Påväg

Sådär, då var man placerad i bilen och påväg mot Gbg! Har stoppat på systemet och på macken men nu så! Kickade igång min morgon med en PW mixat med jogg/löpning/sprints i höstmörkret. Jag är en fegis och att vara ute tidigt på morgonen (klockan 5) medan det ännu är mörkt och folktomt känns så himla läskigt och jobbigt :( Men jag tog på mig reflexvästen och gav mig ut och trotsade mina rädslor. Sprang bara på de upplysta gatorna i närheten av vårt hus vilket var lite tråkigt men det gick ju bra det med! Sen stretchade jag ordentligt innan duschen. Sen var jag pigg och glad och åkte med älsk i bilen till jobbet! Jag hade styrt fredagsfika dessutom. Braaaaa fredag helt enkelt.

Nu ska vi fortsätta på vår roadtrip! ❤️ 
Trevlig helg från oss!




Torsdagsmys!

Eftersom vi ska spendera hela helgen i Gbg så passar vi på att köra tirsdagsmys, bara jag och Älsk! Tacos och nåt bra på TVn och mys i soffan osv

Igår hade jag en sån härlig kväll med fina tjejer på AW. Sånt är fint och får en så glad! 




Finaste!

Kan man annat än att älska sin älskling när man möts av detta när man kommer hem en helt vanlig onsdag mitt i hösten? ❤️




Hej på er

Jaha, här ligger man nyduschad helt utslagen i soffan. Tänker att jag borde passa på att pyssla nu när jag har en hel kväll för mig själv (Tommy spelar sin första innebandymatch med laget!). Men jag är ju då trött så hälften vore nog. Antar att helgens kringflackande tar ut sin rätt såhär lite i efterhand. Så jag ska nog bara ta och styra middag tills älsk kommer hem och i övrigt mest slappa i soffan. Körde ett hårt benpass efter gymmet och benen och lilla rumpan skriker efter mat, de nöjer sig inte med lilla proteinshaken vilket jag förstår. Så nu ska jag ta mig något att äta!


Tjipp


Fin helg

Har haft en superfin helg hemma i skogarna. Mycket kvalitetstid med våra familjer och vänner. Familjemiddag i lördags som var jättemysig bland annat. Min älskling fyller år idag så det har blivit lite födelsedagsfirande ❤ 

Jag testade en kortare löprunda imorse. Häften höll jag jag kände ingen smärta alls!!! Det var en sån otrolig befrielse och det var löpning när den är som bäst. Lätt andning, eget tempo, ingen stress, hög luft, höstlöv som yrde och bara jag och skogen och ett par endorfinkickar längst med vägen. Skippade runkeeper och allt sånt men vet att rundan är drygt 5 km men viktigast av allt var att det var skönt och härligt och konditionen fanns där eftersom jag underhållt den med alla mina crosstrainerintervaller. 

Vi har haft godis och filmkväll ikväll. Såg en mysig ny rulle som heter Mud. Men nu ska vi sova!
Natti




Mot värmlandsskogarna!

Vi sitter i Bilen på väg mot skogarna. 

Igår började jag dagen med ett skitsegt gympass. Ni vet när man kör fast man egentligen inte riktigt har gnistan och motivationen. Dessutom har jag den där röda veckan så jag kände mig svullen och trött vilket inte gjorde saken bättre. Men på med en stor tshirt till tightsen och så brände jag av ett armpass! 

På kvällen åkte jag och Maria till Stockholm och käkade grekiskt och gick sen och kollade på Alex Schulman på Maximteatern. Överraskande bra och tänkvärd föreställning verkligen! Riktigt härligt fredagsnöje!

Ha en fin helg nu folket! Over and out.






Trötthet

Tjipp! Tisdagsafton är här. Lång jävla dag alltså. Avslutade den med ett all in-Benpass! Benen skakade helt galet mycket efter passet.

Nu ska jag snart sova!
Natti





Hello

Gud vad skönt att måndag är fixad! Bara resten av veckan kvar nu då. Har spenderat en stor del av helgen åt att älta jobbet, vilket Aldrig är kul. Sån jävla waste av en helg! Men men, inget att sörja nu! Körde ett ryggpass imorse. Sen har det regnat hela dagen så Tommy hämtade mig på jobbet :D Ska visst va regn hela veckan 😔 

Har kollat Rain Manoch käkat ryggbiff ikväll, vilken lyxig måndag va! 
Over and Out!






Hello saturday, how are you?

Hej hej på er!
Har spenderat min förmiddag åt att städa som en tok så det är skinande blankt här hemma! Alltid en så härlig känsla med nystädad lägenhet som doftar liljekonvalj (läs:allrent). Har också pratat en lång stund med fina syster i Australien som alltid orkar lyssna på lillasyster trots att hon bara gnäller emellanåt! Fina syster, om två månader ska vi ha härliga varma dagar tillsammans! 

