Sliten men mycket, mycket nöjd.

Gårdagen blev grymt fin. Humören var på topp o de bästa av fyllor uppstod. Ja det var en mycket fin kväll det ni!
Seminariet idag gick väl sådär o jag skrattade sönder min o Jens presentation, men men det gick väl hyfsat haha (Med tanke på att vi typ inte visste vad vi snacka om, där kan vi snacka om att det bara kom en massa goja ur munnen)
image1445
Nu ska jag kila iväg o möta Helèn för en fika.
So Long

Dagens låt: Veronica Maggio - Måndagsbarn

Äh, fan sova är överskattat

Man kan tänka att jag skulle vara dödstrött efter nattens eskapader tillsammans med min pågående hejdundrans förkylning. Vilket jag även är. Men det har inte stoppat mig från att föra kampen om en utgång kvällen till ära. Övertalningskampanjen började så smått under gårdagen och gick vidare med mer styrka under dagen. Kan dock inte påstå att mina fränder var så särskilt svårövertalade haha.
image1444
Så ikväll blir det Shape Up på TC.
Ses i dimman folket.

Kvällen låt: Hardcore Superstar - Liberation

Into the night

Varför kan jag inte sova?
Vaknade för två timmar sen med bultande huvud o ömmande hals. Har inte somnat om sen dess. NU sitter jag här, efter att ha dragit i mig ett gäng panodil o annat trevligt jag hittade i badrumsskåpet (Ja, vi snackar naturläkemedel, roligare än så blir det inte folks) o pimplar te med honung o hoppas att sömnen ska ta mig i sin famn efter denna kopp.
Mycket funderingar i natten annars.  Det är under småtimmarna jag vanligtvis kommer fram till alla revolutionerande slutsatser om att förändra mitt liv o allt det där o hur detta nu ska gå till.
image1443
Hoppas ni andra sover som aldrig förr.
So Long.

Nattens låt: Oh Laura - Fine Line

Miss HandyGirl

Oh yeah, thats me in a nutshell.
Har ju härjat runt o lagat sängen idag äntligen. Efter att några vissa människor valde att gå lös på den under senaste festen har den inte riktigt varit sig lik o idag när jag kastade mig i sängen för att löka lite tyckte jag det knakade till. Kan ha varit påskmaten som gjorde sitt till, men kände ändå att det var dags att plocka fram Miss Handygirl o rätta till det hela. Så upp o vända på sängjäveln vet ni o sen va det bara att gå lös med hammare o spik o nu är den som ny, pärlan.
image1438
Annars har det varit en finfin dag. Iksu på morgonen för lite spinning o core sen va det hem o käka o plugga lite med Maria. Sen bar det av ner till staden för lite ärenden o sen vidare till Göteborg för födelsedagsmiddag med allas vår Helèn. Det största av grattis goes out till dig Helèn!! Grymt god mat o mysig stämning o hur skön kväll som helst! Det får vi ta o göra om snart igen!
image1439
Those were the days.

Men nu ksa jag jobba på att kurera lite så jag vaknar pigg o kry imorgon. Maria blir inte glad på mig om jag är sjuk eftersom vi ska redovisa arbetet imorgon. Så fram med tekoppen o ett par skopor honung så ska vi nog kunna fixa till det hela till det bästa.

Sov sött.

Kvällens åt: Cat Power - Hate

En kväll i blondinens tecken.

Har lallat runt på stan hela eftermiddagen med tjejerna o klämde även in en fika på Wayne`s i mitten där någonstans. Annars har kvällen varit lugn o hemmasittandes utom en vända till affären med Jen då vi så klart träffa på allas vår favorit Pumpen (då jag även var tvungen att lägga av ett asgarv när han gled snett på cykelpedalen).
image1437
Fy fan va snygg hon är. Dessutom skulle jag ge mycket för den jackan.

Annars har kvällen utgjorts av ett febrilt letande till inlogg på aftonbladet plus eftersom jag är för lat för att kolla upp hur man själv kan bli medlem, samt lusläst "Sofis mode". Vi snackar prouktiva o framför allt bildande aktiviteter som utförts i Miss Alexanderssons lilla etta. Det riktigt vibrerade av kunskapstörst som under kvällens gång sakta blivit mättad genom di verse läsning om allt från vilka solbrillor som gäller i vår till vilka mascaror som ger de fylligaste fransarna. Allt till tonerna av Larsas dystra Daugava. Underbart.

