Realisation

Jag sov knappt en blund inatt. Somnade framåt 05 och drömde bara en massa hela tiden. Vissa nätter är sådana och det får man ta.
Regn och åter regn i detta svea rike. Kan göra vem som helst matt.

Letade fram en gammal tröja som jag köpte på MQ-rean för flera år sedan. Omväxling förnöjer. Eller nåt..

Jag har knappt köpt en endaste pryl till mig själv den senaste månaden. Lusten har inte riktigt funnits där ni vet. Hur som helst så fick jag utlopp för lite shopping-glädje i helgen. Satan i gatan vad trevligt det är att shoppa åt andra. Införskaffade lite kläder åt min fina mor, och så snygg hon blev! (Det ligger i släkten, men det har ni högst troligen redan sett;) Är helt imponerad av mig själv ifråga om färgval och stl och lika imponerad av mamma som passar i allt:)! Sen var det superrea på en massa sjalar på Lindex (30 kr/st) så då investerade vi i ett par sådana också! Så Lindex sjal-rea får bli dagens tips (Den som tipsa mig var storasyster Lotta-Potta!)


Why do I always cross paths with wierdos?

Först kommer chocken - sen förnekelsen - Slutligen kommer insikten.
Tag antar att det är den som slagit mig under helgen.
Det känns som ett jätte-projekt att bara ta sig ur sängen imorgon. Att arbeta ska vi inte tala om.

God natt.


Erase and rewind

Var på combat idag och det var helt klart ett av de absolut bästa passen jag varit på. Så jävla kul och jag fick rysningar mot slutet, ni vet en riktig adrenalin-kick. Kan inte minnas när det hände mig senast. Det har iofs varit brist på kickar "over all" den senaste månaden. Men det här behövde jag. Det var special-tema med 3 st jätteduktiga tjejer som höll i det.

Jag saknar brännan, de slitna sköna jeansshortsen, det naturligt blekta håret och den lätta vardagen. But its long gone


Leta adrenalinkickar i Kommunens bilar?

Inte så illa som det låter. Men vissa av bilarna på jobbet är så fantastiskt härliga att köra föpr de har sånt drag verkligen, går på disel och far iväg som ett spjut och då älskar jag att accelerera snabbt snabbt. Man får liksom en liten liten kick. Ni vet hur mna ibland känner att man bara går runt, att mna inte riktigt lever. Då är det skönt med de där små kickarna. Så nu vet ni vad jag gör på väg till mina hembesök om dagarna


At work idag

Idag hittade jag till Gottsunda utan att kolla på kartan alls. Bravo Terese.


En känsla av tomhet

Dag 2 med spinning+core+bio. Inte samma film dock och inte heller samma sällskap. Nej ni, idag blev det den andra Twilight-filmen, New Moon med Jen och co. Hade inga förväntningar och den var ungefär lika cheesy som jag trodde att den skulle vara. Men nu har man sett den och Jen är nöjd iaf för det va mest hon som ville se den.

Någon mer bild på min blivande legga kanske

Hall

Bild tagen från hallen. Kök till vä och sovrum till hö.


Kitchen.

Ja och ni ser ju själva att det är mästerfotografen som stått bakom kameran. Bilder av högsta kvalité. Naturligtvis är det så.

Jag har påmints som en tid som förut idag. Jag minns och det gör lite ont. Ont att minnas hur naivt lycklig man var då. Så smärtsamt omedveten om framtiden.

Och med den tanken ska jag försöka sova någon timme innan jag ska upp igen. Jag skulle behöva det efter gårdagnattens sömnlösa timmar.

Rädd liten flicka?

Ok, jag vara nära att göra ner mig där på slutet av filmen men det var faktiskt Mr Prelle också. Och de andra i salongen med tror jag. Den var inte alltigenom läskig men slutet var rent vidrigt kan jag säga er. (Men så är ju jag tönt nr 1 när det gäller såna här filmer med så det jag säger kan ni andra vanliga dödliga ta med en nypa salt..)

