PMS-gnäll

Lite pms-humör jag legat inne med i 2 dagar nu då. Både tisdag o onsdag har jag varit en riktig surbitch. Ingen lek det heller. Ibland kunde man gott slippa att vara kvinna. Iaf resulterade mitt pms-gnäll i gårdagens inlägg här på bloggen haha men efter det ringde jag min kära helena o som alltid lyckades hon muntra upp mig, o jag blev mitt vanliga glada jag igen. Har fixat en massa ärenden på stan idag bla beställt klipptid, 20 aug tror jag det var. Man måste göra så om man jobbar alla dagar till halv fem, samla ihop alla ärenden o välja en kväll i veckan som man gör skiten, föreslagsvis en dag man inte joggar. Skit att affärerna stänger så tidigt, det bli bara in o ut lite snabbt. Aja, ha en skön kväll folket. Fredag imorgon o på lördag blir det festligheter! So long

Tankar en ljummen julikväll

Har lite hemlängtan ikväll. Hem till sköna värmlandsskogarna. Har varit ute o vandrat lite slött o planlöst i skogen i ett par timmar. Med endast p3 o mina egna tankar till sällskap. Ni känner mig, mycket analyserande så klart haha om kvällarna blir jag ju som värst. Till helgen blir det fest o likaså på måndag då min käre bror ska ha kombinerad firma o syskonfest, så då blir det förfest o sen vidare till måndagsklubben på magget. Blir fint. Nu ska jag styra stegen mot stugan. Ja stugan med dasset är det jag snackar om. Adjö kära vänner

Svårt att förstå

Kom just hem från en joggingrunda med pappa. Kör ju som bekant varannan dag med ett fåtal undantag för fest haha. Det har varit varmt senaste dagarna men idag slog fan alla rekord, trodde jag skulle dö av värmeslag emellanåt! Annars är det fint här nere, har hängt nere i hamnen endel o varit ute o jakat med farsan o sånt. Ikväll ska jag träffa barbro, helen o ungarna hos barbro o käka lite gott. Duschen nästa. Adios mina kära vänner o på återseende!

"*Piiiip* säger att du har dålig karaktär." "Jasså? Det har jag också."

Seeeeg, så jävla jävla seg.
Min joggingdag idag, men jag tänker ignorera det. Regnet bara pissar ner utanför fönstret och jag har just tillbringhat en helg utan att sova många timmar alls.
Blev nyktert igår men jag känner mig ändå bakis och jävlig. Söndagsångesten är inte alls så illa som jag trodde, skönt som fan. Men den kommer väl.
Drar söderöver ikväll, back to work, back to reality. Slut på dumheterna.

Det har varit en fin helg trots allt. Får se när man tar sig tillbaka till värmlandsskogarna nästa gång.

Ha en fin söndag kära vänner. På återseende.

Dagens ord: Empati = Förmåga att känna medkänsla med andra människor. Alla har inte berikats med denna förmåga.

Beslutsfattande kan vara svårt

Fortfarande riktigt sliten. Har sovit en stund men det var tydligen inte nog. Sitter och överlägger med mig själv om jag ska dra ännu en utgång eller istället ta mig en välförtjänt lugn hemmaväll med familjen. Vi får väl se vad jag kommer fram till innan dagen övergått till kväll. Har ju så svårt att banga en fest, men ändå. Helena drog en recap av kvällen förut och jag insåg att jag var bra mycket mer dragen igår än vad jag trodde. (Vilket resulterade i att en fin bakfylleångest sakta kom krypande. Jag som trodde jag skulle slippa den idag, men ack så fel jag hade) Hoppsan, I did it again. När ska man växa upp egentligen?

Sitter annars mest och målar mina naglar blodröda och lyssnar på den där låten "killen är cp", som för närvarande spelas på ZTV.

Ha en fin kväll folket. Kanske glider jag senare in i dimman och vidare ut i natten. Kanske inte.

So Long.

Bakis som en ost

Men bakfylleångesten hr ännu inte infunnit sig, kanske är det så att jag slipper den idag. Den kommer vl flerfaldigt imorgon istälet kanske. Jag tror inte ni kan förstå hur jävla dåligt jag mår. Ska ringa Helena sen o få en recap av gårdagsnatten. Minnena är få och suddiga. Precis som att vara 14 på nytt.

Om ni tittar noga så ser ni att en av de små pluttarna längstfram är Lars Winnerbäck. Om ni tittar riktigt noga alltså.
Recension av konserten finns på den gemensamma bloggen
guesswhat. Orkar inte skriva om den igen. Alldeles för energikrävande.

Orkar inte engagera mig nog för att skriva mer. Ska gå ut o sätta mig o vara lite social med mamma. Hon går runt här som en osalig ande, är rastlös.