Ha det fint folket

Kvällen låt: Lars Winnerbäck - Jag Har Väntat På Ett Regn

Jäkla klant

Kom väl hem från iksu (spinning o core) förut o skulle in o hämta tvätten. Kom ut från tvättstugan, dörren slår igen, går i lås o Terese inser att Nycklarna sitter kvar i dörren till båset. Jaha, bara vänta in att någon ska komma förbi som jag kan låna nyckeln av. På 3e försöket gick det o en snäll grabb hjälpte stackars dumma mig att låsa upp dörren så jag fick hämta mina nycklar. Ja, man är inte alltför bright alltså.
image1436
Snön har öst ner här under förmiddagen men för närvarande är det uppehåll o jag tror jag ska få på mig lite kläder o dra neråt staden o möta upp Maria o co.

Ciao.

Olika Viljor

Japp, så var man tillbaka i kylan igen. Lämnade ett vårfint K-stad bakom mig o åkte till kyligare bredgrader. Men som sagt så har det varit en hur skön vecka som helst hemma och jag är så glad att jag fick möjlighet att fara hem, jag behövde det.
Tåget inatt var väl okej, hade ett tvåsäte för mig själv efter halva vägen ungefär, så det var bra. Maria o jag har pluggat på förmiddagen o sen på eftermiddagen har jag dragit igång ett långkok, jag har gjort vad jag kallar för "Tereses egna Thai-hop-kok". Ingen lek det heller mina vänner. Jag är kungligt bra på det här med att köra på känsla o se vad resultatet blir. Mkt mkt god soppa med bland annat kycklig, glasnudlar, kokosmjölk, zucchini, paprika, currypasta o lite annat i. Räckte till mat idag o tre matlådor, sug på den ni.
image1431
Okej, det ser kanske inte så gott ut, men det var det haha

Lite bilder från påskhelgen.

Nej nu ska jag o Helèn snart gå iväg o handla lite käk. Ha en fin kväll folket.
So Long

Kvällens PS: Riktar sig främst till Jen o Helèn. Kolla in tävlingen på Kenzas blogg, något för er. Vore fint om ni kunde kamma hem en varsinn, Jen en svart o Helèn en brun.

Värmländska vindar i blodet.

Ja, så var veckan slut o det är dags att fara norröver igen. Har varit en grymt fin vecka o jag känner mig nu lite som en ny människa, som är redo att ta nya friska tag o möta våren o solens strålar i Umeå. Veckan har varit kantad av hur mycket god mat som helst, mycket qualitytime med HELA familjen, sällskapsprogram, långa soldränkta promenader genom skog o mark på egen hand med mina egna funderingar samt analyserande med min kära Helena. Alla mina favoritingredienser har med andra ord funnits med.
image1430
Igår bar det va in i dimman o vidare ut i natten med mina lovely miss H o kungen av nyår. O kungligt var ordet. Finfin förfest o senare for vi vidare till BMB, där blev jag lite less, det var så j-a mkt folk, men det var okej, kul muik o vi fuldansade som aldrig förr.
Ska iväg på lite påsklunch nu hos styv-farföräldrarna (3 dagen i sträck med påskmat..) o sen direkt till tåget. Lite vemodigt at det redan är dags att fara o lämna detta sköna vårväder men så är det.

Ses imorgon Umeå.
Ciao

Dagens låt: Håkan Hellström - För en lång Lång Tid

Middag? Nej, nej det behövs inte, drog i mig ett kilo choklad förut.

Jag o Choklad alltså. När jag väl börjat käka kan jag äta obegränsat o sen mår jag illa som fan. Jag vet det ju, men inte fan stoppar det mig inte. Jögge med sambo anlände kvällen till ära o vi hamnade alla vid köksbordet kring en massa norsk choklad o Johnnys chips innan middan. Kan säga att jag inte har mkt plats kvar från någon middag nu då..haha, ja man är ju för rolig.
image1429
Dagen har bestått av en massa analyserande ute i skogen hos Helena o en vända för lite lunch hos mormor o så lite påsk-mat-handling. O så plugg nu ikväll. Men nu tar vi påsk, jag o Maria o arbetet med vår milöanalys går vidare först på måndag.

Nu ska jag vara lite social.
Hej då.

Hur lyckas jag?

