Fredag idag!

Imorse åt vi finfrulle, Tommy pulled pork och jag fruktsallad med keso och mandlar. Sen bar det av hem till Fredrik och Madde för en kopp kaffe (inte jag då som inte lärt mig dricka kaffe än) innan jag skjutsade in grabbarna till Enköping så de kunde ta tåget därifrån till Sthlm (strular tydligen med tågen mellan Uppsala-Sthlm). De ska nämligen på festival och kolla på bl.a. Metallica idag/kväll. När jag skjutsat dem åkte jag tillbaka till Madde och lilla Krut och hängde där ett par timmar och käka lunch och snacka en massa. Sen stannade jag på Maxi på vägen he. Och köpte två tidningar, svenska jordgubbar, fina clementiner och lite naturgodis. Jag och bebis ska nämligen njuta av egentid och myskväll ikväll medan älsk är ute och snurrar!





Inte den sortens tidningar jag brukar köpa riktigt men idag gjorde jag det. Hjärndött skvaller varvat med pysseltips  blir kvällens melodi! 

Hoppas ni haft en fin fredag!

Lovely day

Har varit ute på en cykeltur och stannade vid en parkbänk på vägen och tränade lite baksida axlar, rumpa och lår samt stretch. Vill försöka behålla kontakten med rumpmusklerna så gott det går. Just nu lyssnar jag på sugar man och väntar på att kvällens middag (pulled pork) ska bli klar och att T ska komma hem. Ingen tråkig dag det här direkt!

Over and out 





This Morning

Det är ju röd dag vilket innebar att jag och älsk fick sovmorgon tillsammans min alldeles första lediga dag. Sen åt vi frukost i soffan och myste lite innan han åkte till jobbet och jag satte igång med tvätten. Sen så har jag bäddat och sprungit upp och ned till tvättstugan plus pratat med kära syster i Australien! Åh, ibland längtar msn tillbaka något alldeles enormt, vilken fantastisk resa det var!












Nu sitter jag här och har just druckit smoothie och tänkte ta en cykeltur bort mot Liberobäck. Ryktet säger nämligen att de byggt ett utomhusgym där som jag känner att jag måste spana in och kanske testa lite :) För övrigt har jag läst i Olga Rönnbäcks bok, Träning för nyblivna kammar, som jag fick av älskling i julklapp. Skadar ju inte att börja förbereda sig!



En superdag!

Har haft en superdag idag! Bra halv jobbdag som flöt på fint, hejdå-krama kollegorna och bjuda på cupcakes. Sen ner till stan och mötte Stina för mysig lunch på Broströms, jag åt min favoritmacka med kyckling/pesto och sen en sväng på stan med henne. Sen vidare och mötte upp Emelie för en lyxfika med supergod Oreo-kaka och te innan yogan. Och så fick jag en superfin present av Emelie eftersom det var min sista jobbdag och vi från och med nu är lediga tillsammans några veckor innan våra små solstrålar kommer till världen. En fotcreme från bodyshop var det och den är ljuvlig, älskar bodyshops grejer! Har redan invigt den med Tommys hjälp och alltså har jag fått avsluta finaste dagen på länge med soffhäng och fotmasssge av pojkvän. Livet ❤️️




Hej

Blodtrycket var oförändrat vilket väl inte var ett toppenbesked. BM skulle konsultera läkare men troligtvis blir det veckovis kontroller av blodtrycket från och med nu, skulle få klarare besked imorgon. På måndag ska jag till en läkare och kolla upp händerna ordentligt och snart går jag en tid för att komma till aurorakliniken för stt diskutera förlossningsrädslan. Alltså en hel del på gång framöver.

Men först halvdag och sista dagen på jobbet imorrn! Har bakat cupcakes ikväll som jag ska bjuda på imorrn :) Och sen ska jag möta upp Stina på stan för en lunch och på kvällen är det yoga i vanlig ordning. Om jag är pigg på torsdag ska jag nog gå iväg och simma då. Men kroppen får bestämma. Nu ska jag vara noga med att vila ordentligt när jag har möjligheten och inte måste jobba. Har inte känt mig bekväm på jobbet sedan innan jul och vem vet. Det kanske inte direkt hjälpt blodtrycket åt rätt håll. Har ju gått omkring med en inneboende stress ett bra tag nu.

