Bättre lycka nästa gång.

Kom just hem från ÅC. Var o skulle hämta ut mitt paket, som tydligen inte hade kommit. Va trött man kan bli..andra gången idag.. Varför skickar de ut en avi då o säger att man kan hämta det efter fyra, när det inte stämmer? Fick ringa tt nummer o fråga vart det hade tagit vägen o fick en sur lady i luren som förmodligen suttit på sitt jobb aldelles för jävla många år haha. Men fick i alla fall ur henne att det säkert skulle komma in imorron, så den som lever får se antar jag.

Stepmuskeln var inte särskilt kul heller. Var nån skum brud som hade den. Micken fungerade inte heller (vilket så klart inte var hennes fel) Undra om hon kansek va ny, har inte sett henne förut, synd om henne i så fall. Men det var ia lla fall inget vidare pass.
138856-152
Nej, några sådana här kläder förekom som tur var inte.. (Dock var det någon framför oss som hade glömt tagit på sej ett par byxor som faktiskt satt uppe på henne. Istället hade hon ett par som gjorde att vi fick se hennes röda spetsstring hela tiden i stället. hahaha, så kan det gå.)

Imorron har vi ingen skola. Försöker bestämma mej om jag kanske ska ta lite sovmorron, men vet inte om det är så bra när jag äntligen börjar få in lite hyfsade sovrutiner? Måste verkligen ta tag i detta pluggande med..
Jaja, som vi brukar säga, det löser sej.

Later people, nu väntar duschen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback