)
Hollie och jag la oss i sängen och myste en stund tidigare idag när Maja var ute och lekte (vi har påsklov idag och imorgon!!)
(null)

(null)

(null)
Tidigare idag bakade vi! Hollie gjorde kakor och Maja muffins. Sen obligatorisk fika i trädgården. Jag låg i solstolen i solen i typ två timmar.
(null)
Haffade den här fina boken på rea häromdagen. Spanat in den ett tag.
(null)
Tur man har kids med höga energinivån iaf. I lördags överraskade de tex med att ordna kalasfrukost utan någon direkt anledning att fira mer än det faktum att vi får vara tillsammans! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Jodå, obligatorisk äggjakt blev det. Vet ingen som tror så stenhårt på påskharen som våra kids❤️
(null)

(null)

(null)
Och ett litet påskbord.

Nu ska jag återgå till att påsklovsslappa med världens finaste (och ibland mest intensiva!! 😅) kids! ❤️