Glad fredagskväll på er

Tack Gud för att det äntligen är fredag kväll!  Inte bästa dagen i mannaminne och till råga på allt avlutades den med en punka på nya cykeln, aaaargh just shoot me.

Sov dessutom bort större delen av fredagsmyset och nu är det läggdags. Nya friska tag imorrn! 




Bortskämd med kärlek!

Haft så fina dagar på sistone! Har så många fina omkring mig och till råga på allt så hänger kroppen med så fint också!

I onsdags var jag tex ute med jobbet. De hade ordnat överraskning för mig som fyller 30 (!) och Carina som fyller 60. Det visade sig vara bowling på stan följt av middag på stan! Såååå mysig och fin kväll! Hur fina kollegor/vänner kan man ha? :) 

Sen igår så var jag och tränade efter jobbet vilket gick superbra och kroppen kändes starkare än på länge och ffa så pumpade endorfinerna i kroppen!! Och när jag kom hem sen då! Då väntade världens finaste brev med 4 paket hela vägen från Australien! Så bortskämd är jag med så fina människor i mitt liv. 

Dessutom fick jag en sån fantastisk födelsedagspresent i förskott av min älskling ❤️️







Fick finaste halsbandet av syrran som verkligen inte gör sig rättvist på bild. Det är ännu finare i verkligheten!

Nu ska jag sticka till jobbet, underbara fredag!!

Endorfiner

Hur underbart är det inte när endorfinerna spritter i kroppen under ett träningspass? Värt all svett och möda 100 gånger om ❤️️



Grym träningslåt!

Möhippe-helg!

Helgen har spenderats i Jönnet för Rosells hippa, trevligt till tusen såklart!














Det har tävlats och dansats och ätits och spaats och ätits och slutligen dansats en massa till på krogen! Härlig helg!

Pizzanight!

Ikväll kör vi tvätt- och pizzakväll! Kör torsdagsmys idag eftersom vi är ifrån varann hela helgen, då måste man göra så! För minst en myskväll per vecka måste man ju ha!

Nuuuu ska jag sticka ner till tvättstugan igen! 
Jag när jag bara var en liten lort! 


Finaste vänner!

Igår hade jag en extremt jävlig dag och när jag äntligen kom hem och innanför dörren föll jag ihop och lipade. Hade sagt att jag skulle med och träffa tjejerna ute hos Stina äntligen och efter att ha tackat nej så många gånger kände jag att jag behövde ta mig samman och följa med. Så det gjorde jag och världens snällaste Annso hämtade upp mig. Sen efter ett par timmar med fika, tjejsnack och pyssel med tjejerna så mådde jag så otroligt bra igen! Alltså jag har så extremt fina vänner i mitt liv!
Sen när jag kom hem hade världens bästa kille köpt en stor bukett vackra tulpaner för att muntra upp mig och var sådär kärleksfull och fin som bara han kan. 

Så imorse när jag vaknade så mådde jag som en liten prinsessa. Så lycklig över att ha så mycket fina och varma människor i mitt liv ❤️️ 

Hoppsan hihi

Eftersom jag inte orkade någon choklad efter middagen i fredags fick det bli några bitar idag dom kompensation! 



I väntans tider

Sitter på Chilli och väntar på min Tommy. Vi ska åka och storhandla! Skulle ha promenerat till honom på MIO men foten satte stopp för det och jag vill bara gråta när jag tänker på vad ont det gör vad begränsad jag blir. Kändes ju så himla bra efter helgens vila men nu är det skitdåligt igen.

Hur som. Här är bara en bild från när vi skulle över Höga kusten-bron igår!



Påväg norrut!

Sitter i bilen med Tommy, hans pappa och hans tjej och vi är påväg mot Norrlandsskogarna, till Robertsfors som ligger ovanför Umeå. Vi ska fira Tommys farmor som fyller 85! Sen hem igen imorrn. Lägger mil efter mil bakom oss. Bra för min fot med stillasittande bilresor!

Ha en fin helg hörrni!