So Long Dudes.

Redo för barn? Nej skulle inte tro det.

Första punkten på "att göra-listan" avklarad. Jogga, check! Fint det. Nu ska jag bara komma ner i varv lite, duscha o göra mig klar för staden.

Mest intressanta kommentaren förra veckan uttalad av mig, när jag går o drar Noah´s vagn inne i Vadstena:
- Allstå syrran, du inser hur mycket det här sabbar min image va? Jag går in för att vara snygg, sexig o singel. Inte någon avdankad morsa. Hur ska jag någonsin hitta min sommarfling på det här sättet? Vore det inte för att du redan drar på en vagn skulle jag aldrig gå runt med vagnen, det inser du va?

Jag och Noah.

Jag älskar mina syskonbarn, de är så sköna! Så länge de inte sabbar min image.

För övrigt kan jag säga att de senaste veckorna som spenderats tillsammans med fyra ungar har varit som en jävla cirkus, tur deras föräldrar (mina syskon) varit med för "I could never have hanled it" på egen hand, haha. Man kan säga att jag insett att jag inte är redo för någon unge än på ett tag. Särskilt inte fyra. Aldrig fyra.

Over and out.

Update från Värmlandsskogarna

Är Hem-Hemma en sväng o hälsar på o tänkte så klart hinna med att blogga lite. Trött efter all stress idag. Jäktade runt på stan efter jobbet o sen satte jag mig i bilen o rullade mot Värmlandsskogarna. Skönt att köra sådär lagom långa sträckor ensam, med sina egna tankar o P3 i bakgrunden. Är ensam vaken här hemma o sitter o lyssnar till tonerna av Steve Dalton i min ensamhet. Var ju tvungen att gå igenom lite bloggar o FB, det är ju obligatoriskt. O kolla mejlen då.
Men nu ska jag snart sova.
En bild på syskonen Alexandersson från lördagens brakfest/fyllor:

Syskonkärlek.

O lite andra bilder från samma helg i Vadstena. Mest bilder på ungarna blir det så klart.

Nu ska jag sussa, så jag orkar morgondagen som ska innefatta följande:
1. Jogga
2. Staden
3. Till mormor och morfar på lunch
4. Hem och duscha och fixa sig
5. Ransäter och Winnerbäck
6. Kil och Frykstafesten

Sleep Tight vänner.

PS Håll tummarna för att vi slipper regn.
PPS Jag vann 50 kr på en triss idag. Det var nog fågelskitens förtjänst (ja den jag fick i huvudet alltså).

Fågelskit i håret. Igen.

Japp, än en gång valde en fågeljävel att skita mig rakt i huvudet, inte okej you fucking bird. Kom hit så ska jag skita på dig så får vi se hur kul du tycker det är. Va o käka med bella o sofie i hamnen idag o det va lika kul som alltid. Sofie undra även om jag skulle med på logdans nästa helg, en massa kompisar till dem som ska dit tydligen, kan ju va kul. Ska bestämma mig innan morgondagen! Annars äter jag mest en massa bär om kvällarna när jag spatserar runt i skogen o funderar o analyserar allt o inget. Kallas inte för analyserartess för inget. För övrigt, sjukt mycket smultron här nere i år! Men nu är det sovdags. Sov skönt mina vänner!

Övning ger färdighet

Ligger i Soffan o ska snart sova. Har lagt mig till med riktigt fina sovtider här nere, ja fina rutiner överhuvudtaget faktiskt, nu när jag tänker på det. Helgen som just passerat var vitare än snö o spenderades i min syster o hennes ungars sällskap hemma hos barbro. Riktigt riktigt fin helg innehållande massa god mat o prat inpå småtimmarna, precis som det ska vara. På dagarna har jag givetvis jobbat. Imorgon ska jag käka middag med bella o sofie o på onsdag ska vi in till brorsan i vadstena o käka. Men på torsdag mina vänner, då rullar jag norröver, mot de sköna värmlandsskogarna. På fredag blir det Larsa med helena o lördagen ska spenderas i kungens sällskap. Kommer bli en kungligt fin helg, det vet både ni o jag. Ha det fint nu. Adios. Jag saknar er men det vet ni.

Today is another day

Sitter i fikarummet o har som vanligt min dagliga 10minuters lunch. Tänkte jag skulle hinna dra iväg ett litet blogginlägg från mobilen. Ett livstecken bara. Det var festligheter på gång för syskonen alexandersson i lördags. Sjukt fin kväll som dock resulterade i en inte så genomtänkt handling o en fet baksmälla med tillhörande söndagsångest dagen efter. Jobbet var tungt igår men jag tog mig igenom det o idag är det en ny dag. 10 minuter går fort o det är dags för mig att kila in i butiken o ta hand om lite kunder igen. Ha det fint folket