Helgen

Helgen var det ju, jag skulle berätta om min fina helg.
Såhär var jag iaf klädd:



Var var vi nudå. Jo, att vi drog ner till Tzatziki och åt helt fantastiskt god mat och delade på en flaska Rosé. Satt kvar länge innan vi spatserade vidare till Plock och smakade av deras drinkutbud. Inte särskilt imponerade, dessutom en dryg bartender.







Vid ettsnåret lullade vi hemöver efter att ha pratat skit med en skåning, klagat på äcklig drink, fått skit från en bartender och sett ett gamlat span. Ungefär så ja, var min fredagskväll.

Ställde klockan som ringde 9.00 på lördag morgon. Hade funderingar på att springa men det var helt enkelt inte läge för det på lördags morgonen. Trötta efter lite för många drinkar och kanske en cigg eller två.
Traskade ner till stan och shoppade runt hela lördagen med undantaget för ett lunchbrejk på ett jättemysigt hak med god mat på Svartbäcksgatan. Minns inte vad det hette, Hugos kanske?




Syrran shoppade lite...haha men satan vilka fynd tjejen gjorde!


Nej ni, thats it for tonight, går inte fort det här kan jag ju säga.

Sleep tight nu!

 


What if I´m God and you get one wish and I´ll make it happen for you? Well your not God, so let´s just not go there.

Hej hej på er.
Jag har varit och handlat, jag har diskat och jag har svarat ja till två kurser att läsa under hösten, spanska och latin. Spännande.
Så nu är de största nyttogrejerna gjorda. Jag ska göra en smoothie och sen ska jag kura ihop mig i soffan under en filt framför "Valentines day". Har hört att den ska vara dålig men det gör inte så mycket. Vill bara ha en lättsmält film att vila ögonen på för jag känner mig lite vemodig idag. Av di verse anledningar.

Imorse var jag ute och sprang 45 min. Eller snarare joggade, det var segt idag. Sen invigde jag min nya blender. Först gjorde jag juice av morot, spenat, gurka och äpple i min juicer. Sen hällde jag det i blendern tillsammans med avocado, 2 kiwi och solrosfrön och mixade allt det. Blev så himla gott verkligen! De trodde mej inte på jobbet så jag ska ta med så de får smaka imorron tror jag, om jag orkar styra upp en smoothie då med.
Annars inget spännande. Lunchade med Mackan på Lingon igen. Satan vad jag gillar det stället.

Latero.

Imorse innan rundan, trött som fan:


Idag på jobbet:


...

Det står en ouppackad blender i min hall. Och när jag vaknar imorgon kommer den stå kvar, orörd. Precis liksom disken,soppåsen vid ytterdörren, lakanen i soffan och kläderna på golvet.

God natt.

Varje låt har sin historia.

Kom ihåg, att varje gång jag exalterat utropar att jag vill spela en låt som är så jävla fin för dig eller en låt som är så jävla skön eller en sån jäkla partystarter så finns det förmodligen en riktig story bakom låten. En hög med minnen men ett som lyser allra starkast. I ensamma stunder kan låten ta mig tillbaka till precis den där platsen i sinnet. Jag känner doften i näsan och känslan i kroppen, vare sig det är kärlek, lycka, sorg eller spänning eller någon helt annan känsla.