Lägenheten ja..jag skulle ju lägga upp ett par bilder sa jag. Here you go:

Sovrum


Balkong

Äh, det tar sån tid att ladda upp bilder att jag lägger ner för ikväll. Har just dragit ihop 2 matlådor. Jag har varit en produktiv tjej idag. Det är det bästa man kan göra för att förtränga smärta och jobbiga återkommande tankar: Vara konstant sysslosatt. Men ibland hjälper inte heller det.

God natt.


Dagens goda?

Dagens goda gärning idag får bli att jag lät tjejen med astma ta min cykel idag så hon fick sitta vid fläkten medan jag fick ta en cykel ALLRA längst fram. Ni som känner mig vet nog hur mky jag hatar att sitta längst fram och att jag nog aldrig gjort det under mitt nästan 10-åriga spinnande. I mitten dessutom. Men hon blev glad och det räckte för att jag skulle erbjuda min plats (Men ojdå så storsint Alexandersson..)

Bio blir det nu. Paranormal Activity. Alla som tror jag kommer skita ner mig innan filmen är slut räcker upp en hand.

Latero.

Någonstans på vägen tappade jag lusten.

Slutade jobbet i tid idag. Har haft att göra med surbitchar till enhetschefer idag. Perfekt, precis vad man vill ha en måndag.
Jag och Jen ska på Body Balance sen. Efter det blir det en fika för att behandla ett särskilt viktigt ämne.

Tänkte att jag skulle liva upp måndagen lite genom att kränga på mig en kjol imorse.


Men inte fan blev det roligare för det.
(Ännu mindre kul blev det när jag såg ovan bilder som skvallrar om ett jävligt ostädat och ouppackat rum och en ovanligt jävla skitig spegel. Suck. )

PS Glöm att jag tänker ta tag i det nu.


Söndag. Ångestladdad och jävlig.

Det har varit en fin helg på många sätt. Den molande känslan av psykisk smärta i hjärtat finns där men vi har haft det precis så bra och mysigt som man kan ha det i den kala sjukhusmiljön. Jag och syster överraskade mamma med ost, kex och alko-fritt vin i fredags. Vi hade vår egen lilla tjejkväll i skenet från ett par stearinljus.

Lördagen spenderade jag hos mamma. Lite mor-dotter kvalitetstid, så mysigt. Satt länge i cafeterian och spanade på folk, prata skit, åt kakor och drack läsk, te och kaffe (bara mamma förstås! Jag är ju bara barnet ännu).
Tack för en fin helg min allra allra bästa familj! Ses igen om en vecka.

Jen och jag har ätit en McFlurry här på kvällskvisten och pratat om personer som egentligen kanske inte förtjänar ens en tanke från oss. Men jag ska försöka sova lite nu för att orka imorgon.


screaming on the inside

Hej vänner.
Ännu en dag har gått och nej, jag tänker inte be om ursäkt för att jag ännu inte orkar prata. Jag önskar att ni inte tar illa upp och blir sårade. Jag har nog med mitt egna samvete som säger att jag borde trots att hela kroppen och huvudet säger att jag inte orkar. Att berätta det för varje ny person känns som precis som när vi först fick beskedet. Som en jävla smäll i magen som gör att man lägger sig dubbelvikt på golvet och bara gråter hysteriskt. Förstår ni nu?

Men vet om att era hälsningar värmer så mycket.
Puss mamma!

Jag har tittat på lgh idag. Jag ska ta den och jag flyttar förhoppningsvis in sista helgen innan jul. Den är fin, den har balkong, ett sött litet kök och en ljus och öppen planlösning. Jag tog en massa bilder men ni får inte se dem än. För jag ska visa mamma och Lotta först imorgon på vår lilla tjejkväll.

Jag har köpt biljett och 13.09 bär det av hemöver. Hem till Värmland igen.


Jag tänker inte be om ursäkt för allt jag känner.

Det regnar idag.  Precis som det gjort precis varje dag sedan jag kom till Uppsala. Borde förstått att något var fel när det aldrig slutade regna.

Har träffat en gammal polare från Ume-tiden ikväll. Jen var med och vi fikade på ett café här i stan. Jag tog en bit kladdkaka och te och kalaset gick på 73 spänn. Jag hade otur och var först med att beställa. Jen som är lika "black" som jag ombestämde sig snabbt och sa "Äh jag är nog inte så sugen trots allt, en svart kaffe tack."