Ja nu har jag lyckats skicka runt ett gäng requests o sånt gällande Superwall till ALLA "vänner" på FB. Hur tänkte jag då. Blev ju lite eager o se om det funka när Helena sa att man kan se vem som oftast besöker ens FB-sida o det resulterade i lite mass-mess-skit. Så grattis alla på min vännerlista. Ni har fått ta emot precis sån skit som jag hatar att folk skickar till mig. Finns det ngt jag irriterar mig på så är det folk som skickar runt en massa sån skit. Det är inte min grej. O jag har tydligen inget mer vettigt att irritera mig på.
image1428
Nyårskungen har varit här en sväng på kvällskvisten o vi har planerat lite löst för lördag. Det lutar ut att jag får med mig min favoritkung in i dimman o vidare ut i natten på lördag, men min övertalningskampanj fortsätter för att säkerställa en klockren fest med originalen.

God Natt med er.

Måndagsbarn är vi allihopa?

Var ute o spatsera ett par timmar imorse. Sen drog jag en dusch o for iväg till Kil o mormor o morfar för lite hederligt husmanskäk. Vårvädret hade återvänt dagen till ära så det var bara på med glajerna o glida iväg med bilen på torra fina gator.
Dagen har annars varit lugn, varit in till staden o fixat lite grejer inför påskhelgen. Imorgon kommer Jögge med sambo från Norway, familjereunion på fredag! Just ja, o så blir det fest på lördag med Helena o förhoppningsvis Erik o en massa annat folk.
image1427
Adios

Sköna söder!

Ett underbart vårväder mötte mig när jag anlände k-d i lördags o det fortsatte hela söndagen då jag tog tillfället i akt o va ute o promenare i ett par timmar. Var bla nere vid vattnet o satt o fundera en sväng. Sjukt skönt, bra för själen tror jag. There`s no place like home sägs det.
Imorse vakna jag dock till ett vitt vinterlandskap vilket kändes lite sådär. Men hela sverige har ju lika väder verkar det som, eller iaf hela södern typ. Bara att leva med det.
Dagen har annars spenderats i Kil hos mormor o morfar där jag käkat gott o utfört endel skolarbete. Sen har vi även varit iväg o inhandlet gummistövlar. Lite på tiden så skulle man kunna säga.
image1426
Svarta sådana blev det.

Sitter hos syrran  nu men jag ska kila över till mamma, har lovat att jag ska kolla på "världens bästa serie" Anna Pihl med henne ikväll.

På återseende.


Dagen som dagen var i bilder

image1420
Lite lätt hungriga så. Är det buffè så är det o det ska man ta tillvara på..hm.

Fika på Illys. Seriöst snack på G. (Bla om att Marias tröja matchade väskan o om det var genomtänkt eller bara ett lägligt sammanträffande.)

Jag o Maria roade oss med att testa ett gäng glajjer i staden. (Det blev efter massa om o men o lite övertalning från Maria till slut de på sista bilden. Om de sen klär mig är en annan femma.)

Nej nu ska jag ta o diska upp det sista, sen är det nog tid att börja bege sig!
Adios.

Kvällens lät 2: Creed - One Last Breath

Saknar en svunnen tid

Jaha, så har tårarna runnit nerför kinderna konstant i en kvart. Har kollat på "Efter Bröllopet" o den är grymt tår-framkallande och verkligen en film i sitt slag. Har gråtit klart för den här månaden kan man hoppas.
Vid tjugo i tio bär det av söderöver för en vecka med familj o vänner hemma i värmlandsskogarna. Blir fint det med lite miljöombyte.
Har varit en skön dag. Föreläsning till tio, sen fixa lite mer med förberedelser inför intervjun som ska göras under påsklovet. Efter det drog jag, Maria o Helèn till Universum o käka, snacka skit o spana på folk, med en påföljande fika på Illys där snacket om allt o inget gick vidare. Sen vandrade jag o Maria ner till staden en sväng där jag bland annat fixade med att byta mitt abonnemang från telia vänner till telia student.
Annars har jag inte gjort mycket, var till ÅC o panta lite burkar bara. O så städat, packat o diskat då så klart.
image1419
Ha en fin fredag o sänd mig en tanke som spenderar natten på ett förmodligen fullproppat nattåg.
So Long.

Kvällen låt: Missy Higgins - Don't ever

Time to move on.

Står o trampar på samma jävla ställe och det börjar bli rejält tröttsamt.