Ibland när jag är ensam och saknar min syster på andra sidan jorden kan jag sätta på
Missy Higgins - The special Two. Fan vad jag grät till den låten när jag lämnade Australien senaste gången jag var där. Alla i den lilla minibussen som skulle ta mig till flygplatsen i Brisbane tyckte säkert jag var lustig men jag brydde mig inte det minsta, det enda jag kände var saknad.
Eller som den där natten när jag åkte bussen från Karlstad till Örnsköldsvik. Natten efter Halloween när killen jag var kär i betedde sig som ett as och sårade mig som ingen annan tidigare gjort. Jag lyssnade på Melissa Horn - Kvar i nått jag lämnat säkert trettio gånger den natten. Grät även då mer än jag trodde var möjligt över någon som aldrig ens förtjänade det.
Eller så kan jag sätta på MGMT - Kids och känna ett lyckorus i hela kroppen för jag minns underbara underbara Valborg i Uppsala 2009. Gick runt från rum till rum på korridorsfesten och spelade låten om och om igen, bara i olika rum. Och jag kände mig lycklig.
Samma sak med Juliette and the Licks - Praying for the band Latoya, den ger mig också glädjekänslor. För jag tänker på vår sista vår i Umeå, när vi cruisa runt i Bindans bil och skrattade och levde livet och allt var så jävla bra och enkelt och jag log hela tiden. Jag älskade min andra fina lilla familj uppe i Umeå och all glädje och trygghet den gav.
Band of Horses påminner mig om en fantastiska sommar på Österlen och helt underbara människor omkring mig, lika mycket som den påminner om en jobbig tid med mycket saknad, långt hemifrån och ovisshet.
Temper Trap som jag börjat lyssna på den här sommaren kommer alltid att påminna mig om frigörelse, min fantastiska familj och min fina fina systers besök här hemma och en helt fantastisk semester tillsammans med världens mest underbara familj. Medan Metric som också är nytt band för mig den här sommaren kommer väcka minnen om en helg i La La Land och en pojke med ett trasigt inre och ett vackert ansikte.

Och Robyn - Dancing on my Own kommer alltid vara en påminnelse om att jag visst kan dansa själv och det kan kännas jävligt skönt och det är möjligt att komma över starka känslor för speciella personer. De har bara lånat mitt hjärta för ett litet tag och det är också okej.

Åh, ja, det finns så mycket historia i min musik. Allt från mitt första passionerade möte med Aerosmith med Cryin på MTV, kunde se den videon hur många gånger som helst på den tiden. Åtta år och övertygad om att jag en dag skulle bli lika cool som Alicia Silverstone är i den videon när hon piercar naveln och sen hoppar nedför en bro och pekar ett stort jävla Fuck You till killen som är ett svin. Till minnet av hur jag och Jen på Way out West förra året på håll hörde att Robyn var på scen med Röyksopp och körde "The Girl and the Robot". Vi sprang så jävla fort genom hällregn och rakt fram till scen och bara rös när vi lyssnade till sista minuten inne i tältet. fantastiskt. Så jävla många minnen och så fruktansvärt många historier att berätta.

Hello, good day, guten abend.

Så var solen tillbaka en sväng. Hade skinnjackan på mig till jobbet imorse. Då tänkte jag, Hjälp, hösten är verkligen på väg. Hösten är ta mig fan en skrämmande årstid.


Today. Den lilla blusen fyndade jag på Helping hand för ynka 30 pix i helgen. Sweet.

Idag har jag köpt en Blender så jag ska kunna krossa is och göra sjyssta smootihes och så har jag fyndat ett par gardiner på Hemtex. Ja det var väl ungefär det. Ska ta en promenad brot till Gränby C och fördriva tiden i några affärer och fundera på om jag ska dra till Way out West i GBG om ett par veckor eller inte. Lutar åt att jag gör det.

Ciao, Im off.


Helgen

Har varit på spinning och core idag. Jag fick verkligen släpa dit mig själv, säga till mig på skarpen för jag var så in i helvete trött och ville inget annat än att gå hem och lägga mig under täcket och inte vakna förrän till helgen. Ja, en sån måndag har jag haft. Och jag är förbannat stolt över mig själv som ens tog mig till sats, desutom orkade ta mig igenom en och en halv timmes träning.

Hur som helst.

Helgen. Den var ju superfin, precis som jag beskrivit tidigare. På fredagen kom syster yster och vi inledde kvällen med varsin Martini med is och lite nötter och salta pinnar på min balkong.


Fina syster lånade lite kläder av mig och var lika fin som alltid!