Sen var vi och handlade. Jag råkade dra mitt visa-kort istället för ica-kortet. Jen frågade "Oj, har du pengar på det kortet, häftigt". "Nej nej kära du" svarade jag. "Men det har jag inte på visa-kortet heller och på ica-kortet samlar jag iaf poäng." Rasslade fram lite kontanter istället.

Efter fika och handling gick vi genom regnet upp till slottet och över gator och torg. Pratade om saker som betyder och sånt som inte betyder och människor i vår omgivning och hur man enkelt kan sålla agnarna från vetet. Hur det i kristider visar sig vem som varit uppriktig och vem som bara vill ha flest vänner. Tanken och vetskapen får mig att må rent illa inombords.

Bara två dagar kvar, sen får jag fara hem till familjen igen!


Vi gör det här tillsammans

Kan någon väcka mig, krama om mig och säga att allt bara var en mardröm? Jag vill vakna nu, snälla väck mig.

En dag i taget.

Jag älskar dig och tillsammans gör vi det här.


Ännu ett nytt tak över mitt trötta huvud?

Jag ska titta på en lägenhet på torsdag. Det är en av mina kollegor som har en lgh hon hyr ut i andra hand. En ljus 1a på 39 kvm på 4e våningen med rymligt kök och balkong i sala backe. Det bådar gott och på torsdag får vi veta mer. Inflytt sker isf i årsskiftet. Kan inte fatta att det snart är ett nytt år igen.

Jag borde duscha men kroppen bär mig inte dit. Minns knbappt när jag stod under vattenstrålen senast. Någon gång under tidigar helgen tror jag. Men vem fan bryr sig egentligen? Men jag ska på bio och bör kanske inte lukta gammal svett, för allas trevnad så att säga.

Vem är flickan i spegeln?

Jag tog kort för mitt id-kort igår och idag hämtade jag ut den färdiga id-brickan. Jag var tvungen att kolla 2 ggr för jag trodde först inte det var jag på kortet. Ögonen var alldeles tomma och glansiga och det såg ut som att jag grät på kortet. Och det gjorde jag väl också, det gör jag varje dag men mest inombords. Jag visste bara inte att det syntes så tydligt på utsidan.
Jag frågade mamma hur det kan vara så, att jag visar alla mina känslor som en öppen bok medan andra kan gråta hur mycket de vill på insidan utan att det syns alls. "Jag vet inte, men du har fått det från mig" sa hon bara. Och det är väl så det är, när det kommer till känslor är vi lika, jag och min mamma.

Dagen då fredag den 13e fick en helt ny innebörd

...

Kommer förmodligen dröja innan jag återkommer. Orkar inte riktigt nu. Allt känns bara tomt och fruktansvärt meningslöst.

Kanske åter kommer jag en dag när jag kan andas igen utan att det gör ont i hela mig vid varje andetag


Minnen om en farligt fin kvalborg/valborg 08

Intense dag.
Efter jobbet gick jag och Jen och försökte skriva in miig på en nation. Det gick mindre bra. Har inget antagningsbesked och försöker febrilt få tag på ett.
Efter det blev det en fika med Mr Prelle. Nice. Snack om helgens bravader och allmänna sköna gamla fylleminnen delades. Åt dessutom en helt fantastisk god kladdkaka, väldigt mycket ILLYS över den kan jag säga och nosalgin var total!

Nu ska jag sova så jag orkar imorgon.

So Long Peeps!

PS Snart börjar vi gå mot ljusare tider igen, bara att hörda ut några få veckor till!


Klargörande!

Jag pissade alltså inte på locket, vad jag menade var att det inte hade varit så kul att göra det. Är ni med?

Mysig kofta från Zara (som inte blev min).

Jag har köpt lampor till cykeln så inte farbror polis kan ta mig och jag blir av med för många hundringar. (Iofs kan det vara värt det om han är mellan 25-35 och het..hmm, tåls att funderas på haha).
Dessutom, dagens glada: Jag ska va ledig i mellandagarna!! Känn på den. Längre semester än på evigheter! Det är jag SÅ värd, eller hur!?