Nu ska vi ha lite myskväll och fira att vår lilla tjej växer som hon ska och verkar må toppenbra därinne ❤️️ Det är ju det allra viktigaste!

Ha en fin kväll hörrni!
Världens finaste kille! 


Love

Idag när jag kom hem från jobbet stod en bukett med 10 stora vackra röda rosor och väntade på mig tillsammans med ett egengjort kort från min älskling. Med den finaste morsdagshälsningen i. Hur underbart glad och lycklig blev jag då?! ❤️️

Har påbörjat sista veckan på jobbet, bara tisdag och halva onsdag kvar nu, ska bli skitskönt att kunna vila mer även om jag är rädd för att jag ska bli lite knäpp av att strosa runt hemma själv. Tur jag känner lite mer folk som är barn och gravidlediga iaf.

Ett par bilder från gårdagens balkongmiddag som T lagade åt oss:



 
Och så rn bild från imorse, lugn och skön morgon med efterlängtad gofrulle och Willy Clay Band och cykla till jobbet utan jacka. Sicken sommarlyx va!

Imorgon ska vi till barnmorskan igen. Känns skönt att kolla upp alla värden igen. Håll tummarna för att blodtrycket har gått ner! :)

Alla minnen har jag sparat i hjärtat


Idag är det din dag älskade mamma ❤️️

Saknar dig mer än ord kan beskriva. 

Sunny Sunday

Igår kväll när Tommy kom hem fick vi ett infall och köpte äntligen blommor till balkonglådorna. Valde tillsammans blåa lobelia och röda pelargoner och det blev fint och gav en gemtrevlig känsla till balkongen. Sen åt vi vår middag på balkongen och satt och filosoferade en stund innan vi gick in och såg en film. Jag åt gul vattenmelon och nektarin och Tommy chips och så myste vi i soffan resten av kvällen. Och jag kanske slumrade lite med.




Nu har han åkt iväg till jobbet igen och jag sitter på balkongen och läser lite. Ska strax fixa till mig lite innan jag ska sticka in till stan för brunch med tjejerna på Radisson! Mysigt ska det verkligen bli!!



Fin lördag

Blev en loppisrunda med Jempa! Helping hand, Erikshjälpen och Kupan blev det. Jag gjorde några mindre fynd medan Jenny gjorde lite större, bl.a. En jättefin fotölj! Och så blev det väldans god glass på Martinas. Väldigt fin dag på det stora hela helt enkelt. Men nu är det väldigt skönt att komma hem och landa i soffan med barnen i högläge. Kanske blir att jag slumrar en stund med men först ska jag läsa lite! Just druckit en supergod och iskall smoothie jag gjorde på frysta bör, banan, mjölk, kvarg och jordnötssmör!




Fynden. En klänning och en body till lillan, en kruka och en linnelöpare!

En lördag

Och här ligger jag och chillar i soffan :) Tommy åkte nyss till jobbet och jag har precis bestämt med Jenny att jag ska följa med henne på en loppisrunda om ett par timmar. Tills dess är det bok och högläge med fötterna i soffan som gäller plus att dricka mycket. Fick tips av en sjuksköterska på jobbet om att blanda färsk koriander och persilja och citron med vatten och dricka det för det ska vara vätskedrivande då det gör jag nu!
För övrigt vaknade jag med händer och handleder som var helt paj. Glömde handskenorna på jobbet igår och sov utan inatt. Trodde inte det skulle göra någon skillnad men jag hade väldigt fel! För övrigt så skriver jag inte om dessa gravidåkommor för att det är såååå jobbigt eller för att klaga, för så illa är det Verkligen Inte! utan mest som en dagbok til mig själv för att gå tillbaka och minnas senare. Jag använder bloggen mycket så, att jag går tillbaka och läser och då får jag ofta en speciell känsla i kroppen.