Efter en låååång stunds skitsnack på balkongen drog vi ner till Tzatziki. En helt underbar liten grekisk restaurang med fantastisk mat, läge och omgivning, älskar det stället.

Men mitt internet vägrar samarbeta med mig ikväll, så jag lägger ner det här. Fortsatt helgresumé kommer en annan dag, när det jävla internetet är lite mer samarbetsvilligt. Då ska jag också berätta för er om musik och artister och hur en enda låt kan få håret i nacken att resa sig av ren nostalgi och det känns som jag slungas tillbaka flera år i tiden till den där speciella dagen/speciella festen/fina stunden/doften/festen. Men det får bli en annan kväll.

Ta hand om er.

Natti.


Söndagsångest per definition

Jorå så här ligger man hemma i soffan och tampas med ensamheten och den förbannade söndagsångesten. Men ja, det är ju inget nytt eller spektakulärt med det egentligen.

Har kollat på Up In The Air här i eftermiddag och jag gillade den verkligen, den var lite heartwarming på ngt sätt, se den om ni har en sån dag som jag.

Och så ett jättestort Grattis till Mats, den bästa plastpappa någon någonsin kan önska sig. Hoppas du har en supermysig dag.


I fredags på Tzatziki, supergott!

Updaterar med bilder från vår fina syskonhelg senare eller en annan dag.


Jag älskar dig.

Ligger i sängen och lyssnar på en blandkning av Zelmani och Ekdahl. Har haft en helt fatastiskt fin helg men nu har syster yster lämnat Uppis och en stor jävla tomhet sprider sig inom mig. Det är ett helvete att ha någon man älskar så mycket så långt bort. Men man måste fokusera på de här fantastiska stunderna som man får spendera ihop och göra det allra mesta av det.

Kärlek


Is it Ever gonna be Enough?

Satan vad klockan blivit mycket helt plötsligt då. Ikväll är kvällen jag varit sjukt sugen på att sitta och dricka öl på en uteservering med sköna människor omkring mig samtidigt som jag surat lite över att det alltid blir kallt och regnar på helgen. Men men, det blir inte roligare än man gör sig. Jag har hur som helst bokat bord på en grekisk restaurang till mig och syrran imorgon, oj vad vi ska gotta oss med en massa god mat och dryck den här helgen! Det ni mina vänner.



Prickig och matchy-matchy idag.

Sitter och ska svara på antagningsbeskedet Latin eller spanska. Aja får klura lite på det hela. Hur som helst så har jag varit på combat ikväll (Som var riktigt jävla kul och sjukt jobbigt, körde skiten ur mig själv, ibland behöver man det) och nyss duschat. Smörjde in mig med ett nytt BodyButter från Body Shop som luktar jättemycket blommor. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Vilket som så ska jag sova nu iaf.

So Long Peeps.


Can't quite get you out of my head

Så var det lillördag igen. Har spenderat min åt att lyssna på musik, läsa en tidning och plocka i ordning i garderoben. Rensade ut lite toppar som är fina men som jag sällan använder, tänkte syrran kunde få kolla på dem när hon kommer, kanske är det ngt som passar henne i smaken. Har även damsugit delar av lgh och plockat iordning lite. Och så har jag handlat och fixat matlåda. Så otroligt intressant för er att veta. Men det jag ville komma fram till är att man får en faslig massa tid över på kvällen om man tränar tidigt på morgonen.

Hur som helst, nu ligger jag nyduschad i sängen och ska bläddra lite i veckans Sofis mode innan jag ska försöka sova i Hettan!

Ciao ciao

Låttips: Metric - Gold Guns Girls (Den akustiska är bäst)

Bild tagen någon av mina första veckor här i Uppis, många månader sen nu det.


Run for your life!

Någon har ju varit ute och sprungit 45 minuter här på morgonkvisten. Somnade tidigt igår och kände att jag var utvilad nog att köra den planerade rundan. Har precis duschat och nu ska jag hoppa i lite kläder oich kila iväg till jobbet.