Lite the Hills och the City sen blir det bums i säng. Sover som ett barn om nätterna just nu (peppar peppar..) och slocknar av ren utmattning direkt jag lägger huvudet på kudden. Nice.

Natti.


Förvirrad flicka fullpumpad med adrenalin

Kom just hem från work. Jävligt intensiv men rolig dag! Har haft massor att göra och det är helt nya grejer för mig och jag riktigt känner hur adrenalinet pumpar i blodet när jag får ta mig an uppgifterna och hitta sätt att lösa dem på. Känna många bollar i luften samtidigt. Det är jävligt kul ändå.

Har varit allmänt förvirrad här på eftermiddagen. Först skrev jag ut journalen på fel sida vilket resulterade i att jag skrev över det som andra skrivit. Grattis. Sen när jag gick på toaletten så fällde jag ner toalocket när jag skulle sätta mig. Ingen höjdare att pinka på locket. Sen försökte jag öppna klädskåpet med taggen (som vi öppnar alla andra dörrar i huset med). Lite lite förvirrad haha

Ska iväg på spinning och core med Jen lite senare.

So Long.


I started to like not being alone (where did you go?)

Hello darlings.
Som ni märker har jag bloggtorka. Står sällan något värt på denna blogg just nu. Och så är det med det.

Lagar lite käk. Jag är kung på att dra ihop god mat på enkelt sätt. Som idag. Lite chorizokorv i bitar, champinjoner och en påse wokgrönsaker och så på med krossade tomater med chilismak och lite kryddor på det. Klart!

Ska på Combat, fortfarande träningsvärk sen i söndags men det är bara att bita ihop (Trodde att bodybalancen igår skulle hjälpa mot träningsvärken, mjuka upp kroppen lite, men icke.)

Latero.

Why oh why am I not a millionaire?

Saker jag skulle behöva fixa nästa månad:
- Klipp och sling på salong
- Investera i ett par nya snygga brillor.
- Köpa vinterjacka
- Köpa nya träningsskor (Nike pegasus)
- Spara pengar

Jacka från Zara som jag inte köpt (Men testade i Malmö). Snygg på någon annan men tyvärr inte på mig och inte heller min stil.

Tycker ni det låter rimligt kanske? Nej inte jag heller.

Natti

PS Tjejen jag delar lgh med ska åka till sina föräldrar ett par dar. Yeeey säger jag. Vet ni hur jävla skönt det känns att kunna greja runt som man vill utan att va rädd att väcka/störa någon. VÄLDIGT skönt.


There will always be a monday

Jaha, så var ännu en jobbmåndag över.
Ska strax iväg till gymmet och möta upp Jen för lite BodyBalance. Roligare än så blir nog inte den här måndagen. Trött som fan och har varit så hela dagen.

Har letat fram min gamla jacka från Ume, och likaså kepan.


Dessutom krängde jag på mig en lastgammal skjorta och mina gamla seven-jeans inköpta i Aussie-land för många år sedan. Jobbar på att återanvända gamla plagg istädllet för att lämna ifrån mig allt till Uffs stora containrar!


Over and out Dudes.

PS! Note to self: Boka klipptid! Icke att förglömma när juletidd står för dörren!


Be careful what you wish for

Ryktet säger visst att jag ska ha befunnit mig i Faggan under helgen. Men så är alltså inte fallet. Jag har varit kvar i storstan.

Ny jacka?

Har slagit ihjäl ett par timmar på ett av stans mysiga fik. Välbehövligt. Nu ska jag göra matlåda. Roligare än så blir det inte den här söndagen.

So Long


Jag idag och mitt kaos till rum i bakgrunden.. haha


We don´t stand a chance. And we both know it

Tjing och god morgon.
Uppe med tuppen idag och har redan intagit den sedvanliga söndags-brak-frukosten. Fantastiskt trevligt har jag det nu med en Plaza kvinna, en kopp te, musik och en mätt och belåten mage. Tittar ut genom föstret på ett grå-dimmigt Uppsala och funderar över vad dagen kommer ha att bjuda på. Förmodligen en sväng till gymmet (Combat eller spinning? Help me take a pick), en promenad, kanske en fika? Söndagshäng borta hos Jen o co? Vi får se.