Hur som haver! Igår kom Johan och Kicchi hit och hälsade på! Hde en superkväll med god mat och dryck och satt på balkongen ända till efter 01. Meningen var sedan att jag skulle med in till Sthlm och kolla på storebror när han tävlar i grillmästarna men på grund av mitt höga blodtryck plus händer och fötter som bara sväller och inte vill vara med, ännu mindre i värmen så fick jag bestämma mig för att stanna här. Det går inte med värme och Stockholmspuls och massa folk helt enkelt. Vilket såklart är trist men just nu ska jag fokusera på att få ner blodtrycket och att lilla bebis ska må så bra som möjligt i magen. Så en liten loppisrunda med bil är det maximala en sån här dag.







Cupcakes och nagellack på tånaglarna

Hej hopp fredagskväll! Har grejat runt hela kvällen. Ikväll kommer bror och hans fru och vi ska bjussa på lite käk så jag har gjort min specialsallad och cupcakes bland annat. Men nu har jag hamnat i soffan med fötterna i högläge, de är som ballonger haha men innan det så hann jag måla tånaglarna med. Det var inte enkelt men jag klarade det! 

Besöket blir sent så jag hinner vila innan de kommer!

Ha en fin fredagskväll!

Igår hade vi kommit 75 %! Ojoj vad tiden går!

Oväntad dag

Hat ju varit lite svullen på senaste, i benen och sådär så imorse tänkte jag att det var bäst att kolla blodtrycket. Så jag bad en ssk på jobbet imorse. Det visade sig vara väldigt högt och hon ville jag skulle ta kontakt med min barnmorska så då gjorde jag så och fick en tid där direkt för att kolla trycket igen. Och då låg det lite lägre men ändå i gränsfallet så vi måste hålla ordentlig koll på det och jag har en ny tid på tisdag och sen får vi se. Min plan är att stressa ner och ta det väldigt väldigt lugnt i helgen och hoppas på en förbättring till veckan! Snälla snälla, låt mig slippa få havsndeskapsflrgiftning eller något annat tok.

Ja, en liten tokig dag efter en sömnlös natt. Blir nog en tidig kväll ikväll!

Tjipp


Syrener på väg till ett hembesök!

Fint

Ni vet när man har en sån där kväll när man kommer hem och bara är sådär liten och skör? Och ens kille försvinner till affären och kommer tillbaka med två tulpanbuketter och en perfekt mogen mango. Sånt är fasen kärlek! ❤️️



Hello!

Tisdag och gymdag har det blivit de senaste veckorna! Först jobbade jag en onödigt lång dag mellan 7-17 och sen bar det sv till gymmet för ett 80 minuters pass. Först plusbaserade cykelintervaller i 8 km dom uppvärmning och sen olika styrkeövningar för axlar, rygg, rumpa, ja baksidan helt enkelt. Kände mig pigg idag och inte ont någonstans! Dessutom cyklade jag till ett av mina hembesök idag helt utan smärta. Känns toppen med de här mellandagarna när kroppen hänger med! Dock har jag dragit på mig rejäla kankles hehe alltså mina vrister är sååå svällda så det är galet! Men men. Förresten, om någon har tips på vad man kan göra åt det utom stt typ dricka mycket vatten under dagarna, röra på sig och undvika för mycket salt och sånt så tar jag gärna emot tips!! Och stödstrumpor har jag haft varje dag sedan vecka 14 redan. 


Imorgon står hjälpmedelsmässa på schemat hela dagen med bästa kollegorna! Blir nog rn finfin dag känner jag på mig och sen gravidyoga med Emelie på kvällen!

Det där med gravidmagar

Har haft en sån väldans fin helg hemma, trots allt. Men så kände jag mig så ledsen och nedslagen igår så jag tänkte passa på att skriva av mig lite. Grät en lång stund i bilen hem. 