Ready for a run imorse.

Later Dudes.


Dilemma

Jag har ett litet bekymmer här hemma. Det stavas V-Ä-R-M-E.
Det är såhär va. Min balkongdörr är mitt emot min säng, detta gör att grannarna naturligtvis kan se in genom den och rakt på mig i sängen. Men det brukar ju inte vara något problem för man kan ju bara dra ner persiennerna. Nu är det ju dock så att det är 200 grader i min lilla lya och jag pallar inga klädtrasor mer än trosor på kroppen och jag vill ha balkongdörren öppen för jag tror att jag kanske kommer kvävas annars. Men med balkongdörren öppen ser grannarna mig ligga och sova men det blir skönt och svalt härinne. Med balkongdörren stängd får jag sova utan åskådare men med risken att kvävas i sömnen.

Livet är fullt av livsavgörande beslut som jag brukar säga.


Satan

Det är verkligen oooooolidligt varmt i min lgh ikväll. Hjälp, hur ska jag någonsin kunna sova. Jag vill dela säng med ett kylskåp.

Du skrämmer mig och väcker gamla minnen jag inte längre vill kännas vid.

Lyssnar på The Used och filosoferar. Är helt obeskrivbart trött för jag kan inte sova om nätterna. Somnar jätte-jättesent och när jag väl somnar vaknar jag 100 ggr per timme ungefär. Det är verkligen jättejobbigt. Alla som känner mig vet att jag verkligen måste ha min skönhetssömn för att fungera som människa. Får jag inte den blir följden en kombination av PMS och Ångest. Snälla snälla låt mig få sova bra inatt, jag behöver verkligen det. Orkar inte med mig själv annars.


Today

Jag har så mkt jag borde styra upp här hemma och hade verkligen tänkt försöka ta itu med det idag. Men jag kan liksom inte få mig själv till att ta tag i det. Jag har iaf pantat en hel drös med flaskor och burkar. Mest en massa halvliters cola och cola zero som vittnar om ett helt gäng helsköna bakisdagar med bästa Jen här hemma på Apelgatan. Måste försöka styra upp garderoben och klädstången och packa upp iaf innan helgen.

Annars har dagen varit lugn, jobbet gick rätt fort för jag har haft fullt upp som tur är. Dessutom lunch med Mackan på Lingon. Älskar deras uteservering, en av stans bästa om du frågar mig.

So Long Peeps.


Bittersweet Symphony

Så. Nyduschad.
Körde en timmes spinning plus en halvtimmes core. Klapp på axeln. Sedan handlade jag, gick hem och nu har jag precis duschat, mer spännande än så blir inte den här kvällen. Jag ska lägga mig tidigt idag för jag behöver fan det. Även om jag inte somnar, får väl ligga och filosofera eller nåt. Det finns helt klart gott om saker att filosofera om I tell you.

Invigde ett nytt träningslinne som jag fick genom topphälsa idag. Matchy-matchy, inte riktigt min stil, men va fan gör det. Färgen går väl ihop med min bränna iaf!




Och yes, såhär är det. Jag saknar er alla hemma i skogarna, jättemycket faktiskt. Jag erkänner.
Ta hand om er nu och försök ha lite kul även om lilla jag inte finns i närheten och kan liva upp er tillvaro!


Back on solid ground

Fy fan vilken seg dag. Jag går på något slags semestertempo fortfarande och får liksom inget gjort. Två hembesök och lite journalskrivande så var den här dan över. Effektiva Terese. Åt iaf god sallad på Cajsas på lunchen ute i solen på deras uteservering, mkt trevligt. Funderar på att locka med ngn att äta lunch även imorgon, orkar fan inte styra upp en matlåda haha

Idag fick alla somriga och vippiga kjolar ge vika för en tråkig jobbstass:



Var på jobbet 06.30 idag, därav den tidiga hemgången, fantastico.