Känner mig mör även idag, som om baksmällan är en dag försenad. Eller mer som att jag är in for a hang-over no 2. Great, det tackar vi för. Trots att jag la mig vid nio igår ska jag dras med ännu en baksmälla. Gött.

Over and out.

Cheeeeeeeeers!

En kebab, cola, tjejsnack och en massa prat om gårdagen och skratt senare och jag mår helt ok. Ja för att inte säga bra. Jag mår bra och är glad att finnas till. Började dagen med 2 panodil var och lite cola. En halvtimme senare var man fit for fight igen.

Min plan om att jag skulle upp tidigt och träna imorse la jag ner när vi gick in på andra glaset vin igår (som vi för övrigt blev bjudna på) Och alla vet ju att gratis är godast! Och mycket vill ha mer.

Men ikväll blir en lugn kväll. Blir högst troligt lite True Blood.

So Long


God morgon sunshines

Vakna för en liten liten stund sedan. Jen plinga och undra om vi skulle gå någonstans och dra en pizza och en cola - Klart vi ska.

Har letet febrilt efter panodil mot min jävla huvudvärk hela den kvarten jag varit vaken, dock utan framgång. Lägger ner sökandet och tar istället vägen förbi apoteket när jag ska möta Jen.

Inte så risig som jag borde utom att huvudet värker och rösten är full av whiskey. Kan det vara så att någon fortfarande är full månne?

Simma lungt.
Latero


Oj då...

God kväll, god afton, god morgon.

Vad fan gör hon uppe den här tiden en lördag morgon tänker ni.
Jag med!

Kom just hem från en fantastisk kväll och nu senast efterfest. Man kan kanske lätt tro att jag inte gör sånt, men det gör jag. Jag festar också nätterna långa emellanåt. Med tanke på att jag för en kvart sen tog min sista klunk vin kan vi nog alla lista ut när jag är nykter igen. Inte snart iaf...

Varför blir det alltid så när jag och Jen ska göra något. En bio slutar i efterfest med rödvin och Lars till frampå småtimmarna.

Som sagt, vad gör jag vaken? Skulle bara stänga ner datorn.

Så Ciao darlings och på återseende tidigast imorgon eftermiddag.

I tried really hard

Jodå. Det blev en bättre dag. Det har flutit på förvånansvärt bra idag. Jag har åkt runt i mina områden som visat sig vara gigantiskt stora (tycker jag iaf haha) och sen har jag varit på ett gruppboende och fixat med rullstol, beställt en ny rullstol och varit på ett annat hembesök. Sen har jag skrivit journal (Pappersjournal, snacka om stoneage!) och jagat runt efter inlogg till datorn. Har fortfarande inte fått det.

Good old days i Umeå! (Var en naughty girl med festcigg i hand redan då)

Iaf så älskar jag de 2 bilar jag testat hittills. Automat plus att de går på disel och är pigga som fan att köra.

Ikväll har jag och Jen käkat china-buffe och snackat en massa. Har ju inte setts sen i söndags haha Jävligt gott var det och trevligt som vanligt. Provade även lite brillor. Jag har potential att faktiskt kunna hitta ett par hyfsat snygga, eller ett par som passar mig rättare sagt. Men jag har inte funnit de rätta än.

Nu ligger jag i sängen med en clementin, en mugg te och en Sofies mode framför mig. Det är Torsdag vänner och imrgon väntar FREDAG! Ska dessutom käka ute med jobbet imorgon, nice! Och jag och Jenny (Inte Jen naturligtvis, vi jobbar inte på samma arbetsplats) ska fixa fredagsfika på jobbet.

So Long


Du är en riktig jävla pärla. (Har du några skrillor?)

Nu har jag duschat, hoppat i ett par varma (just urtagna ur torktumlaren) trosor och bäddat ner mig i sängen. Har pratat med Jen Bunney och bestämt att vi ska ses på stan för en fika imorgon efter jobbet. Ska även kolla om vi hittar ett par brillor åt mig. Måste verkligen ta tag i brill-projektet nu. Jag ser helt jävla mental ut i de jag har som bara har båge bakom ena örat (Trampa sönder dem för flera månader sen). Har även fått fina uppmuntrande ord från fina syster hemma i Faggan här i kvällingen. Ja, hur som helst. Allt känns lite lite bättre.
Nu fan gör vi det här.

