Bussåkande

Det händer mycket i livet nu och det här med bloggen hinns liksom inte riktigt med i livskarusellen. Trots mycket oro just nu så har vi haft en fantastisk helg tillsammans, bara vi fyra❤️ Grillat, tränat, promenerat, badat i pool. Tagit vara på livet liksom, och sommardagarna som va. Idag är det åter en grå dag efter en sömnlös natt!

Lite bilder från senaste:


Aj

Ibland tror jag kroppen tar över rodret och säger stopp när det egentligen är psyket som behöver ett break. Typ som nu. Det har varit och är alldeles för mycket svåra saker på samma gång just nu och idag drog min kropp i bromsen och jag har varit sängliggande med smärta i hela kroppen sen jag kom hem vid lunchtid. Jag väljer att lyssna på kroppen, och är glad att jag kan lita på den och att den visar mig vad jag behöver.


Jag kan bli så in i helvete trött på den ständigt pågående debatten om hälsohetsen och att man inte får träna för mycket och det ska va vilodagar här och vilodagar där och ÖVERTRÄNA inte!!! Alltså, det är ju rätt bevisat att det inte direkt är normalfallet för gemene svensk, att vi tränar för mycket. Sluta hetsa över hela grejen och tillåt dig att gå upp i ditt träningsflow när motivationen plötsligt infinner sig samtidigt som du litar på din egen kropp och dennes förmåga att påtala när det blir för mycket. Fortsätt du träna med gott samvete så länge du har flow och tycker det är kuuuul. (Så länge det inte är kopplat till destruktiva tankar osv, försök hitta ett sätt att förknippa din träning med glädje🎈) Kroppen kommer definitivt visa dig när du behöver vila, du blir trött, orkeslös, svag osv. Nu pratar jag om oss vanliga motionärer som tränar någon timme 3-6 ggr/vecka (inte atleter som tävlar och har specifika mål osv) Det är LUNGT, det vågar jag nästan lova ❤️ Heja heja den där härliga känslan av när träningen flyter på, du känner dig pigg och stark i kroppen, variationen mellan passen är stor och glädjen ännu större. Har haft ett helt orimligt träningsflow så många månader nu och är så evigt tacksam för det! Att jag mår så bra av något som gör min kropp gott och att det är en aktivitet jag kan göra närsomhelst och som inte är beroende av någon annan, Bästa!

I helgen har jag Dick haft träningsvila för något sa mig att det skulle vara på sin plats. Har varit själv med barnen och kände inte för att stressa in träningspass när de sov utan valde sköna promenader med poddar istället. Promenader är aldrig träning för mig sen några år tillbaka utan en mysig stund av eftertänksamhet och återhämtning i frisk luft. 

Kram på er!


Tjejhelg

Det pågår en magiskt fint tjejhelg här hemma. Tommy är i Värmland och firar sin bror som fyllt 30. Har haft en superdag med två fina tjejer! Vi har lekt nästan 2 timmar i en lekpark, handlat, promenerat, ätit lunch på altanen, myst i soffan, pratat med grannar, lekt och haft lördagsmys. Precis vad vi behövde efter några ganska psykiskt krävande veckor på flera sätt. Älskade älskade barn❤️ 

Hollie har kräkts hela kvällen och jag har tappat räkningen på hur många gånger vi bytt kläder, både hon och jag. Till slut satte jag oss båda i badet vid 20 (en timme efter deras läggningstid 😅) och efter en stund kom även Maja in och ville bada. Men nu sover de båda sött sen ett tag tillbaka. Hoppas vi får sova gott inatt, alla tre.


Bilder från idag 👆🏼


Fantastisk helg!

Har haft en sån fantastiskt fin helg verkligen! Vi har hängt hemma bara vi fyra, vilket var skönt eftersom jag var borta på konferens i Umeå hela 3 dagar förra veckan. Under  helgen har vi promenerat, busat, myst, ätit gott, bakat bullar, tränat, fikat, sett film och njutit av att bara vara. Idag har vi dessutom hängt ute exakt hela dagen och solen har lyst och det har känts som en försmak på sommaren. Känner mig extremt återhämtad och lycklig efter den här helgen. Tack livet❤️

Skriv inläggstext