Förresten har jag inte visat min nya fina gröna byxdress, Im loving it. Dock är det lite varning på en nip-slip ala Tara Ried då den bör bäras BH-löst och axelbanden gärna åker ner. Men säkert inget lite fashion-tejp inte kan fixa säger jag.



Skärpet fyndade jag för en tia på HM.

Borde gå på spinning vid sex, får se om jag tar mig dit, är så obotligt trött. Vill ligga i soffan och skeda med någon jag tycker om framför en film. Men helt plötsligt är man tillbaka i verkligheten och den förbannade tristessen.

So Long People.

Lämnar er med en skön låt: The Temper Trap - Sweet Disposition (Tack för tipset syrran!)
Enjoy.

Playing with fire.

Så var man tillbaka i Uppsala. Kom med en direktbuss till Sthlm vilket gjorde att det gick fortare och jag kunde ta ett tidigare tåg till Uppsala, skönt. Här hemma är det tomt, tyst och alla blommor är döda. Jag är trött men nöjd över en fantastisk semester. Precis som vanligt saknar jag. Och känner mig ensam. Och tom.

Men jag ska försöka somna fort så försvinner känslan i sömnen och imorgon väntar jobbet. Fy fan vilken ångest mina vänner.

God natt.

To LaLa Land and back

Efter ett dygn i LaLa Land är jag tillbaka på hemmaplan i Faggan. Har styrt upp bussbiljett för hemresa imorgon och nu ska jag sova. Trött som ett as efter två utgångar på raken, man är inte 18 längre.

Ciao

Skål för

Guten Morgen på er!
Helt spontant och otippat blev det en liten utgång igår. Drog in till stan vid nio och hämtade upp Mr King i hans lya innan vi styrde bilen mot Kasernhöjden där vi kickade igång förfesten. Satt på balkongen hela kvällen, hur skönt som helst. Sen drog vi till Koriander framåt halv ett men satan vad jag ogillar det stället numer. Jag och Erik snackade om det. Sommaren för 3 år sedan så var Koriander så jävla kul, vårt favoritställen men numer består det bara av ett stort jävla gäng stekare och musiken suger verkligen!

Kanske ska lägga mig och sola en sväng med Helena på Sandgrundsudden lite senare innan jag tar bilen hem till Faggan igen efter mitt lilla stadsäventyr. Hur som helst så ligger jag nu här i Eriks soffa och lyssnar på Temper Trap och trafiken utanför medan han är på jobbet. Livet är rättvist idag.

So Long

Syskon

Jag och mina halvsyskon Johan och Helen har tre saker gemensamt som vi ärvt av våran far: Pojkfigur (jag och Helen tackar särskilt mkt för det, har ändå alltid tyckt att det är överskattat att ha en midja), ingen rumpa och så den berömda hållningen (se nedan):



Tack pappa för den snygga hållningen.


Tid

Kunde jag förklara för er allt jag känner så skulle jag göra det. Jag skulle göra ett försök om jag bara trodde att jag ens kunde få er att förstå lite lite lite av alla de här känslorna. Försöka få er att förstå varför mitt humör kan växla som en jävla rolercoaster över en enda dag. Hur jag kan vakna upp och känna mig så fruktansvärt jävla uppgiven och ensam mitt i allt och nästa sekund skratta tills jag kiknar över ett dåligt skämt för att senare falla ihop i en hög på golvet och gråta över en försvunnen nagellacksremover. Jag förstår det inte ens själv och jag föraktar den här jävla känslan av uppgivenhet och handlingsförlamning som ibland slår över mig. Men det är bara att låta det ske och låta det passera och sedan återuppta livet igen.

Men en sak vet jag och det är att den här semestern har gjort mig jävligt gott. Jag har mått bra, skrattat och ögonen har lyst på mig emellanåt. Sådär som de gör när man är riktigt jävla lycklig. För att jag tycker så fruktansvärt mycket om livet, jag har de vackraste människorna omkring mig och jag älskar så fruktansvärt mycket. All jävla skit, den går vi genom tillsammans och det är vår speciella styrka. Lilla familjen Annorlunda.