Det här med att fritt och väldigt rättframt kommentera hur gravida ser ut, vad fan är den grejen? Alltså bara för att man är gravid så anses det tydligen helt okej att man tar sig friheten att liksom ge någon slags utvärdering av hur stor den blivande mamman är och särskilt att hon verkligen är alldeles för stor när hon inte är längre gången i graviditeten. (Det förekommer säkert omvänt med, att man är för liten men det har inte varit aktuellt för mig). Jag som är och alltid varit mån om min kropp och hälsa och gick igenom en ätstörningsperiod i mina tonår är extra känslig för sånt där. För mig räcker det väldigt väl med mina egna hjärnspöken och att tvingas möta min spegelbild varje morgon. Och att klura ut hur jag ska äta så näringsrikt som möjligt men samtidigt i lagom mängd och försöka hitta sätt att röra på mig som inte gör så förbannat ont. Det är fullt tillräckligt utan de 5 kommentarer per dag som jag får av löst folk och bekanta. Jag tycker verkligen att det är jävligt respektlöst och risigt att säga sådana kommentarer och jag blir genuint ledsen varje gång och det sänker självkänslan varje gång. Jag är medveten om att det är olika för alla och att vissa säkert gillar uppmärksamheten och kommentarerna men jag tror ändå att lika många inte gillar det. Nästa gång jag får en liknande kommentar så ska jag säga: 'Tack så mycket. Jaha nu är det väl min tur att ge dig lite information om vilka brister jag direkt kan se på din kropp. För det första så har ju du också gått upp en hel del senaste åren. Det ser ju verkligen inte särskilt hälsosamt ut alltså. Du kommer ju spricka innan du ätit klart'. 
Sjukt ändå hela grejen. Jag vill inte att någon ska säga att jag är fin heller för jag vet att jag ser sliten ut och definitivt inte har någon inner glow som alla snackar om hehe så då blir jag bara irriterad men vi kan väl bara skippa det där med att kommentera andras kroppar och utseenden om man ändå inte har något snällt att säga, gravid eller ej. Sen att jag har ett underbart litet busfrö i magen som förgyller varenda dag med sina små sparkar, och en fantastisk pojkvän och världens finaste vänner och familj som såklart inte alls säger sådana där dumheter. Allt det gör att jag vet att jag är så himla lyckligt lottad ❤️️ Ibland är det bara svårt att stänga ute sånt där annat tjafs. Men in the end of the day så spelar det ju ingen roll. Det är liksom allt det andra som räknas.

Så nu ska jag avsluta min långa klagosång med ett stort ursäkta till alla i min närhet som varit gravida och som jag kan ha sagt något olämpligt eller ogenomtänkt till. Tror faktiskt inte det kommer hända igen men hoppas att jag inte hunnit säga allt för mycket dumt!

Lite bilder från en fin helg som främst spenderades hon Tommys mamma och på sjukhuset men också hos syrran, morfar och Tommys pappa och med världens bästa king i stan i finvädret! 











In the car

Bilresa! Lite nektariner, vatten och en bra bok. Och extremt trötta ögon efter en extremt lång och krävande vecka. Snart slocknar jag nog hihi och en busig liten tjej i magen ❤️️

Ha en fin helg fina vänner!
Min älskling!


Tjockis

Oh My god vad tjock och stor jag känner mig idag, sådär riktigt uppblåst! Vilket jag iofs är hehe men vissa dagar känner jag mig klumpigare än andra och har mer ont än andra. Hittade nog rätt muskler igår på yogan med för jag känner av det idag :) Kan vara att det är lite mycket på jobbet nu med, helt ny grön tjej att lära upp samtidigt som vi har gemensamma kundbesök samtidigt som jag har lösa trådar att avsluta och styra med innan jag slutar. 

Imorrn åker vi till Värmland och hälsar på bästa mormor och morfar! Och Tommys familj och sådär med såklart! 

Köpte en mango igår som jag sparade tills idag. Detta ledde till att jag har dagdrömt om mangon hela dagen nästan haha så det fick bli massa smoothie och mango till middag, börjat läsa i ny bok (lyxade med 4 nya pocket idag efter jobbet! Stod och valde och valde och valde, mys! Akademibokhandeln har ta 4 betala för 3) och en tupplur på drygt 1 timme efter jobbet. Sen gjorde jag faktiskt mat till älsk tills han kom hem. Och ett krya på dig-kort till mormor. 