Sitter i en grisig lya o är fullt medveten om behovet av städning av denna o tvättning av en bunt kläder. Gör dock inget åt saken utan vandrar mest runt i lägenheten lite planlöst med tom blick, samtidigt som jag lyssnar på musik som stämmer med mitt mood.
image1418
Inte fan finns det några lediga bås i tvättstugan heller, nej då. Får väl ta hem skiten o tvätta på lördag.
Dagen har annars varit lugn o bestått av fika - skola - fika. Började halv elva så jag Helèn o Helène bestämde oss för att dra en fika på morronkvisten istället för att ligga o dra oss i sängen. Sen hade vi som sagt föreläsningar men vid halv tre smet jag o Helèn iväg till Illys för att klunka i oss lite mer varm dryck o snacka ännu mera skit. Har varit en skön dag over all. Jag o Helèn var även på Step Dance o det gick riktigt bra o var kul, men jag kände att kroppen var trött.

Hej då o god natt med er. Imorron bär det av hemöver.

Kvällens låt: Lykke Li - Time Flies (Titeln passar dagens funderingar mkt väl.)

"Just because you can, it does'nt mean you should."

Tänkvärt o uttalat av "Shane".
Ska börja leva lite mer med de orden i bakhuvudet tror jag.
image1417
Kvällens låt (än en gång): Oh Laura - Friend Like Me

Värmlandsskogarna nästa

Jaha så ska man fara hemöver om ett par dagar då. Snacka om impulsivt o oplanerat, men kul ska det bli att träffa familjen o helena, o övriga vänner som befinner sig i staden under påsk.
Dagen har bestått av två redovisningar o det har gått bra. Sen har jag o Helèn varit på järngympa ikväll o det var jobbigt som alltid men går ändå bättre o bättre.
Nej nu får jag sluta att berätta så mkt intressanta saker hela tiden.
image1416
Ciao folket.

I valet o kvalet

Frågan är hur man ska göra då. Fara hem i en vecka eller bli kvar här o bara gå runt o dra. Fick idag reda på att alla föreläsningar är flyttade från nästa vecka vilket innebär att vi är lediga o kan fara hem redan på fredag. Som vanligt ligger jag dock rejält back i budgeten så jag är smått osäker på hur jag ska få det hela att gå ihop. Skulle kunna be mormor snällt om lite hjälp till resan, men kruxet är att be om pengar är ungefär det värsta jag vet. Nej fan alltså, det är inte bra det här. Måste ta mig i kragen o komma på hur jag ska göra.
image1415
Har inhandlat en ny mobil idag. 65 spänn up front o resten på avbetalning. Blev samma månadspris som tidigare så det känns helt okej. Till o med en tjuga mindre per månad när jag fixar studentabonnemanget. En Ericsson W890 blev det. Blir nog bra, behövde mest bara en ny mobil med ett billigt o fungerande abonnemang.

Nu ska jag vila lite innan jag o Jen ska iväg på TC. Blir bra o få rensa huvudet lite. Det har varit en lång dag full med di verse stress, det vill jag lova.

Later.

Dagens låt: Ross Copperman - All She Wrote

Life's not fair. Live with it.

Nej fan vad tragiskt mitt förra inlägg lät haha. Så jävla illa är det ju faktiskt inte. Har bara, precis som alla andra ett gäng i-landsproblem, men varför gå o gnälla för det? Inget blir ju bättre för att man beter sig som en gnällig, bortskämd femåring. Men ni vet hur det är, gråa måndagar kan få den mest positive att tappa hoppet för en sekund.
image1414
Saknar dig.

Nu ska jag sova o imorgon ska jag vakna sådär riktigt jävla glad.

God Natt umeå, god natt världen.

Varför var du tvungen att öppna den dörren. Önskar den gick att stänga o låsa igen.

Saknar en svunnen tid. En tid när jag var helt obrydd gällande det mesta. Jag var kungligt bra på att dölja känslor o leva mitt eget liv. Nu är det mitt inre som lever sitt eget liv o det uppskattas inte. Tur man kan visa en sak utåt o känna en sak inåt.
image1413
Saknar en tid när allt var enkelt o okomplicerat. Men var det någonsin det? O är det verkligen så man vill att det ska vara? Gör inte det komplicerade att saker blir en aning mer intressanta egentligen?

Har varit på Punch Out med Gurra ikväll o det var jättekul som alltid! Tiden går bara så sjukt fort.
Annars har dagen mest gått ut på att vara negativ o ha ett tråkigt mood o en massa funderingar hit o dit samt präglats av en längtan till varmare breddgrader, bort från allt.
Sanslöst vilket mood det har varit i vår grupp idag. Klarade ändå att jobba på riktigt bra som tur var, men vi hade alla våra stunder när vi gled bort i egna tankar. Jag längtar bort, hem?