Jag ber alla böner för att morgondagen ska gå bra och jag tror och hoppas så innerligt att den ska göra det. Ja jag tror verkligen och det är en styrka i sig.

God natt.


Dubbla budskap.

Har spenderat min eftermiddag i en solstol. Men jag kickade igång dagen med en löparrunda imorse vid åtta. Efter en dusch styrde vi sedan stegen mot mormor och morfar för lite picknickmys utomhus. Men sen när vi kom hem ramlade jag ihop i solstolen, trött men glad över att solen ville förgylla ännu en av mina semesterdagar, fantastiskt. Tanken var ett bad men det blev visst inte så. Det blir ju som bekant sällan som man tänkt sig men det lär man sig visst aldrig.

Jag och lilla Pearl.

Snart dyker norska styvbror med flickvän upp här hemma för de kommer också hem på en liten välförtjänt semester! Ikväll blir det grillmys!

So Long!


Hur fan gör man?

Jag vet inte hur man gör längre. Jag vet inte hur man litar på någon, hur man öppnar upp till sitt inre och delar med sig, hur man ger av sig själv. Hur jag ger av mig själv. Jag kan inte och jag blir kall i hela kroppen av bara tanken. Jag har nog aldrig riktigt vetat men nu vet jag inte alls. Jag kan känna mig så förbannat tom och sårbar på samma gång ibland. Jag vill så väldigt väldigt gärna ge en liten bit av mig själv ibland men det är så förbannat svårt. Hur öppnar man upp och låter någon se allt det där som ligger gömt där inne. Jag vet inte.

Har haft världens mysigaste sommarkväll på altanen med världens bästa mamma och ett varsitt glas rödtjut. Värmen har svalnat av och jag satt invirad i en filt, hopkrupen i en av stolarna på altanen och mamma satt bredvid med en tröja om axlarna och fötterna i tofflor. Vi har pratat om allt och inget, hur man går vidare´och hur man stannar kvar. Hur man gör för att våga och varför man inte vågar.

Men nu väntar sängen. Jag är trött efter gårdagsnatten som blev sen. Det är dags att ta igen lite förlorad sömn nu.
Natti.


Guten morgen!

I brist på förmåga att somna om tog jag mig ut på vanliga löprundan imorse och nu är jag tillbaka hemma. Sitter vid köksbordet och snicksnackar med mamma och Mats och snart ska jag hoppa in i duschen. Möjlighen sover jag ett par timmar innan vi senare ska äta lunch med mormor och morfar.

Igår var jag, Kenny och Erik i Skoghall och spelade minigolf på sådana där betongbanor eller hur det nu var. Vi slutade alla tre på samma poäng, 65! Nöjd som fan. Jag har fan inte spelat golf sen jag var typ 12 år och de andra två spelar ju ofta. Alltså kan vi ju summera det med att antingen var jag jävligt bra eller de jävligt dåliga. Ledsen killar men jag tror mest på det sistnämnda. Hur som helst så åkte vi till Skjutberget och badade, satan vad skönt det var! Men vattnet var riktigt jävla äckligt, algblom och grejer. Efter det drog vi till Ankan och satt på deras uteservering och åt deras goda Chicken Burrito med påföljande marängsviss. Sen gick jag och King en promenix innan vi hyrde en film och styrde hem till han.

Allt som allt en mkt mkt bra kväll.


Valmöjligheter

Hade ställt klockan på åtta för att komma ut på min planerade löprunda i hyfsad tid innan den värsa hettan slagit till. Klockan hann dock bli närmare nio innan jag hade snört på mig löparskorna och var ute i spåret. Och seriöst. JÄVLAR vad varmt det var alltså, inte helt okej. Men det var iaf så jag startade min dag. I övrigt har jag och mamma suttit på altanen och snackat skit och ätit vattenmelon precis hela dagen och det har varit precis så mysigt som det låter. Sen blev det fussball med pojkarna på Pitchers och en burgare och bira till det. Soft. Men nu är jag efter några om och men och överväganden hemma i sängen igen.