Gravidyoga

Onsdag menas gravidyoga efter jobbet och lite snicksnack med Emelie = Fin onsdag! Dessutom hade mannen lagat potatisgratäng och kycklingfilé tills man kom hem. Sååå gott med en stor sallad till med!

Men nu måste jag sova, klockan är redan alldeles för sent. Natti

Älskade mormor

Mormor ramlade igår kväll och ligger på sjukhus. Det är så himla himla jobbigt att bo långt bort när sånt händer. De är ju så otroligt viktiga för mig, min mormor och morfar. Kanske dubbelt så viktiga nu när mamma är borta. Jag och mormor rings flera gånger i veckan och hon är alltid så fin och säger så mycket peppande och fina saker som verkligen värmer rakt in i hjärtat. Och hon längtar så efter att få träffa vår lilla dotter. 
Vi åker hem till helgen för nu vill jag krama på mormor och be att hon ska krya på sig. Känns som en lång väntan till helgen men det är ju egentligen bara tre dagar som tur är. 

Ska ta och lägga mig snart för ju mer utvilad jag är, desto mer kan jag kontrollera känsosvallningarna och tårarna som så gärna vill komma. 

Natti 

Jag och världens bästa mormor och morfar ❤️️

Älskade storasyster

Önskar så innerligt att du bodde häääär nära. Det är så trist att inte ha dig nära när vi går igenom allt det här nya. Tack Gud för Skype iaf.

Idag kom en underbar present från syrran med familj. Ett underbart fint handgjort kort av syrran och de finaste små bebiskläderna! Älskar dem! Vilken fantastisk måndagsöverraskning, inte utan att man känner sig extremt bortskämd ❤️️ Jag och Tommy var som barn på julafton när vi såg paketet som kommit. Satt i soffan och öppnade sakta och noggrant och tittade på plagg för plagg! Vi har ju inte unnat oss så mycket nytt till lillan så det känns så lyxigt med då fina kvalitetskläder dessutom!! Tusen tack Helen!







Söndag kväll!

Dagen har ju då bestått av bullbak och sen efter det tog vi en cykeltur på mannens initiativ. Cyklade mot Berthåga och över Flogsta/Ekeby tillbaka och det var superskönt och innan regnet kom. Sen lagade jag massa köttbullar, gjorde 4 matlådor plus att vi åt middag. Har börjat kolla på Game of thrones. Alla säger verkligen att det är så bra, men jag vet inte jag. Har sett två avsnitt men känner mig ännu definitivt inte beroende hehe. Har iaf bullfikat till Game of Thrones och nu har jag nyss gjort ett mors dagskort och har landat i soffan. Har prickat av allt på att göra-listan och varken utbrott eller tårar på hela dagen. Bra dag! Resten av kvällen blir i soffan framför hockeyn. Men mest för att vara nära älsk, jag själv kommer nog läsa i min bok medan jag ligger här i soffan. 

Igår när vi var på Gränby hämtade vi ut en gratis body på Kappahl som Tommy valde. Och så köpte vi en klänning och en liten mössa som vi valde tillsammans!





Hjärtligt välkomna

Hjärtligt välkomna på kanelbullefika idag hörrni!









Nu är det bara provsmakandet kvar! Det luktar uuuunderbart i hela lägenheten iaf. Det är ju ändå tjusningen med hembakade kanelbullar, det underbara doften som sprider sig i lägenheten ❤️️

Good Morning Sunday!

Sådär ja, så var det redan söndag. Håller på och tvättar och har just intagit en lång söndagsfrulle med ett par smoothie-glas och färsk mango och apelsin och läst Wellness! Häääärliga söndagsmorgon. Tror det här kommer bli en bra dag till skillnad från gårdagens nedstämdhet. Tommy är lite bakis efter gårdagens inflyttningsfest så det blir nog en lugn dag. Ska baka bullar tänkte vi! Och så ska jag göra köttbullar till middag och matlådor plus att jag ska göra ett mors dagskort till mormor. 