Ha en fin kväll folket.

Kvällens låt: Oh Laura - It A'int Enough


Ett gäng självdestruktiva tankar och händelser

Söndagar är inte min dag. Särskilt inte efter att jag ägnat hela söndagen åt ett gäng självdestruktiva tankar o att analysera sönder saker med min kära Helena. Thats what we do best. En o en halv timme o en glödhet telefon senare och vi hade kommit exakt ingenstans med vårt analyserande o var tillbaka där vi började. Men det är inte slutsatsen det handlar om utan att få släppa ut allt o vända o vrida på det tills man inte orkar mer.
image1412

Imorgon är en ny dag.
Men det är ändå dagar som denna jag önskar att jag var fri o ledig o bara kunde fara iväg ett tag, bara lämna allt o få lite distans. Det är dagar som denna jag bara vill åka hemhem och krypa ihop i soffhörnet o gömma mig ett tag. Få vara liten igen o bli ompysslad. Men så funkar inte livet, man får ta det goda med det onda, o göra det bästa av det.

God natt vänner.

Kvällens låt: Oh Laura - Friend like me

Vissa saker är svåra att förstå.

Fy fan vilken klockren fest igår. Hade så sjukt kul o hittade till den perfekta fyllan även. Tack så mycket alla som kom o tack för de fina presenterna!
Festade kungligt på Mariehem fram till midnatt då vi drog en Taxi ner till Corona, vilket var stället som valdes för kvällen. Stället valdes för att alla kunde komma in o det var nära o billigt o lätt haha. Bekväma som få. Men ibland funkar Corona, o igår var en av dessa kvällar, när allt bara stämde.
image1407

Nu ska jag se om jag kan få hem min favoritfilm "efter Bröllopet" o lägga mig o löka lite i min ensamhet.
Ha det fint.

Ciao.

Dagens låt: Lars Winner bäck - Manus

Im Gonna Party Like Its My Birthday

En av många sköna dagar är här o jag är på det bästa av humör och riktigt riktigt laddad för kvällen. Var iväg o tränade imorse, spinning med Jen, o det gick jäkligt bra. Sen har jag varit bort till Mariehem en vända o snackat lite skit med brudarna o suttit o filat på en fin playlist inför kvällens festligheter.
image1406
Förra årets födelsedag. Såg lite annorlunda ut kan man säga.

Men nu ska jag ta tag i o börja fixa till mig.

Ha en skön lördagskväll folket!
Skål o ses i natten.

Dagens låt: Oh Laura - The Mess You Left Behind

Funderingar en lördagmorgon

Vad kul det är att vakna vid sex o inte kunna somna om. Bara upp o dra i sig en kopp te o sen göra ett nyff försök.

Var på Mariehem igår kväll. Mkt mysigt och jag snyltade till mig lite quinoasallad med ruccola och grejer i som var jättegod! Tackar för det tjejer. Sen kolla vi lite tv innan jag sakta traskade hem i natten. Tog vägen förbi Corona o insåg än en gång varför vi sällan hamnar där på fredagar. I princip inte en käft där. Nh hade även persiennerna neddragna, förmodligen för att inte visa hur lite folk det var? haha
image1405
Nej nu ska jag göra det där försöket. Vill ju vara pigg o laddad till kvällens festligheter, det är ju ändå jag o Helène som är huvudpersoner ikväll haha. Ska på Spinning vid elva o sen ska Helèn följa med mig o kolla på en mobil på Strömpilen.

Later folket

I just wanna sleep. All The Time.

Good old friday is finally here. Grymt lång vecka som just passerat, har tagit på energinivån. Bra träningsvecka dock:
Måndag: Stepmuskel
Tisdag: Spinning + core
Onsdag: Järngympa (90 min)
Torsdag: Stepdance
Fredag: Stepmuskel
Sen är tanken att det ska bli spinning imorron igen.
Nu ligger jag o känner lugnet o försöker hålla ögonen öppna. Jag o Helèn ska göra tårta sen. Men ikväll kanske jag drar bort till M-hem en sväng o socialiserar lite. Orkar inte sitta hemma o häcka hela kvällen tror jag.
image1404
Min favoritblomma, Frangipani. Vill man imponera på mig ska man fixa ett gäng av dessa. Eller ta med mig dit de växer.

Adios o ha en skön fredag folket.

Dagens låt: Kent - Den Döda Vinkeln

Just don't.