(Snälla låt imorgon få bli en bättre dag. Snälla snälla..)

Natti.

Imorgon är en ny dag

Nu har jag boxat av mig lite aggressioner. Mkt bra.
Innan jag skulle dra såg jag att Kristin skrivit till mej på fb att hon också skulle på box. Och när jag kom dit så hade hennes polare bangat så då kunde vi köra med varann. Hon är en polare från Motala och är också ny i stan men vi har inte setts än sen jag kom upp. Så det var perfekt att ses såhär innan vi ens hunnit styra upp en fika som vi sa att vi skulle göra.

Till råga på allt annat så små-snöar det i Uppsala ikväll.
Suck.

Hej då.

Skjut mig.

Fy fan alltså. Kände för att sätta mig ner och tjuta idag. (Okej då, jag fällde ett par tårar av självömkan på toaletten innan jag ryckte upp mig och visade ett glatt yttre igen). Fan alltså. Var ute och körde för första gg idag och det slutade inte så bra. För det första hade den som åkte senast inte tankat så det var knappt ngn bensin kvar vilket jag märkte först när jag var på HUL. Tilläggas bör att jag varken hade min plånbok eller tankkortet med mig heller! Sen körde jag fel och ringde i panik till Jen och fick vägbeskrivning. Frågade även en annan människa och jag fick ta E4an tillbaka. Var lite av ett vrak när jag kom in igen. Som tur är räckte bensinen och en vänlig själ  tankade åt mig sedan eftersom den personen behövde bilen.

På jobbet är alla stressade upp över öronen och helt uppenbart hart ingen tid för mig. Ingen är otrevlig, de är alla trevliga så det är inte det som är problemet. Det kanske låter som att det bara är att sätta igång men det är liksom inte så. Jag har heller inte något inlogg till dator än. Blir så jävla jävla leeeeeeess.

Bra utbildning i etik och bemötande på eftermiddagen iaf.

Nu ska jag boxa ut lite aggressioner.

Ciao.

PS Jag vet att det låter som gnäll. Men ni som känner mig vet att jag inte gnäller i onödan. Det ÄR inte kul. Och jag är hyperstressad och less och trött och matt åoch vill åka hem till gamla Faggan och skita i allt! (visst visst, det blir bättre bla bla, det vet jag med. Så spara mig den uppläxningen tack.


Jag antar att det aldrig ens var meningen att något ska bli som man tänkt sig..

Idag är jag trött. Trött på det mesta. Jobbet är helt galet intense på det sättet att jag inte kommer få någon intro och att det är så jävla jävla mycket nytt. Vet ni hur många olika typer av rullstolar det verkligen finns och på hur många olika sätt dessa kan specialanpassas? Förväntas jag kunna detta utan utbildning? Jag vet inte men det verkar så..Dessutom har vi hand om gångbord och rollatorer och käppar, ja alla gånghjälpmedel och det är ju en hel historia bara det. Ja, fan vi får väl se, det lär nog lösa sig med tiden. Idag bokade jag in mitt första hembesök iaf. Imorgon ska jag till HUL och hämta hjälpmedel och sen är det utbildning i etik och bemötande hela eftermiddagen. Kvällen ska jag ägna åt tvätt och gym.

Ge mig vår/sommar, blommiga klänningar och bara ben till vita små tygskor!

Var på SATS och signade upp mig för ett gymkort idag. Och så hade jag en instruktör som fixade ihop ett schema åt mig i gymmet med (het som fan haha) och sen var jag på core. Bra, nu är det fixat. Annars ser rummet ut som fan och jag vet inte riktigt hur jag ska få det att se mindre jävligt ut men det kommer inte ske någon förändring ikväll iaf för jag måste fan sova. Slut i huvudet.

Take care.
Ciao


Har ni inget jävla samvete?