Sen har jag pratat med mormor med. Finaste mormor som alltid ger så mycket kärlek och bryr sig om så mycket ❤️ Nästan allt jag brukade fråga mamma om kan jag fråga mormor om istället, kärlek, relationer, bilar, svåra beslut, vuxensaker, vänner, ja allt det där. Och hon avslutar alltid med att säga att hon vill att vi ska må bra, jag och Tommy. Och det betyder ju då himla himla mycket. Sånt är fint!

Nu tänkte jag kasta på mig lite träningskläder och sticka till gymmet. Det är fint väder ute, så jag står i valet och kvalet mellan gym eller promenad. Men tror bestämt det är dags för ett bröst/axelpass. Var hon naprapaten igår och det gick rätt bra, snart kan jag nog börja powerwalka och jogga igen, om jag sköter mig och stärker upp som jag ska! 

Over and out!

Ps Tommy jobbar extra idag, så jag överraskar honom med en nystädad lya när han kommer hem!
Har drömt mig bort lite idag. Verklighetsflykt kallas det väl också.


Vakna

Har gått in i en sån jävla trist depperiod. Ni vet när det mesta känns grått och bara halvkul. Hatar de perioderna. Blääää

Har iaf haft en supermysig kväll på Hodja med Sigrid idag! Fint avslut på en lång och deppig onsdag.

Snart sängen
Natti


Shaking

Tog sovmorgon på pojkväns arm imorse och det var sååå skönt och mysigt. Gick inte upp förrän 06.50 (!) vilket inte har hänt en vardag på jag vet inte hur länge! Körde ett gympass efter jobbet istället. Blev biceps/triceps dagen till ära. Var helt trött och opepp innan passet men sen tog jag mig i kragen och körde håååårt! Fick världens pump i biceps och var alldeles skakig i armarna efter passet! Nu har vi ätit proteinpannkakor framför idol. Nu dags för sängen. Upp tidigt och gymma imorgon och sen middag med Sigrid på Hodja! Hur fin onsdag?! ❤️


Livet

Hej på er!
Söndag. Inte vilken söndag som helst utan en ganska bra sådan tycker jag nog. Gick upp med pojkvän imorse och åt frukost ihop och kollade på 'Repmånad'. Sen promenerade jag med honom till jobbet och när vi pussats hej-då så gick jag ner till gymmet. Väl där brände jag av ett superbra pass verkligen. Svettades galet mycket och körde helt slut på mig i intervallerna. Fantastisk känsla, no doubt about it! Sen powerwalkade jag hem igen och nu sitter jag i soffan och har just fått i mig en lättare lunch. Ska snart sticka iväg och storhandla inför veckan så vi har goda grejer att göra en fin söndagsmiddag av när älsk kommer hem.
 
 
Hade en superfin kväll igår med fina vänner ute på landet. Det blev grill, spel och häng ute i det fria till ända in på natten och det var helt underbart härligt. Tog dessvärre inga kort för jag har börjat att begränsa min egen användning av mobilen. Försöker stänga av den på helgkvällar och ska försöka att begränsa användandet i veckorna med. Det är fan inte nyttigt att konstant sitta med denna mobil och jag äcklas av mig själv ibland när jag kommer på mig själv med att ha suttit på Instagram i en-två timmar i sträck. Pointless och waste of time är vad det är. Lagom är bäst.
 
Annars inte mycket nytt. Mer än att jag tror jag håller på att gå igenom en mindre identitetskris. Ni vet, känslan av att inte veta vad man vill, vart man ska, vad livet har att erbjuda, meningen med livet, dödsångest och allt det där.
Helt klart skitjobbigt men det är bara att hänga med så går det väl över tids nog.
 
Ligger här i soffan och lyssnar på Melissa Horn och allmänt njuter av att slappa. Så vad säger vi? Dags att ta tag i den här söndan va!
 
Tjippídipp!
 

Grill!

Ikväll blir det grill med fina vänner och vi har verkligen solen på vår sida minsann! Har preppat en stor sallad, halloumi och kött i stora lass. This Will be a lovely evening ❤️


Glad dag

Hej hopp! Fin dag! Har nämligen fått världens finaste kort från världens finaste syster i Australia. Gud vad jag önskar att hon bodde närmre. Men i oktober ses vi som tur är ❤️


Progress

Jomen lite progress blir det från månad till månad även om jag inte kan se det med blotta ögat. Jämförde två ryggbilder, en tagen i juli och en idag och det syns.

Bra dag i stort. Började med backattack på Actic med Tommy imorse. Sen jobba jobba jobba och sen två fackmöten på raken! Sån kan en lillördag va! Och Tommy är på innebandy och jag myser i soffan framför idol och planerar lätt i huvudet inför morgondagen.

Natti natt


Heeeej på er

Fin dag! Snygg workout tidigt imorse och sen work work work! Skratt med bästa kollegor med! Och sen middag med min darling ❤️


Yes!

Både bikramyoga och ett grymt gympass har jag hunnit med idag! Körde bröst/triceps med min fina pojkvän!


Fiiiint!

Titta mina fina nya Lorna Jane-kläder! SO happy! #materiell #lycka