Fattar inte varför jag sitter här o skriver igen. Har som vanligt inget vettigt o skriva, men tydligen så. Men then again, ingen som tvingar någon att läsa skiten heller.
Helèn sa till mig igår: Vi har bara skola på förmiddagen på torsdag o så är vi lediga fredag. På lunchen idag sa Niklas: Ja vi har ju skola hela dagen imorron o på fredag har vi det stora grupparbetet. Tack o hej till drömmen jag byggt upp om en lugn o skön fredag med träning o slappa. Så kan det gå när man inte har något eget schema o aldrig har någon koll på saker o ting. Då får man skylla sig själv om man blir lurad.
image1403
Festen på lördag ja. Den för mig o Helène. Har förjäkla dålig koll på vilka som kommer, men vi lär väl ta tag i kolla upp den saken imorgon! Är jäkligt laddad redan nu iaf, så det bådar gott!

Just ja, all cred till mig som ensam tog mig iväg på Järngympan o gjorde riktigt bra ifrån mig!

So long.

Kvällens låt: Missy Higgins - Where I Stood

A day like this

Fan vad kul det är att tvätta. Eller så kan det seriöst vara det tråkigaste som finns.
Dagen har varit fin. Var i skolan till lunch o drog sen ner till Staden med sandy där vi mötte upp de övriga i vårt Crew för lite shopping. Sen bar det av hemöver o vidare för spinning o core på iksu.
Nu tvättar jag ju då.
Spännande va?
Jo just det ja. Jag har mitt vanliga nummer igen. Gick in till Telia o fick ett nytt simkort. Så nu har jag mammas gamla mobil som en räddare i nöden.
image1401
Nej nu får jag sluta att berätta en massa intressanta saker hela tiden. Ni kommer ju bli beroende av alla dessa sjukt intressanta updateringar som hela tiden sker på min blogg.

Adios.

Dagens låt: The Meadows - Lonaine
image1402

Congrats?

Happy birthday till MOI!
image1400
På Lördag smäller det!

Feeling Blue

Är inte det minsta trött, men jag vet att det skulle vara precis passande om jag kunde lägga mig o somna nu. Istället ska jag kolla på nya l word o hoppas att jag under tiden blir jäkligt trött o redo för sängen.
Det är en konstig kväll, känner mig så underligt ensam.
image1399
God natt.

Still no Phone

Japp som sagt, fortfarande inget spår av mobilen. Inte på varken corona, Scharinska, taxi eller hittegods. O jag har letat igenom lägenheten ett antal gånger nu. Är nog tid att ta o ringa till Telia o försöka få ett nytt simkort, o hoppas på att det inte tar allt för lång tid o att man kan ha kvar samma nummer, men det måste man väl kunna. men jag ska testa ringa hittegods imorgon igen först. Lever på hoppet.
image1389
Har varit i skolan sen imorse med Sandy o jobbat på arbetet.
Blir nog lite Stepmuskel ikväll.

So Long.

And They Danced The Night Away

Så jäkla skön o kul kväll igår. Bara så fruktansvärt klockrent o jag var på det bästa av humör och vi dansade genom natten som aldrig förr. Det har varit en riktigt riktigt bra helg, det ska ändå erkännas. Lite trist att jag min klant lyckades supa bort mobilen igår. Jag vet, jag vet, jag får Verkligen skylla mig själv, jävla klant. Ska ringa hittegods samt corona imorron o kolla läget. Men lite trist lagom till min födelsedag o allt. Men Shit Happens (And Mostly it happens for a Reason).
image1388
Bilden som säger allt om gårdagens sköna festande.

Nu ska jag snart lägga mig o vänta på att John Blund ska dyka upp.
Snälla låt mig få sova inatt o låt mig slippa alla bilder.

God natt världen.

Kvällens låt: Anna Leong - I Should Know You By Now

Nattliga eskapader

Det blev inte så mycket sömn som väntat under gårdagsnatten på grund av olika omständigheter. Men det får man leva med. Var uppe o iväg på ett riktigt bra spinningpass imorse iaf. Det var skitkul o jag hade ett grymt Flow.

Enligt djungeltelegrafen drog brudarna en riktigt hård kväll igår. Fint det, visa Josefin hur det går till.
image1387
Kvällen är planerad att startas här på 207 med det vanliga gänget o lite annat folk. Blir fint det. Kanske ses vi i dimman under nattens lopp? Time will tell.

Adios.

Dagens låt: Carly Simon - You're so vain