Jag läste en undersökning idag som sade att 25% av Plaza kvinnas läsare har smygläst sin partners sms för att se om de var otrogna (Vilket innebär att det högst troligen är nästan bara kvinnor som svarat på undersökningen). Varför förstår inte folk att man inte får göra så? Det är att kränka och framför allt inkräkta på någons privata. Det är för fan som att läsa någons dagbok. Ett "ex" till mig gjorde precis just det. Och jag blev så in i helvete förbannad på honom. Man gör bara inte så. I alla fall inte i min värld. Känns lite som att mitt liv finns där mellan raderna i alla sms. Det är inte rättvist att ta sig friheten att läsa sådant. Det är bara inte rätt och jag föstår mig inte allt på dem som gör det. Fan, va lite rak och våga fråga det du undrar istället.

Något för mig? Jag har haft precis sådana, minns du det mamma? Häftiga Terese, oh yesss.

Anyway. Kom försent för att hämta ut min cykel, för jag var så seg. Men på sats var jag och fick en introduktion, bokade tid med pt imorgon och gick på ett Body Balace. Snacka om att den väldressade killen med backslick som hjälpte mig var en säljare av storklass haha Body balance passade mig bra idag, men fan, man är lite ringrostig alltså. Länge sedan jag körde vighets-träning nu och jag är verkligen i behov av det kände jag, mjuka upp kroppen lite. Dessutom behövs lite mindfulness i mitt liv tror jag bestämt.

Later.


1 steg framåt, 3 steg tillbaka?

Fan så förvirrad jag är alltså. Så mkt nytt. Ingen direkt uppstyrd introduktion men det ska nog lösa sig efterhand. Som tur är har jag en rätt god förmåga att anpassa mig och lära mig nya saker snabbt. Har haft lite snack på morgon, sen sitteam och vidare utbildning i ett datasystem på eftermiddagen. Många små utbildningar framöver, främst i förskrivning.

Hos Hilda i fredags.

Men nu ska jag kila bort och hämta ut min bike.

Gjorde storkok (soppa) som resulterade i 6 matlådor igår. Men tror ni jag hade med ngn till jobbet? Nej nej, icke. Så vi åt lunchbuffé ute ist.

För övrigt skrotade jag 6 par skor igår mitt i flyttstöket. Behövde banta ner min samling lite för att få plats med alla skor.. Haha

Det börjar skymma här.
Im off.

Ciao


Är du lycklig nu då?




Shit. Ser ni hur mitt rum ser ut eller? 13 ouppackade kartonger i mitt rum, många fyllda med kläder, andra fyllda med skit. Shit, hur i helvete ska jag få någon ordning på det här? Det är ju ett jävla skämt haha

Ciao


Sunday

Tjena
Någon var lite på lyset igår. Jo, man tackar. Så har man invigt ännu en stad. Firat med pompa och ståt har jag förvisso gjort tidigare (
Valborg -09) i denna fantastiska lilla stad men nu gjordes det igen, med bravur. Natten kunde ha slutat inte så roligt, men med min charm räddade jag upp situationen och slapp gå jacklös hem. På tal om jacklös och att det är Halloween så får jag ändå säga att denna Halloween slog förra årets med hästlängder. För ett år sen vandrade jag jacklös hem i Kils-natten den samma lördagen. Om jag tyckte det var så varmt? Nej inte riktigt.

Hur som helst mår jag som jag förtjänar idag. När klockan ringde 8.30 efter 4 timmars sömn var jag inte direkt på topp kan jag ju säga! Men jag traskade bort till Mamma o co på hotellet och drog i mig en riktig brak-hotell-frulle. Perfekt start på en riktig bakissöndag.

Efter frukost tog jag, Jonas och Ems bilen till IKEA, där jag samlade vuxenpoäng så det sjöng om det. Handlade di verse astråkiga "must-have"-grejer. Fy, fan, finns få saker som är så tråkigt. Hade hellre lagt pengarna på ett par snygga stövlar eller en jacka egentligen (och med det uttalandet tappade jag hälften av vuxenpoängen.) Sen handla jag lite mat och så. Så jag har varit rätt duktig jag. Men  nu är jag trött och ligger och slöar i sängen, lyssnar på P3 och läser bloggar. Jen kommer snart förbi så ska vi gå en svämng, upp till mitt jobb och förbi gymmet och sen blir det högst troligen en fika i stan.

Latero People!