Hoppas ni har en fin söndag!




Nyss hemkommen!

Nyss hemkommen från kvällens trevliga inflyttningsfest! Har haft en fin kväll med massa nytt folk och endel lite ner kända :) Nu ligger jag dock i sängen och ska zzzzova!
Natti





Sssssselfies!

Idag planterade vi om endel av alla tomat och paprikaplantor. Blev rätt fint tycker jag! Krukorna är ett hopplock från loppisar och sådana jag fått av mormor!




Lördagstrött

Startade dagen med smoothie och färsk frukt och sen lite snicksnacka med syster i Australien över Skype. Sen var vi på Gränby och fixade inflyttningspresent med. Och nu vilas det i soffan. Och jag jobbar med andningen och försöker kontrollera smärtan i revben/rygg. Det går väl halvbra kan man säga men jag övar iaf :)



Valross på språng.

Let the fredagsmys begin!

Vi slutade redan vid 15 från jobbet idag vilket innebar ordentligt soffläge med bok för min del och film för Tommys! Och så lite godis och vatten till det! Som ett mellanmål ni vet :) Men nu efter att jag sovit en timme är det väl snart dags för tacooooooos!

Over and out och mysig fredagskväll till er!





Duktig pigg tjej

Tänk vad olika man kan må från dag till dag. Helt otroligt egentligen! Ens dagen galet nere, nästa dag otroligt glad och lycklig. Har så mycket att vara tacksam för i mitt fina liv. Mina vänner, min familj och min stora kärlek. Och det lilla livet i magen. 

Idag slutade jag tidigt för jag började tidigt! När jag slutade stack jag till gymmet och fick till ett jättebra pass! Idag funkade det med crosstrainer så det fick bli uppvärmningen. Sen ett styrkepass med enskilda styrkeövningar samt 2 cirklar med 3 övningar var. Och så yogainspirerad stretch som avslut! Sen blev det handling innan jag hämtade upp T och vi åkte hem och han städade och jag lagade baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis. Har just ätit och ska kolla på ett avsnitt navy cis innan sängläge!





Gravidyoga

Första gravidyogapasset ikväll. Lite läskigt och nytt men väldigt härligt och skönt och välbehövligt. Hade sällskap dit av fina Emelie och det är alltid så kul när man kan mixa social samvaro med träning. Såklart man inte pratar under passet men ni vet, innan och efter och man delar upplevelsen med någon och kan snacka om det. Det kommer vara mellan 17.30-19 under 6 onsdagar framöver och sista gången får partnern också vara med så jag har förberett Tommy på det. Hoppas han vill hänga på då! Idag pratade hon iaf om målbilder och det var det jag nog mest tig med mig från passet, plus ett par bra och avstressande poser.

Tommy kom hem från jobbet samtidigt som jag från yogan och kvällen har spenderats i soffan med bra musik, bär-smoothie och en bok bredvid älsk som kollat på TVn utan ljud. Fin onsdag.

Nattinatt!



Vår lilla bustjej

Det har varit en riktig pisshelg, verkligen. Hormonerna har pressat mig till sammanbrott och ilska och tusentals tårar har fallit. Men på grund av en underbart stöttande älskling och ett längre snack med honom igår samt en heldag med världens finaste tjejer, pyssel och mat igår så mår jag idag bättre än på länge. Var hos BM idag och alla värden såg bara bra ut, både järn och blodsocker och blodtryck. Och lilltjejen växer så det knakar. Inte undra på att det har känts ganska mycket tyngre sista veckan. Hon har redan lagt sig med huvudet ner och ligger på högersidan vilket vi redan listat ut. BM trodde inte hon skulle vända sig något mer nu utan att hon liksom lagt sig tillrätta. 

Har firat att besöket hos BM gick fint med lite naturgodis och bokläsning i soffan. Väldigt glad och lättad! 

Medan jag pysslade med tjejerna igår så befann sig Tommy på taket utanför fönstret. Ni kan säkert gissa er till hjärtat i halsgropen-känslan som infann sig varje gång jag tittade ut och han stod och balanserade... Crazy, loving man. 