Sleep tight dudes.


Älskar grillade revben!


Tillbaka i matchen

Hej på er.
Har haft några dagar i Motala/Vadstena med syskonen och pappa. Lika mysigt som alltid och härligt med en massa barn omkring sig (även om det räcker med några dagar, sen kan det vara skönt att vila öron och sinnen lite haha) har hur som helst haft jättefina dagar. Hela gårdagen spenderades med lek, bus och sol vid sjön, så jäkla skönt alltså!
I onsdags var jag och Kempa ute och snurra och det var också jäkligt kul, oväntat jäkla roligt faktiskt.

Jag och Noah solar lite



Brorsan måste sluta vara så social hela tiden.

Trerätters i trädgården! Hur gott som helst


Hur som helst. Snart blir det käk. Sen blir det högst troligt en vända in till staden för att kolla på fotbollen och snacka lite skit över ett par bärs.

Take care.


Spring i sommarlätta ben

Det är onsdag och jag sitter här och har bestämt mig för att springa. Men medan jag väntar på att Mp3_n ska laddas upp sitter jag här och bloggar. Det är svinvarmt och brännande sol och jag har smörjt in armarna med solkräm för att bevara brännan och slippa bränna mig. Ni vet hur jag är, har jag bestämt mig så gör jag det. Det är ju bara 35-40 min och sen är det över och klart för idag. Men satan det är ju så varmt, får bli en lugn runda idag.

Sen ska jag iväg och sola och bada, kanske på Sandgrundsudden, det får vi se.

Sen tycker jag ni ska lyssna på sommarens poppigaste låt just nu, Oskar Linnros - Från och med Du. GÖRT. (Eller så drar ni på P3, där går den varm.) Förresten är hela skivan riktigt skön.

Men hörrni, I´m off.

Prickigt

Hej på er hörrni.
Vid sju imorse var jag ute och sprang en runda. Jag trotsade värk i stortå och mot slutet kände jag knappt att det gjorde ont längre. Rundan gick oförskämt bra med tanke på lördagens fyllekalas och stortån. Tack för det.

Den prickiga toppen har jag fyndat på Monki för halva priset och shortsen är från Garden Collection. Bröllopskortet är på min fina bror och hans fru och rosorna är från en helt annan tid.

Förmiddagen spenderade på sjukan och eftermiddagen åt att plocka jordgubbar i Edsvalla med mormor och morfar samt struntprat med mamma på altanen, alltid lika mysigt! Men nu ska jag snart dra iväg till Em och Jonas och hämta upp lite skit jag glömde där i lördags. Ikväll blir det grillad fläskfilé med påföljande foooootboll så klart! Tror Holland vinner och får möta Tyskland i finalen och sen vinner Tyskarna hela skiten. Den som lever får se!

Adios med er.


Monday

Morrn.
Om det inte vore för att jag fuckade upp hela min jävla stortå i lördagsnatt så hade jag redan varit ute och sprungit och duschat vid det här laget. Men icke. Kan jag knappt gå på den så ska jag knappast utmana ödet och dra ut och springa. Kommer vara jobbigt att ens ha skor på fötterna, får bli Flip-Flops ett tag framöver.

La mig vid 21 igår, välbehövligt. Så jävla många tankar som snurrade och ögonlocken var tunga. Idag känner jag mest bara för att sova bort hela jävla dagen. Imorgon är det äntligen fotboll igen. Kvällarna blir lustigt långa utan fotbollen alltså.