Natti

Har haft en fin dag med farsgubben som är på besök tills imorgon. Eftersom jag inte kan gå på foten så har vi spenderat dan i lgh med att snacka en massa och bara ta det lugnt. Sen kom Tommy hem och styrde ihop middag och jag styrde blåbärspaj till efterrätt. Fin dag som sagt och skönt att jag fick va ledig, kan inte jobba med min fot :/

Natti

Pappa vilade lite på soffan ;) 


Efterrätten intogs framför På spåret! Svåra frågor det var idag! 



Kärlek i en ask! 

Whyyyyyy?

I eftermiddag har jag hängt på närakuten och försökt få ordning på min fot. Det började med lätt smärta igår när jag promenerade hem från jobbet, sen blev det värre och värre under idag. Fy fan, din jävla fotjävel. Kan knappt stödja på foten nu och satt och lipade på kontoret tidigare idag för att det gjorde så förbannat ont. Vila och alvedon sa närakuten vilket jag kunnat lista ut att de skulle säga. Faaaaaaan, vi har ju massa planer för helgen och imorrn kommer ju pappa med. Hoppas på ett mirakel under natten. 

Har iaf haft en riktig myskväll med älsk ikväll. Hemmagjorda burgare till middag och sen godis och film. Jag råkade visst sova endel med, trött efter dagens smärtor, men sånt kan man inte hjälpa. Det var mysigt ändå! 

Natti

Så fin frisyr! 


Soooo Good!

Jamie Olivers helstekta kyckling i ugn ikväll. Lite tisdagskyx kallar jag det! Den blev dessutom precis sådär saftig och god som man hoppas. Dessutom har jag suttit vid mitt pysselbord och gjort några kort. Allt detta givetvis efter jobbet. Ja ni hör ju, en väldigt bra tisdag helt enkelt! 




Hej hopp!

Tog sovmorgon imorse för vi kom hem så sent inatt, jätteskönt! Efter jobbet var vi och storhandlade och har nu fyllt upp kylen ordentligt och sammanställt en matsedel för veckan! Flygande Jacob, burgare, Jamie Olivers helstekta kyckling i ugn och kassler med ananas-gratäng. Whoop whoop, we love food! 

Lite bilder från Rom!





















Hej från Rom!

Väntar på att Tommy ska bli klar och redo att gå ner på frukost och skriver ett litet inlägg så länge! Har det helt underbart här! Vaknade idag till strålande sol från klarblå himmel. Nu ska vi snart sticka och se vad hotellfrullen har att erbjuda och sen bär det nog av mot colosseum! Måste passa på medan vädret är underbart, sånt kan man inte ta för givet :)

Ha en fin fredag!








Helg

Gick hem tidigt från jobbet idag, redan vid 15. Har inte känt mig pigg idag, känt mig nedstämd av en rad anledningar, jobbrelaterade och säkert hormonella. Men nu har jag tagit helg iaf, imorrn bitti sticker vi till Rom på en weekend. Blir skönt att komma bort från stan och jobbet en sväng! 

Tommys pappa och hans tjej kommer snart och hälsar på så jag har gjort en blåbärspaj dagen till ära!

Over and out

Och så lite från igår!

Hade ju en supermysig kväll igår med! Fondue var supergott i vanlig ordning och pajerna vi åt till efterrätt blev över förväntan tycker jag. Och sällskapet var givetvis super! Braaaa kväll helt enkelt! 









Och så sist några blombilder. Försöker locka fram våren haha!

Ingen dålig dag!

Oj vilken produktiv dag! Skjutsade T till jobbet imorse för han var inte riktigt körklar hehe Lämnade bilen på MIO och promenerade hem i duggregnet med ett stopp i stan för att inhandla förvaringsboxar. Sen hem och börja med maten, långkok och storkok av chilliconcarne! Sen har jag suttit och styrt upp mitt pyssel, puh! Ingen lek att få ordning på alla grejer alltså. Men nu har jag faktiskt fått hyfsad ordning, sköööönt! 






Laddad? Jajemen!

Lördagsafton och maten är på G! Fonduemiddag med fina vänner står på kvällens agenda! Till efterrätt har jag styrt upp en blåbärspaj och en äppelpaj. Här ska ätas!  Fin lördag på det stora hela och räknar med en lika bra kväll!

Over and ooooout!