140503

Hade en skitfin kväll med bästa Jen igår. Middag och tjejsnack på Magnussons följt av bio. Den nya med Cameron Diaz, vad den nu hette. Rolig och precis lagom mycket romantik och mycket vänskap. Fin känsla i magen efteråt!




Idag har vi storhandlat inför kommande vecka plus fixat för middag med Tommys pappa och hans tjej. Grekisk pyttipanna följt av Cupcakes och vindruvor. Jättehärlig kväll!


Nu blir det lite filmmys innan det är dags för sängen och sen en söndag full av pyssel och tjejsnack ute hos Stina! 

Ooooover and Out!

Hej hopp

Sådär ja! Har varit på stan en sväng men hittade inte direkt det jag skulle ha. Skulle ha färg till galgarna som jag ska måla så de passar i lillans rum men blev osäker på vilken typ av färg jag skulle välja osv. Sen blev det ett pass på gymmet som faktiskt gi K väldigt bra! Värmde upp med 20 min cykel vilket tvärtemot vad jag trodde gick väldigt bra! För att cykla på vanliga cykeln går ju inte alls lika bra :/ Anyway! Sen blev det olika styrkeövningar för baksidan och höftlyft och en skön stretch på det! 

Nu sitter jag i soffan och unnar mig en favoritsmoothie på kvarg, mjölk, banan, jordnötssmör, frysta jordgubbar och hallon. Very Yummy for the tummy! 

Ska snart fixa till mig för kvällens dejt med Jen men först vila lite så jag är pigg ikväll!!





Ledig dag. Igen!

Tommy stack iväg till jobbet imorse och själv fick jag stanna hemma, såååå skönt! Så när han åkte fixade jag iordning frulle åt mig (keso, fruktsallad, frön mm) och satte mig i köket och läste en gravidtidning. Solen skiner dessutom in genom fönstrena, mysigt. Nu ligger jag åter i sängen och ska läsa lite och låta maten smälta innan jag tar tag i den här dagen. Har ett par saker att fixa på stan och sen ev ett gympass om kroppen är fitforfight vilket jag hoppas. I eftermiddag/kväll blir det bio-dejt med Jen! 

Over and out

Australien hösten 2013. 

Shoppingspree!

Efter vår lååånga mysmorgon så gjorde vi oss iordning och åkte rn sväng. Hamnade på IKEA och gjorde av med lite mer än tänkt. Men vi resonerade som att vi faktiskt förtjänade det. Vi har hållit så hårt i pengarna och bara köpt bebissaker sista tiden så nu unnade vi oss lite av varje till lägenheten. Fint blev det med efter lite fix och trix! Ny matta i litens rum och ny byrå som ska pimpas med färg och nya knoppar framöver, barngaljar som jag ska måla i fina färger, nya köksgardiner och stolsdynor plus lite annat! Här är lite bilder iaf!




Och imorrn står ännu en ledig dag på schemat, känns helt underbart ❤️️ 

Valborg!

Hade en superfin Valborg! Tommy hämtade mig på jobbet vid ett och efter ett snabbstopp på Gränby åkte vi hem och slappade lite i soffan och jag sov en stund. Sen gjorde vi oss fina och plockade ihop grejerna och tog bilen ut till Martin och Jennie och Alba och sen kom också Andreas, Annso och Linnea. Kvällen sependerades åt grill n chill. Massa snack och en helmysig kväll! Väglaget var halvkul att köra hem i med all snö men det gick fint, vi har ju fortfarande våra allrounddäck. 












Imorse när vi vaknade kändes det inte lockande att gå upp så det blev låååång sovmorgon och sen ett besök på ica för handling av frulle och nu har vi nyss ätit brunch.



Som vanligt var vi sugna på helt olika saker till frulle! 

Nu kollar vi (läs:Tommy) på Dodgeball och jag slappar i soffan bredvid. Underbart att vara ledig såhär mitt i veckan! Hoppas ni har en fin första maj!