A walk down memory lane

Jag blev aldrig klar med min sammanfattning över 2009.
Men idag tänker jag på i vilken helt annan värld jag lever i idag mot vad jag gjorde för att år sedan. För ett år sedan var jag kär, hade en strulig relation som egentligen inte var en relation, bodde i skåne, låg ofta på stranden vid havet, samlade på mig ett gäng riktiga pärlor till vänner (som jag ofta saknar), jobbade mest med gamlingar, klagade över värme, jobbiga känslor och avskaft nagellack på tånaglarna. För precis ett år sedan var jag i Motala med någon jag tyckte massor om, han fick träffa min familj, vi gick hand i hand, solade, badade och skrattade och spelade sällskapsspel och drack vin till långt in på nätterna.

Konstigt det där. Hur allt kan ändras bara sådär, som genom att trollslag finner man sig plötsligt helt jävla handfallen. Som att någon bara dragit undan hallmattan man stod på och man faller platt till marken med en stor jävla duns och sen bara ligger man där. Helt plötsligt kan man knappt ens styra upp sig själv, ännu mindre styra upp en relation. Ibland undrar jag hur man tar sig upp igen. Dagar som denna undrar jag hur fan det ens är möjligt. Men det är också dagar som denna som jag ligger i soffan och stirrar rakt upp i taket med tårar strömmande nedför kinderna tills jag inte längre känner det. Tills det känns mer naturligt att de rinner där än att de inte gör det.


ångestsöndag, jag hatar dig

Fest igår, bakis som en ost idag. Ungefär så ja.





Satan i gatan vad varmt det var igår, det gick ju knappt att andas och jag svettades konstant hela dagen och kvällen, helt sjukt! Kul fest var det och många bärs blev det och en stortå som är helt kass, kan knappt gå på den. Spela en massa fotboll gjorde vi i mörkret med. Kanske var det då jag snubblade. Hur som helst kom vi i säng framåt sex-sju imorse. Inte lustigt man är sliten kanske.
Somnade på Jonas och Emsans soffa och vaknade av skramel i köket vid halv elva. Vid ett kom Anna med tre stora familjepizzor som vi delade på. Sen tillbaka till ryggläge i solstolen.

Sista bilden som togs med kameran är lite läskig. Helt klart väldigt mkt True Blood över den... (Vad hände igår egentligen?)


Förresten så har jag ett myggbett på världens kanske mest irriterande ställe: Läppen.
Summan av kardemumman: Blå ond stortå och myggbett på läppen. På det stora hela mycket bra.


Somrig fredag!

Kickade igång dagen med en löprunda, vanliga rundan. Skönt, men satan vad varmt. Efter det fixade jag lite frukost till mig och mor som vi avnjöt på altanen. Sen satt vi i solen och prata strunt en stund. När mamma sen la sig och vilade drog jag in till staden och mötte upp E och M på Sandgrundsudden, sen kom det lite mer folk. Sen drog vi till Ankans uteservering för att käka och få ett bra bord till fotbollen. Själv tog jag dock bara en cola innan det var dags att styra stegen mot affärn och vidare hem och ännu vidare till Jonas och Em för att vara behjälplig med att ställa upp deras lånade partytält. L, H och lilla E var också med och styrde upp det hela.

Jag och lilla pärlan!

Ikväll har vi käkat grillade revben och nu är det såklart fotboll, heja Ghana!


Sommartider!

Utgång med King, Nyman och Helena igår. Started off at Norrstrand på Helenas brors balkong i den sköna sommarkvällen. Drog sen vidare till Nyman och fortsatte balkongsittandet. Spelande dart och jag och Nyman vann, såklart (Över Erik och Helena)! Jag fick 133 en gång och det skulle tydligen vara väldigt bra. Själv var jag nöjd med att jag lyckades pricka tavlan haha






Idag har jag lapat sol på altanen och ätit vattenmelon och pratat strunt med mamma och läst ett par sidor ur en bok. Nu håller jag på o styr upp en hemmagjord potatissallad, jag är kung på det.

Latero Peeps.